Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten"

Transcriptie

1 Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend 2018! 60

2 Tijdens de kerstperiode is CAR t Veld gesloten van vrijdag 22 december tot en met maandag 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari is het centrum terug open! Opgelet: in deze tweede week van de kerstvakantie volgen we niet het normale ritme van het schooljaar, maar gelden de gemaakte afspraken met de therapeuten. Mogen wij u vragen u stipt te houden aan deze gemaakte afspraken. Zo kan de noodzakelijke begeleiding van uw kind in de vakantie zeker doorgaan! Het secretariaat is in de tweede week bereikbaar van 8.00u tot 17.30u en op vrijdag 5 januari van 08.00u tot 12.00u. Vanaf maandag 8 januari valt dan alles weer in zijn normale plooi!

3 Aan de kapstok aan het onthaal van het centrum hangt heel wat verloren kledij/voorwerpen. Mogen wij u vragen deze even te checken aub en indien u iets hebt teruggevonden een seintje te geven aan het onthaal. Hierbij een overzichtje: - Fluojasje VBS De Schatkist - Antracietgrijze sweater met kap, met opschrift Let s kick some aspargass - Zwarte joggingbroek van Reebok - Bruine bodywarmer van Junior - Paraplu van Barbie

4 Binnen de therapie leren we kinderen al heel vroeg vormen en kleuren te vergelijken. Het is echter niet steeds vanzelfsprekend om thuis activiteiten te spelen op dit niveau. Je kunt wel eens samen puzzelen, de paren kousen bijeen zoeken, een lotto leggen, Maar één van de activiteiten bij uitstek om met het hele gezin samen te spelen is UNO. Dit kaartspel leent zich ertoe om op alle niveaus te gaan vergelijken. Door de functiekaarten, behalve kleur kiezen eruit te halen, kan je bijvoorbeeld enkel op kleur gaan vergelijken. Later kan je ook cijfers, aantallen, richtingen, gaan vergelijken door kaarten en spelregels toe te voegen. Een probleem bij de kinderen kan zijn dat hun handfuncties en hun visuele functies nog onvoldoende ontwikkeld zijn om de kaarten in de hand te nemen en/of binnen een waaier te overlopen. Daarom stellen we voor een speelkaartenplank te gebruiken. Deze kaartenhouder zorgt ervoor dat het kind kan kaarten zonder dat het zijn kaarten hoeft vast te houden. Dergelijke kaartenhouders zijn in de handel te verkrijgen o.a. in de Banier, via Bol.com, enz.

5 Wij gebruiken binnen het CAR t Veld een balkvormig latje van ongeveer 35 cm waarin een gleuf gefreesd is. Deze kaartenhouder valt niet snel om, het kind kan er zelf zijn kaarten in rechtop zetten en is in staat om zijn kaarten verdekt voor de tegenstander op te stellen. De houder is lang genoeg en ook weer niet te lang om de rij kaarten te overlopen. Bovendien kan het kind zijn speelkaarten ook overzichtelijk sorteren. De knutselaars onder jullie kunnen dit zeker zelf maken. Wie dit wenst kan zo n kaartenhouder ook aan kostprijs (3 euro) in het centrum verkrijgen. We hopen dat deze tip een aanzet kan zijn om samen met jullie kind thuis te gaan vergelijken en leuk te spelen. De ergotherapeutische dienst

6 Op zaterdag 2 december kwamen we voor de eerste keer samen met een gloednieuwe Gebruikersraad. 3 mama s en 1 papa waren aanwezig om samen met de directeur en de maatschappelijk assistente van gedachten te wisselen over een aantal zaken. Na een korte voorstellingsronde kregen de ouders de nieuwbouwplannen te zien. Er werd afgetoetst wat zij verwachten van de nieuwe wachtzaal/inkom en parking. Er werden heel wat goede ideeën gesuggereerd. Daarna werd er gepolst naar wat de aanwezige ouders verstaan onder ouderparticipatie. Voelen zij zich voldoende betrokken? Hierop werd unaniem positief geantwoord. Via uitleg na de therapie, ouderavonden, ouderbegeleiding (individueel of in groep), overleg op school, hebben ouders heel veel gelegenheid om in contact te komen met de medewerkers van t Veld! Tot slot werd bekeken of het aanbod van opvang voor en/of na de therapie een meerwaarde zou kunnen zijn voor ouders en een invloed zou kunnen hebben op de vraag naar busvervoer.

7 We doen hierbij nogmaals een warme oproep aan alle vaders en moeders om zich bij deze enthousiaste groep ouders aan te sluiten. Spreekt het u aan om deel uit te maken van de Gebruikersraad of wilt u graag nog bijkomende informatie, dan mag u contact opnemen met Emmy. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Onze eerstvolgende vergadering is gepland op zaterdag 3 maart 2018 van 10 uur tot 11 uur! We spraken af in de Gebruikersraad om alle ouders te betrekken bij het nieuwbouwproject. We willen iedereen de kans te geven om mee te denken vanuit jullie huidige ervaringen met onze parking en wachtzaal. Daarom vinden jullie in dit Veldnieuws een bevraging. Jullie mogen deze bevraging ingevuld terug bezorgen via uw kind, aan het onthaal, via de post of via mail: info@tveld.be. Wij hopen dat jullie massaal zullen reageren en dat we veel goeie ideeën kunnen meenemen in de uitwerking van onze nieuwbouw! Alvast bedankt voor jullie medewerking!

8 Wat verwacht u van de nieuwe parking? (meerdere antwoorden mogelijk) Veel parkeerplaatsen vlak aan de hoofdingang Veel parkeerplaatsen op een ruime parking naast het gebouw Kiss and ride-zone voor het afzetten van uw kind Bijkomende info/opmerkingen/bedenkingen/suggesties: Wat verwacht u van de wachtzaal? (meerdere antwoorden mogelijk u mag ook nummeren van 1 tot naargelang de belangrijkheid voor u) Speelhoek Leeshoek met recente weekbladen

9 Leeshoek met vaktijdschriften over ASS, ADHD,... TV-scherm Open ruimte voor wachtende ouders gesloten ruimte voor wachtende ouders Drankautomaat koude dranken (water) Drankautomaat warme dranken Zithoek met gemakkelijke zetels Tafel en stoelen om aan te kunnen werken Ik vind het belangrijk om na de therapie uitleg te krijgen zonder anderen erbij Bijkomende info/opmerkingen/bedenkingen/suggesties: Gelieve deze bevraging terug te bezorgen via uw kind, aan het onthaal, per post of via mail: tegen ten laatste 15 januari Van harte bedankt voor uw medewerking!

10 Voordracht 21 november door Thomas Fondelli omtrent eetproblemen bij kinderen met autisme Op 21 november mochten we Thomas Fondelli ontvangen in CAR t Veld. Fondelli begon zijn verhaal met het verloop van de normale ontwikkeling van het eetgedrag. Daarna legde hij de focus op het eetgedrag bij mensen met autisme. De boodschap die hij zeker wou overbrengen was dat moeilijk eetgedrag bij mensen met autisme eigenlijk niet zo uitzonderlijk is. Eten raakt namelijk aan alle moeilijkheden waar mensen met autisme mee geconfronteerd worden. Volgens Fondelli is de doelstelling graag leren eten niet realistisch voor mensen met autisme. Een betere doelstelling klinkt als volgt: we geven de persoon de tijd om te wennen aan het eten zodat hij medisch gezien gezond is en sociaal niet uit de boot valt. Kinderen met autisme kunnen veel stress ondervinden en dit uiten tijdens eetsituaties.

11 Fondelli gaf ook nog wat praktische tips mee. Laat je kind wennen aan hoe het eten voelt, ruikt en eruit ziet. Laat het kind plezier beleven aan het eten. Schep voorspelbaarheid door uitleg te geven aan het kind wat het kan verwachten. Geef het kind het gevoel dat het zelf controle heeft en beslissingen mag nemen. Dit zijn slechts enkele tips die toegepast kunnen worden. Wil u nog meer weten over dit onderwerp? Hier zijn nog enkele verteerbare bronnen: O Jee, ik eet van Karen den Dekker en Autisme en eetproblemen van Thomas Fondelli. Wij willen Thomas Fondelli graag bedanken om deze materie op een boeiende en levendige manier naar voor te brengen. Met dank aan Bieke (stagiaire logo) en Imke (stagiaire psycho) voor het verslag.

12 Ter gelegenheid van De Warmste Week geeft coverband ten voordele van CAR t Veld! een optreden Dit gaat door op vrijdag 22 december 2017 om u. in Zaal De Kouter te Bekegem Kaarten enkel aan de deur aan 5 euro! Six with a lady is een coverband uit de streek, bestaande uit - zoals de naam het verklapt - zes heren en een dame. De band ontstond uit 4 Fun, die speelde voor de fun. Anno 2015 speelde de band éénmalig in een groots opgezet sinterklaasfeest. Als versterking speelden er enkele extra muzikanten mee. Het werd een succes en de nieuwe band werd een feit. Een volledig nieuw repertoire werd voorzien. Iedereen van de band kiest een aantal nummers en zo ontstaat een zeer diverse playlist. Ambiance verzekerd!!!!

13 Heel eenvoudig en leuk om te maken: kleuren, knippen en plakken! Om op de tafel te zetten of een gaatje in maken met een lintje erdoor en ophangen in de kerstboom. Veel plezier!

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u:

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u: Centrum voor Ambulante Revalidatie Onze wensen voor u: Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! 52 De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen Centrum voor Ambulante Revalidatie De zomer is gekomen De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de warme zomerwind. En hoor de vogels fluiten in het bos en in de straat.

Nadere informatie

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN.

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. Centrum voor Ambulante Revalidatie De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. 57 www.tveld.be In de Paasvakantie volgen we niet het normale

Nadere informatie

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 58 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Alle blaadjes van de bomen zwieren in het rond. Alle blaadjes van de bomen vallen zachtjes op de grond. Alle blaadjes van de bomen maken een mooi tapijt. Maar die arme

Nadere informatie

editie nr. Onze wensen voor u: De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend 2019!

editie nr.   Onze wensen voor u: De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend 2019! Centrum voor Ambulante Revalidatie Onze wensen voor u: editie nr. 64 De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend 2019! www.tveld.be Openingsuren kerstvakantie Tijdens

Nadere informatie

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 50 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen Centrum voor Ambulante Revalidatie De zomer is gekomen 54 De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de warme zomerwind. En hoor de vogels fluiten in het bos en in de

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Welkom in de Juleskes klas

Welkom in de Juleskes klas Welkom in de Juleskes klas De eerste schooldag voor uw kapoen! Uw kapoen komt voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter én voor u! Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: zal

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Beldertje PEUTERSPEELZAAL `T BELDERTJE Adres : Raamweg 71 a Telefoon : 0345 575704 De Leidsters van peuterspeelzaal t Beldertje zijn: Coby Ebben Gerestein 41 4158

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

Het verhaal van Max. Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015

Het verhaal van Max. Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015 KLASNIEUWS UIT KLAS 4! Het verhaal van Max Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015 We brachten het verhaal van Max en de rotsmuizen in een toneel. Of hoe we goed voor onze bol, waarop we leven, moeten zorgen.

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas.

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Infoavond Beste ouders, Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Vol enthousiasme kijken we ernaar uit om dit schooljaar

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen

December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT We sluiten deze maand het eerste trimester af. Vanaf nu laten we de leerlingen zich concentreren

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

Boek nu uw vakantie naar Turkije Luxe All-Inclusive hotels met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, een stedentrip naar Istanbul, groepsreizen en u bespaart een tijdrovende zoektocht door brochures

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt.

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt. Ik vind het wel goed dat er zo iemand tussen de leerkrachten en de mensen is. Ik zeg het, ik heb dat nergens in geen andere school gezien. Het is beter om dit te hebben want ouders voelen zich beter hierdoor.

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2017

Nieuwsbrief. Oktober 2017 Beste stichting SAAC cliënten, Nieuwsbrief Oktober 2017 Het is al weer enige tijd geleden dat wij een nieuwsbrief hebben uitgebracht. Vanaf nu zullen wij twee keer per jaar een nieuwsbrief uitbrengen.

Nadere informatie

Sterrenschool Sint-Paulus. September 2017

Sterrenschool Sint-Paulus. September 2017 Beste Sterrenschool Sint-Paulus September 2017 het schooljaar zit er voor de eerste twee weken op. De overgangsperiode tussen vakantie, thuis, school is nu achter de rug. Alle kinderen weten welke juf

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2017, nummer 6

Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie

Jaargang 18 nr februari 2018

Jaargang 18 nr februari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 12 22 februari 2018 Voorwoord Het is alweer bijna vakantie! Eerst hebben we morgen nog continurooster. Dit betekent voor de

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Kalender Jarigen Week 46 Week 47 Week 48 Week 49 Vrijdag 16 november Ouderfeest Maandag 19 november Verslagen mee Donderdag 22 november Verslaggesprekken Dinsdag 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Op dit moment hebben we 86,30 opgehaald en we doneren dit aan deze scholen. Allemaal hartelijk dank!

Op dit moment hebben we 86,30 opgehaald en we doneren dit aan deze scholen. Allemaal hartelijk dank! Nieuwsbrief 17 december 2015, nr. 8 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar.het is altijd vreemd om de laatste schooldag tot volgend jaar te zeggen tegen elkaar. Het jaar is afgesloten met een schitterend

Nadere informatie

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN Jij wordt bijna 4 jaar. Hoera! Je mag dan naar school. Je komt bij ons in de klas. Gezellig! Kijk maar gauw verder. Eerst kom je binnen in onze hal, bij lokaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes!

Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes! Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Samenwerkingsdag groot succes! De samenwerkingsdag op woensdag 14 oktober was een groot succes. Tijdens deze actieve dag hebben leerkrachten en ouders met elkaar gewerkt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

oefeningen voor... de Zilveren Weken 2019

oefeningen voor... de Zilveren Weken 2019 oefeningen voor... de Zilveren Weken 2019 Het proces van groepsvorming in de klas begint na elke schoolvakantie weer opnieuw. De periode na de kerstvakantie wordt ook wel de Zilveren Weken genoemd. Deze

Nadere informatie

Kinderen op bezoek op de intensive care (IC) Informatie voor ouders/verzorgers

Kinderen op bezoek op de intensive care (IC) Informatie voor ouders/verzorgers Kinderen op bezoek op de intensive care (IC) Informatie voor ouders/verzorgers Als een ouder of een familielid op de intensive care (IC) is opgenomen, kan dit voor kinderen veel vragen oproepen. Kinderen

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

op smaak weekend 3-4 maart 2012

op smaak weekend 3-4 maart 2012 breng je afdeling op smaak weekend 3-4 maart 2012 de smaak van een mojito? Heeft je afdeling de smaak van een heerlijke mojito? Of is het vooral trekken en sleuren door altijd dezelfden en is de belangstelling

Nadere informatie

Workshop Patijnenburg. BuitenGewoon begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking

Workshop Patijnenburg. BuitenGewoon begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking Workshop Patijnenburg BuitenGewoon begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking Patijnenburg is onderdeel van Werkplein Westland is de paraplu waaronder alle extern gerichte activiteiten van Werkplein

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Kun jij de verleiding niet weerstaan als je versgebakken cake ruikt? Ga je eten als je verdrietig, boos, of gespannen bent? Lukt het je niet

Nadere informatie