Reglement voor deelname

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement voor deelname"

Transcriptie

1 Reglement voor deelname Artikel 1. Algemeen 1.1 Dit reglement is van toepassing op de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 1.2 De aanmelding voor LEEG PAND=PITCHPAND actie loopt tot en met donderdag 8 juni LEEG PAND=PITCHPAND wordt georganiseerd door de provincie Overijssel (het project de Stadsbeweging), stichting Binnenstadsmanagement Deventer en de Rabobank Salland, hierna te noemen de organisatie. 1.4 Aan deelname en opgave aan de LEEG PAND=PITCHPAND actie zijn geen kosten verbonden. Als deelnemers zelf kosten maken, zijn deze voor rekening van de deelnemers. 1.5 Door deelname aan de LEEG PAND=PITCHPAND actie gaat de deelnemer akkoord met de toepasselijkheid en inhoud van dit Reglement voor deelname d.d. 15 mei Artikel 2. Deelname en aanmelding 2.1 Gedurende de actieperiode zoals vermeld in art 1.2, kunnen deelnemers, hierna te noemen de deelnemer of deelnemers (een concept met meerdere partijen kan ook), die voldoen aan de criteria zich aanmelden voor de LEEG PAND=PITCHPAND actie.

2 2.2 Om in aanmerking mee te doen aan de actie dient de deelnemer een voorstel in, een zogenoemde pitch. Hierin zet de deelnemer zijn plan uiteen volgens de in art. 5 omschreven criteria. Het indienen van de pitch gebeurt via het aanmeldingsformulier. De deelnemer kan de pitch ondersteunen met materialen als foto s, filmpjes etc. 2.3 Uit de inzendingen kiest een deskundige jury (art. 6) maximaal vijf inzendingen die mogen komen pitchen tijdens het Grootste Kennisfestival van Nederland te Deventer op 15 juni Inzendingen worden beschouwd als een subsidieaanvraag. Op basis daarvan kan het gewonnen bedrag worden overgemaakt. 2.5 Elke inschrijver wordt per mail op de hoogte gesteld of hij/zij wel of niet doorgaat naar de eindselectie. 2.6 Van de beste vijf inzendingen zullen de deelnemers op 15 juni 2017 uitgenodigd worden om hun plan te komen presenteren aan de jury en geïnteresseerden op het Grootste kennisfestival van Nederland in Deventer. Na de pitches krijgen deelnemers de kans om hun plan aan te scherpen met de aanwezigen in de zaal. Dan volgt een definitieve eindpitch waarbij elke pitch een score krijgt van de deskundige jury (50%) en van de zaal (50%). De pitch met de hoogste totaalscore wordt aangewezen als winnaar die in aanmerking komt voor een pitchpand. Bij de voorselectie worden er geen punten toegekend die bij de eindscore meewegen. 2.7 De maximaal vijf pitchers krijgen zes toegangskaarten voor het Grootste Kennisfestival van Nederland. 2.8 Indien de deelnemer na de eindselectie in aanmerking komt voor een winkelpand is het aan de deelnemer en de eigenaar (verhuurder) om tot bindende afspraken te komen voor het gebruik van het winkelpand voor één of twee jaar, en vast te leggen in een tussen hen nader te bepalen huurovereenkomst met gebruiksvoorwaarden. De organisatie zal als bemiddelaar optreden tussen de deelnemer en eigenaar. 2.9 Nutsvoorzieningen (zoals gas, water en elektriciteit) en de benodigde zakelijk relevante verzekeringen zijn voor rekening van de deelnemer De winnaar voert zijn onderneming voor ten minste 1 jaar Indien gewenst krijgt de winnende deelnemer de komende zes maanden begeleiding van een accountmanager MKB van Rabobank Salland. De begeleiding bestaat onder andere uit een aantal adviesgesprekken voor de opstart van de onderneming. Daarnaast vergoedt Rabobank Salland het Starterspakket voor het eerste jaar. Dit pakket bestaat uit een zakelijke rekening, bankpas en internetbankieren De deelnemer dient zich, voor ondertekening van de huurovereenkomst, in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en te voldoen aan overige door de overheid gestelde voorwaarden voor het uitoefenen van zijn onderneming.

3 Artikel 3. Uitsluiting 3.1 Deelnemers die zich niet op de juiste wijze of niet tijdig aanmelden komen niet in aanmerking voor de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 3.2 Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij aanmelding. Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 3.3 Deelnemers die niet voldoen aan de algemene normen en waarden van het maatschappelijk verkeer of de wettelijke regels niet in acht nemen, zijn uitgesloten van deelname. De organisatie behoudt zich het recht voor inzendingen die hier niet aan voldoen uit te sluiten van de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 3.4 Indien de deelnemer wordt uitgenodigd om zijn pitch te presenteren maar niet aanwezig is, wordt de deelnemer uitgesloten van deelname aan de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 3.5 De LEEG PAND=PITCHPAND actie richt zich op vernieuwende concepten voor retail, horeca of een combinatie hiervan. De LEEG PAND=PITCHPAND actie is niet bedoeld om een verplaatsing van een bestaande onderneming naar of uit de binnenstad van Deventer te bewerkstelligen. Bestaande ondernemers uit de binnenstad kunnen met een nieuw concept of een tweede zaak deelnemen aan de LEEG PAND=PITCHPAND actie. Bestaande ondernemers uit de binnenstad van Deventer die met een gelijk concept of gelijke formule aan de LEEG PAND=PITCHPAND actie willen deelnemen zijn uitgesloten van deelname. Artikel 4. Privacy Deelnemers geven de organisatie toestemming om zijn/haar persoonsgegevens te verwerken voor de organisatie en de uitvoering van de LEEG PAND=PITCHPAND actie. Artikel 5. Criteria pitchdocument en beoordeling De onderdelen die in het pitchdocument en in de mogelijke presentatie aanwezig dienen te zijn en waarop beoordeeld zal worden door de jury zijn: Introductie van ondernemer, achtergrond en ervaring Globaal businessplan voor onderneming Creativiteit, onderscheidende waarde en vernieuwing van het businessplan Toelichting toegevoegde waarde voor de binnenstad van Deventer Financiële onderbouwing Toelichting toekomstvisie Gewenste startdatum van onderneming Eventuele voorkeur voor een specifiek pand Dit pitchdocument kan tot en met donderdag 8 juni digitaal ingediend worden via het aanmeldformulier op

4 Artikel 6. Samenstelling jury De jury voor de voorselectie bestaat uit: Peter Brouwer (Binnenstadsmanager Deventer) Priscilla Furrer (Rabobank Salland) Harold Viscaal (MKB Deventer) Björn Edelenbos (provincie Overijssel) Majorie van Beest (provincie Overijssel) De jury op het Grootste Kennisfestival bestaat uit: Peter Brouwer (Binnenstadsmanager Deventer) Priscilla Furrer (Rabobank Salland) Harold Viscaal (MKB Deventer) Sanne Bonekamp (provincie Overijssel) Majorie van Beest (provincie Overijssel) Artikel 7. Einduitslag 7.1 Alle deelnemers ontvangen uiterlijk vrijdag 9 juni 2017 per bericht of zij in aanmerking komen om hun pitch op 15 juni 2017 te presenteren tijdens het Grootste Kennisfestival in Deventer. 7.2 De winnende deelnemer wordt geacht om uiterlijk 1 januari 2018 daadwerkelijk te starten met de onderneming in het beschikbaar gestelde pand. Indien de winnaar niet in staat is om binnen deze termijn te starten vervallen zijn/haar rechten op dat gebruik. 7.3 Bij hoge uitzondering kan bij omstandigheden afgeweken worden van de in artikel 7.2 genoemde startdatum. Dit gaat in overeenstemming met de organisatie en de eigenaar van het pand. 7.4 Een deelnemer die wint en een huurovereenkomst aangaat, is verplicht binnen redelijke verzoeken zonder vergoeding mee te werken aan eventuele publiciteit omtrent de LEEG PAND=PITCHPAND actie vanuit de organisatie. 7.5 De rechten van deelnemers uit deze actie zijn niet overdraagbaar aan andere partijen en kunnen niet worden ingewisseld. 7.6 Betaling van de huurbijdrage geschiedt maandelijks voor de duur van een jaar en vangt aan na ondertekening van een huurovereenkomst, vanaf het moment dat de onderneming gestart is. Artikel 8. Aansprakelijkheid 8.1 De organisatie is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, van de deelnemer of winkeleigenaar voorvloeiend uit deze LEEG PAND=PITCHPAND actie. Deelnemers en eigenaren zijn zich ervan bewust dat de organisatie middels deze actie faciliteert, maar geen

5 contractspartij in de huurovereenkomst is. Deelnemers vrijwaren de organisatie van elke vorm van aansprakelijkheid in verband met het door hen ingediende deelnemersplan of onderneming. 8.2 De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten of uitgaven die deelnemers voor, tijdens of na de LEEG PAND=PITCHPAND actie maken. 8.3 Bij faillissement of tussentijdse bedrijfsbeëindiging van (de onderneming van) de winnaar tijdens het eerste jaar kunnen eventuele toezeggingen worden ingetrokken en kunnen alle uit de actie voortgevloeide overeenkomsten worden ontbonden. Artikel 9. Rechten van de organisatie 9.1 De organisatie spant zich in om eigenaar en deelnemer bij elkaar te brengen gedurende de looptijd van deze LEEG PAND=PITCHPAND actie. Zij kan de deelnemer en de eigenaar niet verplichten een overeenkomst met de ander aan te gaan. De organisatie heeft geen resultaatsverplichting. 9.2 De organisatie is gerechtigd, zolang er geen huurovereenkomst is getekend tussen deelnemer en eigenaar, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving het reglement tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de LEEG PAND=PITCHPAND actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemers. 9.3 De beslissing van de jury is bindend en hiertegen kan geen bezwaar of beroep worden aangetekend. 9.4 De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht voor deelnemers die niet conform het reglement handelen, uit te sluiten van de LEEG PAND=PITCHPAND actie zonder opgave van reden. 9.5 Over de uitslag en het oordeel van de jury van de LEEG PAND=PITCHPAND actie kan niet worden gecorrespondeerd. 9.6 Op dit reglement is het Nederlands recht van toepassing.

6

Voorwaarden Win een winkel

Voorwaarden Win een winkel Voorwaarden Win een winkel 1 VOORWAARDEN WIN JE WINKEL CENTRUM OOSTERHOUT 2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Win je Winkel Hierna te noemen WjW 1.2 De aanmelding

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en dé retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en de retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Actie ING- Voetbalverenigingsprogramma (de Actie ). 1.2 De aanmelding voor de Actie loopt

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment Reglementen Het Mooiste Paardenmoment 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Door deelname aan de actie gaat de deelnemer automatisch akkoord met de inhoud van het wedstrijdreglement.

Door deelname aan de actie gaat de deelnemer automatisch akkoord met de inhoud van het wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN WINKEL IN TORHOUT Laatste update: 24 juli 2018 Artikel 1 - algemene bepalingen 1.1 Alle artikels die volgen zijn van toepassing op de actie Win een winkel in Torhout. 1.2 De

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

1. Algemeen 2. De Actie

1. Algemeen 2. De Actie 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat, Meir 21, 2000 Antwerpen (hierna: "Kruidvat") georganiseerde promotionele actie (hierna: "deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Test Team, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / Vrije trap,

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne Echt Utrecht van Toerisme Utrecht te Utrecht, hierna te noemen Toerisme Utrecht.

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Algemene voorwaarden Gratis drukwerk Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Inhoud Inhoud 2 1. Algemeen 3 2. Deelname 4 3. Inhoud Actie 5 4. Medewerking en gegevens/privacy

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2017 Documentnaam: Voorwaarden Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 11 mei 2017 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing FFP-Financieel

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Artikel 3 Een deelnemer mag met meer dan 1 inzending deelnemen aan de Innovatieprijs =MEER.

Artikel 3 Een deelnemer mag met meer dan 1 inzending deelnemen aan de Innovatieprijs =MEER. Artikel 1 Deelname aan de innovatieprijs =MEER staat open voor: MKB-ondernemers (ondernemersverenigingen en onverenigde ondernemers), in het bijzonder binnen de sectoren maakindustrie, zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen 1. Inleiding In het Uitvoeringsprogramma Toekomstbestendige werklocaties 2017-2019 (UTW) zet de provincie Noord-Holland in op het verbeteren van de kwaliteit van werklocaties

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar.

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar. 1. Algemeen 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord gaat

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt fotoactie, hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017.

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017. Actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017 Voor wie? Deelname aan deze actie staat open voor iedereen die nog geen particuliere woonverzekering (dat is een inboedel- en/of opstalverzekering) bij Univé

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018)

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Artikel 1: Doel 1.1. De Provincie Noord-Brabant ( PNB ) organiseert in samenwerking met de Dutch Design Foundation ( DDF ) en innovatiebureau

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Plaats uw review, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER?

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Hoe wast jouw Bosch vaatwasser?, van Bosch vaatwassers. 2. Organisator

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Den Bosch fotoactie, hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 Algemeen De vereniging FME gevestigd te Zoetermeer aan de Zilverstraat 69, organiseert in de periode van 18 november 2017 09.00 uur tot en met 19 november 2017 18.30

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 HEMA design daten Jouw idee samen met experts verder ontwikkelen tijdens HEMA design daten op Dutch Design Week 2017? HEMA nodigt jonge ontwerpers

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

ActievoorwaardenTour van HEMA

ActievoorwaardenTour van HEMA ActievoorwaardenTour van HEMA Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Tour van HEMA (hierna te noemen: 'de actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

Actieperiode : 6 augustus 2015 t/m 20 augustus 2015

Actieperiode : 6 augustus 2015 t/m 20 augustus 2015 Actievoorwaarden Captur Verzin de Naam Maak kans op een weekend weg met de nieuwe Captur Limited Edition Doe mee met de Captur Verzin de Naam en maak kans op een weekend weg voor twee personen met de nieuwe

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang"

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: 24 uur van Mustang Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "24 uur van Mustang" ("Actie"). De Actie wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden acties

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Ed & Breakfast (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie