PROJECT.DWG. The house should be withdrawn on the outside, revealing all its riches inside

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROJECT.DWG. The house should be withdrawn on the outside, revealing all its riches inside"

Transcriptie

1 The house should be withdrawn on the outside, revealing all its riches inside - Adolf Loos De architectuur [het exterieur] van Project.DWG kenmerkt zich veelal als helder en iconografisch vormgegeven objecten. Wij streven ernaar om tijdloze architectuur te realiseren. De interieurs van de projecten zijn daarentegen veelal verrassend en ruimtelijk van opzet. Door middel van onder andere doorkijken, binnentredend daglicht en verschillende vloerniveau s ontstaat er een enorme rijkdom aan ruimtelijkheid. PROJECT.DWG ARCHITECTUUR KLOOSTERSTRAAT EZ ENSCHEDE TEL

2 PROJECT.NU EDITIE OKTOBER 2012 TIJDLOOS EN LOCATIESPECIFIEK Als bureau hebben wij met name meerdere projecten in de wijk het Roombeek te Enschede mogen realiseren. Door de historie, de vuurwerkramp, en het particuliere bouwen spreekt deze wijk tot de verbeelding. Deze projecten hebben veel in de belangstelling gestaan. Aangezien wij hier veel projecten hebben mogen realiseren heeft ons bureau de meeste bekendheid gekregen door het Roombeek. Maar ook buiten het Roombeek en Enschede hebben wij een aantal uitgesproken projecten door de jaren heen gerealiseerd. In deze nieuwsbrief brengen wij een aantal van deze projecten onder de aandacht. NIEUWS EXPOSTIE WINTERGASTEN Vanaf 1 november zal Michiel de Wit deelnemen aan de expositie Wintergasten in TETEM Kunstruimte te Enschede. Op uitnodiging van Erik Put, kunstenaar en vioolbouwer, wordt Michiels huis, het zwarte huis op palen, en daaraan gekoppeld het proces tentoonsgesteld. Naast Michiel tonen de kunstenaars van atelier & kunstenaarsinitiatief B93 en collegakunstenaars met wie zij een speciale band hebben, hun werk. De tentoonstelling is te zien tot en met 2 december. RECENT OPGELEVERD Recentelijk zijn er een aantal projecten opgeleverd. Zo hebben de gevestigde bedrijven in project.jep te Enschede [Say Yeah, E.Klee en Squal] een fraai feest georganiseerd om het pand officieel te openen. We hebben veel positieve reacties ontvangen op het bouwwerk. Ook de uitgesproken hoekwoning project.jum en de smalle, hoge hoekwoning project.mim, beide aan de Lonnekerspoorlaan te Enschede, zijn opgeleverd.

3 PROJECTEN IN ONTWIKKELING.OLD verwachte opleverdatum: juli 2013 locatie: Almere Op een prachtige locatie te Almere, uitkijkend over de Oostvaardersplassen, wordt een sculpturale woning ontwikkeld. De unieke ligging wordt benadrukt door de richting van de woning. Met een uitkragende uitkijksteiger op het daklandschap wordt deze nog extra benadrukt. Kenmerkend aan de woning is het zinken volume. Deze rust op een aantal gemetselde wanden. Door het volume aan de straatzijde op te tillen ontstaat een uitsnede die de entree benadrukt. BEGANE GROND 1. entree 2. leefkeuken 3. woonruimte 4. werkkamer 5. magazijn 6. carport VERDIEPING 1. overloop 2. slaapkamer 3. lounge ruimte 4. daklandschap 5. uitkijk

4 .CNJ verwachte opleverdatum: juli 2013 locatie: Enschede Kenmerkend voor deze woning is dat het woonprogramma hier is omgedraaid. Voorts is er een split level plattegrond toegepast. Dit is in de gevels middels een voor- en achterhuis tot uitdrukking gekomen..ahp verwachte opleverdatum: juli 2013 locatie: Boekelo In Boekelo mogen we een verbouwing van een garage naar een atelierruimte vormgeven. Door de ruimte extra hoog te maken kan daglicht diep het atelier binnentreden; hierdoor ontstaat een prettige werksfeer.. IBBA6 verwachte opleverdatum: begin 2014 locatie: Almere Later dan verwacht is het startschot gegeven voor de zesde lichting IBBA. Op dit moment vinden de eerste gesprekken plaats met potentiële opdrachtgevers. De specifieke wensen leiden tot unieke woningen..fkm verwachte opleverdatum: juli 2013 locatie: Enschede Deze hoekwoning maakt met de stalen liggers in de gevel, een referentie naar de industriële architectuur van de vorige eeuw.

5 PROJECTEN IN UTVOERING.GEN verwachte opleverdatum: voorjaar 2013 locatie: Markelo In Markelo, op de plek van een authentieke woonboerderij, hebben we een moderne variant op de boerderij-typologie ontworpen. Door een subtiele verdraaiing van de noklijn ontstaat een uitgesproken woonboerderij met een bijzondere interne ruimtelijkheid. Doordat het dak op een aantal gemetselde steunberen lijkt te steunen, wordt de verbeelding van leven onder een grote paraplu gecreëerd. De bestaande woonboerderij is gesloopt en de bouw in volle gang..mzh verwachte oplevering: eind 2012 locatie: Enschede De bouw van deze royale split-level woning aan de Lonnekerspoorlaan te Enschede is in volle gang. Het gevelmetselwerk heeft een afwisselend formaat en is stootvoegloos gemetseld.

6 .ENG opgeleverd: woning 2006; uitbouw: eind 2012 locatie: Apeldoorn prijzen: Nominate Apeldoornse Architectuurprijs 2006 Daar waar de straat wordt gedomineerd door particulere catalogusbouw, is de tijdloze en ingetogen verschijning van het woonhuis juist opvallend. De eenduidige materialisatie maken de woning robuust, de strakke vormgeving hem juist ingetogen. Het huis is opgebouwd uit genuanceerde dieprode stenen en geanodiseerd aluminuim kozijnen. Deze woning hebben wij in 2006 opgeleverd. Een aantal jaren later zijn wij opnieuw benaderd voor het realiseren van een wintertuin-achtige uitbouw. Inmiddels is de realisatie van de uitbouw in volle gang. We hebben de uitbouw,middels een tussenlid, losgekoppeld van de bestaande bouw. Qua expressie en beleving heeft de uitbouw een totaal andere uitstraling. Ondanks het contrast, de uitbouw bestaat uit glas en mat-zwart zink, is het totaal met elkaar in harmonie..lvu verwachte oplevering: eind 2012 locatie: Rutbeek, Enschede Op het Rutbeek is een aardkundig monument ontdekt, de zogenaamde Laag van Usselo. Om dit monument ook boven de grond zichtbaar te maken, hebben we een ontwerp gemaakt. In samenwerking met kunstenaar Filip Jonker is een patroon van fossielen bedacht. Deze worden in het betonnen sculptuur gestort. De uitvoering is gestart.ibba4-5 verwachte oplevering: voorjaar 2013 locatie: Almere Onder de noemer ik bouw betaalbaar wordt inmiddels druk gebouwd aan de vierde en vijfde fase in Almere. Er zullen 25 unieke en door ons ontworpen woningen gerealiseerd worden.

7 PROJECTEN BELICHT.KON opgeleverd : 2011 locatie : Hengelo Een langgerekte woning met prachtig uitzicht over de boomgaarden en andere nabijgelegen boerderijen in de omgeving: dat is het project.kon in Dalmeden te Hengelo. De vormgeving is een eigen interpretatie van de wetgeving, wat heeft gezorgd voor een helder en lang volume. Door daarbij ook nog een deel verdiept aan te leggen, ontstaat er onder de antraciete kap voldoende hoogte voor een plezierige en leefbare ruimte. De verhoging zorgt tevens voor een wijds uitzicht. De gevels rondom de woonkamer kunnen transparant worden uitgevoerd, omdat de privacy door de verhoging wordt gewaarbord. Mede door het landschap rondom de woning op te tillen ontstaat er een vloeiende overgang tussen de woning en zijn directe omgeving. SOUTERRAIN 1. entree 2. mediaruimte 3. slaapkamer 4. atelierruimte 5. bijkeuken VERDIEPING 1. woonkamer 2. leefkeuken 3. hobbykamer 4. veranda 5. balkon

8 .PIT opgeleverd: 2008 locatie: Glanerbrug prijzen: Nominatie Mooiste aanbouw van Twente De bestaande woning, met schuine binnenwanden en driehoekige erkers kenmerkte zich door de onpraktische ruimtelijkheid. Door de noeste uitbouw en volledig nieuwe indeling wordt de woning uitgebreid in leefbaarheid en vloeroppervlakte. De extra hoogte van de nieuwe woonkamer zorgt voor een verrassende ruimtelijkheid. Binnen zijn de contouren van de voormalige buitengevel binnenste buiten gekeerd. De verschijningsvorm van de noeste uitbouw in cortenstaal reageert op de bestaande bouw en verzorgd een overgang naar de naastliggende houtwal. BESTAAND NIEUW BESTAAND NIEUW

9 .JRT opgeleverd: 2009 locatie: Apeldoorn prijzen: Nominate Apeldoornse Architectuurprijs 2009 In Apeldoorn staat in een groene woonwijk een eenvoudig en sober ogende doosvormige woning. Door de doordachte materiaalkeuze gaat de woning op in de context, terwijl de strakke detaillering de woning juist een eigenheid geeft. De strakheid van de doosvormige woning wordt verbijzonderd door de aantasting ervan. Hiervan zijn de entree, dakterras en patio / buitendouche voorbeelden. Door de houten doosvorm van ruim 7 bij 19 meter zijn grote gevelopeningen geperforeerd. Het binnentreden van daglicht en zichtlijnen vergroot de ruimtelijkheid van de leefomgeving. Daar waar het volume zich juist leent voor een hokkerige indeling, is deze zo leeg mogelijk gemaakt. Hierdoor ontstaat een grote mate van ruimtelijkheid en flexibiliteit.

10 .R&M opgeleverd: 2008 locatie: Usselo In het buitengebied van Usselo staat een verdwaalde 2 onder 1 kapper. De nieuwe aanbouw zorgt voor een mooie overgang en betere relatie tussen de bestaande woning en het buitengebied. Middels zorgvuldige aansluitdetails is de aanbouw verankerd aan de bestaande woning. De eigen toepassing van het materiaal (vergrijzend hout) is dienend naar de omgeving. Door een volume op de hoek voor de woning te plaatsen, ontstaan er vier nieuwe gevels. De flexibiliteit voor het toetreden van het daglicht zorgt voor een ruimtelijke effect en wijds georiënteerde uitzichten..wal opgeleverd: 2004 locatie: Enschede prijzen: Nominatie Mooiste aanbouw van Twente Deze voormalige schoolmeesterswoning heeft een uitbreiding aan de achterzijde gekregen. Hier is een royale leefkeuken gesitueerd. Ondanks de afwijkende verschijningsvorm zijn, middels zorgvuldige aansluitingen, de kwaliteiten van de schoolmeesterswoning behouden gebleven. De enorme lichte, ruimtelijke en hoge lounge/ leefkeuken maken met de werking van het interieur de ruimte ruimtelijk en prettig leefbaar. Het binnen vloeit middels een buiten / binnenhaard en veranda over in het bosachtige buiten.

11 .TAN opgeleverd: 2008 locatie: Arnhem In de snel groeiende nieuwbouwwijk Schuytgraaf bij Arnhem is deze vrijstaande woning gerealiseerd. Vanwege het zicht op de Uiterwaarden en de stedenbouwkundige randvoorwaarden is de woning centraal op het kavel geplaatst. Hierdoor komt de veelzijdigheid van de woning beter tot uiting. De woning bestaat uit twee afzonderlijke dozen, verbonden door een glazen tussenstuk. Door de scheiding is het mogelijk om de verdieping van de kinderen en de ouders te scheiden. De tweelaagse woning bezit hierdoor drie afzonderlijke verdiepingen. De twee volumes zijn uitgevoerd in verschillend materialisatie; de één in Cortenstaal, de ander in zwart metselwerk. De glazen verbinding zorgt voor een grote mate van ruimtelijkheid. BEGANE GROND 1. entree 2. woonkamer 3. eetkamer 4. keuken 5. garage 6. waskamer VERDIEPING 1. hobbykamer 2. slaapkamer 3. gang

12 Van meubel tot abondantus gigantus Het bureau werkt aan uiteenlopende opgaven die specifiek en uitgesproken zijn. Daarin wordt gezocht naar een juiste versmelting van functionaliteit, ruimtelijke beleving en zorgvuldige vormgeving. Op verschillende schaalniveau s, van trapmeubels tot grote kunstwerken in de openbare ruimte, wordt oorspronkelijkheid nagestreefd.

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

112 woningen plan St. Cyr Geldrop

112 woningen plan St. Cyr Geldrop B02/2683 29-09-2005 Inleiding Op de locatie van een drietal gesloopte galerijflats is een plan ontwikkeld met een divers aanbod van woningtypes waaronder patiowoningen. De nieuwbouw zal een nieuwe impuls

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013 BAKSTEENHUIS titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen

Nadere informatie

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG De dakopbouw aan de Zuiderparklaan bestaat uit een woon-, slaap- en badruimte met daaraan twee terrassen gelegen. Het terras aan de slaapkamer is op de ochtendzon georiënteerd

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 95 8043RB Zwolle 560.000 k.k. KENMERKEN Prijs 560.000 k.k. Postcode 8043RB Woningtype Vrijstaande woning Woonruimte 180m² Perceeloppervlakte 494m² Kamers 7 Oplevering in overleg

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Bossche School woning Rosmalen 150 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Bossche School woning van der Laan In 1956 heeft de architect Nico van der Laan

Nadere informatie

AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER

AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER architect studio PROTOTYPE www.studioprototype.nl adviseur constructie constructie adviesbureau F. Wiggers adviseur installaties ABT bouwtechnisch adviesbureau

Nadere informatie

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Opdrachtgever: Particulier januari 2010 - juni 2012 Tuinontwerp: P.A.M. Buijs, Vught, 1956 & 2012 Fotograaf: René de

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze Het Laar 3 - Maarheeze Het Laar is fraai en landelijk gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Aan Het Laar bevinden zich boerderijen en landhuizen, allen gesitueerd op ruime percelen en diverse bestemmingen,

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Roggestraat 5 Markelo Een zeer bijzondere en unieke woning. Daarmee is niets teveel gezegd over

Nadere informatie

Brandweerkazerne Dordrecht

Brandweerkazerne Dordrecht opdrachtgever locatie ontwerp uitvoering functie Gemeente Dordrecht Leerpark, Dordrecht 2006 2010-2011 Brandweerkazerne Technische Dienst GHOR Leer- en werkplek Da Vinci College Brandweerkazerne Dordrecht

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland ARC Detail Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Het erkerhuis heeft een zadelkap en is met zijn erkerhoofdvorm toegesneden op de locatie: een kavel aan de hoofdweg van

Nadere informatie

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 1 Situatieschets Bijlage 2 Perceel Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 4 Toelichting uitbreiding/ aanbouw en carport/ schuur Bijlage 5 Perceel met uitbreidingen Bijlage 6 Motivatie

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

openbare ideeënprijsvraag t Vaneker Bouw natuurlijk je eigen Vrijheid

openbare ideeënprijsvraag t Vaneker Bouw natuurlijk je eigen Vrijheid openbare ideeënprijsvraag t Vaneker ouw natuurlijk je eigen Vrijheid Twents uiten 15 januari 2009 Twents uiten In het ontwerp van het Twents uiten zijn de kwaliteiten van exclusief wonen met veel privacy,

Nadere informatie

HUIS 20X3 - projectdocumentatie. Inzending ARC 16 - Innovatie Award

HUIS 20X3 - projectdocumentatie. Inzending ARC 16 - Innovatie Award HUIS 20X3 - projectdocumentatie Inzending ARC 16 - Innovatie Award HUIS 20X3 - ZIERIKZEE Locatie Oude Haven 17, Zierikzee Oplevering bouwkundig Januari 2016 Netto oppervlakte ca.120m2 Architect Tim de

Nadere informatie

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting Brouwerij De Kroon Marcellienstraat 18 te Geleen Samenvatting Dit rijksmonumentale complex is een typisch voorbeeld van een verscholen parel in een beschermd dorpsgebied. Verscholen in de kern van Oud-Geleen

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Portfolio Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Bestaande situatie: - Kleine donkere ruimtes - Twee hele steile trappen leiden naar de 1ste resp. 2de verdieping Woonwens:

Nadere informatie

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k.

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k. ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80 vraagprijs: 2.299.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 1275 m³ Garage vrijstaand steen, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1934 garage met carport Kamers 9 Tuin tuin rondom Woonopp.

Nadere informatie

VRIJ. GROEN. DUURZAAM. de WOESTE GRONDEN VRIJ, GROEN EN DUURZAAM WONEN

VRIJ. GROEN. DUURZAAM. de WOESTE GRONDEN VRIJ, GROEN EN DUURZAAM WONEN VRIJ. GROEN. DUURZAAM. de WOESTE GRONDEN VRIJ, GROEN EN DUURZAAM WONEN VRIJ.WONEN. De Woeste Gronden is een deel uit het nieuwbouwplan Nieuwe Landen II. Nieuwe Landen II is het gebied ten westen van De

Nadere informatie

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Villa s Kleine Rieteiland van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Inleiding Zo rond de kerst van 1999 las ik in de NRC dat er een nieuw eiland in de maak was. Het heette het Kleine

Nadere informatie

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat te Geleen. Samenvatting

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat te Geleen. Samenvatting Brouwerij De Kroon Marcellienstraat 18 + 20 te Geleen Samenvatting Dit rijks monumentale complex is een typisch voorbeeld van een verscholen parel in een beschermd dorpsgebied. Verscholen in de kern van

Nadere informatie

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k.

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k. Mauritsweg 12 2988 AK Ridderkerk 562.500 k.k. Mauritsweg 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 562.500 k.k. Dit zeer ruime en markant VRIJSTAAND WOON-/WERK pand ademt historie en sfeer! Het pand leent zich bij uitstek

Nadere informatie

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum

Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Een nieuwe context voor een kerk: De Vredekerk te Bussum Door Wim Westinga Opdrachtgever: Dudok Wonen Architect: Inbo Architecten BNA Woudenberg, Projectarchitect: Wim Westinga Aannemer: Slokker Bouwgroep

Nadere informatie

Saxion Hogeschool Enschede

Saxion Hogeschool Enschede De nieuwbouw voor Saxion op de locatie van het gesloopte Natuurhistorisch Museum, vormt de laatste schakel in de stadscampus voor de Hogeschool Saxion. Deze locatie is een van de mooiste van, langs een

Nadere informatie

TE KOOP. Bonkenhavestraat TD Zwolle k.k.

TE KOOP. Bonkenhavestraat TD Zwolle k.k. TE KOOP Bonkenhavestraat 182 8043 TD Zwolle 445.000 k.k. KENMERKEN Prijs 445.000 k.k. Postcode 8043 TD Ligging In woonwijk Woningtype Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 9 12m Garage Garage,

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers. Uitbreidingen Woonhuizen

In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers. Uitbreidingen Woonhuizen Uitbreidingen Woonhuizen In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers M3H heeft diverse aanbouwen en woninguitbreidingen voor particuliere opdrachtgevers begeleid en gerealiseerd. Daarbij zijn er

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving.

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Inleiding De tender voor de voormalige Eurobioscoop heeft als doel de kwaliteiten van het bijzondere gebouw weer een rol te laten spelen in de nieuwe

Nadere informatie

Weert - Truyenhoekweg 17. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Truyenhoekweg 17. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Truyenhoekweg 17 Vraagprijs: 445.000,- k.k. Langgevelboerderij van maar liefst 21 x 8 m1 met riante aanbouw van 12 x 3,5 m1, extra separate garage (geheel geïsoleerd) met extra vliering en schuur

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen Nieuwe Veenen N V 149 R ieuwe eenendaalseweg henen Op 300 meter van de prachtige Rhenense bossen, en toch dicht bij het centrum, staat deze sfeervolle en ruime twee-onder-een-kap jaren 30 woning. Voorzien

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Kogendijk 20 te Bergen NH

Verkoopinformatie. Kogendijk 20 te Bergen NH Verkoopinformatie Kogendijk 20 te Bergen NH Kengetallen Kogendijk 20 te Bergen NH Grondoppervlakte: 573 m2. Inhoudwoonhuis: ca. 370 m3. Inhoud garage: ca. 100 m3. Inhoud zomerhuis: ca. 180 m3. Woonoppervlakte:

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg WONING BROCHURE Van Middachtenweg 17 Doesburg Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Van Middachtenweg 17 te Doesburg, voor de door u getoonde

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 335.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Hafvrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Bergweg-noord CR Bergschenhoek k.k.

Bergweg-noord CR Bergschenhoek k.k. TE KOOP Bergweg-noord 48 2661 CR Bergschenhoek 435.000 k.k. KENMERKEN Prijs 435.000 k.k. Adres Bergweg-noord 48 Postcode 2661 CR Stad Bergschenhoek Ligging In centrum, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015 Villa RV Beesel, 2015 Adres: Bussereindseweg 10, 5954 CH, Beesel NL Programma: Villa Oplevering: mei 2015 Architect: Dreessen Willemse Architecten Projectteam: Lars Dreessen, Rob Willemse, Léon Habets,

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

P a t i o H o u s e. weberdejong. a r c h i t e c t e n

P a t i o H o u s e. weberdejong. a r c h i t e c t e n P a t i o H o u s e weberdejong a r c h i t e c t e n P a t i o H o u s e Patiohouse is een woningconcept van WeberdeJong architecten te Rotterdam dat is ontworpen vanuit het streven om architectonisch

Nadere informatie

Park Krayenhoff Uithoorn

Park Krayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Situatie Park rayenhoff vormt een ruim opgezette parkachtige woonwijk aan de noordwest-zijde van Uithoorn op het voormalige IBM-terrein. Het hele plan is

Nadere informatie

architectuur stedenbouw landschap

architectuur stedenbouw landschap Woonstroken Waterland Den Haag Leidschenveen Projectarchitect Ernst van Rijn, in dienstverband bij BDG Opdrachtgever Heijmans - Trebbe Vastgoedontwikkeling Realisatie 2000 Het stedenbouwkundig plan van

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Oostgaag 51, Maasland Het buitengebied tussen Schipluiden en Maasland heeft prachtige vergezichten tot de Haagse en Rotterdamse skyline aan toe; tussen de boerderijen staat deze moderne doch karakteristieke

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k.

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k. TE KOOP Noorderkroon 2 2665 BW Bleiswijk 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Noorderkroon 2 Postcode 2665 BW Stad Bleiswijk Ligging Aan bosrand, Aan park, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k.

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k. TE KOOP Oeverzegge 31 8043 LD Zwolle 259.500 k.k. KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Postcode 8043 LD Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Voortuin, Zuidwest, 6.5 8m Woonruimte 116m² Perceeloppervlakte 216m² Inhoud

Nadere informatie

Concept. wonen in de kern. wonen rondom de kern

Concept. wonen in de kern. wonen rondom de kern Concept Fiet sr out e wonen in de kern wonen rondom de kern won en in het lint 16 Door te spelen met de richtingen en de hellingshoeken van de kappen ontstaat er een gevarieerd straatbeeld. Eenheid en

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Een voormalige koeien-

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wingerdpark 97 2724 RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m² Vraagprijs 500.000 k.k. KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 2724 RC Ligging Aan het water, In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Boschdijk 954, Eindhoven

Boschdijk 954, Eindhoven Boschdijk 954, Eindhoven Algemene informatie Straat: Boschdijk 954 Postcode: 5627AD Stad: Eindhoven Perceeloppervlakte: 528 m 2 Woonoppervlakte: 160 m 2 Volume: 650 m 3 Bouwjaar: 1935 Type: Twee onder-een-kap

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k.

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg 539.000 k.k. KENMERKEN Prijs 539.000 k.k. Postcode 2271 EH Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 620 960cm Garage Garage,

Nadere informatie

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten Een verrassende villa! Op één van de mooiste locaties van Gieten ligt deze unieke semibungalow. De onder architectuur gebouwde villa is verrassend, ruimtelijk, spannend

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k.

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k. TE KOOP Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 1017 XS Ligging Aan drukke weg, In centrum Woningtype Bovenwoning Woonruimte 149m² Inhoud 450m³ Kamers

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

Millseweg, 5446 XK Wanroij. Millseweg 5446 XK Wanroij 7 Vraagprijs: ,-- k.k.

Millseweg, 5446 XK Wanroij. Millseweg 5446 XK Wanroij 7 Vraagprijs: ,-- k.k. Millseweg, 5446 XK Wanroij Millseweg 5446 XK Wanroij 7 Vraagprijs: 395.000,-- k.k. Omschrijving Aan de rand van het centrum gelegen smaakvol verbouwde woonboerderij met grote inpandige garage/hobbyruimte

Nadere informatie

BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen

BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen september 2014 2 Planbeschrijving Aan de noord-oost kant van Borne ligt het historische erf met zijn monumentale status. Het erf en de boerderij

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

Zwembad De Vijf Heuvels Potdijk 5 te Markelo BEELDKWALITEITPLAN

Zwembad De Vijf Heuvels Potdijk 5 te Markelo BEELDKWALITEITPLAN Zwembad De Vijf Heuvels Potdijk 5 te Markelo BEELDKWALITEITPLAN colofon SAB Arnhem bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres: postbus 479 6800 AL Arnhem T (026) 3576911 F

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: 435.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur De veranda (welke we naar Amerikaans voorbeeld kennen) loopt om het woonhuis en geeft

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

renovations globalarchitects

renovations globalarchitects House as a Rock House as a rock House as a rock is een moderne droomvilla, ontwikkeld in particulier opdrachtgeverschap in de duinen van Westlandse Zoom nabij het strand van Monster. De wens van de bewoners

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 329.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Brochure Parkzijde 8 Groningen

Brochure Parkzijde 8 Groningen Brochure Parkzijde 8 Groningen Royaal & modern vormgegeven stadsvilla met hoog afwerkingsniveau en speelse indeling aan de rand van het kleinschalig nieuwbouwplan op voormalig FC Groningen-stadionterrein

Nadere informatie

Houtwalhofjes. Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2

Houtwalhofjes. Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2 74 75 Houtwalhofjes Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2 opdrachtgever Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling, Almere. supervisor Urbis bureau voor stadsontwerp, Rotterdam aannemer van Zwol,

Nadere informatie

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k. LISDODDE 37 DRACHTEN 389.000 k.k. www.lisdodde37.nl Lisdodde 37, Drachten Wat een huis! Onder architectuur gebouwd. Bijzonder qua ontwerp, dit half vrijstaand woonhuis met een volledig souterrain, vier

Nadere informatie

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent IJSSELMAERE De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent Bouw je eigen droomvilla aan het water Het zelf bouwen van een huis is een intensief traject waarbij je rekening moet houden met een

Nadere informatie

It Heechhout 6 - Gytsjerk

It Heechhout 6 - Gytsjerk It Heechhout 6 - Gytsjerk Vraagprijs 239.000,-- kosten koper Omschrijving It Heechhout 6 - Gytsjerk MODERNE EN ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING OP FRAAIE WOONLOCATIE Op mooie en rustige woonlocatie aan de

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Stichting Monumentenbehoud Aarle-Rixtel

Stichting Monumentenbehoud Aarle-Rixtel Stichting Monumentenbehoud Aarle-Rixtel Door Erik Aarts en Daan Verhoeven Stichting opgericht door: Anita van Vlerken en Willem Verhoeven -1- herbestemming Kapel, gemeente Laarbeek Doel: Behouden en revitaliseren

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Atelierwoningen Leidsche Rijn Utrecht

Atelierwoningen Leidsche Rijn Utrecht 1 Atelierwoningen Leidsche Rijn Utrecht In 2010 worden in de wijk t Zand in Leidsche Rijn 30 atelierwoningen gebouwd. De locatie is in en om een hoogstam kersenboomgaard, eens onderdeel van het groene

Nadere informatie

Broekstraat 24 te VALBURG

Broekstraat 24 te VALBURG Broekstraat 24 te VALBURG Vraagprijs 585.000 k.k. Omschrijving: AAN DE RAND VAN VALBURG, MET VRIJ UITZICHT OVER HET BUITENGEBIED VAN VALBURG, GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET UNIEK BIJGEBOUW EN GARAGE.

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

BOOMGAARDHOEKSEWEG 139 HOOGVLIET 385.000 k.k. www.boomgaardhoekseweg139.nl Omschrijving Wonen in één van de meest unieke woningen die Hoogvliet rijk is? Wij mogen te koop aanbieden de karakteristieke boerenschuurwoning

Nadere informatie

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk Nieuwbouwproject Balk Combinatie met GBS Zweedse kwaliteitsbouw en gemeente Gaasterlân-Sleat. Dit woningen zijn te realiseren op het parkachtig ingericht terrein van de voormalige golfbaan van Balk. U

Nadere informatie

woningen Stripheldenbuurt Almere

woningen Stripheldenbuurt Almere woningen Stripheldenbuurt Almere Stedenbouwkundig verkavelingsplan met 17 vrijstaande woningen. opdrachtgever Rabo Vastgoedgroep oplevering 2004 aannemer Klaassen Bouwgroep constructeur Goudstikker De

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. de Kerkuil K.K KH Denekamp. Silderhuis Makelaardij. Postweg KE Saasveld

TE KOOP. de Kerkuil K.K KH Denekamp. Silderhuis Makelaardij. Postweg KE Saasveld TE KOOP 249.000 K.K. Silderhuis Makelaardij Postweg 13 7597 KE Saasveld 074-3494284 info@silderhuismakelaardij.nl de Kerkuil 73 7591 KH Denekamp de Kerkuil 73 7591 KH Denekamp Inleiding Zeer royale twee-onder-een-kap

Nadere informatie

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid zwarte parel rotterdam ZUID titel ontwerp voorgevel ontwerp interieur programma periode Zwarte Parel Rotterdam Zuid Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten Studio Rolf.fr woning en atelier 2008-2010 Maatschappelijke

Nadere informatie