Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch"

Transcriptie

1 Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic blue en pons deze uit. Plak ze op het blauwe strookje van 12 x 3 cm. Stempel op het smalle strookje wit papier (1 x 12 cm) ook met Versafine majestic blue met behulp van de stempelliniaal de stippeltjes rand.

2 Stempel op de witte kaart van 12 x 12 cm met behulp van de stempelliniaal met versafine majestic blue de rand (met koeien, molens, huisjes) op ongeveer 5,5 cm van de bovenkant. Plak het smalle gestempelde strookje op 1 cm van de onderkant op de witte kaart van 12 x 12 cm. Plak het blauwe strookje met de inchies tussen de 2 randjes in op de witte kaart van 12 x 12 cm. Plak de witte kaart van 12 x 12 cm op de blauwe ondergrondkaart. Stempel met Versafine majestic blue - voor de afwerking op de achterkant van de kaart met behulp van de stempelliniaal de tekststempel Original Dutch (Ludiec). Tip - Heb je geen inchie pons kan je natuurlijk inchies zelf snijden. - Als je wat handiger bent met de stempelliniaal kan je natuurlijk het randje met de stippeltjes rechtstreeks op de witte kaart stempelen.

3 Voorbeelden gemaakt met deze techniek: Door Anne Swinkels Atc, a little bird told me Stempels: tekst live, vogel, bloemtakje (Tim Holtz); Takje zwart (Art journey); Tekst a little birdie (De creatie) Inkt: Versafine onyx black; Adirondack Citrus en Sunshine yellow Stempel met behulp van de stempelliniaal met Adirondack de tekst live met citrus midden op het witte kaartje, en spons het geheel met dezelfde kleur geel en groen, stempel ook met groen de bloementakjes. Stempel met versafine onyx black - ook weer met behulp van de stempelliniaal - het vogeltje, het zwarte takje en onderop de tekst.

4 Me and You Stempels: Swirls (Tim holtz); gezicht (Paperbackstudio); Tekst Dream (De Creatie); Love (Stampotique) Inkt: Zwarte Stazon; Versafine Onyx black; Alcohol inkt. Een witte kaart van 14 x 28 cm dubbel vouwen en met Versafine onyx black de swirls op de rechter boven en linker onderhoek stempelen. Neem een stukje craftpapier en stempel met behulp van de stempelliniaal de tekst Love op de rechterbovenhoek en de tekst Dream op de linker onderhoek. Neem een stukje wit fotopapier, breng op craftsheet enkele druppels alcohol inkt in verschillende kleuren en blending solution aan en draai daar je witte foto papier doorheen. Stempel met zwarte Stazon inkt het gezicht. Mat het op een stukje zwart papier en plak het geheel op het craftpapier en daarna op de witte kaart. Maak met de slice de tekst Me and you.

5 Zomaar Stempels: huisjes (ARTSpecially stempelsheet 2010); vogeltje (Amuse); Kleine vliegende vogeltjes (Meer image); tekststempel (Verschooten Hobby) Inkt: Adirondack Denim; Versafine onyx black Stempel met behulp van de stempelliniaal de huisjes en de tekststempel Zomaar met de kleur denim van adirondack op een wit kaartje van 10 x 10 cm. Stempel het vogeltje met zwarte versafine, ook met behulp van de stempelliniaal. Stempel de vliegende vogeltjes met denim blauw. Kleur het vogeltje op het huisje in met een copic marker. Mat het geheel op zwart en oranje cardstock.

6 Sterkte Stempels: korenaren (ARTSpecially stempelsheet 2010); vogels (Inkadinkado); Tekst (De creatie) Inkt: Versafine Onyx black; Adirondack rood en geel Pons een ronde uit een stevig stuk papier, en lig dit op je kaart van 15 x 15 cm. Spons met rood en geel in de ronde, houd het papier goed vast zodat het niet verschuift!! Stempel de vogels en de korenaren met zwart, kleur de korenaren een beetje in met de waterpen met gele inkt. Stempel de tekst met zwart met behulp van de stempelliniaal, trek een lijntje langs de liniaal met een zwarte fijnschrijver, aan weerskanten van de tekst. Mat het geheel op een zwart stuk cardstock.

7 Friends Stempels: Friends (Hero Arts); Celebrate (Amuse); Zig zag (Autum Leaves) Inkt: Versafine Onyx black Snijd een kaart van craftpapier van 8,5 x 24 cm en vouw het dubbel met de vouwlijn aan de bovenkant. Snijd een stukje designpapier van 7,5 x 11 cm en van 6,6 x 9 cm en plak het op elkaar. Stempel met de zigzag stempel met zwart op het randje aan de boven en onderkant. Haal met behulp van de big shot en nestabilities het label uit rose papier en stempel met behulp van de stempelliniaal de tekststempel erop. Plak het op en werk de kaart verder af met tekststempel celebrate met zwart, de bloemen, het knoopje en een stukje scrapperflos.

8 Voorbeelden gemaakt met deze techniek: Door Annelies Sanders Memories Chestnut Zwart Distress ink: Vintage Photo Spun Sugar Stempels: Stampers Anonymous Hampton art Gouden embossing poeder Versamark stift Stempelliniaal en Heattool

9 Stempel het frame met chestnut inkt op wit papier. Stempel het frame ook op dun papier om te maskeren. Dek de binnenkant af en spons het frame met vintage Photo en chestnut. Dan even met de heat-tool erover zodat de inkt goed droog is. Maak met de Versamark stift wat accenten en strooi hier embossing poeder over. Strooi voorzichtig hier en daar wat embossing poeder over het frame, niet te veel. Je moet dit verhitten vanuit de onderkant van het papier, anders blaas je de poeder er af. Knip het frame uit en spons de randjes met zwart. Haal het masker van de binnenkant af. Dek nu het frame af en spons de binnenkant met spun sugar. Druk de stempel af op een acrylplaatje met de stempelliniaal. Met behulp hiervan druk je de stempel af in het frame. Kleur eventueel nog wat in met een kleurpotloden. Stempel met chestnut op rose papier de roos over het hele papier en plak het frame hierop.

10 Zwart Wit Rood Rode stift Stempelliniaal Zwarte inkt Wit en Rood papier Stempel Stampendous Stempel de stempel met zwarte Stazon op een acryl plaatje met gebruik van je stempel liniaal. Met behulp hiervan stempel je de stempel 4x op wit papier zodat je een groot vierkant krijgt. Druk de stempel ook een keer op rood papier af. Knip de bloem uit en plak hem op de kaart. Geef met een rode stift nog wat accenten aan de kaart. Matten op een rode kaart

11 Voorbeelden gemaakt met deze techniek: Door Nellie van Leeuwen Collect shells Snijd witte kaart 14 x 12,5 cm. Stempel grote schelpstempel (Stampington) op de stempelliniaal en daarna met behulp van de stempelliniaal in de rechterbovenhoek met Encore Satin rose inkt. Stempel de strandstoeltjes (Oxford impressins) op de stempelliniaal en daarna met behulp van de stempelliniaal op de kaart met Encore Blue inkt. Kleur de grote stempel met een wattenstaafje ook met het deze kleur blauw een beetje in zoals in het voorbeeld. Stempel de schelpen (Time to stamp) in de linker benedenhoek, waarbij je waar nodig maskert om te zorgen dat de stempels niet door elkaar gaan lopen. Stempel de vrouw (Oxford impressions) op een los stukje papier met Encore Satin rose. Laat goed drogen en knip uit. Accentueer met een witte gelpen de strepen van het badpak en plak de vrouw op de kaart Stempel de tekst (Time to stamp) op de stempelliniaal en met behulp van de stempelliniaal op de kaart met Stazon Jet black. Spons de randjes van een wit papier van 14,4 x 12,9 met Encore Satin rose en mat de kaart op dit papier Mat geheel op bijpassend blauw papier.

12 Spring Snijd een witte kaart van 13 x 13 cm. Maak met de Tim Holtz techniek in de kleuren Worn lipstick en Dusty concord een achtergrond. Stempel de beide spring stempels (Hero arts) met Dusty concord op een stempelliniaal en vervolgens met behulp van die liniaal op de achtergrond zoals in het voorbeeld Stempel de swirl (Stampington) op de achtergrond zoals in het voorbeeld. Snijd met nestabilities de vorm uit wit papier en emboss deze met de cuttlebug o.i.d. Knip het plaatje uit (Crafty Individuals) en plak dat op de witte ondergrond. Plak het geheel op de achtergrond. Mat op wit papier en plak dan op een roze kaart.

13 When we die Snijd een witte kaart 13,5 x 10 cm. Spons deze met distressinkt in de kleuren Crushed olive en Wild honey. Zorg dat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Bespetter door water in je hand en met wat kracht op de kaart te spetteren. Niet te nat! Stempel langs de randen met distress inkt Crushed olive de bloemtakken (Tim Holtz stampers anonymous). Stempel de tekststempel (Rivercity rubberworks) met Versafine Onyx black op de stempelliniaal en daarna met behulp van de stempelliniaal op de kaart. Mat op zwart en daarna op bijpassend groen.

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Spons de gehele kaart met de twee tinten Pan Pastel(Burnt Sienna/Turquoise); Stempel hier en daar de kleine veer en bewerk met PP parelmoer wit; Kraft kaart 15x15

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244 Workshop 3 Workshop Maak je eigen Bottlecap in een mooie boekenlegger Pagina 16 Boekenlegger For You - snel en simpel bottlecap met seal en een grote paperclip inkt: versafine zwart stempel: wildrosestudio:

Nadere informatie

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com The Collection #61 Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com Materialen, gebruikt voor alle kaarten: Collectables: COL1444 (Rozetten en labels), Craftables: CR1331 (Basisvormen-cirkel),

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN Pagina 10 en 11 Workshop 3 Transferen op stof Stap 1 Stempel met Colorbox Chalk dark Brown inkt de boom op transferpapier (Action). Stempel hem zo dat de stam helemaal links wordt afgestempeld en de voet

Nadere informatie

Augustus Mailing 2013

Augustus Mailing 2013 Augustus Mailing 2013 Kaart 1: Boeket rozen Papicolor karton: original zalmroze ( 25 ), abrikoos ( 24 ), brilliant champagne ( 163), marble witroze ( 64 ). Pretty papers bloc: Romantic Vintage PK9093 Knipvel:

Nadere informatie

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen Workshop Stempelen op zelfhardende klei Door Eefke Moes en Geralda Jansen Draai in je handen een bolletje van zelfhardende klei (bijvoorbeeld darwi classic of efaplast classic van eberhard faber). Rol

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Workshop aquarelleren met Distress inkt Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: Memento inkt zwart Distress inkt black soot, antique linen, tattered rose, faded jeans,

Nadere informatie

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra

Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: wit kaartkarton 10 x 10 cm inkt: Adirondack Wild Plum, Butterscotch,

Nadere informatie

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 en 21 Naaimandje Zoals Grietje laat zien kun je heel veel transferen. Kijk naar de zijkanten van het

Nadere informatie

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet.

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet. Let it Snow! deel 2! Goedemorgen! Hebben we vorige week een start gemaakt met de basis van de bol, vandaag gaan we verder met de pagina's en de kaften. We bewerken de ondergronden met verschillende technieken.

Nadere informatie

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1 S Frühling Spring stamping stempeln DC Magazine Spring Laat je meenemen in de betoverende wereld van inkt, papier en natuurlijk deze prachtige stempels. Geef een zelfgemaakt mapje weg met een paar chocolaatjes.

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

Teatime. Tea & Coffee. The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS CRAFTABLES

Teatime. Tea & Coffee. The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS CRAFTABLES The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS Teatime Kaarten gemaakt door Astrid Schipper http://:astridschipper.blogspot.nl Snijd een dubbele azuurblauwe kaart van 14,8 x14,8 cm en twee enkele vierkanten: kiezel

Nadere informatie

Verpakking Star Collection ***PD0016.

Verpakking Star Collection ***PD0016. Verpakking Star Collection ***PD0016. Meisje met blauwe sjaal. Papicolor kaartenkarton: original donkerbruin ( 38 ), original zeegroen ( 17 ), Brilliant: champagne ( 163 ). Pretty papers bloc Nostalgia

Nadere informatie

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette #1 Januari/Februari 2019 Layered Combi Dies Cross Craft Multi Frame Dies Clear Stamps Silhouette Multi Frame Dies Dies MFD122 MFD123 MFD124 MFD125 Femmy Meijberg Kaartkarton: mosgroen, grijsblauw, aquarelpapier

Nadere informatie

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018 #16 November/December 2018 Pocket Dies Clear Stamps CrossCraft Clear Stamps Clear Stamps Stamps FLO017 FLO018 SIL042 SIL047 IFS011 IFS012 CSFR001 CSFR002 Femmy Meijberg Kaartkarton paars Aquarelpapier

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

My Travelbook, deel 3

My Travelbook, deel 3 My Travelbook, deel 3 Goedemorgen! Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd om verder te gaan met The Travelbook. We maken vandaag de kaft af! Leg de drie delen naast elkaar en check of je nog meer

Nadere informatie

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt. workshop beschrijving Tiny Project It s Magic It s Magic a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project It s Magic. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden. Zonder

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

My Travelbook, deel 2

My Travelbook, deel 2 My Travelbook, deel 2 Leuk dat je er weer bent Vandaag gaan we starten met het maken van de kaften van het Travelbook. We gaan spelen met Texture Paste en ook heerlijk knoeien met inkt Vieze vingers zijn

Nadere informatie

Verpakking Star Collection ***PD0017.

Verpakking Star Collection ***PD0017. Verpakking Star Collection ***PD0017. Paars gele tinten. Benodigdheden: Papicolor kaartenkarton: original donkerbruin ( 38 ), original sering ( 37 ), smart crème ( 613 ) original anjerwit dun voor de bloemen

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 4

Home Sweet Home! Deel 4 Home Sweet Home Deel 4 Hallo allemaal Nu het grovere werk achter de rug is, zijn we toe aan aan de prichel klusjes: bloemetjes maken en de ramen in elkaar zetten. De bloemen zijn een voorbereiding op alle

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Workshop Star mal. Kaartje 1

Workshop Star mal. Kaartje 1 Workshop Star mal Deze prachtige mallen zijn ontworpen voor de sterren onder de kaartenmaaksters. Maar we willen hier doormiddel van dit workshopje kijken of we ook van beginnende kaartenmaaksters sterren

Nadere informatie

The Collection #58. Door Petra van Dam hobbykaartenpetra.nl

The Collection #58. Door Petra van Dam hobbykaartenpetra.nl The Collection #58 Door Petra van Dam hobbykaartenpetra.nl Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10 x 5 cm, dan is het 10 cm hoog

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt Het voorjaarszonnetje heeft zich de afgelopen paar dagen al vaak laten zien. Vergeet niet het is eigenlijk nog winter, maar tegen het einde van deze maand maart, begint officieel de lente! En dit gaan

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Die Cut and Clear Stamp Set

Die Cut and Clear Stamp Set #4 Juli/Augustus 2019 Special Card Dies Clear Stamps Die Cut and Clear Stamp Set Shape Dies SD167 Shape Dies Pinetrees SD168 Shape Dies Snowflakes SD169 Shape Dies Deer Gonny van Doorn Rieten Krans Linnenkarton:

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

3D Embossing Folders

3D Embossing Folders #3 Mei/Juni 2019 3D Embossing Folders Mixed Media Stencils Die Cut and Clear Stamp Set s Multi Frame Dies SD162 3 x Flower-5 SD163 3 x Bow SD164 3 x Leaf-4 SD165 3 x Baby Hands SD166 3 x Baby Feet Ank

Nadere informatie

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Workshop Stempelen op krijtverf Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Grietje Zijlstra Wooden shoes Benodigheden: Plaatje (zie P.S. als je dit plaatje

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

Nr Herfst 2016 Free downloads 100%

Nr Herfst 2016 Free downloads 100% Chantal Klokgieter, chantalcrea.blogspot.nl Nr. 31 - Herfst 2016 Free downloads 100% Kaart 1 Volg de algem ene beschrijving en stans de box cards uit lichtbruin karton. Stans de dieren uit anjerwit, lichtbruin,

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Co-ordinating Products available. Opkikkerlijn NIEUW. Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen

Co-ordinating Products available. Opkikkerlijn NIEUW. Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen Co-ordinating Products available Opkikkerlijn NIEUW Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen Opkikkerlijn 3D KNIPVEL art.nr. CD10492 3D KNIPVEL art.nr. CD10493 3D KNIPVEL art.nr. CD10475 017535 017672

Nadere informatie

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd.

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd. Pagina 39 t/m 41 De natuur mooi gevarieerd in beeld Petite petals window Very Vanilla houten venster buitenkant: Stempel met de wheel stempel timber op het cardstock de achtergrond van het venster. Stans

Nadere informatie

BIJBELS papieren speelgoed. Het Kerstverhaal

BIJBELS papieren speelgoed. Het Kerstverhaal BIJBELS papieren speelgoed Het Kerstverhaal Bijbels papieren speelgoed Het Kerstverhaal Copyright 2012 door Didier Martin. Alle rechten voorbehouden. Het opnieuw produceren van dit product zonder voorafgaande

Nadere informatie

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken.

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken. is uniek Handleiding 496.142 - embossing is een klassieke knutseltechniek met papier. - de ShapeBoss is uitgerust met een groot werkvlak. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak

Nadere informatie

The Collection #79. Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com

The Collection #79. Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com The Collection #79 Door Rimmie van de Sande butterflykisses83.blogspot.com Materialen gebruikt voor beide kaarten: Creatables: LR0478 (Tropische bladeren), LR0610 (Lelie), Stans- en embosapparaat, Stempels:

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Clear Stamp Silhouet

Clear Stamp Silhouet #2 Maart/April 2019 Multi Frame Dies DADA dies + Clear Stamp Idyllic Floral Scenes Clear Stamp Silhouet SIL052 Lilies SIL053 Branch with flowers SIL054 Daisies CLEAR STAMPS SILHOUET SIL055 Herbs - 3 SIL056

Nadere informatie

The Collection #64. Door Jeannette Bron

The Collection #64. Door Jeannette Bron The Collection #64 Door Jeannette Bron Craftables: CR1436 (Rechthoek met sierlijke vlechtrand), Creatables: LR0509 (Tiny s Vlinders), LR0521 (Tiny s Vlinderset), Stans- en embosapparaat, Stempels: CS1006

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal! It's Dreamtime Goedemorgen allemaal Vandaag start de workshop "Dreamtime". De eerste online workshop die iedereen via dit weblog kan volgen. We gaan in 6 weken tijd een schattig kastje maken met alles

Nadere informatie

HOBBYZINE PLUS DOWNLOAD

HOBBYZINE PLUS DOWNLOAD Naam: Mei Strikkers HOBBYZINE PLUS DOWNLOAD» d o w n l o a d p a g i n a» j a a r g a n g 4 Draai aan het tandwiel en de schijf zal draaien Met deze creatie van Mei Strikkers konden we het hele blad wel

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

The Collection #55. Door Neline Plaisier neline-mycardcreations.blogspot.com

The Collection #55. Door Neline Plaisier neline-mycardcreations.blogspot.com The Collection #55 Door Neline Plaisier neline-mycardcreations.blogspot.com Algemene werkwijze: Stempel een afbeelding op de bloempotten. Stans de bloemen uit zalmroze karton en het blaadje van CR1249

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden.

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden. Let it Snow! deel 1 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel 1 van online workshop "Let it Snow!". We gaan de basis van de bol in elkaar zetten, dat is een precisie klusje wat je lekker op je gemak moet doen.

Nadere informatie

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje

Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Inkleur tutorial Magnolia afdrukje Ik stempel altijd mijn afdrukje met Brilliance Black dit is een inkt die na een tijdje drogen voor zowel copics, terpentine of waterbasis te gebruiken valt. Ik gebruik

Nadere informatie

Farmyard Quilting Designs

Farmyard Quilting Designs Farmyard Quilting Designs Wintertime Gratis patroon, niet bedoeld voor verkoop Wintertime (± 23 x 26 cm) Alle maten zijn inclusief 0,5 cm naadtoeslag, tenzij anders aangegeven. Werk zo nauwkeurig mogelijk

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

Special Delivery. Little Baby. The Collection #26 COLLECTABLES CREATABLES

Special Delivery. Little Baby. The Collection #26 COLLECTABLES CREATABLES The Collection #26 COLLECTABLES Special Delivery Kaarten gemaakt door Wilga van t Zelfde mypaperpasion.blogspot.nl Snijd nootbruin karton van 14 x 14 cm, wit van 13,5 x 13,5 cm en dessinpapier van 13 x

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 1

The Good Old Times, deel 1 The Good Old Times, deel 1 Goedemorgen Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe online workshop The Good Old Times. Vandaag starten we met het boek. We gaan met chipboard en kraftpapier werken en

Nadere informatie

Animals. The Collection #31 COLLECTABLES

Animals. The Collection #31 COLLECTABLES COLLECTABLES Animals The Collection #31 Kaarten gem aakt door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.nl Beplak het glas van het fotolijstje met hagelwit papier. Scheur een lange strook van ca.

Nadere informatie

Maak je eigen schaakspel

Maak je eigen schaakspel Maak je eigen schaakspel Dit schaakspel hoort bij het liedje over schaken op www.kleischip.nl tekst en muziek: Liekie Schipper, schaakspel: Foske Kleima Nodig voor een heel schaakspel: - 2 witte A4-tjes

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

In het Zwembad - Talkabout

In het Zwembad - Talkabout In het Zwembad - Talkabout Gebruik deze afgedrukte vellen voor het maken van wat we een Talkabout noemen voor het uitstapje naar het zwembad met je kind. Een Talkabout is een middel om een gesprekje te

Nadere informatie

Mac s Machine by Ms.mcb

Mac s Machine by Ms.mcb boodschappen tas MATERIALEN Stof A* (buitenkant): ca. 0,5 meter Stof B* (binnenkant): ca. 0,5 meter Biaisband totaal: 60 cm, dubbelgevouwen en gestikt. Koordjes: ca. 2x 30 cm 2 Koorddopjes Afmetingen boodschappentas

Nadere informatie

Nodig: Het is belangrijk dat het genoemde materiaal gebruikt wordt, zodat de nachtegalen weersbestendig zijn!

Nodig: Het is belangrijk dat het genoemde materiaal gebruikt wordt, zodat de nachtegalen weersbestendig zijn! Nodig: Per leerling 1 sheet van 50 x 50 cm. Tekenpotloden Goede scharen Pandakrijtjes (óf acrylverf+penselen+water) Onderleggers Nietmachines Duct tape (duck tape) Het is belangrijk dat het genoemde materiaal

Nadere informatie

The Winter Workshop: The Snowie Snowman

The Winter Workshop: The Snowie Snowman The Winter Workshop: The Snowie Snowman! Hallo allemaal! Welkom bij het tweede deel van de workshop voor Kerst! We gaan Snowie the Snowmen in elkaar zetten vandaag. Ga er maar goed voor zitten want het

Nadere informatie

The Collection #75. Door Marjan van der Wiel marjanvanderwiel.blogspot.nl

The Collection #75. Door Marjan van der Wiel marjanvanderwiel.blogspot.nl The Collection #75 Door Marjan van der Wiel marjanvanderwiel.blogspot.nl Creatables: LR0584 (Anja s swirl corner), LR0526 (Anja s Floral ornament), R0587 (Klaproos), Stans- en embosapparaat, Distressinkt:

Nadere informatie

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand. Let it Snow! deel 3 Hallo allemaal! Vandaag een hele lange aflevering van Let it Snow! Dus ga er maar even lekker voor zitten en zorg voor een flinke pot thee! We starten met het bekleden van de rug. Wat

Nadere informatie

Brievendoos labels en kaartjes

Brievendoos labels en kaartjes Onlinegratisextra s Brievendoos labels en kaartjes Labels Knip enkele labels ruim uit. Plak ze op wit karton en knip ze dan precies uit. Plak er schaapjes in 3D op. Kleine kaartjes algemeen Snij stroken

Nadere informatie

lesbrieven De ontdekking avonturenpakket de uitvinders en het zonnewiel leerlingenbestand Lesbrief 3: Verhaal deel 1: De laatste ansichtkaart

lesbrieven De ontdekking avonturenpakket de uitvinders en het zonnewiel leerlingenbestand Lesbrief 3: Verhaal deel 1: De laatste ansichtkaart lesbrieven leerlingenbestand Lesbrief 3: De ontdekking Verhaal deel 1: De laatste ansichtkaart Opdracht 1: Horizonverfraaiing Verhaal deel 2: De ontdekking Opdracht 2: Laat maar draaien Opdracht 3: Steentjes

Nadere informatie

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010 Scrapbookforum nummer 14, mei 2010 Clean & Simple en bloemetjes voorwoord Clean & Simple en Bloemetjes! Van harte welkom in dit nieuwe magazine, nummer 14 alweer! Nieuw ook in dit magazine is Inge, zij

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 1

Home Sweet Home! Deel 1 Home Sweet Home Deel 1 Eindelijk is het zover Het lange wachten wordt beloond want vandaag starten we met de derde online workshop Home Sweet Home In acht weken tijd maken we het huisje. (met inhoud) Alles

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar!

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar! Scrapbookforum nummer 21, februari 2012 Voorjaar! voorwoord Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het Designteam kreeg de opdracht mee om een layout

Nadere informatie

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Te gebruiken materialen: Tekenen verven met BioColor tekeninkt Vormen met kaarsen boetseer Techniek speciaal Kerstkarton: folieprint Nieuw Mica kerstklokken

Nadere informatie

S C I E N C E C E N T E R

S C I E N C E C E N T E R HET DUIZELT VOOR JE OGEN Maar je hersenen maken er een mooie film van. Met een speciale ronddraaiende trommel met spleetjes: een zoötroop, kunnen jullie je eigen bioscoop maken. Maak allebei een aantal

Nadere informatie

The Collection #54. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com

The Collection #54. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com The Collection #54 Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com Materialen gebruikt voor alle kaarten: Collectables: COL1433 (Eline s Zeemeeuw en vrienden), Craftables: CR1278 (Tiny s Zandkasteelset),

Nadere informatie