Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)"

Transcriptie

1 20 januari 2017 nummer 6 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), Het nieuwe jaar 2017 is begonnen. Maandag 9 januari zijn we als team bij elkaar geweest en hebben we een studiedag gehad over het thema veiligheid. Zoals uit enquêtes blijkt, hebben we een hele veilige school hier in Vriezenveen en daar zijn we trots op. Want die veiligheid maken we met elkaar: leerlingen samen met ons als docenten en ondersteunend personeel. En mocht er om welke reden dan ook eens een moment zijn dat jij je bijvoorbeeld eens niet veilig voelt, weet dan dat er mensen in school zijn waar je naar toe kunt gaan. Ga bijvoorbeeld naar de mentor of naar meneer Lemans, de antipestcoördinator. Maar je kunt ook naar een van de vertrouwenspersonen gaan, mevrouw Löwik of meneer Heinink. We zijn een veilige school en dat willen we elke leerling bieden! Tijdens de studiedag hebben we daardoor veel geleerd en hele goede gesprekken met elkaar gehad over hoe wij school willen zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat daardoor de school de veilige sfeer, waarom wij bekend staan, vast weten te houden! Een veilige sfeer wordt ook in het geloof geboden (ook al is het vreselijk als mensen soms in naam van het geloof enorm misbruikt kunnen worden!). De Bijbel is een boek waarin God laat zien wie Hij wil zijn voor mensen. In Jezus laat Hij zien wie Hij werkelijk is. En daaruit spreekt 100% liefde, betrokkenheid en geborgenheid. Een schuilplaats in gevaren zo staat in de Psalmen beschreven. Ook dat geeft vertrouwen en dus veiligheid. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier! En mocht je nog kinderen in groep 8 kennen die een mooie, veilige en vooral leuke school zoeken. Stuur ze komende dinsdag naar ons toe! Een hartelijke groet, K.J. van Grootheest In deze nieuwsbrief komen aan de orde: Open Huis rapporten, voorlopige adviezen en ouderspreekavond benefietdiner uitslag audities The Voice gala bovenbouw gastles smartgoals skiën Winterberg Witte van Moort & Noordik event met André Kuipers D&P open avond wist je datjes.

2 Agenda Dinsdag 24 januari Woensdag 25 januari Donderdag 26 januari Vrijdag 27 januari Maandag 30 januari Open Huis uur 45 min. rooster i.v.m. leerlingbespreking Skiën Winterberg ljr min. rooster i.v.m. SE3-bespreking Benefietdiner expeditieteam Ljr. 1,2,3 rapportuitreiking ljr. 4 SE-rapport Uitreiking herkansingsbrieven ljr. 4 Ljr. 4 start rekenexamens 2F en 3F (1 e afname) Vrijdag 3 februari Ljr. 4 Herkansing SE3 Ljr. 3,4 gala Vrijdag 3 februari 8.00 uur tot Via Magister inschrijven ouderspreekavond woensdag 8 februari uur Dinsdag 7 februari Ljr. 2 basketbaltoernooi 2 e bijeenkomst ouderklankbordgroep Donderdag 9 februari Scholenploegenachtervolging The Voice of Het Noordik Vriezenveen Vrijdag 10 februari Nieuwsbrief 7 Na 6 e uur lln. vrij i.v.m. personeelsuitje Zaterdag 11 februari t/m Expeditieteam naar Suriname zondag 19 februari Dinsdag 14 februari Ouderspreekavond Donderdag 16 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Maandag 27 februari Donderdag 2 maart Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart s middags vrij i.v.m. teammiddag personeel Ljr. 3 theatervoorstelling De Voorveghter Voorjaarsvakantie GT2 voorlichtingsavond* Ouderavond IRun2BFit ljr. 2* Ljr. 3 Theatervoorstelling De Voorveghter GT3 voorlichtingsavond* Ljr. 4 start rekenexamens 2F en 3F (2e afname) vmbo muziekdag Vrijdag 10 maart Nieuwsbrief 8 * Wilt u dit alvast noteren? Personele zaken Vlak voor kerst was er weer blij babynieuws. Dhr. P. Greven en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een zoon Mats en Lisa heeft er een broertje bij. Dhr. Snippe ligt al geruime tijd in het ziekenhuis in Nijmegen i.v.m. complicaties die ontstaan zijn tijdens een eerdere operatie. Gelukkig lijkt het nu de goede kant op te gaan. We hopen dat zijn herstel verder voorspoedig zal verlopen en dat hij spoedig naar huis mag. Rooster technische zaken Dinsdag 24 januari hebben we open huis. Dan geldt er een 45 minuten rooster en hebben de leerlingen tot en met het 7 e uur les. I.v.m. leerling- en SE3 besprekingen geldt ook woensdag 25 en donderdag 26 januari een 45-minuten rooster.

3 Per 23 januari is er binnen de MSC-lessen voor ljr. 1 weer een ander onderdeel aan de beurt en per 30 januari binnen de PSO-lessen voor klas 2. I.v.m. het eind van zijn lio-stage, draagt dhr. M. Oude Vrielink de gs-lessen per 18 januari over aan mw. D. Hierink en dhr. J. Bouwhuis. Hr. Oude Vrielink blijft nog wel voor onbepaalde tijd aan onze school verbonden omdat mw. N. v.d. Luijt ziek is. Hij neemt de lessen gs en re van haar over. Sinds dinsdag 10 januari vervult mw. M. Maris, i.v.m. andere taken en studie, geen mentortaken meer en heeft dhr. D. Heinink alleen het mentoraat van klas KT12. Hierdoor is er ook een roosterwijziging ontstaan. Open Huis Dinsdag 24 januari zetten we de deur weer open tijdens ons open huis. We hopen dat veel basisschoolleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) tussen en op bezoek komen om de sfeer te proeven en kennis te maken met de diverse vakken, docenten en studiemogelijkheden binnen onze school. Uiteraard is dit open huis ook bedoeld voor ouders van leerlingen uit de hogere leerjaren die graag nog wat meer informatie over de beroepsgerichte profielen, zoals Zorg & Welzijn (Z&W), Dienstverlening en Producten (D&P) willen hebben. In lokaal 4 presenteert Zorg & Welzijn zich en in lokaal 21 kunt u/jij meer informatie krijgen over de leerlijnen Economie en Commercie, Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV) en Technologie en Multimedia die alle drie binnen de leerlijn D&P vallen. Van harte uitgenodigd. Evenals andere jaren zullen ook nu weer veel leerlingen tijdens het open huis assisteren. Heel fijn en alvast bedankt voor jullie medewerking! Rapporten voorlopige adviezen Vrijdag 27 januari ontvangen de leerlingen hun rapport. Aan de leerlingen van ljr. 4 wordt gelijktijdig ook de brief uitgereikt om in te schrijven voor de herkansing op 3 februari. Zo halverwege het schooljaar wordt geïnventariseerd hoe de leerlingen van klas 1 en 2 er voor staan en brengt het docententeam een voorlopig advies uit. Ouders van lj. 1 worden hiervan per post op de hoogte gebracht en ouders van leerlingen uit ljr. 2 die in de gevarenzone zitten ontvangen ook schriftelijk bericht. Ouderspreekavond Vervolgens is er dinsdag 14 februari een ouderspreekavond en wordt u in de gelegenheid gesteld om over de resultaten van uw kind met de docenten te spreken. Vanaf vrijdag 3 februari 8.00 uur tot woensdag 8 februari uur staat Magister open. U ontvangt hierover nog een mail. Beschikt u niet over de juiste inloggegevens, dan kunt u telefonisch contact opnemen of dit per aangeven via vriezenveen@noordik.nl.

4 Wist je/u dat.... we door oud-leerling Julia Bokdam van TC Tubantia zijn benaderd met de vraag of ze mocht langskomen voor een interview met de TD-leerlingen Sanne en Carlijn? Dit alles i.v.m. het bezoek aan Peptalk en de film die ze maken. Dit heeft geresulteerd in dit artikel.

5 VANAF MAANDAG 23 JANUARI START DE KAARTVERKOOPVAN HET GALA OP 3 FEBRUARI Verderop meer hierover Benefietdiner De expeditie van 2017 naar Abenaston in Suriname is in zicht. Voordat ze vertrekken wordt er ter afsluiting van alle acties een benefietdiner georganiseerd waarvoor wij u/jou van harte uitnodigen. Het diner vindt plaats op donderdag 26 januari 2017 vanaf uur. Onder begeleiding van een professionele kok serveren de teamleden een typisch Surinaams gerecht. De kosten zijn 15,- voor volwassenen en 7,50 voor kinderen. Tijdens deze avond zal het team vertellen over hun reis en ook zijn een aantal oud-teamleden aanwezig die hun ervaringen met u/jou zullen delen. Wilt u/wil jij bij het diner aanwezig zijn? Meldt dit dan per aan via expeditienoordikteamsuriname@outlook.com

6 Audities The Voice of Het Noordik VV Woensdag 18 januari waren de audities voor The Voice of Het Noordik Vriezenveen. Twintig leerlingen deden hun best om hiervoor een plekje te bemachtigen. Hierbij maken we de namen van de elf leerlingen bekend die door zijn: Ikbal Kaya Bk11 Roya Kaya Bk11 Marilyn Zielhuis TL43 Yael Eshuis TL4 Femke van Strien KB21 Silke Kalsbeek KT11 Wilma Reuvekamp KB31 Christa Reuvekamp TL42 Marieke Reuvekamp KT11 Manon Schmall KB22 Daphne Schmall GT34 Gala bovenbouw Op vrijdag 3 februari 2017 organiseert de leerlingenraad het jaarlijkse gala voor de derde en vierdejaars leerlingen. Dit keer is Seven de locatie waar het feest gehouden wordt. Een kaartje kost 7,50 p.st. (incl. 1 consumptie). Kom je met z n tweeën, dan krijg je korting en betaal jij 5,00, terwijl jouw introducé de normale prijs betaalt. De kaartverkoop start maandag 23 januari.

7 Er wordt geen alcohol geschonken. Meer over het gala en ook de tijden op onze website. Let wel! Mocht er een afterparty georganiseerd worden, dan valt dit niet onder de verantwoordelijkheid van school en ook zijn hierbij geen docenten aanwezig! Gastles Smartgoals Onder leiding van dhr. Carlo Kastermans, had SDV3 vrijdag 13 januari een gastles, waarbij het product Smartgoals werd geïntroduceerd. Leerlingen waren fanatiek, gemotiveerd en niet te stoppen. Top! Skiën Winterberg Woensdag 25 januari gaan we met 3 bussen richting Winterberg. De leerlingen uit leerjaar 4 hebben zich hiervoor kunnen opgeven. Ook worden er weer skilessen verzorgd door (oud)-sdvleerlingen die bevoegd zijn. Er ligt voldoende sneeuw en de vooruitzichten zijn goed. We wensen iedereen een mooie sportieve dag. Leerlingen die hier niet aan deelnemen hebben les.

8 André Kuipers Witte van Moort & Noordik event Niemand minder dan astronaut André Kuipers komt op vrijdag 17 maart naar Vriezenveen. Op initiatief van het Vriezenveense plaatwerkbedrijf Witte van Moort, CSG Het Noordik en Theater Turf is het gelukt om de ruimtevaarder naar Twenterand te halen. Tijdens het zogenoemde Witte van Moort & Noordik event geeft Kuipers een ruimtevaartcollege voor ruim tweehonderd Noordikleerlingen uit Twenterand en 150 WvM-medewerkers en vertelt hij over het leven als astronaut. Centraal tijdens zijn lezing over zijn ruimtereis staat technologie en innovatie enerzijds en motivatie en inspiratie anderzijds. Kuipers vertelt hoe we tot wetenschappelijke inzichten komen over onze plaats in het heelal, door te werken aan grensverleggende technologie. Hij voegt daar een persoonlijke noot aan toe, door te vertellen over de eigenschappen die hij nodig heeft gehad om zijn dromen te kunnen verwezenlijken. André Kuipers is na Wubbo Ockels de tweede Nederlandse ruimtevaarder die de ruimte in ging. Hij is de enige Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In 2004 werd hij gelanceerd voor een missie van elf dagen. Toen hij in 2011 opnieuw de ruimte in ging, duurde de reis 193 dagen. Het Witte van Moort & Noordik-event wordt gehouden bij Witte van Moort aan het Westeinde in Vriezenveen van tot uur. Binnenkort komen er posters in school te gang, waarop je kunt zie hoe jij je kunt aanmelden voor dit Witte van Moort & Noordik event. Een unieke kans!

9 D&P open avond Woensdag 18 januari jl. was er een open avond over het beroepsgerichte vak D&P (Dienstverlening & Producten). Deze avond werd georganiseerd door derde klas leerlingen die dit vak volgen. De ouders/verzorgers en andere familieleden waren hiervoor uitgenodigd. Het was de afsluiting van een project waarin de leerlingen deze open avond hebben moeten voorbereiden. Doel van het project: een kijkje in de keuken van D&P geven. Er waren twee rondes om het geheel ordelijk te laten verlopen. Dit bleek een goede keuze achteraf, want de avond werd een succes met een bezoekersaantal van rond de 60 personen. Na afloop van het bezoek, werd er een enquête ingevuld. Met een gemiddeld cijfer van een 9 werd deze avond door de ouders/verzorgers van een mooi eindoordeel voorzien.

10 Tip mediawijsheid Plaats je adres niet zomaar online Zorg ervoor dat je adres zo min mogelijk op publieke pagina's op internet staat. Dit voorkomt dat het adres in mogelijke gegevensbestanden van cybercriminelen terechtkomt. Kijk ook de privacy-instellingen van je sociale mediakanalen na. Hier kun je zorgen dat alleen kennissen de gegevens op je profiel kunnen zien. Zo blijft je adres onzichtbaar voor onbekenden. Gebed dagopening Hoe ver ga je? God, Dank u voor de mensen die waarschuwen als er ongemerkt grenzen overschreden worden. Dank u voor de mensen die anderen erop aan durven spreken als ze te ver gaan. Dank u voor de mensen die ons tegenhouden en ervoor zorgen dat wij zelf niet te ver gaan. Dit is een uitgave van: CSG Het Noordik Krijgerstraat XW Vriezenveen Postbus AM Almelo T E: vriezenveen@noordik.nl

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 31 maart 2017 Nummer 9 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor jullie ligt wederom een nieuwsbrief met veel belangrijke en interessante

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), r 11 november 2017 Nummer 3 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), School is leuk! Wat? School leuk??? Kom op man, dat meen je niet. School is zo boring!! Tja.. wat moet je hiermee?

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 10 februari 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), IT GIET OAN! 4 keer startbewijs Heerenveen voor ploegenachtervolging

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen en ouders/verzorgers, 7 december 2017 Nummer 4 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Deze week liep ik op straat rond de school en heb ik eens even gekletst met wat leerlingen die daar ook

Nadere informatie

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), 1 februari 2019 Nummer 5 Schooljaar 2018/2019 Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), Ongeloof en verdriet Het nieuwe jaar is totaal anders begonnen dan we ons hadden voorgesteld. Op zaterdag 29 december

Nadere informatie

Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw

Wk 21 Dinsdag 24 mei Crossloop lj. 1 t/m 3. Donderdag 26 mei Be Courageous Day lj. 2. Vrijdag 27 mei Opening nieuwbouw 14 mei 2016 nummer 11 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen en ouders, De examens zijn op dit moment in volle gang. De praktijkexamens liggen achter ons, voor de BB en KB zijn de meeste CSE s ook geweest

Nadere informatie

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb Dag Begintijd Code Activiteit woensdag 21-12-2016 19:00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag 22-12-2016 0:00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb donderdag 22-12-2016 9:00 S Mentorenactiviteit leerjaar 2 t/m

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) r 24 mei 2017 Nummer 11 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Deze week vieren we weer Hemelvaartsdag. Een dag waar veel mensen van denken:

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 25 november 2016 nummer 4 schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Waarom ga je naar school? Waarom moet je geschiedenis of wiskunde leren?

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), 26 april 2018 Nummer 8 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), We hebben zojuist een periode van geweldig mooi weer achter de rug. Is het jou ook opgevallen dat alles

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Geweldige beloften die God aan ons geeft zodat we, ondanks soms hele roerige tijden, rust en bescherming kunnen vinden bij God.

Geweldige beloften die God aan ons geeft zodat we, ondanks soms hele roerige tijden, rust en bescherming kunnen vinden bij God. r 22 september 2017 Nummer 1 Schooljaar 2017/2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. We zijn alweer een drietal weken onderweg en de

Nadere informatie

Jaarplanning uur

Jaarplanning uur Jaarplanning 2013-2014 (wijzigingen en typefouten voorbehouden) 35 dinsdag 27-08-2013 08.30-12.00 uur Introductieprogramma lj.4; ophalen rooster woensdag 28-08-2013 donderdag 29-08-2013 08.30-14.00 uur

Nadere informatie

Periode 1 Augustus 2018

Periode 1 Augustus 2018 Periode 1 Augustus 2018 woensdag 01-08-2018 Donderdag 02-08-2018 Vrijdag 03-08-2018 Zaterdag 04-08-2018 Zondag 05-08-2018 Week 32 Maandag 06-08-2018 Dinsdag 07-08-2018 woensdag 08-08-2018 Donderdag 09-08-2018

Nadere informatie

Christelijk College Zeist

Christelijk College Zeist Christelijk College Zeist 2017 VMBO Basis/Kader: +/- 370 leerlingen Profielen: Dienstverlening & Producten en Zorg & Welzijn Stages in de bovenbouw Profielprojecten in leerjaar 3 Keuzevakken in leerjaar

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

wknr dag datum omschrijving

wknr dag datum omschrijving wknr dag datum omschrijving 31-10-2017 34 vrijdag 25-aug maandag 28-aug dinsdag 29-aug 35 woensdag 30-aug donderdag 31-aug vrijdag 1-sep maandag 4-sep dinsdag 5-sep introductieochtend leerjaar 3, (PIE:

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 Examen

Jaarplanning 2015-2016 Examen Maandag week 34 17/08 Jaarplanning 2015-2016 Examen 18/08 augustus 2015 19/08 20/08 Ldo Bijeenkomst nieuwe collega s 21/08 Laatste vakantiedag Maandag week 35 24/08 25/08 26/08 27/08 28/08 Start periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar Nieuwsbrief 21 november 2018 Aflevering 2 schooljaar 2018-2019. Trots en vreedzaam De eerste periode van het schooljaar hebben we al weer achter de rug. In die tijd moet iedereen zijn plekje in de school

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Tiel, 5 oktober 2014 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Het schooljaar is weer

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Van de directie. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, 29 maart 2018 Nummer 7 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Pasen, wie van jullie weet wat het precies inhoudt? Twee vrije dagen en hopelijk mooi weer bij het eten van

Nadere informatie

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College.

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2016 2017: Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Nummer 8: 23 juni 2017 PERSONEEL:

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF cursusjaar

NIEUWSBRIEF cursusjaar NIEUWSBRIEF cursusjaar 2016-2017 Sleeuwijk, 23 februari 2017 Geachte ouders/verzorgers, Vorige week zijn de programma s van de diverse politieke partijen doorgerekend. Daarbij viel mij op dat een groot

Nadere informatie

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Voorburg, maart 2018 Geachte ouders/ verzorgers en beste leerlingen, Het laatste gedeelte van de opleiding gaat binnenkort van start. Het CSPE voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Stralende ster. Gert ten Hove

Stralende ster. Gert ten Hove Stralende ster Met Kerst staan sterren centraal. De afgelopen weken hebben we veel sterren voorbij zien gaan die min of meer straalden. Veel aandacht is er in de media geweest voor Gordon. Een tv-ster

Nadere informatie

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid.

Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een reden tot dankbaarheid. 2 november 2018 Nummer 2 Schooljaar 2018/2019 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn alweer twee maanden onderweg en de school draait goed. Een

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie. Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), 1 juni 2018 Nummer 10 Schooljaar 17/18 Van de directie Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Het lijkt wel volop zomer, de temperatuur is al weken ver boven het normale niveau. Genieten dus! De warmte

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Nummer 3: 22 februari 2018 Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna voorjaarsvakantie en het grootste gedeelte van het schooljaar zit er op. We hebben op 13 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro INFORMATIEAVOND INFORMATIEAVOND Hartelijk welkom Informatieavond leerjaar 4 Dinsdag 1 september 2015 PROGRAMMA 1. Opening door N. van Bennekom, directeur 2. Thema avond ouders 28 september 3. Inrichting

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

Op naar het diploma!

Op naar het diploma! Informatie voor examenkandidaten 4 vmbo basis/kader 2016-2017 Inleiding Beste leerlingen van 4 vmbo, Je bent nu bezig met de laatste lesweken op de RSG Tromp Meesters. Je hebt nog een paar weken om je

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017

Pius X College. Locatie Van Renneslaan. Examen 2017 Pius X College Locatie Van Renneslaan Examen 2017 Belangrijke informatie voor het examen Beste vierdejaars leerling, Je bent bijna aan het eind gekomen van het 4e leerjaar: Nog even en dan beginnen de

Nadere informatie

Wk Dag Datum Tijd Activiteit

Wk Dag Datum Tijd Activiteit 34 maandag 17-08-2015 Start periode 1 dinsdag 18-08-2015 08.30-12.00 uur Introductie lj.4 08.30-14.30 uur Schoolfotograaf (volgens rooster) 08.30-14.00 uur Introductie lj.1 09.00-15.00 uur Introductie

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

conceptversie _KJO 4

conceptversie _KJO 4 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 25 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar 13.30 introductie onderbouw

Nadere informatie

Begin schooljaar DINSDAG Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma algemeen

Begin schooljaar DINSDAG Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma algemeen JAARPLANNING CITAVERDE COLLEGE NEDERWEERT 2016-2017/ ouders 36 1 MAANDAG 5-9-2016 09.00-11.00 13.00 Begin schooljaar 2016-2017 DINSDAG 6-9-2016 Eerste schooldag leerjaar 1, 2, 3, 4 introductieprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur.

Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur. JAARAGENDA 2018-2019 wk datum NB di. 28/8 en do. 30/8 school open 36 maandag 3 september dinsdag 4 september woensdag 5 september donderdag 6 september vrijdag 7 september Start personeel - welkom 9.00

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Brood zonder zout.. bah!

Brood zonder zout.. bah! 21 september 2018 Nummer 1 Schooljaar 2018/2019 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Brood zonder zout.. bah! Het nieuwe schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Een goed begin is het halve werk

Nadere informatie

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Agenda Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Mentoraat Opstart schooljaar Mentorles Spreekuur Afspraken met de klas Wat kunt u van mij verwachten

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schreuder College Slinge December 2015

Nieuwsbrief Schreuder College Slinge December 2015 Nieuwsbrief Schreuder College Slinge December 2015 We hebben op onze locatie verschillende uitstroomrichtingen. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de richting Economie en Ondernemen. Verder is er weer

Nadere informatie

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig)

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig) JAARAGENDA CAPELLENBORG 2016 2017 Er kunnen nog wijzigingen/toevoegingen plaatsvinden, er kunnen aan dit overzicht geen rechten ontleend worden. augustus maandag 29 augustus eerste schooldag voor leerlingen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug wknr dag datum tijd omschrijving 5-10-2018 maandag 27-aug Zomervakantie dinsdag 28-aug 35 woensdag 29-aug donderdag 30-aug vrijdag 31-aug maandag 3-sep dinsdag 4-sep 8.10-8.35 8.30-12.00 feestelijk ontvangst

Nadere informatie

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4 Nieuwsbrief nr. 4 2014 2015 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Lesplein = leesplein 2 Vervanging van lessen en onderwijstijd 2 OPG 2 Magister 2 Herkansing 3 CRAFTS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Vlag en rugzak. Johan Prenger

Vlag en rugzak. Johan Prenger Vlag en rugzak Hoewel het alweer twee weken geleden is, wil ik toch nog even kort stilstaan bij het bezoek van e Koninklijke Familie op zaterdag 27 april jl. De viering van Koningsdag in de binnenstad

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Protestants-christelijk onderwijs best bijzonder!

Protestants-christelijk onderwijs best bijzonder! Protestants-christelijk onderwijs best bijzonder! Wat bepaalt de keuze voor een basisschool? Kies je voor thuisnabij onderwijs, voor een school waar de kinderen uit de buurt naar toe gaan, een school met

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

BEROEPSGERICHT VMBO HENGELO

BEROEPSGERICHT VMBO HENGELO BEROEPSGERICHT VMBO HENGELO DE ONDERBOUW Team VMBO Hengelo 28 januari 2017 EEN NIEUWE SCHOOL, EEN NIEUWE KANS UITGANGSPUNTEN VOOR HET BEROEPSGERICHT VMBO HENGELO Ontplooiing en ontwikkeling van basisvaardigheden

Nadere informatie

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft Bruggerinfo Arnhem gelooft Aangenaam: Guido Guido gelooft in jouw toekomst! Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je grenzen. Daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS Schooljaar -18 CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 18 1 Examengids /18 Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW Vriezenveen

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4)

Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Examenspecial (voor leerjaar 3 en 4) Toetsweek 3: gewijzigde toetstijden Afgelopen keren bleek dat zowel leerlingen als collega s de pauze tussen twee toetsen erg kort vonden: leerlingen hebben recht op

Nadere informatie

week dag datum JAARPLANNER tijd

week dag datum JAARPLANNER tijd week dag datum JAARPLANNER 2017-2018 tijd 34 ma 21-8-2017 zomervakantie di 22-8-2017 zomervakantie do 24-8-2017 zomervakantie vr 25-8-2017 boeken ophalen/laptops leerjaar 1 za 26-8-2017 zo 27-8-2007 35

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER 2015-2016

ACTIVITEITENROOSTER 2015-2016 ACTIVITEITENROOSTER 2015-2016 Augustus-September Week 36 1 e schoolweek ma 31 Start Periode 1 Deze periode worden 3 dagen ckv-activiteiten ingepland Ontruimingsoefening in deze periode Instructie LWOO

Nadere informatie

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart

EXAMENGIDS BB - KB - TL. Schooljaar vmbo - Vriezenveen. CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart vmbo - Vriezenveen EXAMENGIDS BB - KB - TL Schooljaar 16- CSG Het Noordik, vestiging Vriezenveen maart 1 Examengids Uitgegeven door: CSG Het Noordik, vestiging vmbo - Vriezenveen Krijgerstraat 7 7671 XW

Nadere informatie

Ouderinformatie avond 4 MAVO

Ouderinformatie avond 4 MAVO Ouderinformatie avond 4 MAVO Maandag 14 september 2015 Tijd: 20.00 uur Mentor Eerste aanspreekpunt voor leerlingen Op de hoogte van resultaten & cijfers Eerste aanspreekpunt voor ouders (ziekte, cijfers

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

13.15-14.30 uur Introductie lj.3 woensdag 20-08-2014 Inhalen toetsen lj.4 08.15-15.00 uur Poldersportdag lj.3 08.30-14.30 uur Introductie lj.

13.15-14.30 uur Introductie lj.3 woensdag 20-08-2014 Inhalen toetsen lj.4 08.15-15.00 uur Poldersportdag lj.3 08.30-14.30 uur Introductie lj. Jaarplanning Wk Dag Datum Tijd Activiteit 34 maandag 18-08-2014 Start periode 1 dinsdag 19-08-2014 08.30-12.00 uur Introductie lj.4 08.30-14.30 uur Schoolfotograaf (volgens rooster) 08.30-14.00 uur Introductie

Nadere informatie