Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken..."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 57 Februari Maart April 2017 Vereniging Beste vrienden, Hier zijn we weer met veel nieuws van de afgelopen 3 maanden en beginnen met belangrijke structurele zaken... Samenvatting van de Algemene Vergadering van de Vereniging. Het financieel bilan van 2016 is positief, met een overschot van 5488,00 in de kassa (zie bilan hieronder). We moeten echter nauwlettend en alert blijven toezien op de uitgaven. Op het totaal aantal schoolkinderen in 2016/2017 (652), zijn er 303 geparraineerd en 349 niet geparraineerd. Bijgevolg voldoet het inkomen van peterschappen alleen de salarissen, de kosten van onze 42 medewerkers en de administratieve kosten. Dit tekort aan peterschappen dwingt ons om de uitgaven voor schoolbenodigdheden, uitrustingen voor de klassen, de tuin, de steun en de medische zorgen van de families met de niet gespecifieerde giften van sponsors te dekken... Voor het schooljaar 2016/2017, werd de bijdrage van de ouders hernieuwd : (1,50 /kind/maand) voor deelname aan de kantinekosten en het schoolvervoer. Deze bijdrage geldt niet voor kinderen uit gezinnen met ernstige financiële problemen. Zo ontvangen we dus een collectieve inbreng van ongeveer 646 /maand, wat een minimale tussenkomst betekent voor het vervoer en de kantinekosten. Met deze bijdrage willen we de ouders bewust maken van het feit dat de peterschappen alleen niet alles kan dekken, en dat ook zij zich een heel klein beetje moeten inzetten voor de opvoeding van hun kinderen.

2 RECAPITULATIF BUDGET 2016 ( euros) # Projet Nom du projet Frais Sponsor Recettes Solde 70 Agrandissement Cuisine Aide Oulimata et ses triplés Ateleirs des sourds Ateleirs Taki'Art Bus 3ème grand Bus Charly Bus Manguiers Bus Philippe (ex Cajoutiers) Bus 4ème grand Cantine janvier à juin Cantine scolaire 2016/ Classe trisomiques Ecole des sourds Dara Dieye Ecole Sourds Matar Diouf Dakar Equipement classes Equipement Classes des sourds FdC - Internat Fournitures école Frais administratifs Général (dons non spécifiques) Inauguration Ecole 07/12/ Informatique et solaire Jardin Judo Médical Aide Association Opération Khadidiatou Sylla Pied bot Personnel Ecole Sourds, formation, TP, Poulailler Poules ponseuses - construction et démarrage Salaires Katrien Salaires, formation et charges salariales SDE Sport extra scolaire FOOT Support Famille Support famille Dado Diallo, handicapée Support famille Diouma Faye Support famille Khady Diouf Support famille Ndeye Gnagna Sow Support famille Ousmane&Malado&..Diallo Support famille Samba Guèye Support pension Babacar Sène Revenus parrains Participation parents 1000F/mois et payants Enfants payants Total Synthèse budget 2016 RECONDUCTION 2015 Parrainages Dons non spécifiques Dons projets Participation Elèves Recettes Synthèse budget 2016 RECONDUCTION Parrainages Dons non spécifiques Dons projets Participation Elèves Recettes Total reçu Total dépenses Total construction 6 - Total dépensé Total en caisse au 31/12/

3 Leraren zonder Grenzen (LzG) in België. LZG is een organisatie die contacten onderhoudt tussen NGO's en de belgische staat. Sinds 1 januari 2017 zijn we partners en kunnen de belgische p(m)eters en sponsors van "Les Cajoutiers", die via LzG storten (i.p.v. KBS of Fortis), een fiskaal aftrekbaar certificaat bekomen. Hiervoor vult U de storting als volgt in : "Leraars zonder Grenzen" IBAN BE (BIC:TRIOBEBB) met vermelding : gift voor LzG-project "Les Cajoutiers" + uw naam. In februari van het daaropvolgend kalenderjaar krijgt U een fiskaal attest, waarop de optelsom van alle gifte/stortingen tijdens het kalenderjaar 2017 staan vermeld. Carnaval Vastenavond werd, zoals gebruikelijk, gevierd met de kleine en grote dove kinderen van "Graines de Cajou" en "Fleurs de Cajou" : vermomming, parade in het dorp, verkiezing van beste vermomming, dans en tam-tam. Onze legkippen Aankomst van het tweede lot van 350 "leg" kuikens op 24 februari. Het eerste lot begint winst op te leveren... Dit laat ons toe om eieren te voorzien voor de kleuters, om het frekwent voorkomend tekort aan protéine bij ondervoede kinderen uit arme gezinnen te compenseren.

4 Ontluikende geniëen De leerlingen van het 6de jaar deden het opmerkelijk goed in de wedstrijden "ontluikende genieën" die, volgens het officiële planningschema van Nationale Opvoeding, plaats vinden op woensdagmiddag. Onze leerlingen haalden de kwartfinales, maar kwamen, helaas, 10 punten tekort om de halve finales te bereiken. Deze ontmoetingen laten ons toe het niveau van onze leerlingen en onze schoolgroep te evalueren. Dank aan de toezichthouders voor hun toewijding! Het internaat «Foyer des Cajous» De 15 dove kinderen van het internaat doen het goed en hun vorderingen op schoolgebied, communicatie en gedrag zijn indrukwekkend. Er blijft nog één jongetje te parraineren. De betrokken toezichthouders presteren opmerkelijk in het begeleiden van de kinderen die hen worden toevertrouwd. Voor het schooljaar zijn we op zoek naar 15 nieuwe peters voor jonge dove kinderen, die ons zullen vervoegen uit de regio Casamance en andere uithoeken van Senegal. Ook moeten meer stapelbedjes, kasten, tafels en banken worden gemaakt (door de plaatselijke schrijnwerker), dus donaties zijn ook welkom Bezoeken waar we zoveel van houden! Peter Louis kwam ons terug bezoeken met een nieuwe partij "bananendozen" gevuld met materialen voor de school. Dank zij zijn connecties met Brussels Airlines, werd het transport gratis verzorgd.

5 Katrien en haar familie werden tijdens hun vacantie in Warang met vreugde onthaald door de dove kinderen en het ganse team. Tijdens haar 2 jaar "dienst" wist Katrien een nauwe en affectieve band te creëren met "Graines de Cajou". Samen met Katrien kwamen twee meters, Patricia en Kristin, ons bezoeken voor een operatie ingreep aan de klompvoet van Awa Khadiatou Silla, dove leerling van de klas CE1. DANK U om deze dure operatie, die de moeder van Awa nooit had kunnen financieren, mogelijk te maken. Wies en Ludo Sinds dit schooljaar zijn p(m)eter Wies en Ludo uit het naburige dorp Nianing, nauw betrokken bij "Les Cajoutiers". Hiernaast het prachtige haakwerk dat Wies met dove studenten wist te realiseren en dat aan de leerlingen door loting werd aangeboden. Dank U voor dit prachtige werk en uw genegenheid voor de kinderen! Het echtpaar schonk ons ook twee "zwarte" borden voor de klassen van "Fleurs de Cajou" (onze leer-lingen met het Down-syndroom) en voor het internaat "Foyer de Cajou, voor het toezicht op huiswerk 's avonds. Hartelijk dank voor deze prachtige geschenken!

6 Regine, van de Caluna Vereniging, en Nicole, meter van 3 dove kinderen, kwamen op bezoek in maart. Ze namen deel aan verschillende activiteiten van "Graines de Cajou" en bezochten families van sommige van hun petekinderen, na akkoord van de Heer Kâ, Pedagogisch Directeur, Dank u voor jullie steun! Sylvine kwam dit jaar met haar ouders terug om haar 15 dagen lentevakantie te besteden aan onze kleuters. Eén jaar geleden bezorgde zij ons kimono's voor de judo. Dit jaar hielp ze 2 leerkrachten van de midden en de grote kleuterafdeling. HARTELIJK DANK VOOR JE STEUN! Eric kwam terug om meer dan 3 weken met Brigitte door te brengen en ook dit keer bracht hij zijn voormiddagen op school door, om het administratief personeel te helpen bij de voortzetting van hun opleiding in het beheer van de data software. Hij onderzocht ook de werking van de pomp van de waterput die met zonnepanelen werkt, en het probleem zou opgelost moeten zijn bij zijn terugkomst na het regenseizoen. DANK U..... en tot binnenkort! Diane, schoolhoofd en meter van twee kinderen en haar nicht Ines, lerares, kwamen uit België om Les Cajoutiers te bezoeken. Ines had Paaseieren verkocht om ons te helpen bij de financiering van de 2e waterput. Een aangenaam verblijf werd hen voorbehouden, met inbegrip van de ontdekking van het mooie land!

7 Terugkeer van Liesbeth Na het verblijf met haar klas in Warang van vorig jaar (schoolreis van de school "De Brug"), is Liesbeth erin geslaagd om met haar ganse familie naar Senegal te reizen! Hendrik (haar vader), Ingrid (haar moeder) en Eef (haar zus) kwamen de plaats bezoeken die hun dochter zeer had bekoord... Uiteraard werd een mooi programma op touw gezet in combinatie met de schoolactiviteiten. Liesbeth en Eef hebben hun verblijf verlengd ten dienste van de kinderen van Les Cajoutiers, om er de volgende ontspanningsactiviteiten te organiseren: Het Paasweekend werd in het internaat van de dove kinderen geanimeerd met knutselwerk, schilderen en... veel gelach!!! Bedankt Liesbeth en Eef voor deze gelukkige momenten!

8 «Sing for Sénégal» Een groep van Fac-vrienden uit Leuven : Arno, Lieselot, Fransisca, Donkor, Ekaterina, Mumulides, Habiba, Ayman en CHARLOTTE, initiatiefneemster van deze happening, hebben op 10 Maart jl. te Antwerpen een avond georganiseerd ten voordele van Les Cajoutiers. 700 werden verzameld om ons project te steunen. Een hartelijke dank aan Charlotte en haar vrienden voor het enthousiasme en de energie ten voordele van onze kinderen! Kleine acteurs in wording??? In het kader van de nieuwe film "Toucouleurs" van Philippe Godeau met Omar SY in de hoofdrol, kwam de directice van de casting 2 maal naar de school om er in het 5de en 6de leerjaar, potentiële talenten te ontdekken die voldoen aan hun criteria. Een kleine groep van vijf leerlingen werd geselecteerd en we verwachten met ongeduld het resultaat van de casting! Op zoek naar partners voor het opleidingscentrum van jonge doven "Les Ateliers des Cajous". Tijdens de afgelopen maanden bracht Sophie veel tijd en energie door om potentiële partners te contacteren voor dit project, dat een echte doorbraak betekent voor dove jongeren van deze regio. Hopelijk zal deze investering vruchten afwerpen en zal ook dit ambachtelijk opleidingscentrum snel het daglicht zien. Voor meer informatie is een volledig dossier met 2D en 3D plannen op aanvraag beschikbaar. Open deur dagen... met het overhandigen van de rapporten aan de ouders op vrijdag 24 maart, de dag van de paasvakantie. Dit is een bevoorrecht moment voor overleg tussen de leraar en de ouders, dat tevens toelaat om de ouders nog meer te sensibiliseren voor hun rol in de opvoeding van hun kinderen.

9 Dag van de oud-leerlingen Welcome en intro door Sophie Een oud-leerlingen dag werd ingevoerd om het contact te onderhouden met onze oudleerlingen en om het verder verloop van hun loopbaan te volgen. We vonden elkaar dus terug in de school op zaterdag 25 Maart voor een gezellig samenzijn en om de meest verdienstelijken te belonen. Een vriendenkring van oudleerlingen werd gecreëerd. Er werd tevens besloten om jaarlijks de eerste zaterdag van de paasvakantie voor deze gelegenheid voor te behouden. Meest verdienstelijke: Awa Sy met 17.5/20 in het 6de leerjaar. BRAVO et DANK aan de p(m)eters Anna et Phil Watkins! Gedeelde maaltijd : Rijst met kip! Kwis zesde jaar tegen de Anciens.

10 Teambuilding! Het is niet altijd eenvoudig om een goede teamgeest te bekomen tussen doven en horende personen, die bovendien verschillen op gebied van onderwijs, ethniek, cultuur, enz. Eén ding is zeker: zowel de doven als horende begeleiders en leerkrachten werden allen in dienst genomen om zich bezig te houden met de opvoeding van dove kinderen, zowel in de school als in het internaat. Het is rond dit thema dat Mansour Diallo, vice-voorzitter van Les Cajoutiers, een 2-daagse Teambuilding organiseerde in de herberg "Le Kenkeni" te Warang. Specifieke groepsoefeningen en openhartige gesprekken hebben het team toegelaten om een grote stap voorwaarts te maken en zich meer verenigd te voelen dan ooit. Ze beseffen nu dat, in een echt team, iedereen een rol te spelen heeft en dat solidariteit van essentieel belang is. Dit naar het voorbeeld van de ganzen die in "V" vliegen en de solidariteit van een groep symboliseren. Ondertussen heeft onze peter Sambodj Bodj "vrijwilligers " aangeworven om te zorgen voor de kinderen in het internaat tijdens deze 36 uur Teambuilding. Voor onze teugkeer hadden ze een verrassingsfeestje bedacht met sketches, veel omhelzingen, fruitsap en donuts. Dank voor dit mooie moment!

11 En last but not least : wij hebben nood aan GROTE BOEKEN voor de klas van de dove kinderen en kinderen met het Downsyndroom. Zomogelijk boeken met grote beelden en weinig tekst. Bij voorbaat dank. Beeld van de maand. Met genegen vriendschap, Brigitte et Sophie lescajoutiers@gmail.com B : BNP-Parisbas-Fortis n IBAN : BE !!! OPGELET : NIEUW : LzG vervangt KBS!!! SWIFT : GEBABEBB B : LzG (LERAARS ZONDER GRENZEN) fiskaal aftrekbaar IBAN BE BIC TRIOBEBB Met vermelding GIFT «Les Cajoutiers» + UW NAAM Graag met vermelding van uw mail adres, om ons toe te laten U te bedanken F : Société Générale Les Cajoutiers France FR BIC : SOGEFRPP Sénégal : SGBS Les Cajoutiers Mbour - IBAN SN BIC/SWIFT SGSNSNDA

Oktober2014. Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal. Einde van de bouw van de kleuterschool.

Oktober2014. Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal. Einde van de bouw van de kleuterschool. Niewsbrief45 Vereniging Oktober2014 Hello Meters, Peters, Partners envrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Sénégal Einde van de bouw van de kleuterschool. De bouw van de eerste verdieping

Nadere informatie

Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 52 Februari Maart April 2016 Vereniging Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Sorry voor de lange stilte, maar onze bezigheden op

Nadere informatie

Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers.

Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers. Vereniging Nieuwsbrief 62 September October 2018 Hallo allemaal! Bij de start van dit schooljaar brengen we U de laatste nieuwsjes van onze schoolgroep Les Cajoutiers. Uitslagen van de CM2 examen. Ook

Nadere informatie

Bij deze illustreren we met veel genoegen de prestaties en de activiteiten van "Les Cajoutiers" gedurende de afgelopen twee maanden. Veel leesgenot!

Bij deze illustreren we met veel genoegen de prestaties en de activiteiten van Les Cajoutiers gedurende de afgelopen twee maanden. Veel leesgenot! Vereniging Nieuwsbrief 58 Mei - Juni 2017 Hallo lieve Vrienden, Hopelijk is de zomer voor jullie goed begonnen ;-) Bij de aanvang van deze schoolvakantie blijft de administratie van Les Cajoutiers in het

Nadere informatie

Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal

Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal Nieuwsbrief 41 Vereniging Januari - Februari 2014 Met onze waardering aan alle Meters, Peters, Partners et vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal In het begin van dit jaar is er

Nadere informatie

Installatie van zonnepanelen door Electrabel-GDF Suez

Installatie van zonnepanelen door Electrabel-GDF Suez Vereniging Newsletter 54 September- October 2016 Hallo Meters, Peters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang, Senegal Na de rustige maanden juli en augustus hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 29. Beste vrienden, Partners, Peters en Meters!

Nieuwsbrief 20 29. Beste vrienden, Partners, Peters en Meters! Nieuwsbrief 20 29 Beste vrienden, Partners, Peters en Meters! Na deze lange winterperiode (regenseizoen in Senegal) zijn we hier weer met de laatste nieuwsjes van de vereniging en van de school «Les Cajoutiers».

Nadere informatie

Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013

Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013 Vereniging Nieuwsbrief 37 Juni- Juli 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers de Warang in Sénégal Hier zijn we weer met het nieuws van het einde van het schooljaar

Nadere informatie

Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal. Nieuwe Raad van Bestuur

Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal. Nieuwe Raad van Bestuur Nieuwsbrief 47 Januari-Februari 2015 Vereniging Hallo meters, peters, sponsors en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers in Warang, Senegal Nieuwe Raad van Bestuur Op 20 februari werd de Raad van Bestuur

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 51 December 2015 Januari 2016 Vereniging Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Voor de vereniging Les Cajoutiers : Namens alle leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 56. Vereniging. November - December 2016 Januari Beste Vrienden,

Nieuwsbrief 56. Vereniging. November - December 2016 Januari Beste Vrienden, Vereniging Nieuwsbrief 56 November - December 2016 Januari 2017 Beste Vrienden, Allereerst en vanwege het ganse team "Les Cajoutiers", wensen wij u een goed gevuld en gezond 2017! Hier volgt dan het laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 April 2013

Nieuwsbrief 35 April 2013 Vereniging Nieuwsbrief 35 April 2013 Welkom Meters, Peters, Partners en vrienden van de vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Met eigen rythme en vertrouwen gaat het senegalese leven hier haar eigen gang...

Nadere informatie

Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal

Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Nieuwsbrief 42 Vereniging Maart, April, Mei 2014 Hallo Meters, Sponsors, Partners en vrienden van de Vereniging Les Cajoutiers te Warang in Senegal Brigitte en ik verontschuldigen ons jullie zo lang zonder

Nadere informatie

Newsletter 21 Novembre 2011

Newsletter 21 Novembre 2011 Newsletter 21 Novembre 2011 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden van Les Cajoutiers, We beginnen deze maand met het ontbrekende nieuws van de maand oktober :de presentatie van het personeel en vooral

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal Vereniging Nieuwsbrief 38 Augustus September - October 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers» te Warang in Sénégal Bij de aanvang van dit nieuwe schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het

Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het Lieve vrienden, partners, peters & meters! In de hoop dat jullie allen in een uitstekende gezondheid verkeren, ben ik blij U het zeer bevredigend en heuglijk nieuws van de maand oktober te kunnen mededelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 61. Vereniging. Februari Maart April Mei - Juni Beste vrienden van Les Cajoutiers!

Nieuwsbrief 61. Vereniging. Februari Maart April Mei - Juni Beste vrienden van Les Cajoutiers! Vereniging Nieuwsbrief 61 Februari Maart April Mei - Juni 2018 Beste vrienden van Les Cajoutiers! Ik begin met me te verontschuldigen bij onze "vertrouwde lezers" voor de vertraging van deze editie! In

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Hoog bezoek in Kasseba! Lees meer hierover in deze nieuwsbrief. Een vruchtbaar jaar!

Nieuwsbrief maart Hoog bezoek in Kasseba! Lees meer hierover in deze nieuwsbrief. Een vruchtbaar jaar! Nieuwsbrief maart 2014 Een vruchtbaar jaar! Hoog bezoek in Kasseba! Lees meer hierover in deze nieuwsbrief. 2013 was een erg goed jaar voor Kasseba. We kunnen het niet langer hebben over het 'schooltje'

Nadere informatie

Welkom vrienden, partners, peters en meters!

Welkom vrienden, partners, peters en meters! Welkom vrienden, partners, peters en meters! Mei, de maand van de moeders onvervangbare moeders, de fiere vrouwen, de moedige echtgenotes, de harde maar tevens tedere harten van de families, de trouwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 Janvier 2013

Nieuwsbrief 33 Janvier 2013 Association Nieuwsbrief 33 Janvier 2013 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden van Les Cajoutiers de Warang Deze nieuwsbrief wordt gewijd aan een groot project dat net werd goedgekeurd door de bestuursleden

Nadere informatie

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang»

Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Nieuwsbrief 34 Vereniging Februari - Maart 2013 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging «Les Cajoutiers de Warang» Naar aanleiding van onze erg drukke activiteiten op het terrein,

Nadere informatie

de laatste brief over van de schoolactiviteiten de zaken die ermee samenhangen, werd deze maand het studieritme weer opgenomen Rechts

de laatste brief over van de schoolactiviteiten de zaken die ermee samenhangen, werd deze maand het studieritme weer opgenomen Rechts Van harte welkom vrienden, partners,,peters en meters! Hier zijn we dan weer met het nieuws van de maand november. Na de laatste brief over het hernemen van de schoolactiviteiten en de zaken die ermee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 Vereniging

Nieuwsbrief 29 Vereniging Nieuwsbrief 29 Vereniging Juli 2012 Hallo Meters, Peters, Partners en vrienden, Hier zijn we dan met een speciale editie "Open Lucht Center". Dank zij het team (zie foto hieronder): 5 scoutsmeisjes uit

Nadere informatie

Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja,

Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja, Beste vrienden en sympathisanten van ons project Hope For The Children in Cambodja, We vonden dat het tijd werd dat we jullie, sponsors van ons project, op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09. Welkom vrienden, Partners, Peters en Meters!

Nieuwsbrief 09. Welkom vrienden, Partners, Peters en Meters! Nieuwsbrief 09 Welkom vrienden, Partners, Peters en Meters! Voor de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar 2009-2010, heb ik het eervol genoegen het woord over te laten aan de voorzitter, die voor onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE Hallo! Tijdens mijn laatste reis naar Senegal kreeg ik het gezelschap van Tamara Ceuterick, Daniël Haezebijt, Achilles De Pelecijn en mijn twee kinderen. Mijn reisgezelschap, die met hart en ziel de vzw

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 Vereniging

Nieuwsbrief 30 Vereniging Nieuwsbrief 30 Vereniging October 2012 Hello Meters, Peters, Partners en vrienden van de Vereniging Met genoegen nemen we, na een korte vakantiepauze, weer contact met U op. Wij hebben tijdens de vakantie

Nadere informatie

Assumptanieuwsbrief medewerkers

Assumptanieuwsbrief medewerkers JAARGANG 2 NUMMER 2 Assumptanieuwsbrief medewerkers december 2009 Voorwoord In dit nummer Toespraak directeur Foto s oud-leerlingendag Kersttoneel Hallo iedereen, we kijken in dit nummer terug op een geslaagde

Nadere informatie

vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 vzw KIDS FOR UGANDA Toekomststraat 50, 1930 Zaventem Ondernemingsnummer: 479 455 162

vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 vzw KIDS FOR UGANDA Toekomststraat 50, 1930 Zaventem Ondernemingsnummer: 479 455 162 vzw Kids for Uganda Jaarverslag 2010 1 DE PROJECTEN Onze projecten Het bouwproject van de school verloopt volgens schema. De graafwerken die werden uitgevoerd door ons team vrijwilligers in 2006 wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Niewsbrief 19. Hello Vrienden, Partners, Peters en Meters!

Niewsbrief 19. Hello Vrienden, Partners, Peters en Meters! Niewsbrief 19 Hello Vrienden, Partners, Peters en Meters! Hier ben ik met het nieuws van het einde van het schooljaar. Na deze nieuwsbrief zullen de kinderen met vakantie zijn tijdens het drie maanden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!!

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!! 1 Beste ouder(s), Het derde trimester is nog maar pas van start gegaan en daar zijn wel al opnieuw met een nieuwsbrief. Inderdaad de meimaand staat voor de deur En zoals steeds is de meimaand een drukke,

Nadere informatie

WERKT AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR KINDEREN IN TOGO

WERKT AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR KINDEREN IN TOGO Nieuwsbrief n 5 nov. 2012 WERKT AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR KINDEREN IN TOGO Met deze slogan blijft het bestuur met alle leden en vrijwilligers van Akouyo verder werken in Togo. De toekomst van Togo ligt

Nadere informatie

Bram Rumbaut (voorzitter), Bieke Thys (penningmeester), Eline Cauwenberghs (secretaris)

Bram Rumbaut (voorzitter), Bieke Thys (penningmeester), Eline Cauwenberghs (secretaris) Bollé Bollé vzw Kleinschalige en duurzame en ontwikkelingsprojecten in Tanzania Gevolgd door Donorinfo sinds: 2010 Project info Doelstelling Bollé Bollé werft fondsen voor duurzame en kleinschalige ontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be 1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen,

NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, NIEUWSBRIEF 1. Beste mensen, De afgelopen weken bracht ik in Senegal door om er ons project Keur Tippi Senegal (het huis van het kind van Afrika) verder uit te werken. De hoofddoelstelling van ons project

Nadere informatie

Beste vrienden, Huidige Situatie in het dorp :

Beste vrienden, Huidige Situatie in het dorp : Beste vrienden, Enige tijd geleden toonden jullie interesse voor ons project Hope for the children in Rong Vean, Cambodja. Daarom willen we jullie verder op de hoogte houden van de evolutie van ons project

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden Financiële steun voor:

Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden Financiële steun voor: Oeuvres Sociales et Educatives des Jésuites au Tiers-Monde vzw (OSEJTM) Oprichting van en steun aan sociale en educatieve projecten in de Derde Wereld Gevolgd door Donorinfo sinds: 2007 02/738 08 08 econ.secretariat@jesuites.be

Nadere informatie

Dalton Samenwerkingsschool De Schans

Dalton Samenwerkingsschool De Schans Dalton Samenwerkingsschool De Schans Een, 15 september 2016 Opening Zoals u reeds heeft kunnen lezen in de speciale openingsnieuwsbrief is het morgen zover: de officiële opening van het prachtige gebouw;

Nadere informatie

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug.

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. De Klimopper Jaargang 1 nr 2 Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. Het krantje geeft een beeld van een aantal activiteiten uit onze tweede trimester. In deze laatste trimester pakken we buiten een

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15. Wij vinden het plezierig om je met deze nieuwsbrief te informeren over de activiteiten van de afgelopen tijd.

Nieuwsbrief nummer 15. Wij vinden het plezierig om je met deze nieuwsbrief te informeren over de activiteiten van de afgelopen tijd. Scholingsproject voor werkende kinderen in Guatemala. Nieuwsbrief nummer 15 Wij vinden het plezierig om je met deze nieuwsbrief te informeren over de activiteiten van de afgelopen tijd. De gang van zaken

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Schwannomatose FUNDAMENTEEL ONDERZOEK KENT NIEUWE START. Ook jouw inzet is belangrijk!

Schwannomatose FUNDAMENTEEL ONDERZOEK KENT NIEUWE START. Ook jouw inzet is belangrijk! Schwannomatose FUNDAMENTEEL ONDERZOEK KENT NIEUWE START Ook jouw inzet is belangrijk! Een zeldzame erfelijke aandoening Schwannomatose is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij zich goedaardige gezwellen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Met veel plezier en trots schrijf ik deze eerste nieuwsbrief in onze prachtige nieuwe school. Ik wil u bedanken voor de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8 JAARVERSLAG 2005 Inhoudsopgave 1. Bestuursverslag...3 1.1 Algemeen...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...4 1.4 Comité van aanbeveling...4 1.5 Banden met Tastite...4 1.6 CBF-keurmerk...4 2. Werkzaamheden...5

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn Jaarverslag 2016 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn VOORWOORD We kunnen tevreden terugkijken op 2016. Een record aantal honden kwam naar Nederland en werd geadopteerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2011

Nieuwsbrief april 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2011 INHOUD Paasvakantie P 1 Naar het middelbaar P 1 Figurentheater P 2 Natuurwandeling

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie

EndParalysis foundation Financial report- Year 2014

EndParalysis foundation Financial report- Year 2014 EndParalysis foundation Financial report- Year 2014 Established by Jaap Pipping, Treasurer, February 2 nd, 2014 Version francaise: ici Nederlandse versie: hier EndParalysis foundation Non-profit organization

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

1 WATER VOOR MABELE 1 2 DE HUIDIGE TOESTAND 2 3 ONZE PLANNEN 4 4 EN WE ZIJN NIET ALLEEN 4 WATER VOOR MABELE

1 WATER VOOR MABELE 1 2 DE HUIDIGE TOESTAND 2 3 ONZE PLANNEN 4 4 EN WE ZIJN NIET ALLEEN 4 WATER VOOR MABELE 1 WATER VOOR MABELE 1 2 DE HUIDIGE TOESTAND 2 3 ONZE PLANNEN 4 4 EN WE ZIJN NIET ALLEEN 4 1 WATER VOOR MABELE WATER VOOR MABELE Nieuwsbrief 1 mei 2017 Dear family, friends and fools, Water is essentieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

International Navigation Association : PIANC-BELGIË Association Internationale de Navigation : PIANC-BELGIE Boekjaar : januari december 2016

International Navigation Association : PIANC-BELGIË Association Internationale de Navigation : PIANC-BELGIE Boekjaar : januari december 2016 International Navigation Association : PIANC-BELGIË Association Internationale de Navigation : PIANC-BELGIE Boekjaar : januari 2016 - december 2016 Zichtrekening BNP-Paribas - FORTIS BE54 0012 3859 3097

Nadere informatie

Wat is veranderd of wat is er nieuw in 2018??? Nieuwe zorgcoördinator in t Pleintje

Wat is veranderd of wat is er nieuw in 2018??? Nieuwe zorgcoördinator in t Pleintje Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Door onvoorziene omstandigheden krijgen jullie deze Nieuwsbrief nu bij het begin van het nieuwe jaar 2018! Mag ik alle leerlingen, ouders, familie, vrienden en sympathisanten

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke

Nadere informatie

Infobrief maart 2019

Infobrief maart 2019 Basisschool Louis Paul Boon Leuvestraat 37 A 9320 Erembodegem Tel : 053/46.43.00 http://www.bslpboon.be/ Infobrief maart 2019 1. 2 de GROTE TRUFFELVERKOOP Om te kunnen investeren in onze school verkopen

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Help Belgische jongeren die zich inzetten voor Oegandese AIDS-wezen, ex-kindsoldaten en hulpbehoevende kinderen

Help Belgische jongeren die zich inzetten voor Oegandese AIDS-wezen, ex-kindsoldaten en hulpbehoevende kinderen Help Belgische jongeren die zich inzetten voor Oegandese AIDS-wezen, ex-kindsoldaten en hulpbehoevende kinderen Gevolgd door Donorinfo sinds: 2005 0475/86 0304 stef@uganda.be http://www.uganda.be PDF versie

Nadere informatie

Destiny School and Orphanage Home Centre

Destiny School and Orphanage Home Centre Destiny School and Orphanage Home Centre DESTINY School and Orphanage Home Centre is een school- en woonproject gesitueerd in een klein dorpje net buiten de stad Arusha, Tanzania. Het dorpje heet Maji

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Correspondentieadres: Achter de Bergen 14, 2675 AS Honselersdijk Tel.: 0174-623554 / 06 12 11 88 91 Stichtingsnummer: JW 39 50 313 Rabo-bank NL90 RABO

Nadere informatie

Tijd om even terug te blikken!

Tijd om even terug te blikken! April 2017 Tijd om even terug te blikken! Allemaal samen tegen pesten! Onze leerlingen van het 2de jaar deden aan teambuilding, kregen tips over het gebruik van sociale media, keken naar hun eigen rol

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 G.B.S.-DE VLIEGER Mgr. Heylenstraat 22 2460 KASTERLEE Tel.014/85.00.67 Tel/Fax secretariaat 014/84.26.34 E-mail: devlieger@skynet.be Website: www.gbsdevlieger.be Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF JANUARI

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Voorstelling OUDERCOMITE

Voorstelling OUDERCOMITE Voorstelling OUDERCOMITE Voorzitters: ANNELIES Mama Zeno 3KK & Stella 2KK GREET Mama Nima 5LJ 0486 75 16 95 0472 36 35 51 Avgoidse@gmail.com greet.ali@telenet.be Secretaris: Joke Wierckx Penningmeester:

Nadere informatie

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst!

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst! Onze kernwaarden: Voorwoord December is een gezellige maand. Zo hebben we het sintfeest gevierd en hebben de kinderen genoten van het kerstdiner. Voor de ouders was er gisteravond een kerstborrel. Fijn

Nadere informatie

Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan

Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan Antwerpen, 1 juni 2015 Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan Beste ouders, De zomer is in zicht! Het afgelopen schooljaar stonden we stil bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams

Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams Bouw teams vanuit een kerk, organisatie of bedrijf Ieder jaar komen kerken, organisaties, scholen of bedrijven naar Oeganda om te bouwen aan gezinswoningen,

Nadere informatie

Damayan Comunity Center Manilla

Damayan Comunity Center Manilla Damayan Comunity Center Manilla sponsorproject Filippijnen IEDER KIND HEEFT RECHT OP EEN THUIS IEDER KIND HEEFT RECHT OP ONDERWIJS IEDER KIND HEEFT RECHT OP LIEFDE EN ZORG WWW.DAMAYAN-MANILA.NL WAAROM

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

secretariaat@so-boxmeer.nl Van: Stichting Peuple du Monde Verzonden: dinsdag 18 december 201818:20 Aan: secretariaat@so-boxmeer.nl Onderwerp: Kindertehuis Maison de l'espoir

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie