Nieuwsbrief juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief juni 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief juni 2014 Gastouder aan huis bij de ouder(s), Het is mogelijk dat u op enig moment een bericht leest over het onderzoek door de commissie Kalsbeek over Dienstverlening aan huis. Hierin wordt gesproken over dat een gastouder aan huis bij de ouders niet meer mag. Deze constructie betreft echter een selecte groep van ongeveer 8000 gastouders en is niet op u van toepassing. Neemt u deze berichten daarom ter kennisgeving aan. Prijzen 2015 Het kabinet heeft op 23 mei 2014 besloten dat de maximum uurprijzen voor 2015 in principe worden geïndexeerd. De minister van SZW heeft het concept besluit kinderopvangtoeslag 2015 aan de Tweede Kamer gezonden. Het concept besluit regelt de indexatie van de maximum uurprijzen met 2,03 procent en de inkomensgrenzen in de toeslagtabel met 1,95 procent. De maximum uurprijzen voor 2015 worden dan 6,84 euro voor dagopvang, 6,38 euro voor buitenschoolse opvang en 5,48 euro voor gastouderopvang. GOB Oostnederland zal in oktober de prijsverhoging van de bureauatief en het tarief voor de gastouders bekend maken. Secretariaat EHBO Rijssen Het secretariaat van EHBO Rijssen is gewijzigd. Nieuwe adresgegevens: Mevrouw Immink- Jansen Eupe. Laan Oud Indiëgangers 44, 7463 CC Rijssen tel adres: secretaresse@ehborijssen.nl EHBO Nederland Afdeling Rijssen. Gebouw t Knooppunt, Wiilem de Zwijgerstraat 30, 7462 HJ Rijssen, tel Verlenging certificaat EHBO voor Enkele gastouders moeten hun EHBO certificaat verlengen voor U kunt dat op een zeer voordelige wijze doen bij de vereniging EHBO Rijssen. Hiervoor meldt u zich per mail aan bij het secretariaat zoals hierboven vermeld. Uiteraard staat het u vrij om elders te verlengen. Er zijn vele aanbieders die op meerdere plaatsen de cursus organiseren. Als u de hieronder genoemde websites raadpleegt zult u zien dat er altijd wel een plaats bij u in de buurt is.

2 ( op 200 plaatsen in Nederland ). Organisatie en administratie/facturatie zijn volledig in handen van de aanbieder waar u zich aanmeldt. Graag ontvangen we voor uw dossier in onze administratie een kopie van het verlengingscertificaat. Multimedia voor de allerkleinsten van 0-4 jaar. Jonge kinderen groeien op in een wereld waar digitale media vanzelfsprekend zijn. Hoe voed je als ouder je kind op in deze digitale wereld? Waar moet je op letten en op welke manier stimuleer je de positieve effecten van de digitale media? Na de zomervakantie organiseren we hierover een thema-avond. Telefonische bereikbaarheid GOB We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot uur. Telefoon: of In dringende gevallen buiten kantoortijden : Nieuwsbrief klachtencommissie We zijn aangesloten bij SKK: stichting Klachten Kinderopvang. Ook in 2013 geen klachten over ons bureau. Een kopie van de brief vindt u op onze website onder de link <Documenten>. Vergelijken prijzen en kwaliteit gastouderbureaus. Op kunnen ouders kinderopvanglocaties met elkaar vergelijken. Bij het zoeken naar kinderdagopvang, buitenschoolse opvang of gastouderopvang is het allereerst belangrijk dat u weet welke organisaties bij u in de buurt kinderopvang aanbieden. Door het invoeren van uw postcode wordt het aanbod kinderopvang in uw omgeving getoond. Door het bekijken en vergelijken van kinderopvangkaarten van kinderopvangorganisaties bij u in de buurt krijgt u een beter beeld van het beschikbare aanbod en de eigenschappen van de opvang. Als u vervolgens nieuwsgierig bent naar een specifieke locatie kunt u via de directe link naar de pagina in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen gaan om daar het meest recente GGD inspectierapport te bekijken.

3 Inspectie GGD. Op 1 mei 2014 vond weer de jaarlijkse inspectie plaats bij ons GOB. Het volledige inspectierapport is geplaatst op onze website. U vindt het rapport onder de link <Documenten> We kunnen u melden dat Gastouderbureau Oostnederland prima scoort op administratie en kwaliteit! Themabijeenkomsten De overheid en de GGD leggen steeds meer het accent op de deskundigheid van de gastouders. Van ons wordt gevraagd daaraan een actieve bijdrage te leveren. Wij doen dat als volgt. Tijdens het halfjaarlijks bezoek aan de gastouder bespreken we het pedagogisch beleid en de manier waarop de gastouder daaraan invulling geeft. Ook wordt dan het protocol vermoeden kindermishandeling en de meldcode kindermishandeling aan de orde gesteld. Het herkennen van kindermishandeling aan de hand van mogelijke signalen bij het kind is dan ook een punt van aandacht. Dit alles is training op de werkplek( Coaching on the job). Een andere activiteit zijn de themabijeenkomsten die we twee maal per jaar organiseren. Hierbij komen onderwerpen aan de orde die door de gastouders/vraagouders zijn genoemd tijdens de evaluatiegesprekken of op een andere manier bij ons zijn gemeld, zoals door de oudercommissie: knutselen voor kinderen; dagindeling voor kinderen; gezonde voeding; peuterpuberteit; kinderen leren omgaan met emoties en tegenslag. Een nieuwe activiteit die we organiseren is e-learning. Dat betekent kennis opdoen via de computer. We zullen dit als volgt organiseren. Wij sturen u een mail waarin we u verzoeken ons een vraag voor te leggen over opvoeding van kinderen. De vragen worden door ons gebundeld en u krijgt van ons een reactie. De reactie gaat naar alle gastouders zonder dat uw naam wordt genoemd. Op deze wijze ontdekt u ook wat er bij anderen leeft (interactieve methode). Wellicht zijn er daar ook onderwerpen bij voor een thema-bijeenkomst. Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Per 1 juli 2013 is de Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in werking getreden. De meldcode helpt om op een zorgvuldige wijze te handelen bij (mogelijke) signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Zoals bij u bekend treedt u met ons in contact wanneer er signalen zijn. Daarna volgen we de procedure zoals die in ons beleidsplan staat en ook op de website is te lezen. U klikt daarvoor de link <Documenten> aan.

4 Verklaring omtrent gedrag ( VOG ) Mocht zich een wijziging voordoen op het oppasadres van de gastouder waardoor er meer volwassenen op dit adres staan ingeschreven dan eerder het geval was wilt u dan contact met ons opnemen? Wellicht moet er dan een extra VOG worden aangevraagd. Kinderopvangtoeslag. Kinderopvangtoeslag aanvragen met terugwerkende kracht. Sinds 1 januari 2014 kunt u kinderopvangtoeslag met terugwerkende kracht aanvragen. Dat kan tot 3 maanden voor het moment van aanvraag. Vraagt u bijvoorbeeld kinderopvangtoeslag aan op 15 juni 2014? Dan heeft u nog recht op kinderopvangtoeslag voor de maanden maart, april, mei en juni Dus vanaf 1 maart Uitbetaling toeslagen op 1 rekeningnummer Krijgt u meerdere toeslagen en ontvangt u die op verschillende rekeningnummers? Dat kan vanaf 1 december 2013 niet meer. Vanaf die datum moet u 1 bankrekeningnummer hebben waarop de Belastingdienst geld kan storten. Dit voorkomt fouten en helpt fraude tegen te gaan. De Belastingdienst stuurt u een brief wanneer u iets moet veranderen. Doorgeven wijzigingen kinderopvangtoeslag verplicht. Uw situatie kan in de loop van het jaar veranderen. U bent verplicht de volgende wijzigingen door te geven: de samenstelling van uw huishouden verandert (bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen of scheiden); uw inkomen wijzigt; u maakt minder gebruik van kinderopvang. Geeft u wijzigingen in het aantal uren kinderopvang niet op tijd door aan de Belastingdienst? Dan kunt u een boete krijgen. Verhouding tussen het aantal gewerkte uren en het aantal uren kinderopvang vanaf januari 2012 Kinderen van 0 tot 4 jaar. Het aantal uren kinderopvang dat voor tegemoetkoming in aanmerking komt, bedraagt voor ieder kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar per jaar niet meer dan 140 % van het aantal gewerkte uren van de ouder of partner die in dat jaar de minste uren heeft gewerkt. Reistijd wordt niet aangemerkt als gewerkte uren. Ziekte, bijscholing, vakantie en ouderschapsverlof wel. Bij werknemers met een arbeidsovereenkomst is de check voor de belastingdienst eenvoudig. De check bij zelfstandigen, studenten en invalkrachten wordt achteraf gedaan bij de controle van afgenomen uren. Deze mensen moeten aantonen dat de afgenomen uren kinderopvangtoeslag nodig zijn geweest voor hun werkzaamheden dan wel de studie.

5 Het hierboven beschreven recht op kinderopvangtoeslag en de afgenomen uren zijn gerelateerd aan het berekeningsjaar. Dit betekent dat als een ouder in een kalendermaand minder uren afneemt, dan het aantal uren dat op basis van de urenkoppeling voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt, deze uren op een ander moment in het berekeningsjaar alsnog voor kinderopvangtoeslag in aanmerking kunnen komen. U kunt deze uren dus alsnog opnemen. U kunt per kalendermaand per kind niet meer dan 230 uren gebruiken. Als het kind naast de gastouderopvang ook nog naar een andere vorm van kinderopvang gaat dan geldt de norm van 230 uur voor de verschillende vormen gezamenlijk. Voorbeeld Echtpaar met 2 kinderen jonger dan 4 jaar. De vrouw werkt het hele jaar 16 uur per week. De man 36 uur. De norm is dan: 52 weken x 16 uur x 2 kinderen x 140% = 2329,6 uur per jaar. Dat is 194 uur per maand voor de 2 kinderen samen. (let wel: norm geldt per kind!) Kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen in deze leeftijdscategorie wijken de regels af van het bovenstaande op het volgende punt. Het aantal uren dat voor vergoeding in aanmerking komt, bedraagt voor ieder kind in de leeftijd van 4 tot 12 jaar per jaar niet meer dan 70% van het aantal gewerkte uren van de ouder of partner die in dat jaar de minste uren heeft gewerkt. Reistijd wordt niet aangemerkt als gewerkte uren. Ziekte, bijscholing, vakantie en ouderschapsverlof wel. Relatie hoogte kinderopvangtoeslag en aantal uren. Tot nu toe hebben wij u altijd geadviseerd om het aantal uren aanvraag voor kinderopvangtoeslag zo nauwkeurig mogelijk in relatie te houden met het aantal uren van de ouder die het minst aantal uren heeft gewerkt. Gezien bovenstaande voorbeelden adviseren wij u nog eens naar die verhouding te kijken. Wellicht leidt die analyse bij u tot de conclusie dat de aanvraag met een aantal uren kan worden uitgebreid vooral voor de leeftijdsgroep 0 tot 4 jarigen omdat in die categorie een percentage geldt van 140% van het aantal uren van de minst werkende ouder. Door nu de balans op te maken over 2014 kunt u door deze ruimte wellicht zorgen dat, indien u toch minder uren heeft opgenomen dan de uren van de ontvangen toeslag over de afgelopen maanden, voorkomt dat er over 2014 een bedrag moet worden terugbetaald. Voorbeeld Echtpaar met 2 kinderen ouder dan 4 jaar. De vrouw werkt het hele jaar 16 uur per week. De man 36 uur. De norm is dan: 52 weken x 16 uur x 2 kinderen x 70% = 1164,8 uur per jaar. Dat is 97 uur per maand voor de 2 kinderen samen. (let wel! Norm geldt per kind!) Werkeloosheid Gedurende een periode van 3 maanden, volgend op de maand waarin de werkloosheid begon, geldt nog het recht op vergoeding van het aantal uren kinderopvangtoeslag. Aanpassingen in de eigen bijdrage De kinderopvangtoeslag is een inkomensafhankelijke bijdrage. De toeslagtabellen zijn aangepast per 1 januari Dit leidt tot hogere kosten voor de ouders. Het fiscale tarief voor aanvraag kinderopvangtoeslag is 5.37 per kind per uur Herhaling risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid.

6 De wet schrijft voor dat er jaarlijks een risico-inventarisatie wordt gehouden op het adres waar de kinderen worden opgevangen. Eenmaal per half jaar moet het gastouderbureau een evaluatiegesprek houden met de gastouder. Ook dan kijken we naar de risico-inventarisatie.we nemen tijdig contact op met de gastouder voor het maken van een afspraak. Documenten van gastouder bij controle GGD De GGD heeft de bevoegdheid om, zo nodig, een inspectiebezoek te brengen aan het oppasadres van de gastouder. Het is daarom belangrijk om de documenten waar naar gevraagd kan worden overzichtelijk bij de hand te hebben, zodat u bij een bezoek van de inspectie niet hoeft te zoeken. Check of het EHBO-diploma nog geldig is. Wat is verder van belang indien de GGD u een inspectiebezoek brengt? U heeft kennis van de inhoud van ons Pedagogisch Beleidsplan inclusief de protocollen. Dit beleidsplan staat ook op de website van We adviseren u voor uw eigen naslag werk, deze documenten te printen en op te bergen bij uw andere documenten (VOG, ehbo, diploma. etc) Het Pedagogisch Beleidsplan is de basis voor uw handelen en omgang met kinderen. U moet weten dat er in ons Pedagogisch Beleidsplan de 4 hoofdprincipes centraal staan die zeer belangrijk zijn in de opvoeding. 1 Het kind moet zich veilig voelen; 2 Het kind moet zijn mogelijkheden (=competenties) kunnen ontwikkelen; 3 Het kind moet sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen; 4 Het kind moet zich normen en waarden eigen kunnen maken. U bent op de hoogte van het Protocol bij ( vermoeden ) Kindermishandeling dat onderdeel uit maakt van ons Beleidsplan. In voorkomende gevallen neemt u kennis van dit protocol en u neemt contact op met het GOB en/of het Meldpunt Kindermishandeling. Telefoonnummers staan vermeld in het protocol. Alle protocollen staan in het Pedagogisch Beleidsplan. Risico Inventarisatie U heeft een origineel van de Risico-Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid (RIE) in uw bezit. Deze RIE wordt jaarlijks door ons afgenomen bij uw thuis. Er is een Plan van Aanpak waarin de acties worden vermeld. Deze RIE bewaart u ook in uw map met documenten zodat wanneer de GGD inspecteert u dit direct kunt overhandigen. Rookvrij De oppaslocatie moet altijd rookvrij zijn. Ook op de dagen dat het kind er niet is. Let hier goed op! De GGD keurt locaties af welke niet alle dagen rookvrij zijn. Rookmelders Per verdieping waar een kind wordt opgevangen/toegang tot heeft moet er een rookmelder zijn. Formulier ongevallenregistratie

7 U heeft een formulier ongevallenregistratie. Mocht er een ongeval plaatsvinden dan vult u dit formulier in en stuurt een kopie naar Gastouderbureau Oostnederland. Uiteraard vragen wij bij bezoeken naar dit formulier. Formulier medicijngebruik U kunt bij ons een formulier medicijngebruik opvragen indien de ouder wenst dat u medicijnen toedient tijdens de oppasuren. U vult dit in samen met de ouder en stuurt ons een getekende kopie. U dient geen medicijnen toe waarvoor medische handelingen vereist zijn. Achterwacht Er is een protocol achterwacht. De wetgeving stelt dat er bij opvang van 4 of meer kinderen iemand moet zijn die in voorkomende gevallen de dienst kan overnemen. Dit hoeft geen geregistreerde gastouder te zijn, echter het moet wel iemand zijn die aan de eisen voor gastouderopvang voldoet. In geval van ziekte mag max. 3 maanden gebruik worden gemaakt van een achterwacht. Leges Nieuwe wetgeving maakt het gemeentes mogelijk om leges te heffen voor het aanmelden van nieuwe gastouders in het LRK. Dit betekent dat wanneer u uitgeschreven wordt uit het LRK er bij opnieuw aanmelden en starten als gastouder er kosten aan verbonden zijn. Wij wensen u alvast een fijne en zonnige vakantieperiode toe! Hartelijke groet, Gastouderbureau Oostnederland

Nieuwsbrief 19 juni Onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 19 juni Onderwerpen in deze nieuwsbrief. Nieuwsbrief 19 juni 2013 Onderwerpen in deze nieuwsbrief. 1. Verplichting aanvraag nieuwe Verklaring Omtrent Gedrag: VOG 2. Documenten op onze website 3. Themabijeenkomsten 4. E-learning 5. Wet meldcode

Nadere informatie

Informatie Gastouder

Informatie Gastouder Informatie Gastouder Gastouderbureau NL GOB NL Inhoudsopgave 1. Registreren als gastouder 2. Geregistreerd gastouder. 3. Overstappen 4. Gastouder aan huis / Nanny gastouderopvang 5. Voorwaarden waaraan

Nadere informatie

Informatie gastouderopvang

Informatie gastouderopvang Informatie gastouderopvang Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokiscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 2 1. Inhoudsopgaven 1. Inleiding 5 2. Kwaliteitseisen gastouderopvang 6 2.1 Eisen aan Gastouders 6 2.1.1 Deskundigheidseisen gastouders 7 2.1.2 Overige

Nadere informatie

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure Gastouderbureau SharedCare Informatiebrochure Werkwijze gastouderbureau SharedCare Inhoudsopgave 1. INLEIDING 1.1 Nieuwe koppelingen 1.2 INTAKEGESPREK GASTOUDER 1.3 INTAKEGESPREK VRAAGOUDER 1.4 KOPPELINGSGESPREK

Nadere informatie

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang Voor de communicatie over en implementatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert en ondersteunt

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER Informatiefolder INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER GASTOUDEROPVANG WAT IS GASTOUDEROPVANG? In 2005 is de Wet Kinderopvang ingevoerd, waardoor de overheid u als (vraag)ouder financieel tegemoet

Nadere informatie

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website:

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website: Geachte gastouder, Wij zijn blij u te mogen verwelkomen als (potentiële) klant bij Gastouderbureau Oostnederland. Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Limburg "Joekie" (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252

Inspectierapport Gastouderbureau Limburg Joekie (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252 Inspectierapport Gastouderbureau Limburg "Joekie" (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie:

Nadere informatie

Kidscasa Gastouderopvang

Kidscasa Gastouderopvang Kidscasa Gastouderopvang Gastouderopvang is kleinschalig en huiselijk. Gastouderopvang is flexibel door de individuele afspraken die er worden gemaakt. Het Gastouderbureau (GOB) van Kidscasa Kinderopvang

Nadere informatie

Inspectierapport Bessems (VGO) Zonnebos EX Vught

Inspectierapport Bessems (VGO) Zonnebos EX Vught Inspectierapport Bessems (VGO) Zonnebos 9 5263EX Vught Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Vught Datum inspectie: 11-02-2015 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: ZOETERMEER Datum inspectie: 09-12-2014 Type

Nadere informatie

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens INLEIDING Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze organisatie. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) heeft een gastouderbureau dat bemiddeld voor ouders en gastouders in Heerhugowaard. Met deze

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS

INFORMATIE VOOR OUDERS INFORMATIE VOOR OUDERS Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken Klaverveld 173 2492 KB Den Haag Haaglanden - Telefoon 088 0022000 Email: gobhaaglanden@casema.nl www.gastouderbureauhaaglanden.nl Kinderzaken

Nadere informatie

1Gastouderopvang nader bekeken

1Gastouderopvang nader bekeken Thema 1Gastouderopvang nader bekeken 1.1 Inleiding Gastouderopvang is opvang in de thuissituatie van de gastouder of van (een van) de ouders van het kind. Ouders kiezen vaak voor gastouderopvang omdat

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372

Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372 Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: RIJSSEN-HOLTEN Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763

Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763 Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum inspectie:

Nadere informatie

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Waar moet de administratie van een gastouderbureau aan voldoen? Mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Eisen en verantwoordelijkheden gastouderbureaus...

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Leilinde (GOB) Simone de Beauvoirlaan 67 1277BG HUIZEN Registratienummer 136524175

Inspectierapport Kinderopvang de Leilinde (GOB) Simone de Beauvoirlaan 67 1277BG HUIZEN Registratienummer 136524175 Team Toezicht Kinderopvang Burg. de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum Postbus 251, 1400 AG Bussum T (035) 692 62 22 www.ggdgooi.nl Inspectierapport Kinderopvang de Leilinde (GOB) Simone de Beauvoirlaan 67

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Piushaven 6 5017AN TILBURG Registratienummer 193653667

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Piushaven 6 5017AN TILBURG Registratienummer 193653667 Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Piushaven 6 5017AN TILBURG Registratienummer 193653667 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: TILBURG Datum inspectie: 01-07-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Maastricht (GOB) Heugemerstraat 229 6229AP MAASTRICHT Registratienummer 121575597

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Maastricht (GOB) Heugemerstraat 229 6229AP MAASTRICHT Registratienummer 121575597 Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Maastricht (GOB) Heugemerstraat 229 6229AP MAASTRICHT Registratienummer 121575597 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Maastricht Datum inspectie:

Nadere informatie

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL Informatie gastouder Gastouderbureau NL www.gobnl.nl info@gobnl.nl 01-09-2016 Informatie voor gastouder In dit boekje geven we uitleg over kleinschalige kinderopvang bij de gastouder of bij de ouder thuis.

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425

Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425 Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Westland Datum inspectie: 30-10-2015

Nadere informatie

Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan EA TIEL Registratienummer

Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan EA TIEL Registratienummer Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan 6 4006EA TIEL Registratienummer 193464858 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Tiel Datum inspectie: 17-08-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer 464044911

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer 464044911 Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer 464044911 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HAAKSBERGEN Datum inspectie: 06-05-2014

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem

Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlem Datum inspectie: 10-11-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat EJ EINDHOVEN

Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat EJ EINDHOVEN Inspectierapport Jansen-Holtheijer (VGO) Waleweinstraat 26 5625EJ EINDHOVEN Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 10-02-2014 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Vraagouders Informatie voor vraagouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot 14 5346WK Oss Registratienummer 681143356 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Oss Datum inspectie: 01-10-2018 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Bohre (VGO) Sjanghailaan 43 3067MH ROTTERDAM

Inspectierapport Bohre (VGO) Sjanghailaan 43 3067MH ROTTERDAM Inspectierapport Bohre (VGO) Sjanghailaan 43 3067MH ROTTERDAM Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: ROTTERDAM Datum inspectie: 01-04-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX VELDDRIEL Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX VELDDRIEL Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel 11 5334JX VELDDRIEL Registratienummer 112125748 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 05-10-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg DG Nuth Registratienummer

Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg DG Nuth Registratienummer Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg 51 6361DG Nuth Registratienummer 157169686 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Nuth Datum inspectie: 25-09-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HOF VAN TWENTE Datum inspectie: 08-07-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner GS Dronten Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner GS Dronten Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner 11 8252GS Dronten Registratienummer 208466496 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Dronten Datum inspectie: 12-09-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje (GOB) Industrieweg CS Nunspeet Registratienummer

Inspectierapport Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje (GOB) Industrieweg CS Nunspeet Registratienummer Inspectierapport Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje (GOB) Industrieweg 47 8071 CS Nunspeet Registratienummer 336202635 Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen TH Papendrecht Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen TH Papendrecht Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen 4 3352TH Papendrecht Registratienummer 570617935 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Papendrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

www.gastouderland.nl

www.gastouderland.nl www.gastouderland.nl Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 2 Werkwijze Gastouderland 2 Selectiecriteria gastouders 2 Kwaliteit gastouders 3 De kosten 3 Klachtenreglement

Nadere informatie

Inspectierapport Korelon (GOB) Lievershil RJ ZWIJNDRECHT Registratienummer

Inspectierapport Korelon (GOB) Lievershil RJ ZWIJNDRECHT Registratienummer Inspectierapport Korelon (GOB) Lievershil 42 3332RJ ZWIJNDRECHT Registratienummer 125774060 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Zwijndrecht Datum inspectie: 14-06-2016

Nadere informatie

Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan EA Tiel Registratienummer

Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan EA Tiel Registratienummer Inspectierapport TOBI (GOB) Dodewaardlaan 6 4006EA Tiel Registratienummer 193464858 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Tiel Datum inspectie: 03-05-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032

Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032 Inspectierapport Mevrouw R. Tjerkstra (VGO) Golfslag 21 9732MB GRONINGEN Registratienummer 185636032 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 06-03-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 Nog maar dikke week te gaan en dan staat de zomervakantie al weer voor de deur. We hebben de laatste weken al een voorproefje gehad van het mooie weer en we gaan er vanuit

Nadere informatie

Inspectierapport Icasa (GOB) Turris TG ELST GLD Registratienummer

Inspectierapport Icasa (GOB) Turris TG ELST GLD Registratienummer Inspectierapport Icasa (GOB) Turris 6 6661TG ELST GLD Registratienummer 986107232 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: OVERBETUWE Datum inspectie:

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket

Nadere informatie

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk 16 7958ST KOEKANGE Registratienummer 130948007 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 19-10-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE

Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE Inspectierapport Hoogen (VGO) Gerard Doggerlaan 19 2493AX 'S-GRAVENHAGE Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: S GRAVENHAGE Datum inspectie: 30-09-2014 Type onderzoek: Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: RIJSSEN-HOLTEN Datum inspectie: 23-10-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Assen (GOB) S Allendeplein 41 9728TL GRONINGEN Registratienummer 197991245

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Assen (GOB) S Allendeplein 41 9728TL GRONINGEN Registratienummer 197991245 Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Assen (GOB) S Allendeplein 41 9728TL GRONINGEN Registratienummer 197991245 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 26-10-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748 Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HENGELO Datum inspectie: 13-11-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Coöperatie Gastouderbureau Magnolia U.A. (GOB) Ringbaan Zuid 8 6905DB ZEVENAAR Registratienummer 124402550

Inspectierapport Coöperatie Gastouderbureau Magnolia U.A. (GOB) Ringbaan Zuid 8 6905DB ZEVENAAR Registratienummer 124402550 Inspectierapport Coöperatie Gastouderbureau Magnolia U.A. (GOB) Ringbaan Zuid 8 6905DB ZEVENAAR Registratienummer 124402550 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht

Nadere informatie

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 09-06-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Tytsjerksteradiel Datum inspectie: 20-03-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 17-08-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016 NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016 Nog maar een dikke week te gaan en de officiële zomervakantie van de basisschool kinderen staat alweer voor de deur. Net voor de vakantie nog maar even een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Inhoudsopgave pag. 1. Voorstellen 2 2. Werkwijze 2 3. Vraagouders 2 4. Gastouders 2 5. Kwaliteit 3 6. Kosten 3 1. Even voorstellen Gastouderbureau

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids

Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids A Algemeen 1 Het is vereist dat op de opvanglocatie aanwezig zijn: Pedagogisch beleidsplan Rondomkids. Protocol kindermishandeling

Nadere informatie

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471 Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: SUDWEST-FRYSLAN Datum inspectie: 02-04-2014 Type

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang 1 Voor de communicatie over en imple mentatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert

Nadere informatie

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Boogschutter 88 9602MG HOOGEZAND Registratienummer 106778857

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Boogschutter 88 9602MG HOOGEZAND Registratienummer 106778857 Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Boogschutter 88 9602MG HOOGEZAND Registratienummer 106778857 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Hoogezand-Sappemeer Datum inspectie: 04-08-2015

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

Inspectierapport GOB Siemenotje (GOB) Wouter van den Walestraat CR HEINENOORD Registratienummer

Inspectierapport GOB Siemenotje (GOB) Wouter van den Walestraat CR HEINENOORD Registratienummer Inspectierapport GOB Siemenotje (GOB) Wouter van den Walestraat 3 3274CR HEINENOORD Registratienummer 220584813 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Binnenmaas Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Derin (VGO) Verdistraat JG VENRAY

Inspectierapport Derin (VGO) Verdistraat JG VENRAY Inspectierapport Derin (VGO) Verdistraat 53 5802JG VENRAY Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: VENRAY Datum inspectie: 02-12-2014 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat 34 4373 AV BIGGEKERKE Registratienummer 132639531 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Veere

Nadere informatie

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Prins Bernhardstraat 11b 7651ED TUBBERGEN Registratienummer

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Prins Bernhardstraat 11b 7651ED TUBBERGEN Registratienummer Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Prins Bernhardstraat 11b 7651ED TUBBERGEN Registratienummer 105026451 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: TUBBERGEN Datum inspectie: 15-05-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Akagunduz- Aydin (VGO) Wedesteinbroek RK Nijmegen

Inspectierapport Akagunduz- Aydin (VGO) Wedesteinbroek RK Nijmegen Inspectierapport Akagunduz- Aydin (VGO) Wedesteinbroek 1325 6546RK Nijmegen Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Nijmegen In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie: 30-11-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Sittard (GOB) de Gronckelstraat 8 6141AG LIMBRICHT Registratienummer 853621615

Inspectierapport ViaViela Sittard (GOB) de Gronckelstraat 8 6141AG LIMBRICHT Registratienummer 853621615 Inspectierapport ViaViela Sittard (GOB) de Gronckelstraat 8 6141AG LIMBRICHT Registratienummer 853621615 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie: 17-03-2015

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Utrecht Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061

Inspectierapport ViaViela Utrecht Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061 Inspectierapport Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 24-08-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162 Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 04-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Ayhan (VGO) Bilderdijkstraat GN NIJMEGEN

Inspectierapport Ayhan (VGO) Bilderdijkstraat GN NIJMEGEN Inspectierapport Ayhan (VGO) Bilderdijkstraat 100 6531GN NIJMEGEN Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Nijmegen In opdracht van gemeente: NIJMEGEN Datum inspectie: 04-03-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf HL Breda Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf HL Breda Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf 132 4824HL Breda Registratienummer 165157471 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Breda Datum inspectie: 31-07-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderopvang SKSG (GOB) Heresingel 10 9711ES GRONINGEN Registratienummer 435819768

Inspectierapport Gastouderopvang SKSG (GOB) Heresingel 10 9711ES GRONINGEN Registratienummer 435819768 Inspectierapport Gastouderopvang SKSG (GOB) Heresingel 10 9711ES GRONINGEN Registratienummer 435819768 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 15-06-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Devi Sonsbeeck (GOB) Bernhardsingel SL Breda Registratienummer

Inspectierapport Devi Sonsbeeck (GOB) Bernhardsingel SL Breda Registratienummer Inspectierapport Devi Sonsbeeck (GOB) Bernhardsingel 51 4811SL Breda Registratienummer 646417897 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Breda Datum inspectie: 21-12-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg CH WESTENDORP Registratienummer

Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg CH WESTENDORP Registratienummer Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg 3 7054 CH WESTENDORP Registratienummer 223543482 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Oude IJsselstreek

Nadere informatie

Inspectierapport FlexLife bemiddelingsbureau (GOB) J. van der Haarpark AT Nieuwkoop Registratienummer

Inspectierapport FlexLife bemiddelingsbureau (GOB) J. van der Haarpark AT Nieuwkoop Registratienummer Inspectierapport FlexLife bemiddelingsbureau (GOB) J. van der Haarpark 24 2421AT Nieuwkoop Registratienummer 184355096 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Nieuwkoop Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Zwolle (GOB) Moerheimstraat CK Dedemsvaart Registratienummer

Inspectierapport ViaViela Zwolle (GOB) Moerheimstraat CK Dedemsvaart Registratienummer Inspectierapport ViaViela Zwolle (GOB) Moerheimstraat 184 7701CK Dedemsvaart Registratienummer 918762352 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Hardenberg Datum inspectie: 04-09-2017

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Rondomkids Rondomkids Rondomkids. 1. Het is vereist dat op de opvanglocatie de volgende zaken aanwezig zijn:

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Rondomkids Rondomkids Rondomkids. 1. Het is vereist dat op de opvanglocatie de volgende zaken aanwezig zijn: Algemene voorwaarden Gastouderbureau Rondomkids Rondomkids Rondomkids A. Algemeen 1. Het is vereist dat op de opvanglocatie de volgende zaken aanwezig zijn: a) De Risico inventarisatie die heeft plaatsgevonden

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904 Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Loon op Zand Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg JR Haren Gn Registratienummer

Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg JR Haren Gn Registratienummer Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg 117 9753JR Haren Gn Registratienummer 211984012 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Haren Datum inspectie: 13-06-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Hoogendijk (VGO) Dorpsstraat 116A 1566AP Assendelft

Inspectierapport Hoogendijk (VGO) Dorpsstraat 116A 1566AP Assendelft Inspectierapport Hoogendijk (VGO) Dorpsstraat 116A 1566AP Assendelft Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Zaanstad Datum inspectie: 04-04-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Laerhoven - Heys (VGO) Koudenberg JR STEENBERGEN NB

Inspectierapport Laerhoven - Heys (VGO) Koudenberg JR STEENBERGEN NB Inspectierapport Laerhoven - Heys (VGO) Koudenberg 27 4651JR STEENBERGEN NB Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: STEENBERGEN Datum inspectie: 18-08-2014 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Maatwerk Bemiddeling

Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang voor Gast- en Vraagouders. Maatwerk Gastouderbemiddeling is een bureau dat regionaal werkzaam is op het gebied van gastouderopvang. Maatwerk richt zich uitsluitend op het regelen

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat 34 4373 AV BIGGEKERKE Registratienummer 132639531 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Veere Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat 34 3533EX Utrecht Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 06-09-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau NL- Drenthe (GOB) Kamerlingh Onnesstraat HE Groningen

Inspectierapport Gastouderbureau NL- Drenthe (GOB) Kamerlingh Onnesstraat HE Groningen Inspectierapport Gastouderbureau NL- Drenthe (GOB) Kamerlingh Onnesstraat 3 9727HE Groningen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 23-04-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2011

Nieuwsbrief November 2011 Nieuwsbrief November 2011 In deze nieuwsbrief willen wij u informeren omtrent een aantal wijzigingen die worden doorgevoerd in de Wet Kinderopvang per 1 januari 2012 en (naar verwachting) per 1 januari

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP GELEEN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP GELEEN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport I C You Gastouderbureau (GOB) Weissenbruchstraat TW Dordrecht Registratienummer

Inspectierapport I C You Gastouderbureau (GOB) Weissenbruchstraat TW Dordrecht Registratienummer Inspectierapport I C You Gastouderbureau (GOB) Weissenbruchstraat 25 3314TW Dordrecht Registratienummer 110244278 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Dordrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders.

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Gastouderopvang wordt verzorgd door een gastouder in een gezinssituatie. De gastouder is verantwoordelijk voor de opvang en staat ingeschreven bij een

Nadere informatie

Inspectierapport Dolfijntjes (GOB) Stationsweg PX EDE Registratienummer

Inspectierapport Dolfijntjes (GOB) Stationsweg PX EDE Registratienummer Inspectierapport Dolfijntjes (GOB) Stationsweg 106 6711 PX EDE Registratienummer 162801580 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Ede Datum inspectie:

Nadere informatie

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Inhoud Welkom Start je eigen kinderopvang! Wat is gastouderopvang? Wat

Nadere informatie

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder 1 Informatie voor gastouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis, in een gezinssituatie, dicht bij huis of werk, op vaste

Nadere informatie

Inspectierapport GOB Junior (GOB) Boomsluiters 19 8334MX TUK Registratienummer 216091196

Inspectierapport GOB Junior (GOB) Boomsluiters 19 8334MX TUK Registratienummer 216091196 Inspectierapport GOB Junior (GOB) Boomsluiters 19 8334MX TUK Registratienummer 216091196 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: STEENWIJKERLAND Datum inspectie: 16-09-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Nanny op Maat (GOB) Groot Abelenbos 8 1974TC IJmuiden

Inspectierapport Nanny op Maat (GOB) Groot Abelenbos 8 1974TC IJmuiden Inspectierapport Nanny op Maat (GOB) Groot Abelenbos 8 1974TC IJmuiden Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Velsen Datum inspectie: 16-09-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau De Regenboog (GOB) Burgemeester Geradtslaan 15c 6641ZR BEUNINGEN GLD

Inspectierapport Gastouderbureau De Regenboog (GOB) Burgemeester Geradtslaan 15c 6641ZR BEUNINGEN GLD Inspectierapport Gastouderbureau De Regenboog (GOB) Burgemeester Geradtslaan 15c 6641ZR BEUNINGEN GLD Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Nijmegen In opdracht van gemeente: BEUNINGEN Datum inspectie:

Nadere informatie

Door de indexatie gaan de maximale uurprijzen voor kinderopvang met 2% omhoog:

Door de indexatie gaan de maximale uurprijzen voor kinderopvang met 2% omhoog: De proefberekeningen voor de kinderopvangtoeslag via www.toeslagen.nl van 2015 zijn inmiddels vrijgegeven. U kunt nu een proefberekening maken en kijken wat de kosten zijn voor kinderopvang in 2015. Mocht

Nadere informatie

Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765

Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765 Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Nissewaard Datum inspectie: 24-03-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Smarttkids Groningen (GOB) Bartholomeus van der Helststraat 115 9601CC HOOGEZAND Registratienummer 890945226

Inspectierapport Smarttkids Groningen (GOB) Bartholomeus van der Helststraat 115 9601CC HOOGEZAND Registratienummer 890945226 Inspectierapport Smarttkids Groningen (GOB) Bartholomeus van der Helststraat 115 9601CC HOOGEZAND Registratienummer 890945226 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Gerlachusstraat AK LOON OP ZAND Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Gerlachusstraat AK LOON OP ZAND Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Gerlachusstraat 91 5175AK LOON OP ZAND Registratienummer 147662904 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: LOON OP ZAND Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Dalemans (VGO) Mortonhof AA Hoogeveen

Inspectierapport Dalemans (VGO) Mortonhof AA Hoogeveen Inspectierapport Dalemans (VGO) Mortonhof 66 7908AA Hoogeveen Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Hoogeveen Datum inspectie: 21-04-2015 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie