Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)"

Transcriptie

1 10 februari 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), IT GIET OAN! 4 keer startbewijs Heerenveen voor ploegenachtervolging Donderdag 9 februari togen ongeveer 60 leerlingen van Het Noordik naar de ijshal te Enschede. Er was die dag wat te halen, want er werden 8 startbewijzen uitgegeven voor de Nederlandse Kampioenschappen ploegenachtervolging op de schaats voor scholen. 17 teams van het Noordik zetten op deze dag hun beste beentje voor. Vier teams wisten een startbewijs in de wacht te slepen. Twee recreanten teams en twee teams die bestaan uit lincentiehouders. De laatsten zijn leerlingen die veel op het ijs staan. Aaldert Pol en Sanne Schothuis wisten de leerlingen weer even tot in de puntjes te begeleiden! Van de locatie Vriezenveen deden Puck Knol; Esmee Companje; Jasmijn de Jonge; Lotte Bramer; Pien Folbert; Elise Wilbrink; Indy Ekkel; Wendy He; Roya Kaya en Wietske karsten mee. Van deze leerlingen wist alleen Puck Knol zich te plaatsen, die vorig jaar ook al Nederlands Kampioen geworden is en hier in Vriezenveen door de burgemeester werd gehuldigd! Al met al was het een erg geslaagde dag voor het Noordik en op 23 maart gaan we met een volle bus naar Thialf om de NK titels in de wacht te slepen! Dus: IT GIET OAN! J.P. de Boer In deze nieuwsbrief komen aan de orde: Overlijden vader Chris Dasselaar Ziekte Mayke Smit invoering medicijnverstrekking en medisch handelen expeditieteam klaar voor vertrek informatieavond GT2 en ljr. 2 Irun2Bfit Kangoeroewedstrijd techniekles Het Laar ouderklankbordgroep fotoimpressies wist je datjes.

2 Agenda Zaterdag 11 februari t/m Expeditieteam naar Suriname zondag 19 februari Dinsdag 14 februari Ouderspreekavond Donderdag 16 februari 45-min. rooster en vanaf uur vrij i.v.m. teammiddag personeel Vrijdag 17 februari Ljr. 3 theatervoorstelling De Voorveghter Maandag 20 t/m vrijdag 24 Voorjaarsvakantie februari Maandag 27 februari GT2 voorlichtingsavond* Ouderavond IRun2BFit ljr. 2* Dinsdag 28 februari Inspectiebezoek Donderdag 2 maart Ouderspreekavond mw. H. ter Braak en dhr. D. Heinink Ljr. 3 Theatervoorstelling De Voorveghter Maandag 6 maart GT3 voorlichtingsavond* Dinsdag 7 maart Ljr. 4 start rekenexamens 2F en 3F (2e afname) Woensdag 8 maart Biddag vmbo muziekdag Vrijdag 10 maart Nieuwsbrief 8 Woensdag 15 en donderdag Ljr. 4 rekenexamens 2ER en 3ER (2 e afname) 16 maart Vrijdag 17 maart Ruimtevaartcollege André Kuipers Maandag 20 maart Ljr. 4 start CPE beeldende vakken Woensdag 22 maart Ljr. 3 theatervoorstelling De Voorveghter Maandag 27 maart s middags vrij i.v.m. teammiddag personeel Dinsdag 28 maart Ljr. 2 Kick off Irun2Bfit Vrijdag 31 maart Euregio-bezoek CDA-CDU (uit Dld.) Nieuwsbrief 9 * Wilt u dit alvast noteren? Personele en rooster technische zaken Deze week zijn twee studentes van hogeschool Windesheim bij ons op school met hun 2 e jaars leerwerkstage gestart. Mw. N. Willems zal t/m juni 2017 in verschillende klassen lessen Engels geven en dhr. M. Westera geschiedenis. Verder zijn er op dit moment geen bijzonderheden te melden. Ouderspreekavond Dinsdag 14 februari is de ouderspreekavond. Als het goed is hebt u, wanneer u zich heeft ingeschreven, in uw mailbox bericht ontvangen op welk tijdstip en in welk lokaal of welke ruimte u verwacht wordt. Mocht e.e.a. niet duidelijk zijn, dan kunt u telefonisch contact met de administratie opnemen. I.v.m. hun Suriname-reis, nemen mw. Ter Braak en dhr. Heinink niet deel aan deze ouderspreekavond. U kunt wel voor donderdagavond 2 maart een afspraak met hen maken. Graag in dat geval een sturen aan h.terbraak@noordik.nl of d.heinink@noordik.nl en aangeven of u een gesprek vroeg (v.a u) of laat (v.a u) wenst.

3 Overlijden vader Chris Dasselaar Woensdagochtend 8 februari bereikte ons het droevige bericht dat de vader van Chris Dasselaar uit klas BB31 (D&P EC) de avond er voor geheel onverwachts is overleden. We wensen Chris, zijn broers, verdere familie en allen die om hen heen staan alle sterkte en Gods zegen toe in deze moeilijke tijd. Ziekte Mayke Smit TL41 Vorige week werden wij opgeschrikt door het bericht van onze 4 e klas-leerling, Mayke Smit uit Aadorp. Mayke heeft acute lymfatische leukemie. Ze is in het ziekenhuis in Groningen opgenomen, alwaar men gestart is met de behandeling. Deze vorm van leukemie is de meest voorkomende vorm van kanker bij kinderen en is goed te behandelen. Het zal een lange behandeling worden van twee jaar, waarvan een deel poliklinisch. Mayke is er heel sterk onder en ze heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. We wensen haar, haar familie en iedereen die om haar heen staat heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en hopen op een voorspoedig herstel. Haar klasgenote, Lotte de Bruin, heeft (in overleg met Mayke) spontaan aangeboden om in de vierde klas een presentatie over leukemie te geven, zodat de leerlingen op de hoogte zijn als Mayke terugkomt. Dat scheelt veel vragen. Invoering medicijnverstrekking en medisch handelen Het Passend onderwijs is actief van start gegaan op 1 augustus De leerlingen die vanaf dat moment binnen kwamen hebben een specifiekere onderwijs- en ondersteuningsbehoefte dan de leerlingen die wij voorheen binnen het reguliere VO hadden. Dit heeft ons als school (experts zorg van de vestigingen) doen nadenken over het verstrekken en gebruiken van medicijnen binnen de school en soms ook het verzoek om medisch te handelen. In het protocol Medicijnverstrekking en medisch handelen is dit nu vastgelegd. Voor U als ouders /verzorgers van een kind dat medicijnen gebruikt en/of medische handelingen nodig heeft onder schooltijd, is het verzoek om contact op te nemen met de zorgcoördinator van de vestiging waar uw kind les krijgt. Met hem/haar kunt u de benodigde formulieren invullen zodat wij als school en u als ouders de afspraken en handelingen die nodig zijn kunnen vastleggen. Daarnaast is besloten dat er vanaf 1 januari 2017 geen pijnstillers in de vorm van bv. paracetamol aan de leerlingen worden verstrekt. Zorgcoördinatoren van de vestigingen zijn: Mw. M.Heerdink-NL m.heerdink@noordik.nl Dhr. M.Hakkert-CR m.hakkert@noordik.nl Mw. A.Lok- VH a.lok@noordik.nl Mw. M. Lowik- VV m.lowik@noordik.nl Voor het protocol verwijs ik u naar de Noordiksite. vestiging/afspraken. Voorjaarsvakantie We wensen allen van 20 t/m 26 februari een hele fijne week toe!

4 Expeditieteam klaar voor vertrek Na maanden van voorbereiding is het zover! Morgen, zaterdag 11 februari, vertrekt het expeditieteam naar Suriname. Het benefietdiner en de laatste acties hebben een mooi bedrag opgeleverd. De boeken en het overige materiaal zijn verscheept. Met dank aan Bongiorno en Span Caravans voor het vervoer naar Rotterdam en Den Haag. Het Surinaams bedrijf heeft deze week de zonnepanelen geïnstalleerd op de Obed en Alexanderschool in Abenaston, een dorp in het district Sipaliwini, in het binnenland van Suriname. Kortom alle voorbereidingen zijn getroffen en iedereen is er klaar voor. We wensen de groep een hele goede en succesvolle reis toe. Geniet er van! We zijn benieuwd naar jullie foto s en verhalen. Hierover ongetwijfeld in de volgende nieuwsbrief meer. Informatieavond GT2 en ljr. 2 Irun2Bfit Maandag 27 februari is er een voorlichtingsavond voor de ouders van klas 2. Het eerste gedeelte van de avond staat in het teken van het project IRun2BFit, dat vorig schooljaar is gestart. Om fit en energiek te zijn hebben jongeren per dag 1 uur beweging nodig. Uit onderzoek blijkt dat slechts een klein deel van de jeugd dit redt. De meeste jongeren bewegen te weinig waardoor de kans op gezondheidsklachten toeneemt. Met het project IRun2BFit willen wij als school een positieve bijdrage leveren en deze tendens verbeteren. In acht weken laat IRun2BFit jongeren ervaren hoe zij zich fit kunnen voelen en daarom kiezen voor een gezonde leefstijl Deze acht weken worden afgesloten met een grote finale: De 5 kilometer op de Twenterandrun van vrijdag 2 juni a.s.! Meer informatie is te vinden op Het tweede gedeelte van de avond gaat over de profiel- vakkenpakketkeuze van GT2. De uitnodiging voor ouders en leerlingen BB/KB2 en GT2 is dinsdag jl. per e- mail verzonden. We hopen alle leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) deze avond te ontmoeten. Geef je op voor de wiskunde-kangoeroewedstrijd Zit je in klas 1 t/m 3 en wil je meedoen aan deze wedstrijd, geef je dan voor de voorjaarsvakantie bij je wiskundedocent op!

5 Wist je/u dat... de eerste plek van The Voice of Het Noordik Vriezenveen is behaald door Yaël Eshuis met het lied radioactive van Imagine Dragons. Tweede werd Femke van Strien met het lied Say you won't let go van James Arthur en de Derde plaats was voor Wilma Reuvekamp met het lied Bridge of light van Pink. De aanmoedigingsprijs ging naar de tweeling Ikbal en Roya Kaya met het lied When I was your man. Tijdens de pauze heeft iedereen genoten van een bijzonder mooi optreden van de band Bleu District. Ook gingen de 3 e jaars leerlingen in het kader van het vak ckv zelf met sjablonen aan de slag. Meer foto s op de website.

6 Foto-impressie

7 Thirza ten Hartog, Derek Kuipers en dhr. R. Steenwelle zijn terug van hun indrukwekkende reis naar Suriname. Techniekles Het Laar De leerkrachten van groep 7 en 8 van Het Laar uit Wierden (voormalige Immanuelschool) gingen graag op onze uitnodiging in om een keer een techniekles hier op school te volgen. Woensdag 1 februari was het zover. Leerlingen, ouders en leerkrachten waren erg enthousiast en gaven aan het een mooi initiatief te vinden, dat zeker navolging mag krijgen. Meer foto s zijn op de website te vinden. Basketbaltoernooi ljr. 2.. met de winnaars uit klas GT23 Proficiat! Het toernooi stond o.l.v. SDV3.

8 Wat houdt de ouderklankbordgroep in? Door mw. A. Companjen Wist u dat Het Noordik Vriezenveen een Ouderklankbordgroep heeft? In deze Ouderklankbordgroep zit een negental ouders van leerlingen van de vestiging Vriezenveen. Twee maal per jaar komt de Ouderklankbordgroep in overleg bijeen. Bij deze bijeenkomsten is de directeur, dhr. K van Grootheest, en afwisselend een van de teamleiders, aanwezig. Wat wij zoal bespreken in een overleg? In de Ouderklankborgroep komen allerlei onderwerpen voorbij. Wij noemen u een aantal voorbeelden: alcoholbeleid, rookbeleid, stewardproject, veiligheid, werkweken, tevredenheidsonderzoeken en organisatorische zaken. Eigenlijk al die zaken die in en rondom school spelen. In veel gevallen is het zo dat wij als ouders worden geraadpleegd voordat het beleid daadwerkelijk wordt opgesteld of vastgesteld door de directie van de school. Bij meerdere onderwerpen vindt het management van de school het belangrijk om de mening van de ouders vooraf te peilen. Als ouders voelen wij ons daarin serieus genomen; we zien onze inbreng vaak terug in het beleid dat uiteindelijk wordt vastgesteld. Naast genoemde overleggen speelt de Ouderklankbordgroep een rol bij de open dag. Bij de open dag worden wij als ouders in de gelegenheid gesteld om vragen van andere ouders te beantwoorden en te vertellen over onze ervaringen met de school. Uiteraard zitten we er als ouders niet alleen voor onszelf. Mocht u vragen of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u ons uiteraard benaderen (onze mailadressen staan hieronder vermeld). Desgewenst kunnen wij vragen en opmerkingen meenemen naar het overleg van Ouderklankbordgroep. De volgende ouders nemen deel aan de Ouderklankbordgroep: mw. J. Berghuis dhr. M. Bokdam mw. A. Companjen mw. M. Eshuis mw. J. Oordt dhr. S. Simons mw. M. van Strien mw. C. Vrijhof mw. H. Wildvank jgjmberghuis@gmail.com m.bokdam@hetnet.nl acompanjen@hotmail.nl marjolein@eshuisleemans.nl rutgeroordt@planet.nl stefan@famsimons.com mbcvanstrien@hotmail.com corienwardenier@hotmail.com helenwildvank@gmail.com Tip mediawijsheid Lees eens een tijdschrift of papieren krant. Het voordeel van een tijdschrift of krant is dat die nooit speciaal voor jou gemaakt wordt. Iedereen die deze krant/tijdschrift leest heeft dezelfde voorpagina, inhoudsopgave en artikelen.

9 Gebed dagopening op verkenning God, We proeven nieuwe gerechten, maken kennis met andere culturen, of horen nieuwe denkbeelden. Soms lijkt ons dat onbekende heel leuk en avontuurlijk. Maar soms deinzen we ervoor terug en worden we er juist bang van. Help ons het nieuwe te verkennen. Geef dat we onszelf niet tekort doen door meteen alles angstig af te wijzen wat anders is en vreemd. Maar geef dat we ook niet klakkeloos staan te juichen bij alles wat nieuw is en kritisch en voorzichtig zijn. Dit is een uitgave van: CSG Het Noordik Krijgerstraat XW Vriezenveen Postbus AM Almelo T E: vriezenveen@noordik.nl

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 20 januari 2017 nummer 6 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), Het nieuwe jaar 2017 is begonnen. Maandag 9 januari zijn we als team bij

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 31 maart 2017 Nummer 9 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor jullie ligt wederom een nieuwsbrief met veel belangrijke en interessante

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), r 11 november 2017 Nummer 3 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), School is leuk! Wat? School leuk??? Kom op man, dat meen je niet. School is zo boring!! Tja.. wat moet je hiermee?

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 25 november 2016 nummer 4 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Waarom ga je naar school? Waarom moet je geschiedenis of wiskunde leren?

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) r 24 mei 2017 Nummer 11 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Deze week vieren we weer Hemelvaartsdag. Een dag waar veel mensen van denken:

Nadere informatie

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), 1 februari 2019 Nummer 5 Schooljaar 2018/2019 Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), Ongeloof en verdriet Het nieuwe jaar is totaal anders begonnen dan we ons hadden voorgesteld. Op zaterdag 29 december

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, 29 maart 2018 Nummer 7 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Pasen, wie van jullie weet wat het precies inhoudt? Twee vrije dagen en hopelijk mooi weer bij het eten van

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers, 7 december 2017 Nummer 4 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Deze week liep ik op straat rond de school en heb ik eens even gekletst met wat leerlingen die daar ook

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), 1 juni 2018 Nummer 10 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Het lijkt wel volop zomer, de temperatuur is al weken ver boven het normale niveau. Genieten dus! De warmte

Nadere informatie

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb Dag Begintijd Code Activiteit woensdag 21-12-2016 19:00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag 22-12-2016 0:00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb donderdag 22-12-2016 9:00 S Mentorenactiviteit leerjaar 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), 26 april 2018 Nummer 8 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), We hebben zojuist een periode van geweldig mooi weer achter de rug. Is het jou ook opgevallen dat alles

Nadere informatie

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Personeel Dinsdag heeft groep 2 afscheid genomen van juf Naomi. We danken haar voor de lessen die ze gegeven heeft in groep 2. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 16- CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 1 Examengids Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 2015-20 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april 20 1 Examengids 20 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar -18 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 18 1 Examengids /18 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW Vriezenveen

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

September Veldweg 1A 7973KH Darp

September Veldweg 1A 7973KH Darp September 2016 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 14 september Ouderavonden 21 september Studie onderwijsteam leerlingen zijn vrij 5 oktober Zakelijke ouderavond

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit de directie. Beste ouder(s)/verzorger(s), Wiel van Ginneken. jaargang 17. nummer6 januari 2019 AGENDA

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit de directie. Beste ouder(s)/verzorger(s), Wiel van Ginneken. jaargang 17. nummer6 januari 2019 AGENDA Nieuwsbrief jaargang 17 nummer6 januari 2019 Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen week hebben we even aan de winter kunnen proeven. Files in Hoorn was in het nieuws op de radio.

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar 18-19 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 19 1 Examengids 18/19 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

Uit de school geklapt!

Uit de school geklapt! Nieuwsbrief van de Prins Willem Alexanderschool Laren. Vrijdag 01september 2017 Beste ouders / verzorgers, De eerste twee schoolweken zitten er alweer op. Er is in alle klassen een goede start gemaakt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw

Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw 14 mei 2016 nummer 11 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen en ouders, De examens zijn op dit moment in volle gang. De praktijkexamens liggen achter ons, voor de BB en KB zijn de meeste CSE s ook geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2016 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 januari 7 januari 8 januari 9 januari 10 januari 11 januari 12 januari

Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 januari 7 januari 8 januari 9 januari 10 januari 11 januari 12 januari Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 januari 7 januari 8 januari 9 januari 10 januari 11 januari 12 januari Week 2 18 e schoolweek P1.18 Huiswerkvrij Aanleveren voorgelezen toetsen

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers, Openbare basisschool De Meridiaan Adenstraat 21 3067 MN Rotterdam 010 4200752 contact@obsdemeridiaan.com www.obsdemeridiaan.com Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/verzorgers, Open dag Volgende week

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging Zwarte Dijkje 31, 7914 PB Noordscheschut 0528-341496 www.hetblokland.nl hetblokland@primenius.nl Agenda Jaargang 35 - Nummer 21-9 februari 2017 Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari

Nadere informatie

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid.

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid. 2 november 2018 Nummer 2 Schooljaar 2018/2019 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Nummer 3: 22 februari 2018 Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna voorjaarsvakantie en het grootste gedeelte van het schooljaar zit er op. We hebben op 13 en

Nadere informatie

Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.:

Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: 0299 621777 Belangrijke data oktober: 01 oktober Oud papier 03 oktober Museum bezoek groep 3 en 4. 04 oktober Ouderavond en informatieavond. 05/07 oktober NIO voor

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het voorjaar is begonnen. Nou nog even wennen aan de zomertijd.

Nieuwsbrief. Het voorjaar is begonnen. Nou nog even wennen aan de zomertijd. Nieuwsbrief jaargang 16 nummer 8 maart 2018 Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Het voorjaar is begonnen. Nou nog even wennen aan de zomertijd. De leerlingen beginnen al wel te wennen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Toelatingsprocedure brugklassen Libanon Lyceum schooljaar

Toelatingsprocedure brugklassen Libanon Lyceum schooljaar Toelatingsprocedure brugklassen Libanon Lyceum schooljaar 2018-2019 Inleiding Alle Rotterdamse schoolbesturen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam hebben afspraken gemaakt over de overgang van leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober

NIEUWSBRIEF. Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober NIEUWSBRIEF Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur.

Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur. JAARAGENDA 2018-2019 wk datum NB di. 28/8 en do. 30/8 school open 36 maandag 3 september dinsdag 4 september woensdag 5 september donderdag 6 september vrijdag 7 september Start personeel - welkom 9.00

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Jaarplanning uur

Jaarplanning uur Jaarplanning 2013-2014 (wijzigingen en typefouten voorbehouden) 35 dinsdag 27-08-2013 08.30-12.00 uur Introductieprogramma lj.4; ophalen rooster woensdag 28-08-2013 donderdag 29-08-2013 08.30-14.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Alkmaar, 14 september 2014 Beste Ouders van onze leerlingen in 2Vwo-X, Dit is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Als ervaren studenten lopen onze 2e

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Over een paar weken is de vakantie voorbij en start het schooljaar 2018-2019. De verbouwing

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka INFO4@LL 9 september 2016 Belangrijke data 16 september 2016 Meat & Greet BBQ vanaf 18.00 22 september 2016 Informatieavond/ OV jaarvergadering/ voorstellen nieuwe directeur 22 en 23 september 2016 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 03 10 november 2015

Nieuwsbrief Nr. 03 10 november 2015 Nieuwsbrief Nr. 03 10 november 2015 AVICENNA COLLEGE BESTAAT TWEE JAAR Op 3 november jl. bestond onze school 2 jaar. Begonnen op 3 november 2013 als de Opperd onder de vleugels van CVO Melanchton. Per

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie