DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019"

Transcriptie

1 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief van Nintendo Benelux B.V., Zoomstede 21, 3431HK Nieuwegein (Nintendo). Deelname aan de wedstrijd houdt aanvaarding van de huidige deelnamevoorwaarden en van eventuele beslissingen van Nintendo betreffende de wedstrijd in. Iedere deelnemer mag slechts één keer deelnemen. De wedstrijd staat open voor personen die op het Nederlands grondgebied wonen, met uitzondering van personeelsleden en medewerkers van Nintendo of betrokken toeleveranciers. Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers te hebben gekregen voor deelname aan de wedstrijd. Indien blijkt dat die toestemming niet is gegeven, kan Nintendo ervoor kiezen om de prijs niet uit te keren, tenzij de deelnemer alsnog aantoont toestemming te hebben verkregen. Nintendo heeft te allen tijde het recht om een deelnemer te vragen een kopie van een geldig legitimatiebewijs te tonen. Nintendo wijst iedere aansprakelijkheid af indien de duur van de wedstrijd wordt gewijzigd of deze wordt aangepast of geannuleerd en niet wordt overgegaan tot prijsuitreiking ingevolge overmacht of enig ander feit dat zich voordoet buiten de wil van Nintendo, zonder dat hierdoor enige aanspraak op schadevergoeding in hoofde van de deelnemers ontstaat. Nintendo heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen. Nintendo kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van verkeerde informatie, zoals, zonder daartoe te zijn beperkt, telefoonnummer, - of huisadres, waardoor de deelnemer niet kan worden bereikt. Deelnemers die hun deelname op onjuiste of onvolledige wijze invullen, worden gediskwalificeerd en komen derhalve niet in aanmerking voor de toekenning van prijzen. Indien de getoonde prijzen niet meer, of zeer moeilijk te verkrijgen zijn, behoudt Nintendo zich het recht voor een gelijkwaardige alternatieve prijs aan te bieden. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs. Waar toepasselijk zullen de prijzen ter persoonlijke attentie van de winnaars per post gestuurd worden. Indien een prijs verstuurd wordt, kan Nintendo niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadiging of verlies van de prijs door de postdiensten of een vertraging in ontvangst. In geval de prijzen aangetekend worden opgestuurd, kan Nintendo eveneens niet worden aansprakelijk gesteld voor schade, verlies of vertraging wanneer de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar.

2 Nintendo is niet aansprakelijk voor enig verlies, schade of verwonding opgelopen als gevolg van deelname aan de wedstrijd en/of de aanvaarding of het gebruiken van enige prijs, met uitzondering van haar aansprakelijkheid die zij wettelijk niet kan uitsluiten in welk laatste geval haar aansprakelijkheid, waar wettelijk toegelaten, beperkt is tot een bedrag van 1000 EUR. Voor zover toegestaan beperkt de aansprakelijkheid van Nintendo zich in ieder geval tot voorzienbare schade die kenmerkend is voor het contract, met name schade die het gevolg is van niet-naleving van essentiële contractuele verplichtingen door de officiële of plaatsvervangende vertegenwoordiger van Nintendo, en die niet het gevolg is van aantasting van de gezondheid, levensverlies of lichamelijk letsel of vorderingen onder de toepasselijke wetgeving inzake productaansprakelijkheid. Essentiële contractuele verplichtingen zijn taken waarvan de naleving noodzakelijk is voor het juiste verloop van de wedstrijd, en waarvan de deelnemers in de naleving ervan kunnen vertrouwen. Nintendo is niet aansprakelijk voor schade die niet wordt omschreven in de voorgaande paragrafen. Nintendo kan te allen tijde deze deelnamevoorwaarden wijzigen; wij raden daarom aan om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Nintendo garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van haar website(s) of de door haar geleverde of gebruikte diensten. Ondanks de grootst mogelijke zorg die Nintendo aan het beheer van de website(s) besteedt, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor adequate voorzieningen (zoals telecommunicatievoorzieningen) om aan de actie deel te nemen. Nintendo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt. In alle gevallen waarin deze deelnamevoorwaarden niet voorzien, beslist de Directie van Nintendo. Over de uitslag of de deelnamevoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd noch telefonisch contact worden genomen met Nintendo. Het besluit van de Directie van Nintendo is niet voor beroep vatbaar. Op deze deelnamevoorwaarden en de actie is het Nederlands recht van toepassing.

3 SPECIFIEKE DEELNAMEVOORWAARDEN: Mario Kart 8 Deluxe toernooi Heroes Dutch Comic Con 2019 Regels voor deelname aan het Mario Kart 8 Deluxe toernooi op Heroes Dutch Comic Con 2019 Deelname staat open voor alle personen aanwezig tijdens het evenement Heroes Dutch Comic Con 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht op 23 en 24 maart De minimumleeftijd bedraagt 7 jaar. Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten begeleid zijn van hun wettelijke vertegenwoordiger(s) of minstens een door hun wettelijke vertegenwoordiger ondertekende verklaring bij zich hebben waaruit diens toestemming eenduidig blijkt. Datum: - Zaterdag 23 maart 2019, start inschrijvingen uur. Start toernooi om uur, direct na inschrijving. Finale om uur - Op de Nintendo Stand - Zondag 24 maart 2019, start inschrijvingen uur. Start toernooi om uur. Finale om uur - Op de Nintendo Stand Nintendo kan te allen tijde het tijdschema aanpassen zonder hiervoor aansprakelijk te worden gesteld. Wij raden daarom aan om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Aantal deelnemers: maximum 64 (minimum 32 spelers) Loting tegen wie men speelt is random. Deelnemers dienen zich met voor- en achternaam ter plaatse in te schrijven aan de balie op de Nintendostand op onderstaande uren (o.b.v. beschikbare plaatsen) - Zaterdag 23 maart 2019 vanaf uur - Zondag 24 maart 2019 vanaf uur Deelnemers dienen toestemming te geven om mogelijke foto's en/of videobeelden waarop zij zichtbaar zijn, zonder beperking voor promotionele en publiciteitsdoeleinden van Nintendo producten te gebruiken op de volgende online media onder de daarop toepasselijke specifieke voorwaarden inzake privacy: nintendo.be, Facebook, YouTube, Instagram en Twitter. Wedstrijdmechanisme Eliminatie per Match Er worden 64 spelers verdeeld in groepjes van vier die het in 16 voorrondes tegen elkaar opnemen. Vier spelers nemen het tegen elkaar op in één race. De winnaar van de race gaat door naar de halve finale, in totaal dus 16 spelers. Tijdens de halve finales wordt een complete Grand Prix gespeeld in LAN verbinding op het podium bij de Nintendo-stand. De beste vier spelers plaatsen zich voor de finale, die door acht spelers gespeeld wordt. Instellingen kwalificatie: 2-4 spelers, 4sp, Versusrace, GP (100cc), Ieder voor zich, voorwerpen normaal, zonder CPU, circuits willekeurig, stoppen na 1 race Finale De personen die de 1 ste plaats behaalden in de voorrondes spelen in multiplayer (8 spelers) de finale Instellingen: LAN, GP (150cc), Ieder voor zich, voorwerpen normaal, zonder CPU, 4 races, spelers kiezen hun eigen baan.

4 Prijzen (idem zaterdag en zondag) -1ste plaats: Een door Nintendo-uitgegeven Nintendo Switch-game naar keuze, goodiebag en certificaat -2de plaats: Goodiebag en certificaat -3de plaats: Goodies en certificaat - 4de plaats: Goodies en certificaat Specifieke voorwaarden Iedere deelnemer mag slechts één keer deelnemen. Deelname aan het toernooi is gratis, maar een toegangskaart voor Firstlook Festival is niet inclusief. De organisatie en de toeleveranciers wijzen alle verantwoordelijkheid af voor vergissingen, annulaties, uitstel of veranderingen van prijzen, voor zover maximaal wettelijk toegestaan volgens de Belgische wetgeving; De naam en de woonplaats zal bekend worden gemaakt door de organisatie. Organisatie: Nintendo Benelux B.V., Zoomstede 21, 3431 HK, Nieuwegein Door deelname aan de wedstrijd verklaart de deelnemer zich er uitdrukkelijk mee akkoord dat : o dat Nintendo foto s en video s gemaakt van zijn deelname zonder nadere aankondiging voor marketing- en promotiedoeleinden kan gebruiken. Dit gebruik omvat zonder hier toe beperkt te zijn reproductie, distributie en het openbaar maken van de foto s en video s in elke mogelijke vorm en alle denkbare media (in drukwerk of elektronische vorm, voor internet, apps, tv, radio, bioscoop enz..). De deelnemer zal voor voormeld gebruik geen nadere vergoeding, in welke vorm dan ook, ontvangen; Het recht om de foto s en video s te gebruiken wordt voor de duur van de rechten hierop gegeven, zonder territoriale beperkingen. Het recht kan zonder enige beperking worden overgedragen of in licentie worden gegeven aan derden, en in het bijzonder aan bedrijven die aan Nintendo zijn gelieerd. Nintendo zorgt ervoor dat deelnemers niet op een negatieve manier worden afgeschilderd door Nintendo s gebruik van de foto s of video s, maar dit gebruik wordt verder niet beperkt. Deelnemers zien af van het recht om het definitieve product, de afbeelding, de collage, de videoclip, de app, het reclamemateriaal, het videoscript of het drukwerk dat mogelijk in combinatie met het foto- en/of videomateriaal wordt gebruikt te controleren of goed te keuren. o zijn/haar naam, woonplaats en beeltenis worden geplaatst op de websites overeenkomstig de toepasselijke algemene voorwaarden die op deze websites van toepassing zijn en die de deelnemer hierbij verklaart te hebben gelezen en aanvaard.

5 Privacy Verklaring Nintendo eerbiedigt uw rechten met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens. Nintendo Benelux B.V., met maatschappelijke zetel te Nintendo Benelux B.V., Zoomstede 21, 3431 HK, Nieuwegein, als organisator van de wedstrijd en Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, Frankfurt, Duitsland, (gezamenlijk Nintendo-groep ) die de website nintendo.be en nintendo.nl uitbaten, maken uitsluitend gebruik van en verwerken uw persoonsgegevens in de mate dat en voor de tijd die nodig is voor de wedstrijd en overeenkomstig de Privacywet van 8 december 1992 en de uitvoeringsbesluiten. Uw persoonsgegevens worden tevens verwerkt om uw deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken. Nintendo, tenzij hierin anders voorzien, zal in het bijzonder uw gegevens niet overdragen aan enige derde partij en/of uw gegevens gebruiken/verwerken voor promotionele of andere doeleinden andere dan deze die expliciet vermeld zijn (ondernemingen die eventueel diensten aanbieden in het kader van de organisatie van de wedstrijd, handelen namens Nintendo en verplicht zijn om gegevens te verwerken overeenkomstig de hierin beschreven principes worden niet als derde beschouwd). De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt onder controle en toezicht van Nintendo Benelux B.V., Belgische vestiging en Nintendo of Europe GmbH. Nintendo heeft de nodige maatregelen genomen om te vermijden dat niet-gemachtigde personen toegang zouden krijgen tot uw persoonsgegevens en/of dat deze op onrechtmatige wijze zouden worden verwerkt, accidenteel verloren zouden gaan, vernietigd of beschadigd zouden worden. In de mate dat uw persoonsgegevens toegankelijk zouden zijn voor verwerkers heeft Nintendo de nodige contractuele regelingen getroffen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw gegevens en, meer in het bijzonder, hun verwerking conform de vereisten van de Privacywet van 8 juni 1992 en de uitvoeringsbesluiten, te garanderen. U heeft het recht om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens en om per schriftelijk verzoek te vragen dat foutieve gegevens worden gecorrigeerd. Door deel te nemen aan de wedstrijd stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens zoals hierboven omschreven.

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON 2 OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON 2 OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON 2 OP HEROES DUTCH COMIC CON 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE - MADE IN ASIA 2019

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE - MADE IN ASIA 2019 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE - MADE IN ASIA 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP Dutch Comic Con Winter Edition

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP Dutch Comic Con Winter Edition DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: MARIO KART 8 DELUXE OP Dutch Comic Con Winter Edition ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: FUNTOERNOOI SUPER SMASH BROS. ULTIMATE - FACTS 6&7 APRIL 2019

DEELNAMEVOORWAARDEN: FUNTOERNOOI SUPER SMASH BROS. ULTIMATE - FACTS 6&7 APRIL 2019 DEELNAMEVOORWAARDEN: FUNTOERNOOI SUPER SMASH BROS. ULTIMATE - FACTS 6&7 APRIL 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 - MADE IN ASIA 2019

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 - MADE IN ASIA 2019 DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 - MADE IN ASIA 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP FIRSTLOOK FESTIVAL 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON EUROPEAN CHAMPIONSHIP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 2017 DUTCH COMIC CON WINTER EDITION

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON EUROPEAN CHAMPIONSHIP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 2017 DUTCH COMIC CON WINTER EDITION DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SPLATOON EUROPEAN CHAMPIONSHIP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 2017 DUTCH COMIC CON WINTER EDITION ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: ARMS TOERNOOI DUTCH COMIC CON WINTER EDITION

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: ARMS TOERNOOI DUTCH COMIC CON WINTER EDITION DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: ARMS TOERNOOI DUTCH COMIC CON WINTER EDITION ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP GAMFORCE 2018

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP GAMFORCE 2018 DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: SUPER SMASH BROS. ULTIMATE OP GAMFORCE 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: POKKÈN TOURNAMENT DX OP FIRSTLOOK FESTIVAL

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: POKKÈN TOURNAMENT DX OP FIRSTLOOK FESTIVAL DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: POKKÈN TOURNAMENT DX OP FIRSTLOOK FESTIVAL ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: Officieel Nederlands Splatoon 2-kampioenschap

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: Officieel Nederlands Splatoon 2-kampioenschap DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd zoals hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief van Nintendo

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: Official Belgian Splatoon 2 - Championship

DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: Official Belgian Splatoon 2 - Championship DEELNAMEVOORWAARDEN WEDSTRIJD: ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief van Nintendo Benelux

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN FACEBOOK-WEDSTRIJD: Win mooie Nintendo-prijzen uit de line-up van 2017!

DEELNAMEVOORWAARDEN FACEBOOK-WEDSTRIJD: Win mooie Nintendo-prijzen uit de line-up van 2017! DEELNAMEVOORWAARDEN FACEBOOK-WEDSTRIJD: Win mooie Nintendo-prijzen uit de line-up van 2017! ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018 De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018

DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018 DEELNAMEVOORWAARDEN: SPLATOON 2 DUTCH CHAMPIONSHIP 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen te winnen is een initiatief

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP DUTCH CHAMPIONSHIP

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP DUTCH CHAMPIONSHIP DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP 2019 - DUTCH CHAMPIONSHIP ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP BELGIAN CHAMPIONSHIP

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP BELGIAN CHAMPIONSHIP DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP 2019 - BELGIAN CHAMPIONSHIP ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP BELGIAN CHAMPIONSHIP

DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP BELGIAN CHAMPIONSHIP DEELNAMEVOORWAARDEN: EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP 2019 - BELGIAN CHAMPIONSHIP ALGEMENE VOORWAARDEN De wedstrijd hieronder vermeld bij de Specifieke deelnamevoorwaarden om de hieronder beschreven prijzen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen SLAM!FM SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie SLAM!FM Koningsdag 205 (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van SLAM!FM B.V., gevestigd

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn 02 juni 2017 Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Dirk Prijzenfestijn (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Thomas Cook

Wedstrijdreglement Thomas Cook Wedstrijdreglement Thomas Cook Organisatie De wedstrijd Thomas Cook wordt georganiseerd door BD Group NV, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Mechelsesteenweg 414. Periode De wedstrijd vindt plaats

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen WEDSTRIJDREGLEMENT Online wedstrijden Europa Direct Provincie Antwerpen 1 Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Europa

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Ed & Breakfast (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend.

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend. Actievoorwaarden Algemeen: 1. Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Clubheld (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de VriendenLoterij,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Theunisse Kokosbrood Win een cruise, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GT RIDE

ALGEMENE VOORWAARDEN GT RIDE ALGEMENE VOORWAARDEN GT RIDE 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden GT RIDE zijn van toepassing op de rechtsrelatie tussen alle deelnemers aan de wedstrijd GT RIDE van Kia Motors Europe GmbH (hierna

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Hierrr Met Je Rekening januari 2017 (hierna verder te noemen: de Actie ) van Radio 538, een onderdeel van Radio

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserende bedrijven VisitDenmark, kantoorhoudende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met NOVASOL, kantoorhoudende

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND)

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) 1. Algemeen 1.1 De vennootschap naar vreemd recht Rainbow srl gevestigd te (60025) Loreto (Italië) aan de Via Brecce snc, wiens contactgegevens

Nadere informatie

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Versie: 16 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert 13 Artikel 1 De wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert ( Game ) wordt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

CASHBACK ACER LIQUID M330

CASHBACK ACER LIQUID M330 CASHBACK ACER LIQUID M330 HTTP://WWW.SPECIALPROMOS.BE/ACER/LIQUIDM330 ACTIE GELDIG TEM 31/08/2016 Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ARTIKEL

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Reglement WeCover Back to School

Reglement WeCover Back to School wecover Reglement WeCover Back to School 1 P a g e Reglement 'Wedstrijd WeCover Back to School' Dit reglement is van toepassing op de 'Wedstrijd WeCover Back to School' (hierna de Wedstrijd) van Actel,

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement Met de Madammen op droomreis Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie