Algemene voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. VERKOPER. Eline Seynaeve, eigenaar van LIZO met maatschappelijke zetel Brugse Heirweg 51, 8211 Aartrijke GSM: 0476/ Ondernemingsnummer: BTW BE ARTIKEL 2. OPDRACHTEGEVER Elke rechtspersoon of onderneming die beroep doet op onze producten of diensten na telefonisch, schriftelijk of mondeling overleg. ARTIKEL 3. PRIJZEN Alle prijzen op zijn vermeld in euro en inclusief BTW. Lizo behoudt zich het recht om prijzen te allen tijde aan te passen of te corrigeren. Lizo is eveneens niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die onjuist zijn als gevolg van typ-of drukfouten en kan deze corrigeren ook na het reserveren van onze diensten. Er wordt in geen geval voorschotten noch gereserveerde dagen terugbetaald. ARTIKEL 4. BETALING Betalingen dienen steeds te gebeuren voor de aanvang van de diensten of voor de levering van het product. Voorschotten worden steeds contant betaald tenzij anders gevraagd door Lizo. Lizo behoudt zich er toe eventuele extra kosten aan te rekenen na het leveren van de diensten/producten. Deze kunnen voldaan worden op ons ING-rekeningnummer vermeld op factuur/mail. ARTIKEL 5. TEKSTEN, FOTO S EN DERGELIJKE OP Op regelmatige basis wordt informatie en foto s op gecontroleerd, bijgewerkt en vernieuwd. Ondanks wij veel inspanningen leveren kunnen onjuistheden zich voordoen. Lizo kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtsreeks of onrechtstreekse schade die zou ontstaan uit het gebruik van informatie van deze website. Indien u onjuistheden zou vaststellen kunt u deze melden via info@lizo.be, we proberen deze zo snel mogelijk aan te passen. Er kan in geen geval foto s, tekst, etc. gekopieerd noch gepubliceerd worden van tenzij schriftelijke toestemming van Lizo. Lizo heeft het recht foto s en video s te publiceren op sociale media, website,.. indien u van onze diensten gebruik maakt. Indien u dit niet wenst kunt u dit schriftelijk melden via info@lizo.be

2 ARTIKEL 6: AANSPRAKELIJKHEID Lizo is enkel aansprakelijk voor schade die ontstaat door zijn onachtzaamheid van de eigenaar van hondenopvang Lizo of van personen die in zijn dienst werkzaamheden verrichten. Lizo is niet aansprakelijk voor onvrijwillige schade die de hond oploopt tijdens zijn verblijf of diensten (wonde, ongeval, ziekte, overlijden, diefstal, brand, weglopen of zwangerschap). In geval van schade of letsel als gevolg hiervan is Lizo hier niet verantwoordelijk voor. Lizo is niet aansprakelijk voor schade, toegebracht door honden aan andere dieren of aan persoonlijke bezittingen die de eigenaar in hondenopvang Lizo achterlaat omdat de hond hieraan gehecht is. De eigenaar van de hond is en blijft verantwoordelijk voor de schade veroorzaakt door afwijkend of aangepast gedrag van zijn hond Lizo is enkel aansprakelijk voor schade die ontstaat door zijn onachtzaamheid van de eigenaar van Lizo of van personen die in zijn dienst werkzaamheden verrichten. ARTIKEL 7. KLACHTEN Klachten dienen, volledig en duidelijk omschreven, per aangetekend schrijven gericht te worden aan hondenopvang Lizo, binnen 3 dagen na de einddatum van het verblijf. ARTIKEL 8. VOORWAARDEN MBT HONDENOPVANG Lizo verbindt zich er toe het dier op een aangepaste wijze te huisvesten, te voeden, te verzorgen en indien nodig een dierenarts te raadplegen tijdens de dienst hondenopvang Bij ziekte of vermoeden daartoe, is Lizo verplicht alle maatregelen te nemen die nodig zijn in diens situatie. Alle verbonden kosten zijn ten laste van de eigenaar. Lizo verbindt zich ertoe om de eigenaar, bij het afhalen van de hond, op de hoogte te brengen en alle gegevens mee te delen omtrent de ziekte en/of consultatie van de dierenarts. Bij het overlijden van de hond gedurende het verblijf in hondenopvang Lizo, moet hondenopvang Lizo dit zo snel mogelijk melden aan de eigenaar, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden. Indien hondenopvang Lizo een sectie door de dierenarts wenst te laten verrichten, moet deze gemeld worden aan de eigenaar. Bij akkoord zijn de kosten ten laste van Hondenopvang Lizo Indien hondenopvang Lizo geen sectie door de dierenarts wenst uit te verrichten, kan de eigenaar dit doen door een eigen dierenarts. De eigenaar van de hond kan eveneens een tegenexpertise laten uitvoeren door zijn dierenarts. In beide gevallen zijn de kosten ten laste van de eigenaar van de hond. Op verzoek van de eigenaar, kan hondenopvang Lizo het stoffelijk overschot laten begraven of cremeren. Alle kosten zijn ten laste van de eigenaar van de hond.

3 De hond dient ingeënt te zijn tegen kennelhoest, carré-hondenziekte, hepatitits, leptospirosis en parvovirus ten laatste 7 dagen en ten vroegste 11 maanden voor het verblijf. De hond dient vlooi- en tekenvrij te zijn, alsook een ontwormbehandeling te hebben gehad. Er dient hiervan een bewijs te zijn bij aanvang van de opvang. Het paspoort dient aanwezig te zijn gedurende het volledige verblijf van uw hond. Reservatie is enkel geldig na een minimumvoorschot van 50 (te betalen bij kennismaking) en een volledig ingevulde overeenkomst. Openstaande bedragen worden betaald bij het brengen van de hond. Onkosten die zich voordoen tijdens de opvangperiode worden vereffend voor het afhalen van de hond. Bij annulatie 3 maand voor de aanvang van de diensten wordt er een onkostenvergoeding aangerekend van 20. Prijzen mbt hondenopvang zijn inclusief huisvestiging, verzorging en voeding. Exclusief medische verzorging. Wij aanvaarden geen honden die tekenen van agressie vertonen. Voeding kan verkregen worden bij Lizo of kan zelf meegebracht worden. Indien het meegebracht voer op is voor het einde van de opvangperiode kopen wij een nieuwe zak aan van hetzelfde merk. De kosten hiervan zijn ten laste van de eigenaar. Wij aanvaarden geen loopse teven. Gelieve contact op te nemen met uw dierenarts om eventuele loopsheid tijdens de opvangperiode tegen te gaan. Indien de teef loops wordt tijdens de opvangperiode en dit onrust veroorzaakt, contacteren wij de eigenaar en moet de hond onmiddellijk worden opgehaald. Uw hond dient sociaal te zijn tegenover mens en dier. ARTIKEL 9. VOORWAARDEN MBT HUISBEZOEKEN EN UITLAATDIENST De verantwoordelijke van Lizo verbindt zich ertoe te aanwezige dieren en hun huisvestiging met de nodige respect, liefde en zorgen te behandelen. De verantwoordelijke beschikt over een sleutel gedurende de afgesproken periode Bij het betalen voor de reservering gaat de eigenaar automatisch akkoord met deze voorwaarden. De eigenaar blijft verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar dieren. Het toedienen van medicatie zal steeds strikt gebeuren. Hiervan dienen wij een bewijs te krijgen van uw dierenarts met volgende gegevens: naam medicatie, toe te dienen dosis, wijze van toediening en naam van de hond. Dit met een stempel en handtekening dierenarts. Tijdens de maanden september t.e.m. maart of bij huisbezoek na zonsondergang is de eigenaar verplicht voldoende verlichting te voorzien voor de veiligheid van Lizo en de aanwezige dieren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal en inbraak tijdens uw afwezigheid. Bij vermoeden van diefstal en/of inbraak zijn wij er toe verplicht de politie op de hoogte te brengen.

4 Lizo beschikt op elk moment over de paspoorten van alle dieren en een sleutel van de woning/huisvestiging van de dieren. Tijdens het uitlaten blijft de eigenaar verantwoordelijk voor zijn/haar dier. Indien een hond mag los lopen wordt hiervoor een document ondertekend, blijft de eigenaar verantwoordelijk voor alle gevallen van schade en ongeluk en verbindt de eigenaar zich er toe eventuele GAS-boetes te betalen. ARTIKEL 10. VOORWAARDEN MBT GEDRAGSCONSULTEN EN TRAININGEN Lizo is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens of na een consultatie. Alle diensten gebeuren onder verantwoordelijkheid van de klant. Wij bieden tevens geen garantie van het resultaat en gebruiken geen technieken die intimiderend of strafgericht zijn. ARTIKEL 11. RESERVERINGEN Indien de eigenaar zich niet meldt op afgesproken datum/uur zonder ons hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen zijn wij niet verplicht de gereserveerde tijd beschikbaar te houden. De gereserveerde periode wordt in dit geval volledig in rekening gebracht. Bij het niet afhalen van de hond op afgesproken datum/tijd wordt uw hond na 3 kalenderdagen naar het asiel gebracht. Extra kosten zijn ten laste van de eigenaar. Voorschotten worden in geen geval terugbetaald. Enkel bij een sterfgeval of ziekte en hierbij de reis dient geannuleerd te worden kan het bedrag worden terugbetaald. Hier dient een bewijs van sterfgeval of ziekte voorgelegd te worden. Sterfgeval enkel bij het overlijden van je echtgenoot, partner waarmee je wettelijk of feitelijk samenwoont, een bloed- of aanverwant. Er wordt een onkostenvergoeding gerekend van 15. Reserveringen zijn enkel gelding na betaling van voorschot en bij een ingevuld contract. Indien Lizo door omstandigheden meer dan de gereserveerde dagen op huisbezoek moet wordt dit aangerekend aan 15 per huisbezoek en 7 per wandeling. Indien Lizo geen bericht ontvangt van thuiskomst van de eigenaars gaan wij automatisch langs om de dieren te verzorgen en wordt dit aangerekend aan 30 per huisbezoek. Hierbij brengen wij ook de politie op de hoogte van uw afwezigheid. ARTIKEL 12. ZIEKTE VAN DIEREN Bij ziekte van de hond of vermoeden daartoe, is Lizo verplicht alle maatregelen te nemen die nodig zijn in de situatie. Wanneer er veterinaire kosten of medicatiekosten nodig zijn nemen wij contact op met de eigenaars of andere vermelde contactpersonen.

5 Wanneer deze personen, na meerdere pogingen, niet bereikt kunnen worden, zijn wij niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen hiervan. Alle medische, veterinaire en andere kosten zijn in geval van ziekte of ongeval ten laste van de eigenaar. Lizo verbindt zich ertoe om de eigenaar, bij thuiskomst van eigenaars op de hoogte te brengen en alle gegevens mee te delen omtrent de ziekte/ongeval en/of consultatie van de dierenarts De eigenaar is verplicht alle eventuele ziektes en/of gebreken van de hond te melden vóór de reservering. Eventuele kosten die voortvloeien uit het niet melden, zijn ten laste van de eigenaar. Wij werken samen met dierenartspraktijk Vetricure te Eernegem en zullen dan ook steeds deze dierenarts contacteren. Deze zal indien nodig contact opnemen met uw dierenarts ARTIKEL 13. PRIVACYBELEID Lizo vindt het belangrijk om de privacy van onze bezoekers/klanten te waarborgen. Bij aanvraag van onze diensten/producten is het noodzakelijk uw persoonlijke gegevens te vermelden. We gaan zorgvuldig met deze gegevens om. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. Enkel de eigenaar, diens medewerkers en dierenarts van Lizo hebben het recht deze gegevens na te zien. ARTIKEL 14. TOEPASSING EN BETWISTINGEN Wanneer de klant zijn gewenste diensten/producten bevestigd, verklaart deze akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. In geval van geschil zijn enkel de rechtbanken van West-Vlaanderen bevoegd. Enkel de Belgische rechten en wetten zijn van toepassing. Afwijkingen van de overeenkomst en algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk en uitdrukkelijk met LIZO zijn overeengekomen. De toepasselijkheid van eventuele andere algemene voorwaarden van de opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden November 2017 algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Bestemd voor Het HondenHotel te Rhenen Dierenpension: de natuurlijke of rechtspersoon en zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van Versie oktober 2017 Deze Algemene Voorwaarden van zijn gebaseerd op de algemene voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. Ze zijn tot stand gekomen in overleg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet

Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet Algemene voorwaarden kattenpension Kattenkeet Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL

ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL ALGEMENE VOORWAARDEN OPVANG DUSSBOEL Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dussboel (de ondernemer en eigenaar van de opvang) en de eigenaar

Nadere informatie

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek Stichting Dierenasiel De Kuipershoek ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENPENSION DE KUIPERSHOEK Dierenasiel De Kuipershoek Kuipersdijk 11 7381 AX Klarenbeek T + 31 55 506 86 00 F + 31 55 506 86 01 Rabobank Apeldoorn

Nadere informatie

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten.

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten. ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 PURRFECT PETCARE Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. straat, Nr. :...... Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres:

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

Wakkensesteenweg TIELT

Wakkensesteenweg TIELT ALGEMENE VOORWAARDEN A. Wat met de jaarlijkse vaccinaties? In ons hotel is het verplicht dat uw hond en kat zijn jaarlijkse vaccinaties gekregen heeft. Voor de hond: Parvovirose (kattenziekte), Carré (hondenziekte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dierenpension De natuurlijke of rechtspersoon en zijn medewerkers, hierna te noemen Cookie, die zijn bedrijf

Nadere informatie

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2 De Bosbes Algemene Voorwaarden Versie 2 10-08-2016 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Algemeen... 4 Artikel 3 Eerste inschrijving... 4 Artikel 4 Reserveringssom... 5 Artikel 5 Betaling...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 De partijen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen: - Enerzijds het dienstverlenende bedrijf, TOTALPETCARE met ondernemingsnummer???,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Hondenschool Hestia Artikel 1 Definities In de algemene voorwaarden wordt onder genoemde opdrachtnemer en opdrachtgever de volgende personen verstaan: Opdrachtnemer: Krista Zweers,

Nadere informatie

Gastdier: het huisdier van de consument, waarvoor een pensionovereenkomst wordt/is gesloten.

Gastdier: het huisdier van de consument, waarvoor een pensionovereenkomst wordt/is gesloten. av cz / november 2007 Algemene voorwaarden dierenpensions 1 algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Deze Algemene Voorwaarden van de

Nadere informatie

Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren:

Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren: Algemene voorwaarden Dierenhotel Dierendroom Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk

Nadere informatie

Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg Tel. 0345-52 06 06 info@dierenpensiona2culemborg.nl

Stokvisweg 9 4107 LK Culemborg Tel. 0345-52 06 06 info@dierenpensiona2culemborg.nl 1 Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten en verzorgen van gastdieren.

Nadere informatie

bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo

bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo ALGEMENE VOORWAARDEN bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort en vastgesteld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 3

Algemene voorwaarden Versie 3 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. Opdrachtgever: wederpartij van,

Nadere informatie

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken zorgen ten behoefte van het dier. Artikel

Nadere informatie

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken.

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENHOTEL ZOO EASY Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. 1. RESERVEREN Reserveren is

Nadere informatie

1.2 Gastdier: Het huisdier van de klant waarvoor de pensionovereenkomst wordt/ is gesloten.

1.2 Gastdier: Het huisdier van de klant waarvoor de pensionovereenkomst wordt/ is gesloten. Algemene voorwaarden DIBEVO Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Dierenpension: De natuurlijke of rechtspersoon, die zijn bedrijf maakt van het tijdelijk huisvesten

Nadere informatie

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer.

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer. Overeenkomst Gegevens Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer Postcode Plaats Telefoonnummer Mobiel/werk nummer Emailadres Dierenarts Naam Straat + huisnummer Postcode + plaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer: Merel S. Middelman, handelend onder de naam Boef&co uitlaatservice, gevestigd West Breukelderweg 26B, 6721MR te Bennekom. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer.

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. Algemene Voorwaarden augustus 2018 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dierenpension

Algemene voorwaarden Dierenpension Algemene voorwaarden Dierenpension Animal s Faith, Ankerkade 158b 6222 NM Maastricht. KvK-nummer 53564588 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dierenpension: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM:

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. Opdrachtnemer : Hondenuitlaatservice (hierna: HUS) Sammie Hondenschool Sammie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hondenopvang

Algemene voorwaarden Hondenopvang Algemene voorwaarden Hondenopvang Artikel 1. Definities 1.1. Opdrachtnemer; Ron Rozeman van Hondencentrum Rozeman gevestigd in Zwolle. 1.2. Opdrachtgever; u als bezitter van uw hond. 1.3. Opdracht; het

Nadere informatie

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Kattenpension:Het kattenpension kattenpension Heuvelland dan wel de aan het kattenpension

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo

Algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Burgers hondenpension is aangesloten bij de organisatie DIBEVO, wat staat voor vakbekwaamheid en kwaliteit. Wij hanteren dan ook de Algemene Voorwaarden DIBEVO-dierenpensions, welke vanaf 1 januari 2008

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Los met Lois hondenuitlaatservice Artikel 1 definities 1.1 Los met Lois hondenuitlaatservice; opdrachtnemer. 1.2 Opdrachtgever; eigenaar van de hond(en). 1.3 Opdracht; het uitlaten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dierenverzorging Vlaardingen te Vlaardingen 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) en/of te verzorgen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Bruno & ko. Hondenuitlaatservice Hanneke Wijnhoven Aalst tel: 06-30716996 hanneke.wijnhoven@brunoenko.nl www.brunoenko.nl Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.0 Opdrachtnemer: Bruno & ko. Hondenuitlaatservice,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Hondenuitlaatservice Harderwijk, gevestigd aan de Lauwers 74, 3844 ME te Harderwijk, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. 1.2. Persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gevoelsdier

Algemene voorwaarden Gevoelsdier Artikel 1 - Definities 1.1 Gevoelsdier: de natuurlijke of rechtspersoon, hierna te noemen ondernemer, die zijn bedrijf maakt ten behoeve van het tijdelijk huisvesten, verzorgen en/of uitlaten en/of transporteren

Nadere informatie

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier.

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier. VOORWAARDEN, DAPPER HONDENUITLAATSERVICE ALGEMEEN Dapper kan de voorwaarden zoals hieronder beschreven te allen tijden veranderen. Na dit te hebben gecommuniceerd aan de opdrachtgever kan deze, na het

Nadere informatie

1. Ons aanbod staat vermeld op onze website en is voor alle klanten gelijk;

1. Ons aanbod staat vermeld op onze website en is voor alle klanten gelijk; Algemene voorwaarden filozoika volgt de Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo, deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ondertekenen van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden. En bevestigd u de algemene voorwaarden gekregen,

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen

Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen Artikel 1 De Provincie Oost-Vlaanderen leent educatief materiaal uit aan natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer

Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1. Naam ondernemer: Hondenhotel de Huiskamer handelend onder de naam/namen: Hondenhotel de Huiskamer Vestigings- &

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Le petit chien, gevestigd Hobbemakade 68 hs, 1071XM te Amsterdam. 1.2 Opdrachtgever: is de persoon ( Eigenaar van hond). 1.3 Werkopdracht:

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Disclaimer & Cookies Deze website is eigendom van De Demer NV. Contactgegevens en Maatschappelijk zetel: De Demer NV Schaluin 31A 3200 Aarschot België Telefoon: +32 (0)16 56 76 55 Email: dedemer@dedemer.be

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Deze website is eigendom van GERT LEEMPOELS BVBA. Contactgegevens en maatschappelijke zetel: GERT LEEMPOELS BVBA Eikenlaan 14 3110 Rotselaar België Telefoon: +32 (0)477 43 44 98 E-mail: info@gertleempoels.be

Nadere informatie

1. Ons aanbod staat vermeld op onze website en is voor alle klanten gelijk;

1. Ons aanbod staat vermeld op onze website en is voor alle klanten gelijk; Algemene voorwaarden filozoika volgt de Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo, deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dierenopvangcentrum ZHE. Locatie Poortugaal. Definities. Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder

Algemene voorwaarden Dierenopvangcentrum ZHE. Locatie Poortugaal. Definities. Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Algemene voorwaarden Dierenopvangcentrum ZHE Locatie Poortugaal Definities Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder a. Stichting Dierenopvangcentrum ZHE: Stichting Dierenopvangcentrum

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1203586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUID SAMENWERKING: reglement Wereldcentrum met betrekking

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo zijn tot stand gekomen

Nadere informatie

1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden verstaan we onder: 1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018

A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018 STORYBOOK PRINCESS A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018 OVERZICHT B E D R I J F S N A A M : S T O R Y B O O K P R I N C E S S W E B S I T E : W W W. S T O R Y B O O K P R I N C E S S. N L E - M A I

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Disclaimer & Cookies Deze website is eigendom van Manchild BVBA. Contactgegevens en Maatschappelijk zetel: Manchild BVBA Glabbeeksesteenweg 117 B-3391 Tielt-Winge, Belgium +32 16 64 03 77 info@manchild.be

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Dierenpension: Consument: Gastdier: Pensionovereenkomst: Verzorging: Huisvesting: Reservering: Vaccinatie: Machtiging:

Artikel 1 Definities Dierenpension: Consument: Gastdier: Pensionovereenkomst: Verzorging: Huisvesting: Reservering: Vaccinatie: Machtiging: Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg van de Sociaal

Nadere informatie

1. DEFINITIES Dagopvang: : De dagopvang voor honden van Stichting Dierenopvang Amsterdam, gevestigd aan de Ookmeerweg 271 (1067 SP) te Amsterdam

1. DEFINITIES Dagopvang: : De dagopvang voor honden van Stichting Dierenopvang Amsterdam, gevestigd aan de Ookmeerweg 271 (1067 SP) te Amsterdam Voorwaarden DOA dagopvang 1. DEFINITIES Dagopvang: : De dagopvang voor honden van Stichting Dierenopvang Amsterdam, gevestigd aan de Ookmeerweg 271 (1067 SP) te Amsterdam DOA: Stichting Dierenopvang Amsterdam

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool

Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool De Lijn is gevestigd te s-hertogenbosch (postadres: Parcivalring 102, 5221 LP s- Hertogenbosch) en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch

Nadere informatie

Website Disclaimer + Privacy

Website Disclaimer + Privacy Website Disclaimer + Privacy Deze website is eigendom van Hilde Motmans Contactgegevens: Hilde Motmans Mouterijstraat 53, 3582 Koersel Gsm: +32 473 71 36 59 E-mail: info@dehuwelijksfotograaf.be Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

De Yogazaak - Algemene voorwaarden

De Yogazaak - Algemene voorwaarden De Yogazaak - Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1. Aanbetaling: een percentage van de Yogareis prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Yogareis geldt. 2. Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas Algemene Vooraarden KomPas 1 ALGEMENE VOORWAARDEN KOMPAS Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan KomPas een opdracht

Nadere informatie

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 (Dag)opvang (standaard tarieven 2015) 3 of meer dagen: 15,00 EUR per dag 1 tot 3 dagen: 17,50 EUR per dag Alle prijzen zijn all inclusief. Voor het gebruik

Nadere informatie

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever HONDENUITLAATSERVICE CHIENSÛR Sumatrastraat 199A 1094 NA Amsterdam tel. 06-54236453 email: info@chiensur.nl www.chiensur.nl OPDRACHTFORMULIER De ondergetekenden: opdrachtnemer Birgitte Manschot, eenmansbedrijf

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo

Algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Algemene voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo zijn tot stand gekomen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie

Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW, waarbij de gedragstherapeut zich verbindt jegens

Nadere informatie

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement 1. In het kader van de Win 1 jaar gratis elektriciteit - actie biedt EDF Luminus

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur uitleendienst Provincie Oost-Vlaanderen dossiernummer: 1705897 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement uitleendienst Aanpassing Jozef Dauwe 1. Feitelijke en juridische gronden

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1: DEFINITIES a) JUDogITH: bedrijf die zich bezig houdt met gedragsbegeleiding van hond (en eigenaar), hulp bij aanschaf van een hond, eventueel geven van workshops/trainingen

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

CONTRACT VOOR HALVE STAL

CONTRACT VOOR HALVE STAL CONTRACT VOOR HALVE STAL Gegevens pensionstal Naam: Adres: Tel: Fax: E-mail Gegevens klant pensionstal eigenaar van het paard Naam klant pensionstal: Adres: Tel: GSM: E-mail Gegevens klant halve stal Naam

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden We stellen voor: algemene verkoopsvoorwaarden. De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij NOOZ plaatsen betekent

Nadere informatie

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht.

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Algemene voorwaarden Businesscares Definities Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Opdrachtgever is de natuurlijke persoon of rechtspersoon voor wie Businesscares zich inspant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Arrangement: alle diensten en producten die de organisator aanbiedt. b. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen Algemene voorwaarden Heen en Terug 1. Algemeen. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen en Terug. De wederpartij degene die opdracht geeft tot het uitlaten van de honden

Nadere informatie

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden.

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder de definities verstaan: Opdrachtnemer: De natuurlijke of rechtspersoon van Opdrachtnemer die werkzaamheden op het gebied

Nadere informatie

Voorwaarden hondenschool Sammie "

Voorwaarden hondenschool Sammie Voorwaarden hondenschool Sammie " Hondenschool Sammie gevestigd te houten / Utrecht aan watermolen 2 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53715985 Artikel 1: Begrippen, In deze voorwaarden

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg Algemene voorwaarden: Deze voorwaarden gelden voor de 2 onderstaande pensions: Hondenpension De Wolf, Klein Tilburg 4, 5032 PA Tilburg en Honden- en Kattenpension de Wolf, Wielevenweg 26, 5048 CL Tilburg

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als Algemene voorwaarden Samen in Balans praktijk voor kinder- en oudercoaching. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN

GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW, waarbij de Gedragstherapeut zich verbindt jegens de Klant een Gedragstherapeutische

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS 1. Definities 1.1 Cursus, training of opleiding: Een bijeenkomst met het doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Opdrachtgever: De natuurlijke of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Activeate bvba

Algemene voorwaarden Activeate bvba Algemene voorwaarden Activeate bvba ARTIKEL 1: definities 1.1 lid : de particulier (natuurlijk persoon) die zich inschrijft voor de groepslessen en/of personal trainingen die worden aangeboden door Activeate

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 2. Inspanningen schoonheidssalon 3. Afspraken

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 2. Inspanningen schoonheidssalon 3. Afspraken ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Susanna s beautycare en een cliënt, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

1. De handelsstal Buitengewoon, gevestigd te Wapenveld aan de Wildekampseweg 82a, 8191 BW, hierna te noemen: Verkoper ;

1. De handelsstal Buitengewoon, gevestigd te Wapenveld aan de Wildekampseweg 82a, 8191 BW, hierna te noemen: Verkoper ; KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden, 1. De handelsstal Buitengewoon, gevestigd te Wapenveld aan de Wildekampseweg 82a, 8191 BW, hierna te noemen: Verkoper ; en 2. wonende te aan de hierna te noemen: Koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching 1. Begrippen 1.1. Opdrachtgever: natuurlijk persoon of rechtspersoon die een opdracht geeft aan Carina Sampers Coaching. 1.2. Carina Sampers Coaching: Carina

Nadere informatie

1.3 Gedragstherapeut: Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom.

1.3 Gedragstherapeut: Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom. Algemene Voorwaarden Van paardengedragstherapeute Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64126374. ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht:

Nadere informatie

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kattengedragstherapeut: degene die in opdracht van de klant een gedragstherapeutische behandeling instelt, adviezen geeft en/of

Nadere informatie