Stafkantoor Skipov basisonderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stafkantoor Skipov basisonderwijs"

Transcriptie

1 Stafkantoor Skipov basisonderwijs

2 Berry Tomas voorzitter raad van bestuur tel: Mijn functie is voorzitter raad van bestuur van Skipov basisonderwijs. Daarmee ben ik eindverantwoordelijk voor de algemene gang van zaken, het strategisch/onderwijs beleidsplan, het integrale personeelsbeleid, de meerjarenbegroting, gebouwbeheer en inkoopbeleid. Ik ben voorzitter van het managementteam van Skipov dat bestaat uit de schoolleiders, directeur bedrijfsbureau en personeelsadviseur. Aan de raad van toezicht leg ik verantwoording af. Werktijden: maandag t/m vrijdag Bereikbaarheid: Via bovenstaand telefoonnummer/mailadres of via Jolanda van der Sanden (management assistente).

3 Jolanda van der Sanden-Guis management assistent tel: Ik ben management assistente van Berry Tomas (voorzitter raad van bestuur). Ik ondersteun de schooldirecteuren en raad van toezicht. Mijn werkzaamheden bestaan uit administratieve ondersteuning van diverse overlegorganen zoals directie beraad, IB beraad (overleg interne begeleiders), raad van bestuur, raad van toezicht en het overleg tussen coördinator SPV en OR SPV. Daarnaast verricht ik het agendabeheer, de secretariële werkzaamheden voortkomend uit diverse overlegorganen en de dagelijkse werkzaamheden binnen het directiesecretariaat. Verder verzorg ik het periodieke Skipov personeelsblad MaggeZien, de dyslexiefunctie op de Chromebooks, de jaarlijkse post-actieve dag, het tweejaarlijks personeelsfeest, eindejaar-attenties en andere voorkomende evenementen of representatie. Werktijden: maandag, dinsdag, woensdag Bereikbaarheid: Via bovenstaand telefoonnummer of mailadres

4 Paul Reutelingsberger directeur bedrijfsbureau tel: Ik hou me vooral bezig met het adviseren en ondersteunen van raad van bestuur bij het ontwikkelen van en uitvoering geven aan de financiële doelstellingen en planning- en control cyclus. Overige werkzaamheden bestaan uit het adviseren van de Skipov scholen bij de totstandkoming, implementatie en uitvoering van het financiële beleid. Ik hou me ook bezig met huisvesting, inkoop en salarisadministratie en personeelsbeleid. Ik geef leiding aan de medewerkers van de administratie en het zogeheten ontzorgteam (zie onder: dit team ondersteunt onze schoolleiders op het gebied van allerlei administratieve klussen). Werktijden: maandag t/m vrijdag Bereikbaarheid: normaal gesproken ben ik teiefonisch goed bereikbaar maar een sturen is altijd mogelijk.

5 Ramona Godeke-Marlisa beleidsmedewerker tel: Ik ondersteun de raad van bestuur, Skipov stafbureau en scholen in brede zin. Dit doe ik zowel procesmatig als inhoudelijk op diverse terreinen, zoals wet- en regelgeving, onderwijsinnovatie, kwaliteitszorg en medezeggenschap. Ik ben vaak vanuit een Skipovbrede werk- of projectgroep betrokken bij het opstellen, implementeren en uitvoeren van nieuw Kantoordagen: dinsdag, woensdag en vrijdag Bereikbaarheid: Op mijn kantoordagen ben ik telefonisch goed bereikbaar, lukt dat niet, spreek een boodschap in of stuur me een mail, mijn postvak wordt nagenoeg dagelijks geopend.

6 Christel Ermers-van Schaijk personeelsadviseur/coach tel: Ik ben personeelsadviseur in de meest brede zin van het woord. Ik verzorg de beleidsmatige ondersteuning van de raad van bestuur en de 14 Skipov scholen op personeelsgebied. Ik adviseer de schoolleiders op het gebied van professionele ontwikkeling in relatie tot onderwijsontwikkeling. Daarnaast coach ik de leerkrachten in de vervangerspool van Skipov en verzorg ik samen met Raymond Stuart de zogeheten poolcafé s (een leer- en netwerk voor onze startende leerkrachten). Werktijden: maandag t/m vrijdag. Bereikbaarheid: je kunt me het beste mobiel bellen:

7 Vanessa Hendriks personeelsadviseur tel: Ik ben personeelsadviseur en coördineer de vervangingen binnen de 14 scholen van Skipov basisonderwijs, daarbij fungeer ik als aanspreekpunt voor de invalleerkrachten van Skipov (de vervangerspool). Samen met Christel Ermers adviseer en faciliteer ik de schoolleiders en het raad van bestuur op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Werktijden: maandag t/m donderdag. Bereikbaarheid: Het kan zijn dat ik telefonisch niet bereikbaar ben, omdat ik in gesprek zit of op bezoek ben bij een school. Stuur me dan gerust een mail en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

8 Chris van der Schaft systeembeheerder tel: Ik ben systeembeheerder, mijn werkzaamheden bestaan uit advisering, uitvoering en de implementatie van een groot aantal zaken op het gebied van ICT. Ik ben verantwoordelijk voor de complete infrastructuur voor alle scholen en medewerkers van Skipov; van Wifi tot werkplekken, van digibord/touchscreen tot chromebooks. Werktijden: maandag t/m vrijdag Bereikbaarheid: Het kan zijn dat ik telefonisch niet bereikbaar ben, omdat ik werkzaam ben op een school. Voor interne vraagstukken hebben we een helpdesk waar onze Skipov collega s een call kunnen aanmaken. Voor externe contactpersonen, is het handigst een mail naar me te sturen.

9 Myrna Sanders assistent controller staf tel: Mijn werk bestaat voornamelijk uit (forse) financiële en administratieve klussen. Daarbij ondersteun ik Paul, directeur bedrijfsbureau bij de planning en control cyclus. Ik verzorg de complete loonadministratie van Skipov basisonderwijs. Werktijden: maandag t/m vrijdag Bereikbaarheid: Ik ben normaal gesproken goed bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer, per mail is natuurlijk altijd mogelijk

10 Femke van der Velden administratief medewerker staf tel: Mijn werkzaamheden hebben veelal betrekking op de financiële administratie, denk daarbij aan facturering, betalingen en het inboeken van rekeningen. Daarnaast verzorg ik, mede met Myrna en Vanessa, de personele administratie van Skipov basisonderwijs. Werktijden: maandag, dinsdag, donderdag Bereikbaarheid: Ik ben normaal gesproken goed bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer, per mail is natuurlijk altijd mogelijk.

11 Ria Span administratief medewerker tel: Als lid van het ontzorgteam verricht ik administratieve en cijfermatige werkzaamheden in opdracht van de betreffende schoolleider. De leerling-administratie is daarvan een belangrijk onderdeel, maar denk ook aan taken als verwerking kasboek, schoolgids, website en jaarkalender. Dit zijn de basisscholen waarvoor ik werk én waar ik dan ook een aantal uren per week te vinden ben: Bernadette (Veghel), Ark (Veghel), Nicolaas (Boerdonk), Antonius (Keldonk), Empel (Erp) en Taalvijver. Werktijden: maandag tot en met vrijdag Bereikbaarheid: U kunt mij het gemakkelijkst per mail bereiken.

12 Ingrid van Vossen-vd Ham administratief medewerker tel: Als lid van het ontzorgteam verricht ik administratieve en cijfermatige werkzaamheden in opdracht van de betreffende schoolleider. De leerling-administratie is daarvan een belangrijk onderdeel, maar denk ook aan taken als verwerking kasboek, schoolgids, website en jaarkalender. Daarnaast verzorg ik de afhandeling van schademeldingen en vandalisme. Tevens ben ik aanspreekpunt voor verzekeringszaken. Dit zijn de basisscholen waarvoor ik werk én waar ik dan ook een aantal uren per week te vinden ben: De Vijfmaster (Veghel) en t Ven (Veghel). Werktijden: iedere ochtend van maandag tot en met donderdag. Bereikbaarheid: U kunt mij het gemakkelijkst per mail bereiken.

13 Rita van Asseldonk-Mentzel administratief medewerker tel: Als lid van het ontzorgteam verricht ik administratieve en cijfermatige werkzaamheden in opdracht van de betreffende schoolleider. De leerling-administratie is daarvan een belangrijk onderdeel, maar denk ook aan taken als verwerking kasboek, schoolgids, website en jaarkalender. Dit zijn de basisscholen waarvoor ik werk én waar ik dan ook een aantal uren per week te vinden ben: Petrus en Paulus (Eerde), Maria (Erp), Maria ter Heide (Mariaheide) en Edith Stein (Zijtaart). Werktijden: maandag, dinsdag, donderdag Bereikbaarheid: U kunt mij het gemakkelijkst per mail bereiken.

14 Joyce Goijaarts-Smit administratief medewerker tel: Als lid van het ontzorgteam verricht ik administratieve en cijfermatige werkzaamheden in opdracht van de betreffende schoolleider. De leerling-administratie is daarvan een belangrijk onderdeel, maar denk ook aan taken als verwerking kasboek, schoolgids, website en jaarkalender. Dit zijn de basisscholen waarvoor ik werk én waar ik dan ook een aantal uren per week te vinden ben: t Heibosch en de Bunders. Daarnaast werk ik ook voor SPV (Stichting Peuterspeelzalen Veghel) Werktijden: maandag, dinsdag, donderdag. Bereikbaarheid: U kunt mij het gemakkelijkst per mail bereiken.

15 Peter Verstraten Je mag mij zien als een boven-schoolse opzichter/beheerder van de gebouwen waarin onze Skipov scholen gehuisvest zijn, verantwoordelijk voor zowel het buiten- als het binnen onderhoud. Ik heb het overzicht en ik werk daarin intensief samen met de conciërges van de scholen, maar ook met Paul, directeur bedrijfsbureau inzake budget en verdeling. Bij grote en kleine verbouwingen word ik ingeschakeld, alsook voor het klein en grote onderhoud. Ik heb goed zicht op de staat van het onderhoud en de noodzaak van vervangingen. tel: Werktijden: maandag tot en met vrijdag. Bereikbaarheid: Ik ben veelvuldig op de verschillende Skipov scholen te vinden. U kunt mij het gemakkelijkst per mail bereiken.

16 Annelies Bijvelds communicatie en pr adviseur tel: / PR en communicatie werkzaamheden in de meest brede zin van het woord; van advisering omtrent communicatie- en pr vraagstukken tot en met de uitvoering hieraan geven voor zowel Skipov als overkoepelende stichting alsook voor de individuele scholen. Denk daarbij aan het genereren van externe publiciteit, het maken van persberichten, nieuwsberichten voor op de site(s), het verzorgen van de externe nieuwsbrieven, bewaken van de huisstijl en het (laten) maken van introductievideo s/filmpjes van scholen en ondersteuning bij (personeels)advertenties. Werktijden: dinsdag, donderdag en vrijdag Bereikbaarheid: Via bovenstaand mobiel nummer of per mail.

17 Adrie van Baar coördinator SPV tel: / Als coördinator peuterspeelzalen van SPV geef ik leiding aan ongeveer 25 peuterleidsters die werken op 12 verschillende locaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze peuterspeelzalen, op administratief en financieel gebied, ik voer het overleg met gemeente en hou me bezig met strategische en tactische beleidsvoorbereiding. Werktijden: maandag, woensdag, donderdag Bereikbaarheid: Op mijn werkdagen ben ik goed bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers, u kunt een voic inspreken en ik bel u terug, via de mail kunt u altijd een bericht sturen.

Stafkantoor Skipov basisonderwijs

Stafkantoor Skipov basisonderwijs Stafkantoor Skipov basisonderwijs Berry voorzitter raad van bestuur tel: 0413-310790 Mijn functie is voorzitter raad van bestuur van Skipov basisonderwijs. Daarmee ben ik eindverantwoordelijk voor de algemene

Nadere informatie

Naar een betere kwaliteit door een betere balans!

Naar een betere kwaliteit door een betere balans! Herstructurering SKIPOV Naar een betere kwaliteit door een betere balans! Onderwijs in Nederland heeft al een aantal jaren last van krimpende leerlingaantallen en bezuinigingen vanuit de overheid. Dit

Nadere informatie

Informatie cluster PEP-ES

Informatie cluster PEP-ES Informatie cluster Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Waarom een cluster?... 2 Krimp en bezuinigingen... 2 Wat zijn de gevolgen?... 2 Nieuwe balans door clustering... 2 3. Wat betekent ons cluster?... 2 4. De

Nadere informatie

Overzicht basisscholen Veghel

Overzicht basisscholen Veghel Overzicht basisscholen Veghel De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel Open Dag : woensdag 30 januari 2019 tussen 08.30 en 14.00 uur Aanmeld Dag : 4 februari 2019 tussen 14.30-15.30 uur Bernadette Vondelstraat

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Sanne Asselman Ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man Patrick en ons zoontje Siem woon ik in Uden. Mijn grote hobby is voetballen en dit doe ik bij

Nadere informatie

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL WIJK A ma 04 jan ma 11 jan ma 11 jan wo 20 jan ma 18 jan ma 25 jan ma 08 feb wo 17 feb ma 01 feb ma 08 feb ma 07 mrt wo 16 mrt ma 15 feb ma 22 feb ma 04 apr wo 13 apr ma 29 feb ma 07 mrt ma 02 mei wo 11

Nadere informatie

Medezeggenschapsstatuut, versie 2.2,

Medezeggenschapsstatuut, versie 2.2, Medezeggenschapsstatuut, versie 2.2, 05-07-2017 Preambule Skipov basisonderwijs uit de gemeente Meierijstad bestaat uit de volgende scholen: Antonius, De Ark, Bernadette, De Bunders, Edith Stein, De Empel,

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

1 Inleiding Contactgegevens Reglement Algemeen... 3 Organisatie... 3 Inschrijven en betalingen... 3 Veiligheid... 3 Klachten...

1 Inleiding Contactgegevens Reglement Algemeen... 3 Organisatie... 3 Inschrijven en betalingen... 3 Veiligheid... 3 Klachten... Juni 2011 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 Contactgegevens... 2 2 Reglement... 3 Algemeen... 3 Organisatie... 3 Inschrijven en betalingen... 3 Veiligheid... 3 Klachten... 3 3 Praktische zaken... 4 s Morgens...

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve het opstellen van

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster. Amsterdam, 12 juli 2018 Betreft: De Formatie 2018-2019 en vakantierooster Beste ouder(s) en verzorger(s), Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Mijande Wonen Adviseur P&O

FUNCTIEPROFIEL. Mijande Wonen Adviseur P&O FUNCTIEPROFIEL Mijande Wonen Adviseur P&O Voor een organisatie volop in ontwikkeling Werklocatie: Vriezenveen 1. ORGANISATIE EN CONTEXT Samen bouwen aan Dorpskracht! Mijande Wonen is een woningcorporatie

Nadere informatie

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE)

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functie-informatie Functienaam Voorzitter directeur organisatorische eenheid (OE) Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Nadere informatie

Teamleider VSO Cluster 3 en SO Cluster 4

Teamleider VSO Cluster 3 en SO Cluster 4 Teamleider VSO Cluster 3 en SO Cluster 4 Functie-informatie Functienaam Teamleider Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein Management -> Schoolmanagement Activiteiten Beleid

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. TSO de Zon

INFORMATIEBROCHURE. TSO de Zon INFORMATIEBROCHURE TSO de Zon Informatie over de TUSSENSCHOOLSE OPVANG een samenwerking tussen RK basisschool de Zon en Aalsmeer, mei 2016 7.033/juni 2016 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Afspraken TSO

Nadere informatie

Informatie VOOR studenten:

Informatie VOOR studenten: Informatie VOOR studenten: Welkom op de Maria Basisschool! Op deze pagina vind je praktische informatie over onze school. Het is zowel voor jou als student als voor de school fijn om zoveel mogelijk duidelijkheid

Nadere informatie

GMR mei 2007. 1. Inleiding

GMR mei 2007. 1. Inleiding GMR mei 2007 1. Inleiding De doelstellingen voor vandaag: 1. Verhelderen van de relatie tussen de SKPO aansturingsvisie, de rol van de verschillende organisatielagen en rol van de staf. 2. Het budget voor

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 12,nr. 7. DATUM: 27

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. TSO Samen Een

INFORMATIEBROCHURE. TSO Samen Een INFORMATIEBROCHURE TSO Samen Een Informatie over de TUSSENSCHOOLSE OPVANG een samenwerking tussen Samen Een en Aalsmeer, november 2016 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Afspraken TSO tussen Samen Een en

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Organigram Severinus 1 januari 2016

Organigram Severinus 1 januari 2016 Organigram Severinus Cliëntenraad ambtelijk secretaris CR Bewonersraad Ondernemingsraad ambtelijk secretaris OR Raad van Toezicht Raad van Bestuur directeur Secretaris Raad van Bestuur Advies Raad van

Nadere informatie

BIJLAGE 5: UITWERKING STAPPEN ARRANGEREN

BIJLAGE 5: UITWERKING STAPPEN ARRANGEREN BIJLAGE 5: UITWERKING STAPPEN ARRANGEREN ARRANGEREN IN VERSCHILLENDE STAPPEN Stap 1: Groep Stap 2: School Stap 3: Wijk Stap 4: MDT Omschrijving De leerkracht werkt in de groep vanuit de handelingsgerichte

Nadere informatie

Jaargegevens 2018/2019

Jaargegevens 2018/2019 Jaargegevens 2018/2019 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

ONDERSTAANDE TEKST BEVAT ENKELE RELEVANTE DELEN UIT HET CONCEPT-FUSIERAPPORT.

ONDERSTAANDE TEKST BEVAT ENKELE RELEVANTE DELEN UIT HET CONCEPT-FUSIERAPPORT. BEOOGDE ONTWIKKELINGEN ONDERSTAANDE TEKST BEVAT ENKELE RELEVANTE DELEN UIT HET CONCEPT-FUSIERAPPORT. BESTUURS- EN MANAGEMENT FILOSOFIE We zien de nieuwe organisatie als een vehikel om zowel de basisscholen

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 13, nr. 5 DATUM: 29

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 9, nr. 9 DATUM: 12 mei

Nadere informatie

5.5 Managementstatuut

5.5 Managementstatuut 5.5 Managementstatuut Directie Overleg 24-04-14 en 27-05-14 Goedkeuring van RvT 23-04-14 en 04-06-14 Advies GMR 18-06-14 Vastgesteld door CvB Versie 1.0 Begripsbepalingen Artikel 1 In dit managementstatuut

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de directie... 1 Meer over Cito- en methodeafhankelijke toetsen... 2 Ziektevervanging voor de groepen... 3 Koffiemomenten... 3 Aanwezigheid interim directeur op de Johannesschool...

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan

Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan 1 Inhoudsopgave Organogram... 3 De oprichters... 3 Het bestuur... 3 Voorzitter... 4 Secretaris... 4 Penningmeester... 4 Algemeen bestuurslid 1... 5 Algemeen

Nadere informatie

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht Directeur Daltonschool Rijnsweerd Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht 1 SPO Utrecht De Stichting Openbaar Primair Onderwijs, kortweg SPO Utrecht genoemd, is verantwoordelijk voor 33 openbare basisscholen

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Inhoud: Nr. 1 Jaargang 12 Oktober 2014. Voorwoord

Inhoud: Nr. 1 Jaargang 12 Oktober 2014. Voorwoord Nr. 1 Jaargang 12 Oktober 2014 Inhoud: Voorwoord 1: Voorwoord 2: Educatie 4: Vanuit P&O 6: Agenda Voor je ligt de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Het jaar is alweer een paar weken onderweg.

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

DIALYSECENTRUM 17251

DIALYSECENTRUM 17251 DIALYSECENTRUM 17251 Inleiding Het Dialysecentrum Sint Franciscus Gasthuis is één van de grotere dialysecentra in Nederland. In deze folder willen wij u kennis laten maken met een aantal organisatorische

Nadere informatie

DOMINASS ASSURANTIEN BV

DOMINASS ASSURANTIEN BV DOMINASS ASSURANTIEN BV Assurantie adviesbureau voor theologen Hier kunt u ons aan houden Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Dominass GIDI-Advieswijzer 2 Voorwoord Als relatie

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief formatie schooljaar juli 2017

Nieuwsbrief formatie schooljaar juli 2017 Nieuwsbrief formatie schooljaar 207-208 3 juli 207 Inhoud Formatie schooljaar 207-208 Schooltijden Verzoek doorgeven wijzigingen adresgegevens Agenda 7-7 rapport mee gr 3-7 7-7 afscheidsavonden gr 8A en

Nadere informatie

Versie 0.3 Datum: 4 maart Managementstatuut

Versie 0.3 Datum: 4 maart Managementstatuut Versie 0.3 Datum: 4 maart 2013 Managementstatuut Begripsbepalingen Artikel 1 In dit managementstatuut statuut wordt verstaan onder: Stichting : CBO Meilân, Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs

Nadere informatie

4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING

4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING 4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING We starten het schooljaar met ongeveer 425 leerlingen, respectievelijk 240 op de locatie Linnaeushof en 185 op de locatie Simon Stevinstraat. Dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 10, nr. 9. DATUM: 13

Nadere informatie

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel.

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel. SCHOOL informatie 2019 2020 locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor 82 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl

Nadere informatie

Functiemix PCPO Capelle-Krimpen versie 1.1 1/8

Functiemix PCPO Capelle-Krimpen versie 1.1 1/8 FUNCTIEBOEK ( V E R S I E 1. 1 ) Functiemix PCPO Capelle-Krimpen versie 1.1 1/8 I NHOU DSOPGA V E Beschikbare functies binnen de stichting...3 Organisatie...4 Functie-omschrijvingen...5 Functiemix PCPO

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool

Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool In Opbouw Onderwijs in beweging Wij zijn In Opbouw, een partner voor scholen op het gebied van onderscheidend, kwalitatief onderwijs en het oplossen

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE

Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Officemanager Codering Organisatie Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire Salarisschaal 6 Indelingsniveau IIIb Werkterrein Onderwijsproces>onderwijsorganisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Artikel 7 Opdracht Stichting Onderwijs Primair heeft de opdracht uitgewerkt naar vijf kernwaarden:

Artikel 7 Opdracht Stichting Onderwijs Primair heeft de opdracht uitgewerkt naar vijf kernwaarden: Concretisering Code Goed Bestuur voor Onderwijs Primair Inleiding De leden van de PO-Raad hebben in 2010 de Code Goed Bestuur vastgesteld als leidraad voor goed bestuur in het primair onderwijs. Het bestuur

Nadere informatie

MANAGEMENTSTATUUT TABIJN

MANAGEMENTSTATUUT TABIJN MANAGEMENTSTATUUT TABIJN APRIL 2011 Preambule Artikel 31 van de Wet op het Primair Onderwijs geeft aan dat het bevoegd gezag een managementstatuut dient vast te stellen. In dat statuut staat aangegeven

Nadere informatie

Poolwijzer Voor de poolers van SKPO

Poolwijzer Voor de poolers van SKPO Poolwijzer Voor de poolers van SKPO Beste pooler, Graag willen we je van harte welkom heten in de vervangerspool van SKPO. Waarschijnlijk zullen veel SKPO-scholen nieuw voor je zijn. Om je start wat te

Nadere informatie

Voorwoord. Ik wens u veel plezier met het lezen van dit jaarverslag. Berry Tomas Voorzitter raad van bestuur

Voorwoord. Ik wens u veel plezier met het lezen van dit jaarverslag. Berry Tomas Voorzitter raad van bestuur 2018 Jaarverslag Voorwoord Met veel plezier bieden wij u het jaarverslag 2018 van Skipov basisonderwijs aan. 2018 is voor Skipov op zowel onderwijskundig als financieel gebied goed en stabiel verlopen.

Nadere informatie

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016 Draaiboek Tijdelijke huisvesting Basisschool Leuken 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding.... 4 2. Aantallen groepen.... 4 3. Plattegronden van de locatie Middelstestraat 79 en de locatie Martinusschool in Weert....

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Jaargegevens 2017/2018

Jaargegevens 2017/2018 Jaargegevens 2017/2018 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt u een nieuw deel ter vervanging van de yellow pages in de schoolgids. In

Nadere informatie

Managementstatuut van Stichting Kits Primair en de Stichting Kindcentra Kits Primair

Managementstatuut van Stichting Kits Primair en de Stichting Kindcentra Kits Primair Juni 2017 Managementstatuut van Stichting Kits Primair en de Stichting Kindcentra Kits Primair Artikel 1 Definitiebepaling In dit managementstatuut wordt verstaan onder: Bevoegd gezag: het College van

Nadere informatie

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management FUWA-PO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Codering CONCEPT 1 Organisatie Saltho Onderwijs Onderdeel Koraal Groep Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vc FUWASYS-advies 12 - Vc Werkterrein Management

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur bedrijfsvoering Codering Organisatie Scholengemeenschap Bonaire Salarisschaal Indelingsniveau

Nadere informatie

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort Functie-informatie Functienaam Directeur Speciaal Onderwijs Organisatie Cluster-4 onderwijs Salarisschaal 15 Indelingsniveau Ve Fuwasys-advies 15 - Ve Werkterrein Management -> Directie/bestuur Activiteiten

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 11, nr. 2. DATUM: 26

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar)

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar) In het kader van het Convenant Brede Regeling Combinatiefuncties in het onderwijs is SKOLO in samenwerking met de gemeente Losser op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Combinatiefunctionaris

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers, Deze kalender heeft een nieuw jasje gekregen; een specifiek Regenboogjasje.

Beste ouders en verzorgers, Deze kalender heeft een nieuw jasje gekregen; een specifiek Regenboogjasje. Beste ouders en verzorgers, Deze kalender heeft een nieuw jasje gekregen; een specifiek Regenboogjasje. Een jasje dat past bij ons nieuwe beleid voor de komende 4 jaren. Zie hier voor de schoolgids, of

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2019-2020: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015

Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015 Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015 Groeien in kwaliteit Voorwoord In het Jaarplan 2014-2015 wordt de concrete uitwerking van de beleidsvoornemens beschreven, die weergegeven zijn in het Schoolplan.

Nadere informatie

kalender schooljaar adres: Touwbaan GG Oosterhout tel website:

kalender schooljaar adres: Touwbaan GG Oosterhout tel website: kalender schooljaar 2012 2013 Groepsbezetting: Voorschool: Henriëtte Simoens maandag t/m donderdag Anita Timmermans maandag t/m donderdag Groep 1-2a: Daniëlle van Gurp maandag t/m woensdag, Renilde Obbens

Nadere informatie

PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV

PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV PROFIELSCHETS DIRECTEUR-BESTUURDER SKOVV 1. Situatieschets SKOVV Stichting Katholiek Onderwijs Veluwe Vallei (SKOVV) is de stichting voor katholiek basisonderwijs in Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen,

Nadere informatie

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs Bijlage C Communicatieplan Passenderwijs 2017-2021 In het communicatieplan staat beschreven hoe samenwerkingsverband Passenderwijs haar externe communicatie vormgeeft. Op welke wijze, hoe vaak, in welke

Nadere informatie

Veldhoven, Geachte ouders,

Veldhoven, Geachte ouders, Veldhoven, 04-07-2016. Geachte ouders, Het einde van schooljaar 2015-2016 komt in zicht. De jaarlijkse eindejaars- en afscheidsperikelen voor team en leerlingen zijn in volle gang. Tegelijkertijd zijn

Nadere informatie

e.o. I Leerkracht LB Intern Auteur M. van Ommeren 5616 RM Eindhoven 58VBA4382

e.o. I Leerkracht LB Intern Auteur M. van Ommeren 5616 RM Eindhoven 58VBA4382 e.o. Intern I Leerkracht LB Auteur M. van Ommeren 5616 RM Eindhoven 58VBA4382 Functienaam Organisatie Salarisschaal lndelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore Datum

Nadere informatie

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073.

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. SPELREGELS Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. Welkom! Beste vervanger, Van harte welkom bij de D-pool van het OMC-073. In het Onderwijs Mobiliteitscentrum-073 regelen wij als schoolbesturen

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Jaarverslag. Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Alblasserwaard-Vijfheerenlanden Jaarverslag Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Alblasserwaard-Vijfheerenlanden 2015 VOORWOORD Ontwikkeling en herijking. Dat zijn misschien wel de meest kenmerkende woorden voor onze Stichting

Nadere informatie

Jaarplan MR De Tjalk

Jaarplan MR De Tjalk Jaarplan MR De Tjalk 2015-2016 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen 3 2 Bezetting en verkiesbaarheid MR-leden 4 3 Taakverdeling MR 4 4 Vergaderdata MR 2015-2016 5 5 Vergaderdata GMR 2015-2016 5 6 Jaarplanning 6

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

vertrouwelijk

vertrouwelijk Curriculum Vitae Personalia Naam: Ellen, Elizabeth Johanna van Bambergen Woonplaats: Amsterdam, Nederland / Brasschaat, België Correspondentie Postbus 36172, 1020 MD Amsterdam, Nederland Postbus 42, 2930

Nadere informatie

Activiteiten voor volwassenen in gemeente Veghel

Activiteiten voor volwassenen in gemeente Veghel Activiteiten voor volwassenen in gemeente Creativiteit De schets Tekenen en schilderen Ncb laan 52-54 www.deschets.nl Dagbesteding Natuurtuin de bunders Dagbesteding Stadshobbywerkplaats www.deschets.nl

Nadere informatie

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag Molenwiek 48 3642 BS Mijdrecht T: 0297 281275 www.obs molenland.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer 0297 281275. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons mailadres: info@obs molenland.nl

Nadere informatie

Inhoud. Onze school. Kernwaarden. Opleidingsnetwerk Samen Opleiden. Rondleiding. Waar zijn we trots op? Leerlingen en team. Waar staan wij voor?

Inhoud. Onze school. Kernwaarden. Opleidingsnetwerk Samen Opleiden. Rondleiding. Waar zijn we trots op? Leerlingen en team. Waar staan wij voor? Inhoud A B Onze school Leerlingen en team. Kernwaarden Waar staan wij voor? C Opleidingsnetwerk Samen Opleiden D Rondleiding Impressie van de groepen. E Waar zijn we trots op? Kindcentrum Vijfblad Van

Nadere informatie

Managementstatuut VO - PO

Managementstatuut VO - PO Managementstatuut VO - PO Versie 10-10-2017 1 Basis Wet en regelgeving Statuten art. 6 lid 3 WVO art. 32c / WPO art. 31 CAO-VO / CAO-PO Archief CvB CA 1.0 Van toepassing op/voor Gehele scholengroep Over-

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie