Zin om een groeiend bedrijf over te nemen, een bedrijf dat al 8 jaar lang groeit en blijft groeien? (Natuurlijk, want u bent dol op chocolade.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zin om een groeiend bedrijf over te nemen, een bedrijf dat al 8 jaar lang groeit en blijft groeien? (Natuurlijk, want u bent dol op chocolade."

Transcriptie

1 Zin om een groeiend bedrijf over te nemen, een bedrijf dat al 8 jaar lang groeit en blijft groeien? (Natuurlijk, want u bent dol op chocolade.) Bent u overtuigd dat u nóg beter kan dan de oprichters? Lees dan gauw verder en neem contact met ons op!

2 Wat is er eigenlijk zo speciaal aan Rendez-Vous Chocolat?

3 Ja, wat maakt Rendez-Vous Chocolat eigenlijk zo speciaal? Wel, laten we dat samen even ontdekken... Eerst en vooral is er het concept, m.a.w. wat de klanten te zien krijgen als ze kennismaken met de winkel en wat hen ook effectief aanzet om de deur te openen en binnen te stappen. De naam. Hij draagt symbolen uit, of dromen... Het is de plek waar u uitzonderlijke chocolade ontmoet en waar u uzelf een plezier gunt. Het logo. Rood op een witte achtergrond of zwart op een rode achtergrond. De kleur rood vormt de rode draad doorheen de merkidentiteit. Het lettertype bootst een met chocolade geschreven woord na. Een merk dat zich van bij de eerste aanblik weet te onderscheiden én dat weet te bekoren. De winkel. Een bijzondere kleurenharmonie die in het oog springt: donkerrood, felroze, lila, oker, zwart en wit. Het assortiment: een van de meest uitgebreide van Brussel. U ontdekt er meer dan 80 zorgvuldig versierde pralines met subtiele, verfijnde smaakcombinaties, een weldaad in de mond en een streling voor het oog. De etiketten spreken tot de verbeelding met termen als viooltjes, klaproos, earl grey, tonkabonen, praliné op grootmoeders wijze, pecannotenfantasie De verpakking. Rood met zwart of zwart met rood. Kubussen en vierkante doosjes, heel herkenbaar voor uw vrienden Proeven. Een hoogdag voor de smaakpapillen. Elke smaak is een waar genot! Aldus onze klanten... We zijn blij met deze feedback, want we verplichten hen uiteraard tot niets!

4 De weg naar de perfectie

5 En niet alleen perfectie Van bij het prille begin werken de oprichters alleen maar met de allerbeste ingrediënten, zonder enige toegeving. Voor ons is pralines maken een kunst, de kunst om klanten in verrukking te brengen met buitengewone smaken. Daarom werken we alleen met de meest zuivere en dus zeldzame chocoladesoorten. We combineren ze met andere elementen met een perfect harmonieus aromaprofiel, niet alleen met de chocolade, maar ook met de ongebreidelde fantasie van Anca. Het doet ons dan ook plezier u te kunnen melden dat Rendez-Vous Chocolat elke dag weer nieuwe chocoladefans aantrekt en verleidt, mensen die geen genoegen nemen met chocolade van prima kwaliteit maar die op zoek gaan naar het allerbeste. Rendez-Vous Chocolat neemt met plezier de uitdaging aan om hun verwachtingen nog meer te overtreffen en schotelt hen zo nieuwe smaakcombinaties voor om duimen en vingers bij af te likken. Bij ons ontdekt u elke keer weer iets nieuws Onze klanten zijn steeds op zoek naar nieuwe smaaksensaties en vertrouwen op het verschrikkelijk slechte humeur van Anca als ze het zichzelf opgelegde niveau net niet haalt. Elke praline passeert haar kritische oog. Pralines die in de etalage uitgestald worden beantwoorden dan ook aan het vereiste topkwaliteitsniveau. Proef en val als een blok.

6

7 Over topchocolade en gedeelde knowhow U hebt de site bezocht en hebt met eigen ogen gezien hoever Rendez-Vous Chocolat de verfijning en de fantasie doortrekt, alles overgoten met een subtiel humorsausje. U hebt gezien dat we cursussen geven in onze eigen school waar chocoladeaddicts (liefhebbers of profs in de dop) van uit de hele wereld op af komen. De bijzonder gesmaakte cursussen van Anca. Rendez-Vous Chocolat spreekt ook de smaakpapillen aan. Smaakpapillenkrantje is de titel van het krantje dat we uitgeven en in de buurt in de bus laten steken of per mail verspreiden.

8 Een concept dat u moeiteloos weet in te pakken?

9 Wat Rendez-Vous Chocolat u te bieden heeft Een uitgewerkt en uitgetest totaalconcept (wat eerder zeldzaam is), dat de kinderschoenen al ontgroeid is. Het bestaat uit een sterk merk, een doeltreffend productiesysteem, een aanlokkelijk winkelontwerp, mooi ogende verpakkingen en een website... dit alles helemaal gebruiksklaar. Rendez-Vous Chocolat staat tevens voor een schat aan recepten en versiering voor pralines, ontsproten aan de creativiteit van Anca en onderbouwd door haar wetenschappelijke achtergrond. In 2007 werd het concept, na een minutieuze voorbereiding van 1 jaar, in de vorm van een pilootproject gelanceerd. De daaropvolgende jaren werd het verder gefinetuned. Momenteel staat het helemaal op punt en geniet het voldoende flexibiliteit om, indien u dat later zou wensen, in binnen- en buitenland uit te breiden en geïntegreerd te worden in gelijk welke cultuur en om het even welke beschikbare ruimte. Dankzij de Belgische roots geniet het merk Rendez-Vous Chocolat een grote geloofwaardigheid, een niet te onderschatten commerciële troef! Rendez-Vous Chocolat is niet gelinkt aan een bepaalde persoon, maar is een concept dat voortgezet kan worden door eenieder die de wil (en de gedrevenheid) heeft om iets speciaals te verwezenlijken in zijn of haar leven. De persoonlijkheid van de oprichters verschaft het merk een menselijk aspect, een mooi verhaal waar nog vele hoofdstukken lang op voortgeborduurd kan worden. Anca Andreitu en Georges Grignard stellen hun ervaring en competenties (zie verderop) tot uw beschikking om u te ondersteunen bij de overname van het concept, van de training van de productiemedewerkers over de communicatie tot de verkoop. Kortom, u krijgt meteen een solide basis in handen om verder te bouwen aan de groei van de onderneming!

10

11 Enkele anekdotes over Rendez-Vous Chocolat Op een dag zagen we een geblindeerde bus voor de winkel halt houden. De echtgenote van de Amerikaanse Ambassadeur stapte uit en kwam, samen met haar lijfwachten, enkele dozen pralines kopen. Sindsdien onderhouden we uitstekende banden met de Amerikaanse Ambassade in Brussel, net als met een aantal andere in de Europese hoofdstad gevestigde ambassades. Zo is er een dame met Oostenrijkse roots die in Brussel werkt voor de Europese Unie en helemaal weg is van onze chocolade. Ze nam contact op met winkeleigenaars in Wenen om hen te overtuigen onze pralines te verkopen. Ze was zo enthousiast dat ze hen zélf opbelde om te vragen wat hun besluit was. Ook een Londense tolk voor de Europese Unie is een rasechte fan van onze chocolade. Hij spreekt er met liefde over in alle talen die hij kent. Op een dag werden we gecontacteerd door een Filippijn, een regisseur van documentaires voor langeafstandsvluchten. Hij wilde opnames maken in een Brusselse chocolaterie. We hebben hem ontvangen en sindsdien kijken duizenden reizigers met vertrek vanuit de luchthaven van Manilla naar onze winkel ergens hoog in de wolken. Steeds meer Amerikanen, Canadezen, Mexicanen, Chilenen, Venezolanen, Peruvianen, Argentijnen, Russen, Georgiërs, Chinezen, Japanners, Maleisiërs, Libanezen, Algerijnen, Tunesiërs, Italianen, Duitsers, Zwitsers, Hongaren, Roemenen, Tsjechen, Fransen, Britten, Nederlanders, Spanjaarden, Portugezen, Belgen en tal van andere nationaliteiten weten onze chocolade te smaken. Vlak voor ze weer naar huis gaan, houden ze vaak even halt bij onze winkel om chocolaatjes mee te nemen voor het thuisfront. En zo brengt elke dag weer nieuwe anekdotes

12 Als zij er niet aan gedacht hadden, zou Rendez-Vous Chocolat nooit bestaan hebben

13 Wie zijn Anca Andreitu en Georges Grignard, de oprichters van Rendez-Vous Chocolat? Anca Andreitu is licentiaat Chemie. Georges Grignard was Marketing Services Director van de groep Puratos*. Anca Andreitu ontwikkelde, dankzij de ervaringen die ze in haar professionele parcours heeft opgedaan, een scherp ontwikkelde zintuiglijke waarneming. Zo kan ze, door gewoon een product te proeven, de ingrediënten ervan ontrafelen. In de creatie van talloze pralines waarmee ze steeds meer klanten in vervoering bracht, scherpte ze bovendien haar creativiteit en finesse aan. Georges Grignard, oorspronkelijk schilder en theateracteur, studeerde literatuur en ging aan de slag als copywriter bij een Amerikaanse multinational in de reclamesector. Hij werkte aan concepten voor grote klanten als British Airways en Schwartzkopf. Hij trad toe tot de groep Puratos en legde mee de grondslagen voor de afdeling Design & Communication die later omgedoopt zou worden tot de Marketing Services. Hij speelde een belangrijke rol in de evolutie van de groepsidentiteit ter wereld. Zij staan allebei klaar om hun ervaringen met u te delen. En vooral om u te helpen om de opmars van de onderneming in België en overal ter wereld verder te ondersteunen.

14 Enkele ideeën om Rendez-Vous Chocolat nog verder uit te bouwen Andere kwaliteitsartikelen te koop aanbieden (patisserie, ijs, koekjes ), zelf gemaakt of aangekocht en doorverkocht; Een consumptiesalon inrichten. Rendez-Vous Chocolat ligt op een hoek, is zuidgericht en heeft een brede stoep. De straat werd bovendien net opnieuw aangelegd, het resultaat mag er zijn; Pralines verkopen aan andere winkels in binnen- en buitenland; Nieuwe winkels openen (de productiecapaciteit van het atelier kan de bevoorrading van meerdere winkels aan); En we lichten u, desgewenst, graag nog een heleboel andere suggesties toe Zou u Rendez-Vous Chocolat willen overnemen? Voelt u de drang om iets speciaals te doen in uw leven? Neem dan meteen contact met ons op! We nemen graag de tijd om de mogelijkheden van uw project samen met u te bespreken. Op dit adres of elders in de wereld. Rendez-Vous Chocolat bvba Hansen-Soulielaan 84 - B-1040 Brussel België Gsm: rendezvouschocolat@skynet.be

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Brussel, 29 januari 2014 - Zoals voorgeschreven in het charter voor de Titularissen van het Brevet van Gebrevetteerd Koninklijk Hofleverancier,

Nadere informatie

CASE VITA VEGGIE OVER VITA VEGGIE DE UITDAGING

CASE VITA VEGGIE OVER VITA VEGGIE DE UITDAGING CASE VITA VEGGIE OVER VITA VEGGIE Bjorn en Saren kenden met hun onderneming t Groentehalleke een snelle groei. In geen tijd werd de groente- en fruitzaak op 2 locaties uitgebaat en kwam het vooruitzicht

Nadere informatie

Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit!

Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit! Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit! zelfbewust eigentijds ambities kritisch ondersteuning open uitdaging ruimdenkend samen ondernemend betrokken oog voor de wereld vrijheid creatief daadkracht

Nadere informatie

Mijn buitenlandse studie-ervaring

Mijn buitenlandse studie-ervaring Mijn buitenlandse studie-ervaring Waarom niet in het buitenland studeren? Al tijdens het secundair onderwijs kriebbelde het al bij mij om ergens anders verder te studeren. Namelijk, op mijn 17 jaar had

Nadere informatie

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd.

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. Overstelp uw klanten met smaak Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. www.chocol-at.be ZACHTHEID VOOR UW ZAKEN Verlies geen tijd meer om voor uw klanten en

Nadere informatie

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje De eerste indruk.. Is niet alleen in de liefde bepalend. Maar ook in zaken. Als potentiele klanten voor het eerst met uw zaak te maken krijgen,

Nadere informatie

Nieuwe Guylian s Temptations geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar

Nieuwe Guylian s Temptations geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar ISM 2011 stand: Hal 10.2, C 031- C 039 Januari 2011 Sint-Niklaas, België Nieuwe geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar Vorig jaar lanceerde Guylian een nieuwe reeks individueel verpakte Belgische

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks).

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks). What is new: Benelux market 2014 Chocolaterie Guylian N.V. Caramel Zeepaardjes Pralines Zodra je door de heerlijke melkchocolade schelp bijt brengt onze delicate, zachte caramelvulling je in vervoering.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Zuiddag 20 oktober 2016

Zuiddag 20 oktober 2016 Zuiddag 20 oktober 2016 Wat hebben onze leerlingen van 4 Economie A2 van het domein Economie & IT allemaal beleefd? U leest het hier Zuiddag 20 oktober 2016 4ECA2 - Anneleen De Moor Febe en ik gingen werken

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER!

GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER! U hebt : een onafhankelijke geest, de wil om te slagen en om te ondernemen? GA DE UITDAGING AAN WORD FRANCHISENEMER! Het DEFI-concept DEFI is een non-food discountketen. De klant vindt er alles voor zijn

Nadere informatie

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN.

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. 1 2 Uw basisuitrusting: Rayher Creatief beton (1), water (2), gietvorm naar keuze (3), penseel en zonnebloemolie

Nadere informatie

MACARONS HOOFDVERKOOPPUNT

MACARONS HOOFDVERKOOPPUNT MACARONS Mich aël Antoine M&A Macarons, met een vaste stek in België, is een onderneming die zich bezighoudt met het maken van ambachtelijke macarons. Alles is begonnen door Michaëls passie voor fijne

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

We are not trying to changethe world, just bakery.

We are not trying to changethe world, just bakery. We are not trying to changethe world, just bakery. 100% recuperatie van de warmte van de ovens & compressoren voor het opwarmen van onze kantoren en water Onze 2.000 m 2 zonnepanelen wekken 25% van onze

Nadere informatie

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. 1. Algemeen Crostino Gelateria & Café is een onderneming gespecialiseerd in ambachtelijk vers bereid ijs, ondersteund met de verkoop van diverse producten. Deze producten worden verder toegelicht in het

Nadere informatie

Dharma DE WARME CHARME VAN

Dharma DE WARME CHARME VAN REPORTAGE Dharma DE WARME CHARME VAN Het enthousiast kloppend hart van Kortrijk heeft er sinds kort een uniek adresje bij. Met Bed&Breakfast Dharma maakt gastvrouw Linda haar droom waar en garandeert ze

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Thema Wat zie ik? Wat hoor ik? Wat voel ik? (Zintuigen) Week 1 : Het gezicht

Thema Wat zie ik? Wat hoor ik? Wat voel ik? (Zintuigen) Week 1 : Het gezicht Thema Wat zie ik? Wat hoor ik? Wat voel ik? (Zintuigen) Week 1 : Het gezicht - Grote kring : Puk heeft spiegeltjes meegenomen, want hij vind dat hij er zo mooi uit ziet in de spiegel. Elk kind krijgt een

Nadere informatie

HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo

HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo Welkom in het Häagen-Dazs dorp by nendo EEN FEEËRIEK DECOR. EEN SCHOUWSPEL OM VAN TE SMULLEN. Kerst. Eindelijk nog eens allemaal samen rond de tafel. Heerlijk bijkletsen en

Nadere informatie

WebsiteKlanten.nl Piet Hein Bouwkamp

WebsiteKlanten.nl Piet Hein Bouwkamp 1. Staat er een superduidelijke beschrijving van jouw toegevoegde waarde op je website op een plek die niet te missen is? Een plek waar echt niemand er omheen kan? Tip: Je toegevoegde waarde is niet wat

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I Webteksten schrijven Denise van der Burg 0840384 CMD1I Inhoud Inleiding... Analyse websites. De bloemist Zoetermeer. Boom bloembinders Breda Norbets bloemkunst en meer. De bloemenhoek. Mijn keuze. Bouwplan

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar Opdracht 1 Ideeën liggen voor het oprapen Nick de Kleijn 0817774 CMD2D Concept Development 16-03-2011 Manon van der Sar Inhoud De Locatiekeuze 3 De 15 foto s 4 De principes 5 Het Concept 9 De Locatiekeuze

Nadere informatie

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19 Enkele reis Europa Ali (27 jaar): In Irak zou niet meer Naam: Ali Leeftijd: 27 jaar Komt uit: Irak Woont in België: 3,5 jaar Ik ben kunstenaar. Ik maak kalligrafieën. Dat zijn teksten met mooi versierde

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

Informatie voor instellingen:

Informatie voor instellingen: Informatie voor instellingen: Meer passende tijdsbesteding voor cliënten Invulling geven aan de zorgvraag het sociale netwerk onderhouden en uitbreiden Efficiënter werken voor persoonlijke begeleiders

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes Persbericht Chocolaterie Guylian NV EUROPARK-OOST 1 9100 SINT-NIKLAAS TEL. +32 3 760 97 00 6 juni 2014 3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

Nadere informatie

Opening van het thema op vrijdag 5 november.

Opening van het thema op vrijdag 5 november. Grote Klus Thema : Lekker Fit Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met een leuke en gezonde activiteit in het restaurant. Als je de grote klus met een groepje maakt, moet je meer

Nadere informatie

MINIGIDS Omschrijving van de talenten

MINIGIDS Omschrijving van de talenten Omschrijving: Waar haal ik mijn drive vandaan? Aansteker Bezige Bij Als ik een idee heb of hoor, wil ik meteen aan de slag gaan. Ik wil actie en ben vaak de eerste die eraan begint. Ik steek vaak anderen

Nadere informatie

IN DEN BEGINNE WAREN DE WERELDEN VAN DE LEVENDEN EN DODEN NOG NIET GESCHEIDEN

IN DEN BEGINNE WAREN DE WERELDEN VAN DE LEVENDEN EN DODEN NOG NIET GESCHEIDEN IN DEN BEGINNE WAREN DE WERELDEN VAN DE LEVENDEN EN DODEN NOG NIET GESCHEIDEN In den beginne waren de werelden van de levenden en de doden niet gescheiden. Het leven na de dood en Bijna Dood Ervaringen

Nadere informatie

RUIMTE OM TE LEVEN 2

RUIMTE OM TE LEVEN 2 LIVING INSIDE OUT RUIMTE OM TE LEVEN 2 ONTDEK DE KUNST VAN HET LEVEN IN EEN ALIPLAST VERANDA Een Aliplast veranda biedt u een nieuwe wereld van plezier en comfort en volkomenheid. U komt steeds binnen,

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

ZET ZIJN DEUREN VOOR U OPEN

ZET ZIJN DEUREN VOOR U OPEN Concept Chocolate ZET ZIJN DEUREN VOOR U OPEN 6 Maak kennis met het werk van onze ambachtslieden en proef onze verrukkelijke caraques en pralines. CONTACT : T : +32 (0)2 242 94 66 F : + 32 (0)2 242 95

Nadere informatie

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel B: Schriftelijk gedeelte Voorbeeldexamen 3 Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid 5 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 645.097 mutsjes in totaal gebreid Hallo, Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elke winter breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Begeleidingsaanbod. Kerken voor de toekomst

Begeleidingsaanbod. Kerken voor de toekomst Begeleidingsaanbod Kerken voor de toekomst Hoewel de V-methode goed bruikbaar is als een zelf-doe-instrument, is het plezierig als zo nu en dan iemand van buiten meekijkt en meehelpt. Onze ervaring is

Nadere informatie

De band met mobiliteit

De band met mobiliteit De band met mobiliteit Klantenverhaal / GMS-Groep GMS staat voor General Mobility Services. De focus ligt op gerichte service gekoppeld aan een oplossing voor de klant. U kunt er terecht voor zowel verkoop,

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen Er gaat een wereld voor u open HAND is een uniek concept voor bedrijven en instellingen met als doel het versterken van werkrelaties

Nadere informatie

Internationaal succes bereikt u niet met praten...

Internationaal succes bereikt u niet met praten... Internationaal succes bereikt u niet met praten... ... maar met begrijpen! Als u een nieuwe markt wilt veroveren is het belangrijk dat u de doelgroep kent. Het is ook belangrijk dat u weet wie uw concurrenten

Nadere informatie

België heeft een vlag met 3 verticale banden: zwart, rood en geel. Hoe is de vlag van jouw thuisland?

België heeft een vlag met 3 verticale banden: zwart, rood en geel. Hoe is de vlag van jouw thuisland? België heeft een vlag met 3 verticale banden: zwart, rood en geel. Hoe is de vlag van jouw thuisland? De hoofdstad van België is Brussel. Wat is de hoofdstad van jouw thuisland? België ligt aan de Noordzee.

Nadere informatie

Frozen Belgian Waffles

Frozen Belgian Waffles Frozen Belgian Waffles Makkelijk in gebruik Niet nodig om te ontdooien Brusselse wafel: Ronde wafel: of of 1 minuut in een wafelijzer 4 minuten in de oven op 200 C 3 minuten in de oven op 200 C 1 minuut

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

Virale Verkooptechnieken

Virale Verkooptechnieken Virale Verkooptechnieken Peter Stinckens www.mailmentor.eu 2 Virale verkooptechnieken Peter Stinckens Titel: Virale verkooptechnieken ISBN: 9789402127461 Auteur: Peter Stinckens Uitgegeven door: het House

Nadere informatie

3 Bijna ruzie. Maar die Marokkanen en Turken horen hier niet. Ze moeten het land uit, vindt Jacco.

3 Bijna ruzie. Maar die Marokkanen en Turken horen hier niet. Ze moeten het land uit, vindt Jacco. 1 Het portiek Jacco ruikt het al. Zonder dat hij de voordeur opendoet, ruikt hij al dat er tegen de deur is gepist. Dat gebeurt nou altijd. Zijn buurjongen Junior staat elke avond in het portiek te plassen.

Nadere informatie

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur Hoe ontwikkel ik Ineke Strouken een ijzersterk volkscultuurproject? Geachte dames en heren, Welkom op deze studiedag Hoe ontwikkel ik een ijzersterk volkscultuurproject. Sinds een tweetal jaren staat volkscultuur

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 www.maf.nl/baarssen Nieuwsbrief nr. 1 April 2013 BESTE

Nadere informatie

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête DigitasLBi presenteert nieuwe enquête over wereldwijd winkelgedrag en onthult enkele belangrijke trends voor Belgische markt Brussel, 24 april, 2014 M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag

Nadere informatie

Het verhaal van de Actielessen

Het verhaal van de Actielessen http://www.edusom.nl Het verhaal van de Actielessen In de Actielessen ontmoeten acht mensen elkaar. Ze kennen elkaar van een taalcursus. 1. Overal kun je de taal leren In de eerste Actieles ontmoeten Mounir

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

Uitvinders Ontdekkers en hervormers Groep 8 Handleiding voor de leerkracht Informatie voor de geschiedenislessen Hoofdopdrachten

Uitvinders Ontdekkers en hervormers Groep 8 Handleiding voor de leerkracht Informatie voor de geschiedenislessen Hoofdopdrachten Uitvinders Ontdekkers en hervormers Groep 8 Handleiding voor de leerkracht Deze handleiding en de opdrachten zijn bedoeld als aanvulling op de geschiedenislessen over de ontdekkers en hervormers. De lesonderdelen

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke. Johan Verhaegen. Schoonmaakbedrijf Perfectie

Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke. Johan Verhaegen. Schoonmaakbedrijf Perfectie 1 2 Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke Johan Verhaegen Schoonmaakbedrijf Perfectie Een ondernemersverhaal met als rode draad een lovestory! Zo zijn er niet veel Het verhaal

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten?

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? 4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? Deze zomer was ik op familiebezoek in Honduras. Geheel onverwacht liep ik er twee oude bekenden tegen het lijf. Ze stonden pardoes voor mijn neus. Ik

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier VOLGUMMER: Sollicitatieformulier Datum: Persoonlijke gegevens Familienaam Voornaam Geboortedatum M V Geboorteplaats Straat + r Postcode Telefoon Woonplaats GSM E mail Burgerlijke staat Getrouwd Ongehuwd

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Naam afzender Straat en huisnummer Woonplaats Telefoon. Rotterdam, 16 december 2005. Smikkel BN-actie Postbus 3333 1273 KB Etten-Leur

Naam afzender Straat en huisnummer Woonplaats Telefoon. Rotterdam, 16 december 2005. Smikkel BN-actie Postbus 3333 1273 KB Etten-Leur Rotterdam, 16 december 2005 Betreft: smikkel BN-actie Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van de Smikkelrepen actie willen wij graag reageren. Je kon 25 punten verzamelen om mee te doen maar tot onze

Nadere informatie

Minister Kris Peeters bezoekt Guylian

Minister Kris Peeters bezoekt Guylian Minister Kris Peeters bezoekt Guylian Op maandag 12 juni brengt Vlaams minister Kris Peeters, bevoegd voor Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur, een officieel bezoek aan Chocolaterie Guylian,

Nadere informatie

Prentenboeken kikker Gebruiksmogelijkheden in het kader van Waarnemen > Begrijpen > plannen > realiseren

Prentenboeken kikker Gebruiksmogelijkheden in het kader van Waarnemen > Begrijpen > plannen > realiseren Prentenboeken kikker Gebruiksmogelijkheden in het kader van Waarnemen > Begrijpen > plannen > realiseren Expertsysteem ZIEN! voor het primair onderwijs november 2010 ZIEN! is een product van, in samenwerking

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl Loop je steeds tegen dezelfde valkuilen aan? Ben je toe aan veranderingen of aan een volgende stap in je ontwikkeling? Wil je persoonlijke inzichten? Graag begeleiden mijn paarden Gio, Stanley en ikzelf

Nadere informatie

Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden opgeschreven om de huisstijl te bepalen.

Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden opgeschreven om de huisstijl te bepalen. Er werden drie verschillende eettenten genoemd waaruit we mochten kiezen, maar deze spraken mij niet zo aan, dus heb ik een eigen restaurant verzonnen. Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden

Nadere informatie

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Nypels Speelt 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Inleiding Het Nypels wordt steeds leuker, doe jij ook mee? Nypels Speelt, onder die titel wordt op een nieuwe manier gewerkt aan de betrokkenheid

Nadere informatie

2017 Foodservice Community. All Rights Reserved

2017 Foodservice Community. All Rights Reserved Maak kennis met de eerste Foodservice Community Scan. Het resultaat van de samenwerking tussen professionals in foodservice. De uitkomst van een gedeelde passie om onze sector steeds beter te maken door

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Soms merk ik dat ik dingen die ik graag deed, zoals fietsen en koken, niet meer kan doen. Daardoor heb

Nadere informatie

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75 www.franchiseplus.nl 16e jaargang nummer 2 april 2008 losse nummers 6,75 Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer THEMA STARTERS Shoeby Fashion groeit gestaag In dit nummer: Bestaande vestiging

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Frisiana, kwaliteit met toegevoegde waarde!

Frisiana, kwaliteit met toegevoegde waarde! Frisiana, kwaliteit met toegevoegde waarde! Hoe blijf je je onderscheiden als marktleider in de toelevering van ijsgrondstoffen? Deze vraag stellen wij onszelf ieder jaar weer. Onze afdeling productontwikkeling

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops voorop in afleveropties, consument wil méér! Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim duizend Nederlandse

Nadere informatie

The brand. Introductie.

The brand. Introductie. Brandmanual. The brand Introductie. NL Innovators. ontstaan vanuit Code 06 Business- en Conceptdevelopment, met het idee om op toegankelijke wijze mensen met innovatieve ideeën verder te helpen. Gestart

Nadere informatie

Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009

Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009 Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009 Guylian, de meest geliefde Belgische chocolade ter wereld, blijft een sterke speler in de chocolademarkt. Wereldwijd bekend als de pionier van Belgische

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

WAT GAAN WE DOEN? HART VOOR HOUTEN 21-3-2013

WAT GAAN WE DOEN? HART VOOR HOUTEN 21-3-2013 Hart voor Houten Bijna vijftig jaar geleden begonnen de voorlopers van Viveste aan een enorme uitdaging: rond het oude dorpshart van Houten woningen bouwen voor tienduizenden mensen. Dat lukte. Dankzij

Nadere informatie

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015 THE ONE ID WAT WILT U WETEN? HIER Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wat doen ze? Wat vinden ze leuk? Wat zijn hun interesses en passies? Waar zijn ze? Wat zeggen ze? HIER HIER HIER IN 2015 ZIJN KLANTEN

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

COLBRAND. We just take care of it.

COLBRAND. We just take care of it. COLBRAND. Met meer dan 150 jaar ervaring is Colbrand een betrouwbare en bedrijfszekere producent van ontbijtgranen, broodbeleg, siropen en patisserie-toppings voor A-merken en private label. Onze passie

Nadere informatie

Welke krachten en drempels ervaren deelnemers door de workshops van Artability in Thessaloniki?

Welke krachten en drempels ervaren deelnemers door de workshops van Artability in Thessaloniki? 7. Bijlage Resultaten enquête Welke krachten en drempels ervaren deelnemers door de workshops van Artability in Thessaloniki? 1. Waarom ben je aan het project begonnen? (Για ποιό λόγο ξεκίνθςεσ να ςυμμετζχεισ

Nadere informatie

Kinder Woord Dienst van Oase. Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Ze verschijnen ook op de Oase website.

Kinder Woord Dienst van Oase. Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Ze verschijnen ook op de Oase website. Kinder Woord Dienst van Oase Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Ze verschijnen ook op de Oase website. Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel! Licht en Zout Navertelling Matteüs 5,13-16

Nadere informatie

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio Glacio s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

TAAK 1. Laboratorium-assistent

TAAK 1. Laboratorium-assistent TAAK 1 Laboratorium-assistent U studeert chemie aan de Vrije Universiteit Brussel. Dit is een zware studie die u veel tijd kost. De vakgroep wil de functie van laboratorium-assistent afschaffen. Dit betekent

Nadere informatie