Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),"

Transcriptie

1 r 11 november 2017 Nummer 3 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), School is leuk! Wat? School leuk??? Kom op man, dat meen je niet. School is zo boring!! Tja.. wat moet je hiermee? Zoveel mensen, zoveel leerlingen als er zijn, zoveel meningen hebben we ook! De één houdt van Mercedes en een ander van Volkswagen. De één houdt van Feyenoord, de ander van De Graafschap. De één houdt van paardrijden en de ander van turnen. De één houdt van wiskunde en de ander van LO. Meningen verschillen! Wat mooi is het, dat dat zo is. Wat een rijkdom als we zien dat mensen verschillend zijn. Wat mooi dat we er allemaal mogen zijn ondanks die verschillen. Nee, niet ondanks die verschillen maar juist dankzij(!) die verschillen. Dat wij allemaal verschillend zijn is een voorrecht, een geweldig iets. We zijn allemaal verschillend gemaakt, verschillend opgevoed. We hebben verschillende keuzes gemaakt en we zullen ook in de toekomst verschillende kanten opgaan. Wat een diversiteit! Wat maakt dat het leven bijzonder rijk. Maar.! Dat vraagt ook wat van ons als we samenleven met mensen die anders zijn dan ik. Hoe doe ik dat? Hoe doe jij dat? Respecteer jij die ander echt? Mag die ander er echt zijn? Mag hij of zij anders zijn? Mijn wens is een wereld van vrede, van echte shalom. Een wereld waar mensen, hoe verschillend ook, in vrede met elkaar kunnen en willen samenleven. Als school willen we in het klein alvast een voorproefje nemen op die komende tijd. We proberen in de lessen maar ook in buitenlesactiviteiten deze visie vorm en inhoud te geven. En dat gaat met vallen en opstaan. Deze nieuwsbrief staat bol van activiteiten die allemaal, in meer of mindere mate, bijdragen aan dat doel. Vorming van onze leerlingen!! Een hartelijke groet K.J. van Grootheest

2 Agenda 2 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Donderdag 16 november (12.00 u) - Start inschrijving Ouderspreekavond Vrijdag 17 november - Vrij i.v.m DOE-dag groep 8 Maandag 20 november - Uitreiking rapport ljr. 1 en SE-rapport ljr. 4 - Voorstelling Klappen voor Bart ljr. 1 Donderdag 23 november - Theateravond ljr. 3 Vrijdag 24 november - Herkansing SE2 ljr. 4 Maandag 27 november - Ouderspreekavond Dinsdag 28 november - Minitrampoline toernooi ljr. 1 en 2 Woensdag 29 november - Fiets voor safe ljr. 1 Vrijdag 1 december - Nieuwsbrief 4 Maandag 4 december - Studiemiddag 45 min.rooster tot u Dinsdag 5 december - Sinterklaas Woensdag 6 december - Beroepen Doe-dag ljr. 2 Donderdag 7/vrijdag 8 december - 24 uurs vastenactie Expeditieteam Personeel Klik hier voor de jaaragenda op de website. M.i.v. vrijdag 17 november gaat mw. M. Roelofs met zwangerschapsverlof. De lessen Nederlands en taal worden door drie docenten overgenomen, t.w. mw. B. Brakert, mw. M. Maris en een nieuwe collega, mw. E. Eekhoorn. Mw. M. Hemmers neemt het gehele mentoraat van klas BK12 voor haar rekening. Algemeen Doe-dag groep 8 Vrijdag 17 november zijn er geen lessen. Dan verwelkomen we de leerlingen van groep 8 voor de DOE-dag. Leerlingen van D&P en Z&W zullen hierbij assisteren. Kiezen doe je niet zomaar Speciaal voor ouders van leerlingen uit groep 8 organiseert Het Noordik vier voorlichtingsavonden. Die informatieavond in Vriezenveen staat gepland voor dinsdag 12 december om uur. Heeft u een zoon/dochter in groep 8, dan bent u van harte welkom. Bekijk ook de folder kiezen begint met kijken. Ouderspreekavond Op maandag 27 november wordt u als ouder(s)/verzorger(s) weer in de gelegenheid gesteld om met docenten over de resultaten van uw zoon/dochter te spreken. U ontvangt hierover een . Er kan vanaf donderdag 16 november uur tot woensdag 22 november uur via Magister ingeschreven worden. Beschikt u niet meer over de (juiste) inloggegevens, dan kunt u dit telefonisch of per (vriezenveen@noordik.nl) aangeven. Zodra het rooster gereed is, ontvangt u via Magister een mail hoe laat en in welk lokaal u deze avond verwacht wordt.

3 3 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 SE-rapport en herkansing SE2 Vandaag sluiten de leerlingen uit ljr. 4 hun SE2-week af. Op maandag 20 november krijgen zij hun SE-rapport uitgereikt. Tevens wordt er dan een brief bijgevoegd waarmee ingeschreven kan worden voor de herkansing op vrijdag 24 november. Het antwoordstrookje moet uiterlijk woensdag 22 november uur ingeleverd zijn bij de vakdocent. Pilot wiskunde begeleiding door leerlingen Vorige week dinsdag is de wiskundesectie begonnen met de pilot begeleiding door leerlingen. Leerlingen van TL4 helpen met de extra begeleiding van leerlingen uit de onderbouw en klas 3. Ze hebben duidelijk plezier in het begeleiden van medeleerlingen. Een reactie van Daphne, één van de begeleiders: Mijn ervaringen van de begeleiding wiskunde zijn zeer goed. Ik vind het heel leuk om begeleiding te geven. Ook waren de leerlingen aan wie ik begeleiding moest geven zeer gemotiveerd om dingen te leren, waardoor ik goede uitleg kon geven en ze goed geholpen konden worden. De leerlingen die de extra begeleiding krijgen zijn ook erg tevreden. Joost schrijft: Ik vond de begeleiding goed gedaan. Ik vind het ook fijn dat het een leerling deed die het goed kon uitleggen, ze doet het goed. Silke zegt: Ze legt het fijn uit en ik begrijp het goed, ze is ook heel aardig. De wiskundedocenten zijn erg positief over deze opzet. Natuurlijk blijft de docent de eindverantwoordelijk. Er kan nu veel meer aandacht aan de leerling persoonlijk gegeven worden. Kennis delen met basisscholen Om het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, hebben diverse kenniskringen vorige week met elkaar om tafel gezeten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen over onderwerpen als hoogbegaafdheid, ipad ter ondersteuning van de lessen en het aanleggen van een portfolio en het zogenoemde plusdocument. Op onze website leest u hoe we hieraan vorm willen geven. Schoolactiviteiten Beroepen DOE-dagen ljr. 2 Op woensdag 6 en donderdag 7 december worden in de Evenementenhal Hardenberg de Beroepen Doe-dagen georganiseerd. De woensdagochtend gaan de leerlingen van klas 2 vanuit school met de bus hiernaartoe. De kennismaking vindt op een speciale manier plaats. Vanuit de mbo-opleidingen worden er namelijk voor allerlei beroepen Doe-Activiteiten georganiseerd. Leerlingen schrijven zich digitaal hiervoor in. Voor u als ouder(s)/verzorger(s) is er de mogelijkheid om op de donderdagavond van tot uur hier samen met uw zoon/dochter een kijkje te nemen en u te laten voorlichten over de vele beroepen. De ouder(s)/verzorger(s) van ljr. 2 hebben hierover per een brief ontvangen.

4 4 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Minitrampolinetoernooi Dinsdag 28 november is er het 7e en 8e uur voor klas 1 en 2 een trampolinetoernooi. In teams van minimaal 4 personen en maximaal 7 personen kun je je opgeven bij mevrouw ten Hartog (e.tenhartog@noordik.nl) De streksprong, hurksprong, spreidsprong, spreidhoeksprong en de (tip)salto zal door de jury beoordeeld worden. Het beste en sportiefste team wint een prijs, dus geef je snel op! Klappen voor Bart ljr. 1 Pesten is van alle tijd en alle dag. Kinderen, ouderen, iedereen kan er mee te maken hebben of krijgen. Op maandag 20 november komt Bart Melief op bezoek in CCK2 om een theatervoorstelling voor klas 1 over dit onderwerp te geven. Klik hier om meer hier over te weten te komen. Sinterklaas Dinsdag 5 december vieren we vanaf het 7 e uur (14.00 uur) Sinterklaas. De goedheiligman zal samen met zijn pietenkorps weer present zijn. Verdere informatie volgt z.s.m.

5 5 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Wist je dat....de inschrijving voor de 24-uurs vastenactie van het Expeditieteam op 7 en 8 december heel snel vol was? Binnen 5 minuten waren alle 170 beschikbare plekken vergeven. Helaas moeten we ook een grote groep leerlingen teleurstellen. Een aantal staat op de wachtlijst. Het Expeditieteam hoopt, evenals vorig jaar, veel geld op te halen voor hun project in Abenaston in het binnenland van Suriname, waar zij in februari naar toe gaan. Mogen ze op uw/jouw steun rekenen?. jij je kunt inschrijven voor de audities van The Voice of Het Noordik? Dit is op woensdagmiddag 10 januari om uur. Het opgaveformulier hangt bij het muzieklokaal. Donderdag 25 januari is de voorronde op onze vestiging. Wil jij ook een kans maken om deel te nemen aan The Voice of Het Noordik, schrijf je dan in! Fotogalerij Noordikband enthousiast van start Als school vinden we het niet alleen belangrijk dat leerlingen gebruik maken van hun talenten, maar ook dat ze deze verder kunnen ontwikkelen. Daarom is de Noordikband opgericht. 27 leerlingen die het leuk vinden om popliedjes te zingen en te spelen op een instrument, hebben zich hiervoor opgegeven. Enthousiast wordt er iedere week geoefend.

6 6 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Foto s Cultuurweek

7 7 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03

8 8 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Foto s werkweek Luxemburg en Thüringen ljr. 4 We kijken terug op een hele mooie cultuur- en werkweek. Bekijk hier de vele foto s die op de website staan.

9 9 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Zeer druk bezochte MBO beroepenmanifestatie Tot slot Fietsverlichting De klok is verzet. Dat betekent het aanbreken van een donkere tijd met mist, regen en onverwachte gladheid. Dit betekent ook dat leerlingen in het donker naar school fietsen (en soms terug). Daarom is het een goede zaak om de fietsverlichting in orde te hebben en te gebruiken! Zorg er voor dat je op valt! Vuurwerkregels Langs deze weg en via de beeldschermen op school vragen we aandacht voor de vuurwerkregels: Het in bezit hebben, ontsteken en verhandelen van vuurwerk is op school en in de directe omgeving verboden! Informatieavond Over twee weken, dinsdag 14 november, wordt er een mooie oudersessie georganiseerd, speciaal voor ouders van tieners. Kijk voor meer informatie op: De avond wordt inhoudelijk verzorgd door Janneke Riphagen van Halt.

10 10 Nieuwsbrief CSG Het Noordik Vriezenveen november nr. 03 Tip mediawijsheid Wachtwoorden Haal je informatie bij de bron (dus niet alleen uit je sociale media). Het maakt een internetdienst als Facebook helemaal niets uit wát je op hun platform bekijkt, zolang je maar blijft kijken. Oase dagopening wk 46 Thema Bijzonder God, Voor sommige mensen hebben we echt respect. voor wat ze doen, voor wat ze bereikt hebben of voor de keuzes die ze gemaakt hebben. Help ons om een voorbeeld aan ze te nemen. Leer ons kijken naar anderen die minder opvallen. Laat ons ontdekken dat heel gewone mensen iets goeds in zich hebben, iets wat respect afdwingt. Geef dat ze onze waardering aan elkaar laten merken. Dit is een uitgave van: CSG Het Noordik Krijgerstraat XW Vriezenveen Postbus AM Almelo T E: vriezenveen@noordik.nl

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 25 november 2016 nummer 4 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Waarom ga je naar school? Waarom moet je geschiedenis of wiskunde leren?

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers, 7 december 2017 Nummer 4 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Deze week liep ik op straat rond de school en heb ik eens even gekletst met wat leerlingen die daar ook

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 31 maart 2017 Nummer 9 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor jullie ligt wederom een nieuwsbrief met veel belangrijke en interessante

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 4 november 2016 nummer 3 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Afgelopen woensdag was het Dankdag voor gewas en arbeid. Een uitdrukking,

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 20 januari 2017 nummer 6 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), Het nieuwe jaar 2017 is begonnen. Maandag 9 januari zijn we als team bij

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), 1 juni 2018 Nummer 10 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Het lijkt wel volop zomer, de temperatuur is al weken ver boven het normale niveau. Genieten dus! De warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Geweldige beloften die God aan ons geeft zodat we, ondanks soms hele roerige tijden, rust en bescherming kunnen vinden bij God.

Geweldige beloften die God aan ons geeft zodat we, ondanks soms hele roerige tijden, rust en bescherming kunnen vinden bij God. r 22 september 2017 Nummer 1 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. We zijn alweer een drietal weken onderweg en de

Nadere informatie

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid.

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid. 2 november 2018 Nummer 2 Schooljaar 2018/2019 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), 26 april 2018 Nummer 8 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), We hebben zojuist een periode van geweldig mooi weer achter de rug. Is het jou ook opgevallen dat alles

Nadere informatie

Brood zonder zout.. bah!

Brood zonder zout.. bah! 21 september 2018 Nummer 1 Schooljaar 2018/2019 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Brood zonder zout.. bah! Het nieuwe schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Een goed begin is het halve werk

Nadere informatie

Iris. en Het Noordik. Volg ons op:

Iris. en Het Noordik. Volg ons op: m o k l We e z n o op n e g a d n e p o Iris en Het Noordik Volg ons op: Welkom op Het Noordik CSG Het Noordik is een leuke school waar je veel leert, waar je jezelf kunt zijn en waar je ontdekt wie je

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) r 24 mei 2017 Nummer 11 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Deze week vieren we weer Hemelvaartsdag. Een dag waar veel mensen van denken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018 Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018 21 febr. Voortgangsgesprekken JGZ-les, groep 7 23 febr. Studiedag, kinderen vrij! 26 febr. Start voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Welkom op onze. open dagen. Volg ons op:

Welkom op onze. open dagen. Volg ons op: Welkom op onze open dagen teren s e r p e t f r Ik du Volg ons op: Welkom op Het Noordik CSG Het Noordik is een leuke school waar je veel leert, waar je jezelf kunt zijn en waar je ontdekt wie je bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad November 2018 Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad FC Utrecht de Graafschap Zin en onzin van luizenpluizen Ontwikkeling schoolplein Decemberactie,

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA Welkom op onze school! Wat leuk dat je kennis komt maken met het Vlietland College. Vandaag laten we je zien hoe het er bij ons aan toegaat. Zo kun je een praatje maken met onze docenten. Misschien vind

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), 1 februari 2019 Nummer 5 Schooljaar 2018/2019 Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), Ongeloof en verdriet Het nieuwe jaar is totaal anders begonnen dan we ons hadden voorgesteld. Op zaterdag 29 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport

Ondernemen, Welzijn & Sport christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat wil je doen en meemaken? Wat kies je? Dat ontdekken we samen: jij, je ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4)

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Toetsweek 3: gewijzigde toetstijden Afgelopen keren bleek dat zowel leerlingen als collega s de pauze tussen twee toetsen erg kort vonden: leerlingen hebben recht op

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar -18 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 18 1 Examengids /18 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW Vriezenveen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

NIEUW: AUDITIEVE ONDERSTEUNING BIJ SE'S EN PROEFWERKWEEK OPEN AVOND DONDERDAG 8 JANUARI 2015 VEILIG NAAR SCHOOL

NIEUW: AUDITIEVE ONDERSTEUNING BIJ SE'S EN PROEFWERKWEEK OPEN AVOND DONDERDAG 8 JANUARI 2015 VEILIG NAAR SCHOOL EDITIE 2 19 DECEMBER 2014 NIEUW: AUDITIEVE ONDERSTEUNING BIJ SE'S EN PROEFWERKWEEK Op verzoek van een aantal ouders en leerlingen is er besloten om het digitale ondersteuningsprogramma Claroread aan te

Nadere informatie

Tiener College

Tiener College Tiener College 2012-2013 Leren met kracht en passie Klaar voor de start Vanaf schooljaar 2012-2013 kun je kiezen voor het Tiener College in Gorinchem. We bieden een programmalijn voor leerlingen van 10-14

Nadere informatie

1. Minimaal een week voor een open dag / studiedag vraag je per mail (NIET via Magister) toestemming aan je mentor.

1. Minimaal een week voor een open dag / studiedag vraag je per mail (NIET via Magister) toestemming aan je mentor. PTA Opdracht H4 Om straks een weloverwogen keuze voor een vervolgstudie/tussenjaar/of? te kunnen maken, is het belangrijk dat je dit schooljaar (meer) zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt, waar je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016

NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016 Aflevering 6 januari 2016 2COLLEGE JOZEFMAVO Algemeen Maandrooster februari 1-feb Nieuw basisrooster voor alle leerlingen Na het 6 e lesuur geen lessen meer i.v.m. voorbereiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig Veel aandacht voor taal en rekenen Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat vind

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

Kort nieuws, Domeinweek, agenda

Kort nieuws, Domeinweek, agenda Kort nieuws, Domeinweek, agenda De pechvogel, de roe of de plak Er wordt in onderwijsland wel eens gezegd dat het in de eerste 6 a 8 weken moet gebeuren. Met het bedoel ik dan o.a. het opbouwen van een

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nummer 2 november 2015

Nummer 2 november 2015 Nummer 2 november 2015 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord De Weddenschap Go4it beroepenmanifestatie (klas R2a-R2b-R2c) Voorlichting VHTO meiden uit 3TL Nieuws vanuit de Franse les Praktische zaken

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar 18-19 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 19 1 Examengids 18/19 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 DE ONDERWERPEN IN DEZE ALGEMENE ZANDLOPERBRIEF VOOR OUDERS: Voorwoord Agenda (afspraken voor afzonderlijke groepen worden via de eigen

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Je maakt het op het Vakcollege Noordoostpolder Schooljaar 15/16

Je maakt het op het Vakcollege Noordoostpolder Schooljaar 15/16 Je maakt het op het Vakcollege Noordoostpolder Schooljaar 15/16 Onderwijs voor jongeren met gouden handen die aan een gouden toekomst willen werken. Dat is het Vakcollege Noordoostpolder. Leerlingen die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 16- CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 1 Examengids Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS EDITIE 2 23 DECEMBER 2016 OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 Op donderdag 12 januari 2017 vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 10 februari 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), IT GIET OAN! 4 keer startbewijs Heerenveen voor ploegenachtervolging

Nadere informatie

Nummer 4 januari 2019

Nummer 4 januari 2019 Nummer 4 januari 2019 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Prognosebrief Keuzevakken in 3TL extra ouderavond 2TL Aanvragen bijzonder verlof Schoolonderzoeken 4TL Stageweek 3TL Vakkenvoorlichting 3 havo

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

De school als vijfsterrenrestaurant!

De school als vijfsterrenrestaurant! De school als vijfsterrenrestaurant! Als ouders kies je voor een school die past bij je kind en gezin. Dan kijk je naar een school die de kwaliteit vormgeeft vanuit hun godsdienstige, levensbeschouwelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G4

Nieuwsbrief voor ouders G4 Nieuws voor leerjaar 4 1. Toneelvoorstelling Op donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart voerden de leerlingen van klas 4 kunstdrama de Ingebeelde zieke van Molière op, een hilarische komedie over ziekte

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

CSW Toorop Talent College

CSW Toorop Talent College Informatiegids 2019 CSW Van de Perre mavo, havo, vwo: atheneum, gymnasium en TTO CSW Toorop Talent College vmbo-bk CSW Bestevaêr mavo, vmbo-bk, havo en vrijeschool 2 Eén scholengemeenschap, drie scholen

Nadere informatie