Mater Dei Vrije Basisschool Heislag Brasschaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat"

Transcriptie

1 Mater Dei Vrije Basisschool Heislag Brasschaat tel: 03/ September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn voor een normale zomer, is het nieuwe schooljaar weer gestart. Vol goede voornemens en met veel enthousiasme, ben ik met het leerkrachtenteam rond met de planning en de organisatie. Wij zijn er nu helemaal klaar voor. U ook? Goede afspraken maken goede vrienden en daarom hebben wij op de 1ste schooldag een aantal afspraken gemaakt met de kinderen. Ook u, beste ouders, hebben wij daarvoor nodig. Het is van groot belang om kinderen met afspraken te leren omgaan. U vindt bij deze nieuwsbrief daarom al enkele concrete regels. Bovendien rekenen wij op een goede communicatie tussen school en ouders. Overleg en begrip zijn daarbij de onmisbare sleutelwoorden! Samen met een enthousiast leerkrachtenteam wil ik u een geweldig schooljaar toewensen! Vele groeten, Tine Verheecke 1) Algemene mededelingen Het schoolreglement dat u vorig jaar ontving( blauw boekje) is nog steeds geldig. U ondertekende dit vorig jaar ter goedkeuring maar ook dit jaar moet u weer uw goedkeuring geven. U ontvangt wel een nieuwe bijlage voor dit schooljaar. Ook deze bijlage moet ter goedkeuring door u ondertekend worden en dit PER KIND. U ontvangt van de klasjuf de nodige documenten. Moest u het vorige schoolreglement kwijt zijn, kan u via de juf een nieuw exemplaar vragen. Samen met de goedkeuring vragen wij ook uw toelating om foto s op de website te mogen zetten. Uiteraard gaat het hier om activiteiten in klas of schoolverband. Ook uw goedkeuring voor het doorgeven van adressen, is hierop te vinden. Bijgevoegd vindt u ook de leerlingenfiche van uw kind. Mogen wij u vragen deze gegevens zorgvuldig na te kijken en eventueel aan te vullen. Tevens vult u in op welke naam en adres het fiscaal attest voor middagtoezicht/studie moet afgeleverd worden (= naam en adres van de persoon die de kosten betaalt). Onze website wordt in een nieuw kleedje gestoken. De meeste informatie staat reeds klaar, maar nog niet alles is bijgewerkt. Ik durf daarom op uw begrip rekenen. De nieuwe website zal even toegankelijk en duidelijk opgemaakt worden. In de lagere school starten we met 2 nieuwe leerkrachten: juf Mie Sysmans zal voltijds in ons 3de leerjaar werken en juf Eef Vermetten staat voor 17u klaar in het 5de leerjaar. Wij wensen hen veel succes, hopelijk voelen ze zich snel thuis op onze school. Uiteraard werkt ook onze school mee aan de maximumfactuur. Meer inlichtingen daarover vindt u op de bijlage bij het schoolreglement.

2 We vragen graag uw aandacht voor een vlot verloop bij het verlaten van de school: u vulde reeds een strook in met de rij of poort waarmee uw kind de school verlaat. Omwille van hun veiligheid, vragen wij u om u daaraan te houden. Gelieve zelf steeds op een verkeerveilige manier te parkeren. Probeer ook voetpaden zo goed mogelijk vrij te houden. Op die manier werken we samen aan een verkeersvriendelijke school. Dank voor uw medewerking. Tijdens een activiteit op het einde van het schooljaar, bleven 2 regenschermen en een donkerblauwe regenvest liggen( van een volwassen persoon). U kan op het bureel terecht voor verder info. 2) Activiteiten op komst Woensdag 1/10/08: pedagogische studiedag voor de kleuterschool: vrijaf voor alle kleuters Zaterdag 11/10/08: bosopruim van 9u tot 12u Woensdag 22/10/08: open klasdag 1ste leerjaar Wist je dat:.er 14 kleuters in het klasje van juf Vicky zitten? Van harte welkom aan de nieuwe kleuters: Tobias, Estée, Lore, Jan en Iebe....er bij juf Els ook nog eens 12 kleine spruiten zitten?toon, Lies en Noa horen er helemaal bij!...bij juf Inge nu 21 kleuters zitten en ook nog een nieuw kikkerkindje? Amalia, welkom!...juf Leen blij is met haar 22 lieve kapoenen?...de 21 kinderen van het 1ste lj zelfs nu al een paar woordjes kennen? Ze doen het super goed, zegt juf Mieke!...Charlotte in het 2de leerjaar nieuw gestart is? Welkom hoor!...de juf van het 3de lj er samen met haar leerlingen echt wel wil in vliegen? Voor haar is de school nog een beetje onbekend terrein....er op de 1ste schooldag al een verjaardag te vieren was in het 3de lj? Fabio!...juf Eef al Franse les geeft aan haar 14 leerlingen?...christophe het 6de lj komt vergroten? De 2de schooldag liep hij al pardoes tegen de goal aan! Welkom, kerel!...we ook dit jaar weer naar de bib gaan?...we veel leesplezier gaan beleven?...de 1ste sportactiviteit al op komst is? De veldloop van 24/9 is een prima activiteit om erin te vliegen!...de zandbak in de kleuterschool nu helemaal in orde is? Massa s nieuw zand en heel knappe banken! Goed gedaan, mijnheer Walter!...het 5de leerjaar nieuwe banken kreeg? Nu zal het studeren zeker veel beter gaan!...het 1ste leerjaar in de gazet Van Antwerpen komt?

3 Wie is er jarig? K1: Victoria( 18/09) K2: Jarne (12/09) K3: Xanne( 03/09),Kelly( 07/09) K4: Dylan( 15/09) L1: Sophie(24/09), Renée(06/09), Jade (24/09) L2: Mayra(19/09), Timo (21/09), Elias(22/09) L4: Lesley (18/09), Lauren ( 25/09) L5: Charles( 24/09) L6: Pieter( 29/09) Familienieuws: Op 28 augustus werd Elias( 5de lj) peter van z n kleine zus Olivia! Proficiat mama, peter en kleine meid! Sam kreeg een klein broertje: Ian! Bij juf Vicky sliep op 2 augustus Woppy, de klashamster zachtjes in.

4 KS = kleuterschool LS = lagere school Maandag 1 september Dinsdag 2 september Woensdag 3 september Donderdag 4 september Start schooljaar LS : infoavond: 20u in de zaal Vrijdag 5 september Zaterdag 6 september Zondag 7 september Maandag 8 september Dinsdag 9 september Woensdag 10 september Donderdag 11 september KS: infoavond: 20u in de zaal Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september Donderdag 18 september -LS: Pedagogische studiedag vrijaf voor leerlingen van de LS -Autoluwe schooldag Vrijdag 19 september Zaterdag 20 september Zondag 21 september Maandag 22 september Dinsdag 23 september Woensdag 24 september LS : Veldloop( namiddag) Donderdag 25 september Vrijdag 26 september Zaterdag 27 september L1 : Waarderingsrapport L6: Fietsdag Zondag 28 september Maandag 29 september Dinsdag 30 september

5 Mater Dei Vrije Basisschool Heislag Brasschaat tel: 03/ September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn voor een normale zomer, is het nieuwe schooljaar weer gestart. Vol goede voornemens en met veel enthousiasme, ben ik met het leerkrachtenteam rond met de planning en de organisatie. Wij zijn er nu helemaal klaar voor. U ook? Goede afspraken maken goede vrienden en daarom hebben wij op de 1ste schooldag een aantal afspraken gemaakt met de kinderen. Ook u, beste ouders, hebben wij daarvoor nodig. Het is van groot belang om kinderen met afspraken te leren omgaan. U vindt bij deze nieuwsbrief daarom al enkele concrete regels. Bovendien rekenen wij op een goede communicatie tussen school en ouders. Overleg en begrip zijn daarbij de onmisbare sleutelwoorden! Samen met een enthousiast leerkrachtenteam wil ik u een geweldig schooljaar toewensen! Vele groeten, Tine Verheecke 1) Algemene mededelingen Het schoolreglement dat u vorig jaar ontving( blauw boekje) is nog steeds geldig. U ondertekende dit vorig jaar ter goedkeuring maar ook dit jaar moet u weer uw goedkeuring geven. U ontvangt wel een nieuwe bijlage voor dit schooljaar. Ook deze bijlage moet ter goedkeuring door u ondertekend worden en dit PER KIND. U ontvangt van de klasjuf de nodige documenten. Moest u het vorige schoolreglement kwijt zijn, kan u via de juf een nieuw exemplaar vragen. Samen met de goedkeuring vragen wij ook uw toelating om foto s op de website te mogen zetten. Uiteraard gaat het hier om activiteiten in klas of schoolverband. Ook uw goedkeuring voor het doorgeven van adressen, is hierop te vinden. Bijgevoegd vindt u ook de leerlingenfiche van uw kind. Mogen wij u vragen deze gegevens zorgvuldig na te kijken en eventueel aan te vullen. Tevens vult u in op welke naam en adres het fiscaal attest voor middagtoezicht/studie moet afgeleverd worden (= naam en adres van de persoon die de kosten betaalt). Onze website wordt in een nieuw kleedje gestoken. De meeste informatie staat reeds klaar, maar nog niet alles is bijgewerkt. Ik durf daarom op uw begrip rekenen. De nieuwe website zal even toegankelijk en duidelijk opgemaakt worden. In de lagere school starten we met 2 nieuwe leerkrachten: juf Mie Sysmans zal voltijds in ons 3de leerjaar werken en juf Eef Vermetten staat voor 17u klaar in het 5de leerjaar. Wij wensen hen veel succes, hopelijk voelen ze zich snel thuis op onze school. Uiteraard werkt ook onze school mee aan de maximumfactuur. Meer inlichtingen daarover vindt u op de bijlage bij het schoolreglement.

6 We vragen graag uw aandacht voor een vlot verloop bij het verlaten van de school: u vulde reeds een strook in met de rij of poort waarmee uw kind de school verlaat. Omwille van hun veiligheid, vragen wij u om u daaraan te houden. Gelieve zelf steeds op een verkeerveilige manier te parkeren. Probeer ook voetpaden zo goed mogelijk vrij te houden. Op die manier werken we samen aan een verkeersvriendelijke school. Dank voor uw medewerking. Tijdens een activiteit op het einde van het schooljaar, bleven 2 regenschermen en een donkerblauwe regenvest liggen( van een volwassen persoon). U kan op het bureel terecht voor verder info. 2) Activiteiten op komst Woensdag 1/10/08: pedagogische studiedag voor de kleuterschool: vrijaf voor alle kleuters Zaterdag 11/10/08: bosopruim van 9u tot 12u Woensdag 22/10/08: open klasdag 1ste leerjaar Wist je dat:.er 14 kleuters in het klasje van juf Vicky zitten? Van harte welkom aan de nieuwe kleuters: Tobias, Estée, Lore, Jan en Iebe....er bij juf Els ook nog eens 12 kleine spruiten zitten?toon, Lies en Noa horen er helemaal bij!...bij juf Inge nu 21 kleuters zitten en ook nog een nieuw kikkerkindje? Amalia, welkom!...juf Leen blij is met haar 22 lieve kapoenen?...de 21 kinderen van het 1ste lj zelfs nu al een paar woordjes kennen? Ze doen het super goed, zegt juf Mieke!...Charlotte in het 2de leerjaar nieuw gestart is? Welkom hoor!...de juf van het 3de lj er samen met haar leerlingen echt wel wil in vliegen? Voor haar is de school nog een beetje onbekend terrein....er op de 1ste schooldag al een verjaardag te vieren was in het 3de lj? Fabio!...juf Eef al Franse les geeft aan haar 14 leerlingen?...christophe het 6de lj komt vergroten? De 2de schooldag liep hij al pardoes tegen de goal aan! Welkom, kerel!...we ook dit jaar weer naar de bib gaan?...we veel leesplezier gaan beleven?...de 1ste sportactiviteit al op komst is? De veldloop van 24/9 is een prima activiteit om erin te vliegen!...de zandbak in de kleuterschool nu helemaal in orde is? Massa s nieuw zand en heel knappe banken! Goed gedaan, mijnheer Walter!...het 5de leerjaar nieuwe banken kreeg? Nu zal het studeren zeker veel beter gaan!...het 1ste leerjaar in de gazet Van Antwerpen komt?

7 Wie is er jarig? K1: Victoria( 18/09) K2: Jarne (12/09) K3: Xanne( 03/09),Kelly( 07/09) K4: Dylan( 15/09) L1: Sophie(24/09), Renée(06/09), Jade (24/09) L2: Mayra(19/09), Timo (21/09), Elias(22/09) L4: Lesley (18/09), Lauren ( 25/09) L5: Charles( 24/09) L6: Pieter( 29/09) Familienieuws: Op 28 augustus werd Elias( 5de lj) peter van z n kleine zus Olivia! Proficiat mama, peter en kleine meid! Sam kreeg een klein broertje: Ian! Bij juf Vicky sliep op 2 augustus Woppy, de klashamster zachtjes in.

8 KS = kleuterschool LS = lagere school Maandag 1 september Dinsdag 2 september Woensdag 3 september Donderdag 4 september Start schooljaar LS : infoavond: 20u in de zaal Vrijdag 5 september Zaterdag 6 september Zondag 7 september Maandag 8 september Dinsdag 9 september Woensdag 10 september Donderdag 11 september KS: infoavond: 20u in de zaal Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september Donderdag 18 september -LS: Pedagogische studiedag vrijaf voor leerlingen van de LS -Autoluwe schooldag Vrijdag 19 september Zaterdag 20 september Zondag 21 september Maandag 22 september Dinsdag 23 september Woensdag 24 september LS : Veldloop( namiddag) Donderdag 25 september Vrijdag 26 september Zaterdag 27 september L1 : Waarderingsrapport L6: Fietsdag Zondag 28 september Maandag 29 september Dinsdag 30 september

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE Schooljaar 2015-2016 nr. 8 30 juni 2016 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Een nieuwe weg Op woensdag 22 juni namen we feestelijk

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

INSTAP KLEUTERS INSCHRIJVINGEN

INSTAP KLEUTERS INSCHRIJVINGEN NIEUWSBRIEF 3 januari februari 2014 vzw K.O.D.B. Beverst Vrije Basisschool Talentenhuis Zonhoevestraat 4 3740 BEVERST www.talentenhuis.be www.facebook.com/talentenhuis.be PASTORALE WERKING Lieve God, Het

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2017

Nieuwsbrief september - oktober 2017 Nieuwsbrief september - oktober 2017 Kalender september 30 augustus KS 19u30 Infoavond voor de kleuterschool 1 september school WELKOM! 4 september L4 19u00 Infoavond voor de ouders van L4 5 september

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

mededelingen zomervakantie 2019

mededelingen zomervakantie 2019 mededelingen zomervakantie 2019 Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen in hun planning. 02.09.2019:

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Goede afspraken maken goede vrienden Vrijdag 16 september = strapdag! Leerkrachten dagen de leerlingen uit! We gaan strappen en we willen

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website Zomerfladder Schooljaar 2017 2018 nr. 4 28 juni Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be De laatste schooldagen 3 de kleuterklas Op dinsdag

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief December 2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent...kerstmis...welzijnszorg. Advent betekent komst. De komst van Jezus.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr. 6 6 maart 2017 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Dag juf Hanne, welkom juf Shana! Juf Hanne zien we niet graag

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- SCHOOLNIEUWS Schoolorganisatie Juf Leen blijft volgend schooljaar de juf van onze allerkleinsten (instapklas & 1ste kleuterklas). Juf Marina is de kleuterjuf van de kleuters van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2012

Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Herfstvakantie van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november. Maandag 12 november is het pedagogische studiedag. De leerlingen hebben een vrije dag. Zondag 18 november

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 13/2012-2013 Zwemmarathon 6 maart In dit nummer: Kids-ID 1 Inschrijvingen 2 29 zwemmers waaronder sportieve leerlingen, mama's, oud-studenten en leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Welkom, maatje, in onze school!

Welkom, maatje, in onze school! BASISSCHOOL MAATJES Welkom, maatje, in onze school! Het startschot is weer gegeven elk kind, elke leerkracht, elke ouder, met een hoop verwachtingen voor dit nieuwe schooljaar. Beste lezer, Vol goede moed

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari 2016

Nieuwsbrief. Januari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2016 Inhoud: P2: Zwemregeling P2: Openklasdag en meespeeldag kleuters P3:

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI MAART APRIL 2009

NIEUWSBRIEF FEBRUARI MAART APRIL 2009 NIEUWSBRIEF FEBRUARI MAART APRIL 2009 AFDELING CENTRUM FEBRUARI 2009 6 de leerjaar Huis vol water in Pime te Lier + 17 februari druppelspel: met fiets of taxi-ouders bij slecht weer Kleuters Alle kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 januari 2014

Nieuwsbrief 17 januari 2014 Schooljaar 2013 2014 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. Beste wensen 2. ziektebriefje verplicht in de week voor en na schoolvakan- 3. verloren & gevonden voorwerpen 4. Nieuws uit de kleuterschool 5. Inschrijvingen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin)

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Leerlingen van onze 6 de klas aan het werk o.l.v. Ivan Janssens, een kunstenaar uit Mariaburg. contactblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/ 1/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom terug! Na een deugddoende vakantie zijn we met z n allen in ons vliegtuig gestapt en vertrekken we samen op wereldreis! Onze koffers zijn gepakt, de kinderen hebben aan de

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 14 juni 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 14 juni 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 14 juni 2019 Afbraak en bouw van de school t Klavernest www.klavernest.be Het schooljaar 2019-2020

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Beste ouder(s), Zoals u weet gaan de schooltijden veranderen. Vorig jaar wees een enquête uit dat ongeveer 60 % van de ouders de voorkeur geeft aan een rooster

Nadere informatie

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook Velle[tje] Vrije Basissschool Sint-Jozef Temse-Velle Info@basisschool-velle www.basisschool-velle.be 03/711.08.03 Nieuwsbrief 24.10.2014 Jaarthema Velle te Vrede multicultureel Binnen het jaarthema organiseerden

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

Infobriefje maart 2014

Infobriefje maart 2014 B.S.G.O. Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 BERLARE Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobriefje maart 2014 1. JAARTHEMA Ten Berge geeft je kleur Op zondag

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013 Informatiebrochure Schooljaar 2012-2013 Basisschool De duizendpoot creatieve ontdekkende school Volkslaan 27 8930 Menen 056/513578 Bezoek onze website: de-duizendpoot.be www.facebook.com/bsduizendpoot

Nadere informatie