KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt"

Transcriptie

1 Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt

2 SAMENVATTING KLANTTEST 1 Door de omgevingsscan ben ik erachter gekomen wat feestgangers missen tijdens het uitgaan. Hieruit kwam dat vele feestgangers gezellige mensen belangrijk vinden. Dit zijn mensen die enthousiast zijn waarmee je af en toe gek kan doen en mensen die de drang hebben om de hele avond te dansen. De meerderheid gaf aan sfeer het belangrijkst te vinden. Hieruit komen gezellige mensen, maar ook sfeer die te maken is door bijvoorbeeld dancebattles te creëren, maar ook de aankleding van de club. De eerste klanttest die wij hebben uitgevoerd was vooral gebaseerd op het afnemen van anonieme enquêtes. Deze enquêtes hebben vooral studenten ingevuld, omdat dit de grootste doelgroep is die in een club te vinden is. De enquêtes hebben ons meer zicht gegeven op het uitgaansleven van de feestgangers met betrekking tot de aankleding of het thema van een evenement in een club. Uit deze enquêtes kwam vooral naar boven dat de doelgroep grotendeels minimaal 1 per maand uit gaat en geeft dan ook een redelijk bedrag uit. Namelijk tussen de 40.- en 60,-. Hierbij zit dus alles inbegrepen, drank, entree etc. Door tussen resultaten konden wij goed zien dat uitgaan bij onze doelgroep zeker een belangrijk onderdeel is van hun privé leven. Het andere nog belangrijkere voor ons wat opviel is dat sfeer zeker een grote rol speelt in het uitgaansleven. De meningen zijn verdeeld maar het grootste deel van de enquête makers vindt sfeer belangrijk als zij naar een bepaalde club of feest gaan. Hierbij vonden zij ook dat de sfeer over het algemeen beter kan en dat zij daar best wat extra geld voor zouden willen uitgeven. Onze conclusie uit de enquête was dan ook dat sfeer en aankleding van en bepaalde club of feest, een feest nog beter en/of leuker kan maken en dat hier zeker interesse vanuit de doelgroep voor is.

3 VERWACHTING Verwachting van de klanttest Onze klanten zijn eigenaren van een club en organisatoren van een evenement. Wij willen meer sfeer brengen tijdens het uitgaansleven. Onze klanten hebben vaak weinig tijd, omdat zij zich bezig houden met andere dingen. Wij willen een thema voorleggen om te kijken of onze aankleding interesse opwekt. Wij zijn benieuwd of de klanten ons zouden willen inhuren voor het bouwen van het decor. Wij zijn zelf onderdeel van de jongeren die het thema van een evenement weinig terug zien komen in het evenement zelf in de club. Dit vinden wij erg jammer en hopen dat clubeigenaren/organisatoren dit ook vinden. Wij hebben voor de tweede klanttest gekozen om door middel van een moodboards uit te leggen hoe een evenement met het thema pastelpink eruit kan zien. Clubeigenaren/organisatoren hebben het al druk genoeg met het organiseren van een evenement. Zij moeten hier denken aan de kaartverkoop, de bar, veiligheid etc. Wij verwachten daarom ook dat dat zij ons idee een aanwinst vinden. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat bezoekers van het evenement een volgende keer terug keren. Dit heeft voordeel voor ons als decordesigners, maar ook voor de clubeigenaren/organisatoren.

4 INLEIDING Is onze eerste klanttest hebben wij doormiddel van een online enquête onderzoek gedaan naar de behoefte die er is in het uitgaansleven. Wij hebben ons hier natuurlijk voornamelijk op de behoefte sfeer gericht en/of aankleding van een evenement kan bijdragen aan een betere sfeer in het nachtleven. De resultaten waren positief en daarom wouden wij voor onze tweede klanttest ons meer gaan richten op de uiteindelijke klant. Clubs, disco s, kroegen etc. Dit zijn gelijk grote bedrijven en wij willen voor het onderzoek wat kleiner beginnen. Daarom zijn we naar een bekende gegaan die een Grand café/partycentrum heeft. Grand café Eemland. Begin 2016 is Grandcafé Eemland heropend. Er werd een frisse start gemaakt met een nieuw team op een historische locatie. Het nieuwe restaurant concept wordt zeer gewaardeerd in Eemnes en omstreken. Voormalig was het restaurant een hotel en café. In het restaurant zijn er verschillende zalen. Al deze ruimtes hebben hun eigen unieke karakter. Het restaurant bied veel mogelijkheden. Evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen kunnen georganiseerd worden in de ruime en sfeervol ingerichte zalen. Grandcafé Eemland heeft drie mooie en luxe zalen voor bijvoorbeeld feesten, huwelijksfeesten, vergaderingen, congressen en dergelijke. Dit vergt een zorgvuldige voorbereiding. Hierdoor wordt er niets aan het toeval overgelaten. Grandcafé Eemland zorgt voor het evenement tot in de puntjes! Grand café Eemland organiseert maandelijks meerdere evenementen en activiteiten, van bingo en jazzavonden, van bruiloften tot sweet 16 s. Alles is er mogelijk. Omdat Celine de eigenares goed kent hebben wij contact gezocht en gevraagd of het mogelijk is om te helpen met een aankomend evenement.

5 MEETING 1 Voor de klanttest hebben wij gebruik gemaakt van een moodboard. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat het toegankelijker is voor onze klant. Onze klant kan zien wat onze bedoelingen zijn aan de hand van ons verhaal. Wij hebben ons idee voorgelegd aan een eigenaar van een restaurant. Dit restaurant is gevestigd in Eemnes. Het restaurant heet Grandcafé Eemland. Wij hebben gekozen voor deze locatie, omdat Amsterdam een hoge drempel is. Wij hebben gemerkt dat een breed netwerk nodig is om binnen te komen in de evenementen wereld. Hierdoor hebben wij een andere uitweg gekozen en zijn beland in Eemnes. Patty de Wit is nieuwe eigenares van grand café Eemland. Patty de wit is 29 jaar en heeft sinds vorig jaar Februari haar eigen grand café in Eemnes. Grand café Eemland is naast een restaurant ook een partycentrum waar meerdere keren per jaar door Patty de Wit feesten worden georganiseerd. Naast de feesten zijn er maandelijks verschillende activiteiten die altijd erg populair zijn in de gooi en vechtstreken. Voor onze klanttest hebben wij als eerste een meeting met haar ingepland om te bespreken wat er mogelijk is en wat ons aandeel zou kunnen zijn. Patty vertelde ons dat ze over een maand een verjaardag had in de grote zaal van een meisje die 21 werd. Wij stelde voor om voor dit feest een moodboard te maken en daarna te helpen met de voorbereidingen. Celine die een media vooropleiding heeft gehad heeft verschillende moodboards gemaakt voor het feest. Het enige wat terug moest komen in de moodboards was pastel pink.

6 KLANTTEST 2 MOODBOARDS

7

8 MEETING 2 Bij de tweede meeting samen wij samen met onze moodboards terug gegaan naar grand café Eemland en waren we erg benieuwd naar hun reactie en op of aanmerkingen. Voor zou de klanttest natuurlijk geslaagd zijn als ze ook daadwerkelijk wat met de moodboards zouden doen. Omdat Eemland over bepaalde materialen beschikt, zoals stoelen die totaal niet bij het thema paste. Hadden wij ook verschillende sites uitgezocht waar materialen te huren waren. Zoals mooie doorschijnende stoelen en winkels waar er voor een goede prijs lint werk en accessoires te kopen waren. De reacties waren zeer positief. Eemland vond onze moodboards erg goed en wij citaten Je ziet erg goed wat het thema is, de kleuren passen allemaal mooi bij elkaar. Ik kan al voor mij zien hoe de zaal eruit gaat zien. Het is fijn als je de aankleding uit handen kan geven, ik heb al een groot bedrijf dat ik moet runnen, een druk restaurant en meerdere evenementen. Het is dan zeker fijn als iemand anders meehelpt met nadenken over het thema en helpt bij de aankleding. Zeker omdat je niet altijd zelf verstand van een bepaalde thema hebt of een totaal andere smaak hebt dat je klant, het kan dan erg moeilijk zijn om je in te leven in wat je klant precies wilt. Op onze vraag of Eemland een bedrijf als ons zou inhuren voor verschillende evenementen was het antwoord dan ook; Ja, precies zoals ik al noemde. Niet altijd begrijp ik wat mijn klant wil. Zoals nu bijvoorbeeld, ik ben zelf helemaal niet van het roze en dat romantische. Waarschijnlijk als ik dit helemaal alleen het geregeld had het er ook totaal anders uit gezien. En als iemand jouw zaal huurt en jouw bedrijf inhuurt wil je toch altijd 100% de verwachtingen van je klant waarmaken. Een bedrijf inhuren zoals jullie is dan zeker een goede oplossing. Voor ons is dit zeer positief, als bedrijf zijnde begrijpen wij dat je vaak alles binnen je eigen bedrijf wilt doen. Maar niet altijd beschikken bedrijven over tijd, materialen of inzicht. Dan zijn wij een goede oplossing om een taak als de aankleding uit handen te geven.

9 HET FEEST EN DE RESULTATEN Hierboven zijn foto s van het feest. Zoals je kunt zien, zeer geslaagd. De pastel tinten komen er goed in terug en de zaal in compleet omgetoverd in een chique bijna prinsesachtige sfeer. Wat ook leuk is om te zien is dat Eemland gebruik heeft gemaakt van de sites die wij hun hadden gegeven. Zo hebben ze de stoelen gehuurd waarvan wij vonden dat die goed bij het thema pasten en zien we ook goed het voorgestelde lint werk terug. Voor ons een geslaagde klanttest en voor het meisje een geslaagd verjaardagsfeest.

PROTOTYPE. Grachelle Elskamp Sociaal Ondernemen HVA STARTUP

PROTOTYPE. Grachelle Elskamp Sociaal Ondernemen HVA STARTUP PROTOTYPE Grachelle Elskamp Sociaal Ondernemen HVA STARTUP Voorwoord Topondernemen leek mij de perfecte kans om te starten met een eigen onderneming. Samen met Earline Mijnals begon ik aan een onderneming

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo Klanttest blok 3 Jaana Kaismo Inleiding Voor mijn Klanttest blok 3 heb ik weer een open training gegeven. Een open training houdt in dat iedereen een keer gratis mag mee trainen en kijken hoe hij of zij

Nadere informatie

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN Komt tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN de Entree Café Café de Entree is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Klanttest Blok 4. Féline van der Putten Top Ondernemen Anne-Marije

Klanttest Blok 4. Féline van der Putten Top Ondernemen Anne-Marije Klanttest Blok 4 Féline van der Putten Top Ondernemen Anne-Marije Poorter @usthecollective 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Testcase 4 Doelen 5 De voorbereidingen 6 Klanttest II 7 Evaluatie 8 Eindconclusie

Nadere informatie

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie.

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Trouwreportages Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Via deze brochure willen wij jullie graag informeren over de mogelijkheden en prijzen van Pixel Fotografie.

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Onderzoek Fysiek-Digitaal

Onderzoek Fysiek-Digitaal Onderzoek Fysiek-Digitaal woensdag 25 oktober 2017 Analyse en conclusie Enquête Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen of een fysiek component zoals een fotoboek vol met herinneringen nog in

Nadere informatie

Uitgaan in Haarlem onder de 18 jaar. Wat zeggen de Haarlemse uitgaansgelegenheden hierover? 2 maart 2016 Petra Klaassen, Jakka

Uitgaan in Haarlem onder de 18 jaar. Wat zeggen de Haarlemse uitgaansgelegenheden hierover? 2 maart 2016 Petra Klaassen, Jakka Uitgaan in Haarlem onder de 18 jaar Wat zeggen de Haarlemse uitgaansgelegenheden hierover? 2 maart 2016 Petra Klaassen, Jakka In januari 2014 is de nieuwe alcoholwet ingegaan. Dit betekent dat jongeren

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Regioleren. Kasteeltuin ontwerpen. Baukje, Miranda, Iris, Selina en Marit

Regioleren. Kasteeltuin ontwerpen. Baukje, Miranda, Iris, Selina en Marit Regioleren Kasteeltuin ontwerpen Baukje, Miranda, Iris, Selina en Marit 17 juli 2017 1 Regioleren Kasteeltuin ontwerpen bij Kanselarij te Leeuwarden Door Baukje, Miranda, Iris, Selina en Marit Uit LPA4.2

Nadere informatie

Handleiding Docenten/Begeleiders

Handleiding Docenten/Begeleiders Handleiding Docenten/Begeleiders In dit document vindt u een aantal handige tips en wetenswaardigheden die van pas kunnen komen wanneer u het invullen van de JOB-monitor klassikaal begeleidt. 1. Algemene

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

HANDBOEK VRIJHEIDSMAALTIJDEN

HANDBOEK VRIJHEIDSMAALTIJDEN HANDBOEK VRIJHEIDSMAALTIJDEN INHOUD Wat is een vrijheidsmaaltijd? Wie organiseert een Vrijheidsmaaltijd? Stappenplan voor een Vrijheidsmaaltijd 1. Wat is een Vrijheidsmaaltijd? 2. Wat heb je nodig om een

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

Marktonderzoek Instagram pagina. Remke Petersen Medewerker marketing en communicatie

Marktonderzoek Instagram pagina. Remke Petersen Medewerker marketing en communicatie Marktonderzoek Instagram pagina Remke Petersen Medewerker marketing en communicatie 1. Waarom een marktonderzoek? 2. Mijn onderzoeksvraag 3. Enquête 4. Concurrentieanalyse 5. SWOT-Analyse 6. Conclusie

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

De JRD presenteert: Het onderzoeksrapport Poppodia en de betrokkenheid van jongeren.

De JRD presenteert: Het onderzoeksrapport Poppodia en de betrokkenheid van jongeren. De JRD presenteert: Het onderzoeksrapport Poppodia en de betrokkenheid van jongeren. Jongerenraad Delft Rapport September 2010 Geschreven door: Hanneke Bezemer Joey Derwort Het rapport De Jongerenraad

Nadere informatie

Enquête mei 2014 - samenvatting van de uitslag

Enquête mei 2014 - samenvatting van de uitslag Enquête mei 2014 - samenvatting van de uitslag Meedoen aan de enquête herbestemming Wolvenburg, daar riepen we de 190 adressen in ons mailbestand toe op, en verspreiden we 400 flyers in de buurt (Plompetorengracht,

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

Molenstraat 199. Opdracht: Keuzeverantwoording:

Molenstraat 199. Opdracht: Keuzeverantwoording: Molenstraat 199 Opdracht: 1. Het pand Molenstraat 199 heeft een horeca bestemming gekregen. Jullie opdracht is het maken van een ontwerp voor Molenstraat 199 als horeca gelegenheid. Het kan een Hotel,

Nadere informatie

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET?

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? E BOOK Vol met handige, onmisbare tips om uw relatiedag te laten slagen! HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? BEDRIJFSFEEST.NL

Nadere informatie

FASE 1 ONDERZOEK NOVEMBER 2017

FASE 1 ONDERZOEK NOVEMBER 2017 FASE 1 ONDERZOEK NOVEMBER 2017 AANLEIDING In juli 2017 hebben Bianca Hierck, Anouk Meelhuysen en Mike Kramer, gesteund door een groep van ouders, het plan opgevat om te starten met het initiatief Bijzonder

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften... Trouwseizoen 2019... Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! A Cup of Cake helpt graag bij het creëren van jullie perfecte wedding

Nadere informatie

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE House de Neuf, een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Jongeren betrekken bij de energietransitie

Jongeren betrekken bij de energietransitie Jongeren betrekken bij de energietransitie Onderzoek naar communiceren met jongeren vanuit de gemeente Iris Rouwhorst, 3 juli 2019 Gemeente Oost Gelre H1. Het onderzoek De gemeente Oost Gelre wil in 2030

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering

Enquete ouders timmerdorp 2011. Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Enquete ouders timmerdorp 2011 Waardering voor inzet en ruimte voor verbetering Bestuur timmerdorp Egmond Binnen, april 2012 Inhoudsopgave 1 Enquête ouders timmerdorp 2011...3 2 Samenvatting enquête en

Nadere informatie

Uitslag tevredenheidsenquête 2018

Uitslag tevredenheidsenquête 2018 Uitslag tevredenheidsenquête 2018 De tevredenheidsenquête is in september van 2018 weer uitgezet onder ouders van huidige peuters en ouders van peuters die in het jaar 2018 de peuterspeelzaal bezochten

Nadere informatie

VERHUUR RADION AMSTERDAM

VERHUUR RADION AMSTERDAM VERHUUR RADION AMSTERDAM RADION RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Nadere informatie

Te Koop. Kepplerstraat VG Den Haag k.k.

Te Koop. Kepplerstraat VG Den Haag k.k. Te Koop Kepplerstraat 59 2562 VG Den Haag 1.200.000 k.k. Kenmerken Prijs 1.200.000 k.k. Postcode 2562 VG Ligging woonomgeving Woningtype Horeca Stad Den Haag Adres Kepplerstraat 59 Bouwjaar -1906 Omschrijving

Nadere informatie

Service Design. Denise van der Burg (0840384)

Service Design. Denise van der Burg (0840384) Service Design Denise van der Burg (0840384) 1 Inhoud 3 Inleiding 4 Huidige costumer journey 5 Toelichting 6 Doelgroep 6 persona 7 Brainstorm 8 Nieuwe service 8 Conceptbeschrijving 11 Verantwoording 13

Nadere informatie

Hotelschool. Economie. Bedrijfsuitvoering 2015/2016

Hotelschool. Economie. Bedrijfsuitvoering 2015/2016 Hotelschool E 1 Economie Bedrijfsuitvoering 2015/2016 Noorderpoort Hotelschool Groningen Bedrijfsuitvoering Beste leerling, MOH 2015-2016 2 / 9 Je hebt in het begin van het schooljaar een project gevolgd

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

Omgevingsscan. Celine Mansvelt. Top ondernemen

Omgevingsscan. Celine Mansvelt. Top ondernemen Omgevingsscan Celine Mansvelt Top ondernemen Mijn loopbaan carrière is ook niet altijd even makkelijk gegaan, van de middelbaar school afgestuurd worden, niet weten wat je leuk vind, geen hulp van buitenaf.

Nadere informatie

Partycentrum Kubbus Dorpsstraat 42 Afferden (Limburg)

Partycentrum Kubbus Dorpsstraat 42 Afferden (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Onderzoek Native/Web app

Onderzoek Native/Web app Onderzoek Native/Web app Analyse en conclusie Enquête Bij ons concept Let s make a memory hebben we al vrij snel bedacht dat er in dit concept gebruikt moet worden gemaakt van een digitaal product zoals

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk

Weesp Dementievriendelijk Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, april 2018, jaargang 3 Synagoge Weesp 1. Het Alzheimer café Weesp van 3 mei 2018. Vanavond is het thema: bewegen en dementie. Gastspreekster is Dionne Soesbergen,

Nadere informatie

Een locatie met een verhaal!

Een locatie met een verhaal! Een locatie met een verhaal! 1 Inhoudsopgave Pier 165... 3 Baken 165... 4 Boei 165... 5 t Sas 165... 6 Extra s... 7 Ons verhaal Reeds vele decennia biedt de 165, aan de oevers van de Schelde, een veilige

Nadere informatie

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Uitkomst enquête... 4 Conclusie.... 9 2 Inleiding Inleiding Een smartphone is een mobiele telefoon

Nadere informatie

Toekomstvisie Ureterp Een onderzoek naar de toekomstvisie van ondernemers over het centrum van Ureterp. 07 november 2016

Toekomstvisie Ureterp Een onderzoek naar de toekomstvisie van ondernemers over het centrum van Ureterp. 07 november 2016 Toekomstvisie Ureterp Een onderzoek naar de toekomstvisie van ondernemers over het centrum van Ureterp 7 november 216 26-1-216 CityLab Drachten Bosma, Jorn & Mollema, Bonita CityLab Drachten Onderzoek

Nadere informatie

STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST

STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST STRAK & STIJLVOL KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST Interieur, het zit in mijn bloed. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid en vergroeid. Mijn creativiteit en grote inlevingsvermogen komen op een bijzondere

Nadere informatie

KLANTTEST. Een test bij onze doelgroep op de middelbare school Huygens College in Heerhugowaard.

KLANTTEST. Een test bij onze doelgroep op de middelbare school Huygens College in Heerhugowaard. KLANTTEST Een test bij onze doelgroep op de middelbare school Huygens College in Heerhugowaard. Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Onderzoeksvraag 3. Vraagstuk 4. Doelstelling 5. Hypothese 6. Functieomschrijving

Nadere informatie

INFORMATIE ZAALVERHUUR

INFORMATIE ZAALVERHUUR INFORMATIE ZAALVERHUUR Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel,

Nadere informatie

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL VOEL JE THUIS! Welkom De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, volledig naar wens ingerichte kantoorunits en sfeervolle vergaderkamers. In de gezellige,

Nadere informatie

Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING

Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING Verslag ouderavond FIT(s) OP DE KRING In gesprek met elkaar. Uitwerking van de stellingen. De onderstaande stellingen hebben we deze avond besproken onder elke stelling staan een aantal opmerkingen die

Nadere informatie

LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST

LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST LANDELIJK & KLASSIEK KUS COLLECTIE KEUZE VAN UW STYLIST Interieur, het zit in mijn bloed. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid en vergroeid. Mijn creativiteit en grote inlevingsvermogen komen op een bijzondere

Nadere informatie

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine 1 Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine moodboard 13 juni 2012 2 Inhoudsopgave Inleidng 3 Warm Red 4 Fresh Red 6 White texture 8 Soft Nature 10 Fresh Nature 12 Fresh Blue 14 Bright Yellow 16 Calming Blue

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 Sinterklaasintocht 2016 Op zondag 20 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd. Ondanks de harde wind waaide de mijter niet af en hebben

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst.

ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst. ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst. Dichterbij maakt een plan voor de locaties in Horst. Jij krijgt een nieuwe plek in Horst om te leven en te werken. Dichterbij verzamelt

Nadere informatie

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Igluu Den Haag een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie professionele flexibele werkplekken luxe kantoorunits van 20m2 tot 200m2 zakelijk- en post-adres

Nadere informatie

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats Onderzoeksdocument Creatieve Bloeiplaats HVA Instituut voor Interactieve Media Amsterdam oktober 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Doelstellingen...4 Doelgroep...5 De vragen...6 De resultaten...7

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

Inspiratie Bloemwerk. Copyright

Inspiratie Bloemwerk. Copyright 2014 Inspiratie Bloemwerk Copyright Inleiding Dit document is speciaal gemaakt door BSN als inspiratie boek voor u en om u een beeld te geven van de service mogelijkheden. Alle bloemen, arrangementen en

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

Offerte cultuur historisch diner Eventum 1

Offerte cultuur historisch diner Eventum 1 Offerte cultuur historisch diner Eventum 1 Inhoudsopgave Kerngegevens...3 Inleiding...4 Doelstelling & Doelgroep...5 Project inhoud...6 Praktische informatie...7 Teaser & relatiegeschenk...10 Offerte cultuur

Nadere informatie

MEER UIT JE COMMUNITY. Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact

MEER UIT JE COMMUNITY. Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact MEER UIT JE COMMUNITY Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact INHOUD Toepassing Yes! We Connect voor Communities 3 Visie 4 Aanpak 6 Programma bijeenkomst 1 Programma bijeenkomst 2 Programma bijeenkomst

Nadere informatie

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual Melkweg Jesse van van Thijn 5007272450 Ricardo Bindervoet 500729853 Project Visual 1 InhouDsopgave Onderzoek Visual research Planning Concept Customer Journey Schetsen Responsive design Prototype 3 4 5

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is!

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is! Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg Waar hulp dichtbij is! Inhoud 1. Wonen in Nieuw Clarenberg 3 Eigen sfeer 3 Vormen van wonen 3 2. Welzijn en voorzieningen 5 Eten en drinken 5 Diensten 5 Ontspanning en

Nadere informatie

Unieke, goedlopende B&B te koop

Unieke, goedlopende B&B te koop Unieke, goedlopende B&B te koop Advertentienr. 4975 OG: 355.000 Omschrijving De Vita Nova is een herbestemd varend vrachtschip, geregistreerd varend erfgoed (klasse A) met vaste ligplaats en woonvergunning

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard 127 te Schiphol 599 per maand

Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard 127 te Schiphol 599 per maand Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard 127 te Schiphol 599 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren bij de

Nadere informatie

RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT

RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT De jaarlijkse enquête van Pink Panel Utrecht is afgesloten en betrof het thema dienstverlening. We hebben de resultaten binnen en deze zijn hieronder te lezen. We bedanken

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Handleiding Docenten/Begeleiders

Handleiding Docenten/Begeleiders Handleiding Docenten/Begeleiders In dit document vindt u een aantal handige tips en wetenswaardigheden die van pas kunnen komen wanneer u het invullen van de JOB-monitor klassikaal begeleidt. 1. Algemene

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Workshop Zakelijk flirten Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Hoe spontaan ben jij op een netwerkbijeenkomst? Durf jij uit je comfortzone te komen? Soms kan dat net een verschil

Nadere informatie

Wilt u een gift aan de AVKV doen?

Wilt u een gift aan de AVKV doen? Belastingtechnisch voordeel bij schenkingen aan de AVKV Nederland Wilt u een gift aan de AVKV doen? De Alvleeskliervereniging Nederland (AVKV) staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut

Nadere informatie

Enquête toeristisch-recreatieve aanbod in Zuid-Limburg en de Euregio

Enquête toeristisch-recreatieve aanbod in Zuid-Limburg en de Euregio Enquête toeristisch-recreatieve aanbod in Zuid-Limburg en de Euregio Beoordeling van het vrijetijds- aanbod in Zuid- Limburg en de regio door de geënquêteerden Er is van alles te doen in de regio. Volgens

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie