Nieuwsbrief augustus 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief augustus 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief augustus 2011 Een van de Turkana families in de buurt van Isiolo, een gebied waar ook honger heerst. Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee Hyae Westerink

2 Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box Doornenkamp 19 Postalcode 80100, Mombasa 8085 PT Doornspijk Kenya Tel: Giften : Stichting De Akker is de Wereld, Bankrekening: , ABN-Amro te Elburg, o.v.v. Willem en Mee Hyae. Giften voor het project in de provincie Garissa onder de Somali s zijn welkom op hetzelfde bankrekeningnr. o.v.v. landbouwproject Garissa. Stichting De Akker is de Wereld D.V. 12 september hopen we Willem en Mee Hyae weer te kunnen begroeten in Nederland. Een moeilijke en intensieve tijd ligt achter hen en we hopen dat ze tot rust mogen komen in deze periode. Ook willen we de verlofperiode gebruiken om het contact tussen Willem en Mee Hyae, de achterban en de gehele kerkelijke gemeente verder te versterken. We organiseerden altijd een gemeenteavond; deze periode willen we het anders opzetten. We proberen met kerkelijke verenigingen e.d. in contact te komen om te zien of Willem en Mee Hyae langs kunnen komen in plaats van één avond te organiseren voor iedereen. Met ds. van Mourik is bijvoorbeeld inmiddels gesproken over de mogelijkheid om de catechisaties te bezoeken. In het nieuws van Willem kunt u lezen dat hij in Isiolo is geweest. Tijdens het bezoek aan nederzettingen in de buurt van Isiolo werd hij bewogen door de ellende die hij zag. In samenspraak met Willem hebben we als bestuur besloten een bedrag te doneren om enige (voedsel)hulp mogelijk te maken. Natuurlijk blijft het een druppeltje op een gloeiende plaat, maar voor deze mensen kan het een concreet verschil maken. We willen u vragen Willem en Mee Hyae en ons als bestuur en thuisfront te gedenken in uw gebeden. Bestuur Stichting De Akker is de Wereld Bezoek ook onze website: Nieuwsbrief per Wilt u de nieuwsbrief via ontvangen, dan kunt u uw adres doorgeven op het volgende adres: info@deakkerisdewereld.nl.

3 Beste familie en vrienden, Nog maar een paar weken en dan hopen Mee Hyae en ik jullie weer te zien in Nederland. Het plan is dat we 12 september aankomen voor een verlofperiode van een week of 10. Alweer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief, maar we hopen bij gezondheid straks uitgebreider bij te praten. De laatste paar maanden zijn bijzonder druk geweest vandaar ook dat deze brief aan de late kant is. Rij wachtende mensen tijdens medische kamp. Voorgangers uit Korea Nadat Mee Hyae terug keerde uit Korea voor de 80ste verjaardag van haar moeder en het trouwen van haar nichtje die hier was voor het geven van de computer cursus aan de overheidsbeambten, kregen we al heel spoedig een team van 10 voorgangers uit Korea. Ruim anderhalve week zijn ze in Minjila geweest en hebben outreach gedaan in een dorpje waar de Giriama stam woont. Ook een aantal van onze werkers komt uit dat dorpje. Tijdens een openlucht samenkomst dat bijgewoond werd door zo n 400 mensen vroegen er 20 om gebed. Kinderen kregen een omhelzing en sommigen barsten in tranen uit. Een goede knuffel hadden ze blijkbaar nooit van hun ouders gehad. Hussein die eerder dit jaar genezen was ging tot onze verwondering en blijdschap ook mee naar het dorpje. Een wonder dat zijn ouders dat toe hebben gestaan. Hij heeft nu al meerdere malen het Evangelie gehoord. Mee Hyae heeft na de 10 dagen het team meegenomen naar Lamu en het afgelegen eilandje Faza om hen bekend te maken met sommige van de moeilijkheden om in zulke moslim gebieden te arbeiden. Een vriend van ons werkt daar al jaren onder de kinderen.

4 Medische kamp en voetbalcompetitie Kort nadat de voorgangers waren vertrokken mochten we het Medische team uit Pohang, Korea verwelkomen. Naast doktoren en verpleegsters waren er voorbidders bij en studenten van de Handong Universiteit met hun professor, een groep van bijna 40 mensen. Maandenlang hadden we hier naar toegeleefd en de nodige besprekingen gehad met contacten in 2 verschillende dorpjes. Het Orma dorpje had alles goed georganiseerd, maar onze buren aan de overkant van de weg hadden een week van te voren nog niets voor elkaar. Een dag voor de aankomst werd ons bericht gedaan dat de gemeenschap niet toe stond dat het kamp daar gehouden werd, later bleek dat hier voornamelijk 1 persoon achter zat. We hebben toen besloten om die dagen het kamp op onze eigen perceel te houden. Het kamp werd geopend door de Districts Officier en ook heeft het hoofd van de afdeling gezondheidszorg voor Tana Delta een morgen medewerking verleend. In totaal zijn er 1500 mensen behandeld. De hele week lang hadden we ook een voetbal competitie georganiseerd voor de jeugd van Tana Delta waar 14 teams aan meededen. Dit was een groot succes en we hopen dit jaarlijks te herhalen. Dit evenement werd afgesloten door de District Commissioner, de hoogste piet voor het district en werd ook bijgewoond door andere afgevaardigden zoals de commandant voor de politie van de plaats. De Universiteitsstudenten zorgden er steeds voor dat tijdens het medische kamp en de voetbal wedstrijden de jeugd werd bezig gehouden d.m.v. drama en zingen. s Avonds vertoonden we christelijke films op ons Center en een goed aantal jongeren uit de nabijgelegen nederzetting kwam elke avond opdagen. Alternatieve energie Hans Richters, de persoon die de Heere 21 jaar geleden gebruikt heeft voor mijn roeping naar Kenia is ook 3 weken lang geweest. Het is bijzonder hoe we na een lange periode van veel jaren weer nauw contact hebben gekregen. De eerste week tijdens het medische kamp is hij fotograaf geweest en heeft een solar paneeltje van 60 Watt dat het Koreaanse team had meegebracht aangesloten. De laatste 2 weken heeft hij een windmolen van 400 Watt aangesloten voor ons, elektriciteit hebben we daar namelijk nog niet en de stroom die er in de buurt is, is er vaak af. Vandaar dat we besloten hebben om naar andere energie bronnen te zoeken en zon en wind is er bij ons voldoende. Bijkomend voordeel is dat nadat de investering gedaan is er geen maandelijkse rekeningen op de deurmat vallen. Tussendoor zijn Hans en ik ook nog even een weekendje naar Lamu geweest.

5 Hongersnood Ik ben ervan overtuigd dat jullie allemaal gehoord hebben over de hongersnood die in grote delen van Oost Afrika heerst en die miljoenen mensen heeft getroffen. We werden door JmeO in Engeland benaderd om te zien wat wij konden doen en momenteel proberen we een vrachtwagen met voedsel naar Somaliërs in het Noord Oosten van Kenia te krijgen. Reis naar Isiolo Afgelopen week heb ik samen met 2 andere mensen een reis naar Isiolo gemaakt. Isiolo ligt meer centraal in Kenia en naar het noorden, 750 km van Mombasa. Een van de stafleden in Athi River heeft een visie om daar in de toekomst een bediening te beginnen en de bedoeling van onze reis was om te zien wat de mogelijkheden zijn. Hier leven o.a. de Turkana, Samburu en Borana stammen. We hebben heel wat kilometers afgelopen en stuitten zelfs plotseling op een kudde olifanten. Maar tijdens een bezoek aan een van de nederzettingen realiseerden we ons dat hier ook honger heerst. Mensen hebben vrijwel niets te eten, en krijgen hooguit een maaltijd per dag. We hadden zelfs niets bij ons om uit te delen en konden niet anders doen dan voor hen te bidden. Bouw De bouw maakt goede vorderingen en we waren blij dat het Koreaanse team er al onderdak in kon vinden. Er zijn echter nog vrij veel dingen die binnen en buiten afgewerkt moeten worden. We zullen het werk tijdens onze verlofperiode stil moeten leggen, maar we hopen dat aan het eind van het jaar het gebouw opgeleverd kan worden. Tot slot: We willen u vragen: - te bidden voor de mensen die honger lijden; dat er spoedig goede regens mogen komen zodat gewassen kunnen groeien. - te bidden voor een goede rust tijdens de verlofperiode, onze accu is een beetje leeg geraakt de laatste paar maanden. - te bidden dat we vruchten mogen zien op het werk, ook voor Hussein. - te danken voor de teams die er waren en het zaad dat gezaaid is. - te danken voor het werk van Hans m.b.t. aansluiting van de windmolen. Mee Hyae en ik kijken er naar uit om jullie allemaal binnenkort weer te ontmoeten. De hartelijke groeten, Willem & Mee Hyae.

