Centrum voor Ambulante Revalidatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Centrum voor Ambulante Revalidatie"

Transcriptie

1 Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen stopten eind augustus de therapie in ons centrum. Evenveel kinderen stapten begin september voor de eerste keer onze gebouwen binnen. Momenteel komen er 49 kleuters in een voor- of namiddaggroepje van het COS/GES, 4 kinderen van BO-school Zonnehart, 5 peuters zitten in de Vroegrevalidatie en maar liefst 150 kinderen komen na de schooluren, op woensdagnamiddag en op zaterdagvoormiddag op therapie. Aan al deze kinderen, maar ook aan hun ouders, grootouders, willen we zeggen: jullie zijn van harte welkom!! Hopelijk hebben jullie je draai al gevonden! Daarbovenop beloven wij jullie dat wij al onze ervaring en kennis aanwenden om alle mogelijkheden die jullie kinderen hebben maximaal tot ontplooiing te laten komen. Wij hebben maar één devies: wij zijn er voor u! De directie en het ganse CAR-team. 59

2 Bij het begin van het schooljaar krijgt u als ouder ook de lesvrije dagen van de school van uw kind mee. Dit zijn de dagen dat er pedagogische studiedagen zijn e.d. Vooral voor kinderen die gebruik maken van ons busvervoer en aan school worden opgehaald of teruggebracht door de chauffeurs is het belangrijk dat ook wij hiervan op de hoogte gebracht worden. Mogen we u daarom vragen om deze data tijdig door te geven. Zo wordt vermeden dat de chauffeurs onnodig aan de school staan en kunnen er andere afspraken gemaakt worden waar uw kind moet opgehaald of teruggebracht worden.

3 De eerste zaterdag van de herfstvakantie, 28 oktober, gaat de therapie van uw kind gewoon door. De tweede zaterdag, 4 november, is het centrum gesloten. Ook tijdens de vakantieweek volgen we niet het normale ritme van het schooljaar, maar zijn de begin- en einduren van de therapie wat anders. Voor elk kind zullen de therapeuten zelf afspraken maken, rekening houdend met het verlof van de therapeuten en de mogelijkheden van de kinderen. Mogen wij u vragen u stipt te houden aan deze gemaakte afspraken. Zo kan de afgesproken begeleiding van uw kind in de vakantie zeker doorgaan! Het secretariaat is bereikbaar van 8.00u tot 17.30u en op vrijdag van 08.00u tot 12.00u. CAR t Veld is gesloten op woensdag 1 november.

4 SMOG betekent: Spreken Met Ondersteuning van Gebaren. SMOG wordt gebruikt om de communicatiemogelijkheden van kinderen die moeilijker tot spreken komen te verbeteren. SMOG is een vorm van ondersteunde communicatie. Kunnen communiceren is een grondrecht! Omdat SMOG heel wat mogelijkheden biedt, kan dit ook thuis en in de vrije tijd gebruikt wordt. Daarom organiseert Gezin en Handicap vzw SMOG-initiaties voor ouders, broers, zussen, grootouders,. Een SMOG-initiatie bestaat uit twee avonden. Tijdens de eerste avond leer je de achtergronden van SMOG kennen en krijg je ene beperkt aantal gebaren aangeleerd die met de thuis- of vrijetijdssituatie te maken hebben. Tijdens de tweede avond worden de gebaren ingeoefend en leer je echt spreken met ondersteuning van gebaren. Deze SMOG-initiatie gaat door in Roeselare op dinsdag 21 en 28 november 2017 telkens om u. Meer info vindt men op :

5 Autisme is niet te genezen met medicatie. Toch wordt er vaak medicatie voorgeschreven door artsen en psychiaters. Deze medicatie haalt de oorzaak niet weg, maar is soms wel efficiënt om symptomen zoals extreme angsten, fobieën, overprikkeling, te verminderen waardoor ze een positieve invloed kunnen hebben op het leven van een persoon met autisme. Dr. Wieme, kinderen jeugdpsychiater, licht toe wanneer iemand met autisme kan geholpen worden met medicatie, of er alternatieven bestaan, en wat de voorwaarden, gevolgen en risico s van het gebruik van medicatie zijn. Deze info-avond gaat door in Roeselare op woensdag 18 oktober om uur. Meer info en inschrijven op:

6 Eten is een complex gebeuren waarbij we kijken, proeven, voelen, ruiken en ook in groep samen zijn. Soms moet het snel gaan, soms hebben we meer tijd om van het moment te genieten. Voor kinderen met autisme is eten niet altijd vanzelfsprekend. Vele ouders maken zich hier zorgen over. Deze avondlezing duidt zintuiglijke, sociale en andere aspecten van een eetmoment die voor iemand met autisme moeilijk kunnen zijn. Je krijgt een heldere vertaling van de inzichten en concrete tips die het eten bij het kind met autisme een stuk vlotter kunnen doen verlopen. Gastspreker is dhr. Thomas Fondelli. Thomas is als psycholoog in het Zeepreventorium verbonden aan de leefgroepen van de baby's, peuters en kleuters met een chronische medische aandoening. Daarnaast werkt hij als psychotherapeut in een eigen praktijk. Hij is auteur van het boek 'Autisme en eetproblemen' en coauteur van het boekje 'Syndroom van Asperger, een antwoord op 101 vragen'. Hij is tevens freelance vormingsmedewerker van Autisme Centraal in binnen- en buitenland.

7 AUTISME CENTRAAL is een kennis- en ondersteuningscentrum, met theoretische en praktische expertise. Het biedt een ruim aanbod aan scholing, alsook het tweemaandelijks tijdschrift Autisme Centraal. Meer info op: Deze voordracht gaat door op dinsdag 21 november 2017 van 19 u. tot 21 u. in de polyvalente zaal van CAR t Veld. Gratis voor ouders, 10 euro voor professionelen (ter plaatse te betalen). Vooraf inschrijven is omwille van praktische redenen noodzakelijk. Gelieve daarom bijgevoegde inschrijvingsstrook in te vullen en terug te bezorgen vóór 14 november Inschrijven via onze website is ook mogelijk vanaf maandag 16 oktober.

8 Op 14 mei werd Dora Formesyn, onze enthousiaste en zeer betrokken maatschappelijk assistente, 65 jaar. Einde mei ging ze officieel met pensioen na een meer dan 25 jarige loopbaan in t Veld. Dora werd door de directie en alle collega s welverdiend in de bloemetjes gezet op haar leuke pensioenviering. We danken Dora van harte voor alles wat ze voor de kinderen, de ouders, de betrokkenen en de collega s betekende in het werkveld. We missen Dora in t Veld maar wensen haar een deugddoend pensioen toe!

9 Zoals velen onder jullie wellicht al weten, wordt onze maatschappelijk assistente Dora Formesyn vervangen door Emmy Clarysse. Voor sommigen is Emmy een nieuw gezicht, maar voor velen ook al een vertrouwd gezicht. Nadat ze haar stages in als psychologisch assistente bij ons afwerkte, sprong ze in de bres binnen onze busdienst voor tal van vervangingen. Dit deed zij in combinatie met een volgende Bachelor opleiding, Sociaal Werk. De kneepjes van het vak leerde ze opnieuw hier tijdens haar stage bij Dora in We zwaaiden haar echter nog niet uit want nieuwe vervangingen dienden zich al aan. De afgelopen jaren was ze actief als psychologisch assistente binnen ons centrum, maar ook binnen CAR Stappie in Oostende. In augustus 2016 trok ze de deur van Stappie achter zich dicht om fulltime bij ons aan de slag te gaan. Naast het geven van psychotherapie aan verschillende kinderen, staat ze nu ook met plezier klaar om alle ouders te begeleiden doorheen het revalidatieproces van hun kind.

10 Bij het begin van elke maand worden de facturen van de voorbije maand opgemaakt. Als ouders krijgt u 3 à 4 weken de tijd om deze facturen te betalen. Bij niet (tijdig) betalen zal er een herinnering opgestuurd worden met de uitnodiging tot betaling. Indien de factuur dan nog onbetaald blijft, sturen wij u een tweede herinnering, waarbij 5 euro administratiekosten aangerekend wordt. Wij bieden aan alle ouders de mogelijkheid om de facturen met domiciliëring te betalen. Betalen via een domiciliëring is zowel voor u als voor ons de meest efficiënte manier. U vermijdt herinneringsbrieven en extra rappelkosten, voor ons vereenvoudigt het ons administratiewerk. Wenst u een domiciliëringsformulier te ontvangen? Contacteer ons of vraag het aan het onthaal of bij Emmy. Van zodra u het document ingevuld heeft, mag u het gewoon aan ons terug bezorgen. Wij zullen dan al het nodige doen om het met uw bank in orde te brengen. Wij hopen dat veel ouders van deze service gebruik zullen maken, om zo de betaling van de maandelijkse factuur zowel voor henzelf maar ook voor ons te vergemakkelijken!

11 Naar aanleiding van de toetsing naar tevredenheid kregen wij al meermaals de suggestie om te werken met een ideeënbus. En dat vonden wij een goed idee! Wij installeerden dus een ideeënbus in de wachtzaal naast het onthaal. Heeft u dus een goed idee, een vraag, een bedenking, een opmerking of een suggestie ter verbetering van om het even wat, laat het ons dan weten via deze ideeënbus!! Wij luisteren graag naar u!!! Voor de ouders die niet zo vaak in het centrum komen, maar die vooral beroep doen op ons busvervoer, bevindt zich op de achterzijde van dit Veldnieuws een formulier. Bewaar dit dus goed. Op die manier kan iedereen op elk moment ons iets meedelen. U mag dit formulier aan ons bezorgen per post of in een gesloten omslag met uw kind meegeven. U mag erop rekenen dat alle formulieren die wij van u ontvangen met de nodige discretie behandeld worden, maar dat ook alles wat wij ontvangen met de nodige ernst zal bekeken worden.

12 WERK MEE AAN EEN KWALITEITSVOLLE DIENSTVERLENING Heeft u bemerkingen, een goed voorstel of suggesties, noteer ze gerust op dit formulier! U kan dit formulier in de ideeënbus aan het onthaal deponeren of meegeven met uw kind (in een gesloten omslag) of opsturen naar CAR t Veld vzw Ichtegemsestraat Aartrijke.

13 Vorige maand mochten we van de Soroptimistclub Oostende een cheque ter waarde van 800 euro in ontvangst nemen. Hiermee kochten we therapeutisch spelmateriaal voor onze kleuterwerkingen en vroegrevalidatie. Onze welgemeende dank aan Soroptimistclub Oostende voor deze mooie sponsoring!

14 Ter gelegenheid van De Warmste Week geeft coverband een optreden ter voordele van CAR t Veld! Dit gaat door op vrijdagavond 22 december 2017 in Zaal De Kouter te Bekegem Iedereen is van harte welkom! (info rond aanvangsuur en kaartenverkoop volgt)

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme. 90 kinderen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie Centrum voor Ambulante Revalidatie Alle blaadjes van de bomen zwieren in het rond. Alle blaadjes van de bomen vallen zachtjes op de grond. Alle blaadjes van de bomen maken een mooi tapijt. Maar die arme

Nadere informatie

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 50 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u:

www.tveld.be Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! Onze wensen voor u: Centrum voor Ambulante Revalidatie Onze wensen voor u: Proost op de toekomst Een nieuwe kans voor iedereen om een waanzinnig jaar te creëren! 52 De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen Centrum voor Ambulante Revalidatie De zomer is gekomen De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de warme zomerwind. En hoor de vogels fluiten in het bos en in de straat.

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen

Centrum voor Ambulante Revalidatie. De zomer is gekomen Centrum voor Ambulante Revalidatie De zomer is gekomen 54 De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de warme zomerwind. En hoor de vogels fluiten in het bos en in de

Nadere informatie

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan!

Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! Centrum voor Ambulante Revalidatie Een zonnestraal schijnt naar binnen Zo door de luifel van linnen De zomer komt eraan Dat gevoel laat alles beter gaan! 58 www.tveld.be Nu de planning van de therapieën

Nadere informatie

Centrum voor Ambulante Revalidatie. 51

Centrum voor Ambulante Revalidatie. 51 Centrum voor Ambulante Revalidatie 51 www.tveld.be Het nieuwe schooljaar is alweer een heel eind geschoven. En alhoewel wij geen school zijn, wordt onze werking wel sterk beïnvloed door het schoolse ritme.

Nadere informatie

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN.

De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. Centrum voor Ambulante Revalidatie De directie en het gehele revalidatieteam wensen alle kinderen en hun familie VAN HARTE een VROLIJK PASEN. 57 www.tveld.be In de Paasvakantie volgen we niet het normale

Nadere informatie

Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten

Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten Zie ook achteraan! Onze wensen voor u: Durven beginnen Willen geloven Leren ontdekken Mogen ervaren Laten gebeuren Kunnen loslaten De directie en het ganse CAR-team wensen u fijne kerstdagen en een sprankelend

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

MDT - HET VEER - CAR HOE KAN ONS MDT U HELPEN?

MDT - HET VEER - CAR HOE KAN ONS MDT U HELPEN? Revalidatiecentrum, v.z.w. Kazernestraat 35 A 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/776.63.19 - Fax : 03/760.48.71 E-mail : revalidatiecentrum@hetveer.be Riziv : 9.53.406.07 MDT - HET VEER - CAR HOE KAN ONS MDT U

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Chronische pijn: activiteitendagboek. informatie voor patiënten

Chronische pijn: activiteitendagboek. informatie voor patiënten Chronische pijn: activiteitendagboek informatie voor patiënten 2 BELANGRIJKE GEGEVENS Dit is de agenda van:.................................................. Mijn doelstellingen zijn: Medicatieschema uur

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

> Dagkliniek voor kinderen campus Volkskliniek

> Dagkliniek voor kinderen campus Volkskliniek www.azstlucas.be > campus Volkskliniek Mevrouw, mijnheer, Uw kind wordt binnenkort opgenomen in de dagkliniek. U wordt verwacht op campus AZ Volkskliniek (3 de verdieping, straat 122), Tichelrei 1 in

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE Lichtervelde, 16 augustus 2017 Geachte ouder(s) Beste leerling van het eerste jaar Nu de vakantie al ruim over de helft is, moeten we toch al even denken

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee Vrijwilligersvervoer Rij met ons mee Op weg naar zorg Naar het ziekenhuis, de dokter of kine? Medische zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij zijn echt met je gezondheid bezig,

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

NIERZIEKTEN SOCIALE DIENST. Nierziekten

NIERZIEKTEN SOCIALE DIENST. Nierziekten NIERZIEKTEN SOCIALE DIENST Nierziekten SOCIALE DIENST Nierziekten 03 Inleiding 03 Chronische nierziekten 03 Wie zorgt voor u? 03 Artsen 04 Start van de dialyse 04 Hemodialyse 05 Peritoneale dialyse 06

Nadere informatie

B. Wie werkt op de medische dienst "het Heelal"

B. Wie werkt op de medische dienst het Heelal 1/6 Beoordeeld: Goedgekeurd: Geldig vanaf:2009 Alle ouders ontvangen deze brochure. A. Inleiding U vindt in deze brochure - wie op de medische dienst werkt en wanneer U hen best kan bereiken - wat u kan

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

SOCIALE DIENST. Nierziekten. nierziekten

SOCIALE DIENST. Nierziekten. nierziekten SOCIALE DIENST Nierziekten nierziekten SOCIALE DIENST Nierziekten 03 Inleiding 03 Chronische nierziekten 03 Wie zorgt voor u? 03 Artsen 04 Start van de dialyse 04 Hemodialyse 05 Peritoneale dialyse 06

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

BuSO GON-BEGELEIDING VANUIT BUSO TEN DRIES LANDEGEM ALGEMENE LEIDRAAD

BuSO GON-BEGELEIDING VANUIT BUSO TEN DRIES LANDEGEM ALGEMENE LEIDRAAD BuSO GON-BEGELEIDING VANUIT BUSO TEN DRIES LANDEGEM ALGEMENE LEIDRAAD Schooljaar 2013-2014 Gegevens GON-begeleider Leidraad voor ouders Vanuit het BuSO Ten Dries wordt GON-begeleiding aangeboden aan adolescenten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Patiënteninformatie Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Inhoud Welkom op onze dienst... 3 Wie zijn we en wat doen we?... 3 Voorstelling van het multidisciplinair team... 3 Afspraak en openingsuren...

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Sessies voor personen met langdurige pijn

Patiënteninformatie. Sessies voor personen met langdurige pijn Patiënteninformatie Sessies voor personen met langdurige pijn Wat doet de pijnkliniek? Het Multidisciplinair Pijn Team (of de pijnkliniek ) bekijkt chronische pijn vanuit verschillende invalshoeken. De

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie Patiënteninformatie Welkom op de afdeling pneumologie 2 Inhoud Inhoud... 3 Welkom op onze dienst... 5 Wie zijn we en wat doen we... 5 Voorstelling van het multidisciplinair team... 5 Medisch team... 5

Nadere informatie

De nierfalenkliniek CIRC. Informatie voor de patiënt

De nierfalenkliniek CIRC. Informatie voor de patiënt Nierfalenkliniek Centre de l Insuffisance Rénale Chronique Kidney Failure Center De nierfalenkliniek CIRC Informatie voor de patiënt 2 INLEIDING INLEIDING 3 INHOUD Inleiding 2 Ons team 4 De nierfalenraadpleging

Nadere informatie

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3 BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2018 Inhoud Buitenschoolse kinderopvang Gooik... 2 Digitale nieuwsbrief... 2 Infofiches... 2 Scansysteem... 3 Alleen naar huis? Iemand anders

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden.

Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten nemen.

Nadere informatie

Schoolkrantje september 2011

Schoolkrantje september 2011 Schoolkrantje september 2011 1. de eerste schooldag Na de kletsnatte zomermaanden was de zonnige start van het nieuwe schooljaar een verademing! Niets dan blije en vrolijke gezichten vulden het speelplein

Nadere informatie

Daghospitalisatie PAAZ

Daghospitalisatie PAAZ Daghospitalisatie PAAZ Welkom Wat is dagtherapie? In de dagtherapie bieden we een groepstherapeutisch programma aan, van één of twee vaste dagen per week, waarbij we je ondersteunen om problemen in het

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Ambulante behandeling

Ambulante behandeling Ambulante behandeling Ouderen Ambulante behandeling Mondriaan Ouderen geeft behandeling aan mensen met psychische en psychiatrische problemen vanaf de derde levensfase. Mondriaan Ouderen heeft verschillende

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw EVA Onsa De Pinte vzw Koning Albertlaan 1 Ondernemingsnummer: 0464 674 738 Inhoud Voorstelling organisator Voorstelling opvanglocaties - Gemeentelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Overzicht vragen van de aanvraag Bijkomende Kinderbijslag

Overzicht vragen van de aanvraag Bijkomende Kinderbijslag Overzicht vragen van de aanvraag Bijkomende Kinderbijslag In dit overzicht vind je alle vragen uit de online vragenlijst in My Handicap. Afhankelijk van de gegeven antwoorden zullen sommige vragen wel

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Steinerschool te Anderlecht verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind

Nadere informatie

Revalidatie: op weg naar een nieuw evenwicht

Revalidatie: op weg naar een nieuw evenwicht Revalidatie: op weg naar een nieuw evenwicht Welkom op de afdeling revalidatie van het Zaans Medisch Centrum. Binnenkort komt u naar ons toe voor onderzoek of behandeling. Deze folder geeft informatie

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO)

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) OP SCHOOLDAGEN Moet je al vertrekken naar je werk voor de schoolpoort opengaat? Ben je nog aan het werk wanneer de schooldag van je kind al eindigt? Wat op woensdagnamiddag?

Nadere informatie

De enige echte chiro kierewiet enquête

De enige echte chiro kierewiet enquête De enige echte chiro kierewiet enquête Omdat wij een vlottere communicatie tussen ouders en leiding willen nastreven en weten wat er bij jullie leeft, vragen wij u vriendelijk om deze enquête eerlijk en

Nadere informatie

Aan iedereen die, op welke manier ook, geholpen heeft om dit jaar van de kerstmarkt weer een geweldige editie te maken, DANK JE WEL!

Aan iedereen die, op welke manier ook, geholpen heeft om dit jaar van de kerstmarkt weer een geweldige editie te maken, DANK JE WEL! Nieuwsbrief 15 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Start Kerstvakantie t/m 06/01/2019 Maandag 07/01/2019 :Zwemmen 1ste lj + 3de lj Dinsdag 08/01/2019 : Zwemmen 3KB Woensdag 09/01/2019: FRUITDAG Donderdag

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ Infobrochure GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ 70 12 48 e-mail: bs.staden@g-o.be Schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Hartelijk dank voor de belangstelling die u toont

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op stroke unit

Patiënteninformatie. Welkom op stroke unit Patiënteninformatie Welkom op stroke unit 2 Inhoud Welkom op onze dienst... 4 Wie zijn we en wat doen we?... 4 Voorstelling van het multidisciplinair team... 4 Medisch team van neurologen en neurochirurgen...

Nadere informatie

AGENDA MENU DEADLINES E D I T O R I A A L LEEFSCHOOLNIEUWS VAN MARTINE

AGENDA MENU DEADLINES E D I T O R I A A L LEEFSCHOOLNIEUWS VAN MARTINE 24 e jaargang nummer 35 /28 juni 2019 redactie: Els E D I T O R I A A L LEEFSCHOOLNIEUWS VAN MARTINE Betreft opvang volgend schooljaar: Het is de bedoeling dat elk kind wordt ingeschreven ook al denk je

Nadere informatie

Gemotiveerd en met heel veel zin en plezier, zet ik mijn tweede schooljaar in als directeur, op MPI De Oase.

Gemotiveerd en met heel veel zin en plezier, zet ik mijn tweede schooljaar in als directeur, op MPI De Oase. Beste ouders, opvoeders, Gemotiveerd en met heel veel zin en plezier, zet ik mijn tweede schooljaar in als directeur, op MPI De Oase. Mijn doel is ONZE school verder uit te bouwen naar een WARME, OPEN

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Het krantje. Oktober Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje. Oktober Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje Oktober 2016 Welkom! Welkom bij de vernieuwde editie van onze nieuwsbrief voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave die we doopten met de naam

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal Beste ouders en Stekelbeesjes, De (drukke) zomervakantie is net voorbij en de kinderbegeleid(st)ers duiken van de vakantiewerking rechtstreeks

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2017

Nieuwsbrief september - oktober 2017 Nieuwsbrief september - oktober 2017 Kalender september 30 augustus KS 19u30 Infoavond voor de kleuterschool 1 september school WELKOM! 4 september L4 19u00 Infoavond voor de ouders van L4 5 september

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Ambulante behandeling

Ambulante behandeling Ambulante behandeling Ouderen Ambulante behandeling Mondriaan Ouderen geeft behandeling aan mensen met psychische en psychiatrische problemen vanaf de derde levensfase. Mondriaan Ouderen heeft verschillende

Nadere informatie