Workshop acrylverf en medium

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshop acrylverf en medium"

Transcriptie

1 Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent kleuren (Judi Kins) liniaal Stempels ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon potje Multi medium matte (Claudine Hellmuth) acryl van Claudine Hellmuth kleuren: 6 x Sky blue en 6 x Purple palette Stazon inkt Royal purple Collal lijm flesje (rood) keukenrol blauw achtergrondpapier 15 x 15 cm (natuurkarton blauw 200 gr. no. 4 Compen Papier) wit achtergrond papier 12 x 12 cm, correspondentieachtig soort (glad dus, niet glans Compen Papier) witte reepjes papier 10 x 3 cm, correspondentieachtig soort (glad dus, niet glans Compen Papier)! Snijd blauw papier 15 x 15 cm, witte achtergrond 12 x 12 cm en 3 witte strookjes 10 x 3 cm. Leg de strookjes tegen elkaar en schep wat medium uit het potje op craftsheet. Neem de medium op met een (huishoud)sponsje. Dep daarmee voorzichtig je stempel en maak een afdruk op je papier. Zorg dat er niet teveel medium op je sponsje zit en duw niet te hard. Laat goed drogen Let op: Maak meteen! je stempel schoon met babydoekje en cleaner! Schep klein beetje van 2 kleuren verf (sky blue en purple pallette) op je crafstheet, bespray heel licht met water en verdeel ze met een sponsje voorzichtig met veegbewegingen over de kaartjes zodat er een beetje streepeffect ontstaat en kleuren wat in elkaar overlopen. Laat even drogen en haal dan met een niet al te nat lotiondoekje voorzichtig de verf van de met de medium gestempelde gedeelten zodat je daar in wit de stempel terug gaat zien. Leg de kaartjes opnieuw en in dezelfde volgorde tegen elkaar en bestempel met Stazon Royal purple.

2 Bestempel het witte achtergrondkaartje met de Stazon en de swirlstempel. Plak de kaartjes mooi verdeeld met wat tussenruimte op deze achtergrond en plak het geheel op de blauwe kaart.

3 Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek en blijf eraan denken je stempel DIRECT schoon te maken nadat je je afdruk met het medium gemaakt hebt. It s de art of living door Anne Swinkels Stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon. Kraftpapier van 12 x 12 cm licht insmeren met gesso en met krijtjes op water basis in blauw over de gesso wrijven. Met zwarte Stazon kleine bloemetjes en de bloemenslinger over de gesso stempelen, het meisje en de bloemen op gekleurd papier stempelen met zwarte versafine en uitknippen en op plakken. De tekst stempelen met stazon, de rand rondom ruw maken en het geheel matten op zwart en daarna op blauw papier van 15 x 15 cm (Jen Compen).

4 Seeing Through is rarely seeing into Door Anne Swinkels Kraftpapier van 13 x 13 cm licht insmeren met gesso, krulstempel (ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon) met zwarte stazon stempelen en gescheurde stukjes scrappapier opplakken. Op een stukje wit papier met multi medium matte (Claudine Hellmuth) het venster stempelen (Paperbagstudios), even laten drogen en daarna insmeren met acryl verf kleur altered orange en sable brown (Claudine Hellmuth). Met een baby lotion doekje licht over de afdruk wrijven zodat de afdruk weer zichtbaar wordt. Met scheurrandjes op maat maken en op de kaart plakken, daarna nog met bruine stazon de boom en de nietjes en paperclip stempelen, plaatje erbij zoeken om het geheel af te maken en de kaart rondom ruw maken met scratcher/ruwmaker.

5 To a wonderful friend Door Anne Swinkels Resist techniek: stempels van Stampers Anonymous en Paperbagstudios. Een stuk wit papier van 10 x 15 cm bestempelen met multi medium daarna met verf sable brown en classic teal (Claudine Hellmuth) het geheel kleuren en daarna licht wrijven over de afdruk met lotion doekje. De vogels en lantaarnpaal stempelen met bruine Stazon, het jongetje met bruine stazon op glanspapier stempelen, uitknippen en opplakken. Het geheel matten op donkerbruin en oranje kleur papier.

6 Sending smiles en flowers Door Anne Swinkels Resist techniek, stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon. Het meisje 3 x stempelen met multi medium (Claudine Hellmuth) op wit papier van 10 x 15 cm. Even laten drogen, daarna op craftsheet verf in 3 kleuren aanbrengen: sable Brown, classic teal en altered orange (Claudine Hellmuth). Spritz een beetje water erop en draai je kaart er door heen. Beetje laten drogen, met lotion doekje over de afdruk wrijven zodat de afdruk weer zichtbaar wordt. Met blauwe stazon bloemen stempelen. Op een stukje oranje papier de tekst met bruine stazon stempelen en vastzetten met mini brads. Het geheel matten op oranje en blauw papier.

7 Een leven zonder hoop Door Anne Swinkels Resist techniek, stempels van Stampers anonymous. De stoel stempelen op wit papier met multi medium. Insmeren met acryl verf sable brown en classic teal, lichtjes afwrijven met lotion doekje. De kroonluchter met bruine stazon stempelen en met witte pen randjes er omheen maken. De tekststempel erop zetten met bruine stazon, plaatje met een paar nietjes vastzetten, kaart rondom ruw maken en matten op zwart papier.

8 It s de art of living. Door Anne Swinkels! Tip: Een extra techniekje: De Roettechniek! wel GOED opletten, want we willen niet dat iets in brand vliegt! Naar een idee van Kelly Rae Roberts Roettechniek, stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon. Beplak een 15 x 15 cm kaart met rechthoekige stukjes papier. Breng daarover met behulp van een brayer een dun ecrukleurig acryl verf op. De randen iets donkerder kleuren met distress inkt walnut stain en met de vingers een beetje uitsmeren. Met zwarte stazon de krulstempel erop zetten. Roettechniek: met behulp van een kaars het puzzelstuk helemaal beroeten, voorzichtig want roet gaat er vlug af. Wanneer het puzzelstuk helemaal zwart is de stempels er voorzichtig opdrukken, het geheel fixeren met haarlak!! De randjes een beetje goudkleurig maken met rubbon. De puzzel op de kaart plakken. De tekst op een stukje papier zetten en met nietjes vastzetten. Het geheel matten op zwart en bruin papier.

9 Sending smiles& flowers Door Anne Swinkels Roettechniek, Naar een idee van Kelly Rae Roberts. Stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon. Een 11 x 11 cm stuk foto papier zwart maken onder de vlam van een kaars. Voorzichtig de stempels erin drukken en het geheel fixeren met bijvoorbeeld haarlak. Het geheel matten op roomkleurig en bruin papier. De tekst stempelen op een stukje bruin papier en vast zetten met mini brads.

10 Wander where there is no path Door Nellie van Leeuwen Snijd een witte kaart van 14,5 x 10,5 cm. Schep wat medium uit het potje op crafsheet. Neem de medium op met een (huishoud)sponsje. Dep daarmee voorzichtig je stempel. Zorg dat er niet teveel medium op je sponsje zit en duw niet te hard en stempel de bloemetjesrand (merk onbekend) op je kaart. Laat goed drogen en maak meteen je stempel schoon met babydoekje en cleaner. Schep klein beetje van 2 kleuren acrylverf (landscape green en classic teal) op crafstheet, bespray heel licht met water en verdeel ze met een sponsje voorzichtig met veegbewegingen over je kaart zodat er een beetje streepeffect ontstaat en kleuren wat in elkaar overlopen. Laat even drogen en haal dan met een niet al te nat lotiondoekje voorzichtig de verf van met de medium gestempelde gedeelten zodat je daar in wit de stempel terug gaat zien en veeg ook lichtjes over de rest van de verf. Stempel dan met Stazon Jet black het meisje (paperbag studios) en de tekst (Hero arts). Stempel het takje (Hero arts) met Stazon teal blue in de hoeken. Mat je kaart eerst op zwart dan op wit en tenslotte op een bijpassende groene kleur kaart.

11 The world is a book Door Nellie van Leeuwen Snijd een witte kaart op 11,5 x 11,5 cm. Schep wat medium uit potje op craftsheet. Neem de medium op met een (huishoud)sponsje. Dep daarmee voorzichtig je stempel. Zorg dat er niet teveel medium op je sponsje zit en duw niet te hard en stempel de Eiffeltoren achtergrondstempel (Stampers Anonymous, Tim Holtz) op je kaart. Laat goed drogen en maak meteen je stempel schoon met babydoekje en cleaner. Schep een klein beetje van 2 kleuren verf (landscape green en smidge of blue) op crafstheet, bespray heel licht met water en verdeel ze met sponsje voorzichtig met veegbewegingen over je kaart zodat er een beetje streefeffect ontstaat en kleuren wat in elkaar overlopen. Laat even drogen en haal dan met een niet al te nat lotiondoekje voorzichtig de verf van met de medium gestempelde gedeelten zodat je daar in wit de stempel terug gaat zien en veeg ook lichtjes over de rest van de verf. Stempel dan met Stazon Ultramarine de kinderstempel (B-line) en de tekst (Oxford impressions) op de kaart. Gebruik een stempelliniaal om de tekst mooi recht te krijgen. Stempel het poststempeltje (Oxford impressions) met Versamark inkt in de rechter beneden hoek en emboss met ivoorkleurig embossingpoeder. Mat de kaart op een witte achtergrond van 11,8 x 11,8 cm, Snijd een bijpassende kleur kaart 13,5 x 13,5 cm. Stempel in de linker boven hoek en de rechter beneden hoek de franse tekst (Hero arts) met Versamark en emboss met ivoorkleurig embossingpoeder. Plak de kaart op de ondergrond.

12 The eye sees only Door Nellie van Leeuwen Snijd een witte kaart op 11,5 x 15,5 cm. Schep wat medium uit potje op craftsheet. Neem de medium op met een (huishoud)sponsje. Dep daarmee voorzichtig je stempel. Zorg dat er niet teveel medium op je sponsje zit en duw niet te hard en stempel de bloemen stempel (Hein design) op je kaart. Laat goed drogen en maak meteen je stempel schoon met babydoekje en cleaner. Schep klein beetje van 2 kleuren verf (purple pallette en smidge of blue) op crafstheet, bespray heel licht met water en verdeel ze met sponsje voorzichtig met veegbewegingen over je kaart zodat er een beetje streefeffect ontstaat en kleuren wat in elkaar overlopen. Laat even drogen en haal dan met een niet al te nat lotiondoekje voorzichtig de verf van met de medium gestempelde gedeelten zodat je daar in wit de stempel terug gaat zien en veeg ook lichtjes over de rest van de verf. Stempel de vrouw (Invoke arts) met Stazon Jet Black. Dek de achtergrond stempel met een recht stuk papier af zodat je niet over de bloemen heen stempel. Doe hetzelfde aan de andere kant en stempel de rand met de swirl (Art Journey) en Stazon jet black inkt. Stempel tenslotte de tekst (Vicky Enckhoff) ook met de Stazon. Gebruik een stempelliniaal om hem mooi recht te krijgen. Mat de kaart op zwart en wit papier en plak hem vervolgens op een paarse kaart.

13 Hier nog 2 andere kaarten, dit maal van Annelies Sanders, die gemaakt zijn met deze resisttechniek.

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet.

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet. Let it Snow! deel 2! Goedemorgen! Hebben we vorige week een start gemaakt met de basis van de bol, vandaag gaan we verder met de pagina's en de kaften. We bewerken de ondergronden met verschillende technieken.

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen Workshop Stempelen op zelfhardende klei Door Eefke Moes en Geralda Jansen Draai in je handen een bolletje van zelfhardende klei (bijvoorbeeld darwi classic of efaplast classic van eberhard faber). Rol

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013 Dag 1: Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Dag 3: Dag 4: Kleuters: Tien gebodenzuil Midden: Tien geboden in klei

Nadere informatie

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Spons de gehele kaart met de twee tinten Pan Pastel(Burnt Sienna/Turquoise); Stempel hier en daar de kleine veer en bewerk met PP parelmoer wit; Kraft kaart 15x15

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt. workshop beschrijving Tiny Project It s Magic It s Magic a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project It s Magic. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden. Zonder

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

My Travelbook, deel 3

My Travelbook, deel 3 My Travelbook, deel 3 Goedemorgen! Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd om verder te gaan met The Travelbook. We maken vandaag de kaft af! Leg de drie delen naast elkaar en check of je nog meer

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

Spelen met Acrylic sheets:

Spelen met Acrylic sheets: Spelen met Acrylic sheets: Wat zijn Acrylic Sheets. Weet niet goed hoe ik dit moet vertalen maar, ik bedoel niet de plastic vellen die je in de winkel komt. Deze Acryl vellen worden gemaakt van een laag

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden.

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden. Let it Snow! deel 1 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel 1 van online workshop "Let it Snow!". We gaan de basis van de bol in elkaar zetten, dat is een precisie klusje wat je lekker op je gemak moet doen.

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Little Birdhouse

The Little Birdhouse The Little Birdhouse! Het was al aangekondigd: Als voorproefje voordat de nieuwe online workshop start op 5 februari, hier de beschrijving van het vogelhuisje dat in de nok van de zijwand van "Home Sweet

Nadere informatie

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal! It's Dreamtime Goedemorgen allemaal Vandaag start de workshop "Dreamtime". De eerste online workshop die iedereen via dit weblog kan volgen. We gaan in 6 weken tijd een schattig kastje maken met alles

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: wit kaartkarton 10 x 10 cm inkt: Adirondack Wild Plum, Butterscotch,

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 4

Home Sweet Home! Deel 4 Home Sweet Home Deel 4 Hallo allemaal Nu het grovere werk achter de rug is, zijn we toe aan aan de prichel klusjes: bloemetjes maken en de ramen in elkaar zetten. De bloemen zijn een voorbereiding op alle

Nadere informatie

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd.

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd. Pagina 39 t/m 41 De natuur mooi gevarieerd in beeld Petite petals window Very Vanilla houten venster buitenkant: Stempel met de wheel stempel timber op het cardstock de achtergrond van het venster. Stans

Nadere informatie

My Travelbook, deel 2

My Travelbook, deel 2 My Travelbook, deel 2 Leuk dat je er weer bent Vandaag gaan we starten met het maken van de kaften van het Travelbook. We gaan spelen met Texture Paste en ook heerlijk knoeien met inkt Vieze vingers zijn

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

My Travelbook, deel 6

My Travelbook, deel 6 My Travelbook, deel 6! Hallo allemaal! Vandaag het laatste deel van My Travelbook. We gaan het boek afmaken en dat wordt nog best een flink klusje. Heb je afgelopen week gezien hoe je roosjes maakt? En

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

en de achterzijde van de la zijn bijna gelijk... maar toch niet helemaal. Zet er met potlood op welke wat is zodat je je niet kunt vergissen.

en de achterzijde van de la zijn bijna gelijk... maar toch niet helemaal. Zet er met potlood op welke wat is zodat je je niet kunt vergissen. "Dreamtime" deel 2 Goedemorgen allemaal, Vandaag het tweede deel van de online workshop "Dreamtime" Vorige week hebben we het kastje in elkaar gezet en vandaag gaan we het laatje maken dat erin past. Als

Nadere informatie

Het maken van een front voor een instrument

Het maken van een front voor een instrument Het maken van een front voor een instrument In het vorige artikel hebben we er al kennis mee gemaakt. Ook met de procedure van het boren. Rond de hoeken van de achterzijde van het frame en het front wat

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Betoverende schilderijen met hart

Betoverende schilderijen met hart Een ideaal cadeau voor Valentijnsdag of Moederdag. In een paar zeer eenvoudige stappen kun je een kunstwerk creëren. Je moeder of vriendin heeft zeker veel plezier van dit geschenk. Natuurlijk kun je het

Nadere informatie

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Sinterklaas knutselen Stoomboot Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. watten, keukenrol en verf. Leg het melkpak op z'n kant en pak twee stroken en niet die aan beide kanten aan elkaar.

Nadere informatie

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009 Deze buste had ik reeds deels geschilderd met acrylverf als demonstratie op FACTS vorig jaar. Uiteindelijk was ik weer niet tevreden over het resultaat + dat er nog enige beschadigingen waren Reparaties

Nadere informatie

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Ik stempel altijd mijn afdrukje met Brilliance Black dit is een inkt die na een tijdje drogen voor zowel copics, terpentine of waterbasis te gebruiken valt. Ik gebruik

Nadere informatie

Voer deze proefjes alleen uit met je juf of meester erbij.

Voer deze proefjes alleen uit met je juf of meester erbij. Voer deze proefjes alleen uit met je juf of meester erbij. Waxinelichtje en een glas - Een waxinelichtje - Een schoteltje - Een lucifer - Een glas Zet in het midden van de kring een schoteltje neer met

Nadere informatie

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama Schilderen op leer Door Rebecca Siccama Inleiding Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Wil je graag origineel zijn en niet meedoen met de grijze massa? Ben jij die creatieve vrouw, die er graag

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 1

Home Sweet Home! Deel 1 Home Sweet Home Deel 1 Eindelijk is het zover Het lange wachten wordt beloond want vandaag starten we met de derde online workshop Home Sweet Home In acht weken tijd maken we het huisje. (met inhoud) Alles

Nadere informatie

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi.

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Hoe ziet de woonkamer in jouw huis eruit? Hebben jullie behang met bloemen, zijn de muren in een mooie kleur geverfd of hebben jullie

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

KNUTSELEN EN COCOONEN

KNUTSELEN EN COCOONEN KNUTSELTIJD KNUTSELEN EN COCOONEN Welkom, jong leven! Na de winter met sneeuw, vorst en kou is het de hoogste tijd voor een nieuwe start. Kijk maar, ruik es: grazige weiden, frisse blaadjes. En tussen

Nadere informatie

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Te gebruiken materialen: Tekenen verven met BioColor tekeninkt Vormen met kaarsen boetseer Techniek speciaal Kerstkarton: folieprint Nieuw Mica kerstklokken

Nadere informatie

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Materiaal 2 stukken grijs karton 35 x 50 cm, 2,5 mm dik Stevige katoenen stof 80 x 60 cm 2 stroken boekbinderslinnen: 1 van 10 x 59 cm (buitenrugstrook) en 1 van

Nadere informatie

Hoe TechCard te gebruiken:

Hoe TechCard te gebruiken: 204.769 TechBot 3 TechBot 3 is niet te stoppen! Wanneer hij in contact komt met een verticaal oppervlak wat hem de doorgang belemmert, dan stuurt hij er slim omheen! Hoe TechCard te gebruiken: Stuklijst:

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 1

The Good Old Times, deel 1 The Good Old Times, deel 1 Goedemorgen Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe online workshop The Good Old Times. Vandaag starten we met het boek. We gaan met chipboard en kraftpapier werken en

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette #1 Januari/Februari 2019 Layered Combi Dies Cross Craft Multi Frame Dies Clear Stamps Silhouette Multi Frame Dies Dies MFD122 MFD123 MFD124 MFD125 Femmy Meijberg Kaartkarton: mosgroen, grijsblauw, aquarelpapier

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband.

Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband. Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband. Als je nog nooit met zilverklei hebt gewerkt is handig om te weten dat zilverklei droogt aan de lucht. Door vochtige doekjes over je klei te leggen

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 5

Home Sweet Home! Deel 5 Home Sweet Home Deel 5 Goedemorgen allemaal Alweer deel 5 van Home Sweet Home vandaag... het gaat al aardig snel. Deze keer de bekleding van het dak. Ook maken we de dakkapel af. In het pakket zit een

Nadere informatie

BIJBELS papieren speelgoed. Het Kerstverhaal

BIJBELS papieren speelgoed. Het Kerstverhaal BIJBELS papieren speelgoed Het Kerstverhaal Bijbels papieren speelgoed Het Kerstverhaal Copyright 2012 door Didier Martin. Alle rechten voorbehouden. Het opnieuw produceren van dit product zonder voorafgaande

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Maak een paperclip ketting voor Moederdag!

Maak een paperclip ketting voor Moederdag! Maak een paperclip ketting voor Moederdag! Het mooist cadeautje voor Moederdag maak je natuurlijk zelf! Stap voor stap laat ik zien hoe je deze prachtige paperclip ketting voor Moederdag kunt maken. Een

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season!

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season! Scrapbookforum nummer 20, november 2011 Tis The Season! voorwoord Tis The Season! We nemen je mee door de seizoenen, door de herfst en de winter met hun prachtige kleuren en mooie grijstinten! Het Designteam

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

RiddeRbuRcht van karton

RiddeRbuRcht van karton 1. Voor dit kasteel werd een doos met de afmetingen 29x26x23 2. 3. 4. Van een gewone kartonnen doos kan men met een beetje vaardigheid en geduld een mooi kasteel knutselen. cm gebruikt. Eerst werd de doos

Nadere informatie

Maritieme decoratie. Knutselidee. com N

Maritieme decoratie. Knutselidee. com N Zon, strand en zee - wie droomt er niet van? Om het hele jaar ten minste een lichtpuntje te hebben, creëren we een magneetwand, een windlichtje en een vis in maritieme stijl. Materiaal magneetwand: schildersdoek,

Nadere informatie

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1 S Frühling Spring stamping stempeln DC Magazine Spring Laat je meenemen in de betoverende wereld van inkt, papier en natuurlijk deze prachtige stempels. Geef een zelfgemaakt mapje weg met een paar chocolaatjes.

Nadere informatie

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018 #16 November/December 2018 Pocket Dies Clear Stamps CrossCraft Clear Stamps Clear Stamps Stamps FLO017 FLO018 SIL042 SIL047 IFS011 IFS012 CSFR001 CSFR002 Femmy Meijberg Kaartkarton paars Aquarelpapier

Nadere informatie

versie 23-10-2004 01. Ik ga een standaard 4 inch ophangrand verkleinen. Een grotere ophangrand is eenvoudiger te verkleinen.

versie 23-10-2004 01. Ik ga een standaard 4 inch ophangrand verkleinen. Een grotere ophangrand is eenvoudiger te verkleinen. Beschrijving verkleining ophangrand: Benodigdheden: 1. Scherp Stanley mes. 2. Metalen liniaal op rechte metalen lat om langs te snijden. 3. Ondergrond om op te snijden. 4. standaard plakband. 5. schaar.

Nadere informatie

De verschillende soorten schmink bij SchminkWebshop Colours

De verschillende soorten schmink bij SchminkWebshop Colours Miniworkshops SchminkWebshop Colours deel 1 SchminkWebshop Colours heeft een aantal nieuwsbrieven verstuurd waarin uitgebreid uitleg wordt gegeven over schmink, schminkmateriaal en schminktechnieken. Deze

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

THEELICHT-BLOEM. Indien je wenst, kan je een tweede laag blaadjes aanbrengen. Schrank deze laag wat ten opzichte van je eerste laag.

THEELICHT-BLOEM. Indien je wenst, kan je een tweede laag blaadjes aanbrengen. Schrank deze laag wat ten opzichte van je eerste laag. THEELICHT-BLOEM Wat heb je nodig: - Theelichtje - Rond spiegeltje : T230 - Lijm : TO52 / TO54 - Karton goud of zilver: PB791 / PB792 Hoe ga je te werk: Neem het goud of zilver karton, en knip er blaadjes

Nadere informatie

Tutorials Ringtop Deco drukkers

Tutorials Ringtop Deco drukkers Tutorials Ringtop Deco drukkers Met speciale dank aan KreaGeja voor haar bijdrage aan deze tutorial en materialen Pagina Onderwerp INHOUD 3 Ringtop 3 Benodigdheden 4 Beadrelease 5 Opzetten van het glas

Nadere informatie

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine contructie onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van On top of the Roof! Hallo allemaal! Wat een heerlijke mailtjes heb ik afgelopen week ontvangen van enthousiaste mensen die uitgebreid aan de slag zijn met de Carrousel. Fijn dat er ook een aantal dames

Nadere informatie

Voorspellen en tekst lezen

Voorspellen en tekst lezen Voorspellen en tekst lezen 1. Lees de uitleg. Als je gaat lezen, doe je eerst een voorspelling. Waar zou de tekst over gaan? Kijk eerst goed hoe de tekst eruitziet. Want je kunt aan de buitenkant van de

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie

S C I E N C E C E N T E R

S C I E N C E C E N T E R EEN ADEMBENEMEND INSTRUMENT Een liedje fluiten is niet zo makkelijk. Je lippen en je tong moet je in allerlei bochten wringen. Met een muziekinstrument gaat het al een stukje makkelijker. Even blazen en

Nadere informatie

Je snijdt de grilworst in plakken van ca. 1 cm. Daarna haal je 2 driehoekjes aan de bovenzijde weg, zodat je een tulp-vormin krijgt.

Je snijdt de grilworst in plakken van ca. 1 cm. Daarna haal je 2 driehoekjes aan de bovenzijde weg, zodat je een tulp-vormin krijgt. BloemenBak Kaas (plat stuk of 1 kilo kaas) Grilworst Komkommer Saté-prikkers Bakvormpje (bloem) Bloempot c.q. bak Je haalt al drukkend met het bakvormpje (bloem) in de kaas de vorm eruit. Mocht je hier

Nadere informatie

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal Handleiding Communie kaarsen Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal Stompkaars, wit, ca. ø 80 x 200 mm, per stuk 418355 1 Stompkaars, wit, ca. ø 80 x 250 mm, per stuk 439724 1 Versierwas kraalstroken,

Nadere informatie

STERREN DANSEN OP DE MUUR WAT HEB JE NODIG? BOUWTEKENING

STERREN DANSEN OP DE MUUR WAT HEB JE NODIG? BOUWTEKENING STERREN DANSEN OP DE MUUR Als je op een onbewolkte avond naar de hemel kijkt zie je overal sterren. Net zoals je soms in wolken gekke figuren kunt ontdekken, kun je dat in sterren ook. Door lijnen te trekken

Nadere informatie

Knutselen thema herfst

Knutselen thema herfst Knutselen thema herfst Herfst-Schimmenspel Benodigdheden: Groen papier met bos, zwarte viltstift, kopieerapparaat, zwart potlood Teken met zwarte stift twee bomen op een tekenpapier. Kopieer dit voor de

Nadere informatie

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden.

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. 204.770 Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. Stuklijst: 1 x basis 3 x wiel, ø 50 mm 3 x wiel, ø 30 mm

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244 Workshop 3 Workshop Maak je eigen Bottlecap in een mooie boekenlegger Pagina 16 Boekenlegger For You - snel en simpel bottlecap met seal en een grote paperclip inkt: versafine zwart stempel: wildrosestudio:

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

The Winter Workshop: The Snowie Snowman

The Winter Workshop: The Snowie Snowman The Winter Workshop: The Snowie Snowman! Hallo allemaal! Welkom bij het tweede deel van de workshop voor Kerst! We gaan Snowie the Snowmen in elkaar zetten vandaag. Ga er maar goed voor zitten want het

Nadere informatie

LET OP: DIT JAAR IS DE MAT KLEINER DAN DE TAFEL. ZIE VRAGEN & ANTWOORDEN VOOR DE GOEDE MANIER OM DE MAT IN DE TAFEL TE PASSEN.

LET OP: DIT JAAR IS DE MAT KLEINER DAN DE TAFEL. ZIE VRAGEN & ANTWOORDEN VOOR DE GOEDE MANIER OM DE MAT IN DE TAFEL TE PASSEN. OPSTELLING MISSIEMODELLEN Overzicht Het Challenge Veld is een hindernisbaan op een mat. The hindernissen worden Missiemodellen genoemd, en de mat is de Missiemat. Sommige modellen zitten vast op de mat

Nadere informatie