6 Van de thuisfrontcommissie Markt op de botterdag, D.V. zaterdag 10 september Dit jaar hopen we alweer voor de 13 e keer onze markt te houden. We willen u daarom ook dit jaar weer heel hartelijk uitnodigen om onze markt op het HKC-plein te bezoeken. Zoals u inmiddels van ons gewend bent kunt u op het terras een kopje koffie met appeltaart of cake gebruiken. We hebben een grote rommelmarktkraam, broodjes worst, soep, fruit, oliebollen, cadeauartikelen, kraamcadeautjes, fotokaarten, ijs, enz. Voor de kinderen een springkussen en grabbelton. We willen u in het bijzonder wijzen op onze Bijbelhoezen voor de Herz. Statenvertaling. Reden genoeg dus om ons een bezoekje te brengen. We hopen dat we net als andere jaren weer velen van u mogen verwelkomen! Deo Cantemus in Elburg! Het overbekende koor uit Rotterdam, dat al 40 jaar het kerstconcert in de Doelen in Rotterdam verzorgt en daarnaast ook vaak zingt voor de EO, hebben wij bereid gevonden om een benefietconcert te geven in de Grote Kerk ten bate van Willem en Mee Hyae! Dit concert wordt gehouden op D.V. zaterdag 24 september. De aanvang is uur. We nodigen u daarom hartelijk uit voor dit veelbelovende concert! Voor informatie van het koor kunt u kijken op: Verlofperiode Wellicht heeft u al gelezen of gehoord dat Willem en Mee Hyae op D.V. 12 september naar Nederland hopen te komen voor een verlofperiode van 10 weken. In deze periode is het belangrijk dat zij tot rust komen. Zij hebben een zeer intensieve periode achter de rug. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat zij familie, vrienden, kennissen en gemeenteleden ontmoeten. Op zondagmorgen 18 september is er gelegenheid hen na de kerkdienst in de Oosterkerk te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Op 21 september hoopt Mee Hyae jarig te zijn. Een kaartje als welkom en/of voor de verjaardag zullen ze erg waarderen! Zij zullen verblijven aan: Oostendorperweg 3-5 (8097 PP Oosterwolde). Verder willen we u graag ook wijzen naar onze webwinkel:

7 Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door de adverteerders, waarvoor hartelijk dank.

8 U vindt ons elke dinsdagmorgen op de markt in Elburg. Delicatessen De Smaakmakerij Vischpoortstraat 19 Elburg

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Stichting De Akker is de Wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box 95774 Doornenkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2013

Nieuwsbrief zomer 2013 Nieuwsbrief zomer 2013 We hadden het zo geregeld dat telkens één leerling van de middelbare school een uurtje les gaf aan leerlingen van het lager onderwijs. Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2009

Nieuwsbrief maart 2009 Nieuwsbrief maart 2009 het andere team om een vervolgcursus te geven in computertraining in Tarasaa. Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie : Willem en Mee Hyae Westerink

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2009

Nieuwsbrief juli 2009 Nieuwsbrief juli 2009 Gelukkig heeft onze 22 jaar oude auto zich weer goed gehouden en was de modder geen probleem. Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2008

Nieuwsbrief juni 2008 Nieuwsbrief juni 2008 De Lagdera coöperatie doet het erg goed en staat model voor andere coöperaties. Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie : Willem en Mee Hyae

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar 2014

Nieuwsbrief voorjaar 2014 Nieuwsbrief voorjaar 2014 Stichting De Akker is de Wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box 95774

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Stichting De Akker is de Wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box 95774

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2008

Nieuwsbrief oktober 2008 Nieuwsbrief oktober 2008 Stichting De Akker is de wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie : Willem en Mee Hyae Westerink P.O. Box 95774 Postalcode 80100, Mombasa Kenya E-mail: fmckenya@africaonline.co.ke

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen.

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Eerst nog wat Nederlands nieuws, omdat ik de eerste twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Stichting De Akker is de Wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box 95774

Nadere informatie

Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19)

Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19) Dorpse Proat rondzendbrief nr. 15 Nairobi, september 2010 Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19) Lieve familie en vrienden, Het is september en

Nadere informatie

Tana Delta Educatief Centrum Projectvoorstel

Tana Delta Educatief Centrum Projectvoorstel Tana Delta Educatief Centrum Projectvoorstel Samengesteld door: Frontier Mission Center E-Africa Samenvatting van het project De bewoners van Tana Delta District, Kenia hebben decennia lang onvoldoende

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Stichting De Akker is de Wereld Willem en Mee Hyae Westerink Adres informatie: Contactadres thuisfrontcommissie: Willem en Mee Hyae Westerink Annemarie Jonkman P.O. Box 95774

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 Nieuwsbrief 1 September 2012 Na een lange periode van voorbereiding

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief December 2017 Tijd voor een update, het is ongelofelijk snel gegaan maar onze drie maanden zitten er al weer op. Wat is de tijd om gevlogen! We hebben een drukke tijd

Nadere informatie

WELKOM. 5 oktober 2014. Voorganger : ds. Pieter van Winden Orgel : Willem Blonk M.m.v. : Kindercantorij Open Hof

WELKOM. 5 oktober 2014. Voorganger : ds. Pieter van Winden Orgel : Willem Blonk M.m.v. : Kindercantorij Open Hof WELKOM 5 oktober 2014 Voorganger : ds. Pieter van Winden Orgel : Willem Blonk M.m.v. : Kindercantorij Open Hof Kerkelijke inzegening van het huwelijk van: Piet ter Borg en Monica Owusuah Muziek : Trumpet

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika

Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika Binnengekomen giften 2017 510.276,23 Duurzame noodhulp Directe noodhulp Waterpompen en irrigatiesystemen 3 scholen zijn voorzien van

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief Stichting Bolleboos Nieuwsbrief December 2011 Aktiviteiten Op 3 en 4 september stonden we met een stand op het corso in Eelde. Daar hebben we veel Keniaanse producten verkocht, producten die we mee hadden

Nadere informatie

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649 1. Formele naam kerkelijke gemeente Protestantse Gemeente te Haarlem De Protestantse Gemeente te Haarlem maakt deel uit van de Protestantse Kerk Nederland. 2. Onderdelen Protestantse Gemeente te Haarlem

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION

RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION a RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION 14 December 2012 Jambo rafiki wa Blessed Generation ( Hallo vrienden van Blessed Generation in Kiswahili) Habari gani? ( Hoe gaat het met jullie?.. Ja, ik breid

Nadere informatie

KOM TEVOORSCHIJN! Startzondagviering Protestantse Gemeente Noordwijk 10 september 2017 Buurtkerk

KOM TEVOORSCHIJN! Startzondagviering Protestantse Gemeente Noordwijk 10 september 2017 Buurtkerk KOM TEVOORSCHIJN! Startzondagviering Protestantse Gemeente Noordwijk 10 september 2017 Buurtkerk Hartelijk welkom, fijn dat u en jij tevoorschijn komen! De voorgangers in deze viering zijn ds. Janneke

Nadere informatie

Presentatie Cor Rook d.d. 7 juni 2016 in de Josefkerk te Zwolle, zelf voor 12 tot 15 uur per week werkzaam als fondsenwerver voor goede doelen,

Presentatie Cor Rook d.d. 7 juni 2016 in de Josefkerk te Zwolle, zelf voor 12 tot 15 uur per week werkzaam als fondsenwerver voor goede doelen, Presentatie Cor Rook d.d. 7 juni 2016 in de Josefkerk te Zwolle, zelf voor 12 tot 15 uur per week werkzaam als fondsenwerver voor goede doelen, over fondsenwerving (Bron The Spirituality Of Fundraising

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Zondag 22 oktober 2017

Zondag 22 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 Viering in de Welkomkerk met als thema: Leven doet soms pijn Dichtbij en veraf krijgt ieder mens te maken met lijden dat zich in allerlei vormen kan aandienen. Het verlies van een

Nadere informatie

Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24

Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24 Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24 Zendingsreis naar China 07-06 t/m 16-06-2013 Geliefde broeders en zusters, Liefde, hoop, redding,

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Mijn laatste nieuwsbrief

Mijn laatste nieuwsbrief Mijn laatste nieuwsbrief Lieve familie, vrienden en sponsors! Mijn laatste nieuwsbrief schrijf ik vanuit het prachtige en kleurrijke Sri Lanka! Hier vierde ik Kerst en Oud en Nieuw met de bemanning van

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief Mei 2013 Jaargang 20, nummer 4. Van het bestuur 2 Wij stellen voor: Els 3. ALV en AVA 4. DVD Goed Te Doen 5.

In dit nummer: Nieuwsbrief Mei 2013 Jaargang 20, nummer 4. Van het bestuur 2 Wij stellen voor: Els 3. ALV en AVA 4. DVD Goed Te Doen 5. Nieuwsbrief Mei 2013 Jaargang 20, nummer 4 In dit nummer: Van het bestuur 2 Wij stellen voor: Els 3 ALV en AVA 4 DVD Goed Te Doen 5 Oproepen 6 Colofon 7-8 Pagina 2 Beste leden, Op het moment van het schrijven

Nadere informatie

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder?

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Een kerkdienst voor en door de deelnemers en leiding van de aangepaste catechese Voorganger Organist : Ds. Jaap Hansum : Ina Tamerus Welkom

Nadere informatie

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :).

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). DTS COMPASSION Dag iedereen Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). Via deze weg wil ik jullie op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar!

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Aldtsjerk, 14 augustus 2015 Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Tjonge jonge, wat worden we oud hè! Vandaag en morgen

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Opw. 616 Gez. 434: 1, 2, 5 Ps51: 5 El 458 Opw. 411 Gez. 182: 1, 2, 6 Gez. 44: 1, 2, 3 Genesis 29: 1-35 Mededelingen Voorganger : ds. Arie Reitsema Schriftlezing: Jan Leo de Hoop Voorbede

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

(De volgorde van links naar rechts: Shashikala, Pushpa, Netmi & Pumi die het huis heeft verlaten in de laatste 2 maanden.)

(De volgorde van links naar rechts: Shashikala, Pushpa, Netmi & Pumi die het huis heeft verlaten in de laatste 2 maanden.) Sri Lanka, juni 2016 Beste familie in Christus, Hartelijke groeten vanuit het middengebergte van Sri Lanka! Voordat ik begin met het delen van de laatste ontwikkelingen van het meisjeshuis, wil ik delen

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse 8 e zondag van de herfst Oogstdankdienst 9 november 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze ouderling: J.A. van der Horst koster: M. Slomp

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

Welkom en afkondigingen Zingen: 218: 1,2,3,4 Stil gebed, bemoediging en groet Zingen: 113: 1,2 Gebed Kinderen gaan naar de KND Zingen: Voor we Gaan

Welkom en afkondigingen Zingen: 218: 1,2,3,4 Stil gebed, bemoediging en groet Zingen: 113: 1,2 Gebed Kinderen gaan naar de KND Zingen: Voor we Gaan Welkom en afkondigingen Zingen: 218: 1,2,3,4 Stil gebed, bemoediging en groet Zingen: 113: 1,2 Kinderen gaan naar de KND Zingen: Voor we Gaan Schriftlezing: Lucas 22: 14~20 Zingen: 118: 1,9 Verkondiging

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Zondag 1 juli 2018 Overstapdienst in de Ontmoetingskerk Thema: De wereld in! Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Met medewerking van: Jaco, Janco, Rick, Roosmarijn, Sanne,

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 9 Vrijdag 4 maart 2011. J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 9 Vrijdag 4 maart 2011. J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 9 Vrijdag 4 maart 2011 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van groep: Oranje Rood Goud Paars De eerste week na de vakantie zit er weer op en in alle klassen

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Wijk West en Oostendorp Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging voor de startweek, als

Nadere informatie

Terug in de tijd op de Antoniusschool.

Terug in de tijd op de Antoniusschool. Terug in de tijd op de Antoniusschool. Oud en nieuw In het kader van het 50 jarig jubileumfeest van de Antoniusschool was er op donderdag 25 september een middag gereserveerd voor de kinderen van groep

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Formulier om het heilig avondmaal te vieren (3)

Formulier om het heilig avondmaal te vieren (3) Formulier om het heilig avondmaal te vieren (3) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling Het avondmaal is door onze verlosser zelf ingesteld. Want de apostel Paulus verklaart: Wat ik heb ontvangen

Nadere informatie

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN AVONDMAAL VIEREN Het Avondmaal is meer dan zomaar een maaltijd. Om dat te begrijpen, is dit boekje gemaakt. Vooral is daarbij gedacht aan de kinderen, omdat zij met

Nadere informatie

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Nieuwsbrief 1 - Familie Breen - april 2018 FAMILY WITH A MISSION Gebeds-en dankpunten: Wie zijn wij? Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Overdenking. Hervormde gemeente Bourtange. Verjaardagen & Jubilea

Nieuwsbrief. Overdenking. Hervormde gemeente Bourtange. Verjaardagen & Jubilea Hervormde gemeente Bourtange Nieuwsbrief November / December 2015 Jaargang 2 nr. 6 Marktplein 2a 9945 PH Bourtange hervgembourtange@gmail.com Overdenking KIJK NAAR DE VOGELS Grassprieten groeien naar het

Nadere informatie

IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ

IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ Ferenc Göndör IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 3 Mijn vader Lang geleden kwam een jonge, joodse man naar het land Hongarije. Mohr Goldklang was zijn naam. Dat was mijn opa. Mohr

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB maart 2012

Nieuwsbrief SHIB maart 2012 Nieuwsbrief SHIB maart 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Positief het nieuwe jaar in We zijn positief het nieuwe jaar in gegaan! Met vier

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

De ZWO-commissie werkt mee, we vieren in deze dienst het Avondmaal en zullen stilstaan bij de dankdag voor gewas en arbeid.

De ZWO-commissie werkt mee, we vieren in deze dienst het Avondmaal en zullen stilstaan bij de dankdag voor gewas en arbeid. Dienst 6 november 2016 In de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman De ZWO-commissie werkt mee, we vieren in deze dienst het Avondmaal en zullen stilstaan bij de

Nadere informatie

Reis Oeganda November 2016

Reis Oeganda November 2016 Reis Oeganda November 2016 Deze reis heb ik Ruud samen met Pieter Jan gemaakt en begon in Kampala Kirindi district, waar we naar de nieuwe kerk van Pastor Richard zijn gegaan. Hier hebben we huis aan huis

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018

Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018 Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018 Welkom Aansteken van de Paaskaars Door Ruben Mensen Yinthe Mensen leest het gedicht Het Licht verdrijft de duisternis, omdat de Heer verrezen is. Hij is Gods

Nadere informatie

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen Zondag 18 maart 2018 Voorganger : ds. Erica Hoebe Organist: dhr. Johan Groen Voor het eerst hier in de kerk? Welkom in deze dienst. Wij hopen dat u zich in Leidschendam en in deze gemeente snel thuis zult

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief- Oktober 2013. Hallo allemaal,

Nieuwsbrief- Oktober 2013. Hallo allemaal, Hallo allemaal, Nieuwsbrief- Oktober 2013 Even weer een brief met het laatste nieuws vanuit Mazabuka waar het hete seizoen aan het toeslaan (als Nederlander begin je met het weer toch?). De meeste dagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

WELKOM. Voorganger: Bart Starreveld. Met medewerking van: Kindercantorij o.l.v. Willem Blonk

WELKOM. Voorganger: Bart Starreveld. Met medewerking van: Kindercantorij o.l.v. Willem Blonk WELKOM Voorganger: Bart Starreveld Met medewerking van: Kindercantorij o.l.v. Willem Blonk Waar is God (t:christel Bakker, m: Ruud Luttikhuizen) 1. Je vraagt je wel eens af, het klinkt een beetje maf,

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

NIEUWS UIT SURINAME 2

NIEUWS UIT SURINAME 2 NIEUWS UIT SURINAME 2 Beste familie, vrienden en bekenden, Het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Verschillende mensen vroegen naar onze woonsituatie. Daar zal ik eerst iets over vertellen. Ons

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 In deze verslagen kunt u lezen over de bevindingen tijdens het bezoek van de familie Veldman aan onze contacten in Roemenië en Oekraïne. Zaterdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016

NIEUWSBRIEF. voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016 NIEUWSBRIEF voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016 CHAUDFONTAINE: VEELBELOVEND MAAR KWETSBAAR Rond kerst hebben we in onze nieuwe wijk Nieuw Sloten aandacht gevraagd voor de geboorte

Nadere informatie

Zondag 10 mei 2015 6 e zondag van Pasen kleur wit Ds. A.J.Wouda Joh. 15: 7-19 Blijf in mijn liefde. Gemeente van Christus

Zondag 10 mei 2015 6 e zondag van Pasen kleur wit Ds. A.J.Wouda Joh. 15: 7-19 Blijf in mijn liefde. Gemeente van Christus Zondag 10 mei 2015 6 e zondag van Pasen kleur wit Ds. A.J.Wouda Joh. 15: 7-19 Blijf in mijn liefde Gemeente van Christus Het is bijna niet te bevatten: vorig week zondag, om deze tijd, stond ik bij het

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 10 juni 2018

Baalderdienst Zondag 10 juni 2018 Baalderdienst Zondag 10 juni 2018 AVG: Wet op Privacy In deze dienst zullen foto s worden gemaakt, die op de facebookpagina en website van onze gemeente worden geplaatst. Als u niet herkenbaar in beeld

Nadere informatie

Die Jezus volbracht in zijn leven, toen hij in de wildernis leefde

Die Jezus volbracht in zijn leven, toen hij in de wildernis leefde Kunt u een verhaal over Jezus vertellen dat veel voor u betekent? Ja, Jezus is erg belangrijk voor mij en anderen die geloven dat hij onze redder en heer der levenden is Een belangrijk verhaal voor mij

Nadere informatie

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015 Najaarsactiviteiten GZB Concerten Psalm Project De GZB organiseert samen met The Psalm Project twee concerten: op 3 oktober in Nijkerk en 10 oktober in Waddinxveen. De avonden staan in het teken van het

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Zeven weken verbinden en ontmoeten rond. het kruikje van de weduwe. Handreiking voor het bezinningsproces. voor de wijkgemeente oost van

Zeven weken verbinden en ontmoeten rond. het kruikje van de weduwe. Handreiking voor het bezinningsproces. voor de wijkgemeente oost van Zeven weken verbinden en ontmoeten rond het kruikje van de weduwe Handreiking voor het bezinningsproces voor de wijkgemeente oost van de Gereformeerde Kerk in Woerden 17 april 9 juni 2013 1 2 De kruik

Nadere informatie

Bereid de jongeren voor, rust ze toe en laat ze los voor bediening in hun gemeente, hun maatschappij en in de wereld in zijn geheel.

Bereid de jongeren voor, rust ze toe en laat ze los voor bediening in hun gemeente, hun maatschappij en in de wereld in zijn geheel. Tiener- en jeugdwerk 1 Timotheüs 4:12 Niemand schatte u gering om uw jeugdige leeftijd, maar wees een voorbeeld voor de gelovigen in woord, in wandel, in liefde, in geloof en in reinheid. Jeugd, jongeren,

Nadere informatie

Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten

Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten Zondag 13 december 3e Advent Thema: Tijd om op weg te gaan en te ontmoeten Orgelspel Begroeting De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 601 Stilte om ons voor te bereiden op de dienst Bemoediging o.

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie