Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen"

Transcriptie

1 Centrum voor Ambulante Revalidatie De zomer is gekomen 54 De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de warme zomerwind. En hoor de vogels fluiten in het bos en in de straat. Alle kinderen spelen buiten tot de zon naar bed toe gaat.

2 Nu de planning van de therapieën voor de maanden juli en augustus bijna afgelopen is, beginnen we ons al volop voor te bereiden op de programmatie van de therapieën voor volgend schooljaar. 200 kinderen een plaatsje geven in het uurrooster van 30 therapeuten is telkens weer een hele klus! Waar mogelijk trachten we zeker rekening te houden met de wensen van de ouders. Iedereen zal in de loop van juni een programmatiefiche ontvangen. Voor de peuters in de vroegrevalidatie en voor de kleuters in onze kleutergroepjes is ondertussen duidelijk (na het voorbije oudercontact) of uw kind naar een ander groepje wordt georiënteerd in de voormiddag of in de namiddag. Voor de leerplichtige kleuters is er de mogelijkheid om tijdens de schooluren therapie te volgen. Voor de lagere schoolkinderen kan therapie enkel doorgaan na de schooluren. Nieuw vanaf september 2016 is wel de mogelijkheid om therapie te volgen op woensdag van 8 uur tot 9 uur! Voor de kinderen die in het Zonnehart-team zitten, worden de therapieën in overleg met Zonnehart en VOC Rozenweelde vastgelegd. U hoeft als ouder hiervoor dus geen fiche in te vullen. Begin september ontvangt u een overzicht van de therapiemomenten en de therapeuten van uw kind.

3 Het is de bedoeling dat u minstens 5 therapiemomenten (en liefst meer!) op 3 verschillende dagen aanduidt om de mogelijkheden om uw kind in te schakelen te vergroten. Voor de kinderen die dit aankunnen kunnen er ook 2 therapieën na elkaar gevolgd worden. Vanaf september 2016 zal onze regio waarbinnen wij busvervoer organiseren beperkter worden. Zo zal ons busvervoer niet meer rijden voorbij de kerk en het station van Torhout (o.a. wijk de Goede Herder). Ook naar Oudenburg zal geen busvervoer meer georganiseerd worden. Tenslotte is voor de regio s Werken, Zarren, Kortemark, Handzame en Edewalle busvervoer nog enkel mogelijk op woensdag tegen uur (ophalen) en om uur (terugbrengen). Verder blijven we voor het busvervoer volgend principe hanteren: kinderen kunnen met de bus vervoerd worden, maar niet voor alle dagen en voor alle therapieën, zowel voor ophalen als voor afzetten. Ons aanbod aan busvervoer is immers beperkt. Ook volgend schooljaar zal het niet meer mogelijk zijn om uw kind terug te laten brengen met de bus na de therapie om uur! Wilt u carpoolen met andere ouders of bent u bereid een ander kind mee te brengen of thuis af te zetten, laat het ons weten! Wij kunnen u in contact brengen met andere ouders die dit ook willen doen!

4 Wij maken van de gelegenheid gebruik om de betaling van de facturen met domiciliëring nogmaals aan te bevelen. Het bespaart niet alleen ons veel werk, op die manier vermijdt ook u de extra kosten die bij een rappel worden aangerekend. Dus laat het ons weten wanneer u met domiciliëring wenst te betalen. Dan bezorgen wij u het nodige document en regelen verder alles met uw bank! Een kleine moeite, een wereld van verschil!! Graag ontvangen wij de programmatiefiche zo snel mogelijk terug! U mag het formulier bij voorkeur afgeven aan één van de therapeuten of aan het secretariaat. U kan het ook opzenden per post of faxen (050/ ). Op 22, 23 en 24 augustus worden alle therapieën voor het nieuwe schooljaar gepland. Wij willen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen wanneer de therapie voor uw zoon/dochter vanaf september zal doorgaan. Daarom willen we ook zoveel mogelijk ouders per mail bereiken. Het gaat sneller en u heeft onmiddellijk de dag en het uur op papier staan. Wij vragen dan ook bij voorkeur om op de programmatiefiche uw adres op te geven. Heeft u geen adres, dan zullen wij u uiteraard opbellen en de therapiemomenten op die manier doorgeven! Indien u geen bevestiging per mail ontvangen heeft tegen 26 augustus, raden wij u aan om zelf contact met ons op te nemen.

5 In de zomervakantie volgen we niet het normale ritme van het schooljaar, maar gelden de gemaakte afspraken met de therapeuten. Mogen wij u vragen u stipt te houden aan deze gemaakte afspraken. Zo kan de noodzakelijke begeleiding van uw kind in de vakantie zeker doorgaan! Het secretariaat is bereikbaar van 8.00 u tot u. en op vrijdag van u. tot u. CAR t Veld is gesloten op volgende dagen: - donderdag 21 juli en vrijdag 22 juli - maandag 25 juli - maandag 1 augustus en dinsdag 2 augustus - maandag 15 augustus De vakantieregeling loopt tot en met vrijdag 26 augustus.

6 Op dinsdagavond 7 juni ontving de directeur van CAR t Veld een cheque ter waarde van Deze werd geschonken door de leden van de serviceclub Kiwanis Torhout Houtland, uit handen van Dhr. Buylaert, Voorzitter van de Sociale Commissie en Dhr. Pattyn, voorzitter van de Club. De sponsoring zal gebruikt worden voor de aankoop van een minibus. Onze welgemeende dank aan Kiwanis Club Torhout Houtland!

7 In juni kwamen we samen met de mama van Eline, Jolan en Freek voor onze vergadering van de Gebruikersraad. En deze bijeenkomst werd bijna volledig gevuld met onze wachtlijst voor onderzoek en therapie en de beslissingen die genomen werden op korte en langere termijn om deze wachtlijst in te korten. Tot slot namen we afscheid van de mama s van Eline en Freek, die hun laatste vergadering van de gebruikersraad bijwoonden. Een welgemeende dank-jullie-wel voor jullie jarenlange trouwe aanwezigheid en jullie inzet voor CAR t Veld! We doen hierbij een warme oproep aan alle vaders en moeders om zich bij deze groep aan te sluiten. Spreekt het u aan om deel uit te maken van de Gebruikersraad of wilt u graag nog bijkomende informatie, dan mag u contact opnemen met Dora. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Onze eerstvolgende vergadering is gepland op een zaterdag in oktober van 10 uur tot 11 uur! Datum wordt nog vastgelegd in overleg met de ouders.

8 De voorbije maanden hebben we met ons team gans de werking intern doorgelicht en hebben we belangrijke beslissingen genomen, die we op korte tijd wensen in te voeren. Wij hopen hiermee onze lange wachttijd voor onderzoek en therapie voor bepaalde kinderen te kunnen terugbrengen tot meer aanvaardbare termijnen. De beslissingen situeren zich op verschillende domeinen: op doelgroepen, aanmeldingen en busvervoer. We lichten deze 3 beslissingen hieronder graag kort toe! 1. Op vlak van doelgroepen: Binnen de groep kinderen met mentale beperking willen we ons vooral richten op de kleuters binnen deze doelgroep. Daarom voorzien we een afbouw van de therapie voor de kinderen die ook een aanbod (kunnen) krijgen vanuit de BO-school Zonnehart te Aartrijke. Therapie blijft voor deze kinderen mogelijk tot de leeftijd van 7 jaar. De vrijgekomen uren tijdens de schooluren zullen ingevuld worden met (extra) onderzoeken. Voor de kinderen met complexe ontwikkelingsstoornissen (hieronder behoren leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie), DCD, ) voorzien we een beperking van de therapieduur tot maximum 2 jaar vanaf het 1 ste leerjaar.

9 2. Wat aanmeldingen betreft: kinderen kunnen vanaf nu nog aangemeld worden tot en met het 2 de leerjaar voor alle doelgroepen. Als ze ouder zijn is aanmelding mogelijk mits de diagnose elders gesteld is (vb. CLB, kinderpsychiatrische dienst in een ziekenhuis, privé-kinderpsychiater, ). Dan volgt in ons centrum nog een verkorte onderzoeksprocedure en kan therapie vlugger opgestart worden. 3. Busvervoer: met de directies van de omliggende centra die ook eigen busvervoer organiseren, willen we het aanbod efficiënter op elkaar afstemmen. Indien ouders GEEN busvervoer nodig hebben, dan hebben ze de vrije keuze naar welk centrum ze willen komen. Indien ze beroep doen op busvervoer, dan zal CAR Aartrijke GEEN busvervoer meer organiseren naar Kortemark, Werken, Zarren, Handzame en Edewalle (behalve op woensdag ophalen tegen 13.30u en afzetten om 15.30u). CAR Torhout doet dit wel! Regio Oudenburg en Zevekote wordt bediend door CAR Oostende (wat betreft kleuters). Ten slotte zal ons busvervoer niet meer rijden voorbij de kerk en het station van Torhout (o.a. wijk de Goede Herder). CAR Torhout doet dit wel.

10 Op die manier hopen we te kunnen uitbreiden met ons busvervoer tot Loppem en tot Jabbeke, regio s waar er op dit moment geen enkel centrum busvervoer naar organiseert. Wij zijn er ons van bewust dat deze beslissingen grote gevolgen hebben voor de kinderen en hun ouders die op ons centrum een beroep willen doen. Daarbij zullen de resultaten zeker pas binnen enkele jaren zichtbaar zijn. Wij menen echter dat, gezien de beperkte middelen die we hebben en de onmogelijkheid om deze uit te breiden, we keuzes moeten maken in onze doelgroepen en bij het inzetten van onze middelen.

11 Beste bezoekers, Vanaf heden is er extra parking voorzien! Alle bezoekers kunnen gebruik maken van de parking ter hoogte van de vroegrevalidatie (blauwe gebouwtje). Voor de veiligheid zal er 1 richtingsverkeer ingesteld worden. OPRIT: PARKING BEZOEKERS:

12 AFRIJDEN: PARKING EN AFRIT:

13

14 HIER NIET PARKEREN AUB BEHALVE OP ZATERDAG

15

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 58 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 50 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Alle blaadjes van de bomen zwieren in het rond. Alle blaadjes van de bomen vallen zachtjes op de grond. Alle blaadjes van de bomen maken een mooi tapijt. Maar die arme

Nadere informatie

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u:

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u: Centrum voor Ambulante Revalidatie Onze wensen voor u: Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! 52 De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN.

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. Centrum voor Ambulante Revalidatie De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. 57 www.tveld.be In de Paasvakantie volgen we niet het normale

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Uurroosters poetsdienst

Uurroosters poetsdienst Uurroosters poetsdienst De minuten die in de deeltijdse uurroosters teveel gepresteerd worden, worden maandelijks bijgehouden in een overurenbestand. Voltijdse arbeid: 38:00 voormiddag namiddag totaal

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar

Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar Aanvraagformulier voorziening leerlingenvervoer Schooljaar 2019-2020 Lees voor het invullen van dit formulier aandachtig de toelichting, ook als u al eerder gebruik heeft gemaakt van leerlingenvervoer.

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. 51

Centrum voor Ambulante Revalidatie. 51 Centrum voor Ambulante Revalidatie 51 www.tveld.be Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme.

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 Beste, Met dit document geven we graag wat meer informatie over de muzieklessen in De Nieuwe Muziekschool, waarvoor uw zoon of dochter ingeschreven is. In bijlage zit ook

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

Wat is een indicatorleerling?

Wat is een indicatorleerling? INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR VAN HET SINT-ROMBOUTSCOLLEGE (schooljaar 2014 2015) Sinds vorig schooljaar legt de overheid de scholen op om een evenwichtige sociale mix na te streven in hun leerlingenpopulatie.

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Juni 2015 Tweede graad

Juni 2015 Tweede graad Juni 2015 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT In een laatste inspraakvergadering op dinsdag 2 juni evalueren we samen met de leerlingen de

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2019

Infobrief juli en augustus 2019 Infobrief juli en augustus 2019 1. Rond 22 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2019 met alle praktische informatie voor maandag 2 september via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Voorbeeld inschrijvingsformulier

Voorbeeld inschrijvingsformulier Voorbeeld inschrijvingsformulier Datum inschrijving: LEERLINGGEGEVENS Officieel adres Naam: Voornamen: Roepnaam: Woont bij: beide ouders /vader / moeder / ander Straat en nummer: Postcode: Gemeente: Thuistelefoon:

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

juni 2015 Beste ouders,

juni 2015 Beste ouders, "Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt Mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar 2016 2017)

INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar 2016 2017) INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar 2016 2017) INSCHRIJVINGSPROCEDURE STAP 1: aanmelding, telefonisch via het callcenter (dinsdag 12 april, 19-21u) STAP 2: registratie van de aanmelding, op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier vult u in als u tijdens de periode waarin u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

SINT-PIETERSINSTITUUT

SINT-PIETERSINSTITUUT vzw Katholiek Onderwijs Regio Turnhout SINT-PIETERSINSTITUUT Jubileumlaan 1-2300 TURNHOUT tel. 014 63 99 11 - fax 014 63 99 12 info@sint-pietersinstituut.be - www.sint-pietersinstituut.be Turnhout, 23

Nadere informatie

INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar )

INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar ) INSCHRIJVINGEN IN HET EERSTE JAAR (schooljaar 2019 2020) INSCHRIJVINGSPROCEDURE STAP 1: aanmelding, telefonisch via het callcenter (dinsdag 23 april 2019, 19-21u) STAP 2: registratie van de aanmelding,

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

VOORBEELD UURROOSTERS

VOORBEELD UURROOSTERS VOORBEELD UURROOSTERS VOOR HET INVULLEN VAN BIJLAGE III 1. SEIZOENARBEIDERS Gelet op het feit dat er in de regeling seizoensarbeid gewerkt wordt met dagcontracten worden de tussen de werkgever en werknemer

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 - Schooljaar

Nieuwsbrief 14 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 14 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 17/12/2018 :Zwemmen 4de lj + 6de lj Dinsdag 18/12/2018 : Zwemmen 3KA (pretbad) -bezoek kerststal voor KS Onthaalmiddag

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016

Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016 Richtlijnen om uw kind aan te melden en in te schrijven in de gemeentelijke basisschool Cade van Aartselaar: voor schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Cade kleuter- en lagere school werkt voor schooljaar

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

DE MOBIBUS ALGEMENE VOORWAARDEN

DE MOBIBUS ALGEMENE VOORWAARDEN DE MOBIBUS ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOOLJAAR 2018-2019 De Mobibus IN ENKELE WOORDEN De Mobibus is een mobiele interactieve tentoonstelling die zich richt op de tweede graad van het secundair onderwijs. Deelnemen

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar Kapelle-op-den-Bos 2015-06-02 Aan de ouders van de leerlingen van het 5 de jaar Beste ouders Geachte mevrouw, mijnheer Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten

Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Stageconcepten. Stage 1 ste jaar - Studenten eerste opleidingsfase

Stageconcepten. Stage 1 ste jaar - Studenten eerste opleidingsfase Stageconcepten Stage 1 ste jaar - Studenten eerste opleidingsfase De studenten van het eerste jaar lopen het hele jaar stage in eenzelfde klas. De stage gaat door bij 3-, 4- of 5-jarigen (niet in een klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

PASTORALE WERKING MEDEDELINGEN

PASTORALE WERKING MEDEDELINGEN NIEUWSBRIEF vzw K.O.D.B. Beverst Vrije Basisschool 1 Talentenhuis Zonhoevestraat 4 3740 BEVERST november december 2017 www.talentenhuis.be PASTORALE WERKING de mensen kent, is verstandig. zichzelf kent,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie