Algemene Voorwaarden Dame Chocolate

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Dame Chocolate"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: BTW nummer: NL B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Dame Chocolate:, gevestigd en kantoorhoudende te Entrepotdok 56-B te (1018 AD) AMSTERDAM; b. De Klant: de natuurlijk persoon die aan een act boekt, dan wel degene die namens derden de overeenkomst aangaat; c. Partijen: aanduiding van Dame Chocolate en Klant gezamenlijk; d. Aanvraag: het plaatsen van een schriftelijke of mondelinge (telefonische) aanvraag voor een Dame Chocolate Act bij Chocolate Tour Amsterdam ( CTA ) door de Klant en de schriftelijke aanvaarding door Dame Chocolate, Chocolate Tour Amsterdam ( CTA ). e. Overeenkomst: de overeenkomst die tussen Dame Chocolate, Chocolate Tour Amsterdam ( CTA ) en de Klant tot stand komt door bevestiging van Dame Chocolate, Chocolate Tour Amsterdam ( CTA ) na ontvangst van vooruitbetaling per bankoverschrijving of Paypal: f. De Dame Chocolate Act : zal geschieden door; Mevr. E. Molleman. g. Schriftelijk: in deze Algemene Voorwaarden zal overal waar de vorm Schriftelijk staat, ook de vorm per kunnen worden gelezen;

2 Artikel 2. Bereik van Algemene Voorwaarden 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen tussen de Klant en Dame Chocolate, CTA, alle door Dame Chocolate, CTA verrichte diensten voor Klanten, tenzij door partijen uitdrukkelijk en Schriftelijk is afgeweken. 2. Bij een aanvraag voor een Act per heeft de Klant verklaard kennis te hebben genomen van deze Algemene Voorwaarden en is de klant met deze Algemene Voorwaarden akkoord gegaan. 3. Onduidelijkheden over de uitleg van de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden zullen worden uitgelegd naar het doel van deze bepalingen. 4. Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dame Chocolate, CTA van toepassing, welke downloadbaar zijn op dan wel op eerste verzoek kosteloos zullen worden toegezonden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst & Inschrijving 1. De Overeenkomst tussen Dame Chocolate, CTA en de Klant komt tot stand op het moment van bevestiging door CTA van een Schriftelijke Inschrijving per Dame Chocolate, CTA kan de aanvraag, zoals is bedoeld in het vorige lid, van een Klant zonder opgave van redenen weigeren. Dame Chocolate, CTA zal de aanvraag in elk geval weigeren indien de Inschrijving wordt gedaan voor minder dan twee personen, tenzij het mogelijk is in overleg een specifieke regeling te treffen. 3. Dame Chocolate, CTA kan niet aan haar aanvragen of aanbiedingen worden gehouden indien de Klant redelijkerwijs kan begrijpen dat de aanvragen of aanbiedingen, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

3 Artikel 4. Aanvragen, facturen, en prijzen 1. Facturen en aanvragen vermelden: a. de voornaamste kenmerken van de Act; b. de volledige adresgegevens en contactgegevens van Dame Chocolate, CTA, waaronder het telefoonnummer en adres; c. de totale prijs van de Act exclusief BTW, het totaalbedrag van de BTW en het totaalbedrag inclusief de BTW; d. de wijze van betaling; f. het BTW identificatienummer van Dame Chocolate, CTA; g. het Kamer van Koophandel identificatienummer van Dame Chocolate, CTA; h. het factuurnummer; i. de factuurdatum; j. de naam en het adres van de Klant. 2. De Klant dient het volledige bedrag van de Act in één keer te voldoen. 3. Klanten dienen het verschuldigde bedrag giraal over te hebben gemaakt tenzij anders is overeengekomen. De factuur van Dame Chocolate, CTA dient zo spoedig mogelijk na factuurdatum overgemaakt te zijn naar een door Dame Chocolate, CTA op de factuur vermelde bankrekening in de valuta waarin deze is gefactureerd. Indien het factuurbedrag niet geheel binnen de aangegeven termijn wordt voldaan, is de Klant van rechtswege in verzuim, tenzij Schriftelijk anders is overeengekomen.

4 4. In geval van een opzegging van de Act, is het redelijk deel van het verschuldigde honorarium afhankelijk van de periode tot de aanvang van de Act. De kosten die de Klant verschuldigd is na opzegging, zijn afhankelijk van het tijdstip waarop de Klant Dame Chocolate, CTA op de hoogte brengt van de opzegging. De Klant blijft de volgende kosten verschuldigd aan Dame Chocolate, CTA: a. tot 48 uur vóór de datum en tijd waarop de Act wordt gegeven kan de Klant kosteloos annuleren; b. Indien de Klant tussen 48 uur en 24 uur vóór de datum en tijd waarop de Act wordt gegeven, blijft de Klant 50% van de totale kosten van de Act verschuldigd; c. Indien de Klant tussen 24 uur en aanvang van de Act op de datum en tijd waarop de Act wordt gegeven annuleert, blijft de Klant 100% van de totale kosten van de Act verschuldigd. 5. Indien een Klant gedurende de Act wenst de Act te doen staken, vindt geen restitutie plaats. Indien een Klant gedurende de Act wenst de Act te doen staken, blijft 100% van de totale kosten verschuldigd. 6. In geval van verhindering of niet-deelneming aan een Act blijft de Klant het volledige bedrag aan Dame Chocolate, CTA verschuldigd. 7. In geval van ernstige overmacht of omstandigheden aan de zijde van de Klant kan de Klant in overleg met Dame Chocolate, CTA treden over verplaatsing van de Act. De Klant en Dame Chocolate, CTA kunnen overeenkomen dat de Klant de Act op een later tijdstip ontvangt tegen betaling van 5,- voor administratiekosten. In dat geval is opzegging mogelijk, maar blijft, ongeacht de duur tot de datum en tijd van de Act, het volledige bedrag verschuldigd aan Dame Chocolate, CTA. Artikel 5. Verplichtingen en rechten CTA 1. Dame Chocolate, CTA zal zich inspannen de Overeenkomst zorgvuldig en naar het beste inzicht en vermogen uit te voeren. 2. De Dame Chocolate, CTA actrice is slechts verantwoordelijk voor de performance van de Act. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de Klant ligt en blijft volledig bij de Klant. 3. Dame Chocolate, CTA is niet verantwoordelijk voor het afsluiten van verzekeringen voor de Klant. Indien de Klant gedurende de Act op enige wijze schade ondervindt, is Dame Chocolate, CTA niet aansprakelijk voor (gevolg)schade.

5 Artikel 6. Verplichtingen en rechten Klant 1. De klant is verplicht zich behoorlijk te gedragen tijdens de Act van Dame Chocolate, CTA. In geval van enige vorm van vandalisme dat plaats vindt, betrekkende op de Dame Chocolate actrice behoudt Dame Chocolate, CTA zich het recht voor de Act met onmiddellijke ingang te beëindigen. Enige vorm van vandalisme of onbehoorlijk gedrag wordt aangemerkt als tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst, waardoor Dame Chocolate, CTA het recht heeft onmiddellijk de overeenkomst te ontbinden. De kosten van de Act blijven verschuldigd. 2. Indien de Klant gedurende de Act enige handelingen verricht die volgens de Nederlandse regelgeving moeten worden aangemerkt als overtreding of misdrijf, dient dat te worden aangemerkt als tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst, waardoor Dame Chocolate, CTA het recht heeft de overeenkomst per direct te ontbinden. De Klant verkeert direct in verzuim zonder dat ingebrekestelling nodig is. 3. De Klant dient zijn eigen veiligheid in acht te nemen. Dame Chocolate, CTA is niet aansprakelijk voor enige schade, waaronder gevolgschade. Dame Chocolate, CTA verzorgt slechts de inhoud van de Act. De veiligheid van de Klant is afhankelijk van zijn eigen oplettendheid en vormt geen onderdeel van de Overeenkomst. Dame Chocolate, CTA heeft geen zorgplicht jegens de Klant omtrent de veiligheid. Artikel 7. Duur en beëindiging van de Overeenkomst 1. De overeenkomst vangt aan bij volledige betaling van de Act en eindigt bij het eindigen van de Act. 2. Dame Chocolate, CTA is bevoegd de Overeenkomst te beëindigen wanneer de Klant de Overeenkomst, inclusief Algemene Voorwaarden, niet nakomt. Voorbeelden van niet nakoming zijn niet nakoming, onbehoorlijke nakoming of onvolledige nakoming. Dame Chocolate, CTA zal de Klant op de hoogte stellen, wanneer zij voornemens is deze maatregel te gebruiken. De aan de Act verbonden kosten en de verplichting van betaling blijft bestaan, dus de kosten van de overeenkomst blijven verschuldigd. Artikel 8. Aansprakelijkheid en vrijwaring 1. Dame Chocolate, CTA is nimmer aansprakelijk voor directe of indirecte schade, waaronder gevolgschade. 2. Wanneer Dame Chocolate, CTA aansprakelijk wordt gehouden, is Dame Chocolate, CTA slechts aansprakelijk in zoverre als in dit artikel is geregeld. 3. Dame Chocolate, CTA is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onvolledige verschaffing of verzwijging van gegevens door de Klant.

6 4. De Klant dient Dame Chocolate, CTA te vrijwaren dan wel schadeloos te stellen voor aanspraken van derden voor schadevergoeding. Artikel 9. Intellectueel eigendom 1. Alle bij de Act behorende rechten van intellectueel eigendom komen toe aan Dame Chocolate, CTA. Te denken valt aan de intellectuele eigendommen die voortvloeien uit de inhoud van de Act, beeldmateriaal dat door Dame Chocolate, CTA wordt verzorgd of blogs op de website van Dame Chocolate, CTA. 2. Het is de Klant niet toegestaan (audio of video) opnames te maken, tenzij daarvoor ter plekke door de Dame Chocolate actrice toestemming wordt verleend. Indien de Dame Chocolate actrice hiervoor toestemming verleent, mogen deze opnames niet worden gebruikt voor een ander dan persoonlijk gebruik binnen de huiselijke sfeer. 3. Dame Chocolate, CTA is gerechtigd opnames van de Klant te gebruiken voor promotiedoeleinden voor zover hierbij geen strikt vertrouwelijke informatie van de Klant wordt geopenbaard, tenzij Schriftelijk anders is overeengekomen. 4. Het is de Klant niet toegestaan zelf of in samenwerking met derden een soortgelijke Act te ontwikkelen of te verzorgen op basis van de door Dame Chocolate, CTA verzorgde Act, tenzij Dame Chocolate, CTA daar Schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. Artikel 10. Overmacht, opschorting en ontbinding door overmacht 1. Dame Chocolate, CTA is in het geval van overmacht bevoegd de Act zonder rechterlijke tussenkomst en zonder schadeplichtigheid op te schorten, dan wel te ontbinden. Indien de overmacht langer duurt dan vijf dagen zijn beide partijen gerechtigd de Act kosteloos en schadeloos te ontbinden. 2. Overmacht wordt in deze voorwaarde begrepen, naast de wettelijke interpretatie en de interpretatie in de Nederlandse jurisprudentie, als een externe oorzaak (voorzien of niet- voorzien) waarop Dame Chocolate, CTA geen invloed kan uitoefenen en waardoor nakoming van Dame Chocolate, CTA in redelijkheid niet kan worden gevergd. Een voorbeeld is een onveilige weersituatie of een lichamelijke incapaciteit de actrice. 3. Indien het niet mogelijk is de Act voort te zetten of te voltooien, kunnen beide partijen de Act ontbinden. Reeds betaalde vergoedingen zullen naar rato van het aantal uur voor de Act worden gerestitueerd. Dame Chocolate, CTA kan op het moment van ontbinding het gedeelte van de verrichte werkzaamheden factureren naar evenredigheid van de overeengekomen prijs.

7 Artikel 11. Toepasselijk recht, bevoegde rechter & wijziging van de Algemene Voorwaarden 1. Het Nederlands recht is van toepassing op alle aanbiedingen aan de Klant en gesloten Overeenkomsten tussen de Klant en Dame Chocolate, CTA. 2. Uitsluitend de bevoegde rechter, hieronder ook begrepen de voorzieningenrechter in kort geding, is bevoegd kennis te nemen van geschillen voortvloeiend uit rechtsverhoudingen tussen de Klant en Dame Chocolate, CTA. 3. Dame Chocolate, CTA kan deze Algemene Voorwaarden wijzigen. Bekendmaking van nieuwe Algemene Voorwaarden geschiedt door toezending aan de Klant. Artikel 12. Privacy bepalingen 1. Zowel Klant als Dame Chocolate, CTA is gehouden vertrouwelijke informatie die zij van elkaar hebben gekregen met zorg te behandelen. Informatie is vertrouwelijk wanneer Klant of Dame Chocolate, CTA bij het verschaffen van die informatie aangeeft dat het vertrouwelijk is of wanneer uit de aard van de informatie vertrouwelijkheid voortvloeit. 2. Dame Chocolate, CTA is gerechtigd gegevens van de Klant te gebruiken voor de toezending van de nieuwsbrief van Dame Chocolate, CTA en informatie over Acts die Dame Chocolate, CTA verzorgt. De Klant kan zich op elk moment afmelden van de mailing door Schriftelijk een afmelding aan Dame Chocolate, CTA te doen toekomen. 3. Overige verschaffing van vertrouwelijke informatie aan derden is slechts mogelijk met toestemming van de andere partij. 4. Dame Chocolate, CTA gebruikt social media ten behoeve van promotie en/of publiciteit. Dame Chocolate, CTA heeft het recht foto s of video s van Acts te plaatsen. Mocht de Klant hier bezwaar tegen hebben, kan de Klant voor en tijdens de Act het bezwaar Schriftelijk kenbaar maken aan Dame Chocolate, CTA. Dame Chocolate, CTA zal, indien dat redelijk is, de foto verwijderen. Onredelijk is in elk geval verwijdering eisen van een foto waarin de Klant niet herkenbaar is.

8 Artikel 13. Vindplaats en wijziging van deze Algemene Voorwaarden 1. Dame Chocolate, CTA zal deze Algemene Voorwaarden, naast te publiceren op hun website, graag, indien gewenst, wederom verschaffen in het geval van bijvoorbeeld verlies. 2. Op elke rechtshandeling van Dame Chocolate, CTA is de meest recente versie van deze Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij deze handelingen ter uitvoering van een reeds tot stand gekomen overeenkomst dienen.

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Haal meer uit Office Witstoom 21 7103 CZ Winterswijk KVK nummer: 66901847 E-mail: info@haalmeeruitoffice.nl Telefoonnummer: 0543-514174 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Dutch Shiatsu College is onderdeel van Special Trading Company BV.

Algemene voorwaarden. Dutch Shiatsu College is onderdeel van Special Trading Company BV. Algemene voorwaarden Dutch Shiatsu College Paganinistraat 41, 2551MA Den Haag Tel. 0850653118 Mail. info@dutchshiatsucollege.nl KVK 66142369 BTW nummer NL856412197B01 Dutch Shiatsu College is onderdeel

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: De Waagcoach, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 67690084,

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding

ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding Artikel 1 Definities 1.1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:! De opdrachtnemer: De professional welke werkt onder de naam van Way of Life Guiding.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Moud Habibuw eigenaar van Heallight praktijk

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderwijshelden

Algemene voorwaarden Onderwijshelden Algemene voorwaarden Onderwijshelden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; BW: het Burgerlijk Wetboek; Diensten: het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing Artikel 1. Definities 1. Onder Maat Webdesign & Editing wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan: Maat Webdesign & Editing gevestigd te Leiden, KvK 63324393

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kickzy: Kickzy is een eenmanszaak die zich ten doel stelt als energiek en creatief conceptenbureau concepten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Maurits Hoogerwerf Praktijk voor bewustzijnscoaching

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bright new things BV Gevestigd te Weesp, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene Voorwaarden Bright new things BV Gevestigd te Weesp, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer Algemene Voorwaarden Bright new things BV Gevestigd te Weesp, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer 56672616. Weesp, 1 Mei 2015 Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtnemer: Bright new things BV,

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie

Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie 1.2 2017 Gevestigd en kantoorhoudende te 8162 GH, te Epe aan De Wildkamp 25, hierna te noemen: Burggraaf Media. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Gevestigd en kantoorhoudende te 1018 BH, te Amsterdam aan de Hoogte Kadijk 119-3, hierna te noemen: Gunfactor 10.

Gevestigd en kantoorhoudende te 1018 BH, te Amsterdam aan de Hoogte Kadijk 119-3, hierna te noemen: Gunfactor 10. Algemene Voorwaarden van Gunfactor 10 Gevestigd en kantoorhoudende te 1018 BH, te Amsterdam aan de Hoogte Kadijk 119-3, hierna te noemen: Gunfactor 10. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: gevestigd en kantoorhoudende: Oude Enschedeseweg 49 te 5481PL HAAKSBERGEN hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Friends of Retail vof Gevestigd en kantoorhoudende te 1067 TA, te Amsterdam aan de Osdorperweg 726, hierna te noemen: Friends of Retail. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

CorRebus Psychosociale Hulpverlening is een zelfstandig praktijk voor psychosociale therapie, coaching en training.

CorRebus Psychosociale Hulpverlening is een zelfstandig praktijk voor psychosociale therapie, coaching en training. Algemene voorwaarden CorRebus 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met CorRebus Psychosociale Hulpverlening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Symbiosecoaching Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Symbiosecoaching die deze algemene

Nadere informatie

Gevestigd en kantoorhoudende te Roelofarendsveen Hierna te noemen: opdrachtnemer: FPN

Gevestigd en kantoorhoudende te Roelofarendsveen Hierna te noemen: opdrachtnemer: FPN Algemene voorwaarden Facility Portal Nederland BV Algemene Voorwaarden bij het aanvaarden van Opdrachten door Facility Portal Nederland statutair gevestigd te Roelofarendsveen, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Niek Oskam Begeleiding Coaching Ontwikkeling. opdrachtgever: de persoon, onderneming of instantie

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist.

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van: - - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. De klant hierna te noemen: gebruiker ARTIKEL 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel artikel ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Meander Media en een opdrachtgever waarop Meander Media deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: FiTKOP LCVE gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam aan de Akkerdistel 23. hierna te noemen: FiTKOP Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie.

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Artikel 1: Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Contactgegevens: Limitless Mind Academy Wilhelminalaan 3 3743DB Baarn KvK nr: 63437678 BTW nr: NL168650782B01 info@limitlessmindacademy.com Artikel 1. Algemene bepalingen 1.1 Limitless

Nadere informatie

HUISMEESTER STAPPER ALGEMENE VOORWAARDEN

HUISMEESTER STAPPER ALGEMENE VOORWAARDEN HUISMEESTER STAPPER ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Huismeester Stapper De heer J.R. Stapper h.o.d.n. Huismeester Stapper

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. De Opdrachtgever: de wederpartij van HEMELSWONEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. De Opdrachtgever: de wederpartij van HEMELSWONEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. De Opdrachtgever: de wederpartij van HEMELSWONEN 2. HEMELSWONEN: Judith de Greef, Evi Smets en Renske

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen frans heijmans en een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen OM Beleidsadvies en de opdrachtgever. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Algemene voorwaarden van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Gevestigd en kantoorhoudende aan Brinkstraat 36-38, 7901 LA te Hoogeveen

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie