Alternatieven voor ISDN Meer zekerheid en flexibiliteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alternatieven voor ISDN Meer zekerheid en flexibiliteit"

Transcriptie

1 Alternatieven voor ISDN Meer zekerheid en flexibiliteit

2 ISDN Stopt Wat betekent dat voor u? Op 1 september 2019 stopt ISDN. De afgelopen jaren nam het aantal geschiktere alternatieven zoals Voice over IP snel toe en daalde het aantal gebruikers hard. We vervangen de dienst daarom door nieuwe oplossingen, die beter toegerust zijn op de eisen van deze tijd. Nu de ondersteuning van ISDN stopt, zult u een beslissing moeten nemen over een alternatief voor uw ISDN 1- of 2-lijnen (ISDN 30 ondersteunen we nog tot oktober 2021). In deze whitepaper zetten we voor onze tzakelijke klanten de verschillende opties op een rij. Zodat u een afgewogen keuze kunt maken voor het alternatief dat het best past bij uw ambities en uw bedrijfsvoering. En u vervolgens de overstap kunt maken naar het best passende alternatief. Checklist: stel uzelf alvast deze vragen Welke ISDN-lijnen wilt u overzetten? Naar welke oplossing wilt u ze overzetten? Hoe gaat u ze overzetten? Weet u wanneer en met welke doorlooptijd? Impact in kaart Hoewel ISDN al sinds de lancering in 1991 een telefoniedienst is, wordt het ook gebruikt voor datalijnen: voor alarmsystemen, liften of betaalautomaten. Het kan daardoor zijn dat ISDN op meer plekken in uw organisatie gebruikt wordt dan bij u bekend is. Vermoedt u dat de documentatie daarover in het verleden niet goed is bijgehouden? Dan zult u, voordat u alternatieven wilt overwegen, eerst willen weten wat precies de impact is op uw bedrijfsvoering. Goed nieuws: wij kunnen voor u in kaart brengen waar uw ISDN- verbindingen liggen en wat de impact van het einde van ISDN is op uw bedrijfsvoering. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager of lees achterin deze whitepaper verder over onze dienstverlening.

3 Even vooraf We blijven bellen Op 1 september 2019 stopt ISDN. De afgelopen jaren nam het aantal geschiktere alternatieven zoals Voice over IP snel toe en daalde het aantal gebruikers hard. We vervangen de dienst daarom door nieuwe oplossingen, die beter toegerust zijn op de eisen van deze tijd. Connectiviteit is voor elke organisatie van levensbelang. Altijd al geweest. In 1991 was de lancering van ISDN nog een echte doorbraak: voor het eerst was het mogelijk meerdere kanalen via één lijn te laten lopen. Bellen en internetten tegelijk! Inmiddels doen we niet anders. Luidde ISDN in de jaren 90 nog het begin van een nieuwe tijd in, nu meer dan 25 jaar later zijn er allerlei alternatieven en is ISDN verouderd geraakt. Telefonie is onderdeel geworden van een steeds breder palet aan communicatiediensten. Medewerkers mailen, skypen en appen. Tussendoor wisselen ze eenvoudig van applicatie: ze beginnen een gesprek in een chat, die ze vervolgens verder oppakken in een call. Daarvoor gebruiken ze bovendien vrijwel altijd hun mobiel: vaste lijnen gaan er toestel voor toestel uit. Hogere verwachtingen Naast de toegenomen variatie aan diensten, groeien ook de verwachtingen. Klanten, medewerkers en relaties stellen steeds hogere eisen aan telefonie. Ze verlangen constant goede bereikbaarheid, prettige wachtservice, snel doorschakelen, adequate opvang in piekmomenten en in de nacht ga maar door. Connectiviteit wordt een commodity, als water uit de kraan. Het moet het gewoon doen. Om al die redenen voldoet ISDN simpelweg niet meer aan de eisen van deze tijd. Hele inrichting Nu ISDN stopt, is het wellicht ook een goed moment om de hele inrichting van uw voiceoplossingen en zelfs de data eens grondig onder de loep te nemen. Waar gebruikt u al uw ISDN-lijnen eigenlijk voor? Wat heeft u nodig? Is het niet tijd om alle voice en data bij één afdeling onder te brengen? Bovendien helpt het einde van ISDN om uw leveranciersbestand te rationaliseren en alles onder te brengen bij één leverancier. Rationalisatie scheelt u een hoop gedoe, creëert overzicht en maakt uw kosten voorspelbaar(der). Meerdere smaken ISDN Hebben we het hier over ISDN, dan doelen we op ISDN 1 en 2 en op een andere dienst: PSTN- meervoudig (feitelijk de meervoudige variant van analoge telefonie). De ondersteuning van alle 3 deze diensten eindigt per 1 september 2019.

4 De opties Over naar internetprotocol (IP) De overstap naar internetprotocol (IP) is voor verreweg de meeste organisaties hét logische alternatief voor ISDN 1 en 2. Met dit alternatief bent u namelijk het best voorbereid op veranderingen in de toekomst. Waarom precies, daar gaan we in dit onderdeel per optie verder op in. We hebbendeze overstap opgedeeld in 3 opties, elk met eigen voordelen en kenmerken. Nummerbehoud en monitoring van de lijnen Een praktisch punt vooraf: bij alle 3 de opties kunt u uw bestaande nummers behouden. Bovendien hebben deze 3 opties als groot voordeel dat wij de lijnen van begin tot eind monitoren. Managed Access noemen we dat. Eventuele storingen zien we direct. We stellen u op de hoogte en sturen er meteen een monteur op af, zodat u nauwelijks tot geen hinder ondervindt. Wat past bij uw organisatie? Bent u toe aan outsourcing van de telefoniecentrale en willen uw mensen mobieler werken? Ga dan naar 1: Hosted Voice. Wilt u uw bestaande ISDN-apparatuur behouden en ontwikkelingen nog even aankijken? Ga dan naar 2: Managed SIP Trunk en converters. Hebt u een VPN-netwerk liggen, wilt u daar maximaal gebruik van maken en hebt u groeiambities? Ga dan naar 3: KPN EEN bereiken. Wilt u uw medewerkers en klanten de beste bereikbaarheid bieden, dan is het einde van ISDN een goed moment om de overstap naar telefonie uit de cloud te maken. Hosted voice noemen wij deze optie. Meer gemak, minder gedoe Kiest u voor telefonie uit de cloud, dan vervangt u uw oude toestellen door IP-toestellen of smartphones. Uw oude PBX-centrale kan de deur uit. En uw medewerkers hebben voor voice alleen nog maar het KPN-platform nodig dat ze eenvoudig via IP gebruiken. Doordat u de hardware niet meer in huis hoeft te (onder) houden, scheelt u dat veel gedoe zowel operationeel als financieel en in benodigd personeel. Daarnaast biedt de cloudoplossing u een scala aan nieuwe telefoniefunctionaliteiten. Denk aan de mogelijkheid om vestigingen na sluitingstijd automatisch door te verbinden naar het hoofdkantoor, klanten te laten kiezen welke wachtmuziek ze willen horen, een call-me-back-functie op uw website te plaatsen en voor uw backoffice een handige beheerapplicatie. Die kunt u gebruiken voor het instellen van functies en het beheer van uw facturen. 1. Kies voor wendbaarheid en telefonie via de cloud We zien het bij steeds meer bedrijven: medewerkers gebruiken vooral hun mobiel om te bellen. Het aantal vaste toestellen neemt drastisch af. Daar komt bij dat klanten u steeds frequenter of op afwijkende momenten willen kunnen

5 2. Behoud wat u hebt met Managed SIP Wanneer u recent hebt geïnvesteerd in ISDN-apparatuur, dan is het goed mogelijk dat u die investering er eerst uit wilt hebben. En deze apparatuur voorlopig nog even wilt blijven gebruiken. In dat geval is Managed SIP Trunk de beste oplossing, in combinatie met een converter waarmee u uw ISDN- toestellen en PBX kunt blijven gebruiken. Zo stelt u de overstap naar IP-toestellen nog even uit. In de basis is deze optie alleen een voice-oplossing. Wel is het mogelijk om ook internet via deze lijn af te nemen. De bestaande PBX kan gewoon behouden blijven, inclusief de functionaliteiten die deze PBX nu biedt. Case: financieel dienstverlener maakt medewerkers mobiel Een middelgrote intermediair in de financiële dienst- verlening wilde het haar medewerkers mogelijk maken onderweg beter bereikbaar te zijn. En terwijl voice steeds bedrijfskritischer voor ze werd, was de PBX aan het einde van zijn levensduur. Met het einde van ISDN in zicht, hakte het bedrijf de knoop door en besloot het de overstap te maken naar Hosted Voice. Als er dan iets met de telefonie hapert, lost KPN het voor ze op. Met als extra voordeel dat het bedrijf nu technische mensen vrijmaakt voor innovatie van hun dienstverlening.

6 3. Integreer voice en data in KPN EEN: de toekomst Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? En ligt tussen die vestigingen een VPN-netwerk? Dan is KPN EEN een interessante optie voor u. Hiermee hebt u in één keer een complete oplossing voor alle ICT op kantoor: data, telefonie vast en mobiel, netwerk, clouddiensten en werkplekoplossingen zoals Office 365. Het is een modulair bouwpakket: u neemt af wat u nodig hebt en beheert het via een eenvoudig portal. Met één factuur en één aanspreekpunt. Beweegt eenvoudig met u mee Hebben we het alleen over telefonie, dan beschikt u met KPN EEN sowieso over alle extra functionaliteiten die u bij optie 1, Hosted Voice, al zag. Maar de voordelen van KPN EEN gaan veel verder. Omdat u het zo makkelijk afstemt op uw ICTbehoefte, kunt u het mee laten groeien met de ontwikkeling van uw organisatie. Dat maakt het een aantrekkelijke optie voor (middel)grote organisaties met een stevige groeiambitie: alle ICT die u nodig hebt zet u overzichtelijk en eenvoudig aanpasbaar op medewerkersniveau in. Bij explosieve groei, maar ook als de groei niet zo hard gaat als verwacht. U hebt de controle. Case: retailbedrijf kiest voor Managed SIP Trunk + converters Een groot retailbedrijf met meerdere winkels en vestigin- gen heeft 2 jaar geleden nog nieuwe ISDN-apparatuur aangeschaft. Het kost ze zeker 13 jaar v oor al deze hardwa- re afgeschreven is. Heel intensief wordt deze ISDN-apparatuur bovendien niet gebruikt: in de winkels liggen enkele ISDN-lijnen die ze onder meer inzetten voor interne telefo- nie en wat lokale klantdata. Dat maakt een zware migratie op dit moment geen logische keuze. Dankzij Managed SIP Trunk en converters kunnen ze met een relatief kleine ingreep toch bestaande werkprocessen in stand houden als in september 2019 de ondersteuning van ISDN stopt. Case: logistiek bedrijf Voor een landelijk opererend logistiek bedrijf was de aankondiging van het einde van ISDN het moment om de hele infrastructuur te vernieuwen en over te stappen op KPN EEN. Zeker omdat de 40 vestigingen al met een VPN verbonden waren. De directie vond het zonde om per ves- tiging lijnen te vervangen, als het nu ook in één keer goed kon, via bandbreedte die er toch al lag. Daarnaast wilde de directie de capaciteit op enkele vestigingen stevig uit gaan breiden. De ambities verschillen echter per vestiging en zijn deels afhankelijk van externe factoren. Ook dat maakte KPN EEN een aantrekkelijke optie voor ze, omdat ze deze dienst makkelijk kan op- en afschalen.

7 Onze dienstverlening Hoe wij u verder helpen KPN biedt als grote ICT-dienstverlener een scala aan cloudproducten, infrastructurele oplossingen en consultancydiensten. Zowel voor zakelijke bedrijven die internationaal opereren, meer nationaal georiënteerde organisaties. Van zakelijke dienstverleners, ondernemers in de maakindustrie tot zorginstanties en (semi-) overheidsorganisaties. Alle ISDN-verbindingen in kaart In de inleiding noemden we het al even: de site survey. Wanneer bedrijven fuseren, snel groeien of juist onderdelen of vestigingen afstoten, komen ze nog wel eens tot de ontdekking dat niet alle verbindingen in het verleden goed gedocumenteerd zijn. Zowel in aantallen, als in ligging. Dat geldt ook voor de ISDN-verbindingen. Met onze site survey-dienst helpen wij u graag in kaart te brengen hoeveel ISDN-verbindingen u exact hebt liggen, waar deze op uw terrein(en) te vinden zijn en waar ze voor gebruikt worden. Zo weet u zeker dat er bij het beëindigen van de ISDNdienstverlening niet ineens een oude alarmlijn of liftconnectie niet meer werkt. En krijgt u een helder beeld van de impact van het einde van ISDN op uw bedrijf. Vraagt u zich af of het voor u nodig is? We vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Breed portfolio In deze visiepaper laten wij u een aantal opties en alternatieven voor ISDN zien. Maar ons portfolio is veel breder. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij de veilige digitalisering van uw organisatie en dienstverlening. Afspraak maken Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met onze accountmanagers via telefoonnummer of stuur ons een mail naar info@advisor.nl.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Flexibel en Innovatief

Flexibel en Innovatief gntel gntel is een telecomoperator en leverancier van complete oplossingen voor bedrijfstelefonie opgericht in 2004 in Groningen. We zijn gevestigd in Amsterdam en Delft en actief in de zakelijke markt

Nadere informatie

Online telefonie voor ondernemers

Online telefonie voor ondernemers Online telefonie voor ondernemers Prijslijst Juni 2018 Inleiding Voor je ligt de nieuwe prijslijst van gntel voor Branded Partners met ingang van 1 juni 2018. De opzet van deze prijslijst is modulair.

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP

STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP STAP VANDAAG NOG OVER OP VOIP Zorg dat u er op tijd bij bent ISDN stopt! www.bictgroep.nl Iedereen stapt over De ontwikkelingen omtrent communicatiemiddelen gaan in een rap tempo. Zo ook de veranderingen

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com Over NFON NFON is gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München, Duitsland. Sinds de oprichting in 2007

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners

Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners KENNISDOCUMENT CLOUD DISTRIBUTIE Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners Cloud Distributie stelt Business Partners in IT en Telecom

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Zonder connectiviteit ligt alles stil

Zonder connectiviteit ligt alles stil Zonder connectiviteit ligt alles stil Zonder transport staat alles stil. Dit geldt ook binnen de ICT- en telecomsector. Zonder connectiviteit geen toegang tot internet en social media; zijn apps en cloud

Nadere informatie

Revitalisatie telefonie-infrastructuur

Revitalisatie telefonie-infrastructuur Informatie Revitalisatie telefonie-infrastructuur door Opgesteld door Versie Datum Kenmerk Status Auteur Geldigheid Loket Telefonie / CastelloServe / Trends / onecentral 1.0 30 mei, 2018 LT_dnst/2018/rc/01

Nadere informatie

IP ONE PRESENTEERT ONLINE WEBTOOL KUBUS

IP ONE PRESENTEERT ONLINE WEBTOOL KUBUS IP ONE PRESENTEERT ONLINE WEBTOOL KUBUS OVER KUBUS. Wij zijn de leukste zakelijke service provider van Nederland en bieden al jaren telefonie- en internetdiensten voor de zakelijke markt aan. Onze aanpak

Nadere informatie

KPN stopt met ISDN. Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? Kunnen wij helpen?

KPN stopt met ISDN. Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? Kunnen wij helpen? KPN stopt met ISDN Wat betekent dit voor mijn bedrijf? Hoe stap ik over zonder dat mijn bedrijf onbereikbaar wordt? KPN stopt met ISDN Stap zorgeloos over met de Quattrobox+ KPN stopt binnen afzienbare

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten 1 Cloudcomputing is populair, en niet zonder reden. Clouddiensten

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

oi+ Stellar Okt 2015 Voi+ Stellar product info

oi+ Stellar Okt 2015 Voi+ Stellar product info V oi+ Stellar Okt 2015 1 Voi+ Stellar product info Voi+ Stellar Okt 2015 2 Voi+ Stellar efficiently in the Cloud Met Voi+ Stellar heeft u alle telefooncentralefunctionaliteiten op uw mobiele en vaste toestel

Nadere informatie

Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP?

Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP? Waarom moet u nu overstappen van ISDN naar VoIP? 1 Inhoud Zakelijke telefoniemarkt ondergaat veranderingen 3 Opkomst en ondergang van ISDN2 4 Overstap naar bellen over internet (VoIP) 5 Voordelen van VoIP

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

Zélf slimmer werken vóór studenten. Presentatie Skype Sambo-Ict

Zélf slimmer werken vóór studenten. Presentatie Skype Sambo-Ict Zélf slimmer werken vóór studenten Presentatie Skype Sambo-Ict Welkom 1. welkom 2. Selectieproces: de aanbesteding 3. Implementatie en adoptie van Skype voor Bedrijven 4. Eerste ervaringen binnen het onderwijsveld

Nadere informatie

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken.

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. EEN PA PE R VA N W ILRO FFR EIT SM A & VODAFONE WilroffReitsma & Vodafone 1 Het beheer van de IT-infrastructuur

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

De evolutie van Skype for Business in Office 365

De evolutie van Skype for Business in Office 365 De evolutie van Skype for Business in Office 365 Whitepaper Skype for Business Vodafone Power to you Whitepaper Skype for Business 1 Laat uw bedrijf snel en eenvoudig profiteren van bellen vanuit de cloud

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel 2016 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe vaste

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4 Inhoudsopgave HOSTED VOIP: MANAGED VOICE 2 MANAGED VOICE VOORDELEN 2 STANDAARDMOGELIJKHEDEN 2 AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN 2 MANAGED VOICE ADD-ONS EN TARIEVEN 3 CONTACT CONNECT 3 ONLINE BEHEER 3 TARIEVEN

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Zakelijke. Telefonie. De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015

Zakelijke. Telefonie. De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015 Zakelijke telefonie De ontwikkelingen in de telefonie op een rij. Juni 2015 zetacom.nl 02 Zakelijke telefonie De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik? Bij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 4 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht dienst...

Nadere informatie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie

Dennis de Borst directeur Febo. De alles-in-één communicatie oplossing bij FEBO. Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Dennis de Borst directeur Febo De alles-in-één communicatie oplossing bij Vast Mobiel Vast Mobiel Integratie Zakelijk slimmer werken Meer weten over slimmer communiceren? Bel 020-655 3000 www.intercityzakelijk.nl/orbit

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 3 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht

Nadere informatie

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 1 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Pinterminals en bandbreedte... 4 2.1.1 Pinterminals...

Nadere informatie

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud Erik Scholten Solution Architect Agenda Introductie Waarom cloud-oplossingen en wat zijn de uitdagingen? Wat is ImtechCloud? Toepassingen van Hybride Cloud

Nadere informatie

X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk

X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk X2com en MikroTik Case study nieuw core-netwerk Joost van der Ven Operational Manager Verantwoordelijk voor alle technische zaken Inhoud presentatie Over X2com Wie is X2com Wat doet X2com Waarom X2com

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP Onbeperkt Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP Onbeperkt Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP Onbeperkt Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie Telefooncentrale De VoIP centrale die we voorstellen is een gehoste versie van het type Clearvox Nexxt, gecombineerd met een SIP-trunk van X2Com. De telefooncentrale is een Nederlands fabricaat, afkomstig

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie 10 vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie Facts & Figures Pure Energie 2 vestigingen 50 werkplekken Sigmax als ICT partner sinds 2012 Sinds 2005 is Martijn Tielkes als ICT Manager verantwoordelijk

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding

Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding CBG Connect B.V. Graanmarkt 3s 1681 PA Zwaagdijk-Oost Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding Versie: 1 Maand: april 2015 Versie:

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

Beheer van IP telefonie diensten 12 december 2008

Beheer van IP telefonie diensten 12 december 2008 Beheer van IP telefonie diensten 12 december 2008 NiVo network architects Peter Hartman Even voorstellen NiVo network architects Sinds 1991 actief op het gebied van ICT Architectuur, Consultancy en Management

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen).

Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen). Oprichtingsdatum 01-01-1992. Landelijk actief. 30 specialisten. Telecomprovider sinds 2011 (inkoop van diensten tegen lage prijzen). Groothandel met eindklanten (geen tussenkanaal). Diensten worden ingepakt

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie