Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept"

Transcriptie

1 Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept

2 Hoe Transwide TMS zelfs in de meest veeleisende transportomgeving de sleutel is tot nauwkeurigheid en rendabiliteit Barry Callebaut is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van kwaliteitschocolade. Alleen al in Europa leveren zij elk jaar meer dan zendingen vanuit hun fabrieken naar klanten over het hele continent, goed voor een totaal van ruim ton. Dat is een berg chocolade. Willy Raemdonck houdt als Europees Logistiek Manager toezicht op de toeleveringsketen. Om de zendingen te coördineren, werkt hij met een team van vijf planners in het Belgische hoofdkantoor en 18 vaste chauffeurs in zijn eigen vloot, plus een uitgebreid netwerk van transporteurs en logistieke dienstverleners in onderaanneming. En hij heeft Transwide cloud-based TMS.

3 Aangezien onze onderneming flink aan het groeien was, hadden we na een paar jaar een beter communicatieplatform nodig tussen Barry Callebaut en onze transporteurs. Door de ontwikkeling van het bedrijf breidden wij uit over heel Europa, met een transportpunt in het VK, één in Duitsland, één in Polen, twee in Frankrijk, één in Spanje, twee in Italië en één in België - en door het groeiende aantal transporteurs werd de omvang en de logistiek veel ingewikkelder.

4 Eenvoudig communiceren met transporteurs Transwide is een cloud-based TMS platform en heel belangrijk is dat het één verbindingspunt biedt tussen het interne ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) van verladers en het netwerk van transporteurs waarmee zij werken om hun vrachten te vervoeren. Door de jaren heen is dit deel gaan uitmaken van de transportstrategie en -uitvoering van Barry Callebaut. Binnen Barry Callebaut werken we allemaal in ons eigen SAP, maar onze transporteurs hadden allemaal hun eigen systemen, vervolgt Raemdonck. We hadden geen standaard interface tussen SAP en ons transporteurnetwerk, zodat Transwide voor ons de ideale oplossing was. Als je een transporteur bent en je wilt zaken doen met ons, moet je meestappen in Transwide.

5 Barry Callebaut heeft geen standaard verzendinstructie. Hun eindproduct is vloeibare chocolade. Wanneer dit wordt vervoerd, ontstaat een kwetsbaar, onvoorspelbaar ecosysteem dat niet tegen lange reizen en een ruwe behandeling kan. Het product wordt vervoerd in geavanceerde roestvrijstalen vaten die aan strenge eisen moeten voldoen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne. De logistiek om producten van A naar B te vervoeren vraagt een enorme inspanning aan planning en kosten - vooral als de eindklanten vaak grote spelers zijn in de suikergoedsector, zoals Kellogg s, Unilever en Mars. Als je met die jongens zaken wilt doen, moet je er zeker van zijn dat je de beste bent, anders zal het nooit lukken.

6 En je kunt alleen de beste zijn als je de beste mensen hebt die met de beste systemen werken. Dankzij Transwide kon Barry Callebaut zijn klanttevredenheidsgraad verbeteren door complexe verzendinstructies snel en makkelijk over te brengen naar de transporteurs, die mogelijk niet vertrouwd zijn met de specifieke eisen van een bepaalde klant. Transwide garandeert niet alleen een goede uitvoering van het transport, maar zorgt er ook voor dat het transport zijn rol vervult in de commerciële benadering van de klant het gaat over klanttevredenheid of customer success. Verschillende pompen, compressoren, zelfs de taal van de chauffeur. Aan elk element in de keten moet worden gedacht. Als wij onvoldoende voorbereid of zonder de juiste uitrusting aankomen bij de klant, is dat een nachtmerrie voor ons. Met Transwide wordt de informatie rechtstreeks vanuit ons SAP hoofdklantenbestand naar de boordcomputers van de transporteur gestuurd.

7 Verbeterde verwerkingstijd en nauwkeurigheid van facturen zorgt voor hogere cash-flow Een van de grootste uitdagingen voor Barry Callebaut is het geleverde gewicht. Het lossen van vloeibare chocolade is een delicaat proces. Onvermijdelijk blijft er een deel van het product aan de wanden van de containers plakken, zodat er verschillen ontstaan tussen het gewicht van de oorspronkelijke lading in de vrachtwagen en het gewicht van het product dat uiteindelijk bij de klant terechtkomt. In het verleden moesten zij wachten tot het ondertekende CMR-document met het geloste gewicht werd teruggestuurd en manueel was ingevoerd in SAP. Nu wordt het meteen doorgestuurd via Transwide, zodat de facturering amper enkele minuten na levering zeer nauwkeurig kan gebeuren. Wij verwachten van de transporteur dat hij het losgewicht onmiddellijk registreert, aldus Raemdonck. Dit kan in het weegstation gebeuren via zijn boordcomputer, waarna het meteen beschikbaar is in Transwide. Zo weten we al op het tijdstip van lossing precies hoeveel gewicht product er werd geleverd. Dit heeft de verwerkingstijd en nauwkeurigheid van de facturering fors verbeterd, en ook onze cash-flow verhoogd.

8 Workflow van extra onkostennota s verbetert de nauwkeurigheid en zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen Ook het kostenmodel van het uitgebreide netwerk van externe transporteurs van Barry Callebaut is allesbehalve duidelijk. De geplande transportkosten worden altijd aangedikt door bijkomende kosten die transporteurs opstapelen tijdens de uitvoering van de zending. Het verwerken van deze extra kosten werd administratief zo n zware last, dat Barry Callebaut zich met plezier aandiende als eerste Transwide-klant die de Vrachtkostenbeheermodule wilde gebruiken.

9 Volgens Raemdonck heeft dit een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het bedrijf omgaat met de bijkomende kostenelementen die zich onvermijdelijk opstapelen bij elke zending. Transwide Vrachtkostenbeheer is echt heel nuttig geweest voor ons. Het ondersteunt ons perfect. Bij het vervoer van vloeibare chocolade kunnen er verschillende prijselementen meespelen: Laden tijdens het weekend, extra stopplaatsen, reinigingskosten enzovoort. Dit kan de eindfactuur sterk veranderen. In het verleden hadden we niet de mogelijkheid om dit efficiënt te volgen. Met Transwide kan de transporteur alle bijkomende kosten in verband met de zending indienen en documenten overmaken om elke claim te staven. Vervolgens kunnen wij de kosten gewoon accepteren of weigeren en alle informatie wordt rechtstreeks naar SAP gestuurd.

10 Dit heeft ook de transparantie verbeterd en versterkt het vertrouwen in de relatie tussen de verlader en de transporteur. Het beste hieraan is dat kosten maar vijf dagen lang kunnen worden ingediend, vervolgt Raemdonck. De transporteur weet dus dat hij alle kosten moet indienen terwijl ze nog vers in zijn geheugen zitten. Vroeger moesten we vertrouwen op de kwitanties die soms drie tot vier weken na de bestelling werden ingediend, zodat het onmogelijk was de geldigheid van de extra kosten te controleren. De vrachtkostenmodule heeft niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar leverde ook aanzienlijke kostenbesparingen op. Volgens Raemdonck bespaarde de onderneming 1% tot 1,5% op haar transportkosten. Gemeten over de jaarlijkse zendingen, lopen de besparingen in de honderdduizenden euro s.

11 Het allerbelangrijkste is echter dat Transwide de druk op Raemdoncks planningsteam heeft verminderd. Voordat de vrachtkostenmodule werd geïmplementeerd, was het volgen van de extra kosten van elke order administratief een zware aderlating. Raemdonck denkt dat hij een half voltijds loon heeft bespaard, gewoon omdat door het gestroomlijnde kostenproces geen extra aanwerving noodzakelijk was. Transwide vrachtkostenbeheer is een stap in de richting van vooraf factureren, zegt hij. Het vermindert het aantal beslissingen en vergissingen aanzienlijk, die we al tot een minimum hadden beperkt. Dankzij Transwide kunnen we niet alleen sneller factureren, we hebben nu ook betere accruals (overlopende posten) en een nauwkeuriger zicht op de costto-serve van onze klanten.

12 Combinatie van snelheid en betrouwbaarheid is een concurrentievoordeel Willy Raemdonck heeft de voorbije twee decennia heel wat veranderingen zien plaatsvinden, met als enige constante dat bij Barry Callebaut de klant altijd op de eerste plaats komt in alles wat ze doen. Het is goed dat de processen zo efficiënt zijn nu de activiteit zo n hoge vlucht neemt. Raemdonck meent dat de klanten de afgelopen jaren veeleisender zijn geworden en de almaar kortere levertijden laten weinig ruimte voor fouten. Als bijvoorbeeld de standaard verwerkingstijd van orderinvoer tot chocolade klaar vier dagen bedraagt, zien we vandaag dat maar liefst 25% van onze klanten een doorlooptijd vraagt van minder dan drie dagen. Snelle communicatie tussen Barry Callebaut en al onze stakeholders is dus essentieel. We hebben goede en stabiele systemen nodig waarin de gegevens die met de transporteur worden uitgewisseld uitermate betrouwbaar zijn. Het heeft geen zin de snelste te zijn als de kwaliteit is er niet. We willen dat onze klanten Barry Callebaut zien als nauwkeurig en professioneel in alles wat we doen. Dat is waar wij voor staan. En Transwide helpt ons dit te realiseren.

13 Transwide verandert de manier waarop verladers en logistieke dienstverleners werken en samenwerken met hun transporteurs. Door een naadloze integratie verbinden we meer dan 600 verladers en 3PL s aan onze groeiende gemeenschap van meer dan vervoerders over de hele wereld. Dankzij de mondiale aanwezigheid en end-to-end procesautomatisatie, hebben Transwide klanten toegang tot een modulair pakket van oplossingen om hun transportbeheer uit te besteden, te plannen, uit te voeren, te regelen en te analyseren. Transwide heeft zijn hoofdkantoor in Brussel, België, en biedt wereldwijd ondersteuning aan zijn groeiende klantenbestand met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. 30+ M 100K 70K 5K 80 TRANSPORT ORDERS GEBRUIKERS GECONNECTEERDE VERVOERDERS VERZENDING PLAATSEN LANDEN I Belgicastraat 17 I 1930 Zaventem I Belgium I +32 (0) I sales.transwide@alpegagroup.com

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Vorig jaar bereikten we met Transwide een absolute piek in de dienstverlening aan de klant. De dringende behoefte aan meer efficiëntie

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

Referentiedossier Transics

Referentiedossier Transics Referentiedossier Transics Voorwoord Transics is een van de trendzetters in Europa kwa Fleetmanagement en dit uitsluitend op vrachtwagen. In 2009 en 2010 is Fleetsupport BVBA de exclusieve installateur

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Reverse Logistics. NYK Logistics (Belgium) NV. Peter Meers Business Development Manager

Reverse Logistics. NYK Logistics (Belgium) NV. Peter Meers Business Development Manager Peter Meers Business Development Manager Reverse Logistics Keetberglaan 2 9120 Melsele Beveren Tel : +32 (0)3 570 69 14 www.nyklogistics.com NYK Logistics (Belgium) NV Reverse Logistics Integratie mogelijkheden

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op?

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Al jaren wordt er gesproken over. Afhankelijk van de invalshoek die je kiest, variëren de ervaringen van een doorslaand succes tot een complete

Nadere informatie

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

De standaard voor de digitale vrachtbrief

De standaard voor de digitale vrachtbrief De standaard voor de digitale vrachtbrief Onjuiste en onvolledige informatie in de logistieke keten leidt tot vertraging, extra werk en niet-afgeleverde goederen. Bij 5% van alle zendingen gaat bij de

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie Ecover. SAP, inclusief support en maintenance: netjes geregeld!

SAP Customer Success Story Productie Ecover. SAP, inclusief support en maintenance: netjes geregeld! SAP Customer Success Story Productie Ecover SAP, inclusief support en maintenance: netjes geregeld! Bedrijf Ecover Sector Productie Producten en diensten Ecologische schoonmaakmiddelen Website www.ecover.com

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

De rol van WMS in internationale Supply Chains

De rol van WMS in internationale Supply Chains De rol van WMS in internationale Supply Chains s-hertogenbosch, 26 april 2012 9026X078/WD/ld v1.0 De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen en adviezen zijn gebaseerd op door de opdrachtgever

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK Kort overzicht Vloot van ca 30 vrachtwagens, waaronder 3 lzv s In België sinds 1998 transport van kwekers naar exporteurs, in 2002 vanuit nieuwbouw Lochristi

Nadere informatie

RETOURBELEID VOOR KLANTEN

RETOURBELEID VOOR KLANTEN RETOURBELEID VOOR KLANTEN 1. Doel en algemene beleidsverklaring 1.1. Ecolab waardeert alle klanten, en onze inzet voor kwaliteitsproducten en eersteklas service wordt ondersteund door een eerlijk en redelijk

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

TransFollow Klantevent TransFollow live! En nu?

TransFollow Klantevent TransFollow live! En nu? TransFollow Klantevent 2016 TransFollow live! En nu? Meent Wat hoort u vanmiddag? TransFollow: Standaard, Platform, App? Lessons learned uit implementaties Hoe ontwikkelen we TransFollow? TransFollow

Nadere informatie

Billiet schakelt sneller met APEX

Billiet schakelt sneller met APEX Billiet schakelt sneller met APEX In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden.

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. 1 Case-study: Brouwland 2 Wat zijn de ingrediënten van cross-border succes

Nadere informatie

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM?

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? STADSDISTRIBUTIE VERSDISTRIBUTIE GROOTHANDELS WOONRETAILERS KOERIERS FIELD SERVICE RETAIL BOUWINDUSTRIE Te klein? Niet het aantal vrachtauto s, maar de complexiteit

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN www.exactsoftware.nl CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN 3 CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN In de huidige concurrerende markt kan snelheid een onderscheidende factor

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Hoe krijg je mensen mee? Corrie van den Hoek en Margareth Heuveling

Hoe krijg je mensen mee? Corrie van den Hoek en Margareth Heuveling Hoe krijg je mensen mee? Corrie van den Hoek en Margareth Heuveling 1 Introductie 2 Traditioneel denken! Klanten klachten Verkoop neemt af De winst zakt in We maken verlies! Reactie: kostenbesparing! Waar

Nadere informatie

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN Klanten verwachten tegenwoordig een grotere leverbetrouwbaarheid, tegen lagere kosten, met betere kwaliteit en dat allemaal tegelijk. Diegenen

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

Astro WMS: een innovatief en slim WMS

Astro WMS: een innovatief en slim WMS Astro WMS: een innovatief en slim WMS Beschrijving product: Astro WMS oplossing: innovatief en slim Astro WMS is een slim, innovatief en schaalbaar standaard warehouse management systeem wat zich aanpast

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, Informatiemap 2018 Geachte meneer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de informatie en prijzen map voor 2018 Hierin vindt u : Onze standaard service Onze mogelijkheden Verpakking voorschriften Prijzen voor: o

Nadere informatie

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Als ondernemer maakt u het uw klanten graag makkelijk. Wilt u uw klanten in staat stellen om iedere aankoop snel, gemakkelijk en veilig te betalen, dan

Nadere informatie

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers SUCCESVERHAAL Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers Dankzij tt performance suite hebben alle 7,000 Bekaert IT gebruikers nu snel toegang tot eenduidige en actuele online handleidingen

Nadere informatie

StackAssist is een product van. Online stapeladvies

StackAssist is een product van. Online stapeladvies is een product van Online stapeladvies , online stapeladvies analyseert uw verpakkingen en stelt een optimale productstapeling voor om een logistieke kosten reductie te verkrijgen. Het adviseert op welke

Nadere informatie

HET PROJECT E-INVOICING. Dirk Noens

HET PROJECT E-INVOICING. Dirk Noens Dirk Noens Algemeen kader Digitale economie Richtlijnen & doelstellingen Voordelen voor uw organisatie Bouwstenen E-invoicing Overheidsplatform Toekomstvisie Status binnen Europa Overheid, ERP & IT partners

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD

AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD VWV metering is het platform waarop wij onze producten aanbieden. VWV metering biedt een ruim scala aan meters en toebehoren. Centraal

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

Integratie is groen! Lean & Green 2.0

Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie als randvoorwaarde voor grip op logistieke proces in keten Frank Erftemeijer 03-10-2013 Agenda Introductie Yellowstar Lean & Grean trends Overheid Verladers

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Rabo Supplier Finance

Rabo Supplier Finance Rabo Supplier Finance Voor extra liquiditeit in de supply chain Supplier Finance 1 Supplier Finance Een introductie 2 Supplier Finance proces Supplier Finance in vier stappen 3 Supplier Finance voordelen

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Het verminderen van verbruik zonder afbreuk van beschikbaarheid Invend maakt een beter beheer van industriële verbruiksartikelen met een hoge omloopsnelheid mogelijk, wat een

Nadere informatie

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen The Business Network Kom sneller ter zake, communiceer nauwkeuriger en verhoog de efficiëntie Met The Proactis Business Network kunt u de cloud

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid.

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. CASCO en CMR: twee oplossingen op maat voor het Belgische wegvervoer. Onze expertise In de verzekeringswereld neemt VIVIUM een

Nadere informatie

Management briefing Volstaat een ERPsysteem. Ontdek waarom er erg weinig planning zit in Enterprise Resource Planning (ERP) - en wat u eraan kunt doen

Management briefing Volstaat een ERPsysteem. Ontdek waarom er erg weinig planning zit in Enterprise Resource Planning (ERP) - en wat u eraan kunt doen Management briefing Volstaat een ERPsysteem altijd? Ontdek waarom er erg weinig planning zit in Enterprise Resource Planning (ERP) - en wat u eraan kunt doen PRODUCTIEPLANNING Een ERP-systeem bezorgt het

Nadere informatie

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Werden productieprocessen ooit in losse Excel sheets bijgehouden, nu alle bedrijfsprocessen in Microsoft Dynamics AX geïntegreerd is niet alleen de efficiency

Nadere informatie

Isah maakt het met TOPdesk en TFS

Isah maakt het met TOPdesk en TFS Juni 2014, nummer 2, jaargang 16 Isah maakt het met TOPdesk en TFS Verder in dit nummer: Shared Service Management in de praktijk Service leveren zoals uw klant het wil Wat kunt u leren van uw concurrent?

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Recycling Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke afval vervoert zijn een bekend gezicht. Licht genoeg voor het vervoer

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Innotec Automotive Nederland. Innotec Automotive Nederland Only quality has a

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

Digitalisering en slimme logistiek in de sierteelt

Digitalisering en slimme logistiek in de sierteelt Digitalisering en slimme logistiek in de sierteelt Logistiek: Zelf doen of uitbesteden? Frederik Matthys Kwekerij De Waele Wilwoodii www.dewaele wilwoodii.be 1) Bedrijfsvoorstelling 2) Transport (BE):

Nadere informatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu Zweef - en fixeerverpakking Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu -verpakking VEELZIJDIGE, RUIMTEBESPARENDE EN SUPERIEURE VERPAKKINGSBESCHERMING De Korrvu -verpakking voor opslag

Nadere informatie

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Teleroute vult de laatste laadmeters Vooruit kijken en stap voor stap de beladingsgraad

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners verzorgt vanuit Wijnegem full service VIP-vervoer naar meetings, conferenties en internationale luchthavens.

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie Ontex. SAP C4C biedt de nodige inzichten en creëert ruimte om echt te verkopen

SAP Customer Success Story Productie Ontex. SAP C4C biedt de nodige inzichten en creëert ruimte om echt te verkopen SAP C4C biedt de nodige inzichten en creëert ruimte om echt te verkopen Voordelen Bedrijf Ontex Sector Productie Producten en diensten Producten voor persoonlijke hygiëne Website www.ontexglobal.com SAP

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Picture Credit Customer Name, City, State/Country. Used with permission. SAP Customer Success Story Services B2Boost B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Bedrijf

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg De logistieke scan van CB ontdekt het verbeterpotentieel van uw goederenlogistiek Een efficiëntere logistiek levert (soms onverwacht) belangrijke bijdragen

Nadere informatie

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen P E R S B E R I C H T Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen Het aantal Europeanen dat regelmatig gebruikmaakt van een mobiel apparaat voor betalingen

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie