Biljartclub de Vliegert

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Biljartclub de Vliegert"

Transcriptie

1 Jaarverslag Verenigingsjaar Algemene inleiding Dit is het jaarverslag van ons verenigingsjaar. Dat betekent van ledenvergadering tot ledenvergadering, die aan het eind van het seizoen gehouden wordt in tegenstelling tot een kalenderjaar Hierbij een algemeen en chronologisch overzicht hiervan wat begint bij clubkampioenschap. Ledenadministratie: Per waren 120 biljarters lid. Per waren 121 Biljarters lid Per ten tijde van de algemene ledenvergadering 2019 zijn er 121 leden In 2018 meldde zich de volgende leden aan: Ad Kersten Willem van den Hombergh Ad Otten Marie-Jose Coolen Peter van Deursen Quirin de Veer John de Vries In 2019 meldde zich de volgende leden aan: Pierre Pasmans Paulus van Hoof In 2018 werden de volgende leden uitgeschreven: Henk v d Sanden Jullis Wolthuizen Piet de Hoon Piet Kox Dick Dupper Antoon Manders In 2019 werden de volgende leden uitgeschreven: Harry v Heugten Otto Felten Even staan we stil bij de leden en hun familie, die we ongewild verloren door overlijden: We kunnen constateren dat ook een weer beter biljartjaar was. Jubilea: Op 8 mei 2018 werden de volgende jubilarissen gehuldigd: 12,5 jaar Ties van Heugten lid vanaf 01/07/2005 Toon van Heugten lid vanaf 01/07/2005 Jan Creemers lid vanaf 01/08/2005 Henk van Hoof lid vanaf 01/08/2005 Jan Mastbroek lid vanaf 01/08/2005 Wedstrijdleiding bestaande uit: Walter van der Westen, Paul Stax en Wim Kersten (coördinatie en website) hebben minimaal maandelijks werkoverleg gehad buiten alle voorbereidingen voor competities en toernooien. Bestuursvergaderingen: In werden in totaal 11 bestuursvergaderingen gehouden. Het bestuur bestond uit Hans Janssen (voorzitter), Ad Brouwers (secretaris met hulp van Toon Koolen), Henk Groenemans (penningmeester) en Wim Kersten (wedstrijd leiding en bestuur).

2 Nieuwsbulletin. In het ledenbulletin van de Kersenplukkers staat achterin een stukje over de highlichts van het biljarten. Dit verschijnt 10 maal per jaar en wordt bij alle leden thuisbezorgt. Hierin verzorgt onze biljartclub de laatste pagina met nieuws Vliegerpost. In het jaar 2018/19 werd 2 keer een Vliegerpost uitgegeven. In november voor het kersttoernooi en in maart voor het lentetoernooi. Langzaam is ook de trend om dit per te doen en zo heel wat papier uit te sparen. 8 mei 2018 ledenvergadering (door 65 leden bijgewoond) Zie: notulen jaarvergadering April juni Algemeen Kampioenschap ofwel het Club Kampioenschap libre De volgende winnaars van de groepskampioenen hebben op 24 april gestreden om het algemene Clubkampioenschap: Het was een leuke dag die druk bezocht werd. 63 leden en spelers waren aanwezig. Aangekleed met enkele hapjes en een rondje van de club werd de stemming beter en de spanning steeds groter. De uiteindelijke winnaars waren : 1 Paul van Lieshout (prolongatie) 2 Piet van Wijk 3 Jos van de Broek 4 Willem van de Wal Lentetoernooi van 30 april t/m 2 mei en 4 mei 2018 Na 3 leuke dagen waarin 12 teams van 4 spelers tegen andere teams speelden door 4 wedstrijden te spelen gesorteerd op moyenne in een poule vorm waarbij ieder team 56 wedstrijden speelden. In deze 3 dagen kon met de joker 2 maal inzetten. Dit zorgde voor een puntenverdubbeling. Op de vrijdag Speelden de bovenste teams tegen elkaar in een afvalrace. De uiteindelijke winnaar was Team 09. Om het nu persoonlijker te maken hierbij de bezetting van het winnende team: Willem v.d. Wal, Henk Smits, Jan Vogels en Peter Tholen.

3 Stadscompetitie Uniek in onze historie! 3 teams van BC de Vliegert kampioen in hun klasse! Proficiat!!! De volgende teams zijn kampioen geworden in hun klasse: => De Vliegert A2 in de A-Klasse. Het team bestaat uit de volgende spelers: - Henk Sleegers, Jan Vesters,, Willem v.d. Wal, Jan Mastbroek, Walter v.d. Westen en Jo v.d. Kimmenade => De Vliegert B3 in de B-Klasse. Het team bestaat uit de volgende spelers: - Paul Stax, Co Hol, Jos v.d. Broek, Gerard van Hoof, Henk Smits en Gerrit Steyvers => De Vliegert C2 in de C-Klasse. Het team bestaat uit de volgende spelers: - Jack Metternich, Leo Kouijzer, Hudi den Toom, Jan van Bree, Antoine v.d. Vleuten, Arnold van Hoof en Wim de Louw Een fraaie prestatie waar we trots op zijn. Alle kampioenen van harte proficiat!! Zomercompetitie. Van 15 mei t/m 3 juli werd deze competitie gespeeld met 2 groepen bandstoten en een groep van 13 die driebanden speelde. Kick-Off Op vrijdagmiddag 24 augustus was deze vrijwilligers middag. Gekozen was voor een externe locatie, mede gelet op de kosten. Ondanks enkele afwezigen hebben we toch een gezellige middag gehad. Koffie en vlaai. Een presentatie van het nieuwe seizoen door Wim. Daarna gezellig babbelen met wat spelletjes en hapjes en ongelimiteerde drankjes. Nederlaagtoernooien. Tegen de volgende verenigingen, georganiseerd door Paul Stax. Trefpunt te Deurne Nooitgedacht Asten Nooitgedacht Asten avond Uitwisselingen: Er werd in 2018 een uitwisseling gehouden met Veteranen uit Someren. 11 juli Veteranen Someren, thuiswedstrijd in Mierlo 29 aug Veteranen Someren, uitwedstrijd in Someren 18 augustus Vernieuwen biljartlakens. Nieuwe lakens, schone gordijnen en een fris gepoetste biljartzaal. Mede dankzij onze vrijwilligers zijn we weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe laken is een verbeterde versie van het vorig jaar bij ons geïntroduceerde Dutch Premium Comfort laken. Het is compact geweven, laat weinig stof en geen vocht door en is daardoor makkelijker schoon te houden. Het laken heeft het officiële keurmerk van de biljartbond. Dus de slogan voor het nieuwe seizoen luidt: Aan het biljart ligt het niet!. Het zal wel aan mezelf liggen! Start Competitie Op 27 augustus ging het nieuwe seizoen van start wederom verdeeld in 3 perioden van 10 speelweken. 102 deelnemers verdeeld over 8 groepen spelen op maandagmiddag en dinsdag de competitie. De competitiegroepen A, B, C, D, E, F, G en H speelden als volgt: Op maandagmiddag: Groep G met 15 deelnemers, leider Jan Constant. Groep H met 15 deelnemers, leider Jos van den Broek. Op dinsdagmorgen: Groep E met 10 deelnemers, leider Jos de Rooij. Groep F met 11 deelnemers, leider Leo vd Putten.

4 Op dinsdagmiddag: Groep A met 10 deelnemers leider Koos van Eijk. Groep B met 13 deelnemers leider Miel van Heugten. Groep C met 12 deelnemers leider Ties van Heugten. Groep D met 11 deelnemers leider Piet van Wijk. Woensdag avond competitie Start op 3 oktober 2018 en loopt t/m maart Er nemen 21 deelnemers aan mee verdeeld in 2 groepen. De uiteindelijke winnaar wordt met de komende groepskampioenschappen bepaald. 17 september start biljartlessen Wederom gegeven door onze leraren die zich allen belangeloos hiervoor inzetten. Er waren 18 deelnemers. De lessen werden zoals al jaren uitstekend verzorgd door Tiny Meulendijks, Koos van Eijk, Gerard van Hoof en Jo van de Kimmenade. Met dank aan deze 4 toppers is de opbrengst in de clubkas gestort. 4 oktober. woensdagavond competitie Deze competitie was ingedeeld in 2 groepen van 11 spelers die allemaal bandstoten. Groep A Winnaar: Dick vd Werf. Groep B Winnaar: Gerrit Steijvers. Het wordt ervaren als een gezellige drukke avond waar men veel moet biljarten. December. Kersttoernooi. In de week van 18 t/m vrijdag 22 december werd het jaarlijks kersttoernooi georganiseerd. Dit keer met een zeer groot aantal deelnemers (71) voor dit, traditioneel gezellige, toernooi. Na 5 spannende wedstrijddagen toonde Jos van den Broek zich uiteindelijk de sterkste. De andere plaatsen en resultaten zijn hieronder te zien: Nr. Poule Naam Wedstr pp caramb brt moy hs pmoy perc 1 Poule G Jos vd Broek , ,2 1, Poule E Piet Lammers , ,1 1, Poule H Dick vd Werff , ,5 1, Poule F Wiljan vd Waterbeemd , ,1 1,35938 April Onderlinge competitie Geldrop-Mierlo is dit jaar wederom de winnaar van de onderlinge competitie "Geldrop-Mierlo" Op donderdag 11 april hebben we alle opgegeven deelnemers op de door ons georganiseerde prijsuitreiking ontvangen in de biljartzaal. Hierbij werd de nieuwe trofee (winnaarsschaal) uitgereikt aan de wedstrijdleider Paul Stax. Dit onder het genot van een drankje en een hapje.

5 Lentetoernooi van 8 t/m 10 en 12 april. Dit wordt gespeeld door 13 teams van 4 personen; libre 12 beurten vast. Aantal te spelen caramboles is gebaseerd op moyenne zoals gebruikt in de libre-competitie. Samenstelling teams De teams zijn samengesteld op basis van het moyenne waarbij zoveel als mogelijk geprobeerd is om teams van min of meer gelijke sterkte te vormen. Na een spannende, gezellige en drukke week met veel hapjes werd er op de laatste dag gestreden op de eerste 3 plaatsen, die hieronder op de foto zijn vereeuwigd: Groepskampioenschap 23 april Gaan de onderstaande winnaars strijden om een startbewijs voor het algemeen kampioenschap dat op 30 april wordt georganiseerd. (clubkampioenschap). Winnaars periode 1: Winnaars periode 2: Winnaars periode 3:

6 30 april Algemeen Kampioenschap ofwel het Club Kampioenschap libre Op deze dag wordt er gestreden om het algemene Clubkampioenschap. Van de groepskampioenen is door loting de eerste wedstrijd bepaald. Op deze gezellige middag, aangekleed met een hapje worden de wedstrijden gespeeld. Uitslag is na dit verslag. Stads-competitie: Onder leiding van Jan van Hoof hebben we met 7 teams deelgenomen aan de teamwedstrijden van de Helmondse Stadscompetitie Ook zijn er door een aantal leden Persoonlijke Kampioenschappen gespeeld De organisatie hiervan berust bij Walter vd Westen met Paul Stax Resultaten zijn te vinden op: Mei Jaarvergadering op 9 mei 2019 van de biljartclub 14 mei Start Zomercompetitie.

Biljartclub de Vliegert secretariaat: van Rodestraat 109a, 5731 VR, Mierlo

Biljartclub de Vliegert secretariaat: van Rodestraat 109a, 5731 VR, Mierlo Jaarverslag Verenigingsjaar 2017-2018 Algemene inleiding Dit is het jaarverslag van ons verenigingsjaar. Dat betekent van ledenvergadering tot ledenvergadering, die aan het eind van het seizoen gehouden

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 8 mei 2018

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 8 mei 2018 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 8 mei 2018 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.33 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Biljartclub de Vliegert biljartclubdevliegert@onsbrabantnet.nl

Biljartclub de Vliegert biljartclubdevliegert@onsbrabantnet.nl Notulen van de jaarvergadering van 28 april 2015 Samenstelling bestuur Hans Janssen (voorzitter) Toon Koolen (penningmeester) Ad Brouwers (vice voorzitter en secretaris) Dorine Smirk (bestuurslid ) Wim

Nadere informatie

het mededelingenblad voor biljartclub de Vliegert

het mededelingenblad voor biljartclub de Vliegert Beste Biljartleden, Zoals U allen kunt ziet is de Biljartzaal weer op orde en heeft ook een nieuwe vloer gekregen. Prachtig om te zien en ik hoop nu dat de stank eruit is. De WL is alles in orde aan het

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 52)

JAARVERSLAG (clubjaar 52) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer 10831 en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. HUISHOUDELIJK REGLEMENT De vereniging is opgericht op 25 april 1949 Vastgesteld op

Nadere informatie

Reglement Bandstoten 2017

Reglement Bandstoten 2017 Reglement Bandstoten 2017 Biljartvereniging t Beertje Weert Bandstoot Toernooi 2017. 31e Toernooi Clublokaal Café Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Reglement Bandstoot Toernooi 2017 Algemeen

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Uitslagen, standen en tabellen. KGB-Neede. (Klussengroep Biljarters Neede) Libre & Bandstoten. Opgesteld door Theo Melching-Eibergen

Uitslagen, standen en tabellen. KGB-Neede. (Klussengroep Biljarters Neede) Libre & Bandstoten. Opgesteld door Theo Melching-Eibergen Uitslagen-Standen en Tabellen KGB-Neede t/m 16 november 2010 Uitslagen, standen en tabellen KGB-Neede (Klussengroep Biljarters Neede) Libre & Bandstoten Opgesteld door Theo Melching-Eibergen Competitiestanden

Nadere informatie

Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2017.

Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2017. Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2017. Autohobbyclub Afdelingsleider : H.J. Bouman Garagebeheerder : R.B. Witte Technisch adviseur : J. Schutten Materiaalbeheer : H. Hogendoorn

Nadere informatie

ASTEN SOMEREN BILJART BOND

ASTEN SOMEREN BILJART BOND ASTEN SOMEREN BILJART BOND 1 januari 2010 Secretariaat: Kloosterstr. 25, Ommel Programma 3- tallen competitie 201 1 COMPETITIEGEGEVENS Je vindt op de volgende pagina`s alles aangaande de 3-tallen competitie

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 54)

JAARVERSLAG (clubjaar 54) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 51)

JAARVERSLAG (clubjaar 51) Secretariaat: Clublokaal (tijdelijk): Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com JAARVERSLAG 2015-2016 (clubjaar

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. December 2017

Kempische Biljart Bond. December 2017 Kempische Biljart Bond. December 2017 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. November 2018

Kempische Biljart Bond. November 2018 Kempische Biljart Bond. November 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch,

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch, CARAMBOLE BILJARTCLUB De Lustige Stoters (C.B.C. D.L.S.) Lokaal: Taverne Arena Ardooisesteenweg 50/3 8800 Roeselare CLUBREGLEMENT 1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni

Nadere informatie

Bernhardstraat AN Boekel e jaargang - december nr 31

Bernhardstraat AN Boekel e jaargang - december nr 31 Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 10 e jaargang - december 2012 - nr 31 www.jeudebouckles.nl ------------------------------------------------------------------------------- Vooraf: Het laatste

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. November 2017

Kempische Biljart Bond. November 2017 Kempische Biljart Bond. November 2017 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. Januari 2018

Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur.

Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Jaarvergadering Regiobiljart Oss gehouden op maandag 30 mei 2011 in Soos Gerardus Majella te Oss Aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Alle afdelingen. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle

Nadere informatie

1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni en eindigt met de kampioenenhulde die doorgaat laatste weekend van mei.

1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni en eindigt met de kampioenenhulde die doorgaat laatste weekend van mei. CARAMBOLE BILJARTCLUB De Lustige Stoters (C.B.C. D.L.S.) Lokaal: Taverne Arena Ardooisesteenweg 50/3 8800 Roeselare CLUBREGLEMENT 1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement BC de Vliegert (BC de Vliegert is een afdeling van Seniorenvereniging De Kersenplukkers)

Huishoudelijk Reglement BC de Vliegert (BC de Vliegert is een afdeling van Seniorenvereniging De Kersenplukkers) concept 17-04-2018 Artikel 1. Definities a) Zie ook definities Seniorenvereniging De Kersenplukkers. b) De Biljartclub: Hieronder wordt verstaan de Biljart Club de Vliegert als afdeling van Seniorenvereniging

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. maart 2018

Kempische Biljart Bond. maart 2018 Kempische Biljart Bond. maart 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

J A A R G A N G 20 N U M M E R 4 M E I 2 0 1 5

J A A R G A N G 20 N U M M E R 4 M E I 2 0 1 5 J A A R G A N G 20 N U M M E R 4 M E I 2 0 1 5 Nieuws Bulletin Contact informatie Postadres: De Kersenplukkers Heer van Rodestraat109A, 5731 VR Mierlo Website: www.kersenplukkers.nl E-mailadres secretariaat:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen 25-4-2012 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen van 25-4- 2012 Aanwezig: Bestuur: Leden: Afwezig met Kennisgeving: E. v Hoije M. de Kok W. Kimenai

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) Op 14 december moesten de schakers het opnemen tegen Leudal 2. Aanvankelijk werd er goed gespeeld en na 2 remises

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren secr: Frits. Berendsen T: 06-12811037 De Smidse 14 7261 ZZ Ruurlo E: secretaris@bblogo.nl I: www.bblogo.nl bank: NL58RABO0 3221.12.052 KvK: 08081679 Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij

Nadere informatie

DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT. KNBB District Twente. (ingevolge artikel 7203 CR)

DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT. KNBB District Twente. (ingevolge artikel 7203 CR) Pagina 1 van 11 DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT KNBB District Twente 2017 2018 (ingevolge artikel 7203 CR) Pagina 2 van 11 Het Districtscompetitie Reglement KNBB Twente zijn in de loop van de tijd gewijzigd.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG 1. Dit huishoudelijk reglement heeft als doel de statuten van de vereniging, zoals vastgesteld op 14-02-1990, te verduidelijken. Het reglement regelt

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig.

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK 1 september 2012 Almere Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK Het OFK van de Almeerse Tafeltennis Club ATC is uitgegroeid tot een klassiek en ontzettend leuk evenement

Nadere informatie

14e jaargang nr. 45, maart 2017 Vooraf: Dorpentoernooi 2016/2017: Winteravondcompetitie (WAC) :

14e jaargang nr. 45, maart 2017 Vooraf: Dorpentoernooi 2016/2017: Winteravondcompetitie (WAC) : Petanque vereniging Jeu de Bouckles Bernardstraat 74, 5427 AN Boekel 0492-324508, info@jeudebouckles.nl, www.jeudebouckles.nl. 14 e jaargang nr. 45, maart 2017 Vooraf: Dit buutje bevat informatie en berichten

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG INDEX Voorblad pagina 1 Index pagina 2 Art. 1 Het huishoudelijk reglement pagina 3 Art. 2 Begrippen pagina 3 Art. 3 Doelstelling pagina 3 Art. 4 De

Nadere informatie

Persoonlijke Kampioenschappen

Persoonlijke Kampioenschappen Revisie: 10 mei 2019 Persoonlijke Kampioenschappen A. Algemeen voorwoord Zoals bij de meeste biljarters bekend, bestaat er naast de teamcompetitie, ook de cyclus van de persoonlijke kampioenschappen waar

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING OP VRIJDAG 3 JUNI 2016 TE HELLEVOETSLUIS Biljartverenigingen Aanwezig: ADO, AVG, Come Back, DBV, Dindua, DKK, DOS, Eureka, FOC, GBC, t Karrewiel, MFC, Oostvoorne,

Nadere informatie

District Groningen 2017 / 2018

District Groningen 2017 / 2018 BC Groningen, clubavond, vlnr: Pieter Ausma, Willem Struik, Wim Stel, Sjors Oosterbaan District Groningen 2017 / 2018 ALV 15 september 2018 1 Informatie over NBB en district Groningen De Nederlandse Bridge

Nadere informatie

de Zomerafsluiting zaterdag 27 oktober 2012 We bij onweer direct het spel staken en de banen verlaten

de Zomerafsluiting zaterdag 27 oktober 2012 We bij onweer direct het spel staken en de banen verlaten Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 10 e jaargang - augustus 2012 - nr 29 www.jeudebouckles.nl ------------------------------------------------------------------------------- Wist je dat : De

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 53)

JAARVERSLAG (clubjaar 53) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen

Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen 2019 Poule 1 Libre Maandag Poule 2 Libre Maandag 1 Lier van Harry t Paradies 1 Schaefer Mart Breer de 2 Vogelzang Rob t Paradies 2 Verkoulen Jokke Breer de 3 Balendonck

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. Januari 2016

Kempische Biljart Bond. Januari 2016 Kempische Biljart Bond. Januari 2016 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Johan Bergmans

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Voorzitter 4 Bardienst 5 Doublettencompetitie 2019 6 Klaverjascommissie 7 DE Punten 8 Snert toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016 Silvolde, 10 maart 2016 Betreft : Triatlon 2016 De 33 e editie van de Triatlon gaat binnenkort van start. We hopen dat we ook op uw deelname mogen rekenen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2017. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal maart april april mei Juni Juni Juli Juli Sept 8-okt Laagste wed. Laagste Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE wedstr. punt

Nadere informatie

Bernhardstraat AN Boekel e jaargang - december nr 27

Bernhardstraat AN Boekel e jaargang - december nr 27 Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang - december 2011 - nr 27 www.jeudebouckles.nl ------------------------------------------------------------------------------- Wist je dat - Er weer

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015 Dagcompetitie mei 2015 Uitnodiging voor de jaarvergadering van de Dagcompetitie, te houden op vrijdag 22 mei 2015 in het biljartlokaal van biljartvereniging ROAC, Oud-Adeselaan 40, Rijpwetering, aanvang

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Reglement. Biljartbond Zuid-Drenthe

Reglement. Biljartbond Zuid-Drenthe Reglement Biljartbond Zuid-Drenthe Oosterhesselen, april 2015 Beste sportvrienden, Onze biljartbond is opgericht op 8 november 1953. De vorige versie van ons reglement dateerde alweer van 15 jaar terug.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen.

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen. Verslag jaarvergadering D.B.B. 26 september 2006 bij De Valk Afwezig: Verenigingen : H.S.V.K., De Kraai, V.V.K 1. Opening: Iets na achten opent de voorzitter de jaarlijkse ledenvergadering van de DBB.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland Nationale Finale 1 e klasse Anker Kader 57/2 Voorwoord voorzitter B.C. Maarland B.C. Maarland vindt het een eer om de nationale finale 1e klasse 57/2 AnkerKader te mogen organiseren. Op de eerste plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BILJARTVERENIGING DE REGENBOOG 1. Dit huishoudelijk reglement heeft als doel de statuten van de vereniging, zoals vastgesteld op 14-02-1990, te verduidelijken. Het reglement regelt

Nadere informatie

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld.

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld. Pagina 1 van 8 Jaarverslag Wedstrijdzaken Competitie 2014-2015 (auteur Peter Stakenburg, Wedstrijdzaken) Opzet competitie en cijfers De opgave van de teams is nog gedaan via het Kompsos-systeem en dit

Nadere informatie

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019.

HOGE SCHUTS SCHIETCOMPETITIE 2019. Puntentelling 1e - 23 punten. A Klasse Totaal is dit 3e is dit 2e is dit 1e Totaal Maart april mei Juni juli Aug. Aug. Sept Okt. okt. 20-okt Laagste wed. Laagste wed. Laagste sering NAAM SCHUTTER GILDE

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE BILJARTBOND

KONINKLIJKE NEDERLANDSE BILJARTBOND KONINKLIJKE NEDERLANDSE BILJARTBOND seizoen 2016 2017 UITSLAG-FORMULIER Gewest MN Afd. 1 3e klasse libre klein Organisatie lidnr10020 Naam van de vereniging Rappel Plaats van finalevianen Speeldata: 18-20

Nadere informatie

REGLEMENT. Het biljartseizoen

REGLEMENT. Het biljartseizoen REGLEMENT Het biljartseizoen Het biljartseizoen begint in de maand september en eindigt in de maand mei, nadat ieder spelend lid twee, of indien mogelijk, drie maal tegen elkaar heeft gespeeld voor de

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Huishoudelijk en Wedstrijdreglement

Huishoudelijk en Wedstrijdreglement Opgericht: 1 januari 2010 Huishoudelijk en Wedstrijdreglement Huishoudelijk Reglement Asten Someren Biljart Bond. Artikel 1. De bond van Biljartverenigingen is opgericht op 1 januari 2010 en stelt zich

Nadere informatie

Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2016.

Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2016. Jaarverslagen van de afdelingen over het verenigingsjaar 2016. Autohobbyclub Afdelingsleider : H.J. Bouman Garagebeheerder : R.B. Witte Technisch adviseur : J. Schutten Materiaalbeheer : H. Hogendoorn

Nadere informatie

Jaargang 68 september2016

Jaargang 68 september2016 Jaargang 68 september2016 Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts 06-47252779 penningmeester@ssovh.nl

Nadere informatie

7) De speler met bondsnummer 710 : Leo van Roij SB Oranje Meijel Oude moyenne : Moyenne na 12 wedstrijden : 1.460

7) De speler met bondsnummer 710 : Leo van Roij SB Oranje Meijel Oude moyenne : Moyenne na 12 wedstrijden : 1.460 1) De speler met bondsnummer 840 : Tom van Dijk KBO De Ankerplaats Grashoek Oude moyenne : 2.125 Moyenne na 13 wedstrijden : 2.136 2) De speler met bondsnummer 252 : Thei Jacobs BC Centraal Baarlo Oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

De contributie die afgedragen dient te worden aan de KNBB te Nieuwegein zal worden verhoogd van 26,00 naar 27,00.

De contributie die afgedragen dient te worden aan de KNBB te Nieuwegein zal worden verhoogd van 26,00 naar 27,00. Notulen najaarsvergadering 13 december 2012 KNBB District West Brabant Hotel De Kwast te St. Willebrord. Opkomst: Uitgenodigd: 51 Verenigingen. Aanwezig: 22 Verenigingen. Afwezig met kennisgeving: 9 Verenigingen.

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Nieuwsbrief November 2016 In deze uitgave Ø Finale Giel Aarts Trofee 2016 Ø Sinterkerst wedstrijd Ø Damesdag december Ø Algemene Ledenvergadering 2016 Ø Nieuwe commissieleden Ø Facebook Ø Nieuw baanrecord

Nadere informatie

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden: Jaarverslag 2014 Schutterij Onderling Genoegen Duiven. Nieuwjaarsbal: Op zaterdag 11 januari startte het kalenderjaar 2014 met de vijfde editie van het Nieuwjaarsbal. De band New Leaf stond op het podium

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Het boekje zal wederom verstrekt worden bij de speellokalen / secretariaten die dan zelf voor de distributie moeten zorgen.

Het boekje zal wederom verstrekt worden bij de speellokalen / secretariaten die dan zelf voor de distributie moeten zorgen. Algemene Ledenvergadering Betuwse Biljart Bond dd 09 juni 2016 gehouden bij cafe Ons Huis te Elden 01. Opening, mededelingen en presentielijst Welkom dames en heren op de ALV van de BBB. De presentielijst

Nadere informatie

Augustus 2015. Juli 2015

Augustus 2015. Juli 2015 Jaargang 67 Uitgave 5 26 juni 2015 Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts 06-47252779

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Conceptnotulen Algemene Ledenvergadering O.D.S.I. woensdag 10 juni 2015

Conceptnotulen Algemene Ledenvergadering O.D.S.I. woensdag 10 juni 2015 Conceptnotulen Algemene Ledenvergadering O.D.S.I. woensdag 10 juni 2015 Datum : 10 juni 2015 Tijd : 13.00 uur tot 16.30 uur Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Locatie : Dorpshuis De Trapkes te Sprundel

Nadere informatie

UITGENODIGD VOOR DE GROTE REÜNIE OP 7 SEPTEMBER 2019 BIJ VV GEMERT

UITGENODIGD VOOR DE GROTE REÜNIE OP 7 SEPTEMBER 2019 BIJ VV GEMERT UITGENODIGD VOOR DE GROTE REÜNIE OP 7 SEPTEMBER 2019 BIJ VV GEMERT Tonny Arts Randel Kuijpers Piet vd Werff Hans Gloudemans Piet Dekkers Henny vd Poel Rien Smits Jan Sleegers Piet Schmidt Martien van de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Minigolfclub Appelscha 2012 Inhoudsopgave Artikel 1 Leden... 2 Artikel 2 Bestuur... 3 Artikel 3 Commissies... 4 Artikel 4 Contributie... 4 Artikel 5 Geldmiddelen/declaraties...

Nadere informatie