Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actievoorwaarden. 1. Algemeen"

Transcriptie

1 Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude (hierna: "Kruidvat") georganiseerde promotionele actie (hierna: "deze Actie") en zijn tevens te raadplegen op de website Door deel te nemen aan deze Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Actievoorwaarden. 1.3 Kruidvat is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Actievoorwaarden gedurende de looptijd van deze Actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden deze Actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Kruidvat daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van de Actie, zal door Kruidvat bekend gemaakt worden via de website Indien één of meer bepalingen van deze Actievoorwaarden nietig zijn of worden vernietigd, is Kruidvat gerechtigd één of meer vervangende bepalingen vast te stellen die zoveel mogelijk de aard en de strekking van de nietige of vernietigde bepaling benaderen zonder zelf nietig of vernietigbaar te zijn. 1.5 Deze actie begint op 8 december 2014 en eindigt 21 december U wordt voor 31 januari 2015 g d als u gewonnen heeft. 1.6 Op deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Utrecht. 2. De Actie 2.1 Koop minimaal 1 actieproduct, vul je activatiecode van de kassabon of online ordernummer in op en maak kans op een 7-daagse vliegreis naar New York voor 2 personen, inclusief vliegreis en hotel. Vertrek: tussen maart 2015 en september Voorwaarden 3.1 Deelname aan de Actie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen van 16 jaar en ouder die beschikken over een vaste woon- of verblijfplaats waar zij als bewoner staan ingeschreven. 3.2 Deelname aan deze Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode. 3.3 Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 3.4 Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. 3.5 Kruidvat is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform deze Actievoorwaarden handelen dan wel indien deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot deze Actie.

2 3.6 Medewerkers van A.S. Watson zijn uitgesloten van deelname. 3.7 Alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen. 4. De Prijzen 4.1 De prijzen zijn: een 7-daagse vliegreis naar New York voor 2 personen, inclusief vliegreis en hotel. Vertrek: tussen maart 2015 en september De transfers en kosten tijdens het verblijf komen voor eigen rekening. 4.2 Waar relevant zal door de leverancier kansspelbelasting worden voldaan ten aanzien van de uitgekeerde prijzen. 5. Uitkering van prijzen 5.1 Alleen deelnemers die op correcte wijze in de Actieperiode conform de Actievoorwaarden aan de Actie hebben deelgenomen en aan wiens deelname een prijs is verbonden, hebben recht op die prijs. 5.2 Na afloop van de actieperiode zal uit alle deelnemers door een onafhankelijk persoon de winnaars geselecteerd worden. Uiterlijk 31 januari 2015 zullen de winnaars per horen of ze gewonnen hebben. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 5.3 De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten van Kruidvat. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijs verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. 5.4 Gebruik van de Kruidvat ter beschikking gestelde prijzen is voor rekening en risico van de winnaars. Kruidvat kan niet aansprakelijk worden gesteld op grond van deze Actie-voorwaarden of deze Actie dan wel voor gebruik van de prijzen door de winnaars. 6. Publiciteit 6.1 De winnaar van de prijs geeft Kruidvat toestemming om zijn of haar naam en eventueel mogelijke foto s te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze Actie en zullen hun overige gewenste medewerking bij eventuele promotionele activiteiten van Kruidvat verlenen voor zover dit in redelijkheid van hen verlangd mag worden. De winnaar die zijn of haar medewerking verleent aan promotionele activiteiten van Kruidvat heeft daarmee geen recht op een financiële vergoeding. 7. Klachten 7.1 Klachten omtrent deze Actievoorwaarden en deze Actie kunnen worden ingediend bij Kruidvat 7.2 Deze Actie wordt georganiseerd in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari Een ieder die meent dat de Actie niet voldoet aan deze Gedragscode kan een schriftelijke klacht indienen bij het Projectbureau Kansspelen, Ministerie van Justitie, Postbus, 20301, 2500 EH te Den Haag.

3 Leveranciersvoorwaarden 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: Henkel Nederland B.V. (hierna "Henkel" genoemd) Postbus CM Nieuwegein Nederland 2. De prijsvraag zal plaatsvinden vanaf 8 december 2014 tot en met 22 december Om geldig deel te nemen en kans te maken op één van de prijzen, moet de deelnemer het volgende doen: a. Surf naar b. Geef op het invulformulier de naw gegevens en kruidvat-activatiecode (welke u bij aankoop van een verpakking Syoss, Schwarzkopf of Poly haarkleur op de kassabon krijgt). Bewaar de bon met activatiecode goed, deze kan gevraagd worden om aan te tonen dat u de verpakking daadwerkelijk gekocht heeft. c. Vul de nodige gegevens in, vink de vakjes aan dat u zich akkoord verklaart met de actievoorwaarden en het privacybeleid van Henkel en registreer. De winnaars zullen bekend worden gemaakt uiterlijk op 31 januari De prijsvraag is toegankelijk voor elke natuurlijke persoon met woonplaats in Nederland, met uitzondering van het personeel van Henkel, van de vennootschappen die op enige wijze bij de ontwikkeling en/of de uitwerking van deze prijsvraag betrokken zijn en de leden van hun familie. Personen jonger dan 16 jaar kunnen slechts aan de prijsvraag deelnemen indien zij de toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger. Één deelname per persoon en/of gezin en/of adres en/of postadres en/of IP adres. De deelname is individueel. Bijgevolg is het verboden in groep te spelen of op enige manier met derden samen te werken, bijvoorbeeld om stemmen te ronselen. 4. De deelname aan de wedstrijd impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in dit reglement vermelde bepalingen is de deelname van rechtswege nietig. Elke poging tot fraude wordt bestraft met de onmiddellijke uitsluiting van de betrokken deelnemer en/of de begunstigde van de fraude. 5. Alle winnaars zullen schriftelijk gewaarschuwd worden. De deelnemer verleent aan Henkel de toestemming om, indien hij/zij een prijs wint, zijn/haar naam en afbeelding te gebruiken voor

4 reclamedoeleinden. Hij/zij zal desgevraagd medewerking verlenen aan activiteiten die verband houden met de actie zonder andere vergoeding dan de gewonnen prijs. 6. Het prijzenpakket bestaat uit: een 7-daagse vliegreis naar New York voor 2 personen, inclusief vliegreis en hotel. Vertrek: tussen maart 2015 en september De transfers en kosten tijdens het verblijf komen voor eigen rekening. De verschuldigde kansspelbelasting komt volledig ten lasten van Henkel. De prijzen kunnen niet worden omgewisseld tegen een ander goed of een geldwaarde en zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van de leverancier. Wanneer de geldwaarde van een prijs wordt aangegeven is dit slechts een inlichting en kan de deelnemer dus geen aanspraak maken op deze geldwaarde. Prijzen worden op risico van de begunstigde afgeleverd op het Nederlandse adres vermeld in het deelnameformulier. Bij verlies wordt de prijs niet vervangen. Henkel behoudt zich het recht voor om eventueel de prijs te vervangen door een soortgelijke en/of evenwaardige prijs. 7. Op de prijzen wordt door Henkel de eventueel verschuldigde kansspelbelasting ingehouden en afgedragen conform de wetgeving terzake. 8. De deelnemer ontlast Henkel en haar aangestelden definitief van elke aansprakelijkheid van welke aard ook die op enige wijze gelieerd is aan huidige wedstrijd en/of de prijs die hij eventueel zou hebben gewonnen, zonder nadeel aan de bepalingen van dwingend recht van de toepasselijke wetgeving. 9. Indien enige bepaling van dit reglement nietig wordt verklaard zullen de overige bepalingen onverminderd van kracht blijven. Henkel en de persoon die deze nietigheid heeft ingeroepen zullen de vernietigde bepaling vervangen met een nieuwe clausule die het doel van de vernietigde clausule zoveel als mogelijk zal eerbiedigen. 10. De deelnemers die een kopij van dit reglement wensen te ontvangen, dienen bij hun aanvraag een aan zichzelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde enveloppe te sturen aan Henkel Nederland B.V., Postbus 2100, 3430 CM Nieuwegein. 11. Henkel kan voor commerciële redenen beslissen om één of meerdere bepalingen van huidig reglement niet in te roepen. Dit impliceert echter geen nadelige erkentenis of een verzaking aan het recht om de bewuste bepalingen of het huidige reglement in te roepen in andere omstandigheden of ten overstaan van andere personen. 12. Dit reglement is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving, en wordt geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Nederlandse recht. Klachten kunnen naar het volgende adres worden gestuurd:

5 Henkel Nederland B.V. Postbus CM Nieuwegein Nederland Klachten die niet minnelijk kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Utrecht.

1. Deze prijsvraag (hierin ook genoemd de Schoolwedstrijd") wordt georganiseerd

1. Deze prijsvraag (hierin ook genoemd de Schoolwedstrijd) wordt georganiseerd Actievoorwaarden Pritt Klasexpo schoolwedstrijd 1. Deze prijsvraag (hierin ook genoemd de Schoolwedstrijd") wordt georganiseerd door : Henkel Nederland B.V. (hierna "Henkel" genoemd) Postbus 2100 3430

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

1. Algemeen 2. De Actie

1. Algemeen 2. De Actie 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat, Meir 21, 2000 Antwerpen (hierna: "Kruidvat") georganiseerde promotionele actie (hierna: "deze

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie AMF Priceless Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie AMF Priceless Surprises (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie WE Fashion

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie Tomorrowland Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Tomorrowland Priceless Surprises (hierna: Actie

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Mastercard-promotie UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie UEFA Champions League

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie 1. Actievoorwaarden Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Vier de Zomer (hierna: Actie ) die georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard Kids Line-Up

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Mysteryland Last Minute Surprises (hierna:

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up!

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Preston Palace Inhoud 1. Algemeen 2 2. Deelname 2 3. Prijs 3 4. Winnaar 3 5. Persoonsgegevens 4 6. Aansprakelijkheid 4 7. Slotbepalingen 4 8. Toepasselijk

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / Vrije trap,

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Win een volledig

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Plaats uw review, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Den Bosch fotoactie, hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg Actievoorwaarden Win een Big Green Egg I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Win een Big Green Egg (verder te noemen: de Actie ) van Gebroeders van Beek BV te Wehl (verder te noemen:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Nadere informatie

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang"

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: 24 uur van Mustang Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "24 uur van Mustang" ("Actie"). De Actie wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt fotoactie, hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard.

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard. Actievoorwaarden Priceless Vakantiemoment 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Priceless Vakantiemoment ( Actie ). De Actie wordt aangeboden door MasterCard Nederland

Nadere informatie

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Actievoorwaarden BMW ACTIVE TOURER DRIVING CHALLENGE 1. ALGEMEEN 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel van BMW Nederland bv gevestigd te Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de Granini50years wedstrijd (hierna te noemen Actie ) van Eckes Granini (verder te noemen: "de Organisator ), gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Theunisse Kokosbrood Win een cruise, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Grand Prix reis winnen naar Melbourne, hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg

Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Doetinchem Rad van Fortuin", hierna actie 2.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Roland- Garros 2018 (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

Actieperiode ). Deelname na 30 juni 2017 is niet meer mogelijk.

Actieperiode ). Deelname na 30 juni 2017 is niet meer mogelijk. Actievoorwaarden Peugeot-promotie 7 seats to Biarritz 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie 7 seats to Biarritz (hierna: Actie ). De Actie wordt

Nadere informatie

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10.

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10. Radio 10 voert de actie 'Win VIP Tickets van 10 voor Adele in Lissabon'. De startdatum van de actie is maandag 14 maart 2016 en loopt tot en met vrijdag 18 maart 2016. Op deze actie zijn de Algemene Spelvoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Cannes Filmfestival 2018 (hierna: Actie

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie win

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2

Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2 INHOUDSOPGAVE ACTIEVOORWAARDEN Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2 Algemeen... 2 De actie... 2 Deelname... 2 Mechanisme Gratis online film bij 1 zak Tikkels via Internet... 2

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT SMITHS WIN EEN SPELPAKKET t.w.v. 200

WEDSTRIJDREGLEMENT SMITHS WIN EEN SPELPAKKET t.w.v. 200 WEDSTRIJDREGLEMENT SMITHS WIN EEN SPELPAKKET t.w.v. 200 1. Dit reglement is van toepassing op de Smiths Win een spelpakket t.w.v. 200 wedstrijd van PepsiCo BELUX B.V.B.A. (verder te noemen de Organisator

Nadere informatie