Rapport focusgroep jeugd 11 maart 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapport focusgroep jeugd 11 maart 2009"

Transcriptie

1 Rapport focusgroep jeugd 11 maart 2009 Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam Postbus AX Voorburg Telefoon Fax (070) info@leidschendam-voorburg.nl Woensdagavond 11 maart 2009 is in Huize Swaensteijn in Voorburg met jongeren en jongerenorganisaties gesproken over hun visie en ideeën op de toekomst van Leidsenhage. Tijdens de voorgaande consultatiebijeenkomsten was 75% van de deelnemers 50 jaar of ouder: genoeg reden om apart met de jeugd te praten. Aanwezig waren vijf jongeren en vier medewerkers van jongerenorganisaties (zie bijlage 1). Aan de hand van een presentatie (zie bijlage 3) over de drie toekomstrichtingen is gesproken over de wensen en ideeën voor de toekomst van Leidsenhage. Er mocht grenzeloos worden gedacht, zonder rekening te houden met randvoorwaarden of andere onmogelijkheden. De mening over het huidige Leidsenhage is duidelijk en redelijk negatief. De ideeën bij Leidsenhage Winkelparadijs om het winkelen te verbeteren zijn heel duidelijk. Er zijn nog veel meer ideeën en enthousiasme over het Leidsenhage Insprirerend Podium: commerciële leisure, maar zeker ook cultureel leven en tot slot wonen voor starters. De focusgroep ziet enorm veel kansen om hier vermaak voor de jeugd te creëren. De mening over Leidsenhage Buitenplaats is ook duidelijk: doe maar gewoon. Het huidige Leidsenhage De jeugd gaat over het algemeen naar Leidsenhage omdat het dichtbij is. Als ik leuke kleding zoek, ga ik naar de stad. Het valt op dat veel mensen op zondag naar Den Haag Centrum gaan en niet in Leidschendam-Voorburg terecht kunnen. Ook op donderdagavond is Leidsenhage te stil.

2 Pagina 2/6 Leidsenhage is ruim opgezet, te ruim. Het zou meer moeten doen met aankleding, kleur, bijvoorbeeld in etalages maar ook in inrichting openbare ruimte (denk aan waterpartijen en groen). Iets terugbrengen van oude stijlelementen zoals in de Damlaan en Swaensteijn, voor een gezelligere uitstraling, wat dorpser. Ook verschillende breedtes van panden, nu is alles dezelfde blokkendoos. Het is ook veel te hoog. Als je omhoog kijkt, schrik je je rot. Leidsenhage heeft te weinig kledingwinkels voor de jeugd, te veel telecom, te veel ketens. Meer horeca, hobbywinkels, boetiekjes. De Herenstraat is te duur en Damcentrum heeft nu weinig aanbod. Meer aantrekkelijke winkels en horeca. Ook aparte winkels, bijvoorbeeld Amerikaanse kleding. Leidsenhage is nu thematisch ingericht, met straatje horeca, dagvers, telecom. Dat zou meer gemixt moeten worden zodat het afwisselender en verrassender wordt. Leidsenhage moet iets doen aan de sfeer. Nu geeft het een onveilig gevoel. Ik fiets er s avonds omheen. De terrasjes zijn wel leuk, maar er is niets te zien op water. Ook zijn de prijzen te duur voor de jeugd. De jeugd merkt op dat als Vlietpop is, de ondernemers niks doen. Misschien omdat ze denken dat Vlietpop het publiek afschrikt? Maar ze zouden ook kunnen programmeren op het podium middenin Leidsenhage. Er zijn veel ideeën over het podium dat nu in Leidsenhage is. De modeshows die worden georganiseerd zijn leuk, maar vaak van winkels als Meddens. Nooit van H&M of andere winkels die voor de jeugd interessant zijn. Leidsenhage Winkelparadijs: wat stel je je erbij voor? Leidsenhage richt zich voornamelijk op het winkelen en het verbeteren van het winkelaanbod. Het heeft een heel sterk imago en is voor jong en oud. Gemak, service en een compleet en vernieuwend winkelaanbod staan centraal. Denk aan kinderopvang, zoals een ballenbak, zodat ouders kunnen gaan winkelen en kinderen leuk ondergebracht. Gebruik het podium en het park. Werk samen met bijvoorbeeld met Vlietpop en het Middeleeuws evenement. Gebruik dat podium veel meer voor dans en zang door de jeugd. Een plek waar de jeugd zich kan laten zien en waar ze kan laten zien, wat ze in hun mars hebben. Denk ook eens aan signeersessies, open podium met diverse optredens. En scouting.

