Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1. Naam ondernemer: Hondenhotel de Huiskamer handelend onder de naam/namen: Hondenhotel de Huiskamer Vestigings- & bezoekadres: Volkelstraat WB Tilburg Telefoonnummer: adres: info@hondenhoteldehuiskamer.nl KvK-nummer: BTW-identificatienummer: NL B02 Artikel 2 Algemeen 2.1. Wij garanderen dat uw hond bij ons in huis, gewoon in ons gezin verblijft in huiselijke sfeer! Om optimale zorg te kunnen besteden aan uw hond(en) verzoeken wij u ons tijdens het kennismakingsgesprek alle bijzonderheden mee te delen die ons hierbij kunnen helpen, zoals gezondheid, aard en voeding Huisregels: De hond is sociaal ten opzichte van mens en soortgenoten; De hond is niet dominant aangelegd; De hond is niet bezitterig, territoriaal of snel geïrriteerd; Uw hond veroorzaakt geen overlast door overmatig blaffen; Honden die op wat voor manier dan ook de rust in de groep verstoren moeten wij helaas weigeren voor deelname; Teefjes kunnen vlak voor, tijdens en vlak na de loopsheid niet worden opgevangen; De hond heeft een geldige cocktailenting; De hond is behandeld tegen vlooien en ander ongerief; De hond is opgenomen in uw WA-verzekering. Artikel 3 Brengen 3.1. Ieder aangeboden hond dient vrij te zijn van ongedierte zoals: vlooien, teken, oormijt, etc. Een antivlooienbehandeling is een vereiste. Wanneer blijkt dat herhaling van de vlooien behandeling tijdens het verblijf noodzakelijk is zal deze op kosten van de eigenaar door het hotel worden gegeven. Indien een besmettelijke aandoening wordt geconstateerd behouden wij ons het recht de hond te weigeren Indien uw hond(en) onder medische behandeling staat en deze behandeling ook tijdens het verblijf bij hondenhotel de Huiskamer voortgezet dient te worden, dan dient de eigenaar de voorgeschreven medicijnen in voldoende mate en kosteloos aan het hondenhotel te verstrekken.

2 De medicijnen dienen in originele verpakking inclusief bijsluiter of handleiding te worden aangeboden met vermelding van: naam hond, naam eigenaar, naam dierenarts en dosering Verplicht zijn de entingen tegen: Hondenziekte (niet ouder dan 1 jaar en niet jonger dan 2 weken); Parvo (niet ouder dan 1 jaar en niet jonger dan 2 weken). U dient bij de eerste dag van de opvang het entingbewijs mee te brengen. ZONDER GELDIG ENTINGBEWIJS OF BIJ WEIGERING VAN INZAGE GEEN TOEGANG! 3.4. Om de rust op het hotel te handhaven voor alle op het hotel aanwezige honden, dient u zich te houden aan de afgesproken breng en haal tijd en indien deze tijd wijzigt het hondenhotel hiervan op de hoogte te stellen. Artikel 4 Reservering 4.1. Reservering dient middels het formulier op de website schriftelijk aan ons te worden doorgegeven. Pas wanneer deze reservering door ons is bevestigd, ligt de reservering voor de opvangperiode vast. Mondeling worden er geen reserveringen vast gelegd Tijdens de kennismaking krijgen wij een korte indruk van de hond. Soms blijkt bij het logeren dat een hond toch niet geheel binnen onze voorwaarden valt. Bijvoorbeeld maar niet beperkt tot, het veelvuldig rijden op andere honden, overmatig blaffen of op andere wijze onrust veroorzaken in de groep. Indien u in dit geval meerdere reserveringen heeft geplaatst, behouden wij ons het recht om deze te annuleren. Het groepsbelang gaat altijd voor! Het is niet de bedoeling dat wij honden veelvuldig moeten corrigeren/tot de orde moeten roepen. Daarvoor komen zij hier niet logeren. Wij willen dat iedere hond een leuke vakantie heeft. Dit betekent dat er streng moet worden geselecteerd om alles werkbaar en leuk te houden Voor bevestiging van de reservering dient binnen 14 dagen na de factuurdatum minimaal 30% te worden betaald. Indien hier niet aan voldaan wordt vervalt het recht op de reservering Annuleren tot 3 maanden voor aanvangsdatum is kosteloos. Bij annulering van de pensionperiode binnen 3 tot 2 maanden voor aanvang pension wordt een bedrag van 25,00 aan annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering tussen binnen 8 tot 4 weken voor aanvang pensionperiode betaalt u 30% van de gehele periode. Bij annuleringen binnen een maand bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd, met uitzondering van: ziekte of sterfgeval onder te brengen hond, plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de eigenaar of één van zijn gezinsleden, overlijden familielid eerste graad, mits dit tot genoegen van het hondenhotel wordt aangetoond.

3 4.5. Hondenhotel de Huiskamer behoudt zich het recht om een hond op voorhand te weigeren indien zij van mening is dat deze hond problemen of gevaar kan opleveren voor andere logees of voor de omgeving. Wanneer deze hond een gedrag ontwikkelt, dat de hond ook later ongeschikt maakt voor in ons hotel behouden wij ons het recht voor de hond te weigeren. Bij weigering van opnamen door hondenhotel de Huiskamer of het vroegtijdig beëindigen van het verblijf is het hondenhotel niet gehouden tot terugbetaling van reeds betaalde gelden. Artikel 5 Betaling 5.1. Betalingen geschieden contant of per bank. U kunt bij ons niet pinnen. De volledige betaling dient uiterlijk op de eerste dag van opvang binnen te zijn Alle actuele prijzen staan vermeld in de prijslijst van hondenhotel de Huiskamer en zijn inclusief BTW en voer, maar exclusief dieetvoer Wanneer de eigenaar van de hond(en) er voor kiest zelf voor voer te zorgen heeft dit géén korting op de prijs zoals genoemd in de prijslijst tot gevolg Bij verblijf van twee honden uit één gezin wordt een korting van 10% gegeven. Artikel 6 Het verblijf 6.1. Tijdens het verblijf van uw hond(en) is het in geval van nood voor ons belangrijk om iemand te kunnen raadplegen. Als u tijdens uw vakantie bereikbaar bent, geef ons dan uw telefoonnummer door. Of wellicht is er een familielid of een goede kennis waarmee wij in een noodgeval contact kunnen opnemen en die voor u kan (mag) beslissen. Meldt dit telefoonnummer op het inschrijf formulier Tijdens het verblijf dient er een degelijke en goed passende halsband en riem te worden meegegeven met uw hond(en) De eigenaar verplicht zich de in het hotel ondergebrachte hond(en) op de afgesproken datum af te halen, en bij verhindering tijdig bericht te geven Wij zijn niet altijd telefonisch te bereiken. Mocht u ons niet aan de lijn krijgen, spreek dan gerust de voic in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug Wij nemen teefjes die loops zijn of tijdens het verblijf zullen worden niet op in ons hotel. Indien uw hond tijdens het verblijf toch loops wordt zal de opgegeven contactpersoon verzocht worden de hond op te halen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor een eventuele dekking en/of gevolgen daarvan.

4 Verwacht u dat uw hond(en) tijdens haar vakantie loops zal worden dan adviseren wij u haar 6 tot 8 weken van te voren een antiloopsheid spuitje te laten geven door uw dierenarts of elders onder te brengen Het is toegestaan tijdens het (vakantie) verblijf een mand en/of kleed mee te geven dit geldt ook voor vertrouwde speeltjes echter hondenhotel de Huiskamer is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies voor deze meegegeven artikelen. Artikel 7 Medische zorg 7.1. Als wij, om welke reden dan ook, vinden dat uw hond medische hulp nodig heeft, dan zullen wij deze laten verstrekken, bij voorkeur door uw eigen dierenarts maar wanneer dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is door onze dierenarts. Wij zullen te allen tijde trachten contact met u op te nemen echter wanneer u niet bereikbaar bent weerhoud ons dat niet de dierenarts te bezoeken. De kosten hiervan komen voor rekening van de eigenaar, ook al is deze van mening dat medische hulp niet nodig was geweest Indien de hond gedurende het verblijf bij het hotel sterft zal het hotel de eigenaar onmiddellijk inlichten en met hem overleggen hoe het overleden dier dient te worden behandeld. Indien de eigenaar voor het hotel onbereikbaar is, is het hotel gerechtigd met de overleden hond te handelen naar beste weten. Alle kosten hieruit voortvloeiend zijn voor rekening van de eigenaar. Artikel 8 Aansprakelijkheid 8.1. Hondenhotel de Huiskamer aanvaard geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor schade aan uw dieren of door uw dier aangericht tijdens het verblijf in ons hotel (zie artikel 6:162 en 6:179 van het Burgerlijk Wetboek). De honden die in ons hotel verblijven zijn niet verzekerd. Mocht u enige verzekering wensen, tegen welk risico dan ook, dient u deze zelf (buiten Hondenhotel de Huiskamer om) af te sluiten. In de wet is het zo geregeld dat iedere baas aansprakelijk is voor zijn eigen hond, dus ook wanneer hij/zij deze onderbrengt bij een ander. Het is dus van groot belang dat uw eigen hond op uw WA-verzekering is meeverzekerd. Indien een hond schade toebrengt aan een andere hond, komen de dierenartskosten voor rekening van de eigenaar van de 'schuldige' hond. Artikel 9 Toepasselijk recht 9.1. Op de overéénkomst is het Nederlands recht van toepassing Nietigheid of vernietiging van een deel van deze Algemene Voorwaarden heeft niet de nietigheid, vernietiging van alle bepalingen van deze Algemene Voorwaarden tot gevolg.

5 9.3. Wijzigen voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer behoudt zich ten allen tijden het recht voor de algemene voorwaarden en de prijslijst te veranderen. De klant kan bij gewijzigde algemene voorwaarden of prijslijst géén aanspraak meer maken op eerdere uitgaven van deze documenten. De algemene voorwaarden van Hondenhotel de Huiskamer zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, uw bestelling/opdrachten, alsmede overeenkomsten gesloten met ons bedrijf. Een afschrift van deze algemene voorwaarden zal, op uw verzoek, worden toegezonden. De algemene voorwaarden zijn ook altijd beschikbaar op onze website om in te zien of te downloaden naar uw eigen systeem. Uw algemene voorwaarden worden uitdrukkelijk afgewezen.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Los met Lois hondenuitlaatservice Artikel 1 definities 1.1 Los met Lois hondenuitlaatservice; opdrachtnemer. 1.2 Opdrachtgever; eigenaar van de hond(en). 1.3 Opdracht; het uitlaten

Nadere informatie

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2 De Bosbes Algemene Voorwaarden Versie 2 10-08-2016 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Algemeen... 4 Artikel 3 Eerste inschrijving... 4 Artikel 4 Reserveringssom... 5 Artikel 5 Betaling...

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Kattenpension:Het kattenpension kattenpension Heuvelland dan wel de aan het kattenpension

Nadere informatie

Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg Tel. 0345-52 06 06 info@dierenpensiona2culemborg.nl

Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg Tel. 0345-52 06 06 info@dierenpensiona2culemborg.nl 1 Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hondenopvang

Algemene voorwaarden Hondenopvang Algemene voorwaarden Hondenopvang Artikel 1. Definities 1.1. Opdrachtnemer; Ron Rozeman van Hondencentrum Rozeman gevestigd in Zwolle. 1.2. Opdrachtgever; u als bezitter van uw hond. 1.3. Opdracht; het

Nadere informatie

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer.

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. Algemene Voorwaarden augustus 2018 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen

Nadere informatie

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer.

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer. Overeenkomst Gegevens Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer Postcode Plaats Telefoonnummer Mobiel/werk nummer Emailadres Dierenarts Naam Straat + huisnummer Postcode + plaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 De partijen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen: - Enerzijds het dienstverlenende bedrijf, TOTALPETCARE met ondernemingsnummer???,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Hondenschool Hestia Artikel 1 Definities In de algemene voorwaarden wordt onder genoemde opdrachtnemer en opdrachtgever de volgende personen verstaan: Opdrachtnemer: Krista Zweers,

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden November 2017 algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Bestemd voor Het HondenHotel te Rhenen Dierenpension: de natuurlijke of rechtspersoon en zijn

Nadere informatie

- De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk voor de daden van de hond

- De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk voor de daden van de hond De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ondertekenen van intakeformulier gaat u akkoord met vermelde voorwaarden. Rechten en plichten eigenaar hond(en): - De eigenaar dient

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen Algemene voorwaarden Heen en Terug 1. Algemeen. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen en Terug. De wederpartij degene die opdracht geeft tot het uitlaten van de honden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Hondenuitlaatservice Harderwijk, gevestigd aan de Lauwers 74, 3844 ME te Harderwijk, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. 1.2. Persoon

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer: Merel S. Middelman, handelend onder de naam Boef&co uitlaatservice, gevestigd West Breukelderweg 26B, 6721MR te Bennekom. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Bruno & ko. Hondenuitlaatservice Hanneke Wijnhoven Aalst tel: 06-30716996 hanneke.wijnhoven@brunoenko.nl www.brunoenko.nl Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.0 Opdrachtnemer: Bruno & ko. Hondenuitlaatservice,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT Rechten en plichten eigenaar hond/kat De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL

ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dussboel (de ondernemer en eigenaar van de opvang) en de eigenaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ondertekenen van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden. En bevestigd u de algemene voorwaarden gekregen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet

Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

1.2 Gastdier: Het huisdier van de klant waarvoor de pensionovereenkomst wordt/ is gesloten.

1.2 Gastdier: Het huisdier van de klant waarvoor de pensionovereenkomst wordt/ is gesloten. Algemene voorwaarden DIBEVO Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten

Nadere informatie

Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren:

Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren: Algemene voorwaarden Dierenhotel Dierendroom Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk

Nadere informatie

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek Stichting Dierenasiel De Kuipershoek ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENPENSION DE KUIPERSHOEK Dierenasiel De Kuipershoek Kuipersdijk 11 7381 AX Klarenbeek T + 31 55 506 86 00 F + 31 55 506 86 01 Rabobank Apeldoorn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer 50407872. Algemeen Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten.

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten. ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 PURRFECT PETCARE Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. straat, Nr. :...... Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van Versie oktober 2017 Deze Algemene Voorwaarden van zijn gebaseerd op de algemene voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. Ze zijn tot stand gekomen in overleg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 3

Algemene voorwaarden Versie 3 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. Opdrachtgever: wederpartij van,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Le petit chien, gevestigd Hobbemakade 68 hs, 1071XM te Amsterdam. 1.2 Opdrachtgever: is de persoon ( Eigenaar van hond). 1.3 Werkopdracht:

Nadere informatie

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken.

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENHOTEL ZOO EASY Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. 1. RESERVEREN Reserveren is

Nadere informatie

Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg Algemene voorwaarden: Deze voorwaarden gelden voor de 2 onderstaande pensions: Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Nadere informatie

Tat HONDENUITLAATSERVICE. Algemene voorwaarden

Tat HONDENUITLAATSERVICE. Algemene voorwaarden Tat HONDENUITLAATSERVICE Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Tat Hondenuitlaatservice, gevestigd te Poortugaal, Duindoornn 13, 3171 PR, gemeente Albrandswaard. Ingeschrevenn

Nadere informatie

Vestigings- & bezoekadres: Tallinnweg 1 9723 TJ Groningen

Vestigings- & bezoekadres: Tallinnweg 1 9723 TJ Groningen Algemene Voorwaarden BHVstore BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de BHVstore BV Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en/of overeenkomsten die betrekking hebben op door Güiramigos

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching 1. Begrippen 1.1. Opdrachtgever: natuurlijk persoon of rechtspersoon die een opdracht geeft aan Carina Sampers Coaching. 1.2. Carina Sampers Coaching: Carina

Nadere informatie

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken zorgen ten behoefte van het dier. Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1: DEFINITIES a) JUDogITH: bedrijf die zich bezig houdt met gedragsbegeleiding van hond (en eigenaar), hulp bij aanschaf van een hond, eventueel geven van workshops/trainingen

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Eenmanszaak Paard en Osteopathie Westerhof (hierna: opdrachtnemer)

Opdrachtnemer: Eenmanszaak Paard en Osteopathie Westerhof (hierna: opdrachtnemer) ALGEMENE VOORWAARDEN DIEROSTEOPATHIE/CHIROPRACTIE Artikel 1: Definities Dierenosteopaat/chiropractor: is een behandelaar die, na een humane medische of paramedische opleiding, zich verder geschoold heeft

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht

Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht Artikel 1: Definities Klant: eigenaar van de hond die gebruik maakt van de diensten van Hondenservice Dordrecht. Hondenservice Dordrecht: Het bedrijf onder

Nadere informatie

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier.

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier. VOORWAARDEN, DAPPER HONDENUITLAATSERVICE ALGEMEEN Dapper kan de voorwaarden zoals hieronder beschreven te allen tijden veranderen. Na dit te hebben gecommuniceerd aan de opdrachtgever kan deze, na het

Nadere informatie

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever HONDENUITLAATSERVICE CHIENSÛR Sumatrastraat 199A 1094 NA Amsterdam tel. 06-54236453 email: info@chiensur.nl www.chiensur.nl OPDRACHTFORMULIER De ondergetekenden: opdrachtnemer Birgitte Manschot, eenmansbedrijf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM:

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. Opdrachtnemer : Hondenuitlaatservice (hierna: HUS) Sammie Hondenschool Sammie,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dierenverzorging Vlaardingen te Vlaardingen 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) en/of te verzorgen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Hondenuitlaatservice, opvang en training Cynotion. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Algemene voorwaarden. Hondenuitlaatservice, opvang en training Cynotion. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Algemene voorwaarden Hondenuitlaatservice, opvang en training Cynotion Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Cynotion, uitlaatservice, dierentaxi, opvang en training, onder handelsnaam Dog Activities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS 1. Definities 1.1 Cursus, training of opleiding: Een bijeenkomst met het doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Opdrachtgever: De natuurlijke of

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres:

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op het volgen van een trainingsweekend, cursus, workshop of clinic. De algemene

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dierenpension De natuurlijke of rechtspersoon en zijn medewerkers, hierna te noemen Cookie, die zijn bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen Algemene voorwaarden Heen en Terug 1. Algemeen. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen en Terug. De wederpartij degene die opdracht geeft tot het uitlaten van de honden

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K Algemene voorwaarden webwinkel Gall & Gall Oudenbosch Op alle aangeboden producten en online aangeboden diensten zijn de navolgende algemene voorwaarden van Gall & Gall Oudenbosch (hierna te noemen â Webwinkel')

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 november 2014.

Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 november 2014. Algemene voorwaarden In de Algemene Voorwaarden lees je alles over de voorwaarden, die verbonden zijn aan de levering, betaling en garantie bij Success Society. Deze Algemene Voorwaarden treden in werking

Nadere informatie

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 (Dag)opvang (standaard tarieven 2015) 3 of meer dagen: 15,00 EUR per dag 1 tot 3 dagen: 17,50 EUR per dag Alle prijzen zijn all inclusief. Voor het gebruik

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities... 2 Artikel 2 - Identiteit van VNZ... 3 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De overeenkomst...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: BeddenOpMaat.nl Onderdeel van : vof Blankhouten Meubelmarkt Vestigingsadres: Zijperstraat 13 1823CX Alkmaar Telefoonnummer: 072-5201055 E-mailadres:

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Huid&Fruit: Schoonheidsspecialiste: schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste. Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Naam van

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K.

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. 1. Algemeen 1.1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: PINCK.: de onderneming die deze voorwaarden

Nadere informatie

bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo

bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo ALGEMENE VOORWAARDEN bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort en vastgesteld

Nadere informatie

Van tevoren moet u een aantal zaken op gezondheidsgebied regelen voor uw hond:

Van tevoren moet u een aantal zaken op gezondheidsgebied regelen voor uw hond: NORMBLADEN PVH (GIDSEN VOOR GOEDE PRAKTIJKEN) Toepassingsgebied: HONDEN Vakantieopvang Als u een of meerdere en heeft en u wilt met vakantie gaan, dan zijn er verschillende mogelijkheden om iets voor de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. VERKOPER. Eline Seynaeve, eigenaar van LIZO met maatschappelijke zetel Brugse Heirweg 51, 8211 Aartrijke GSM: 0476/ 80.49.28 Ondernemingsnummer: BTW BE 0536.874.214 ARTIKEL

Nadere informatie

groepswandeling van één uur. U kunt dan wel gebruik maken van een individuele wandeling (voor honden tot 12 maanden geldt: 5 minuten wandeling per

groepswandeling van één uur. U kunt dan wel gebruik maken van een individuele wandeling (voor honden tot 12 maanden geldt: 5 minuten wandeling per Hieronr vindt u algemene voorwaarn van Netuitgelaten honnuitlaatservice en dierenverzorging. U kunt ze algemene voorwaarn ook in PDF formaat hier downloan (49,4 kb). Algemene Voorwaarn Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Huisregels Pedicure & Zo

Huisregels Pedicure & Zo Huisregels Pedicure & Zo Diensten Pedicure & Zo zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. Afspraken Behandelingen vinden uitsluitend

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van H.o. EL Berro (hierna: EL Berro) zijn bij uitsluiting van eventuele andere

Nadere informatie

ALGEMENE RU VOORWAARDEN

ALGEMENE RU VOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen Rijschool Uniek te Leiden ALGEMENE RU VOORWAARDEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, leveringen,

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities Maandabonnement: Met het maandabonnement betaal je een vast bedrag per maand. De vakanties en vrije dagen zijn al verrekend in het maandbedrag. Er zijn 7 vakantieweken per jaar. Hieronder vallen jullie

Nadere informatie

Waarderend werken in projecten

Waarderend werken in projecten Waarderend werken in projecten Algemene inschrijfvoorwaarden - Passie voor Projecten In deze algemene inschijfvoorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Werkingssfeer en definities 1.1 - Deelnemer: Cursist(e)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering

Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Chamomilla en een cliënt waarop Chamomilla

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Huisdieren Oppas Service Oss (H.O.S.S.), gevestigd te 5345 PH Oss (N.Br.). 1.2 Opdrachtgever: Persoon ( hondenbezitter en/of bezitter van andere huisdieren ) die

Nadere informatie

Gevestigd op: Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, gevestigd op Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Gevestigd op: Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, gevestigd op Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg Algemene voorwaarden: Deze voorwaarden gelden voor de 2 onderstaande pensions: Gevestigd op: Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, gevestigd op Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami

Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami Artikel 1. Definitie 1.1: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Vetami: Vetami, Oude Tielseweg 8, 4116 EA Buren (KvK nr 68874545). Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De huurovereenkomst Artikel 6 - Annuleringsrecht

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie