Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels"

Transcriptie

1 Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst Donna Downey / Adirondack inkt kleuren wild plum, watermelon, stream / Zwarte acrylverf / template crafters workshop / Micron pen zwart / witte hybrid gelpen Leg de template van de vrouw op je kaart en leg daar de template met figuur over heen. Spons voorzichtig terwijl je de templates vast houdt met wild plum inkt. Laat het drogen en breng voorzichtig met zwarte acryl een klein beetje inkt op de binnenkant van het vrouwenfiguur aan, leg het masker op de vrouw en herhaal hetzelfde voor de tweede vrouw en gebruik voor de binnenkant evt. een andere template en maak het ook weer een beetje zwart met acryl. Stempel de cirkel stempel op de kaart, laat drogen en doodle er enkele stipjes in, accentueer de lijnen van de schilderstape met de fijnschrijver en doodle er ook nog enkele witte en zwarte stipjes op. Omlijn de vrouwenfiguren met de witte gelpen. Stempel de tekst op een stukje ecru papier omlijn het en plak het op.

2 For a friend, formaat 13 x 13 cm. Anne Swinkels. Materialen: stempels: loved tekst Limited Editions, hart Dina Wakley / Adirondack inkt stream, watermelon, pink sherbet / stempelliniaal / zwarte Versafine inkt Stempel de tekst loved met behulp van de stempelliniaal 2 x langs elkaar op de kaart met zwarte versafine inkt, stempel het hart met watermelon op ecru papier, knip het uit en naai het met zwart garen op de kaart. Knip uit muziekpapier wat cirkels en naai er met zwart overheen en plak ze op diverse plaatsen op je werk. Mat het geheel op zwart en ecru cardstock.

3 Dat verdient een bloemetje! Formaat 16 x 10cm. Anne Swinkels. Materialen: stempels: klaproos Donna Downey, tekst Elke Verschooten / Adirondack inkt stream, pink sherbet en aqua / zwarte Versafine inkt Stans met een nestabilities een vierkant uit je papier, stempel de klaproos met stream op de kaart en nogmaals de open stempel van de klaproos met zwarte versafine inkt. Stempel de tekst op de kaart en plak het geheel op een ecrukleurig cardstock.

4 Leven is het meervoud van Lef. Formaat 17 x 11 cm. Anne Swinkels. Materialen: stempels: jongen VivaLasVegaStamps, tekst ARTSpecially feesttekst 2014 / Distress inkt Picked Raspberry, Weathered Wood en Peacock Feathers / zwarte Archival en zwarte Versafine inkt Kleur de kaart met 2 tinten distressinkt picked rasberry en weathered wood en spons met behulp van een template met weathered wood de figuren erop. Stempel de jongen met zwarte archival op ecru papier, knip uit met een randje en kleur het shirt licht met peacock feathers inkt. Stempel de tekst met zwarte Versafine en plak de jongen op. Mat het geheel op zwart en grijs cardstock.

5 Cadeau label. Formaat 9,5 x 4,5 cm. Anne Swinkels. Materialen: Stempels: ARTSpecially Feest sheet 2014 / Distressinkt weatered wood en picked rasberry / zwarte versafine en archival inkt / witte gelpen Kleur de achtergrond met de 2 kleuren distressinkt en stempel met zwarte archival inkt de taart (gedeeltelijk van het kaartje). Kleur met dezelfde kleuren distressinkt de taart in met behulp van een waterkwastje. Geef een beetje accenten met de witte gelpen aan de taart. Stempel de tekst Let s party met zwarte versafine en maak er een lintje aan.

6 Label Feestje. Formaat 15 x 8 cm. Anne Swinkels. Materialen: stempels: poes met ballon ARTSpecially Feest sheet 2014 en tekst Feestje ARTSpecially Feest tekstsheet 2014 / Distressinkt Picked rasberry, Ripe persimmon en peacock feathers / zwarte archival inkt Kleur je label met de 2 kleuren distressinkt en stempel de achtergrond stempelafdrukken met picked rasberry. Stempel de tekst feestje met zwarte inkt op een stukje rose cardstock en geef het een scheurrandje. Plak het op en zet er met de fijn schrijver een randje langs. Stempel het poesje met zwart op een stukje ecru papier en spons de poes met de ripe persimmon inkt en de ballon met peacock feathers. Stempel met dezelfde kleur enkele bloemetjes erop. Knip het uit en plak het op je label. Stempel de datum met zwarte inkt op de zijkant. Strik er een lintje op kleur aan.

7 Hoera. Formaat 14 x 14 cm. Anne Swinkels. Materialen: Stempels: ARTSpecially Feest sheet 2014 en ARTSpecially Feest tekstsheet 2014 / Distressinkten picked rasberry, weathered wood, ripe persimmon en peacock feathers / zwarte Versafine inkt Kleur de kaart met oranje en rose distressinkt. Stempel met zwarte versafine de vlaggetjes op de kaart en stempel op de restjes papier de kleine stempels en pons ze uit. Knip het ballontje extra uit en kleur het oranje, zet er met een zwarte fijnschrijver een lijntje om en mat het op zwart papier. Plak ze onder langs elkaar op de kaart. Stempel met zwart de tekst op de kaart met behulp van de stempelliniaal! Mat het geheel op zwart en blauw cardstock.

8 Label met houder. Anne Swinkels. Materialen: Stempels: ARTSpecially Feest sheet 2014 / Distresinkt Ripe Persimmon en Peacock Feathers Spons je label licht met blauwe inkt en stempel met ripe persimmon de bloem en kleur met potlood de blaadjes oranje in. Stempel onder op het label de tekst met Peacock Feathers, stempel de cijfers met dezelfde kleur blauw op een stukje ecru papier en knip ze uit en plak op. Werk de label boven af met een restje blauw papier en een brad. Kleur de houder met peacock feathers en stempel de cijfers met Ripe Persimmon. Maak een cirkel met behulp van een dopje en zwarte versafine, stempel het kleine bloempje met oranje op ecru papier en knip uit en plak het in de cirkel.

9 Je hart kleurt je leven. Nellie van Leeuwen Materialen: Stempels: Stampington, Stampotique, ARTSpecially, Unity / Adirondack inkt Aqua, Lettuce en Stream / Versafine Onyx black en Deep Lagoon / witte sharpie / uitgeponst hartje / maskerpapier Maak de achtergrond met de basistechniek, plak en verwijder tape parallel in de breedte lopende strepen. Stempel de vrouw met Deep Lagoon en masker haar. Scheur van een printvelletje stroken papier die ongeveer overeenkomen met de weggescheurde strepen in je achtergrond. Dek delen van je kaart net onder scheurrandjes op 3 verschillende plaatsen op je kaart af met het printpapier. Stempel de she-tekst met Lettuce. Gebruik een stempelliniaal om je tekst mooi recht te krijgen. Haal printpapier en masker weg en stempel met zwart de tekst en de bloemetjes. Accentueer tekst in vrouw, cirkel en kleur bloemetjes in met de Sharpie. Stempel hier en daar wat puntjes met Aqua in je achtergrond. Maak met de sharpie wat witte spetters op de achtergrond. Mat de kaart op zwart en plak hem op een bijpassende kleur kaart.

10 Hero of our story. Nellie van Leeuwen Materialen: Stempels: Stampotique, Stampers Anonymous / Adirondack inkt Aqua, Lettuce en Stream / India black inkt / witte gelpen / waterpen Maak achtergrond met basistechniek, plak en verwijder tape parallel in de lengte lopende strepen. Accentueer de scheurrandjes met streepjes m.b.v. een witte gelpen. Stempel bloemen met Lettuce en kleur ze met een waterpen een beetje in met Aqua. Stempel de kleine tekst met Aqua in de 2 hoeken en stempel splatter met Lettuce. Stempel het mannetje op een los stukje papier, kleur in (hier de Tombows), knip uit en plak op je kaart. Stempel de tekst m.b.v. een stempelliniaal.

11 Where women party. Nellie van Leeuwen Materialen: Stempels: Stampotique, ARTSpecially / Adirondack inkt Purple twilight en Stone washed / India black inkt / witte Maak je achtergrond met de basistechniek. Stempel het meisje op de achtergrond en op een los stukje papier, kleur haar in (hier met Tombows en de Adirondack inkt) en knip uit. Stempel vlaggetjes op de achtergrond. Stempel met Purple twilight kleine tekst in 2 hoeken en puntjes in de achtergrond. Mat achtergrond op zwart papier en plak op witte kaart. Stempel de tekst op de kaart m.b.v. een stempelliniaal en plak het meisje op Breng met de witte gelpen wat accenten in de vlaggetjes aan.

12 Let s party. Nellie van Leeuwen Materialen: Stempels: Stampotique, ARTSpecially / Adirondack inkt Purple twilight en Stone washed / template / India black inkt / witte gelpen / zwarte fineliner Maak je achtergrond met de basistechniek. Stempel er met Purple Twilight puntjes in. Stempel de kat op je achtergrond en op een los stukje papier, kleur hem in met Tombows en de Adirondack inkt en knip uit. Teken op de ballon m.b.v. template rondjes en kleur deze in met witte gelpen. Mat achtergrond op zwart papier en plak op witte kaart. Plak kat op en stempel tekst m.b.v. een stempelliniaal.

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic

Nadere informatie

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Spons de gehele kaart met de twee tinten Pan Pastel(Burnt Sienna/Turquoise); Stempel hier en daar de kleine veer en bewerk met PP parelmoer wit; Kraft kaart 15x15

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com The Collection #61 Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com Materialen, gebruikt voor alle kaarten: Collectables: COL1444 (Rozetten en labels), Craftables: CR1331 (Basisvormen-cirkel),

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Verpakking Star Collection ***PD0016.

Verpakking Star Collection ***PD0016. Verpakking Star Collection ***PD0016. Meisje met blauwe sjaal. Papicolor kaartenkarton: original donkerbruin ( 38 ), original zeegroen ( 17 ), Brilliant: champagne ( 163 ). Pretty papers bloc Nostalgia

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen Workshop Stempelen op zelfhardende klei Door Eefke Moes en Geralda Jansen Draai in je handen een bolletje van zelfhardende klei (bijvoorbeeld darwi classic of efaplast classic van eberhard faber). Rol

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244 Workshop 3 Workshop Maak je eigen Bottlecap in een mooie boekenlegger Pagina 16 Boekenlegger For You - snel en simpel bottlecap met seal en een grote paperclip inkt: versafine zwart stempel: wildrosestudio:

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Brievendoos labels en kaartjes

Brievendoos labels en kaartjes Onlinegratisextra s Brievendoos labels en kaartjes Labels Knip enkele labels ruim uit. Plak ze op wit karton en knip ze dan precies uit. Plak er schaapjes in 3D op. Kleine kaartjes algemeen Snij stroken

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Augustus Mailing 2013

Augustus Mailing 2013 Augustus Mailing 2013 Kaart 1: Boeket rozen Papicolor karton: original zalmroze ( 25 ), abrikoos ( 24 ), brilliant champagne ( 163), marble witroze ( 64 ). Pretty papers bloc: Romantic Vintage PK9093 Knipvel:

Nadere informatie

crochet rainbowtales Dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet gekopieerd of gepubliceerd worden. Het gemaakte artikel mag niet

crochet rainbowtales Dit patroon is voor persoonlijk gebruik en mag niet gekopieerd of gepubliceerd worden. Het gemaakte artikel mag niet Benodigdheden: ByClaire chunky cotton: 6x 003 raspberry voor de sjaal 1x 003 raspberry voor de franjes ByClaire softmix: 1x 025 emerald. Restjes: 004 Light pink, 006 flamingo pink, 019 ocean blue, 023

Nadere informatie

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette #1 Januari/Februari 2019 Layered Combi Dies Cross Craft Multi Frame Dies Clear Stamps Silhouette Multi Frame Dies Dies MFD122 MFD123 MFD124 MFD125 Femmy Meijberg Kaartkarton: mosgroen, grijsblauw, aquarelpapier

Nadere informatie

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Workshop aquarelleren met Distress inkt Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: Memento inkt zwart Distress inkt black soot, antique linen, tattered rose, faded jeans,

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

Lees eerst de hele beschrijving door zodat je geen verrassingen tegenkomt en daardoor teleurstellingen.

Lees eerst de hele beschrijving door zodat je geen verrassingen tegenkomt en daardoor teleurstellingen. Speldenkussentjes in reverse applicatie Wat heb je hier voor nodig: Restjes rode stof en achtergrond stof (voor hartjes kussentje) Restjes witte en rode stof (voor het zeilbootje.) Blaadje papier Liniaaltje

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

Patroon gepimpte Pringles-bus

Patroon gepimpte Pringles-bus Patroon gepimpte Pringles-bus Voor het pimpen van deze bus heb je vooral wat restjes garen nodig. Wil je net als ik werken met een hoofdkleur (grijs in dit geval) dan heb je van die kleur bijna bijna een

Nadere informatie

DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v.

DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v. DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu uitgave nr. 4 Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v. 150,00 (zie pag. 12) Gonny van Doorn Blossom Punch Magic Dots Patronen

Nadere informatie

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1 S Frühling Spring stamping stempeln DC Magazine Spring Laat je meenemen in de betoverende wereld van inkt, papier en natuurlijk deze prachtige stempels. Geef een zelfgemaakt mapje weg met een paar chocolaatjes.

Nadere informatie

Tekeningen maken. Bloemen

Tekeningen maken. Bloemen Tekeningen maken. Bloemen Het maken van bloemen is heel divers. Ik leg hier uit: de bekendste vorm van bloemen: de bloem met 3, 4 of meer blaadjes. Bij deze bloem 4 blaadjes. Als eerste maak je een basis

Nadere informatie

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Ik stempel altijd mijn afdrukje met Brilliance Black dit is een inkt die na een tijdje drogen voor zowel copics, terpentine of waterbasis te gebruiken valt. Ik gebruik

Nadere informatie

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine contructie onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van On top of the Roof! Hallo allemaal! Wat een heerlijke mailtjes heb ik afgelopen week ontvangen van enthousiaste mensen die uitgebreid aan de slag zijn met de Carrousel. Fijn dat er ook een aantal dames

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand. Let it Snow! deel 3 Hallo allemaal! Vandaag een hele lange aflevering van Let it Snow! Dus ga er maar even lekker voor zitten en zorg voor een flinke pot thee! We starten met het bekleden van de rug. Wat

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering:

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering: Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2 Over de lessuggesties Bij het werken binnen het thema vissen in de zee is het leuk om van de klas een kleurrijke zee te maken. U organiseert uw creatieve lessen

Nadere informatie

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma.

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma. Pasen Hallo, Ik heb me alweer bezig gehouden met pasen en ben voor jullie op zoek gegaan naar leuke knutselwerkjes om thuis te gaan maken.ik hoop dat jullie er veel plezier mee zullen hebben. Zo vind je

Nadere informatie

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018 #16 November/December 2018 Pocket Dies Clear Stamps CrossCraft Clear Stamps Clear Stamps Stamps FLO017 FLO018 SIL042 SIL047 IFS011 IFS012 CSFR001 CSFR002 Femmy Meijberg Kaartkarton paars Aquarelpapier

Nadere informatie

The Little Birdhouse

The Little Birdhouse The Little Birdhouse! Het was al aangekondigd: Als voorproefje voordat de nieuwe online workshop start op 5 februari, hier de beschrijving van het vogelhuisje dat in de nok van de zijwand van "Home Sweet

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

Te Gekke Tekeningen (onderbouw)

Te Gekke Tekeningen (onderbouw) Te Gekke Tekeningen (onderbouw) Het Te Gekke Krijtjesboek, Te Gekke Krijtjes, schilderstape. Tip voor de juf/meester: haal de reliëfbladen uit het boek en knip ze op A4 formaat. Dit boek is te bestellen

Nadere informatie

Nodig: Het is belangrijk dat het genoemde materiaal gebruikt wordt, zodat de nachtegalen weersbestendig zijn!

Nodig: Het is belangrijk dat het genoemde materiaal gebruikt wordt, zodat de nachtegalen weersbestendig zijn! Nodig: Per leerling 1 sheet van 50 x 50 cm. Tekenpotloden Goede scharen Pandakrijtjes (óf acrylverf+penselen+water) Onderleggers Nietmachines Duct tape (duck tape) Het is belangrijk dat het genoemde materiaal

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

The Collection #64. Door Jeannette Bron

The Collection #64. Door Jeannette Bron The Collection #64 Door Jeannette Bron Craftables: CR1436 (Rechthoek met sierlijke vlechtrand), Creatables: LR0509 (Tiny s Vlinders), LR0521 (Tiny s Vlinderset), Stans- en embosapparaat, Stempels: CS1006

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

Speldenkussen van zeshoekjes

Speldenkussen van zeshoekjes Speldenkussen van zeshoekjes Deze speldenkussentjes zijn gemaakt van 14 zeshoekjes en 6 vierkantjes. Techniek: Engels Patchwork Voor beginners Nodig: Wat restjes stof in leuke bij elkaar passende kleurtjes.

Nadere informatie

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120

Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Uit LandIdee nr 3 2013 (juni-juli) Zelf maken Tafeldecoraties van vilt Decoratieve doppen pagina 120 Deze schitterende ranken met doppen en bloemen kunt u in een handomdraai van eenvoudige materialen maken

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 5

Home Sweet Home! Deel 5 Home Sweet Home Deel 5 Goedemorgen allemaal Alweer deel 5 van Home Sweet Home vandaag... het gaat al aardig snel. Deze keer de bekleding van het dak. Ook maken we de dakkapel af. In het pakket zit een

Nadere informatie

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek

Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Werkbeschrijving tekenmap met elastiek Materiaal 2 stukken grijs karton 35 x 50 cm, 2,5 mm dik Stevige katoenen stof 80 x 60 cm 2 stroken boekbinderslinnen: 1 van 10 x 59 cm (buitenrugstrook) en 1 van

Nadere informatie

Groep 5/6 Variaties op een zonnebloem *

Groep 5/6 Variaties op een zonnebloem * Groep 5/6 Variaties op een zonnebloem * Nodig Per leerling 1 sheet van 50x50 cm. Papier A3 of half vel Tekenpotloden Goede scharen Pandakrijtjes Acrylverf+penselen+water Onderleggers Watervaste viltstift

Nadere informatie

Verpakking Star Collection ***PD0017.

Verpakking Star Collection ***PD0017. Verpakking Star Collection ***PD0017. Paars gele tinten. Benodigdheden: Papicolor kaartenkarton: original donkerbruin ( 38 ), original sering ( 37 ), smart crème ( 613 ) original anjerwit dun voor de bloemen

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat?

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Hoe belangrijk is papier? Wat voor heb je papier nodig? Met papier kan je bijvoorbeeld: schrijven, tekenen of boeken maken. Van oud papier zoals kranten, kun je zelf

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season!

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season! Scrapbookforum nummer 20, november 2011 Tis The Season! voorwoord Tis The Season! We nemen je mee door de seizoenen, door de herfst en de winter met hun prachtige kleuren en mooie grijstinten! Het Designteam

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd.

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd. Pagina 39 t/m 41 De natuur mooi gevarieerd in beeld Petite petals window Very Vanilla houten venster buitenkant: Stempel met de wheel stempel timber op het cardstock de achtergrond van het venster. Stans

Nadere informatie

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: wit kaartkarton 10 x 10 cm inkt: Adirondack Wild Plum, Butterscotch,

Nadere informatie

My Travelbook, deel 6

My Travelbook, deel 6 My Travelbook, deel 6! Hallo allemaal! Vandaag het laatste deel van My Travelbook. We gaan het boek afmaken en dat wordt nog best een flink klusje. Heb je afgelopen week gezien hoe je roosjes maakt? En

Nadere informatie

LEPELGANZEN HOE GA JE TE WERK:

LEPELGANZEN HOE GA JE TE WERK: LEPELGANZEN WAT HEB JE NODIG: - een houten lepel van 30 cm: T810 - witte pluimpjes: T208 - geel en wit fotokarton: 141725-141700 - wiebeloogjes zelfklevend: T2281 - witte verf: H021 - lijm: T054 - natuurraffia

Nadere informatie

De lente in met foam!

De lente in met foam! De lente in met foam! VOORJAARSONTWERPEN FOAM 2012 Thea van Mierlo - Uil - Sneeuwklokjes - Narcis - Knutsel-zwaan - Haai-schilderij Handig om te weten over het werken met Foam Paint Verven met de foam

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 7

Home Sweet Home! Deel 7 Home Sweet Home Deel 7 Vandaag zijn we aangekomen bij week 7. Alweer het laatste deel van de beschrijving van Home Sweet Home. Afgelopen weekend heb ik al een klein "voorproefje" geplaatst voor deze week,

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer Huisje boompje Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas voor de babykamer 102 beestje CREATI EF Baby op komst in de familie? Creatieve vingers gaan dan bijzonder hevig jeuken. Want niets is leuker

Nadere informatie

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 en 21 Naaimandje Zoals Grietje laat zien kun je heel veel transferen. Kijk naar de zijkanten van het

Nadere informatie

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal Handleiding Communie kaarsen Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal Stompkaars, wit, ca. ø 80 x 200 mm, per stuk 418355 1 Stompkaars, wit, ca. ø 80 x 250 mm, per stuk 439724 1 Versierwas kraalstroken,

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

3-5 uur Techniek Sjabloontechniek. Beeldende aspect Voorkennis. n.v.t.

3-5 uur Techniek Sjabloontechniek. Beeldende aspect Voorkennis. n.v.t. Onderwerp 1 / 2 Deze les wordt u aangeboden door www.pro-kunst.nl Een lessendatabase voor en door kunstdocenten uit het Speciaal- en Praktijk Onderwijs. Dit is een initiatief van: Linda Batenburg, Nita

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

De kleurnummers van het vilt verwijzen naar Holland vilt, verkrijgbaar in mijn pakketten shop

De kleurnummers van het vilt verwijzen naar Holland vilt, verkrijgbaar in mijn pakketten shop KerstMuis Kransje Om dit muizenkopje in het kransje te maken heb je nodig: Wolvilt licht grijs, nummer 37, 10 x 10 cm Wolvilt rood, nummer 07, 10 x 15 cm Wolvilt groen, nummer 79, 3 x 30 cm or 4,5 x 20

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 4

Home Sweet Home! Deel 4 Home Sweet Home Deel 4 Hallo allemaal Nu het grovere werk achter de rug is, zijn we toe aan aan de prichel klusjes: bloemetjes maken en de ramen in elkaar zetten. De bloemen zijn een voorbereiding op alle

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden

Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Free Tutorial Beadwork/ Bead Embroidered Ring Algemene werkbeschrijving met voorbeelden Algemeen Boodschappenlijstje: 1 basis voor de ring Ultra Suède Fire Line 0.08 Crystal seedbeads 15/0 Kraal of plaksteen

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 1

The Good Old Times, deel 1 The Good Old Times, deel 1 Goedemorgen Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe online workshop The Good Old Times. Vandaag starten we met het boek. We gaan met chipboard en kraftpapier werken en

Nadere informatie

Tipi tent. Dit heb je nodig: 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw

Tipi tent. Dit heb je nodig: 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw Tipi tent 8 Stokken (1,5 tot 2 meter lang) Verf in verschillende kleurtjes Touw Verf de stokken in verschillende kleuren. Het makkelijkste is om eerst met 1 kleur te beginnen en die kleur op alle stokken

Nadere informatie

Handgemaakte spectroscoop

Handgemaakte spectroscoop 59 Doel We gaan onderzoeken waaruit wit licht is opgebouwd. Benodigdheden Doos Cd Mes Plakband Wc rolletje 2 scheermesjes of 2 lange stukken van een breekmes potlood aluminiumplakband of aluminiumfolie

Nadere informatie

Workshop Yantra Mallen

Workshop Yantra Mallen Workshop Yantra Mallen Hier heb ik niet met de Yantra mallen gewerkt zoals ze eigenlijk bedoeld zijn. Yantra betekent eigenlijk weefgetouw, instrument of machine, maar is in werkelijkheid een uiting in

Nadere informatie

The Collection #79. Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com

The Collection #79. Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com The Collection #79 Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com Materialen gebruikt voor beide kaarten: Creatables: LR0478 (Tropische bladeren), LR0610 (Lelie), Stans- en embosapparaat, Stempels:

Nadere informatie

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! "Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook

Nadere informatie