JAARVERSLAG (clubjaar 54)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG (clubjaar 54)"

Transcriptie

1 Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk HB Meijel 5768 XM Meijel Tel Tel thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG (clubjaar 54) Bestuur en Leden Bij het begin van dit clubjaar telde onze vereniging 24 leden. Hierin kwam geen wijziging, ondanks de ledenwerfactie, die onder de naam Werkgroep WLW werkte en bestond uit Henk Hikspoors, Joep Vissers en Thijs Geerlings. Na een poster- en facebook-actie werd op zaterdag 29 september een Mini Pentathlon georganiseerd, maar dit leverde - zoals gemeld - helaas geen nieuwe leden op. Voorzitter Henk Lansbergen was als bestuurslid aftredend en werd herkozen. Het bestuur kwam 3 keer in vergadering bijeen bij Colé: op 12 juli (samen met het A-team en de Werkgroep Ledenwerving), op 27 februari en 8 mei. Tijdens de jaarvergadering ondertekenden de aanwezige leden de verklaring inzake de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Een nadere toelichting hierop - verstrekt door de MLBB - werd aan alle leden toegezonden. Clublokaal en club Het was even wennen aan het nieuwe computergestuurde scorebord, maar langzaamaan kregen de meeste spelers het programma onder de knie. Ook toen afgelopen maand een nieuw toetsenbord moest worden aangeschaft door Karel.

2 Clubkampioenschap Driebanden Voor het eerst in de 53-jarige geschiedenis van BC Meijel werd een clubkampioenschap Driebanden georganiseerd tijdens de vijf weken voorafgaande aan de MLBB-competitie. Hieraan werd deelgenomen door 9 spelers van BC Meijel en 1 van BC Ketelbink. Hoewel Mark Janssen met 0,543 gem. (= +32,2 %) veruit het hoogste moyenne scoorde, ging hij niet door naar de tweede ronde. In poule 1 gingen Henk v.d. Kruijs en Joep Vissers door naar de finaleronde, in poule 2 Jo Doensen en Karel Coolen. Deze finales werden gespeeld op vrijdag 21 september in clublokaal Colé. Na ruim anderhalf uur en 83(!) beurten zagen de schaars opgekomen supporters in de eerste halve finale Henk met één carambole verschil winnen van Karel. In de tweede halve finale rekende Jo in 35 beurten af met Joep, die nog 9 caramboles te kort kwam. De finale tussen Henk en Jo zou gaan over twee gewonnen sets. Met grote overmacht (8-3) won Henk de eerste set. De tweede set werd spannend toen beide spelers nog maar één carambole moesten maken. Zou Jo nog een derde en beslissende set uit het vuur kunnen slepen? Toen Henk in de 22e beurt zijn laatste punt scoorde kon Jo in de nastoot nog een gelijkspel afdwingen, waarna met vijf acquitstoten ("penalties") een beslissing moest worden geforceerd. Helaas miste Jo deze kans en zo werd Henk van der Kruijs met geen enkele verliespartij de eerste Clubkampioen Driebanden. Hij ontving de gouden standaard uit handen van voorzitter Henk Lansbergen. Jo werd verdienstelijk tweede en kreeg de zilveren trofee. Clubkampioenschap Libre Maar liefst 14 spelers (10 van BC Meijel en 4 van BC Ketelbink) deden, verdeeld over twee poules, na afloop van de MLBB-competitie mee aan het Clubkampioenschap Libre Op dit moment is de titelstrijd nog in volle gang, totdat op donderdag 13 juni a.s. in de finalerondes wordt beslist wie zich Clubkampioen 2019 mag noemen. Feestdag Voor het derde jaar waren ook de leden van BC Ketelbink welkom op onze gezamenlijke feestdag op zaterdag 1 juni. De organisatie (het team Meijel 1) verwelkomde ons en Karel trakteerde op koffie met cake. Met 15 personen per fiets en 4 per auto ging het vanaf Colé richting Ospel, alwaar we in " 't Slakkenhuys" werden getrakteerd op een drankje, een slakkenpresentatie, een rondleiding door de slakkenkas en tenslotte nog een proefslak met een drankje. Daarna ging de tocht terug naar Meijel. Om ongeveer uur kwamen de mensen voor de avond erbij zodat we met 29 personen heerlijk gegeten hebben en de avond op een gezellige wijze werd voortgezet.

3 Website en Nieuwsbrief Ook dit seizoen weer konden de leden alle uitslagen en standen wekelijks volgen via de eigen website van BC Meijel, bijgehouden door Thijs Geerlings. De Nieuwsbrief, die aan alle leden met een bekend adres werd verzonden, verscheen dit seizoen 4 keer. MBV - Meijelse Onderlinge Competitie In de MBV-competitie 2018 plaatsten zich vijf spelers van BC Meijel (Toon van Beuningen, Jan Verbugt, Will Driessen, Erik op den Drink en Wiel Peeters) en drie spelers van BC Ketelbink (Karel Coolen, Ger Adriaans en Sjaak Beeks) voor de achtste finales die op 5 november werden gespeeld. Toon, Will, Sjaak en Ger wisten hun partij te winnen en door te stoten naar de kwartfinales op 8 november. Ook deze kwartfinales werden door Will, Toon en Sjaak gewonnen, waardoor 3 van de 4 finalisten uit de Colé-stal kwamen. In de eerste halve finale (op zaterdag 17 november) nam John Strijbos (BC Joppe) het op tegen Will Driessen (BC Meijel). Al snel liet John zien dat hij kampioensambities had en na 29 beurten was de partij ruim in zijn voordeel beslist. De tweede halve finale tussen Sjaak Beeks (BC Ketelbink) en Toon van Beuningen (BC Meijel) werd een thriller waarin beide spelers geen balbreed toegaven. Na 20 beurten moesten zowel Sjaak als Toon nog twee caramboles op het scorebord zien te brengen. Nadat Sjaak een carambole maakte maar de tweede liet liggen, kon Toon daarvan profiteren en de partij in zijn voordeel beslissen. In de grote finale moest John het opnemen tegen een ontketende Toon, die na precies 23 beurten de overwinning en het kampioenschap opeiste en zich daarmee Meijels Kampioen 2018 mocht noemen. De 4 finalisten (Sjaak, Toon, John en Will). en Meijels Kampioen MBV-competitie Driebanden Aan de jaarlijkse Driebanden-competitie van de MBV werd in totaal door 12 spelers deelgenomen, waarvan 5 van BC Meijel (Joep Vissers, Mark Janssen, Toon van Beuningen, Thijs Geerlings en Carlo Meulendijks) en 2 van BC Ketelbink (Huub Joosten en Ger Adriaans).

4 Alleen Joep en Mark wisten de pouleronde te overleven, maar moesten in de halve finale tegen elkaar uitmaken wie uiteindelijk de grote finale mocht gaan spelen. Joep won en moest het vervolgens opnemen tegen Wim Meulendijks. Nadat beiden een set gewonnen hadden moest de 3e en beslissende set uitkomst brengen. Na een spannende partij wist Joep deze met te winnen en zich daarmee Meijels Kampioen Driebanden noemen. De 4 finalisten: Wim Kessels, Joep Vissers (Kampioen), Wim Meulendijks (2e) en Mark Janssen. MBV-weekendtoernooi 36 Biljarters, waaronder 8 van BC Meijel namen deel aan het jaarlijkse MBV-weekendtoernooi op 4 en 5 mei: Henk Lansbergen en Will Driessen (A-klasse), Toon van Beuningen en Jo Doensen (B-klasse), Thijs Geerlings (C-klasse) en Jan Verbugt, Martijn van Lieshout en Eric Goossens (D-klasse). In de D-klasse troffen Jan Verbugt en Martijn van Lieshout elkaar in de finale, die met overmacht gewonnen werd door Jan. In de C-klasse moest Sjaak Beeks van BC Ketelbink het opnemen tegen Leon Engels van BC Joppe. Evenals vorig jaar moest Sjaak genoegen nemen met de tweede plaats. De 8 finalisten van 2019! Staand v.l.n.r.: Leon Engels (Joppe; 1e C-klasse), Wiel Geris (De Siem; 2e A- klasse), Jan Verbugt (Meijel; 1e D- klasse), Sjaak Beeks (Ketelbink ; 2e C- klasse), Adriaan Leenders (De Siem; 1e A-klasse), Martijn van Lieshout (Meijel; 2e D-klasse) en Ronald Hunnekens (De Siem; 1e B-klasse). Knielend: Jan van Heugten (Joppe; 2e B-klasse)

5 MLBB-vergaderingen De MLBB-zomervergadering op zaterdag 9 juni werd bezocht door Erik op den Drink. Aansluitend hieraan vond een afscheidsreceptie plaats voor MLBB-voorzitter Leo Janssen, die namens BC Meijel en BC Ketelbink een envelop kreeg aangeboden voor zijn 36-jaar durende voorzitterschap. Op zaterdag 15 september bezocht Eric Goossens de MLBB-jaarvergadering en daags daarna werden de competitieboekjes door Eric verspreid. MLBB-competitie Driebanden Op vrijdag 28 september begon de MLBB-competitie Driebanden met 2 teams van onze club: Meijel A (in 1e klasse op vrijdag) met: gastspeler Joep Vissers, Mark Janssen, Toon van Beuningen en Henk van der Kruijs. Vanaf de eerste speelweek was de kracht van dit team duidelijk: Met slechts twee keer op de derde plek en één keer op de tweede plaats, stond voor de rest alleen maar "eerste plaats" op de lijst. Dit resulteerde voor de eerste keer in de 54-jarige geschiedenis van BC Meijel in een kampioenschap bij het Driebanden! Toon (42 punten en +6,9% moyenne) en Joep (41 punten en maar liefst +23,3% moyenne) waren de uitblinkers, maar ook Henk (36 punten) en Mark (35 punten) leverden een grote bijdrage! Omdat de winnaar van de Hoofdklasse, Vriendenkring A, zich terugtrok van de strijd om het Algemeen Kampioenschap Driebanden, kreeg Meijel A dit kampioenschap zonder te spelen. Meijel B (eveneens in de 1e klasse op vrijdag) met: Eric Goossens, Martijn van Lieshout, Henk Hikspoors en reserve Carlo Meulendijks. Dit team steunde het A-team geweldig door veel puntjes af te snoepen van de concurrenten! Ze stonden zelfs één week bovenaan op de lijst, maar uiteindelijk was een toch wel verdiende 6e plaats het eindresultaat. Carlo (35 punten en +5%) en Martijn (31 punten en +9,7%) waren de kartrekkers, maar Henk (31 punten) en Eric (25 punten) droegen ook hun steentje bij. MLBB-competitie Libre Op maandag 1 oktober startten de Libre-spelers in de MLBB-competitie, met: Meijel 1 (in de 1e klasse C op maandag) met: Henk Lansbergen, Will Driessen en Toon van Beuningen, schommelde vooral tussen de 6e en de 2e plaats en belandde uiteindelijk op een mooie 4e plek. Henk (31 punten en +7,3%) was de beste speler van dit team, gevolgd door Toon (20 punten) en Will (18 punten).

6 Meijel 2 (in de 3e klasse C op donderdag) met: Jo Doensen, Wiel Peeters, Jan Verbugt en Henk van der Kruijs. Na de 8-0 winst op Meijel 3 in de derde speelweek bleef dit team goed meedraaien in de top met veel 2e, 3e en 4e plaatsen en zelfs éénmaal aan de top. Bij het afsluiten van de competitie was een zeer mooie 3e plaats de beloning. Henk (29 punten en +9,8% moyenne) spande de kroon en ook Jo (24 punten en +13,7%) legde goed spel op de biljarttafel. Wiel en Jan (elk 17 punten, maar -10% moyenne) deden het iets minder. Meijel 3 (eveneens in de 3e klasse C op donderdag) met: Wilbert Berben, Thijs Geerlings, Leo Slaats, Erik op den Drink en reserve Jan Nijssen. Na de reeds genoemde 0-8 nederlaag tegen Meijel 2 stond dit team op de laatste plaats en kwam daar tot na de winterstop niet meer vanaf. Dankzij een kleine opleving was uiteindelijk de 10e (= voorlaatste) plaats het hoogst haalbare. Alle spelers scoorden qua moyenne diep onder hun gemiddelde, hetgeen ongetwijfeld consequenties heeft voor het gemiddelde van komend seizoen. Thijs haalde 26 punten, Wilbert 14, Leo 12 en Jan 9. Diverse teams maakten gebruik van de invallers Mark Janssen, Piet Joosten en Ton van Heugten. Ook Henk Hikspoors en Huub Joosten mochten een keertje aantreden als invaller. De resultaten doorsturen naar de MLBB werd ook dit seizoen trouw uitgevoerd door Joep Vissers. Thijs Geerlings ontwierp voor elk team een teamkaartje en hield de persoonlijke standen bij, die hij via Joep Vissers ook dit seizoen digitaal kreeg aangereikt. Dit systeem bleek ook nu weer van beide zijden feilloos te functioneren! Receptie Wegens het behalen van het MLBB-kampioenschap in de 1e klasse Driebanden, werd het team Meijel A (bestaande uit Joep Vissers, Mark Janssen, Toon van Beuningen en Henk van der Kruijs) op 24 mei 2019 een receptie aangeboden. Tevens werden de twee jubilarissen Wiel Peeters (40 jaar lid MLBB) en Carlo Meulendijks (25 jaar lid MLBB) door het bestuur van de MLBB onderscheiden met een speldje. In totaal waren maar liefst 76 personen aanwezig op deze "zonnige" receptie. De jubilarissen Carlo en Wiel en de kampioenen Henk, Mark en Joep.

7 Slot Uit dit verslag blijkt, dat we wederom kunnen terugkijken op een mooi, druk en vooral succesvol 54e verenigingsjaar. Dit jaarverslag - inclusief de bijbehorende foto's - is binnenkort te downloaden vanaf onze website, zodat men alles nog eens rustig kan nalezen. Aldus opgemaakt, 3 juni De secretaris, Thijs Geerlings Voor akkoord; de voorzitter, Henk Lansbergen

JAARVERSLAG (clubjaar 52)

JAARVERSLAG (clubjaar 52) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 51)

JAARVERSLAG (clubjaar 51) Secretariaat: Clublokaal (tijdelijk): Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com JAARVERSLAG 2015-2016 (clubjaar

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 53)

JAARVERSLAG (clubjaar 53) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014

NIEUWSBRIEF. Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) HSDV Leudal 2 2 4. Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 10 nr. 361 week 51 2014 Bondswedstrijd schaken (door Pascal Schuman) Op 14 december moesten de schakers het opnemen tegen Leudal 2. Aanvankelijk werd er goed gespeeld en na 2 remises

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen

Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen Indeling Aad Remunjse Kampioenschappen 2019 Poule 1 Libre Maandag Poule 2 Libre Maandag 1 Lier van Harry t Paradies 1 Schaefer Mart Breer de 2 Vogelzang Rob t Paradies 2 Verkoulen Jokke Breer de 3 Balendonck

Nadere informatie

ASTEN SOMEREN BILJART BOND

ASTEN SOMEREN BILJART BOND ASTEN SOMEREN BILJART BOND 1 januari 2010 Secretariaat: Kloosterstr. 25, Ommel Programma 3- tallen competitie 201 1 COMPETITIEGEGEVENS Je vindt op de volgende pagina`s alles aangaande de 3-tallen competitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

Biljartclub de Vliegert

Biljartclub de Vliegert Jaarverslag Verenigingsjaar 2018-2019 Algemene inleiding Dit is het jaarverslag van ons verenigingsjaar. Dat betekent van ledenvergadering tot ledenvergadering, die aan het eind van het seizoen gehouden

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen

REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT. Artikel 1 Algemene bepalingen REGLEMENT GRAND DUTCH BILJART EVENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op de voorwedstrijden en eindstrijden van het nationaal kampioenschap vijfkamp.

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D

Poule-indeling A-Kampioenschap 2015 A B C D Reglement Kampioenschap A-Klasse Driebanden 2015 Algemeen Het Kampioenschap Driebanden A-klasse 2015 vindt plaats van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei 2015 in Biljartcafé Jorissen, Heelsumstraat 92, 2573

Nadere informatie

Reglement Bandstoten 2017

Reglement Bandstoten 2017 Reglement Bandstoten 2017 Biljartvereniging t Beertje Weert Bandstoot Toernooi 2017. 31e Toernooi Clublokaal Café Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Reglement Bandstoot Toernooi 2017 Algemeen

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 18 maart 2012 - ZEVENDE JAARGANG Afl. 3 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL HET WORDT STEEDS GEKKER!! Kennelijk is de wil om de volgende ronde te halen zó groot, dat sommige spelers echt alles uit de kast

Nadere informatie

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2.

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2. Zondag 26 augustus is gestart met de clubkampioenschappen. Er zijn 5 wedstrijden gespeeld, 3 heren enkels en 2 dames enkels. Het weer was gelukkig goed en met name bij de heren hebben we leuke potten tennis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Schooldammen. seizoen

Schooldammen. seizoen Schooldammen seizoen 2004-2005 o Hoe t Waliën de finale bereikte o Voorronde Winterswijk 17 november o Finale Winterswijk 27 november o Regiofinales 18 december o Districtsfinale 22 januari o Kampioenschap

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. December 2017

Kempische Biljart Bond. December 2017 Kempische Biljart Bond. December 2017 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. maart 2018

Kempische Biljart Bond. maart 2018 Kempische Biljart Bond. maart 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

De SCHAKEL. Infobulletin voor de Boekend. Parochie Onbevlekt Hart van Maria

De SCHAKEL. Infobulletin voor de Boekend. Parochie Onbevlekt Hart van Maria De SCHAKEL Infobulletin voor de Boekend Datum: 28 juli Jaar: 2017 Nummer: 12 Jaargang: 48 In deze Schakel: Parochie Onbevlekt Hart van Maria Colofon Schakel Wijkgerichte aanpak Parochie Onbevlekt Hart

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider Beste clubgenoten, In mijn tussenbeschouwing zei ik dat het lopende jaar geen goed jaar dreigde te worden, eerder een slecht jaar. Vijf mogelijke degradatiekandidaten en misschien 3-4 potentiële promovendi.

Nadere informatie

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie)

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Verslag Kolf Kampioenschappen Hollands Kroon (geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Afgelopen Zaterdag 20 Januari speelden de kolfverenigingen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Samen biljarten geeft meer effect! Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl 1e Open NK 5-Pins 2018 Reglement Artikel 1 Reglement

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 19-9 januari 2010 Hallo schaak- en damleden De eerste partijen in het nieuwe jaar voor de schakers, dammers

Nadere informatie

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016

WWW.KNBBDOETINCHEM.NL Doetinchem & omstreken. Silvolde, 10 maart 2016. Betreft : Triatlon 2016 Silvolde, 10 maart 2016 Betreft : Triatlon 2016 De 33 e editie van de Triatlon gaat binnenkort van start. We hopen dat we ook op uw deelname mogen rekenen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 26-19 februari 2011 Hallo schaak- en damleden Ons schaakzestal wist een moeizame maar

Nadere informatie

Biljartvereniging DVO

Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs A-Groep VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 14.30 u. eindstand punten voorronde A - Groep Voorronde P 1 Herber Herber A Goudzwaard 3 2 1,700 2,917 9 35 Goudzwaard 12 brtn. Jiorgos Malamidis 19

Nadere informatie

Biljartclub de Vliegert secretariaat: van Rodestraat 109a, 5731 VR, Mierlo

Biljartclub de Vliegert secretariaat: van Rodestraat 109a, 5731 VR, Mierlo Jaarverslag Verenigingsjaar 2017-2018 Algemene inleiding Dit is het jaarverslag van ons verenigingsjaar. Dat betekent van ledenvergadering tot ledenvergadering, die aan het eind van het seizoen gehouden

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld.

Voor het seizoen 2014/2015 hadden zich 188 teams aangemeld voor de competitie en hebben 188 teams in 6 klassen deze uitgespeeld. Pagina 1 van 8 Jaarverslag Wedstrijdzaken Competitie 2014-2015 (auteur Peter Stakenburg, Wedstrijdzaken) Opzet competitie en cijfers De opgave van de teams is nog gedaan via het Kompsos-systeem en dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014

Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014 Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014 Zaterdag 29 november 2014 was de eerste Kampioenhuldiging voor de I.F.C. Zeeland. Tevens werden de naturaprijzen, gewonnen op de 8 ZLU-vluchten, uitgereikt

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland

Voorwoord voorzitter B.C. Maarland Nationale Finale 1 e klasse Anker Kader 57/2 Voorwoord voorzitter B.C. Maarland B.C. Maarland vindt het een eer om de nationale finale 1e klasse 57/2 AnkerKader te mogen organiseren. Op de eerste plaats

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening

* N I E U W S B R I E F H S D V * Damteam HSDV verrast d'amateurs 2 op twee borden in de opening * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 20-16 januari 2010 Hallo schaak- en damleden Ons damviertal behaalde afgelopen maandag een mooie 6-2

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren

Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij Café Restaurant Stegeman, Laren secr: Frits. Berendsen T: 06-12811037 De Smidse 14 7261 ZZ Ruurlo E: secretaris@bblogo.nl I: www.bblogo.nl bank: NL58RABO0 3221.12.052 KvK: 08081679 Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 14 juni bij

Nadere informatie

SchuimBassy 2019 poule!

SchuimBassy 2019 poule! SchuimBassy 2019 poule! de inzet: De inzet zal 5 euro bedragen. Dit bedrag kan samen met het formulier bij iemand van het bestuur ingeleverd worden of aan de bar bij t Café. Het totale bedrag zal uiteindelijk

Nadere informatie

FC Lisse Mini F. Zaterdag 1 juni Beste teamleiders,

FC Lisse Mini F. Zaterdag 1 juni Beste teamleiders, Zaterdag 1 juni 2019 Beste teamleiders, Wat leuk dat je met je team meedoet aan dit toernooi bij FC Lisse. Vanaf 8.15 uur staat de koffie voor je klaar. Per vereniging hebben we een kleedkamer. Deze zijn

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. November 2017

Kempische Biljart Bond. November 2017 Kempische Biljart Bond. November 2017 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. Januari 2018

Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Kempische Biljart Bond. Januari 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem

Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem Tijdens afgelopen algemene ledenvergadering is afgesproken dat het federatiebestuur dit seizoen zou gebruiken

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 24-6 februari 2011 Hallo schaak- en damleden Ons damviertal wist een gelijkespel te

Nadere informatie

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren.

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren. Het algemeen reglement De regels Het formulier moet voor 10 juni ingeleverd worden bij één van de contactpersonen van PV de Continenten. Is dit niet tijdig gebeurd dan is uw deelname ongeldig. De deelname

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! Aanvullend reglement met ingang van seizoen 2018-2019

Nadere informatie

Reglement ereklassen / Grand Dutch

Reglement ereklassen / Grand Dutch Reglement ereklassen / Grand Dutch Artikel 1 Algemene bepalingen Dit reglement is, tenzij anders bepaald, van toepassing op alle NK Ereklassen en de daaruit voortvloeiende eindstrijd van het NK vijfkamp

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda : Als het om geld gaat... De Noordrand hield in maart in het Rundgraafpark een alternatieve spellenmiddag. We begonnen uiteraard met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna werd de bedoeling van de

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen

wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom   TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 TC TUMKENS Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom www.tctumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Concept Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Uitslagen inbrengen in NAS De verenigingen dienen er voor te zorgen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Verslagen partijen 1 e ronde

Verslagen partijen 1 e ronde Verslagen partijen 1 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 23 maart 2012, 16 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur

Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: uur Algemene Leden Vergadering D.V.S. Speeltuinvereniging De IJssel d.d. woensdag 13 juni 2018 Aanvang: 20.00 uur Aanwezig: Afwezig: Gast: Notulist: Leden: Gerrit Derksen, Wilco van Luttikhuizen, Erik Top,

Nadere informatie

Schaakzestal HSDV ongeslagen kampioen 2e klasse A

Schaakzestal HSDV ongeslagen kampioen 2e klasse A * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 29-20 maart 2011 Hallo schaak- en damleden Ons schaakzestal behaalde een krappe maar

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN

REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN 01082016 / Regl.PK ALGEMEEN REGLEMENT PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN Het Bondsbestuur stelt de aangesloten verenigingen aan het begin van het seizoen en voor aanvang van de driebandencompetitie in staat

Nadere informatie

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015

Dagcompetitie AGENDA PAUZE. mei 2015 Dagcompetitie mei 2015 Uitnodiging voor de jaarvergadering van de Dagcompetitie, te houden op vrijdag 22 mei 2015 in het biljartlokaal van biljartvereniging ROAC, Oud-Adeselaan 40, Rijpwetering, aanvang

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen.

3. Huldiging jubilarissen: Zoals vaak liggen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Ook dit jaar zijn er weer een aantal jubilarissen te huldigen. Verslag jaarvergadering D.B.B. 26 september 2006 bij De Valk Afwezig: Verenigingen : H.S.V.K., De Kraai, V.V.K 1. Opening: Iets na achten opent de voorzitter de jaarlijkse ledenvergadering van de DBB.

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14

Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14 26 juli 2013 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi.

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter kan deelnemen aan de toernooien van de Geert Popma Een biljarter is deelnemer als hij/zij zich tijdig aanmeldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2

Bondsregels Maas en Waalse BiljartBond 2019/2 BONDSREGELS MAAS EN WAALSE BILJARTBOND Art.1. De teams zullen volgens krachtsverhouding in verschillende libre klassen worden ingedeeld. Het is toegestaan met maximaal twee teams van een en dezelfde vereniging

Nadere informatie

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch,

7. In de competitie Drieband klein wordt de kampioen bepaalt wie eerste is in klassement. Bij gelijke stand volgt er een testmatch, CARAMBOLE BILJARTCLUB De Lustige Stoters (C.B.C. D.L.S.) Lokaal: Taverne Arena Ardooisesteenweg 50/3 8800 Roeselare CLUBREGLEMENT 1. Het biljartseizoen begint met de algemene vergadering van de maand juni

Nadere informatie

Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk

Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk ACCOMODATIE Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk DATUM EN TIJD Zaterdag 23 juni 2018 Aanvang eerste wedstrijd 10:30 uur, Finale 35+ om 16:30 uur en Horecatoernooi

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. aangesloten bij de KNBB onder lidnummer 10831 en neemt deel aan wedstrijden via het district Noord- Holland Midden i.o. HUISHOUDELIJK REGLEMENT De vereniging is opgericht op 25 april 1949 Vastgesteld op

Nadere informatie