Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga."

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen : dhr. P. de Jong

2 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1a en 4.

3 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1b en 4.

4 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1 en 4a.

5 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1 en 4b.

6 Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen : dhr. P. de Jong

7 Welkom

8 De Paaskaars wordt aangestoken Wij zingen met de kinderen: Lied 24 (Geroepen om te zingen). Kaars, jij mag branden: je geeft aan ons je licht. Jij bent een teken: God houdt ons in het zicht.

9 Intochtslied: Psalm 139 vers 1 en 8. HEER, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten diepste houdt bewogen, 't ligt alles open voor uw ogen.

10 Intochtslied: Psalm 139 vers 1 en 8. Ik loof U die mijn schepper zijt, die met uw liefde mij geleidt, Gij hebt mijn oerbegin aanschouwd, in 't diepst der aarde opgebouwd. Niets blijft er voor uw oog verborgen. Ja, Gij omringt mij met uw zorgen.

11 Stil Gebed ~ Bemoediging ~ Groet Voorganger: Gemeente: Wij zijn hier bij elkaar in de Naam van de Eeuwige, DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT;

12 Voorganger: Gemeente: Voorganger: Gemeente: de HEER is onze helper. NOOIT LAAT HIJ ONS LOS. Een hartelijke groet van vrede, vriendschap, genade in de naam van de HEER, voor u, voor jou, voor ieder hier aanwezig, en die tijd heeft voor Zijn wereld. HIER ZIJN WIJ, HEER, WIJ ZOEKEN U. AMEN.

13 Kyriëgebed

14 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1a en 4.

15 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1b en 4.

16 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1 en 4a.

17 Lied voor de dienst: Lied 706 vers 1 en 4b.

18 Wij zingen met de kinderen: Lied 24 (Geroepen om te zingen). Boek jij mag open: Jij bent Gods blij verhaal. Woord, dat doet hopen. God spreekt in mensentaal. Eer aan de Vader, de Zoon en aan de Geest: God, die er zijn zal, en altijd is geweest.

19 Gebed bij de opening van het Woord.

20 Schiftlezing: Psalm 139 vers 1 6.

21 1 Voor de koorleider. Van David, een psalm. HEER, u kent mij, u doorgrondt mij, 2 u weet het als ik zit of sta, u doorziet van verre mijn gedachten, 3 ga ik op weg of rust ik uit, u merkt het op, met al mijn wegen bent u vertrouwd. 4 Geen woord ligt op mijn tong, of u, HEER, kent het ten volle. 5 U omsluit mij, van achter en van voren, u legt uw hand op mij. 6 Wonderlijk zoals u mij kent, het gaat mijn begrip te boven.

22 Zingen: Lied 236 vers 1, 2 en 6. (Geroepen om te zingen) God heeft zijn naam gezegd - Ik zal er zijn voor jou - Hij gaat met je op weg, Hij blijft je eeuwig trouw. Geloof Hem op zijn woord, Hij spant zich voor je in, Hij trekt je in zijn spoor, bemint je als zijn kind.

23 Zingen: Lied 236 vers 1, 2 en 6. (Geroepen om te zingen) God heeft zijn naam gezegd, wij nemen Hem ter hand, Wij gaan met God op weg, Hij staat aan onze kant.

24 Schiftlezing: Lucas 15 vers 1 10.

25 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de Farizeeën als de schriftgeleerden zeiden morrend tegen elkaar: Die man ontvangt zondaars en eet met hen. 3 Jezus vertelde hun toen deze gelijkenis: 4 Als iemand van u honderd schapen heeft waarvan er één verloren is geraakt, laat hij dan niet de negenennegentig andere in de woestijn achter om naar het verdwaalde dier op zoek te gaan tot hij het gevonden heeft? 5 En als hij het gevonden heeft, legt hij het vol vreugde op zijn schouders

26 6 en gaat hij naar huis. Daar roept hij zijn vrienden en buren bijeen en zegt tegen hen: Deel in mijn vreugde, want ik heb het schaap gevonden dat verdwaald was. 7 Ik zeg u: zo zal er in de hemel meer vreugde zijn over één zondaar die tot inkeer komt dan over negenennegentig rechtvaardigen die geen inkeer nodig hebben. 8 En als een vrouw tien drachmen heeft en er één verliest, steekt ze toch de lamp aan, veegt het hele huis schoon en zoekt ze alles af tot ze het muntstuk gevonden heeft?

27 9 En als ze het gevonden heeft, roept ze haar vriendinnen en buren bijeen en zegt: Deel in mijn vreugde, want ik heb de drachme gevonden die ik kwijt was. 10 Zo, zeg ik u, heerst er ook vreugde onder de engelen van God over één zondaar die tot inkeer komt.

28 Zingen: Jezus houdt van alle kleine kinderen. Jezus houdt van alle kleine kinderen. Jezus houdt van alle kleine kinderen. Jezus houdt van alle kleine kinderen. Alle kleine kinderen mogen komen. Een kleine,twee kleine, drie kleine kinderen, vier kleine,vijf klein, zes kleine kinderen, zeven kleine,acht kleine, negen kleine kinderen, alle kleine kind'ren mogen komen.

29 Jezus houdt van alle oude mensen. Jezus houdt van alle oude mensen. Jezus houdt van alle oude mensen. Alle oude mensen mogen komen. Een oude, twee oude, drie oude mensen, vier oude, vijf oude, zes oude mensen, zeven oude, acht oude, negen oude mensen, alle oude mensen mogen komen.

30 Menorah s

31 Tsjoe Tsjoe Wa

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44 Pijedei Fan Melanie

45

46 Je mag er zijn Lied Opwekking 180

47

48

49 Zingen: Lied 289 vers 1a en 3.

50 Zingen: Lied 289 vers 1b en 3.

51 Zingen: Lied 289 vers 1 en 3a.

52 Zingen: Lied 289 vers 1 en 3b.

53

54 Samenzang (vrij naar lied 218) Dank U voor deze mooie zondag, Dank U voor heel dit feest zo blij. Dank U dat ik hier mag ervaren. God die draagt ook mij. Dank U dat wij U mogen zoeken, dank U dat U te vinden bent, dat U voordat wij U ontmoeten ons bij name kent

55 Samenzang (vrij naar lied 218) Dank U, voor hen die mij omringen. Dank U, voor wat U toebehoort. Dank U, voor al die kleine dingen, ieder vriend lijk woord. Dank U voor alle goede vrienden, dank U, o God voor al wat leeft. dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft.

56 Samenzang (vrij naar lied 218) Dank U uw liefde kent geen grenzen, dank U dat ik nu weet daarvan. Dank U, o God, ik wil U danken dat ik danken kan.

57

58 Staande zingen: Er zijn al zo'n 12 jaar verlopen (naar de melodie: Verbonden met vader en moeder) Er zijn al zo n twaalf jaar verlopen sinds jij hier het levenslicht zag. De weg lag noch helemaal open; soms een traan, maar ook heel vaak een lach. Refrein: Je hoeft niet alleen maar je gaat met veel and ren in zee; je vader of moeder, een vriend of een mens die gewoon zegt: Ik leef met je mee.

59 Staande zingen: Er zijn al zo'n 12 jaar verlopen (naar de melodie: Verbonden met vader en moeder) Dat was toen, maar je leeft in het heden: ook vandaag ga je verder op weg. De nevendienst is straks verleden, maar hoor wat een ieder nu zegt. Refrein: Je hoeft niet alleen maar je gaat met veel and ren in zee; je vader of moeder, een vriend of een mens die gewoon zegt: Ik leef met je mee.

60 Staande zingen: Er zijn al zo'n 12 jaar verlopen (naar de melodie: Verbonden met vader en moeder) Je gaat onder weg naar morgen, Draag geloof mee in hart en in hoofd. God beloofde om voor jou te zorgen. Wij hebben Zijn woord steeds geloofd. Refrein: Je hoeft niet alleen maar je gaat met veel and ren in zee; je vader of moeder, een vriend of een mens die gewoon zegt: Ik leef met je mee.

61 Film Andries

62 Dankgebed ~ Voorbeden ~ Stil Gebed ~ Onze Vader... (You Tube filmpje van Elly en Rikkert)

63

64 Voor : Voor : Fam. van Gelderen Mevr. S Kuipers

65 1e rondgang : Zending en Werelddiaconaat 2e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Eigen Jeugdwerk

66 Slotlied: Lied 704 vers 1a en 3.

67 Slotlied: Lied 704 vers 1b en 3.

68 Slotlied: Lied 704 vers 1 en 3a.

69 Slotlied: Lied 704 vers 1 en 3b.

70 Zegen

71 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Voor meer info zie MenorAgenda of

72 Nog een fijne zondag toegewenst!

73 Wij gedenken Dhr Pieter Offringa op de leeftijd van 88 jaar.

74 Wij gedenken Dhr Tjalling de Vries op de leeftijd van 78 jaar.

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING!

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Voorganger: ds. Peter Smilde Pianist en organist: Bas van Viegen Met medewerking

Nadere informatie

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Thema: Genieten Voorganger Ouderling v. dienst Organist Trompetist Medewerking : ds A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. S. Knol : 25++ groep WELKOMSTDIENST 21

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol.

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol. Welkom in de Menorah Thema: Maskers af Met medewerking van: 25 ++ gespreksgroep Voorganger: * ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: * mw. L. van der Veen Organist: * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 849 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder?

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Een kerkdienst voor en door de deelnemers en leiding van de aangepaste catechese Voorganger Organist : Ds. Jaap Hansum : Ina Tamerus Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: 221 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst Wende Verduijn: 8 oktober 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 121: 1 en 2 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn Here, die dit

Nadere informatie

assie voor het leven Noteer voor jezelf een aantal opmerkingen en kernwoorden Lees de tekst nog eens door en bespreek met elkaar als groep

assie voor het leven Noteer voor jezelf een aantal opmerkingen en kernwoorden Lees de tekst nog eens door en bespreek met elkaar als groep Galaten 5: 13 en 14, 16 en 17, 22 tot 25 Broeders en zusters, u bent geroepen om vrij te zijn. Misbruik die vrijheid niet om uw eigen verlangens te bevredigen, maar dien elkaar in liefde, want de hele

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst zondag 6 januari 2019 Voorganger: ds. A.L. Verduijn Organist: Mw. G. Hilverts Tekst voor op de voorkant van de liturgie: Geboren uit Liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet va de Bunt Organist: Tijn Bouw Welkom en mededelingendoor de ambtsdrager van dienst Lied Vrede voor jou

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Gerrit

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 20 december 2015 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Jarno Godlieb gedoopt wordt Voorganger : Ds. J.W. Baan. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman : mw. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Voorganger Ouderling v. dienst Organist : ds. A. H Boschma : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong M.v.v. Kinderen en personeel van Het Mozaïek Thema

Nadere informatie

10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951.

10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. 10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. 5. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. Lucas 15 Vertaling L. ten Kate

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg 10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg Orde van dienst waarin Lars & Emma Elisabeth van den Brink Nora Catharina Ruitenberg gedoopt zullen worden en Ernst Jan de Kruijf belijdenis van zijn geloof zal

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

Deel in mijn vreugde. Voorganger: Kees Verduijn Lector: Ineke van den Brink Muzikale begeleiding: Ina Tamerus

Deel in mijn vreugde. Voorganger: Kees Verduijn Lector: Ineke van den Brink Muzikale begeleiding: Ina Tamerus Deel in mijn vreugde Voorganger: Kees Verduijn Lector: Ineke van den Brink Muzikale begeleiding: Ina Tamerus Vesperdienst 15 september 2019 Vesper: het avondgebed van de kerk. Een vesperdienst vormt het

Nadere informatie

De goede dood (2012) Films die er toe doen

De goede dood (2012) Films die er toe doen Films die er toe doen De goede dood (2012) Regie: Wannie de Wijn, Nederland. Datum: Donderdag 17 september Tijd: 19.30 uur Plaats: De Menorah, Dwarswijk 350, 9202 CA Drachten Informatie: Dhr. Ate Klomp,

Nadere informatie

Van donker naar licht

Van donker naar licht Welkom in de Menorah Voorganger: ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: mw. F. Hovius Van donker naar licht Organist: Dhr. H. Dorsman M.m.v. de zanggroep o.l.v. mw. N. Boschma Lied 139: 1 en 8 Lied 139:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma en ds. A.J. Nicolai : mw. S. Faber : mw. C. Laanstra : dhr. W. Dijkstra

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Julian (Ule Jan) Marth (Marten Hiele) Tjerk (Tjerk Thomas Jan) zonen van Tjeerd en Rianne

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN Zondag 18 augustus 2013 Doopdienst Thema: Ja en nee Paulineke Eigenhuis, voorganger Gerrit Blekkenhorst, orgel OVER DEZE DIENST Er zijn heel veel manieren

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen Verbondenheid met God Zondag 21 juni 2015, 9.30 uur PKN Hervormde kerk te Warstiens Voorganger :

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : mw. C. de Poel : mw. W. Brinkhuis : dhr. H. Dorsman : mw.a. Dertien Welkom in de Menorah Lied 836: 1a, 2 en 5 Lied 836: 1b, 2 en 5 Lied 836: 1, 2a en 5

Nadere informatie

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Overstappers van vanmorgen zijn: Philip Bessembinders, Emma Koenen, Marit de Kruijf, Chris van Ravenhorst, Sofie

Nadere informatie

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello waarin Reinier Cornelis en Maryse Elisabeth Breg, Emily Nina Hanna Caranfil, Sarah Dina en Thirza Simone Jansen van

Nadere informatie

Orde I Schrift, zegen en gebed

Orde I Schrift, zegen en gebed Orde I Schrift, zegen en gebed groet en inleidend woord Vrede voor jou N en vrede voor jou N. Alles wat goed is en gelukkig maakt, het kome over jullie beiden. Vrede voor u allen, zoals wij hier bij elkaar

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 3 e Zondag van de Zomer ~ Voorganger Ouderling van dienst Diaken Lector Organist Kinderkring Crèche : Drs. Jan

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen. Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)

Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen. Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid) Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. C. de Haan : mw. N. van Gelderen : dhr. H. Dorsman Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)

Nadere informatie

Dank U voor deze mooie aarde, dank U, o God voor al wat leeft, dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft.

Dank U voor deze mooie aarde, dank U, o God voor al wat leeft, dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft. Orde van dienst 14 juli 2013 - Overstapviering Binnenkomst kerkenraad Stilte Orgelspel Welkom en drempelgebed Aanvangslied Psalm 119 : 1 Bemoediging en Groet Voorganger: Onze hulp is in de Naam van de

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 maart 2014, 3 e zondag in de 40-dagentijd, doop Robin van den Berg Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds.

Nadere informatie

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Orde van dienst voor 16-06-2019 Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Bemoediging en groet Lied 217: 1, 2, 5 (De dag gaat open voor

Nadere informatie

Orgelspel tijdens het orgelspel worden tafelkaarsen aangestoken. Bemoediging en gebed van toenadering:

Orgelspel tijdens het orgelspel worden tafelkaarsen aangestoken. Bemoediging en gebed van toenadering: DUINZICHTKERK zondag 13 oktober 2013 Viering Heilig Avondmaal Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds.c. van Duinen ; ouderling van dienst: A. Timmer-Kortleve; diaken van dienst: Laméris-van

Nadere informatie

Thema: Mijn rugzak en mijn schouders

Thema: Mijn rugzak en mijn schouders Protestantse Gemeente Oegstgeest in samenwerking met c.b.s. Joris de Witte Orde voor de dienst van kerk en school in de Regenboogkerk 6 november 2016 achtste zondag van de herfst Intrede Muziek bij binnenkomst

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Lied voor de dienst: Tussentijds 193 vers 1, 4 en 5. Zal

Nadere informatie

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Leo Lommers -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Ouderling van dienst is Burg Anker Diaken is Alma van Hengel De piano wordt bespeeld

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 11 e zondag van de zomer 31 augustus 2014 Voorganger Ouderling Diaken Organist Koster : ds. Bob Wijnbergen : Herman Nijhuis : Nelleke van Schaardenburgh : Līga Vilmane

Nadere informatie

Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah

Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah Orde van dienst voor de viering van de eredienst in de Morgensterkerk Vertel me toch je geheim! Gezinsdienst over Simson en Delilah 6 november 2011 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orgelspel Bruce Springsteen

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze dienst waarin ds. Coen Wessel voorgaat. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd.

Hartelijk welkom in deze dienst waarin ds. Coen Wessel voorgaat. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring Zondag 4 oktober 2015 Ouderling van dienst is Hans van der Helm Diaken is Bea ten Kate Het orgel wordt bespeeld door Marianne Voskamp De kostersdienst staat

Nadere informatie

Zondag 12 april 2015 is er om 15 uur een aangepaste gezinsdienst in de Opstandingskerk te Terneuzen. Voorganger: de heer G.A. Slabbekoorn uit Goes

Zondag 12 april 2015 is er om 15 uur een aangepaste gezinsdienst in de Opstandingskerk te Terneuzen. Voorganger: de heer G.A. Slabbekoorn uit Goes LITURGISCHE WERKGROEP VOOR AANGEPASTE GEZINSDIENSTEN Corr. Adr.: Mevr. J. Pelle - Tel. 0115-694737 e-mail: japelle@zeelandnet.nl Dhr. A. Scheele - Tel. 0115-563188 e-mail: ascheele@hetnet.nl THEMA: Zondag

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

Zondag 3 september 2017

Zondag 3 september 2017 Zondag 3 september 2017 Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Doop van Julian Dijkstra, Jefta Stigter, Levi Lokhorst en Dave Voorbij Voorganger: Ds. Rianne van der Nagel-Meter M.m.v. Theo Kiers (orgel/piano)

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. bij de Kerk, School, Gezinsdienst. met CBS Het Mozaïek

Welkom in de Menorah. bij de Kerk, School, Gezinsdienst. met CBS Het Mozaïek Welkom in de Menorah bij de Kerk, School, Gezinsdienst met CBS Het Mozaïek Voorganger : ds. A.H. Henk Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Organist : dhr. R. A. Ferwerda WELKOMSTDIENST Van harte

Nadere informatie

DUINZICHTKERK. zondag 14 september 2014

DUINZICHTKERK. zondag 14 september 2014 DUINZICHTKERK zondag 14 september 2014 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. R. Stiemer; ouderling van dienst: Mevr G.J. Wubs-Postma; diaken van dienst: Mevr. H.J. Laméris-van den Berg; organist:

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Gezinsdienst 7 februari 2016

Gezinsdienst 7 februari 2016 Gezinsdienst 7 februari 2016 Thema: Het verhaal doorgeven 9.30 uur Voorganger: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Medewerking: Interkerkelijk Gospelkoor New Spirit uit Wormerveer o.l.v. André

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. L. Adema : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. C. Laanstra Lied voor de dienst: Lied 545: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Orde van dienst: Kerk en Schooldienst zondag 30 oktober 2016 Predikant: Organist: Met medewerking van: ds. Bram Verduijn Margriet Withaar alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Intrede De Kerkenraad

Nadere informatie

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: Pasen Kleur v/d zondag : Wit Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice Medewerking van : Ds. A.H. Bosma

Nadere informatie

Wat een geluk!! Welkom in de Menorah. Thema: Missionaire zondag. Ds. A.J. Nicolai. Mw. F. Hovius. Dhr. P. de Jong. Mw. A. Deinum.

Wat een geluk!! Welkom in de Menorah. Thema: Missionaire zondag. Ds. A.J. Nicolai. Mw. F. Hovius. Dhr. P. de Jong. Mw. A. Deinum. Welkom in de Menorah Missionaire zondag Thema: Wat een geluk!! Voorganger : Ds. A.J. Nicolai Ouderling van dienst: Mw. F. Hovius Organist: Dhr. P. de Jong Lectrice: Mw. A. Deinum m.m.v. Rejoice o.l.v dhr.

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Doopdienst Morgendienst 5 maart 2017, aanvang 9.30 uur Voorganger: Orgel: Dopeling: ds. G.J. Wolters uit Almkerk Gerben Blokland Liv van Iperen Orgelspel Woord van welkom

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel

Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel ORDE VAN DIENST Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel Hartelijk welkom in de Vredeskapel vandaag. Voorganger: Ds. C. van Duinen; ouderling van dienst: F. Beumer Sr.; diaken

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Axel, 19 juli Protestantse Kerk

Axel, 19 juli Protestantse Kerk Axel, 19 juli Protestantse Kerk Voorganger deze zondag is Ds. Overduin uit Hulst. Organist is de heer Ed van Essen. Vandaag lezen we: Jeremia 23: 1 8 Markus 6: 30-44 De uitgangscollecte is bestemd voor

Nadere informatie

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 13 augustus 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: de heer Wim Beukema Diaken van dienst: mevrouw Renneke

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 18 mei 2014, themadienst Grenzen Over Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Bemoediging en gebed van toenadering:

Bemoediging en gebed van toenadering: VREDESKAPEL zondag 6 oktober 2013 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds. C. van Duinen; ouderling van dienst V. van Bijlert ; diaken van dienst Th. Smit; organist Roelfien Folkersma. M.m.v.

Nadere informatie

DE VOORBEREIDING. HET EERSTE LIED: De dag gaat open voor het woord des Heren, lied 217

DE VOORBEREIDING. HET EERSTE LIED: De dag gaat open voor het woord des Heren, lied 217 Protestantse gemeente De Bron Groningen Zondag: 15 november 2015 Aanvang 10:00 uur 9e van de herfst kleur: rood Voorganger: da Alberte van Ess Piano: Yohanes Siem Wilt U zich voorzien van een liedboek!

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Kinderen/personeel Mozaïek

Welkom in de Menorah. : Kinderen/personeel Mozaïek Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : ds. A.H. Boschma : dhr. H. Bouma : dhr. H. Dorsman : Kinderen/personeel Mozaïek WELKOMSTDIENST Van harte nodigen wij u uit de welkomstdienst

Nadere informatie

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op Hem toch kan ik bouwen.

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy De tuin van de Opstanding Voor de dienst zingt Joy: U hebt de overwinning behaald Fear

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 11 september 2016

Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Welkom! Thema vandaag. Deel je leven Orde voor de Baalderdienst m.m.v. Leden Baalderdienst commissie Voorganger: ds. Wim van der Wel Muziek: De-nu-je-onderweg-band

Nadere informatie