Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool"

Transcriptie

1 Advies en strategische oplossingen Personeel & Flexpool

2 In Opbouw Onderwijs in beweging Wij zijn In Opbouw, een partner voor scholen op het gebied van onderscheidend, kwalitatief onderwijs en het oplossen van personeelsvraagstukken. U als opdrachtgever staat bij In Opbouw centraal. Samen gaan we op zoek naar passende oplossingen voor uw school! Hoe we dit doen In Opbouw brengt onderwijs in beweging door samen met scholen, in de scholen te werken aan innovatie en duurzame verbetering van het onderwijs. Hiervoor stellen we kwalitatieve (vak)leerkrachten en onderwijsprofessionals beschikbaar en adviseren en coachen we directies, management- en schoolteams. Ons team Het In Opbouw team bestaat uit bevlogen, enthousiaste professionals met een groot hart voor kinderen. De getalenteerde professionals hebben verschillende expertises en ervaringen. Onze expertise, ervaring en creativiteit zetten we in voor onze passie: toekomstgericht kwalitatief onderwijs.

3 Waarom In Opbouw In Opbouw wil voorkomen dat kinderen kwalitatief onderwijs mislopen doordat er geen of onvoldoende personeel beschikbaar is. Scholen hebben door uitval van personeel en toekomstige ontwikkelingen, behoefte aan flexibel kwalitatief personeel. Het tekort aan personeel in het onderwijs is steeds meer merkbaar en door herbenoeming- en wachtgeldverplichtingen en veranderende wet- en regelgeving is het vinden en inzetten van flexibel personeel steeds uitdagender. Elke situatie bij een school(bestuur) is anders en vraagt daarom om een passende op maat oplossing. Samen met de school(besturen) kijken we naar het vraagstuk en de knelpunten en bieden we oplossingen voor personeelsvraagstukken op het gebied van vervangingen, duurzame inzetbaarheid en onderwijskwaliteit.

4 Strategische oplossingen De Flexpool De gevolgen van het personeelstekort in het onderwijs is een steeds groter wordend probleem. De eigen flexibele schil is vaak niet toereikend genoeg om de vervangingen en tijdelijke vacatureruimte in te vullen. Het inzetten van personeel via uitzend- en detacheringsbureaus kost extra geld en is geen oplossing voor de lange termijn. De formatie, het binden en boeien van medewerkers, talentontwikkeling en mobiliteit zijn uitdagende vraagstukken voor besturen en scholen. Het anticiperen op de toekomstige ontwikkelingen en veranderingen vraagt om andere oplossingen. Samen vinden we deze oplossingen. We bouwen een nieuw toekomstgericht fundament waarbij we het oude loslaten en het goede behouden. Vanuit de flexpool van In Opbouw detacheren we groepsleerkrachten, intern begeleiders en onderwijsspecialisten. Onze professionals zetten wij tijdelijk in op de school bij verbeter- en verandertrajecten én om middellange tot lange vervangingen en tijdelijke vacatureruimte in te vullen. We ontlasten de school(besturen) door de werkgeversrisicio s en personeelsadministratie van de school over te nemen. We werken doorlopend aan kwaliteit door onze medewerkers deskundigheidsbevordering, begeleiding en coaching aan te bieden.

5 De medewerkers van In Opbouw In Opbouw als werkgever Al onze bevlogen en enthousiaste medewerkers hebben een groot hart voor kinderen en zijn op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen en anticiperen hierop. Ze weten talenten van kinderen aan te boren en te ontwikkelen. Uiteraard heeft elke medewerker de juiste bevoegdheden en is in het bezit van een geldige verklaring omtrent gedrag. Daarnaast werken we doorlopend aan ontwikkeling en aan de regie over de eigen loopbaan. U merkt dit, doordat de medewerkers zelfkennis hebben over wie ze zijn, wat ze kunnen en willen en zijn hierin een voorbeeld voor leerlingen en collega s. Ze weten hoe ze hun kennis, vaardigheden en talenten optimaal kunnen inzetten in hun werk, uiteraard afgestemd op de cultuur en de waarden van de school. We zijn een brug tussen bevlogen onderwijspersoneel en scholen. Omdat we zuinig zijn op ons talent én onze opdrachtgevers investeren we in goed werkgeverschap. Dit doen we door een zorgvuldige en kritische werving en selectiemethode te hanteren en onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden te bieden. De arbeidsvoorwaarden van de In Opbouw medewerkers laten we zoveel mogelijk aansluiten bij de CAO PO. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is het investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, daarom hebben we teams samengesteld. Elk team heeft een coördinator die het aanspreekpunt is voor de medewerker. De coördinator draagt zorg voor de juiste begeleiding en ondersteuning van de medewerkers en voert de voortgangs- en functioneringsgesprekken. Wat als we investeren in onze medewerkers en ze gaan weg? Wat als we het niet doen en ze blijven? De medewerkers van In Opbouw blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vakspecifieke kennis door bijdragen van externe deskundigen tijdens (team)bijeenkomsten. Ook worden we steeds beter door te leren van elkaar. We doen dit door het geven van feedback en delen van kennis en ervaringen. Zo bouwen we aan beter onderwijs en kunnen we talentvolle leerkrachten behouden voor het basisonderwijs.

6 Werkwijze De oplossingen die wij bieden zijn maatwerk. We maken daarom graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Het doel van deze uitgebreide voorbereiding is om een goede basis te leggen voor de samenwerking met In Opbouw. Flexpool In Opbouw Welke stappen zetten wij voor het inzetten van onze medewerkers vanuit de flexpool? Stap 1 Kennismakingsgesprek In dit gesprek kunt u de vraag aan de adviseur van In Opbouw voorleggen en worden de mogelijkheden besproken. Voorbereiding Stap 1 Kennismakingsgesprek Stap 2 Bespreken offerte Stap 3 Selectie medewerker Stap 2 Bespreken offerte Met de informatie uit de eerste kennismaking, wordt door de adviseur van In Opbouw een offerte opgesteld. Deze offerte wordt opgestuurd en telefonisch met u besproken. Uitvoering Stap 4 Gesprek medewerker & school Stap 5 Plaatsing medewerker Stap 3 Selectie In Opbouw inventariseert of er geschikte kandidaten beschikbaar zijn in de flexpool die passen bij de context, behoefte en ambities van uw school. Wanneer er niet direct een passende match is, wordt er een wervingsprocedure voor geschikte kandidaten gestart. In Opbouw selecteert de medewerker voor u en stelt deze vervolgens voor. Vervolg Stap 6 Les- of school bezoek (min. elke 8 weken) Stap 7 Schoolcontact (elk kwartaal) Stap 8 Voortgangsgesprek (elk kwartaal)

7 In de uitvoering gaat het om het maken van een passende match tussen uw school en de leerkracht, intern begeleider of onderwijsspecialist. Het vervolg draait om het waarborgen van de kwaliteit en de ontwikkeling van onze medewerkers! Stap 4 Plaatsing Wanneer er een match is zal de medewerker gekoppeld worden aan de school. Stap 5 Gesprek medewerker & school De medewerker komt kennismaken op de school, met u en met het team. In dit gesprek kunnen ook de praktische afspraken worden gemaakt. Stap 6 Lesbezoek In Opbouw brengt minimaal elke 8 weken een bezoek aan een les van de leerkracht(en) of de school als de medewerker een andere functie invult. Stap 7 Contact en schoolbezoek Uw contactpersoon bij In Opbouw heeft minimaal elk kwartaal contact met de school. Minimaal twee keer per jaar wordt de school bezocht, de overige contactmomenten kunnen telefonisch of per worden ingevuld. Tijdens de contactmomenten zal onder andere de inzet en het functioneren van de medewerker geëvalueerd worden. Uiteraard is indien nodig de contactpersoon tussentijds altijd beschikbaar voor de school voor praktische vragen of feedback. Stap 8 Functioneringsgesprek In Opbouw voert bij regelmatige inzet van de medewerker minimaal één keer per kwartaal een voortgangsgesprek met de medewerker. Tijdens deze gesprekken komt ook het functioneren aan de orde.

8 Voordelen Samen werken met In Opbouw biedt de volgende voordelen: Kwaliteit en continuïteit Kwaliteit en continuïteit tegen een eerlijke prijs, echter zonder de werkgeversrisico s. Geen administratief werk Doordat de medewerkers niet in dienst zijn bij het schoolbestuur en In Opbouw de werving en selectie, personele administratie en begeleiding uit handen neemt is er meer tijd beschikbaar om te werken aan de onderwijsdoelen. Formatie en veranderingen Onderwijs komt in beweging als we tot in de kern durven te veranderen. Geen andere methode kiezen en hetzelfde blijven doen, maar echt een systeemwijziging maken en het fundament aanpassen. Door het inzetten van medewerkers uit de flexpool ontstaat er tijd en ruimte om passende(formatieve) besluiten en wijzigingen door te voeren binnen de school. Mobiliteit Door medewerkers uit de flexpool in te zetten op tijdelijke vacatureruimte of projecten, kan er invulling gegeven worden aan interne mobiliteit. Er komt ruimte vrij om vaste medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Werving & selectie De medewerkers van de flexpool kunnen, wanneer er vacatureruimte vrij komt overgenomen worden. Dit bespaart de school, werving & selectie kosten en (inwerk)tijd.

9 Wat staat er in de offerte? Om u zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe het inzetten van de dienstverlening van In Opbouw vorm kan krijgen, stellen wij een duidelijke offerte voor u op. Het eerste deel van de offerte bestaat uit een begeleidende brief. De vraag van uw school Wij omschrijven waarom u graag wilt samen werken met In Opbouw en wat de huidige en gewenste situatie is. Dit resulteert in een beschrijving van de vraag en de wensen. Voorgestelde aanpak Wij vermelden wat de voorgestelde aanpak van In Opbouw is om aan de vraag te kunnen voldoen en benoemen wat de voordelen zijn. Het tweede deel van de offerte bestaat uit het overzicht van de diensten die In Opbouw gaat leveren. Vervangingsbehoefte Op basis van de wensen van de school of scholen en de dienstverlening of vervangingsbehoefte wordt een passend aanbod gedaan. Aan de hand van de behoefte wordt bepaald hoeveel uren een medewerker wordt ingezet. Het derde deel is de prijsopgaaf Berekening instaptarief Het instaptarief bij het detacheren omvat de administratiekosten voor de inzet van een medewerker. Het instaptarief is 1,- per leerling. Deze kosten worden éénmalig in rekening gebracht. Berekening aantal uren bij detachering De medewerkers worden voor een halve of hele dag ingezet en leerkrachten zullen ook voorbereidings- en nakijk werkzaamheden verrichten. Het minimaal in te zetten uren is 5 uur per dag. De leerkrachten verrichten ook niet-lesgebonden werkzaamheden. Inval Werktijden Totaal uren 1 dagdeel uur 5 uur of uur 1 dag 08: Incl. 1 uur pauze 8 uur Berekening loonkosten U heeft al een leerkracht vanaf 40,00 per uur.

10 Overige diensten Naast de flexpool biedt In Opbouw de volgende diensten aan waarmee wij besturen en scholen ondersteunen: Detacheren vakleerkrachten bewegingsonderwijs, muziek, drama, wetenschap en techniek; Adviseren en coachen bij het realiseren van ambities en onderwijsdoelen, onderscheidend onderwijs en kwaliteit en groei van de school, de klas en van leerkrachten; Talentontwikkeling en leerondersteuning van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen die uitvallen op school. Bent u op zoek naar oplossingen voor uw personeelsvraagstukken of kunnen wij u met onze andere diensten verder ondersteunen? Wij gaan graag met u in gesprek. Neemt u gerust contact met ons op! In Opbouw sarina@in-opbouw.nl

11 Together Everyone Achieves More

Talentontwikkeling en Leerondersteuning. In Opbouw

Talentontwikkeling en Leerondersteuning. In Opbouw Talentontwikkeling en Leerondersteuning In Opbouw In Opbouw Bouwen Wij zijn In Opbouw, een partner voor en in het onderwijs. Samen met scholen werken we in aan kwalitatief onderwijs en bieden ondersteuning

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in Brede School activiteiten Dit is WIJS! WIJS vindt dat leren vooral leuk moet zijn. Vanuit deze gedachte verbinden we educatie en entertainment aan elkaar. Door een

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING INHOUD WIJ MAKEN ER WERK VAN! 04 PROCEDURE VAN EEN VAN WERK- NAAR-WERKTRAJECT 09 LOOPBAANORIËNTATIE EN LOOPBAANCOACHING 05 OVER EXPERTISECENTRUM

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar)

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar) In het kader van het Convenant Brede Regeling Combinatiefuncties in het onderwijs is SKOLO in samenwerking met de gemeente Losser op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Combinatiefunctionaris

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

Mobiliteitscentrum/flexpool BDOF Wenkend perspectief

Mobiliteitscentrum/flexpool BDOF Wenkend perspectief Mobiliteitscentrum/flexpool BDOF Wenkend perspectief 1. Inleiding In de vergadering van BDOF van 16 april jl. is een positieve grondhouding ten aanzien van een eventueel mobiliteitscentrum en een flexpool

Nadere informatie

Uw partner in onderwijsdiensten. adhocdocent. brengt talenten voor de klas

Uw partner in onderwijsdiensten. adhocdocent. brengt talenten voor de klas Uw partner in onderwijsdiensten Dit is Adhocdocent Onderwijs is onze passie die wij met u delen. Door onze kennis en ervaring in het onderwijs weten wij wat de issues, problemen en uitdagingen zijn binnen

Nadere informatie

DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING.

DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING. DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING www.rightinplace.nl info@rightinplace.nl FQ Zonder beweging, voldoende ontspanning, rust en voeding kunnen we niet optimaal leren en presteren. Als we uit balans en vermoeid

Nadere informatie

Wij bieden de top in laboratorium personeel. Boundless in laboratory staffing

Wij bieden de top in laboratorium personeel. Boundless in laboratory staffing Wij bieden de top in laboratorium personeel Boundless in laboratory staffing Ons profiel International specialist in laboratory staffing ScientiQ Staffing is een dynamisch en innoverend bedrijf, gespecialiseerd

Nadere informatie

Assessment en loopbaanontwikkeling

Assessment en loopbaanontwikkeling Assessment en loopbaanontwikkeling Assessment Beter inzicht in uw menselijk kapitaal Onze visie Wij zien assessments als het meest betrouwbare instrument om talenten en ontwikkelpunten van individuele

Nadere informatie

Voorbeeldrapportage Dienst Reporting

Voorbeeldrapportage Dienst Reporting Voorbeeldrapportage Dienst Reporting Boosting HR - Expert in data, verstand van HR Voorwoord Inhoudsopgave Hierbij presenteren we de voorbeeldrapportage van onze dienst Reporting. 0. Samenvatting 1. Bedrijfsvoering

Nadere informatie

We zijn op zoek naar een kei van een Intern Begeleider!

We zijn op zoek naar een kei van een Intern Begeleider! We zijn op zoek naar een kei van een Intern Begeleider! WereldKidz 33 basisscholen en een school voor speciaal onderwijs, 4.500 leerlingen en 475 medewerkers vormen samen WereldKidz. Een organisatie met

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas

Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas 6.3 Deeltijdbanen Inhoud: blz. 1. Wat is deeltijdarbeid 2 2. Deeltijdarbeidbeleid 2 3. Omvang deeltijdbanen 2 4. Voorwaarden deeltijdarbeid 3 5.1 Schoolorganisatorische

Nadere informatie

CAO PO Bestuursakkoord PO. Onderhandelaarsakkoord 2 juli 2014 Looptijd: 1 juli juli Vastgesteld 10 juli 2014

CAO PO Bestuursakkoord PO. Onderhandelaarsakkoord 2 juli 2014 Looptijd: 1 juli juli Vastgesteld 10 juli 2014 CAO PO 2014 Onderhandelaarsakkoord 2 juli 2014 Looptijd: 1 juli 2014 1 juli 2015 & Bestuursakkoord PO Vastgesteld 10 juli 2014 Agenda samenhang cao en bestuursakkoord modernisering cao PO belangrijkste

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten Dit is WIJS! WIJS is de slimme oplossing voor tijdelijk personeel binnen uw school. Door onze ruime kennis en ervaring van het onderwijs,

Nadere informatie

Jaarplan. Schooljaar

Jaarplan. Schooljaar Jaarplan Schooljaar 2015-2016 Arnhem, augustus 2015 Beste betrokkene, Voor u ligt het jaarplan schooljaar 2015-2016. We hebben het vorig schooljaar geëvalueerd en antwoord gegeven op de vragen: Wat doen

Nadere informatie

Brochure voor schoolbesturen

Brochure voor schoolbesturen Brochure voor schoolbesturen Deze brochure is geschreven voor schoolbesturen in het Primair Onderwijs in de regio Rotterdam Rijnmond, die meer willen weten over het Mobiliteitscentrum MCPO Rijnmond. Algemeen

Nadere informatie

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Inspirerend Management Development in de zorg Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Behoefte aan effectief leiderschap Vergroting van de invloed van de politiek en zorgverzekeraars

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

van harte & lingsma Kiezen delen

van harte & lingsma Kiezen delen Kiezen delen 02 03 Persoonsgerichte assessments Wie zijn de mensen die het verschil maken binnen jouw organisatie? Wat zijn de raakvlakken tussen hun ambities en de koers van de organisatie? Wat inspireert

Nadere informatie

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van:

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: Arbo bijlage 04 A Programma van eisen thuiszorginstelling Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: een plan van aanpak voor het contracteren van een Arbo-dienst

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Talentenpool: 2 Juni 2016 Nijmegen Nico Sekeris Talentenpool: Flexibilisering en werkzekerheid kan samen Airbnb concepten versterken werving & selectie

Nadere informatie

Brochure voor Schoolbesturen

Brochure voor Schoolbesturen Brochure voor Schoolbesturen Deze brochure is geschreven voor schoolbesturen in het Primair Onderwijs in de regio Rijnmond, die meer willen weten over het Mobiliteitscentrum MCPO Rijnmond. Algemeen Het

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Brochure voor leerkrachten

Brochure voor leerkrachten Brochure voor leerkrachten Deze brochure is geschreven voor (aanstaande) leerkrachten in het Primair Onderwijs in de regio Rijnmond, die meer willen weten over het werken bij de schoolbesturen van het

Nadere informatie

Het vernieuwde MD-huis van de Nederlandse politie

Het vernieuwde MD-huis van de Nederlandse politie Het vernieuwde MD-huis van de Nederlandse politie Van Regiopolitie naar Nationale Politie - Regeerakkoord Kabinet Rutte 2010 - Nationale Politie op 1 januari 2013 - Betreft: 65.000 medewerkers - Waarvan

Nadere informatie

Payroll in het primair- en voortgezet onderwijs

Payroll in het primair- en voortgezet onderwijs Payroll in het primair- en voortgezet onderwijs Inhoud OSG Personeel Wat is payroll? Overnemen van juridisch werkgeverschap Belangrijkste redenen om te kiezen voor payroll Politieke en maatschappelijke

Nadere informatie

Wine te Meerman. Omgaan met schaarste. April 2012. Praktische oplossingen voor inzet en werving van personeel

Wine te Meerman. Omgaan met schaarste. April 2012. Praktische oplossingen voor inzet en werving van personeel Omgaan met schaarste Praktische oplossingen voor inzet en werving van personeel Wine te Meerman April 2012 Inhoud 1. Aanleiding: schaarse middelen 2. Slimme werving a. Interne werving personeel en vrijwilligers

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om.

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. OVER DIT IS WIJS Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. Vanuit deze betrokkenheid maken wij het verschil in aanpak en docenten. En om u nog wijzer te maken, heeft DIT IS WIJS unieke volledig uitgewerkte

Nadere informatie

Boeien & Binden. 22 juni 2017

Boeien & Binden. 22 juni 2017 Boeien & Binden 22 juni 2017 Professioneel: Bijna 3 jaar bij Driessen in dienst Strategisch HRM Aansturing corporate HRM afdeling Persoonlijk: 38 jaar, Helmond Getrouwd, zoon en dochter Reizen, koken &

Nadere informatie

Presentatie. Uitvoering mobiliteitsbeleid

Presentatie. Uitvoering mobiliteitsbeleid Presentatie Uitvoering mobiliteitsbeleid Huidige situatie - Een veranderende overheid Regievoerende, agenderende en participerende overheid Rotterdam, stad in beweging voor resultaat op straat Financiële

Nadere informatie

dit gaat over mij en mijn vak het is snel en gemakkelijk en je ziet wat je hebt bereikt

dit gaat over mij en mijn vak het is snel en gemakkelijk en je ziet wat je hebt bereikt nieuw in mijn functie, had ik snel en goed overzicht wat er speelde in mijn team ik heb met COSMO in kaart waar ik zelf voor sta we zien een grote groei van de ontwikkelingen in de teams nu hebben we veel

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Inleiding. Begrippenkader

Inleiding. Begrippenkader Beleidsplan opbrengstgericht personeelsmanagement bij De Veenplas Beleid en doelen voor het thema Personeel voor de jaren 2013 2016 Vastgesteld juli 2013 Inleiding Wij beschouwen onze leerkrachten als

Nadere informatie

TAMTOM TALENTNAVIGATIE

TAMTOM TALENTNAVIGATIE TAMTOM TALENTNAVIGATIE EEN INTEGRALE ZIENSWIJZE ERNST JAN REITSMA Talent. Wat je goed kan. Passie. Wat je graag doet. Aandacht voor Talentontwikkeling Gallup, Wiseman, de Leadership Council en vele anderen

Nadere informatie

Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren 1 Uitzenden en detacheren Allworks Personeelsdiensten biedt de expertise en knowhow om vakkundig uw wensen op maat in te vullen. Het uitzenden van flexibele arbeidskrachten wordt gekenmerkt door maximale

Nadere informatie

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U houdt de regie in eigen hand Wat is payroll? Bij payroll houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer,

Nadere informatie

Positie van de intern begeleider in de school binnen Passend Onderwijs Apeldoorn PO

Positie van de intern begeleider in de school binnen Passend Onderwijs Apeldoorn PO Positie van de intern begeleider in de school binnen Passend Onderwijs Apeldoorn PO Inleiding: Alle basisscholen in ons SWV hebben een intern begeleider. Historisch gezien is er een intern begeleider sinds

Nadere informatie

HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe

HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe HZD Flexpool: een oplossing voor uitval van praktijkmedewerkers. Onze flexpool brengt alle flexibel inzetbare doktersassistenten, praktijkondersteuners

Nadere informatie

Strategische Personeelsplanning. Basisdocument

Strategische Personeelsplanning. Basisdocument Strategische Personeelsplanning Basisdocument Strategische Personeelsplanning Basisdocument SPP als pijler van hr-beleid Om als organisatie in een dynamische omgeving met veel ontwikkelingen en veranderingen

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM laat mensen en organisaties groeien! AICOM is een all round adviesbureau, actief in de zorg en maatschappelijke dienstverlening. Wij werken vanuit het perspectief

Nadere informatie

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland Inleiding Mobiliteit is één van de instrumenten voor integraal personeelsbeleid. Mobiliteit geeft medewerkers mogelijkheden om op

Nadere informatie

Een eigentijdse HRM- scan door Gidsen HR advies WAT IS HET DOEL EN INHOUD VAN DEZE SCAN?

Een eigentijdse HRM- scan door Gidsen HR advies WAT IS HET DOEL EN INHOUD VAN DEZE SCAN? Een eigentijdse HRM- scan door Gidsen HR advies WAT IS HET DOEL EN INHOUD VAN DEZE SCAN? Met behulp van deze scan wordt de stand van zaken van het Personeelsbeleid in kaart gebracht. De HRM - scan is met

Nadere informatie

Procedure benoeming directeur De Maremak

Procedure benoeming directeur De Maremak Procedure benoeming directeur De Maremak 19 december 2012 Tijdpad procedure benoeming directeur SBO De Maremak Periode Week Actie 4 Benoeming directeur 4 Assessment Dinsdag 15/1 en Donderdag 17/1 3-4 Gesprekken

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX

INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX Inleiding Om directeuren goed te ondersteunen in het proces van de invoering functiemix is door het CPD dit document opgesteld. In dit document wordt een format gegeven voor hoe

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie

Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie Flexpool Zuid-Hollandse Eilanden: een oplossing voor uitval van doktersassistenten en praktijkondersteuners

Nadere informatie

Een personeelsadvertentie is een instrument dat gebruikt wordt om sollicitanten te werven. PdL kan voor u deze werkzaamheden uit handen nemen.

Een personeelsadvertentie is een instrument dat gebruikt wordt om sollicitanten te werven. PdL kan voor u deze werkzaamheden uit handen nemen. HRM ondersteuning Werving en selectie U heeft vaak geen tijd om nieuw personeel te werven. Door de kennis en ervaring in de logistiek kunnen wij de vacatures goed invullen (de juiste man/vrouw op de juiste

Nadere informatie

Brochure voor nieuwe flexpool leerkrachten

Brochure voor nieuwe flexpool leerkrachten Brochure voor nieuwe flexpool leerkrachten Deze brochure is geschreven voor (aanstaande) leerkrachten in het Primair Onderwijs in de regio Rijnmond, die meer willen weten over het werken bij de schoolbesturen

Nadere informatie

Strategie in Beweging. Koersnotitie. versie 4

Strategie in Beweging. Koersnotitie. versie 4 Strategie in Beweging Koersnotitie versie 4 Onze Opdracht Het Waartoe zijn wij hier in Alphen aan den Rijn en omgeving? Voor welk vraagstuk zijn wij het antwoord? 1. Wij zijn een stichting voor primair

Nadere informatie

Veranderende arbeidsmarkt

Veranderende arbeidsmarkt Veranderende arbeidsmarkt De arbeidsmarkt staat aan de vooravond van een grote verandering. Na decennia van een groeiend arbeidspotentieel neemt sinds 2010 de beroepsbevolking af. Commissie Bakker becijfert

Nadere informatie

VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF

VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF Inleiding De raad van toezicht van Laverhof heeft de wettelijke taak toezicht te houden op de besturing door de raad van bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Laverhof

Nadere informatie

Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland

Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland Werkveld: personeel Datum: december 2012 Instemming/Advies GMR: Vastgesteld Bestuur: Inhoudsopgave 1. BELEIDSINHOUD 3 2. BELEIDSUITWERKING 4 2.1 Inventarisatie mobiliteit

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

RadarPersoneel Zorg & Welzijn

RadarPersoneel Zorg & Welzijn RadarPersoneel Zorg & Welzijn werven selecteren detacheren uitzenden opleiden Andrea Veerman Oprichter en directeur 06 2151 5571 wat? Flexbureau voor personeel in het sociaal domein, door het hele land

Nadere informatie

3.12 Notitie Vervangingspool

3.12 Notitie Vervangingspool Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel 18 januari 2012 A (P)GMR 30 januari 2012 22 februari 2012 3.12 Notitie Vervangingspool Personeel/Notitie Vervangingspool Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Junior regisserende inkomensconsulent

Junior regisserende inkomensconsulent Kennis van de Overheid Junior regisserende inkomensconsulent Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de ontwikkeling en toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Checklist duurzame inzetbaarheid

Checklist duurzame inzetbaarheid Checklist duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid is een samenspel van vijf clusters. Een leidinggevende wil weten binnen welk beleidskader hij of zij de dialoog met een medewerker voert. En wie

Nadere informatie

brochure Transvita voor schoolbesturen Transvita

brochure Transvita voor schoolbesturen Transvita brochure Transvita voor schoolbesturen Transvita Transvita samen vitaal door verandering Deze brochure is geschreven voor schoolbesturen in het Primair Onderwijs in de regio Midden Nederland, die zich

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN Op weg naar 2020 Dit is het verhaal van de NUOVO scholengroep. Verantwoordelijk voor voortgezet onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen in de stad Utrecht. Tien openbare scholen bieden samen een breed aanbod:

Nadere informatie

Als flexibel niet flexibel genoeg is.

Als flexibel niet flexibel genoeg is. Als flexibel niet flexibel genoeg is. Als snel niet snel genoeg is. Ik weet uit eigen ervaring dat snelle service voor een manager essentieel is. Kies daarom voor HappyNurse Tineke van Groeningen, franchisenemer

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging De kortste weg naar een passende baan Uw functie bij Van Oord komt te vervallen en u moet op zoek naar een nieuwe baan. Deze

Nadere informatie

Taakomschrijving en aandachtspunten voor leerkrachten basisonderwijs

Taakomschrijving en aandachtspunten voor leerkrachten basisonderwijs Taakomschrijving en aandachtspunten voor leerkrachten basisonderwijs 1. In de tweede en/of derde week van september komt de muzische vormer een halve dag naar uw school voor een intakegesprek. Doelstellingen:

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. jong talent

Expertisecentrum Plato. jong talent Expertisecentrum Plato jong talent Inhoud De toekomst begint nu! 04 Het maatschappelijk project als onderdeel van het traineeship 09 Hoe werkt het traineeship? 05 Over Expertisecentrum Plato 12 Het ontwikkelprogramma

Nadere informatie

Van financieel talent naar Public Business Controller

Van financieel talent naar Public Business Controller Kennis van de Overheid Van financieel talent naar Public Business Controller Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw financiële afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon Klanttevredenheidsonderzoek Compagnon 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Compagnon 2 A. Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Junior medewerker Bezwaar en Beroep

Junior medewerker Bezwaar en Beroep Kennis van de Overheid Junior medewerker Bezwaar en Beroep Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM is een all round adviesbureau. Onze dienstverlening richt zich op het bereiken van maatschappelijke doelen. Wij zijn actief in het verbeteren van de zorg en

Nadere informatie

De combinatiefunctionaris in Zwartewaterland: niet alleen de verbindende factor, vooral ook een verbindende actor!

De combinatiefunctionaris in Zwartewaterland: niet alleen de verbindende factor, vooral ook een verbindende actor! De combinatiefunctionaris in Zwartewaterland: niet alleen de verbindende factor, vooral ook een verbindende actor! Verbindingen leggen en onderhouden. Dat is de belangrijkste taak van de combinatiefunctionaris.

Nadere informatie

Akkoord bereikt over CAO PO 2013 met technische aanpassingen

Akkoord bereikt over CAO PO 2013 met technische aanpassingen NIEUWSBRIEF Akkoord bereikt over CAO PO 2013 met technische aanpassingen Op 17 januari 2013 hebben CNV Onderwijs, de andere vakbonden en de PO- Raad een onderhandelaarsakkoord bereikt over het technisch

Nadere informatie

TECONA TECHNICAL STAFFING SERVICES

TECONA TECHNICAL STAFFING SERVICES TECHNICAL STAFFING SERVICES Tecona is het adviesbureau op het gebied van Maintenance Services, Technical Staffing Services en Metal & Welding Quality Services. Met een sterk team van mensen met kennis

Nadere informatie

Werkveld: personeel Datum: januari 2013 Instemming/Advies GMR: Vastgesteld Bestuur: Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland

Werkveld: personeel Datum: januari 2013 Instemming/Advies GMR: Vastgesteld Bestuur: Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland Werkveld: personeel Datum: januari 2013 Instemming/Advies GMR: Vastgesteld Bestuur: Mobiliteitsbeleid VCBO Kollumerland Inhoudsopgave 1. BELEIDSINHOUD 3 2. BELEIDSUITWERKING 4 2.1 Inventarisatie mobiliteit

Nadere informatie

Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet.

Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet. Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet. De zorgmarkt verandert en hiermee ook de zorgvraag. Om aan deze telkens veranderende vraag te kunnen voldoen, is een flexibele personeelsbezetting het

Nadere informatie

TERRA MANAGEMENT SEARCH

TERRA MANAGEMENT SEARCH TERRA MANAGEMENT SEARCH Senior Consultant Executive Search Informatie voor belangstellenden November 2017, Senior Consultant Executive Search Terra Management Search 1/6 Voorwoord Deze notitie is bedoeld

Nadere informatie

Binden en Boeien. Ronald Ipema Richard van Kaam Stèphanie Hendriksen

Binden en Boeien. Ronald Ipema Richard van Kaam Stèphanie Hendriksen Binden en Boeien Ronald Ipema Richard van Kaam Stèphanie Hendriksen Agenda P-lijst Introductie YER Nulmeting Ontwikkelingen in de markt Binden en boeien Casus 1 Casus 2 Casus 3 Integreren binnen uw organisatie

Nadere informatie

Jaarplan. Schooljaar

Jaarplan. Schooljaar Jaarplan Schooljaar 2014-2015 Arnhem, augustus 2014 Beste betrokkene, Voor u ligt het jaarplan schooljaar 2014-2015. We hebben het vorig schooljaar geëvalueerd en antwoord gegeven op de vragen: Wat doen

Nadere informatie

Traject. Reïntegratie 2e Spoor

Traject. Reïntegratie 2e Spoor Traject Reïntegratie 2e Spoor Re-integratie 2 e spoor The art of human development Na uitval door ziekte zal een werknemer normaal gesproken re-integreren bij de huidige werkgever. Dit kan echter niet

Nadere informatie

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Profiel Strategisch beleidsadviseur HRM 29 april 2016 Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

Bureau BERGS. Outplacement & Loopbaanadvies. Nu ook mogelijk met Online Coaching!

Bureau BERGS. Outplacement & Loopbaanadvies. Nu ook mogelijk met Online Coaching! Outplacement & Loopbaanadvies Nu ook mogelijk met Online Coaching! Ron Bergs 06-34187540 KvK 67575870 info@bureaubergs.nl www.bureaubergs.nl 1 Ron Bergs 06-34187540 KvK 67575870 info@bureaubergs.nl www.bureaubergs.nl

Nadere informatie