3 Pagina 3/6 Gebruik een nieuw plein voor terrasjes waar mensen langslopen. Wat is er leuker en vermakelijker dan mensen kijken? Sport draait om jeugd. Gebruik dat. Sport kan ook gebruikmaken van podium. En ook een Cruijff court of Krajicek court kan. Het skatepark is gaaf, maar veel te afgelegen, verborgen. Er is geen verwijzing naar in Leidsenhage. Het Kennedyplein is een mooi plein, maar wordt niet gebruikt. Betrek het bij Leidsenhage. Leidsenhage Inspirerend Podium: wat stelt je je erbij voor? Leidsenhage trekt een groter en breder regionaal publiek. Het centrum gaat echt wat betekenen voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg die meer willen dan alleen winkelen. Het wordt een ontmoetingsplek. Voor het gemeentebestuur is de grijze stad belangrijker dan de jeugd. De ligging van Leidsenhage om te wonen is ideaal. Voor werkende jongeren. Niet voor studenten. Die wonen vlakbij Haagse Hogeschool en Inholland. Maak er geen woonruimte voor oudere mensen, want die gaan klagen over geluidsoverlast etc. Jongeren kunnen er wel wonen. Zij staan open voor stadsvermaak, concerten, horeca. Maar maak dan geen 2-kamerwoningen, minimaal 3 kamers. Ruimte om te kunnen groeien. Starterswoningen op toplocatie. Dat wordt zeker duur! Er zijn nu geen betaalbare starterswoningen. Een studio voor is geen starterswoning voor deze groep. Er is genoeg jeugd die in hun gemeente wil blijven wonen, maar er zijn geen mogelijkheden. Woningen na het eindpunt van tramlijn 2 zijn geen optie, want dat is geen prettige wijk voor jongeren. Het Veurs college is te ver weg om een combi te maken. Een dependance van een hogeschool zou kunnen, maar dan heb je ook studentenwoningen nodig. En vooral stageplaatsen. Dat is nu al een probleem. Iedereen is het erover eens: er moet een bioscoop komen. Een echte, zoals Pathe of een combinatie van commerciële en filmhuisfilms. Misschien zelfs een drive-in-bioscoop. Dan hoeven we niet naar de stad om naar de film te gaan en kun je lopend naar huis. Ook een bibliotheek wordt genoemd, met internetfaciliteiten, die ook na uur open is. Met een galerie en filmzaal. Dat is voor ouders ook handig. Gaan zij winkelen en de kinderen naar de film.

4 Pagina 4/6 Leidsenhage is een goede plek voor een disco, want daar heeft niemand er last van. De huidige café s vallen af, want zijn voor ouderen: de Njoy en Heeren van Veur zijn voor 21 jaar en ouder en Huis van Oranje is dicht. Uitgaan voor jarigen is nodig. Iets om te dansen, kletsen, met bijvoorbeeld tafelvoetbal of gamen. Nu hangen ze bij de AH na sluitingstijd en bij het gemeentehuis. Maar bij een disco in de buurt kun je dus niet wonen. Leidsenhage is een betere plek voor Dormibella dan de huidige. Maar hun publiek gaat niet zo goed samen met het mainstream publiek. Maak er ook een werkplaats van jeugd muziek kan maken, rappen, breakdansen. s Avonds kan dat een podium zijn. Zeker niet alleen commerciële ontspanning, maar ook iets cultureels / vormends. Trias zou bijvoorbeeld naar Leidsenhage kunnen komen. Met muziek en toneelcursussen. Er moet meer komen voor kleintjes. Zoals vroeger Heisa van Woej. Hobbyclubs. Of is dat nu meer wijkgericht? Of een Centrum voor Jeugd en Gezin in Leidsenhage. Denk dan wel aan een lage drempel, ook qua inrichting en activiteitenaanbod. Jeugd inzetten als peer -bewaking? Leidsenhage Buitenplaats: wat stelt je je erbij voor? Leidsenhage Buitenplaats heeft een eigen gezicht. Het zet Leidschendam-Voorburg daarmee in de Randstad op de kaart. Het is een unieke, uitstekend bereikbare plek waar men kan winkelen, verblijven, ontmoeten, werken, ondernemen, ervaringen opdoen en kennis uitwisselen. Doe maar gewoon Leidsenhage doortrekken naar Leidschendam Centrum? Misschien van de Vliet een gracht trekken naar Leidsenhage? Leidsenhage als een soort Silicon Valley, maar dan met games-industrie. Ruimte om te werken en wonen. Betrek de technische scholen van Delft en Rijswijk erbij of de Universiteit van Leiden.

5 Pagina 5/6 Welke drie dingen moeten er wat jullie betreft in Leidsenhage komen? (top drie van alle individuele antwoorden samen) 1. Uitgaansmogelijkheden voor jongeren 2. Culturele activiteiten: theater, jongerencentrum, muziek, et cetera 3. Bioscoop Bijlage 1 AANWEZIGEN Stichting Dormibella Peter van den Berg (Advies- en organisatiebureau Reactief ) Jongerenmedewerker Rachid el Zohri van Stichting Disck (met twee jongeren) Marielle Ribbers (beleidsmedewerker jeugd) Esther Hooijmans (wijkplatform Damsigt) Andre Christ Bijlage 2 DE GROSLIJST VAN DE UITKOMSTEN Welke drie dingen moeten er wat jullie betreft in Leidsenhage komen? Verscheidenheid Podium voor band etc. Gebouw voor de jeugd om dingen te doen Woongelegenheid voor starters (betaalbaar) Betere uitstraling (terrasjes, sfeer etc.) Baanbrekende onderzoeksmogelijkheden (kantoor, laboratorium etc.) Uitgaansmogelijkheden Podium op het plein beter benutten Zijdepark betrekken bij het geheel (met evenementen etc.) s Avonds actie/uitgaan Theater Bioscoop Discotheek Gamehal Bioscoop Centrum Jeugd en gezin Speelplekken Bioscoop 1. Muziekstudio voor de jeugd 2. Bioscoop 3. Meer gebruikmaken van het park 1. Minder eenheidsworst 2. Breder gebruik van het podium 3. Multifunctioneel gebouw (bioscoop/gamehal/klimmu ur 1. Uitgaansmogelijkheden voor jongeren 2. Theater / cultureelcentrum 3. Ruimte voor jongeren op bezig te zijn met techniek

6 Pagina 6/6 Genoteerd op het tafelkleed Iets voor kleine kinderen Festivallen Middeleeuwse feest Prijzen winkelaanbod Winkels jeugd: platenzaak /signeren, Kleding, prijs, sport/exposure. Verschillende vormen van evennementen: Talentenjacht Open podium Een biblibiotheek plus Leeftijd 16 t/m 19, st. St. Trias en jongeren Dichtstbijzijnde school is nu te ver weg gezien de loopafstand van Amerikaanse kledingwinkels Terras; gezelligheid, Bioscoop, Theater, poppodia, kinderopvang, parkeren liefst ondergronds, huidige parkeerruimte beter gebruiken. Muziekoefenruimte Zijdepark erbij betrekken; klimmuren, voetbal, basketbal, beachcourt,etc Gracht naar de Vliet Vlietpop 2X H&M Konginnedag/nacht Skatepark Uitstraling (grijze massa) Winkelaanbod Plein opknappen Uitgaansgelegenheid: Internet, disco, langere openingstijden, horeca,bib., etc. Dormibella is hier de enige verder niets. Vlietpop bij Leidsenhage en gebruik met meerdere podia. Centrum voor jeugd en gezin Gemeente is nu grijs waar richten op jongeren (jonggericht) Voor kleding niet naar Leidsenhage Wonen: Voor jongeren niet goedkoop Avond: Muziekpodia, uitgaanscentrum. Gamehal Geen woonruimte voor oudere mensen ivm geluidsoverlast. Sportparken Terrasjes beter verdelen Kinderopvang Bioscoop annex flimhuis Verschillende type sportcourts (zie Cruijff Court) Theater/cultuur/toneel Mensen kijken op het plein Kinderopvang/combineren met porten en/of winkelen Maak meer gebruik van het plein Betaalbare horeca Open podium Betere sportverenigingen (jeugd) Vanuit skatepark en sportvelden geen verbinding met Leidsenhage Jongeren nu gaan niet veel naar Leidsenhage Betaalbare woningen voor jongeren Liever geen woningen voor ouderen ivm stijging klachten over geluidsoverlast Stedelijk vermaak; woonfunctie; uitzondering voor jongeren/starters (met veel ouderen als woonfunctie werkt verstorend) BIJLAGE 3 DE PRESENTATIE Is een losse bijlage

Uitkomsten Toekomstmarkt Leidsenhage

Uitkomsten Toekomstmarkt Leidsenhage Uitkomsten Toekomstmarkt Leidsenhage 7 februari 2009, Leidsenhage Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam Postbus 905 2270 AX Voorburg Telefoon 14 070 Fax (070) 320 13 02 www.leidschendam-voorburg.nl info@leidschendam-voorburg.nl

Nadere informatie

Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage

Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam Postbus 905 2270 AX Voorburg Telefoon 14 070 Fax (070) 320 13 02 www.leidschendam-voorburg.nl info@leidschendam-voorburg.nl

Nadere informatie

Rapport bijeenkomst cultuur en maatschappij 11 maart 2009

Rapport bijeenkomst cultuur en maatschappij 11 maart 2009 Rapport bijeenkomst cultuur en maatschappij 11 maart 2009 Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam Postbus 905 2270 AX Voorburg Telefoon 14 070 Fax (070) 320 13 02 www.leidschendam-voorburg.nl info@leidschendam-voorburg.nl

Nadere informatie

3. 3. Service, denk aan kinderopvang, bezorg service, personal shopper, online kooppunt, ruimere openingstijden (Type vraag: Meerkeuze, één antwoord)

3. 3. Service, denk aan kinderopvang, bezorg service, personal shopper, online kooppunt, ruimere openingstijden (Type vraag: Meerkeuze, één antwoord) Statistieken Naam formulier enquete_leidsenhage Titel formulier Enquete Integrale gebiedsvisie Leidsenhage Aantal vragen 21 Totaal aantal ingevuld 25 1. 1. Moderne en vernieuwende winkelformules, voor

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen landmanserve Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Jouw thuis. Heerlijk zonnige tuinen op het zuidwesten Van starter tot compleet gezin Stijlvol, ruim én

Nadere informatie

Liemt in Uitvoering. wat miste je als kind in ons dorp. wat vond je als kind leuk aan wonen in ons dorp. wat zou je in Liemt willen kunnen doen

Liemt in Uitvoering. wat miste je als kind in ons dorp. wat vond je als kind leuk aan wonen in ons dorp. wat zou je in Liemt willen kunnen doen hoe lang woon je in Liemt wat vond je als kind leuk aan wonen in ons dorp wat miste je als kind in ons dorp doe je dingen in Liemt op dit moment wat zou je in Liemt willen kunnen doen 12 jaar gezellig/veel

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

Imago-onderzoek Rotterdam onder studenten

Imago-onderzoek Rotterdam onder studenten Imago-onderzoek Rotterdam onder studenten Rotterdam, februari 2013 Onderzoek uitgevoerd door studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam Contacten: Professor Luit Kloosterman, Bart van Putten, Tim

Nadere informatie

Onderzoek Metropoolregio

Onderzoek Metropoolregio Onderzoek Metropoolregio April 2012 Gemeente Schiedam Onderzoek & Statistiek O n d e r z o e k M e t r o p o o l r e g i o P a g i n a 1 Inleiding Belangrijke items in de samenwerking binnen de metropoolregio

Nadere informatie

Enschedepanel over Roombeek

Enschedepanel over Roombeek Het Enschedepanel van I&O Research heeft in mei 2005 haar mening uitgesproken over Roombeek. Aan 968 panelleden is een uitnodiging gestuurd om deel te nemen aan het onderzoek. In totaal hebben 611 Enschedeërs

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht Voorbeeld Ondernemers van gezocht, een titel over die programma s twee regels en activiteiten Voorbeeld willen van leveren een subtitel voor een levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum

Nadere informatie

Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden

Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden Samenvatting De binnenstad van Leiden krijgt een voldoende (7,1) van de Leidenaren. Wanneer wordt gevraagd naar de ontwikkeling van de afgelopen twee jaar, dan geven meer

Nadere informatie

www.houten2025.nl Verkenningsworkshop VMBO BK (Basiskader) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op @houten2025 www.facebook.

www.houten2025.nl Verkenningsworkshop VMBO BK (Basiskader) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op @houten2025 www.facebook. Verkenningsworkshop VMBO BK (Basiskader) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op www.houten2025.nl @houten2025 www.facebook.com/houten2025 Houten2025 op LinkedIn 1 De toekomst van Houten Houten

Nadere informatie

Stadsagenda Vlaardingen

Stadsagenda Vlaardingen Stadsagenda Vlaardingen In Vlaardingen is het prettig wonen Percentage dat het (zeer) eens is met de volgende stellingen: 51% stad voor jonge gezinnen Wat voor stad is Vlaardingen? groene stad 80% 60%

Nadere informatie

Gemaakt door: Suzanne Haarhuis Anne Hartman Laurien Maas Klas: 3H3 Vak: Aardrijkskunde en geschiedenis Project: Kulturhus

Gemaakt door: Suzanne Haarhuis Anne Hartman Laurien Maas Klas: 3H3 Vak: Aardrijkskunde en geschiedenis Project: Kulturhus Gemaakt door: Suzanne Haarhuis Anne Hartman Laurien Maas Klas: 3H3 Vak: Aardrijkskunde en geschiedenis Project: Kulturhus - Voorkant - Inhoud - Voorzieningen vragen 1 t/m 7 - Tekening plattegrond beneden

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies

Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies Project hart voor de Stad: Resultaten werksessies inretail.nl vermeulensteenbergen.nl Juni 2016 1 AANBOD & DOELGROEPEN TOP 5 BENODIGD AANBOD TOEKOMST 1. Kinderspeelgelegenheid 2. Speelgoedwinkel 3. Restaurant

Nadere informatie

In gesprek met jongeren

In gesprek met jongeren In gesprek met jongeren Hier komt tekst Verslaglegging Raad in de Wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern Hier komt ook tekst 27 september 2017 Aanleiding Op woensdag 27 september 2017, van 18.00 tot

Nadere informatie

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN WAT In park Meerhoven, een natuuroase aan de rand van Eindhoven, starten wij een duurzame horecagelegenheid aan het water. We richten ons op vers, biologisch,

Nadere informatie

Beeldverslag werkatelier Centrum Zuidlaren 4 april 2019

Beeldverslag werkatelier Centrum Zuidlaren 4 april 2019 Beeldverslag werkatelier Centrum Zuidlaren 4 april 2019 Zuidlaren werkt samen AANLEIDING Dit jaar gaat de gemeente op zoek naar het beste plan voor het centrum van Zuidlaren. Om toe te werken naar een

Nadere informatie

in gesprek met starters Annelies van der Nagel 19 december 2011

in gesprek met starters Annelies van der Nagel 19 december 2011 in gesprek met starters Annelies van der Nagel 19 december 2011 Soulife: vraaggestuurd ontwikkelen Liever een dakterras dan een balkon. Een dakterras heeft een romantisch beeld. Ik wil geen doorgaande

Nadere informatie

Verslag van de 2e werkgroepbijeenkomst Voorzieningenkaart Geffen

Verslag van de 2e werkgroepbijeenkomst Voorzieningenkaart Geffen Voorzieningenkaart Verslag van de 2e werkgroepbijeenkomst Voorzieningenkaart Geffen Op 12 november kwam de werkgroep voorzieningenkaart Geffen opnieuw bij elkaar om met elkaar te praten over de toekomst

Nadere informatie

Amersfoort voor Delft. Jos van Winkel, 4 september 2015

Amersfoort voor Delft. Jos van Winkel, 4 september 2015 Amersfoort voor Delft Jos van Winkel, 4 september 2015 EERST de CIJFERS: quizz! 1. Inwonertal, aantal bedrijven 2. Hoe oud is de stad? 3. Hoeveel studenten? 4. Hoeveel raadsleden, hoeveel ambtenaren? kenmerken

Nadere informatie

Veldwerkopdracht Utrecht in ontwikkeling

Veldwerkopdracht Utrecht in ontwikkeling Veldwerkopdracht Utrecht in ontwikkeling Herstructurering van de Schepenbuurt en omgeving Maarten Seerden Inleiding Schepenbuurt en omgeving Bouwperiode: jaren 40-50 van de 20e eeuw Wijk is verouderd behoefte

Nadere informatie

ENQUETE M.B.T. WINKELCENTRUM LEYWEG UITGEVOERD TIJDENS ESCAMPFESTIVAL

ENQUETE M.B.T. WINKELCENTRUM LEYWEG UITGEVOERD TIJDENS ESCAMPFESTIVAL ENQUETE M.B.T. WINKELCENTRUM LEYWEG UITGEVOERD TIJDENS ESCAMPFESTIVAL TOTAAL INGEVULDE FORMULIEREN: (118 waarvan 2 onvolledig en niet inbegrepen=) 116 waarvan bewoner Morgenstond / niet woonachtig in Morgenstond:

Nadere informatie

Bijeenkomst centrumvisie. 5 november 2015

Bijeenkomst centrumvisie. 5 november 2015 Bijeenkomst centrumvisie 5 november 2015 Plangebied < Havenstraat,< Witte Kerk < Zeestraat Dorpsstraat Resultaten vragenlijst, 241 respondenten 18 t/m 35 jaar (35) Leeftijdscategorie 0 t/m 17 jaar (1)

Nadere informatie

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M

W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M W I N K E L e n I N H E T N I E U W E B A N N E C E N T R U M B e z a a n j a c h t p l e i n - A m s t e r d a m N o o r d Het Nieuwe Banne Centrum Centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein

Nadere informatie

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout Voorzieningenatlas gemeente Thema 1: Gezondheid en welzijn huisartsenpraktijk (2008) apotheek (2009) rapportcijfer gezondheidsvoorzieningen (2011) Hoogeveen 1,4 Smallingerland 0,9 Terneuzen 1,1 Dongen

Nadere informatie

Gewenst aantal koopzondagen

Gewenst aantal koopzondagen KOOPZONDAGEN IN HILVERSUM EEN SP-ONDERZOEK ONDER WINKELIERS Gewenst aantal koopzondagen 50% 6% 32% Minder Evenveel Meer Overig HILVERSUM Naar aanleiding van de aankomende Winkeltijdenverordening Hilversum

Nadere informatie

Rapport nieuwe drank- en horecawet

Rapport nieuwe drank- en horecawet Rapport nieuwe drank- en horecawet Inhoud Voorwoord 3 Inleiding 4 Enquête 5 Bevindingen 5 Aanbevelingen 7 Vragenlijst enquête 8 1 Colofon Jongerenraad JONG Roosendaal Bloemenmarkt 12 4701 JB Roosendaal

Nadere informatie

worden door de helft van de panelleden

worden door de helft van de panelleden Inwoners van Enschede beoordelen leefklimaat en imago De gemeente Enschede hecht veel belang aan de mening van de inwoners. Daarom is het opgericht. Via dit panel kunnen inwoners van Enschede gedurende

Nadere informatie

Resultaten enquête Een nieuwe invulling voor het Beekstraatkwartier

Resultaten enquête Een nieuwe invulling voor het Beekstraatkwartier Resultaten enquête Een nieuwe invulling voor het Beekstraatkwartier KLANT IS KONING Resultaten Om een beter beeld te krijgen over de meningen omtrent de nieuwe invulling van het Beekstraatkwartier in Weert

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

CITYDOGS WINKELEN. De doelgroep bereikt u dan ook het beste via de netwerken Citydogs Retail en Citydogs Horeca.

CITYDOGS WINKELEN. De doelgroep bereikt u dan ook het beste via de netwerken Citydogs Retail en Citydogs Horeca. WINKELEN Citydogs Winkelen De consument komt uiteraard regelmatig in het centrumgebied om te winkelen. Vaak niet alleen en naast het winkelen wordt er vaak de tijd genomen voor een kopje koffie of een

Nadere informatie

Jongeren over Mijn Zwolle van Morgen zomer 2018

Jongeren over Mijn Zwolle van Morgen zomer 2018 Jongeren over Mijn Zwolle van Morgen zomer 2018 Inhoud 1 Favoriete plek in de stad 4 2 Meest belangrijk in 2030 6 3 Verwachting voor 2030 7 4 Onderzoekaanpak en Achtergrond kenmerken 9 4.1 Onderzoekaanpak

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Centraal gelegen. Ideaal voor starters! Bovenste woonlaag. Actieve VvE. Kant-en-klaar

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Centraal gelegen. Ideaal voor starters! Bovenste woonlaag. Actieve VvE. Kant-en-klaar Huizen van Hoekstra & van Eck Engelandlaan 634, 2034 HB Haarlem Ideaal voor starters! Bovenste woonlaag Actieve VvE Centraal gelegen Kant-en-klaar H26 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

BURGERPANEL HILVERSUM PEILING 2 2015 CENTRUM HILVERSUM

BURGERPANEL HILVERSUM PEILING 2 2015 CENTRUM HILVERSUM BURGERPANEL HILVERSUM PEILING 2 2015 CENTRUM HILVERSUM Gemeente Hilversum Juni/juli 2015 Colofon Uitgave: Research 2Evolve Tesselschadelaan 15A 1217 LG Hilversum Tel: (035) 623 27 89 info@research2evolve.nl

Nadere informatie

Naam interviewer. Naam respondent. Pseudoniem respondent. Datum interview 27-05-2012. Begintijd interview 13.30. Eindtijd interview 14.45.

Naam interviewer. Naam respondent. Pseudoniem respondent. Datum interview 27-05-2012. Begintijd interview 13.30. Eindtijd interview 14.45. Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 27-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 13.30 Eindtijd interview 14.45 Leeftijd Man/vrouw Woonplaats Land van herkomst

Nadere informatie

5. Hoe kan ik invloed uitoefenen op dit project? U kunt zich aanmelden en meedoen. Stuur een naar:

5. Hoe kan ik invloed uitoefenen op dit project? U kunt zich aanmelden en meedoen. Stuur een  naar: Kernboodschap: verschillende partijen gaan samen met de inwoners van Wijchen Zuid onderzoeken hoe de wijk Wijchen Zuid én het voorzieningengebied bij het winkelcentrum Zuiderpoort een prettige omgeving

Nadere informatie

Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008

Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008 Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008 Samenvatting De Westfriese gemeenten hebben in samenwerking met onder meer de politie

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen Ruimte voor initiatieven Workshop voor inwoners, organisaties en ondernemers: 11 oktober 2017 Diversiteit aan speelplekken aanbrengen,

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival De missie van Reuring Reuring is een jaarlijks terugkerend, internationaal theater- en muziekfestival in Purmerend. Het Reuring Festival richt zich op een breed publiek.

Nadere informatie

BURGERPANEL HILVERSUM PEILING CENTRUM HILVERSUM & SPORTEN EN BEWEGEN

BURGERPANEL HILVERSUM PEILING CENTRUM HILVERSUM & SPORTEN EN BEWEGEN BURGERPANEL HILVERSUM PEILING 2 2015 CENTRUM HILVERSUM & SPORTEN EN BEWEGEN Gemeente Hilversum Juni/juli 2015 Colofon Uitgave: Research 2Evolve Tesselschadelaan 15A 1217 LG Hilversum Tel: (035) 623 27

Nadere informatie

Hoge Weide - Leidsche Rijn - Utrecht

Hoge Weide - Leidsche Rijn - Utrecht Hoge Weide - Leidsche Rijn - Utrecht Het beste van twee werelden Leidsche Rijn heeft alles Voorzieningen Basis plattegrond De thuisbasis van Linda en Jeroen De Smaakmakers Interieurimpressie De Smaakmakers

Nadere informatie

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Igluu Den Haag een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie professionele flexibele werkplekken luxe kantoorunits van 20m2 tot 200m2 zakelijk- en post-adres

Nadere informatie

Cultuur vormt een belangrijke factor die bijdraagt aan de. aantrekkelijkheid van onze gemeente... THEATER LUDENS

Cultuur vormt een belangrijke factor die bijdraagt aan de. aantrekkelijkheid van onze gemeente... THEATER LUDENS Cultuur vormt een belangrijke factor die bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van onze gemeente... THEATER LUDENS BELEIDSVISIE 2014-2018 1 Inleiding Het Theater Ludens heeft haar eerste jaar achter de rug.

Nadere informatie

inspiratieboek Raalte

inspiratieboek Raalte inspiratieboek Raalte centrum Inhoud Inspiratie Wat leeft er? Het centrum Inpiratiebeelden Inspiratiebeeld Grote Markt Colofon Inspiratie Raalte is gastvrij. Raalte is kleinschalig. In Raalte kun je voor

Nadere informatie

44 a van DEN HAAG naar WASSENAAR

44 a van DEN HAAG naar WASSENAAR 43 a van DEN HAAG naar LEIDEN via WASSENAAR MAANDAG T/M VRIJDAG 44 a van DEN HAAG naar WASSENAAR lijnnr. 43 43 44 43 44 43 44 43 44 43 ritnr. 1 3 1 5 3 7 5 9 7 11 plaats en halte 1 1 Den Haag, Centraal

Nadere informatie

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk Resultaten atelier 2 oktober 2009 A1-1 Bouwen aan het Robert Scottplein, maar niet te hoog (maximaal 3 lagen). Bouwen aan de Jan van Galenstraat maximaal 5 lagen met parkeren. Let op rust in de buurt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1

Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1 Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1 Start brede school Steenvoorde Met deze nieuwsbrief informeren wij jou als medewerker van de toekomstige brede school Steenvoorde over de voortgang van onze brede school.

Nadere informatie

Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die

Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die Het nieuwe werken in hartje Heerlen Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die je kunt afstemmen op de activiteiten die je uitvoert. Die jou laat doen waar je goed in bent, van

Nadere informatie

www.houten2025.nl Verkenningsworkshop VMBO TL (Theoretische Leergang) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op @houten2025

www.houten2025.nl Verkenningsworkshop VMBO TL (Theoretische Leergang) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op @houten2025 Verkenningsworkshop VMBO TL (Theoretische Leergang) 3 Het Houtens 21 november 2013 Praat verder mee op www.houten2025.nl @houten2025 www.facebook.com/houten2025 Houten2025 op LinkedIn 1 De toekomst van

Nadere informatie

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Huizen vanhendriks Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Sfeervolle eindwoning Instapklaar! Royale woonkamer Moderne badkamer en keuken Centrale ligging H58 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad.

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Van glasfusion tot streetdance in Deventer Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Wie in Deventer iets wil leren op het gebied van kunst, kan niet

Nadere informatie

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel Zeldzaam mooi wonen de Paradijsvogel U kunt haar nu het paradijs beloven In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen,

Nadere informatie

Dorpsagenda Leuth. Vriendenkring 27 september 2018

Dorpsagenda Leuth. Vriendenkring 27 september 2018 Dorpsagenda Leuth Vriendenkring 27 september 18 Initiatief Kulturhus, Leuth Idee en Vriendenkring. Procesbegeleiding DKK; Odile Jansen; Ank van der Bilt; Gaby Haukes. Ondersteuning gemeente Berg en Dal.

Nadere informatie

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Visie Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Een visie die van u is; die het (toekomst)beeld van inwoners

Nadere informatie

Stadscentrum Oss. De Jongerenraad Oss over: Winkelen Vrije tijd & Cultuur Wonen Uitstraling Bereikbaarheid. Augustus 2009

Stadscentrum Oss. De Jongerenraad Oss over: Winkelen Vrije tijd & Cultuur Wonen Uitstraling Bereikbaarheid. Augustus 2009 De Jongerenraad Oss over: Winkelen Vrije tijd & Cultuur Wonen Uitstraling Bereikbaarheid Augustus 2009 POST BEZOEK INTERNET Postbus 198 Zuidergebouw Oss www.jongerenraadoss.nl 5340 AD Oss Oude Molenstraat

Nadere informatie

Opdracht U bekijkt uw leven tot nu toe en denkt na over wat u allemaal heeft meegemaakt.

Opdracht U bekijkt uw leven tot nu toe en denkt na over wat u allemaal heeft meegemaakt. Uw levensweg U bekijkt uw leven tot nu toe en denkt na over wat u allemaal heeft meegemaakt. a Kijk naar de levensweg. Waar bent u nu? Wat bent u op uw weg tegengekomen? Mist u nog iets op de tekening?

Nadere informatie

kinderen toch blijven ondersteunen. Het maakt niet uit wat (Surinaamse vader, 3 kinderen)

kinderen toch blijven ondersteunen. Het maakt niet uit wat (Surinaamse vader, 3 kinderen) In opdracht van de Gemeente Amsterdam (Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling) Als ik mijn vader had gehad vanaf mijn jeugd, dan zou ik misschien anders zijn in het leven. (...) Wat ik allemaal wel niet

Nadere informatie

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Agenda Aanvang 20.00 uur Inleiding DOP en resultaten enquête Pauze, koffie/thee Discussie in groepjes Afsluiting uiterlijk 22.30 uur Wat

Nadere informatie

97% 24% 27% 0% 25% 50% 75% 100%

97% 24% 27% 0% 25% 50% 75% 100% 11 WINKELEN EN WINKELCENTRA In dit hoofdstuk wordt gekeken naar het koopgedrag van de Leidenaar, zowel voor dagelijkse als voor niet-dagelijkse boodschappen. Daarbij wordt tevens aandacht besteed aan het

Nadere informatie

Laat u verrassen en INSPIREREN!

Laat u verrassen en INSPIREREN! Laat u verrassen en INSPIREREN! De Nieuwe Bibliotheek De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken blijven en ze blijven belangrijk, maar media als cd s, dvd s, cd-roms,

Nadere informatie

Jouw club klaar voor de

Jouw club klaar voor de Jouw club klaar voor de toekomst?! Watersportverbond, 6 maart 2019 www.academievoorsportkader.nl De omgeving van clubs verandert, beweegt jouw club mee? Sport in cijfers 74 sportbonden 23.000

Nadere informatie

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren.

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren. Praktische-opdracht door Mere 1507 woorden 11 juni 2015 7 3 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde BuiteNLand Stap 2 Een wijk kiezen Wij kozen de Binnenstad! Dit leek ons een interessante wijk om te

Nadere informatie

Gemeente Houten Jeugdonderzoek. Den Dolder, augustus 2008 Ir. Martine van Doornmalen Natasja Blom BSc.

Gemeente Houten Jeugdonderzoek. Den Dolder, augustus 2008 Ir. Martine van Doornmalen Natasja Blom BSc. Gemeente Houten Jeugdonderzoek ADV Market Research B.V. Den Dolder, augustus 2008 Ir. Martine van Doornmalen Natasja Blom BSc. Het auteursrecht op dit rapport berust bij ADV Market Research (ADV). De opdrachtgever

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Huizen. Vier ruime slaapkamers. Sfeervolle woning. Op loopafstand van hartje centrum. Gelegen in rustige straat. Kindvriendelijke woonomgeving

Huizen. Vier ruime slaapkamers. Sfeervolle woning. Op loopafstand van hartje centrum. Gelegen in rustige straat. Kindvriendelijke woonomgeving Huizen vanhendriks Loopschansstraat 55, 4817 KR Breda Sfeervolle woning Gelegen in rustige straat Op loopafstand van hartje centrum Vier ruime slaapkamers Kindvriendelijke woonomgeving H50 H50 Kenmerken

Nadere informatie

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen Evaluatie Open Podium Jeugd 12 + 2 e seizoen 2015 2016 Inleiding Conform de projectbeschrijving zijn er vijf Open Podium-avonden voor de jeugd 12+ georganiseerd door Stichting Talentenloods in Dekker s

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Mocht je het verkeerd hebben aangekruist, zet dan een kruis door het verkeerde antwoord en maak alsnog het goede bolletje zwart.

Mocht je het verkeerd hebben aangekruist, zet dan een kruis door het verkeerde antwoord en maak alsnog het goede bolletje zwart. Bijlage 3. Enquête Uitleg: Hieronder begint de vragenlijst. Schrijf a.u.b. met een blauwe of zwarte pen. De meeste vragen zijn meerkeuze, maak het bolletje van je keuze zwart of blauw. Voorbeeld: Ja Nee

Nadere informatie

Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten. Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Algemene punten 0

Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten. Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Algemene punten 0 Thema kern Totaal 15 4 Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Overlast 5 1 Buitenkachels en barbeques bestrijden. 1 0 Kachels en vuurkorven in de bebouwdekom bestrijden.

Nadere informatie

Professioneel in ondersteuning. Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion komt naar Zwartsluis

Professioneel in ondersteuning. Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Frion komt naar Zwartsluis Professioneel in ondersteuning Woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking Frion komt naar Zwartsluis In de loop van dit jaar gaat er iets veranderen in Zwartsluis. Frion, een

Nadere informatie

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m²

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m² 4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping Huurprijs 950 Per maand Zeer ruime woning van 155 m² Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

1- meting imago onderzoek Stichting Marketing Zaanstreek

1- meting imago onderzoek Stichting Marketing Zaanstreek 1- meting imago onderzoek Stichting Marketing Zaanstreek Imago onderzoek 2013 Stichting Marketing Zaanstreek 1 Definitie onderzoeksdoelgroep A. Inwoners Zaanstreek (Zaankanters) (n=249): Inwoners van de

Nadere informatie

maatschappelijke stage iets betekenen voor een ander!

maatschappelijke stage iets betekenen voor een ander! maatschappelijke stage iets betekenen voor een ander! carmel www.carmelcollegesalland.nl college salland Inleiding Wat is een maatschappelijke stage? Je gaat een maatschappelijke stage lopen als onderdeel

Nadere informatie

Van Forum tot Universum. Visie op kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg

Van Forum tot Universum. Visie op kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg Van Forum tot Universum Visie op kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg 3 Leidschendam, de molens in Stompwijk. Even verderop tref je Museum Swaensteyn, theater Ludens, het Veur theater en een eindeloos

Nadere informatie

Voorbereidende les. Basisonderwijs. Educatieteam

Voorbereidende les. Basisonderwijs. Educatieteam Basisonderwijs Voorbereidende les (1) Introductie (2) Huiswerkopdracht (3) Bijlage 1 (4) Bijlage 2 Educatieteam Het educatie team bestaat uit jonge, gemotiveerde en bevlogen medewerkers die dichtbij de

Nadere informatie

Constitutieborrellocatiedatabase Café Daen

Constitutieborrellocatiedatabase Café Daen Heijendaalseweg 141, N-1,280 6525 AJ Nijmegen info@sofv.nl www.sofv.nl Constitutieborrellocatiedatabase Café Daen Geschiktheid locatie: 0 - Het klimaat was prima - Leuke, gezellige ruimte voor kleinere

Nadere informatie

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland Meest Gastvrije van Nederland 2009 Meest Gastvrije 2009 is een onderzoek van Van Spronsen Partners horeca-advies in samenwerking met VVV Nederland Top 2 Meest Gastvrije van Nederland De uitkomsten zijn

Nadere informatie

Bibliotheeklocaties Leidschendam-Voorburg

Bibliotheeklocaties Leidschendam-Voorburg Bibliotheeklocaties Leidschendam-Voorburg Quick scan stedenbouwkundige kenmerken Amsterdam, 16 september 2005 H.J. Korthals Altes J. de Kleuver 1 Vooraf Begin september kreeg DSP-groep van Bureau LAURENS

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

zeer ontevreden NVT weet niet

zeer ontevreden NVT weet niet Bijlage 1 Tabellen Tabel 1a Tevredenheid over aspecten (Basis = alle respondenten waar betreffende voorziening in de woonomgeving aanwezig is) zeer tevreden tevreden neutraal ontevreden zeer ontevreden

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

Programma. 1. 1. Welkom 19:30-19:40. 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50. 3. Unibail-Rodamco 19:50-20:30

Programma. 1. 1. Welkom 19:30-19:40. 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50. 3. Unibail-Rodamco 19:50-20:30 Unibail-Rodamco Upgrade Kick-off Stadshart meeting Zoetermeer Gemeente Zoetermeer Programma 1. 1. Welkom 19:30-19:40 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50 Sfeervolle en bruisende binnenstad Achtergrond

Nadere informatie

LOCATIE OPTIES IN UTRECHT. www.metelkaar.com

LOCATIE OPTIES IN UTRECHT. www.metelkaar.com LOCATIE OPTIES IN UTRECHT www.metelkaar.com INLEIDING Waar zouden jullie met elkaar aan de slag willen gaan, maar vooral: waar zouden jullie met elkaar willen wonen? Een belangrijke stap in het waarmaken

Nadere informatie

3.5 Voorzieningen in de buurt

3.5 Voorzieningen in de buurt 3.5 Voorzieningen in de buurt Samenvatting: Straatverlichting en straatmeubilair Veruit de meeste (8%) bewoners zijn (zeer) tevreden over de straatverlichting in hun buurt. De verschillen naar wijk zijn

Nadere informatie

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49 Huizen vanhendriks Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem Ruime kamers Geisoleerde zolder met vaste trap Leuke buurt Leuke woonkamer Ruime badkamer H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie