PortaPOS VariPOS. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PortaPOS VariPOS. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. www.portapos.nl"

Transcriptie

1 PortaPOS VariPOS Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel

2 VariPOS Kassasysteem PortaPOS levert met de VariPOS een echt high-end en oerdegelijk kassasysteem dat tegen een stootje kan. Het scherm van deze VariPOS computer is waterdicht en uitgevoerd in een degelijke metalen behuizing met een krasvast en 100% vlak touchscreen beeldscherm. Waar vrijwel alle touchscreen computers beschikken over een soft touchscreen beeldscherm dat zou kunnen beschadigen wanneer men deze bedient met een balpen of ander hard en puntig voorwerp, is de PortaPOS VariPOS uitgevoerd met een hardglazen beeldscherm en registreert deze de bediening dwars door de glazen toplaag heen. De robuuste PortaPOS VariPOS wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 36 maanden.

3 Barcode Scanning Steeds meer hotels, strandpaviljoens en sport & wellness bedrijven voeren naast horeca ook een winkel. Het is standaard mogelijk om met de PortaPOS kassasystemen de producten in de winkel snel en foutloos te registreren door middel van het scannen van de barcode. Naast snelheid is het voordeel van barcodescanning ook het besparen van kosten door de artikelen zelf niet meer te hoeven prijzen of om te prijzen wanneer de prijs omhoog gaat. A5 gasten nota via de Windows printer PortaPOS systemen kunnen een full colour A5 gastennota afdrukken op elke standaard Windows kleurenprinter. Ontwerp uw eigen nota kop en voet afbeeldingen en wissel eenvoudig uw nota design wanneer u bijvoorbeeld met Valentijnsdag de uitstraling van de nota wilt wijzigen. De meeste Windows kleuren printers kunnen worden geladen met een voorraad blanco A5 nota s die vanzelf een voor een worden geladen. Het PortaPOS Keuken Monitor Systeem De PortaPOS KMS wordt bediend via het grote 22 inch touch beeldscherm. Het touch beeldscherm van de KMS is gemaakt van glas en daardoor goed schoon te maken met diverse schoonmaakmiddelen en beter bestand tegen krassen door intensief gebruik in keukens.

4 Geavanceerde Omzet Rapportages POSnet biedt op vele manieren inzicht in de omzetgegevens. Elk rapport kan worden gegenereerd over een vrij te kiezen periode in dagen en tijd. Na het genereren van een omzet rapport kunt u kiezen voor afdruk via de kassabonprinter of Windows A4 printer. Om u meer mogelijkheden te bieden, beschikt POSnet over export functies naar PDF, Excel en HTML formaat. Magneetkaarten, bedrukt met uw bedrijfslogo zijn ideaal voor het gebruik van klanttoepassingen, die de POSnet software biedt zoals: - het geven van klant korting in procenten - het geven van klant korting via een apart prijsniveau - verkoop op rekening met een gedetailleerd rekeningoverzicht achteraf - gewoonweg kunnen opvragen van historische aankoop overzichten per klant - de verkoop van tegoeden op een klantkaart zoals een 25 stuks koffiekaart of een 10 stuks zonnebankkaart Mobiele Manager Toegang Met POSnet mobiele manager toegang tot de administratie via smart telefoon, laptop of tablet computer is elke manager op tijd en juist geïnformeerd. Real-time informatie is van groot belang voor managers om te kunnen sturen waar dat nodig is. Via de internet webinterface van POSnet is het mogelijk om direct inzicht te verkrijgen in de actuele situatie met betrekking tot de omzet per bediende, per omzetgroep of per artikel. Ook is het aantal open tafels met de omzet per tafel en de actuele totaalomzet op elk moment van de dag zichtbaar op afstand.

5 Ontwerp Grafische Tafelplattegronden Met het POSnet ontwerp programma maakt u snel prachtige grafische tafelplattegronden. Kies uit de bijgeleverde database met honderden afbeeldingen uw gewenste achtergrond en plaats daarop uw tafels en objecten zoals plantenbakken, de bar, een biljart of een piano. U kunt de objecten uitrekken tot de gewenste grootte en draaien. Alle tafels in de POSnet tafelplattegronden kunnen naast een tafelnummer ook een vrije omschrijving hebben zoals: leestafel, loungebank of Tafel 21A en Tafel 21B. Met het POSnet kassasysteem maakt u net zoveel plattegronden aan als u nodig heeft binnen uw horecabedrijf. Mobiel Bestellingen Opnemen POSnet levert Apps voor apparaten die wereldwijd verkrijgbaar zijn en voorzien zijn van Wi- Fi communicatie om bijvoorbeeld mobiel tafel bestellingen door te geven aan de POSnet kassa computer. De Apple ipod touch, de iphone en ipad zijn daarvan een voorbeeld. POSnet ontwikkelde deze App om mobiel bestellingen op te nemen aan tafel voor het ios besturingssysteem van Apple en het Android besturingssysteem. Caller ID functie POSnet touchscreen kassa software beschikt over een speciale functionaliteit voor restaurants met bezorging aan huis. POSnet biedt een optie voor de catering branche waarbij uw telefoonlijnen worden gekoppeld aan de kassa software. Bij een binnenkomend gesprek wordt, nog voordat u de telefoon opneemt, in het kassascherm het telefoonnummer van de beller getoond. Als het een bekende klant betreft ziet u direct de naam en adresgegevens van deze klant. U heeft meer zekerheid bij het aannemen van telefonische bestellingen. Niet onbelangrijk is dat de juiste naam en adresgegevens direct worden afgedrukt op de bestelbon in de keuken.

6 PortaPOS Kassa Systemen PortaPOS point-of-sale systemen worden uitvoerig getest en gebundeld geleverd met de POSnet software. Deze systemen worden geleverd door vakkundige specialisten op het gebied van kassasystemen in de horeca. PortaPOS werkt samen met regionale kassaleveranciers die u kunnen voorzien van advies en support. Bel of mail ons voor een adres bij u in de buurt. Chinese Keukenbon Functie POSnet biedt een optie voor Chinese restaurants waarbij het mogelijk is de keukenbon af te drukken in zowel grafische Chinese karakters als de Nederlandse omschrijving. Erg belangrijk wanneer uw kok in de keuken geen Nederlands leest. Voor het instellen van uw eigen productomschrijving in Chinese karakters is er een database met 3000 symbolen met de software meegeleverd. Deze is voorzien van een handig Engels woordenboek met zoekfunctie. POSnet and Product Foto s POSnet biedt een speciale functie waarmee alle producten in de verkoopschermen met foto worden getoond zodat mensen die niet kunnen lezen het product kunnen herkennen zonder de omschrijving te hoeven lezen. Heel innovatief is de nieuwe POSnet functie waarmee de bestelbonnen in de keuken en bar kunnen worden afgedrukt met het product omschreven in zowel tekst als pictogrammen. POSnet ontwikkelde deze functie om het mogelijk te maken voor mensen met deze handicap, deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces en de kwaliteit van hun gezondheid en leven te verbeteren.

7 Geavanceerde koppeling met PIN apparaat Niet alle situaties vragen om een elektronische koppeling met het PIN apparaat maar in de fastfood sector en detailhandel is deze keuze snel gemaakt. Denkt u maar eens aan de snelheid en het automatisch en foutloos doorgeven van het totaalbedrag van de kassa naar het PIN pad. Geen handmatige ingave meer van het te PINnen bedrag voorkomt fouten. Alle PortaPOS kassasystemen zijn standaard gecertificeerd voor de koppeling met het (betaalbare) ipp-350 PIN apparaat van Paqar. U bespaart kosten op de aanschaf van een PIN apparaat omdat de ipp-350 ook goedkoper is dan de meeste PIN apparaten. Omdat de transactie bon gewoon wordt afgedrukt via de kassaprinter is er geen basis station en printer meer nodig in het PIN apparaat. RFID tags Doe meer met uw gast en geef ze de beleving van hun leven! Het PortaPOS kassasysteem biedt u als ondernemer veel mogelijkheden om uw klant te verwennen. Een onvergetelijke ervaring van uw gast is reclame die u niets kost en heel veel oplevert! Denkt u bijvoorbeeld aan het registreren van verkopen op een persoonlijke rekening waarbij uw gast zich volledig vrij kan bewegen zonder portemonnee en kan relaxen, lunchen, dineren, feesten en sporten. Dat is pas vakantie!

8 Waarom een kassa met een Keurmerk? Een keurmerk kassa zorgt ervoor dat u werkt met cijfers die u kunt vertrouwen. Daardoor heeft u een beter inzicht in uw bedrijf en kunt u beslissingen beter onderbouwen. U merkt eventuele onregelmatigheden, bijvoorbeeld door fraude, sneller op. U kunt sneller en makkelijker samenwerken met uw accountant omdat de cijfers actueel en op elk gewenst moment, op papier en digitaal beschikbaar zijn. Een PortaPOS kassasysteem registreert naast de verkopen ook de bruto verbruikswaarde van kosten voor wat betreft Representatie, Breuk en Eigen Verbruik. Elk van de ruim 30 beschikbare omzet rapporten beschikt over de mogelijkheid tot afdruk via bon printer, A4 Windows printer en de mogelijkheid voor export naar PDF, Excel en HTML. Het Keurmerk geeft u als gebruiker de garantie dat het door u aangekochte kassasysteem gecertificeerd is door de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen volgens de vastgestelde Norm voor een Betrouwbaar Afrekensysteem. De Norm is opgesteld door een werkgroep van EDP auditors, de belastingdienst en de samenwerkende marktpartijen. Handelsweg PC Vlissingen Tel: +31 (0) ; Fax: +31 (0)

PortaPOS MobiPOS. Beschikt over ingebouwde WiFi. Horeca en Winkel Kassasysteem. www.portapos.nl

PortaPOS MobiPOS. Beschikt over ingebouwde WiFi. Horeca en Winkel Kassasysteem. www.portapos.nl PortaPOS MobiPOS Horeca en Winkel Kassasysteem Beschikt over ingebouwde WiFi MobiPOS Horeca en Winkel Kassasysteem Compact en verplaatsbaar, ideaal als servicepunt op grote terrassen waar bestellingen

Nadere informatie

PortaPOS FlexiPOS. Horeca kassasysteem. www.portapos.nl

PortaPOS FlexiPOS. Horeca kassasysteem. www.portapos.nl PortaPOS FlexiPOS Horeca kassasysteem FlexiPOS Horeca Kassasysteem Een volledig geruisloos en stijlvol design met een 100% vlak en naadloos touch screen. Door zijn kantelbare beeldscherm is de FlexiPOS

Nadere informatie

PortaPOS FlexiPOS. + Sewoo printer. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel.

PortaPOS FlexiPOS. + Sewoo printer. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. PortaPOS FlexiPOS + Sewoo printer Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel FlexiPOS Kassasysteem Design withstand harsh hospitality & retail environment Bezel-free PCAP Touch Water/dust Proof (IP65

Nadere informatie

PortaPOS ToriPOS. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. www.portapos.nl

PortaPOS ToriPOS. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. www.portapos.nl PortaPOS ToriPOS Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel ToriPOS Kassasysteem PortaPOS levert met de ToriPOS een echt high-end en oerdegelijk kassasysteem dat tegen een stootje kan. Het scherm van

Nadere informatie

MiniPOS. Horeca Kassasysteem. www.portapos.nl

MiniPOS. Horeca Kassasysteem. www.portapos.nl MiniPOS Horeca Kassasysteem FEATURES > Intel ATOM N270 CPU > 10.4" LCD display with touch > Flexible design for versatile applications > Fanless POS > Optional 2 /3 easy loading thermal printer > Optional

Nadere informatie

MaxiPOS. Horeca Kassasysteem.

MaxiPOS. Horeca Kassasysteem. MaxiPOS Horeca Kassasysteem MaxiPOS Horeca Kassasysteem Het all-in-one horeca kassasysteem dat in alle opzichten zijn kleinere broer overtreft. Een snellere processor, meer werkgeheugen en een extra groot

Nadere informatie

PortaPOS VariPAD. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. www.portapos.nl

PortaPOS VariPAD. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. www.portapos.nl PortaPOS VariPAD Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel VariPAD Kassasysteem Build Daily Operations on a Solid Rock Mobility in a Rugged Design Lightweight tablet - Less than 1kg Water and Dust-Resistant

Nadere informatie

PortaPOS FEC PPC. + Sewoo printer. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel.

PortaPOS FEC PPC. + Sewoo printer. Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel. PortaPOS FEC PPC + Sewoo printer Kassasysteem voor de Horeca en Detailhandel PP-9635 We took the best of AerPOS and AerMonitor and created the slimmest Panel PC on the market. Featuring Intel Celeron J1900

Nadere informatie

EBpos. voor. Windows

EBpos. voor. Windows EBpos voor Windows Distributie en support: Electronic Brains BV Veeringzoom 84-86 1541 SE Koog aan de Zaan Telefoon: 075-6353830 Fax: 084-7423264 E-mail: info@eb.nl Site: www.eb.nl Voorwoord EBpos is een

Nadere informatie

MaxiPOS. Horeca Kassasysteem. www.portapos.nl

MaxiPOS. Horeca Kassasysteem. www.portapos.nl MaxiPOS Horeca Kassasysteem Maak van uw kassasysteem een onvermoeibare assistent! Eigenschappen POSnet software: - grafische tafelplattegronden - onbeperkt aantal produkt-schermen - barbon op naam klant

Nadere informatie

MiniPOS. Horeca Kassasysteem.

MiniPOS. Horeca Kassasysteem. MiniPOS Horeca Kassasysteem Maak van uw kassasysteem een onvermoeibare assistent! Eigenschappen POSnet software: - grafische tafelplattegronden - onbeperkt aantal produkt-schermen - barbon op naam klant

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de kassa aan voldoen?

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Toetsen kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de

Nadere informatie

EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig.

EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig. EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig. Het kassasysteem voor horeca-ondernemers die willen ondernemen. Het beste uit uw zaak Als ondernemer weet u dat service voorop staat in de horeca. EB levert al meer dan

Nadere informatie

Backoffice. Artikelbeheer

Backoffice. Artikelbeheer Backoffice Een kassa kan veel meer zijn dan enkel een apparaat om geldtransacties mee uit te voeren. Met behulp van Procash softwarepakket wordt een kassa omgetoverd in een echte marketingmachine. Een

Nadere informatie

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca Productbeschrijving POSManager+ Horeca E.B.P. Point of Sale B.V. Postbus 696 5140 AR Waalwijk www.posmanager.nl info@posmanager.nl Telefoon: +31(0)88 111 7 888 Telefax : +31(0)88 111 7 899 Versie : 1.36.8

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software.

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Binnen untill ordering software kunt u werken met vast klanten. Hier in zijn er 3 verschillenden manieren, die in deze handleiding

Nadere informatie

Wat doet het? Kleding KassaSysteem

Wat doet het? Kleding KassaSysteem Kleding KassaSysteem Wat doet het? Als ondernemer wilt u altijd weten hoe zaken zoals omzet, voorraad, winst e.d. ervoor staan. Speciaal voor het klein- en middenbedrijf is een compleet en betaalbaar softwarepakket

Nadere informatie

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server?

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server? DE FAX SERVER ISDN Het blijvend belang van faxverkeer Faxverkeer vervult een belangrijke rol in de zakelijke communicatie. De fax heeft een aantal voordelen boven e-mail. De belangrijkste daarvan zijn

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1410 Grafische Tafelregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1410 Grafische Tafelregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1410 Grafische Tafelregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1 Doel...3 2 Configuratie...4 2.1 Configuratie bewerken...4 2.1.1

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) December 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1400 Tafelregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Hoe er mee te werken...4 2.1Op rekening betalen...4 2.2Financiële

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze gebruikershandleiding leest u hoe er met de kassa gewerkt kan worden. Het basisgebruik van de kassa kunt u hier terug vinden. U vindt hier onder andere

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

Een e-mail van uw bank met het verzoek uw account te controleren..

Een e-mail van uw bank met het verzoek uw account te controleren.. Bij de keuze van een wachtwoord is het aan te raden om: Voor elke toepassing een uniek wachtwoord in te stellen. Één (1) hoofdlettergevoelig alfanumeriek wachtwoord te gebruiken bij elke toepassing Varianten

Nadere informatie

Handleiding Installatie Mobiele Token

Handleiding Installatie Mobiele Token Handleiding Installatie Mobiele Token Versie: 1.1 Datum: 31-12-2014 Inhoud Uitleg... 3 Installatie Digipass for Mobile ES App... 4 Installatie op een Apple apparaat... 4 Installatie op een Android apparaat...

Nadere informatie

Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg

Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg Lightspeed handleiding Hoe werk ik met een Tab en plaats ik deze op rekening? NOTE * Deze handleiding is ontwikkelt voor het gebruik bij vaste gasten die standaard uitgesteld betalen. * De beschreven werkwijze

Nadere informatie

Handleiding. Certificaat installeren

Handleiding. Certificaat installeren Handleiding Certificaat installeren Inhoudsopgave 1. Installatie op PC s met Windows 2 2. Voor niet-windows PC s en andere apparatuur 3 1.1. Microsoft Internet Explorer / Google Chrome 3 1.2. Mozilla Firefox

Nadere informatie

Kantine/Kroeg Kassa Handleiding

Kantine/Kroeg Kassa Handleiding Na het opstarten van de kassa duurt het even voordat het opstartscherm verschijnt. Tijdens het opstarten worden de randapparaten zoals printer en lade gecontroleerd. De eerste keer zal de kassa vragen

Nadere informatie

Handleiding Certificaat installeren

Handleiding Certificaat installeren Handleiding Certificaat installeren Inhoudsopgave 1. Installatie op PC s met Windows 2 2. Voor niet-windows PC s en andere apparatuur 4 1.1. Microsoft Internet Explorer / Google Chrome 5 1.2. Mozilla Firefox

Nadere informatie

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Het ScreenCom menu Digitale signage als Dynamic pricing:

Nadere informatie

Handleiding www.posnet.nl

Handleiding www.posnet.nl Handleiding www.posnet.nl Inhoud 1. Kennismaken met POSnet... 4 1.1 Wat is POSnet... 4 1.2 Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem... 6 1.3 Minimale systeemeisen... 6 2. Instellen POSnet... 7 2.1 Downloaden

Nadere informatie

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging.

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Le Credit Sportif. Onmisbaar voor optimale barexploitatie Hoe haalt u meer winst uit de barexploitatie? Hoe krijgt u beter inzicht in verkoop

Nadere informatie

Bewaarplicht (digitale) kassagegevens

Bewaarplicht (digitale) kassagegevens Versie 160927 Bewaarplicht (digitale) kassagegevens Digitale detailgegevens uit een kassa moeten bewaard blijven, zodat de Belastingdienst een efficiënte controle kan uitvoeren. De conclusie van een uitspraak

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus. 2015 Training voor 50-plussers PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Windows 10 TRAINING VOOR 50- PLUSSERS Inhoud opgave. Pagina 01-0 7

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

1. Kennismaken met Windows 10

1. Kennismaken met Windows 10 13 1. Kennismaken met Windows 10 Net als in bijna alle versies van Windows is in Windows 10 het bureaublad het beginscherm voor het werken op uw pc. Compleet met het populaire menu Start (ook wel startmenu

Nadere informatie

Handleiding Apostill POS

Handleiding Apostill POS Handleiding Apostill POS Laatste versie: september 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Overzicht kassascherm... 3 2.1. Artikelscherm... 3 2.2. Afrekenscherm... 5 2.2.1. Afrekenbuttons... 5 2.3. Functietoetsenscherm...

Nadere informatie

LESREGISTRATIE APP. [IOS en ANDROID] SMARTPHONE-TO-SMARTPHONE REGISTRATIE * SCANNEN VAN UNIEKE LES QR CODE OF UNIEKE STUDENT CODE

LESREGISTRATIE APP. [IOS en ANDROID] SMARTPHONE-TO-SMARTPHONE REGISTRATIE * SCANNEN VAN UNIEKE LES QR CODE OF UNIEKE STUDENT CODE LESREGISTRATIE APP [IOS en ANDROID] SMARTPHONE-TO-SMARTPHONE REGISTRATIE * SCANNEN VAN UNIEKE LES QR CODE OF UNIEKE STUDENT CODE SNEL EN BETROUWBAAR REGISTREREN VAN DE AANWEZIGHEID IN DE LES DOOR STUDENTEN

Nadere informatie

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging.

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Le Credit Sportif. Onmisbaar voor optimale barexploitatie Hoe haalt u meer winst uit de barexploitatie? Hoe krijgt u beter inzicht in verkoop

Nadere informatie

Onderzoeksverantwoording - Softwear

Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoek Naar een onderbouwde advisering van ICT-oplossingen voor de Nederlandse detailhandelpraktijk, een opdracht van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Door:

Nadere informatie

Point-of-Sale software voor Horecabedrijven. www.posnet.nl. Cafés. Catering & Bezorgservice. Sport, Wellness. Restaurants

Point-of-Sale software voor Horecabedrijven. www.posnet.nl. Cafés. Catering & Bezorgservice. Sport, Wellness. Restaurants Point-of-Sale software voor Horecabedrijven Restaurants Chinese Restaurants Catering & Bezorgservice Cafés Sport, Wellness www.posnet.nl is een geregistreerd handelsmerk van Benelux. Op alle text in deze

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.3. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Wij zijn uw bank. Inhoud 2 1 Aanmelden

Nadere informatie

BASISCURSUS IPAD- IOS 9

BASISCURSUS IPAD- IOS 9 BASISCURSUS IPAD- IOS 9 2015 Computertraining voor 50-plussers PC50plus computertrainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Basiscursus ipad- IOS 9 C O

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES:

::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES: ::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES: Werken met muis en toetsenbord. De contextmenu s gebruiken. Software automatisch laten updaten. Een reservekopie van het systeem maken. 2 ::01 INLEIDING Wie vandaag een

Nadere informatie

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld.

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Wij hebben heel goed naar de specifieke eisen en wensen van onze klanten gekeken. Op basis daarvan hebben wij voor de branches

Nadere informatie

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90 Dienstverlening Euro per Minuut De DigiShop combineert het beste van twee werelden. Door aan de ene kant de hard- en software tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden en aan de andere kant het advieswerk

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Internet. Provider. Gebruikers. ADSL De verbinding kan via een kabel of draadloos SBM 2015

Internet. Provider. Gebruikers. ADSL De verbinding kan via een kabel of draadloos SBM 2015 Als gevolg van het niet op tijd inrichten van het leslokaal het slecht funktioneren van Wife en De veelheid van de onderwerpen Verliep les 2 moeizaam. Les 2 gaan we dunnetjes over doen zodat we allemaal

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Net2 kaarten bedrukken

Net2 kaarten bedrukken kaarten bedrukken kaarten bedrukken - Welke methode? Er bevinden zich twee pakketen om kaarten te bedrukken in de software. Een basis vast formaat dat al aanwezig is in de software sinds 2003 (V3.16) en

Nadere informatie

Catalogger 9.0 features

Catalogger 9.0 features features Catalogger software maakt het onderhouden van productassortimenten en het genereren van catalogi steeds eenvoudiger. Versie 9.0 zit vol met nieuwe features en verbeteringen. Vanaf nu is er Unicode

Nadere informatie

Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017

Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017 Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017 Hieronder een korte samenvatting van alle onderwerpen die tijdens de WinTree Update Dagen aan bod zijn gekomen. Met * gemarkeerde onderwerpen zijn alleen

Nadere informatie

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging.

Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Betaalsystemen van Le Credit Sportif: kassa voor uw vereniging. Le Credit Sportif. Onmisbaar voor optimale barexploitatie Hoe haalt u meer winst uit de barexploitatie? Hoe krijgt u beter inzicht in verkoop

Nadere informatie

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat Nefit ModuLine Easy Nefit houdt Nederland warm Easy De slimste thermostaat Nefit Easy De slimme thermostaat die verder gaat Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Serie-overzichten naar uw klant via mijn.loondossier.nl

Serie-overzichten naar uw klant via mijn.loondossier.nl Serie-overzichten naar uw klant via mijn.loondossier.nl Inhoud Gewenste situatie... 1 In het kort... 1 Serie-overzichten, hoe richt u die in?... 2 Resultaten serie-overzicht als één bestand naar mijn.loondossier.nl...

Nadere informatie

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint handleiding DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen Handelsmerken Belangrijke opmerking Definities van opmerkingen In deze

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Handleiding AUV Connect

Handleiding AUV Connect Met de AUV Connect is het mogelijk om een AUV bestelfile (CSV-bestand) aan te maken. Deze bestelfile kan gebruikt worden om het winkelmandje van AUV Webshop te vullen, of voor eigen gebruik ingelezen worden

Nadere informatie

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business Superslim, razendsnel en grensverleggend Open for business Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal bereikbaar Mobiele flexibiliteit

Nadere informatie

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens.

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. STAP 1 Login Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. Opgelet: bij het aankopen van de gebruikersnamen voor de app zal voor elke organisatie één hoofdaccount aangemaakt

Nadere informatie

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Uitkomst enquête... 4 Conclusie.... 9 2 Inleiding Inleiding Een smartphone is een mobiele telefoon

Nadere informatie

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business Superslim, razendsnel en grensverleggend Open for business Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal bereikbaar Mobiele flexibiliteit

Nadere informatie

Project Veilige Data Opslag

Project Veilige Data Opslag 10 goede redenen Sla al uw foto s veilig op Sla al uw films veilig op Sla al uw muziek veilig op Sla al uw documenten, Excel, Word, etc, etc veilig op Deel de data met uw huisgenoten Opslag van alle soorten

Nadere informatie

Inhoudsopgave Visual Steps - Dit is de inhoudsopgave van de titel ipad voor senioren met ios 12 en hoger ISBN

Inhoudsopgave Visual Steps - Dit is de inhoudsopgave van de titel ipad voor senioren met ios 12 en hoger ISBN Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 11 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Hoe werkt u met dit boek?... 13 Website... 14 Toets uw kennis... 15 Voor docenten... 15 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Bricks. Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen. Open for business

Bricks. Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen. Open for business Bricks Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen Open for business De voordelen van booq Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ 09/01/2009 DE TOETSEN : Dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken Om een foutieve getal ingave te annuleren Om

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor ipad en iphone Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren

Nadere informatie

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving Softwarebeschrijving PosFlow is geschikt voor retailers die onze logistieke oplossingen gebruiken en voor retailers die alleen een goede, gebruiksvriendelijke POS-oplossing zoeken met veel functionaliteiten

Nadere informatie

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat

Nefit ModuLine Easy. Nefit houdt Nederland warm. Easy De slimste thermostaat Nefit ModuLine Easy Nefit houdt Nederland warm Easy De slimste thermostaat Nefit Easy De slimme thermostaat die verder gaat Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

CASIO QT-2100/TE-7000S/TE-8000F

CASIO QT-2100/TE-7000S/TE-8000F R CASIO QT-2100/TE-7000S/TE-8000F CASIO, producent van afrekensystemen heeft in meer dan 100 landen vele jaren praktijkervaring en is als geen ander in staat specifieke wensen te vertalen in een of meerdere

Nadere informatie

EM4590 Universele WiFi-repeater met WPS

EM4590 Universele WiFi-repeater met WPS EM4590 Universele WiFi-repeater met WPS 2 NEDERLANDS EM4590 Universele WiFi-repeater met WPS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Waar plaats je de EM4590 WiFi-repeater

Nadere informatie

We gaan oefenen met communicatie via internet. SBM 2015 2

We gaan oefenen met communicatie via internet. SBM 2015 2 Wat zijn de consequenties wanneer ouderen gebruik gaan maken van internet? Het mag niet zo zijn dat ouderen een kunstje aanleren en dat is het.de cursus is uitgebreider, behandeld wordt onderanderen:veilig

Nadere informatie

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf!

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Online digitaal bladerpdf Gratis bladerpdf Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Geschikt voor: Online bladerpdf (bladersysteem) Is uw boek of brochure eindelijk

Nadere informatie

Onderzoeksverantwoording - Papillot

Onderzoeksverantwoording - Papillot Onderzoeksverantwoording - Papillot Onderzoek Naar een onderbouwde advisering van ICT-oplossingen voor de Nederlandse detailhandelpraktijk, een opdracht van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Door:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... 3 Inleiding Hoe werkt het? Werken met printtegoed FAQ Myprint

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... 3 Inleiding Hoe werkt het? Werken met printtegoed FAQ Myprint Documentbeheer Versie Datum Auteur(s) Wijziging 1.0 22 juni 2017 M. el Hamouti Eerste Versie 1.1 29 juni 2017 M. el Hamouti Inhoudelijke aanpassingen 2.0 25 juli 2017 M. el Hamouti Definitieve versie Inhoudsopgave

Nadere informatie

User experience voor projecten

User experience voor projecten User experience voor projecten In de PS module zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor het werken met projecten. Zo is in EhP 6 de Project Editor uitgebreid met de mogelijkheid om Gannt

Nadere informatie

Handleiding. Certificaat installeren

Handleiding. Certificaat installeren Handleiding Certificaat installeren Inhoudsopgave 1. Installatie op PC s met Windows 2 2. Voor niet-windows PC s en andere apparatuur 4 1.1. Microsoft Internet Explorer / Google Chrome 5 1.2. Mozilla Firefox

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 29-01-2019 Versie : V2019.01.26 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 TAMPOS Kassasysteem starten... 2 1.1 Programma Afsluiten... 2 1.2

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Met deze kaart kun je gemakkelijk twee

Nadere informatie