2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor."

Transcriptie

1 Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april Algemeen Instellingen Problemen oplossen Algemeen 1. Wat is HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Met HBO GO kijkt u vanaf met uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon overal binnen Nederland, altijd en onbeperkt de beste programma s van HBO. HBO GO biedt honderden uren van de beste HBO series, films en meer. In de tuin of op de camping in Drenthe: HBO GO is overal. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Kijk HBO GO waar en wanneer u dat wilt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Omdat HBO GO bij uw abonnement op HBO hoort, betaalt u er niets extra voor. 2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. 3. Wat is er te zien op HBO GO? Met HBO GO kijkt u met uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon overal binnen Nederland, altijd en onbeperkt de beste programma s van HBO. Daarnaast is van bepaalde series het gehele seizoen te bekijken op HBO GO. Soms zijn bepaalde afleveringen eerst via HBO GO te zien, voordat ze op HBO, HBO 2 of HBO 3 op televisie worden uitgezonden. Wilt u weten wat er nu op HBO GO beschikbaar is? Ga dan naar hbogo.nl. 4. Wat is het verschil tussen HBO GO en HBO On Demand? HBO On Demand werkt via uw televisie (Interactieve TV). Met HBO GO kijkt u met uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon overal binnen Nederland, altijd en onbeperkt de beste programma s van HBO. Dit kan met de HBO GO App of via een internetbrowser via hbogo.nl. 5. Wat is het verschil tussen HBO GO en Interactieve TV Online HBO heeft een eigen applicatie waarmee je films en series kan kijken. Dit is vergelijkbaar met Interactieve TV Online. Net zoals itv Online kijk je ook HBO GO via je pc, laptop, tablet of smartphone. 6. Waar kan ik HBO GO vinden? Voor een pc of laptop: ga naar Voor Apple ios: download de HBO GO app in de Appstore

2 Voor Android (Google): download de HBO GO app in de Android Market 6. Waarom is HBO GO niet beschikbaar via Interactieve TV Online HBO GO is een eigen applicatie van HBO die in het beheer is van HBO. Het is daarom niet mogelijk om deze ook beschikbaar te maken in itv Online (voor zover van toepassing) 5. Kan ik op HBO GO live-uitzendingen van HBO bekijken? Nee, via HBO GO kijkt u programma s van het uitgebreide online-aanbod van HBO GO. U start het programma naar keuze op het moment dat u dat wilt. 6. In welke beeldkwaliteit zijn de programma s op HBO GO? De programma s van HBO GO worden in DVD-kwaliteit uitgezonden. In welke beeldkwaliteit u de programma s kijkt hangt af van het scherm waarmee u kijkt. Ook de snelheid van uw internetverbinding heeft invloed op de beeldkwaliteit. De uitzendingen worden op een computer aangeboden met een maximale snelheid van 2 Mbit/s. Bij mobiele apparaten is dit maximaal 700 Kbit/s. 7. Moet ik bij HBO GO per programma dat ik kijk betalen? Nee. HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. 8. Wat is de HBO GO App? HBO heeft een applicatie voor de mobiele telefoon of tablet: de HBO GO App. Hiermee heeft u HBO GO altijd en overal bij de hand. Het is een gemakkelijke applicatie, waarmee u programma s van HBO GO kunt bekijken. Via uw mobiele telefoon of tablet overal binnen Nederland, altijd en onbeperkt. De programma s die u kunt bekijken worden automatisch aangepast wanneer er nieuwe programma s zijn. Daarnaast biedt de HBO GO App nog meer informatie over de series en films van HBO. Voor iphone en Android is de applicatie te downloaden via de App Store en de Android Market. 9. Is de HBO GO App geschikt en beschikbaar voor elke mobiele telefoon of tablet? De HBO GO App wordt momenteel op drie verschillende platformen aangeboden: Android 2.x, 3.x en 4.xvoor Android mobiele telefoons en tablets ios 4.1, 4.2 en 5.0 voor iphone en ipad Window 7 telefoons (Op dit moment nog niet beschikbaar, maar eind Juni zeer waarschijnlijk wel.) De applicatie is te downloaden via de App Store, de Android Market en via Windows Marketplace. 10. Kan ik HBO GO kijken zonder de HBO GO App? Ja, dat kan gewoon via uw internetbrowser. Op hbogo.nl kunt u op basis van uw Abonneenummer en Pincode van Interactieve TV een account aanmaken. Zorg dat u de Microsoft SIlverlight plug-in heeft geïnstalleerd voor uw internetbrowser. Deze kunt u gratis downloaden op Werkt uw mobiele telefoon of tablet op Android of ios van Apple? Download dan de HBO GO App om HBO GO te kijken. De applicatie is te downloaden via de App Store en de Android Market. 11. Kan ik ook gebruikmaken van HBO GO zonder dat ik een abonnement op HBO heb? Nee. HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket.

3 12. Kan ik programma s van HBO GO opnemen of downloaden? Nee. Wel kunt u de programma s van de tv-kanalen HBO, HBO2 en HBO3 opnemen. Bijvoorbeeld met het Opnemen Pakket* van TV van KPN. 13. Kan ik HBO GO ook bekijken als ik op reis ben? Ja, dat kan. Maar om auteursrechtelijke redenen kan HBO GO alleen in Nederland worden gebruikt. En zal daarom niet werken zodra uw gebruik maakt van een internetverbinding in het buitenland. 14. Waarom werkt HBO GO alleen in Nederland? Om auteursrechtelijke redenen kan HBO GO alleen in Nederland worden gebruikt.

4 Instellingen 15. Wat heb ik nodig voor HBO GO? Om van HBO GO gebruik te maken heeft u het volgende nodig: Interactieve TV van KPN (incl. een internet breedbandverbinding) Het Extra Zenderpakket HBO. Uw Abonneenummer en Pincode van Interactieve TV Internetbrowser met Microsoft Silverlight plug-in.* De HBO GO App. o Voor iphone te downloaden via de App Store Voor Android te downloaden via de Android MArketi * Om de programma s op hbogo.nl te kunnen afspelen. Heeft u nog geen Silverlight? Download de plug-in dan op 16. Hoe kan ik gebruik maken van HBO GO? Indien een gebruiker het HBO Pakket afneemt, heeft hij toegang tot HBO GO waar hij zich eenmalig zal moeten registeren. Hiervoor moet u de volgende stappen doorlopen: 1. Ga naar hbogo.nl of download de app 2. Klik op Registreren en kies bij provider voor KPN (ook voor KPN TV agenten) 3. Vul uw Abonneenummer/ TAN en pincode in van Interactieve TV*. Uw abonnement wordt hierna geverifieerd met het itv platform. 4. Maak uw eigen HBO account aan door middel van uw adres en een zelf gekozen wachtwoord. 5. Gebruiker kan HBO GO gebruiken 17. Waar moet ik op letter bij het aanmaken van een account? U kunt een account aanmaken met uw eigen adres en een zelf gekozen wachtwoord. Wij adviseren u zorgvuldig om te gaan met uw inloggegevens: Houd uw inloggegevens voor HBO GO altijd geheim. Gebruik uw inloggegevens alleen op hbogo.nl. Geef uw persoonlijke inloggegevens niet aan familieleden of vrienden. Ga altijd na of u zich daadwerkelijk op hbogo.nl bevindt. Wijzig uw wachtwoord als u vermoedt dat u niet meer veilig gebruik kunt maken van hbogo.nl. 18. Waar vind ik mijn Abonneenummer en Pincode van Interactieve TV? U vindt uw Abonneenummer en Pincode van Interactieve TV in uw gegevensoverzicht die u hebt ontvangen na bestelling van Interactieve TV. 19. Waarom heb ik mijn Abonneenummer en Pincode van Interactieve TV nodig om mij op HBO GO te registreren? Uw Abonneenummer en Pincode worden gevraagd om te verifiëren of u een abonnement hebt op het HBO Pakket.

5 17. Hoe komt de HBO GO App op mijn telefoon of tablet? Heeft u een Android telefoon of tablet? Of een iphone of ipad? Dan kunt u de HBO GO App ophalen in de App Store en de Android Market. 20. Wat is Silverlight? Silverlight is een gratis plug-in van Microsoft voor internetbrowsers. Silverlight zorgt er voor dat u videos kunt afspelen via uw browser. Vaak is Silverlight al geïnstalleerd op uw computer. Als dit niet zo is of als er een softwareupdate nodig is, wordt er de eerste keer dat u hbogo.nl bezoekt vanzelf de mogelijkheid aangeboden om Silverlight te downloaden. U kunt de plug-in zelf downloaden op 21. Welke internetbrowsers werken met Silverlight? De plug-in Silverlight werkt met alle gangbare internetbrowsers: Firefox, Internet Explorer, Chrome en Safari. Afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer. Kijk voor meer informatie op Gebruikt u een tablet? Download dan de HBO GO App om HBO GO te kijken. 22. Op hoeveel apparaten kan ik tegelijk HBO GO kijken? Gebruik van HBO GO is op 1 apparaat per platform tegelijk mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelijk op 1 computer, 1 tablet en 1 mobiele telefoon HBO GO kijken. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld tegelijk op 2 tablets of 2 mobiele telefoons te kijken. U kunt maar liefst 3 apparaten per abonnement eenvoudig koppelen aan HBO GO. U doet dit in een paar stappen op hbogo.nl. 23. Moet ik thuis zijn om HBO GO te kijken? Nee. HBO GO werkt via elke internetverbinding in Nederland. 24. Heb ik internet van KPN nodig om HBO GO te gebruiken? Nee. HBO GO werkt via elke internetverbinding in Nederland. Hou er rekening mee dat u internetverbinding sneller dient te zijn dan 500 Kbit/s. 25. Kan ik onbeperkt gebruik maken van HBO GO? Ja, HBO GO biedt honderden uren van de beste HBO series, films en meer. In de tuin of op de camping in Drenthe: altijd en overal. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Kijk HBO GO waar en wanneer u dat wilt. Gebruik van HBO GO is op 1 apparaat tegelijk mogelijk. U kunt maar liefst 3 apparaten per abonnement aanmelden voor HBO GO. 26. Hoelang duurt het om een programma op te starten? Enkele ogenblikken nadat u een programma heeft gekozen wordt het afgespeeld. 27. Zijn alle programma s van HBO GO geschikt voor kinderen? U kunt de leeftijdskwalificatie van Kijkwijzer gebruiken op hbogo.nl en de HBO GO App. Bij elk programma ziet u de bekende kwalificaties die de leeftijdscategorie aanduiden. Wilt u programma s vooraf beschermen tegen ongewenst kijken? Stel dan Ouderlijk Toezicht in via hbogo.nl en maak hiervoor uw persoonlijk wachtwoord aan. 28. Hoe snel moet de internetverbinding zijn? Hou er rekening mee dat u internetverbinding sneller dient te zijn dan 500 Kbit/s. En dat er snelheidsverlies kan ontstaan als u gebruik maakt van een draadloze Wi-Fi verbinding.

6 29. Waarom kan ik geen programma s van hbogo.nl afspelen via mijn iphone of ipad? Voor iphone, ipad, ipod Touch en Apple TV kunt u de HBO GO App ophalen in de App store. Deze is geschikt voor ios 4.1, 4.2 en 5.0 voor iphone, ipad, ipod Touch en Apple TV. 30. Kan ik de HBO GO App ook downloaden voor mijn Android tablet? Voor mobiele apparaten met Android kunt u de HBO GO App ophalen in de Android Market. Deze is geschikt voor Android 2.1, 2.2 en 2.3. Android Honeycomb (3.x) en Android Ice Cream Sandwhich (4.x) worden nog niet ondersteund. 31. Hoe kijk ik HBO GO met Blackberry? Helaas ondersteunen de internetbrowsers van Blackberry geen Silverlight, waardoor u de programma s niet kunt afspelen. Momenteel wordt er gewerkt aan een applicatie voor Windows Mobile. 32. Met welke internetbrowsers kan ik gebruik maken van hbogo.nl? Hbogo.nl werkt met alle gangbare internetbrowsers: Firefox, Internet Explorer, Chrome en Safari. Opera wordt niet ondersteund. Problemen oplossen 34. De HBO GO App werkt niet naar behoren, wat nu? Als de HBO GO App niet goed werkt kunt u de applicatie het beste verwijderen via het instellingenmenu van uw mobiele telefoon of tablet. Daarna download u de applicatie via de App Store of Android Market en installeert deze opnieuw. 35. Waarom werkt hbogo.nl niet op mijn mobiele telefoon of tablet? Voor gebruik van HBO GO op mobiele telefoons en tablets adviseren wij de HBO GO App. Deze is beschikbaar in de Android Market en App Store. 36. Waar kan ik apparaten koppelen aan HBO GO? Om met een computer, tablet of mobiele telefoon gebruik te maken van HBO GO is het nodig het apparaat eerst te koppelen voor gebruik. Dit doet u in een paar stappen op hbogo.nl. Pas wanneer een apparaat gekoppeld is kunt u daarmee programma s op HBO GO of met de HBO GO App bekijken. U kunt maximaal 3 apparaten koppelen aan HBO GO. Daarbij kan er maximaal 1 apparaat per platform gekoppeld worden: maximaal 1 computer, 1 tablet en 1 mobiele telefoon. 37. Ik wil een nieuw apparaat koppelen aan HBO GO, hoe doe ik dat? U koppelt een computer, tablet of mobiele telefoon in een paar stappen aan hbogo.nl. Pas wanneer een apparaat gekoppeld is kunt u daarmee programma s op HBO GO of met de HBO GO App bekijken. Heeft u al 3 apparaten gekoppeld dan is het nodig eerst een apparaat te verwijderen. Ga hiervoor binnen de HBO GO omgeving naar Instellingen > Mijn Apparaten > Beheer Apparaten en klik dan op het kruisje achter het apparaat dat u wilt verwijderen. Het kan na het verwijderen van een apparaat tot 4 uur duren voordat u een nieuw apparaat kunt koppelen. Helaas kan KPN deze periode niet versnellen. Wacht af tot u op hbogo.nl het nieuwe apparaat kunt registreren. 38. Mijn computer is kapot of kwijt waardoor ik niet meer kan inloggen op hbogo.nl, wat nu?

7 Kunt u niet meer inloggen op hbogo.nl omdat u het gekoppelde apparaat kwijt bent? Log dan in met een ander gekoppeld apparaat om het apparaat dat u kwijt bent te verwijderen. Krijgt u helemaal geen toegang meer tot hbogo.nl? Schiet dan een ticket in naar KPN. 39. Wat moet ik doen als ik het wachtwoord voor Ouderlijk Toezicht kwijt ben? Voor Ouderlijk Toezicht kunt up via hbogo.nl een persoonlijk wachtwoord instellen om programma s te beschermen tegen ongewenst kijken. Bent u het wachtwoord voor Ouderlijk Toezicht kwijt? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Vergaderen op afstand

Vergaderen op afstand Vergaderen op afstand Versie: 5-5-2012 Auteur: Pierre Gorissen Deze uitgave wordt beschikbaar gesteld met de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Het KPN Mobiel abonnement

Het KPN Mobiel abonnement Het In deze e-learning wordt ingegaan op het nieuwe dat per 4 februari 2012 wordt geïntroduceerd. De veranderingen ten opzichte van de vorige e-learning zijn: KPN Instap wordt onderdeel van Bel-SMS-bundels

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

Training Telfort CombiVoordeel

Training Telfort CombiVoordeel 24 maart 2014 Training Telfort CombiVoordeel per 1 april 14 Inhoudsopgave Waarom Telfort CombiVoordeel? Wat is CombiVoordeel? Uitleg voordelen Voor wie is welk voordeel interessant Wanneer gaan de voordelen

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

Installatie-instructie van een AMICE certificaatback-up in gangbare browsers

Installatie-instructie van een AMICE certificaatback-up in gangbare browsers Installatie-instructie van een AMICE certificaatback-up in gangbare browsers Dit is een publicatie van het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Deze publicatie

Nadere informatie

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook. KraamZorgCompleet OnLine KraamZorgCompleet OnLine is het gebruik van uw eigen KraamZorgCompleet vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen KraamZorgCompleet vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde

Nadere informatie

Vodafone Thuis. Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012

Vodafone Thuis. Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012 Vodafone Thuis Gebruikershandleiding installeren Vodafone Thuis Geldig per oktober 2012 1 Inhoudsopgave 1. Router installeren 5 2. Draadloos internet activeren 7 3. Bellen installeren 13 4. TV installeren

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Digitale Fundels in de bib

Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt deze gebruiksaanwijzing printen, maar het is mogelijk dat hierdoor

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Zarafa

Handleidingen 1.0 Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa In dit document vind je de handleidingen voor Zarafa zoals aangeboden door ECM2. I. Zarafa Email en Agenda 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens...

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Bellen met Skype. 1. Account aanmaken. 2. Downloaden en installeren

Bellen met Skype. 1. Account aanmaken. 2. Downloaden en installeren Bellen met Skype U hebt ongetwijfeld wel eens van Skype gehoord. De populaire (video)beldienst op uw pc, op basis van Voice over IP (VoIP), zit zo in de lift dat Microsoft de dienst heeft overgenomen.

Nadere informatie

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO Infoavond KBO Vragen over BoekelNet en lokale diensten Kunnen particulieren ook diensten gaan aanbieden op het netwerk? Ja dat kan. Het is een open netwerk dus behalve bedrijven kunnen ook verenigingen

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro Maestro Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie Maestro 2 1.1 Versies 3 1.2 Kosten 3 1.3 Hoe neemt de school Maestro in gebruik 4 1.4 Is Maestro veilig? 4 1.5 Oriëntatie en support 4 Hoofdstuk 2 Mobiel apparaat

Nadere informatie

Het installeren. Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie

Het installeren. Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie Het installeren Horizon TV UPC Internet UPC Telefonie 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Installatievolgorde 4 Inhoud van het installatiepakket 5 2. Het installeren Horizon TV 7 In- en uitgangen Horizon

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor ipad en iphone Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

Domeinwinkel handleiding

Domeinwinkel handleiding Domeinwinkel webhosting & domeinnamen Domeinwinkel handleiding Voor al je vragen over domeinnamen, e-mail en webhosting Inhoudsopgave Welkom Domeinnaam 4 5 Domeinnaam informatie 6 - Wat is een domeinnaam?

Nadere informatie

FAQ 4G. Auteur: CanConnect Datum: 9-12-2014 Versie: 4.3 Aantal bladen: 10

FAQ 4G. Auteur: CanConnect Datum: 9-12-2014 Versie: 4.3 Aantal bladen: 10 Auteur: CanConnect Datum: 9-12-2014 Versie: 4.3 Aantal bladen: 10 Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Toestel en instellingen 4G... 4 3. 4G dekking... 7 4. 4G in het buitenland... 8 5. 4G abonnementen bij CanConnect...

Nadere informatie