Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw"

Transcriptie

1 14 mei 2016 nummer 11 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen en ouders, De examens zijn op dit moment in volle gang. De praktijkexamens liggen achter ons, voor de BB en KB zijn de meeste CSE s ook geweest en de TL-ers beginnen vandaag met het vak Frans. Een spannende tijd voor jullie als leerlingen maar ook voor sommige ouders kan het goed spannend zijn. We wensen alle leerlingen heel veel succes en de ouders veel sterkte! In deze nieuwsbrief kunt u weer veel nieuws lezen. Ik wil jullie speciale aandacht vragen voor de Be Courageous day, oftewel de weesmoedigdag. Leerlingen uit klas 2 worden uitgedaagd om zichzelf beter te leren kennen en te zien hoe je op een goede manier met anderen, maar ook met jezelf kunt omgaan. Op heel veel plekken in Nederland wordt dit project al gedaan en de ervaringen zijn enorm positief. Leerlingen worden zelfverzekerder en krijgen meer begrip voor elkaars leefwereld. Zondag vieren we het Pinksterfeest, het feest van de uitstorting van de Heilige Geest. Voor sommigen een heel vreemd feest en moeilijk te begrijpen en voor anderen een heel belangrijk feest dat er toe doet. Christenen vieren dit feest omdat op die dag de Heilige Geest van God op mensen kwam en zodoende de mensen nooit meer alleen hoefden te zijn. God is er bij, altijd! Dat geeft troost in moeilijke dagen en extra vreugde en blijdschap op feestvolle dagen. Ik wens iedereen hele goede en gezegende Pinksterdagen toe! K.J. van Grootheest Vestigingsdirecteur kkkk Wk 20 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag vrij Dinsdag 17 mei Start beroepsgerichte stages BB3/KB3 SDV, Z&W Donderdag 19 mei 3 e bijeenkomst ouderklankbordgroep Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3 Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2 Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw Wk 22 Maandag 30 mei t/m woensdag 8 juni Rekenexamens lj. 3 en herkansing rekenexamen lj. 4 Dinsdag 31 mei Atletieksportdag lj. 1 t/m 3 Personeel Dhr. H. Kottier is al een tijdje wegens gezondheidsproblemen afwezig. Zijn situatie was de laatste weken zorgelijk. Vorige week heeft hij een hartoperatie ondergaan. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed.

2 Meeloopdag klas 1 en 2 LOB (loopbaan oriëntatie begeleiding) gaat een steeds prominentere rol spelen in het Voortgezet Onderwijs en wordt met ingang van het nieuwe schooljaar een verplicht onderdeel van het totale onderwijspakket. Binnen LOB kijkt de leerling naar zijn/haar persoonlijkheid, eigen kwaliteiten en oriënteert zich op de arbeidsmarkt. Dit alles om tot een goede keuze voor het beroepsonderwijs te komen. Om hier voor de leerlingen meer zicht op te krijgen, zijn we vorig jaar gestart met meeloopdagen voor klas 1 en 2. Deze dagen krijgen dit jaar een vervolg op woensdag 6 juli (lj.1) en maandag 11 juli (lj. 2). Het is de bedoeling dat elke leerling met één van de ouders of iemand uit hun directe omgeving een dag mee kijkt op het werk. Ouders hebben hier per mail een brief over ontvangen en ook krijgen de leerlingen de brief met het opgaveformulier uitgereikt via de mentor. Wij hopen op uw medewerking om samen met uw kind een geschikte plek te zoeken en danken u alvast voor de medewerking. Beroepsgerichte stages BB/KB3 SDV en Z&W Terwijl de derdejaars leerlingen Technologie & Dienstverlening gedurende het schooljaar een dagdeel stage lopen om zo het werkveld te verkennen, gaan de leerlingen van SDV en Z&W vanaf maandag a.s. twee aaneengesloten weken op stage. Dit is een mooie kans om te kijken hoe het in een bedrijf, instelling, school of op een andere werkplek toegaat. We wensen jullie veel succes. Rekentoets lj. 4 Sommige leerlingen hebben onlangs deelgenomen aan de herkansing van de rekentoets 2F. De resultaten zijn in Magister verwerkt en er is een brief verstuurd met informatie over de laatste mogelijkheid om te herkansen. Deze herkansing is in de periode van 30 mei t/m 8 juni. Dan nemen de derdejaars leerlingen ook aan de rekentoets deel. Opening nieuwbouw Met gepaste trots kondigen wij de opening aan! CSG Het Noordik Vriezenveen is klaar voor de toekomst. Dankzij onze moderne nieuwbouw kunnen we het onderwijs nog meer afstemmen op de individuele wensen en mogelijkheden van leerlingen. Het licht en de uitstraling dragen bovendien bij aan een uitdagende leeromgeving. We zullen deze middag met genodigden de opening vieren. Ook met de leerlingen wordt hier aandacht aan besteed. Nader info volgt in Magister. Zoals bekend, werd intern ook het e.e.a. verbouwd om extra lokalen en ruimtes te creëren. Sinds de meivakantie is dit afgerond en ook hebben we een prachtig plein gekregen met voldoende plekken voor de fietsen. We gaan ervan uit dat jullie hiervan goed gebruik maken en de fietsen netjes in de rekken zetten.

3 Crossloop en atletieksportdag Dinsdag 24 mei hebben de leerlingen het 6 e en 7 e lesuur de traditionele crossloop. Ze lopen een parcours van bijna 2 km op sportpark Het Midden. Een week later, dinsdag 31 mei, staat de atletiek sportdag op de agenda. Klas 3 (2 e /3 e u), klas 2 (4 e /5 e u), klas 1 (6 e /7 e u). Het betreffen twee reguliere schoolactiviteiten. Deelname is dus verplicht. We hopen beide dagen op een mooi sportief gebeuren. BE Courageous Day lj. 2 Donderdag 26 mei wordt er voor de tweede klassers een BE Courageous Day georganiseerd. In oktober was deze dag gecanceld i.v.m. de komst van vluchtelingen in Vriezenveen. De leerlingen worden om 9.45 uur bij sporthal De Stamper verwacht. Graag zaalgymschoenen meenemen en een lunchpakket. Be Courageous is een interactief schoolprogramma. Het motto is: wees sterk, dapper en moedig. Via sport- en spelactiviteiten, groepsgesprekken, getuigenissen en enthousiaste sprekers ontdekken leerlingen tijdens deze dag vanuit hun eigen levenservaring: Wie zij zijn en wat hun talenten zijn Wat zij wel/niet van zichzelf laten zien (maskers) Hoe zij meer vanuit hun hart kunnen gaan leven Welke onderwerpen uit hun persoonlijk leven tijd en aandacht vragen Hoe zij vreugde en verdriet een plek kunnen geven Dat zij elkaar, ouders, school (en kerk) nodig hebben Omdat jongeren geconfronteerd worden met allerlei uitdagingen in het leven willen we met Be Courageous de tijd nemen om samen met hen te ontdekken wat hen daadwerkelijk bezighoudt, zodat ze meer inzicht krijgen in hun eigen leven en dat van hun klasgenoten. Het programma duurt tot uur. We hopen op een voor allen waardevolle dag. Update IRun2BFit We zijn nu halverwege het project en je merkt dat het al aardig leeft binnen de school! In de kantine hangen grote banners en de helft van de leerlingen heeft al een stoere bootcamp gehad van een van onze sponsoren Evolve FT. Ook tijdens de mentorlessen, LO en biologie is er al flink wat aandacht aan het onderwerp besteed. Bovendien gaan leerlingen in de komende weken zelf een gezonde pizza bedenken; wellicht leuk om thuis ook daadwerkelijk te maken en samen op te eten. Ondertussen zijn er al heel wat leerlingen serieus aan het trainen en hebben zelfs docenten het hardloopvirus te pakken! De opgave voor de Twenterandrun is de deur uit en we kunnen met trots zeggen dat er bijna 200 leerlingen en docenten aan de run mee zullen doen! Een fantastisch aantal. Het is geweldig om te zien hoe positief dit nieuwe project wordt opgepakt onder leerlingen en docenten. Afgelopen week is Lars Smit van Fysio Twenterand bij ons op school geweest om in alle tweede klassen een echodemonstratie te geven en te vertellen wat hardlopen met je spieren en gewrichten doet. Leerlingen en mentoren mochten zelf een echo ondergaan en waren erg geïnteresseerd.

4 Advies van Lars: begin niet te hard of te snel! Dan heb je namelijk eerder kans op overbelasting van de spieren en gewrichten. Doe het dus lekker rustig aan en GENIET! Heb je toch last van pijntjes tijdens het hardlopen, dan kun je bellen naar de praktijk of een mail sturen naar Op naar 3 juni! Bloemschikken op de De Weemelanden 11 leerlingen BB3 Zorg & Welzijn hebben donderdag 12 mei in De Weelanden voor 25 bewoners een creatieve workshop verzorgd. Naast de voorbereidingen, begeleidden ze ook iedere bewoner naar het activiteitencentrum. Vervolgens werd de helpende hand geboden bij het maken van de mooie bloemstukjes. Zowel leerlingen als bewoners hebben genoten van deze gezellige ochtend. CD-opnames opnames kandidaten The Voice Onlangs zijn er opnames gemaakt in de studio van het Kulturhus in Borne. De drie prijswinnaars en de winnaar van de aanmoedigingsprijs van The Voice of Vriezenveen mochten hun winnende lied opnemen. Dit waren Ronald Reuvekamp, Famke de Jong, Marieke v.d. Schaaf, Britt Loovers en Femke van Strien. Twee zeer geslaagde avonden. Geen prijs voor Marieke v.d. Schaaf in de stadsfinale van The Voice of Almelo, maar wel erg goed gedaan!

5 Landmachtdag SDV & T&D Dinsdag 10 mei zijn de derde klassers van T&D en SDV naar de Landmachtdag in Soest geweest. Naast een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, waar een reis door het heden en verleden is gemaakt, waren er ook diverse buitenactiviteiten en hebben militairen verteld over hun ervaringen bij de Landmacht. Een geslaagde dag! Nieuw expeditieteam 13 april hebben 17 leerlingen uit klas 3 in een sollicitatiegesprek geprobeerd om een plekje in het nieuwe expeditieteam te bemachtigen. Uiteindelijk zijn de volgende leerlingen geselecteerd: Jan Bos (GT31), Lars van Soolen (GT32), Jarno Rond (BB31), Tobias Terlouw (BB31), Yaël Eshuis (GT33), Denise Jansen (GT33), Anna Rijzebol (GT32) en Diede Schwarte (KB32). Als coach heeft dhr. P. Greven het stokje overgedragen aan dhr. D. Heinink. Mw. H. ter Braak blijft dit nieuwe expeditieteam begeleiden. Ze verwachten weer een mooi jaar tegemoet te gaan. We wensen hen hierbij veel plezier en succes. SDV3-leerlingen in actie tijdens sportdag KDV Dukkie. en de Koningsspelen cbs Windesheim Sibculo e Laatste schooldag klas 4

6 Uitbundige laatste schooldag klas 4 met enthousiasme tijdens de zeskamp en een gezellige barbecue. Kijk voor meer foto s op de website. Tip mediawijsheid Plaats je adres niet zomaar online. Zorg ervoor dat je adres zo min mogelijk op publieke pagina's op internet staat. Dit voorkomt dat het adres in mogelijke gegevensbestanden van cybercriminelen terechtkomt. Kijk ook de privacy instellingen van je sociale mediakanalen na. Hier kun je zorgen dat alleen kennissen de gegevens op je profiel kunnen zien. Zo blijft je adres onzichtbaar voor onbekenden. Luizen! Er zijn weer luizen geconstateerd. Wees alert!

7 Elfje Lente Warm weer Het zonnetje schijnt Geen winterjas meer nodig Bloemetjes! Danique Hoekstra (KT13) Opening voor de examentijd Alleen Jesaja 43:2 en 5 Examen doen is een eenzame bezigheid. Al zit je met veel mensen in een lokaal, jij moet het doen. Jij alleen. Het getik van al die ijverig schrijvende pennen kan een verloren gevoel geven. Zeker als het met jouw eigen werk niet zo vlot. Al die anderen lijken er geen moeite mee te hebben. En niemand die naar je omkijkt, iedereen is druk met zichzelf. Denk op zo n moment eens aan de woorden van de profeet Jesaja die namens God zegt: Als je door water heen moet, zal ik bij je zijn. Als je rivieren oversteekt, zul je niet verdrinken. Als je door vuur loopt, zul je niet verbranden. De vlammen zullen je geen pijn doen. Want ik, de Heer, ben jou w God.Wees niet bang, want ik zal bij je zijn. Misschien dat die gedachte helpt in het vuur van de strijd. Dit is een uitgave van: CSG Het Noordik Krijgerstraat XW Vriezenveen Postbus AM Almelo T E vriezenveen@noordik.nl

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 31 maart 2017 Nummer 9 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor jullie ligt wederom een nieuwsbrief met veel belangrijke en interessante

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) r 24 mei 2017 Nummer 11 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Deze week vieren we weer Hemelvaartsdag. Een dag waar veel mensen van denken:

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), 1 juni 2018 Nummer 10 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Het lijkt wel volop zomer, de temperatuur is al weken ver boven het normale niveau. Genieten dus! De warmte

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), 26 april 2018 Nummer 8 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), We hebben zojuist een periode van geweldig mooi weer achter de rug. Is het jou ook opgevallen dat alles

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 20 januari 2017 nummer 6 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), Het nieuwe jaar 2017 is begonnen. Maandag 9 januari zijn we als team bij

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 25 november 2016 nummer 4 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Waarom ga je naar school? Waarom moet je geschiedenis of wiskunde leren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 april 2019

Nieuwsbrief 18 april 2019 AGENDA Vrijdag 19 april t/m 5 mei vakantie Maandag 6 mei start CSPE examen BB+KB tot en met 23/5 Maandag 6 mei t/m 17 mei arbeidsoriënterende stage 3e jaar Maandag 6 mei - Start periode 3 maatwerk Dinsdag

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar -18 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 18 1 Examengids /18 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW Vriezenveen

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 16- CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 1 Examengids Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

JUNIOR COLLEGE. Doen. Eigen leerroute LEREN WIE JE BENT. Samen starten. We rk -a fm aa k- ur en. klas 1 vmbo basis/kader. vmbolelystad.

JUNIOR COLLEGE. Doen. Eigen leerroute LEREN WIE JE BENT. Samen starten. We rk -a fm aa k- ur en. klas 1 vmbo basis/kader. vmbolelystad. JUNIOR COLLEGE klas 1 vmbo basis/kader LEREN WIE JE BENT Samen starten We rk -a fm aa k- ur en Ke u z es m a ke n Doen Eigen leerroute vmbolelystad.nl Leren wie je bent Beste leerling uit groep 8, Welkom

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar 18-19 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 19 1 Examengids 18/19 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8 Nieuw vmbo op het Haarlem College op het Haarlem College kan het Media & Vormgeving Zorg & Welzijn Techniek & Energie Ondernemen & Commercie Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Sport & Veiligheid Gemengde

Nadere informatie

Informatieboekje 2016 Laatste schoolweken Klas 1

Informatieboekje 2016 Laatste schoolweken Klas 1 Informatieboekje 2016 Laatste schoolweken Klas 1 1 Beste leerlingen van klas 1 Voor je ligt het programmaboekje waarin jij en je ouder(s) belangrijke informatie over de laatste twee schoolweken aantreffen.

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug wknr dag datum tijd omschrijving 5-10-2018 maandag 27-aug Zomervakantie dinsdag 28-aug 35 woensdag 29-aug donderdag 30-aug vrijdag 31-aug maandag 3-sep dinsdag 4-sep 8.10-8.35 8.30-12.00 feestelijk ontvangst

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), r 11 november 2017 Nummer 3 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), School is leuk! Wat? School leuk??? Kom op man, dat meen je niet. School is zo boring!! Tja.. wat moet je hiermee?

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 17 17 januari 2019 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF cursusjaar

NIEUWSBRIEF cursusjaar NIEUWSBRIEF cursusjaar 2016-2017 Sleeuwijk, 23 februari 2017 Geachte ouders/verzorgers, Vorige week zijn de programma s van de diverse politieke partijen doorgerekend. Daarbij viel mij op dat een groot

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Montessoriboekje Klas 4 VWO

Montessoriboekje Klas 4 VWO Montessoriboekje Klas 4 VWO Welkomstwoord Beste HML er, Nu je dit boekje voor je hebt liggen, ben je weer terug van weggeweest. Welkom allemaal! Geen bloedhete dagen in Spanje meer, gebroken tentstokken

Nadere informatie

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen,

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen, Examenboekje 2019 Lieve, beste examenleerlingen, Het schoolexamen zit erop: 50% van het eindexamencijfer is binnen. Velen van jullie gaan met een mooie lijst richting Centraal Eindexamen, waar de andere

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders,

Beste leerlingen en ouders, 24 juni 2016 nummer 13 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen en ouders, Het schooljaar 2015/2016 zit er alweer bijna op. Nog een week en dan zijn de cijfers allemaal ingeleverd en de laatste schoolweken

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 2015-20 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen april 20 1 Examengids 20 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat

Nadere informatie

Mentorlessen. Klas:...

Mentorlessen. Klas:... Mentorlessen Naam: Klas:... 1 En hier begint het! Voor jou ligt jouw persoonlijke mentormap. Deze map is voor de individuele oefeningen vanuit de mentor-module die jij en je klasgenoten volgt. In deze

Nadere informatie

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Voorburg, maart 2018 Geachte ouders/ verzorgers en beste leerlingen, Het laatste gedeelte van de opleiding gaat binnenkort van start. Het CSPE voor het

Nadere informatie

CENTRAAL EXAMEN Informatie voor leerlingen van de. kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg

CENTRAAL EXAMEN Informatie voor leerlingen van de. kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg CENTRAAL EXAMEN 2018 Informatie voor leerlingen van de kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg INHOUDSOPGAVE: Algemene informatie Rooster centraal examen Vakspecifieke hulpmiddelen Exameninstructies

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers, 7 december 2017 Nummer 4 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Deze week liep ik op straat rond de school en heb ik eens even gekletst met wat leerlingen die daar ook

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 10 februari 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), IT GIET OAN! 4 keer startbewijs Heerenveen voor ploegenachtervolging

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, 29 maart 2018 Nummer 7 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Pasen, wie van jullie weet wat het precies inhoudt? Twee vrije dagen en hopelijk mooi weer bij het eten van

Nadere informatie

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft Bruggerinfo Arnhem gelooft Aangenaam: Guido Guido gelooft in jouw toekomst! Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je grenzen. Daar

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 20 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Koningsspelen Anglia examen

Nadere informatie

Elde College Sint-Michielsgestel

Elde College Sint-Michielsgestel Elde College Sint-Michielsgestel Elke Leerling Doet Ertoe Spreekt een kleine school je aan? Een school waar je iedereen snel leert kennen? Vind je het fijn om intensief contact te hebben met je mentor?

Nadere informatie

Ouderavond leerjaar 4

Ouderavond leerjaar 4 Ouderavond leerjaar 4 Deel 1 Centrale opening Dhr. Van der Duin afdelingsleider Bovenbouw Beroepsgerichte leerwegen Dhr. van den Hogen lid examencommissie Mevr. Meeuwsen decaan Deel 2 de mentor Algemene

Nadere informatie

HAARLEM COLLEGE. Welkom. Voorlichting PTO / PTA leerjaar 3. dinsdag 25 september Haarlem College

HAARLEM COLLEGE. Welkom. Voorlichting PTO / PTA leerjaar 3. dinsdag 25 september Haarlem College HAARLEM COLLEGE Welkom Voorlichting PTO / PTA leerjaar 3 dinsdag 25 september 2018 Informatie over: 1. Vakkenpakket Nieuw VMBO en MAVO 2. Loopbaan oriëntatie LOB 3. Algemene uitleg Schoolexamen (SE) en

Nadere informatie

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUS-STROOM SPORT+ Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUS-STROOM SPORT+ Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUS-STROOM SPORT+ Bruggerinfo HAVO VWO gelooft Aangenaam: Guido Guido gelooft in jouw toekomst! Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus

Nadere informatie

DATUMLIJST SCHOOLJAAR week. zondag 25 augustus maandag 2 september2013. dinsdag 3 september woensdag 4 september 2013

DATUMLIJST SCHOOLJAAR week. zondag 25 augustus maandag 2 september2013. dinsdag 3 september woensdag 4 september 2013 40/5 38/3 36/1 week DATUMLIJST SCHOOLJAAR 2013-2014 zondag 25 augustus 2013 maandag 2 september2013 dinsdag 3 september 2013 woensdag 4 september 2013 maandag 16 september 2013 maandag 30 september 2013

Nadere informatie

Iris. en Het Noordik. Volg ons op:

Iris. en Het Noordik. Volg ons op: m o k l We e z n o op n e g a d n e p o Iris en Het Noordik Volg ons op: Welkom op Het Noordik CSG Het Noordik is een leuke school waar je veel leert, waar je jezelf kunt zijn en waar je ontdekt wie je

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM. Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM. Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM Bruggerinfo HAVO VWO gelooft Aangenaam: Guido Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe Vmbo Elke Leerling Doet Ertoe Vind je het leuk om met je handen te werken? Op het vmbo is daar naast theorie- veel ruimte voor. De naam zegt het al: vmbo betekent voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.

Nadere informatie

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Agenda Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Mentoraat Opstart schooljaar Mentorles Spreekuur Afspraken met de klas Wat kunt u van mij verwachten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Begin schooljaar DINSDAG Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma algemeen

Begin schooljaar DINSDAG Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma algemeen JAARPLANNING CITAVERDE COLLEGE NEDERWEERT 2016-2017/ ouders 36 1 MAANDAG 5-9-2016 09.00-11.00 13.00 Begin schooljaar 2016-2017 DINSDAG 6-9-2016 Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Agenda Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Mentoraat Opstart schooljaar Mentorles Spreekuur Afspraken met de klas Wat kunt u van mij verwachten

Nadere informatie

Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk?

Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk? Rots & Water Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk? Maak ik gebruik van bestaand materiaal? Nee? Dan heb ik niks aan deze workshop Ja? Blijf dan vooral zitten Er is zo ontzettend veel materiaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar Nieuwsbrief 21 november 2018 Aflevering 2 schooljaar 2018-2019. Trots en vreedzaam De eerste periode van het schooljaar hebben we al weer achter de rug. In die tijd moet iedereen zijn plekje in de school

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig Veel aandacht voor taal en rekenen Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat vind

Nadere informatie

Montessoriboekje Klas 6 VWO

Montessoriboekje Klas 6 VWO Montessoriboekje Klas 6 VWO Welkomstwoord Beste HML er, Nu je dit boekje voor je hebt liggen, ben je weer terug van weggeweest. Welkom allemaal! Geen bloedhete dagen in Spanje meer, gebroken tentstokken

Nadere informatie

Welkom op onze. open dagen. Volg ons op:

Welkom op onze. open dagen. Volg ons op: Welkom op onze open dagen teren s e r p e t f r Ik du Volg ons op: Welkom op Het Noordik CSG Het Noordik is een leuke school waar je veel leert, waar je jezelf kunt zijn en waar je ontdekt wie je bent

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt ook

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO Ik wist in groep 6 al dat ik naar deze school wilde. Toen ging ik met mijn broer mee naar de open dag. Ik was er direct uit. Dit is een goede school, er hangt een leuke sfeer

Nadere informatie

Jaarplan VMBO augustus

Jaarplan VMBO augustus Jaarplan VMBO 2016-2017 augustus weeknummer 31 32 33 34 35 schoolweek 0 1 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie School open Start lessen (periode 1) maandag 1 8 15 22 MTV 10.00 uur 12.00 uur 29 -Centrale

Nadere informatie

Jaarrooster JB : leerlingen versie

Jaarrooster JB : leerlingen versie 1 2 jan-18 1 ma 2 di 3 wo 4 do 5 vr 6 za 7 zo 8 ma 1e lesuur: vrij vanaf 2e lesuur: Start lessen nieuwe kalenderjaar Oudercontactperiode t/m 19 januari BL: 14.15-21.30 uur oudercontacten TL: 16.00-21.30

Nadere informatie

Jaarrooster JB : leerlingen versie

Jaarrooster JB : leerlingen versie 1 2 jan-18 1 ma 2 di 3 wo 4 do 5 vr 6 za 7 zo 8 ma 1e lesuur: vrij vanaf 2e lesuur: Start lessen nieuwe kalenderjaar Oudercontactperiode t/m 19 januari BL: 14.15-21.30 uur oudercontacten TL: 16.00-21.30

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar 2 Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt

Nadere informatie

Montessoriboekje Klas 5 VWO

Montessoriboekje Klas 5 VWO Montessoriboekje Klas 5 VWO Welkomstwoord Beste HML er, Nu je dit boekje voor je hebt liggen, ben je weer terug van weggeweest. Welkom allemaal! Geen bloedhete dagen in Spanje meer, gebroken tentstokken

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

[1] Kort nieuws, startmiddagen, geslaagden, domeinweek

[1] Kort nieuws, startmiddagen, geslaagden, domeinweek [1] Kort nieuws, startmiddagen, geslaagden, domeinweek Voorwoord Je mantel overdragen Schooljaar 2015/2016 zit erop. Een jaar met veel energie, veel successen, veel onderwijsplezier en goede resultaten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4 Nieuws voor leerjaar 3 1. English Theatre Company op bezoek! Op woensdag 8 maart jl. bracht The English Theatre Company opnieuw een bezoek aan onze school. The English Theatre Company is een groep professionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

Nieuwsbrief decanaat 10 mavo 2015-2016 nr. 1, sept. 2015

Nieuwsbrief decanaat 10 mavo 2015-2016 nr. 1, sept. 2015 Nieuwsbrief decanaat 10 mavo 2015-2016 nr. 1, sept. 2015 Inhoud: voorlichting over de keuzetrajecten in 10 mavo A Keuzetraject MBO opleiding 1. Het vak LOB 2. Het keuzetraject in data 3. Portfolio LOB

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro INFORMATIEAVOND INFORMATIEAVOND Hartelijk welkom Informatieavond leerjaar 4 Dinsdag 1 september 2015 PROGRAMMA 1. Opening door N. van Bennekom, directeur 2. Thema avond ouders 28 september 3. Inrichting

Nadere informatie

Jouw toekomst start op Eijkhagen.

Jouw toekomst start op Eijkhagen. Jouw toekomst start op Eijkhagen. Charlemagne College Eijkhagen is een school voor voortgezet onderwijs in Landgraaf. Je kunt bij ons naar het vwo, het tweetalig vwo, de havo of het vmbo-tl. Ons motto

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg

leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg informatie schooljaar 2018/2019 Over het Groene Hart leerpark Bij het Leerpark staat Leren door doen centraal. Bij ons leren leerlingen met

Nadere informatie