Bij deze illustreren we met veel genoegen de prestaties en de activiteiten van "Les Cajoutiers" gedurende de afgelopen twee maanden. Veel leesgenot!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bij deze illustreren we met veel genoegen de prestaties en de activiteiten van "Les Cajoutiers" gedurende de afgelopen twee maanden. Veel leesgenot!"

Transcriptie

1 Vereniging Nieuwsbrief 58 Mei - Juni 2017 Hallo lieve Vrienden, Hopelijk is de zomer voor jullie goed begonnen ;-) Bij de aanvang van deze schoolvakantie blijft de administratie van Les Cajoutiers in het algemeen aan de gang met het voorbereiden van volgend schooljaar en herstellingen laten uitvoeren in de school : restaureren van schoolbanken, een laagje verf op de schoolborden, waterdichtheid van het dak van de kleuterschool, herstellen van de tegels in lokalen van het gelijkvloers, herstellen van de glijbanen en de schommels voor de allerkleinsten, enz. Bij deze illustreren we met veel genoegen de prestaties en de activiteiten van "Les Cajoutiers" gedurende de afgelopen twee maanden. Veel leesgenot! De actie van het Team Repair Café Repair Café is een lokale liefdadigheidsactie die jaarlijks door de gemeente Hoeilaart (Brabant België) georganiseerd wordt. Tijdens een openlucht jaarmarkt worden fietsen, bromfietsen of soortgelijke voertuigen hersteld. Dit jaar ging de opbrengst ervan naar de Vereniging "Les Cajoutiers" in Senegal... ZEER HARTELIJK DANK! Jaarlijks schoolfeest «De Vosjes» Stephan Corynen : "Elk jaar neemt "Les Cajoutiers" België deel aan het jaarlijkse festival van de basisschool "De Vosjes" in de gemeente Vossem-Tervuren. Ambachtelijke produkten en vooral produkten uit het atelier van de Sourd'Art (kunst der doven) en TakkiArt worden er tentoongesteld en genieten veel belangstelling. We kijken ernaar uit om in de toekomst de prachtige artisanale kwaliteitsprodukten door onze dove leerlingen vervaardigd te promoten. U zult versteld staan van het resultaat!

2 Het TAO Centrum Het "Tao Centrum" in Mbour (2de stad van Senegal), is een traditioneel Chinees geneeskundig centrum, gespecialiseerd in acupunctuur en opgricht door Rafael en Nuria. Sinds enkele maanden behandelen ze 3 van onze dove leerlingen met een kropgezwel en zijn erin geslaagd deze aandoening te stabiliseren. Dank u TAO voor de gewaardeerde hulp en steun! Het verblijf van Flora te Warang De 6 maanden die Flora in "Les Cajoutiers" doorbracht en in onze familie heeft gelogeerd, blijft gegrift in ons geheugen. Haar goed humeur en menselijke kwaliteiten drongen bij allen door tot in het hart! Haar vlot contact en haar openheid werden gewaardeerd door groot en klein. Dank voor uw hulp en veel sukses in uw verdere studies! DE SONORISATIE waarop iedereen al lang wachtte... staat eindelijk op het schoolplein! De aankoop van een gloednieuw sound-system, gefinancierd dank zij de vruchtbare oogst van Anne- Sophie (Amitiés Solidaires) in de "Ecole des trois coupoles" te Puteaux/ Frankrijk. HARTELIJK DANK Anne-Sophie! Eerste les gebarentaal Van de eerste les gebarentaal georganiseerd door de leerkrachten van Graines de Cajou werd wat meer verwacht: Met slechts één aanwezige moeder (de andere mensen op de foto zijn leerkrachten en leerlingen) kunnen we niet zeggen dat deze eerste cursus een succes was! Dit wijst nogmaals op het feit dat leren in het algemeen belange geen prioriteit is voor de ouders waarvan we de kinderen bijstaan. We zullen bij de volgende schoolstart sluwer moeten zijn om de ouders van onze dove leerlingen en iedereen die de gebarentaal zou moeten leren gebruiken, te motiveren.

3 De «Helden» wedstrijd. Dit jaar waren " Les Cajoutiers", en in het bijzonder het project om dove kinderen op te voeden en te vormen, de begunstigden van de inkomsten die werden gerealiseerd door onze partner vereniging "Amitiés solidaires" tijdens deze koers in Parijs. Met dank aan Véronique Mestre en haar team voor dit prachtig initiatief en deze zeer gewaardeerde steun!

4 De excursie van de dove leerlingen van "Graines de Cajou" naar de dierenbeurs te Mbour. De ontdekking was opzienbarend voor onze dove leerlingen : Ladoum schapen (de grootte van een pony), struisvogels, ganzen, siereenden, konijnen, kamelen, runderen van meer dan een ton... kortom, veel belangstelling en tevens het aanleren van een aavvullende woordenschat. De proeverij van streekproducten, een foto met de kampioen van de Ladoum schapen en vele andere activiteiten die van dit evenement een succesvolle educatieve en ontspannende daguitstap hebben gemaakt. Met dank aan Caluna, de belangrijkste partner van de afdeling "Graines de Cajou", voor hun steun! Vertrek van de leerlingen van CM2 (laatste jaar) gevolgd door het CFEE (Staatscertificaat basisschool) De leerlingen van het laatste jaar mochten op schoolreis naar Dakar, alvorens zich voor te bereiden op het Staatscertificaat (CFEE) van 20 en 21 juni. Dit Staatscertificaat biedt hen toegang tot het secundair onderwijs.

5 We laten hierover het woord aan de Directeur, de Heer Kâ : «Dierbare peters, dierbare meters, De schoolgroep "Les Cajoutiers" heeft haar derde promotie op het nationale staatsexamen, voor het bekomen van een getuigschrift van het basisonderwijs, voorgesteld. Het aantal deelnemende leerlingen bedroeg 47, waarvan 30 meisjes. Gezien de voortreffelijke resultaten die in het verleden door onze scholieren werden ingediend, hopen we dat deze trend zal worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. De resultaten worden tegen het einde van juli verwacht. Bovendien namen onze leerlingen deel aan de "Genieën in Wording" wedstrijden, waaraan alle basisscholen van het district Mbour deelnemen. We wisten voor het eerst de kwartfinales te bereiken, wat geen geringe prestatie betekent. Onze leerkrachten wisten zich ook te onderscheiden in professionele examen, georganiseerd door het Ministerie van Onderwijs. Het betreft het Certificaat van Pedagogische kennis en van Elementaire Pedagogische bekwaamheid die door vier van onze leerkrachten met sukses werden behaald, ter aanvulling van twee collega's die eveneens het certificaat tijdens het voorafgaande jaar hadden bekomen. We zijn ervan overtuigd dat we nog meer successen zullen bereiken om het CREDO voor onze uitmuntende prestaties waar te maken. Thierno KA Paedagogisch Directeur. Onze oprechte dank gaat naar onze peters en meters die deze leerlingen financieel (en soms meer) hebben begeleid voor het behalen van dit waardevol resultaat. Er rest ons nog een goede voortzetting te wensen aan de leerlingen die ons hebben verlaten, wetende dat U ze de weg naar een betere toekomst mogelijk heeft gemaakt. We zullen ze weerzien tijdens de oud-leerlingen dag! De laatste schoolweek Een drukke laatste week van het schooljaar met het opruimen en schoonmaken van de klassen door de leerlingen en de leerkrachten op juni, de Raad van Leerkrachten op 29 juni en de open deur dag van 30 juni, een extra beloning voor de top 3 van elke klas, alsook de overdracht van de rapporten aan de ouders. Enkele cijfers omtrent het schooljaar : 82.5% van de leerlingen zijn geslaagd en mogen overgaan 13% van de leerlingen zijn verplicht hun jaar over te doen 4.5% van de leerlingen werden uitgesloten omwille van meermaals dubbelen, weigeren van te leren of het totaal gebrek aan interesse vanwege de ouders De peters en meter van de basisschool ontvangen de rapporten via internet. Een tweede functionele waterput! Na het zoeken van drinkwater in de moestuin door een specialist in geohydrologie, werd een waterput gegraven voor het bewateren van bomen en groenten. Dank u Inès voor de deelname aan deze financiering.

6 TE NOTEREN: De afdeling "Graines de Cajou" (school voor dove kinderen) werft leerkrachten aan die gespecialiseerd zijn in de gebarentaal. Contact: DRINGEND: Zoals aangekondigd in de brief van 30 juni, zoeken we 20 peterschappen voor nieuwe dove kinderen uit de regio Casamance en het oosten van het land. Zij zullen opgevangen worden in het internaat om een schoolopleiding te kunnen volgen. Dit peterschap kost 75 per maand en omvat alle verblijfskosten van het kind. Caluna, belangrijkste partner sinds het ontstaan van de school voor dove kinderen, neemt het peterschap van ALLE nieuwe dove kinderen op zich. Zonder deze peterschappen zullen we niet in staat zijn om de financiële lasten van het internaat "Foyer des Cajous" te dragen en zullen we gedwongen worden om deze nieuwkomers uit afgelegen gebieden te weigeren. Aarzel niet voor meer inlichtingen en neem gerust contact op via SOS!!! Help ons om deze kinderen uit hun ellende, onwetendheid, minachting en verwaarlozing te redden!!! Foto van de maand Groene boomgaarden, overdekt met een dreigende lucht, typisch beeld van het regenseizoen in Senegal. Met vriendschap en genegenheid, Brigitte et Sophie - lescajoutiers@gmail.com België: BNP-Parisbas-Fortis n IBAN : BE SWIFT : GEBABEBB België : LZG (LERAARS ZONDER GRENZEN) voor fiskaal attest - IBAN BE BIC TRIOBEBB Met vermelding Gift Les Cajoutiers + uw NAAM Graag vermelding van uw adres om U te kunnen bedanken. France : Société Générale Les Cajoutiers France - FR BIC : SOGEFRPP Sénégal : SGBS Les Cajoutiers Mbour - IBAN SN BIC/SWIFT SGSNSNDA

Oktober2014. Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal. Einde van de bouw van de kleuterschool.

Oktober2014. Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal. Einde van de bouw van de kleuterschool. Niewsbrief45 Vereniging Oktober2014 Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal Einde van de bouw van de kleuterschool. De bouw van de eerste verdieping

Nadere informatie

Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers.

Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers. Vereniging Nieuwsbrief 62 September October 2018 Hallo allemaal! Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers. Uitslagen van de CM2 examen. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013

Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013 Vereniging Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal Hier zijn we weer met het nieuws van het einde van het schooljaar

Nadere informatie

Installatie van zonnepanelen door Electrabel-GDF Suez

Installatie van zonnepanelen door Electrabel-GDF Suez Vereniging Newsletter 54 September- October 2016 Hallo Meters, Peters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang, Senegal Na de rustige maanden juli en augustus hebben we

Nadere informatie

Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 52 Februari Maart April 2016 Vereniging Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Sorry voor de lange stilte, maar onze bezigheden op

Nadere informatie

Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal. Nieuwe Raad van Bestuur

Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal. Nieuwe Raad van Bestuur Nieuwsbrief 47 Januari-Februari 2015 Vereniging Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal Nieuwe Raad van Bestuur Op 20 februari werd de Raad van Bestuur

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal Vereniging Nieuwsbrief 38 Augustus September - October 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal Bij de aanvang van dit nieuwe schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 51 December 2015 Januari 2016 Vereniging Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Voor de vereniging Les Cajoutiers : Namens alle leden

Nadere informatie

Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal

Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal Nieuwsbrief 41 Vereniging Januari - Februari 2014 Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal In het begin van dit jaar is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 56. Vereniging. November - December 2016 Januari Beste Vrienden,

Nieuwsbrief 56. Vereniging. November - December 2016 Januari Beste Vrienden, Vereniging Nieuwsbrief 56 November - December 2016 Januari 2017 Beste Vrienden, Allereerst en vanwege het ganse team "Les Cajoutiers", wensen wij u een goed gevuld en gezond 2017! Hier volgt dan het laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 29. Beste vrienden, Partners, Peters en Meters!

Nieuwsbrief 20 29. Beste vrienden, Partners, Peters en Meters! Nieuwsbrief 20 29 Beste vrienden, Partners, Peters en Meters! Na deze lange winterperiode (regenseizoen in Senegal) zijn we hier weer met de laatste nieuwsjes van de vereniging en van de school «Les Cajoutiers».

Nadere informatie

Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 42 Vereniging Maart, April, Mei 2014 Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Brigitte en ik verontschuldigen ons jullie zo lang zonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 April 2013

Nieuwsbrief 35 April 2013 Vereniging Nieuwsbrief 35 April 2013 Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Met eigen rythme en vertrouwen gaat het senegalese leven hier haar eigen gang...

Nadere informatie

Newsletter 21 Novembre 2011

Newsletter 21 Novembre 2011 Newsletter 21 Novembre 2011 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden van Les Cajoutiers, We beginnen deze maand met het ontbrekende nieuws van de maand oktober :de presentatie van het personeel en vooral

Nadere informatie

Nieuwsbrief 61. Vereniging. Februari Maart April Mei - Juni Beste vrienden van Les Cajoutiers!

Nieuwsbrief 61. Vereniging. Februari Maart April Mei - Juni Beste vrienden van Les Cajoutiers! Vereniging Nieuwsbrief 61 Februari Maart April Mei - Juni 2018 Beste vrienden van Les Cajoutiers! Ik begin met me te verontschuldigen bij onze "vertrouwde lezers" voor de vertraging van deze editie! In

Nadere informatie

Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken...

Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken... Nieuwsbrief 57 Februari Maart April 2017 Vereniging Beste vrienden, Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken... Samenvatting van de Algemene

Nadere informatie

Welkom vrienden, partners, peters en meters!

Welkom vrienden, partners, peters en meters! Welkom vrienden, partners, peters en meters! Mei, de maand van de moeders onvervangbare moeders, de fiere vrouwen, de moedige echtgenotes, de harde maar tevens tedere harten van de families, de trouwe

Nadere informatie

Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het

Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het zeer bevredigend en heuglijk nieuws van de maand oktober te kunnen mededelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 Janvier 2013

Nieuwsbrief 33 Janvier 2013 Association Nieuwsbrief 33 Janvier 2013 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden van Les Cajoutiers de Warang Deze nieuwsbrief wordt gewijd aan een groot project dat net werd goedgekeurd door de bestuursleden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 Vereniging

Nieuwsbrief 30 Vereniging Nieuwsbrief 30 Vereniging October 2012 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Met genoegen nemen we, na een korte vakantiepauze, weer contact met U op. Wij hebben tijdens de vakantie

Nadere informatie

Bram Rumbaut (voorzitter), Bieke Thys (penningmeester), Eline Cauwenberghs (secretaris)

Bram Rumbaut (voorzitter), Bieke Thys (penningmeester), Eline Cauwenberghs (secretaris) Bollé Bollé vzw Kleinschalige en duurzame en ontwikkelingsprojecten in Tanzania Gevolgd door Donorinfo sinds: 2010 Project info Doelstelling Bollé Bollé werft fondsen voor duurzame en kleinschalige ontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang»

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Nieuwsbrief 34 Vereniging Februari - Maart 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Naar aanleiding van onze erg drukke activiteiten op het terrein,

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen,

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, De afgelopen weken bracht ik in Senegal door om er ons project Keur Tippi Senegal (het huis van het kind van Afrika) verder uit te werken. De hoofddoelstelling van ons project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE Hallo! Tijdens mijn laatste reis naar Senegal kreeg ik het gezelschap van Tamara Ceuterick, Daniël Haezebijt, Achilles De Pelecijn en mijn twee kinderen. Mijn reisgezelschap, die met hart en ziel de vzw

Nadere informatie

De vzw Kids for Uganda is een Belgische organisatie voor ontwikkelingshulp en ontwikkelingssamenwerking.

De vzw Kids for Uganda is een Belgische organisatie voor ontwikkelingshulp en ontwikkelingssamenwerking. Wat is de vzw Kids for Uganda? De vzw Kids for Uganda is een Belgische organisatie voor ontwikkelingshulp en ontwikkelingssamenwerking. De Oegandese kinderen werden als doelgroep uitgekozen, omdat het

Nadere informatie

vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 vzw KIDS FOR UGANDA Toekomststraat 50, 1930 Zaventem Ondernemingsnummer: 479 455 162

vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 vzw KIDS FOR UGANDA Toekomststraat 50, 1930 Zaventem Ondernemingsnummer: 479 455 162 vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 1 DE PROJECTEN Onze projecten Het bouwproject van de school verloopt volgens schema. De graafwerken die werden uitgevoerd door ons team vrijwilligers in 2006 wordt

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja,

Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja, Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja, We vonden dat het tijd werd dat we jullie, sponsors van ons project, op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

VZW TOOGAL DJANGUE SCHOOLPROJECT VOOR KANSARME KINDEREN IN SENEGAL NIEUWSBRIEF MAART 2015

VZW TOOGAL DJANGUE SCHOOLPROJECT VOOR KANSARME KINDEREN IN SENEGAL NIEUWSBRIEF MAART 2015 1 Beste Vrienden! Jullie zullen waarschijnlijk zeggen eindelijk een nieuwsbrief, maar wij hebben niet stil gezeten. Vanuit Senegal, hebben we wat nieuws te vertellen. Onze eerste beschermelingen Ndiémé

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn.

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. Secretariaat: Bankrekening: Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. deliana.gg@live.nl Giften aan Stichting WATER KvK02/626219 zijn belasting aftrekbaar ANBI beschikking Augustus 2009.

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Stichting TalentGift. Beleidsplan /5

Stichting TalentGift. Beleidsplan /5 Stichting TalentGift Beleidsplan 2017-2018 1/5 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Statutaire doelstelling... 3 2.2 Winstoogmerk... 4 2.3 Bestemming... 4 3. Beleid... 4 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

de laatste brief over van de schoolactiviteiten de zaken die ermee samenhangen, werd deze maand het studieritme weer opgenomen Rechts

de laatste brief over van de schoolactiviteiten de zaken die ermee samenhangen, werd deze maand het studieritme weer opgenomen Rechts Van harte welkom vrienden, partners,,peters en meters! Hier zijn we dan weer met het nieuws van de maand november. Na de laatste brief over het hernemen van de schoolactiviteiten en de zaken die ermee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 Vereniging

Nieuwsbrief 29 Vereniging Nieuwsbrief 29 Vereniging Juli 2012 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden, Hier zijn we dan met een speciale editie "Open Lucht Center". Dank zij het team (zie foto hieronder): 5 scoutsmeisjes uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel 21 ste eeuw leren Bovenbouw (5-8) Overig Algemeen / Persoonlijke noot Inmiddels zijn we bijna 2 weken op weg en iedereen is goed begonnen, dat is

Nadere informatie

Alle handen van de cursisten van de cursus Permaculture in januari 2018

Alle handen van de cursisten van de cursus Permaculture in januari 2018 Jaarverslag 2017 /2018 Alle handen van de cursisten van de cursus Permaculture in januari 2018 www.greenschoolhaiti.com IBAN: NL82 TRIO 0198308078, BIC: TRIONL2U, KVK: 37164533 Pagina 1 Hartelijk dank!

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

DE REALISATIES VAN RAINBOW4KIDS SINDS DE START IN DECEMBER 2006

DE REALISATIES VAN RAINBOW4KIDS SINDS DE START IN DECEMBER 2006 HOE HET GROEIDE DE REALISATIES VAN RAINBOW4KIDS SINDS DE START IN DECEMBER 2006 Sinds de start van het project Rainbow4kids in december 2006 werd er al heel wat gerealiseerd. Dankzij de steun van talloze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Donderdag 22 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR

Donderdag 22 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Donderdag 22 maart 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Wereldwaterdag - Basisschool Heiende, Lokeren Geachte directeur en leerkrachten, Geachte burgemeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in november en december 6 november Bijeenkomst leerlingenraad (2) 7 en 9 november Voorlopig advies gesprekken groep 8 9 november Feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR 2018-2019 Versie 2018 0305 Naam leerling Voornaam leerling Geboortedatum leerling Vorige school KLAS WAARVOOR INGESCHREVEN WORDT 1A 3EC4 4EC4 5EMT 3STW 3HZ 1La 3EC5

Nadere informatie

Projectvoorstel CFP. Verbeteren van het onderwijs in 27 scholen en 5 alfabetiseringscentra ( ) CDI-Bwamanda

Projectvoorstel CFP. Verbeteren van het onderwijs in 27 scholen en 5 alfabetiseringscentra ( ) CDI-Bwamanda Projectvoorstel CFP Verbeteren van het onderwijs in 27 scholen en 5 alfabetiseringscentra (2011-2013) CDI-Bwamanda Noordelijke Evenaarsprovincie en Bandundu, D.R. Congo CFP Referentie: 12-cdi-2;def;scholen-Congo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden Financiële steun voor:

Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden Financiële steun voor: Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Oprichting van en steun aan sociale en educatieve projecten in de Derde Wereld Gevolgd door Donorinfo sinds: 2007 02/738 08 08 econ.secretariat@jesuites.be

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL Rekeningnummer: 1581.58.431 www.be4all.nl KVK Brabant 51183943

be all all Stichting BE4ALL Rekeningnummer: 1581.58.431 www.be4all.nl KVK Brabant 51183943 juni 0 Lieve Be4all-sponsors, friends en iedereen die Be4all een warm hart toedraagt, Pagina Inhoud: Brief van Hetty Een kijkje in de financiën Even voorstellen... en natuurlijk... Foto s! Wat vliegt de

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Leerkrachten kijken deze week hoeveel complimenten ze aan kinderen geven (en wellicht aan ouders of aan elkaar...)

Leerkrachten kijken deze week hoeveel complimenten ze aan kinderen geven (en wellicht aan ouders of aan elkaar...) Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 31 Nieuwsbrief 17 mei 2019 PBS/Dalton De week van 20 mei staat veiligheid centraal: Zet je fiets in het

Nadere informatie

Bollé Bollé vzw. De missie van Bollé Bollé. Wat doet Bollé Bollé? Hoe kan jij Bollé Bollé helpen?

Bollé Bollé vzw. De missie van Bollé Bollé. Wat doet Bollé Bollé? Hoe kan jij Bollé Bollé helpen? Kleinschalige en duurzame en ontwikkelingsprojecten in Tanzania Gevolgd door Donorinfo sinds: 2010 +32 4857584 39 info@bollebolle.be http://www.bollebolle.be PDF versie Doe een gift Project info De missie

Nadere informatie

De missie van Solidagro. Wat doet Solidagro?

De missie van Solidagro. Wat doet Solidagro? Recht op voedsel, door het bevorderen van ontwikkelingssamenwerking tussen volkeren in een geest van wederzijds respect en solidariteit Gevolgd door Donorinfo sinds: 2005 03/777 2015 info@solidagro.be

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

OLVA De Meersen. Een school waar ieder het geluk plukt. OLVA DE MEERSEN

OLVA De Meersen. Een school waar ieder het geluk plukt. OLVA DE MEERSEN OLVA De Meersen Een school waar ieder het geluk plukt. OLVA DE MEERSEN ontwerp folder: spoetnik.be (pieterjan lefever) 0476 70 10 98 druk: vcp graphics 3 Olva De Meersen In elke basisschool: leren kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief KetaKeti. KETAKETI vzw Kerkstraat 15 B-8340 Damme. Schoolproject Melamchighyang Himalaya Nepal. www.ketaketi.

Nieuwsbrief KetaKeti. KETAKETI vzw Kerkstraat 15 B-8340 Damme. Schoolproject Melamchighyang Himalaya Nepal. www.ketaketi. Mei 2011 Namasté, Beste vrienden, Met een beetje schaamrood op de wangen stellen we vast : 'alweer een jaar verstreken...sinds de laatste nieuwsbrief'... Maar dit wil niet zeggen dat we stil gezeten hebben:

Nadere informatie

Activiteiten ter verbetering van de. maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op. een grotere integratie van (vroeg)doven

Activiteiten ter verbetering van de. maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op. een grotere integratie van (vroeg)doven Activiteiten ter verbetering van de maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op een grotere integratie van (vroeg)doven in de horende maatschappij: actieplan. April 1998 Auteurs

Nadere informatie

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie.

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Vakantie Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten

Nadere informatie

JOUW SCHOOl! Romana, 13 jaar, Klas 1 havo/vwo. NIEUW GEBOUW in 2012!

JOUW SCHOOl! Romana, 13 jaar, Klas 1 havo/vwo. NIEUW GEBOUW in 2012! JOUW SCHOOl! Romana, 13 jaar, Klas 1 havo/vwo NIEUW GEBOUW in 2012! Spiksplinternieuw Als je in augustus 2012 op het Maerlant in de brugklas zit, ben je de eerste gebruiker van een gloednieuw gebouw. Via

Nadere informatie

Juni. Belangrijke data:

Juni. Belangrijke data: 07-06-2019 Belangrijke data: Juni 10 juni 2e Pinksterdag Alle leerlingen vrij 12 juni Buitenspeeldag 14:00 t/m 16.30 voor onze school 26 juni schoolreis 1 t/m 6 28 juni studiedag Alle leerlingen vrij 11

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar VOORWOORD Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2015-2016 Ondertussen hebben we al ons derde werkjaar als VZW er op zitten. Ook nu kunnen we met een tevreden blik terugkijken. De Cava was terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Een prachtige uitslag op de Eindtoets (cito); Hulde!

Een prachtige uitslag op de Eindtoets (cito); Hulde! Per Omgaande, 17-5 - 19 nummer 10 Beste ouders, De kinderen hebben hard gewerkt en veel plezier gemaakt. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de afgelopen periode en de ontwikkelingen die momenteel gaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk In de kleutergroepen

De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk In de kleutergroepen De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk worden in de groepen 1 t/m 8 Bijbelverhalen verteld rondom het thema Heb je lef? (voor thema uitleg: zie hieronder). De Bijbelverhalen die verteld kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school:

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Het waren weer boeiende weken op onze school! Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Wist je dat onze kleuters en leerlingen de meest voorkomende zwammen, planten en dieren uit onze

Nadere informatie

Om de school te helpen bij het voeren van een zorg- en gelijke onderwijskansenbeleid

Om de school te helpen bij het voeren van een zorg- en gelijke onderwijskansenbeleid Een geïntegreerd zorg- en gelijke onderwijskansenbeleid Leidraad bij het stappenplan Sinds 1 september 2012 is elke school verplicht een geïntegreerd zorg- en gelijke onderwijskansenbeleid te voeren. Dit

Nadere informatie

Ik vind dat een secundaire school...

Ik vind dat een secundaire school... Bevraging GO! Ouders: gezonde snacks en dranken in secundaire school 1 In september 215 organiseerde GO! Ouders een bevraging bij ouders omtrent het aanbieden van snacks en dranken in de secundaire school.

Nadere informatie

Peetouderschap Cunina is dringend op zoek naar peetouders (30 /mnd) voor kinderen in Nepal, Haïti,Filipijnen en Oeganda

Peetouderschap Cunina is dringend op zoek naar peetouders (30 /mnd) voor kinderen in Nepal, Haïti,Filipijnen en Oeganda Cunina vzw Peterschappen en projecten voor onderwijsverbetering in het zuiden Gevolgd door Donorinfo sinds: 2006 Project info Doelstelling Cunina is een Vlaamse onafhankelijke ontwikkelingsorganisatie.

Nadere informatie

E-nieuwsbrief. Propere Schoolomgeving. Inleiding

E-nieuwsbrief. Propere Schoolomgeving. Inleiding E-nieuwsbrief Propere Schoolomgeving J A A R G A N G 1, N R. 1 Inleiding N O V E M B E R 2 0 1 0 De stad Vilvoorde beseft dat er jammer genoeg vaak heel wat zwerfvuil aanwezig is in de schoolomgevingen.

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB Je bent student. Je zoekt een studentenjob. Je gaat naar een interimkantoor. Daar moet je je eerst inschrijven en dan kan je een job krijgen. Wat moet je doen? 1. Vul het inschrijvingsformulier in op blad

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

HEBBEN KINDEREN EN JONGEREN IN MOEILIJKHEDEN OOK EEN PLAATS.

HEBBEN KINDEREN EN JONGEREN IN MOEILIJKHEDEN OOK EEN PLAATS. IN EEN WERELD IN VERANDERING, HEBBEN KINDEREN EN JONGEREN IN MOEILIJKHEDEN OOK EEN PLAATS. OPROEP VOOR PROJECTEN 2017 AWARDSPROGRAMMA IN EEN WERELD IN VERANDERING, HEBBEN KINDEREN EN JONGEREN IN MOEILIJKHEDEN

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Geachte ouders, verzorgers,

Geachte ouders, verzorgers, Basisschool St. Caecilia, Schoolmeesterstraat 2, 5056 KK Berkel-Enschot tel.: 013-5331360 Postadres: Postbus 9, 5056 ZG Berkel-Enschot E-mail: caecilia@bs-caecilia.nl Geachte ouders, verzorgers, Bij deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

KB-TP/ /02 Brussel, 22 april Aan de directies en het onderwijzend personeel van de secundaire onderwijsinstellingen,

KB-TP/ /02 Brussel, 22 april Aan de directies en het onderwijzend personeel van de secundaire onderwijsinstellingen, KB-TP/ 2008-2009 06/02 Brussel, 22 april 2009 Aan de directies en het onderwijzend personeel van de secundaire onderwijsinstellingen, Betreft : Bekwaamheidsexamen directie secundair onderwijs Ik heb de

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag Stichting Follow your Sun 2017

Inhoudelijk jaarverslag Stichting Follow your Sun 2017 FOLLOW YOUR SUN ONTDEK JOUW ZON GELOOF IN JEZELF EN STRAAL Ruim honderd kinderen ontdekten hun talenten en ontwikkelden meer zelfvertrouwen tijdens de 10-delige Follow your Sun lessenreeksen Inhoudelijk

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - nov. 2017. nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL 8 oktober 2017 vond het wijkenfestival plaats in het voormalig Mondial college aan de streekweg.

Nadere informatie