De eerste activiteit van het nieuwe jaar zal zijn woensdag 7 januari. Onze altijd gezellige nieuwjaarsvisite met een drankje en een hapje.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De eerste activiteit van het nieuwe jaar zal zijn woensdag 7 januari. Onze altijd gezellige nieuwjaarsvisite met een drankje en een hapje."

Transcriptie

1 December, leden Dit is alweer onze laatste nieuwsbrief van het jaar Het is een jaar geweest met voor en tegenspoed. Er zijn leden waar we afscheid van hebben moeten nemen. Aan de andere kant heben we nieuwe leden mogen begroeten. Zo merk je dat verdriet en vreugde heel dicht bij elkaar liggen. Vreugde en verdriet zijn ook te zien als je om je heen kijkt binnen je eigen vriendenkring. De tijd glipt je door de vingers en voor je het weet zitten we weer achter de oliebollen. Maar voor die tijd hebben we weer een stamppot reis en een voorlichting van het notaris kantoor achter de rug. Natuurlijk worden onze 80 plussers in december weer niet vergeten dit zal vergezeld gaan met een traktatie. De eerste activiteit van het nieuwe jaar zal zijn woensdag 7 januari. Onze altijd gezellige nieuwjaarsvisite met een drankje en een hapje. Wat staat er verder in onze nieuwsbrief? Programma voor het jaar 2015 Verslag van de stamppot-reis Agenda van de jaarvergadering (NEEM DEZE MEE OP DE JAARVERGADRING) Jaarverslag (NEEM DEZE MEE OP DE JAARVERGADRING) Niet onbelangrijk het nieuwe banknummer En natuurlijk advertenties van onze adverteerders. Zij denken aan ons, denkt U aan hun! Ons banknummer is: NL71RABO t.n.v. ANBO Schoonoord-deKiel-Zweeloo. Paartie grote kinder ziet heur Vao en Moe in de eerste plaos as baank van lening. Sommige grote kinderen zien hun vader en moeder in de eerste plaats als bank van lening. De eerste helft van oes leven longer wij naor de beter twééde. De tweede is mangs vol van spiet over de verloren kaansen van de eerste. De eerste helft van ons leven verlangen we naar de betere tweede. De tweede is soms vol spijt over de gemiste kansen van de eerste.

2 Programma voor alle leden tot het eind van het seizoen Het bestuur wenst iedereen Een gezond en goed Woensdag 7 januari 2015 Dorpshuis Schoonoord Aanvang uur Nieuwjaarsvisite. Het is onze openings avond van het nieuwe jaar met een drankje en hapjes. Muzikale leiding met ruimte voor gezelligheid. Vrijdag 13 februari 2015 Muzeval Emmen Toneelavond Aol Volk Aanvang voorprogramma uur Aanvang toneel uur De erpeleters Blijspel van Harm Dijkstra Körte inhold: In het kleine hoes van de Klompmakers op de grens van zaand en veen valt het niet met um de eindties an mekaar te knuppen. Aoltie Klompmaker is weduwe en de hef zörg over een volwassen zeun en dochter, een inwonend nichie en oom Oebel, heur zwaoger, waor ze meer last as lust van hef. Veur de aofloop: kom kieken op vrijdag 13 februari. De entree voor deze avond inclusief een pauze drankje is Opgeven voor zaterdag 31 januari 2015 bij onze bestuursleden: Graag opgeven als je wel of geen vervoer hebt. Jopie Boudewijn tel Betsy Huizing tel Hanny Kleef tel Hennie Wiebing tel Betaling voor 31 januari NL71RABO t.n.v. ANBO Schoonoord-DeKiel-Zweeloo

3 Vervolg programma voor alle ANBO leden tot eind seizoen. Uitnodiging jaarvergadering De Spil Zweeloo Donderdag 19 maart 2015 Agenda: 01. Opening 02. Mededeling en ingekomen stukken 03. Notulen jaarvergadering 20 maart Jaarverslag Financieel verslag Verslag kascontrole 07. Verkiezing kascontrole 2015 Dhr. A. Kemper is aftredend Dhr. J. Tangenberg en de reserve mevr. Kroeze nieuw kascontrole. Nieuwe reserve: 08. Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar Mevr. B.F. Huizing-Visser Dhr. H.P. de Geeter Mevr. H. Kleef - Mulder 09. Wat verder ter tafel komt 10. Rondvraag 11. Sluiting van het officiële gedeelte Daarna o.l.v. Lammie en Betsy Woensdag 15 April 2015 Dorpshuis Schoonoord Aanvang uur Deze avond zal samen met de bibliotheek worden georganiseerd. Mei/Juni De Busreis De reiscommissie is bezig om voor een ieder weer een mooie reis uit te zoeken. Begin volgen jaar zal daar een reisprogramma via een extra nieuwsbrief over verschijnen.

4 Notulen Jaarvergadering op donderdag 20 maart De Spil te Zweeloo Aanvang:19.30 uur Aanwezig:zeven bestuursleden en 37 leden. Afwezig met kennisgeving: van het bestuur Reint Lyclema Afwezig: de overige leden van onze afdeling. Opening Mededelingen Ingekomen stukken Besluiten en opmerkingen Arie opent de vergadering met het uitdelen van de prijzen van de puzzels in de Nieuwsbrief aan de heer en mevrouw Kuik en de familie J. Loof. Niet aanwezig, maar de prijs zal bij hen bezorgt worden. Reint Lyclema is vandaag opgenomen in het ziekenhuis De consumpties zijn voor rekening van de bezoekers. Er zijn geen ingekomen stukken Notulen van de jaarvergadering van 14 maart 2013 De notulen van de jaarvergadering van vorig jaar worden zonder op en/of aanmerkingen goedgekeurd. Jaarverslag 2013 Idem dito. Financieel verslag 2013 Verslag Kascommissie 2014 Hanny licht toe dat het negatief resultaat kleiner is dan genoteerd, omdat de afrekening van de kaartclub nog niet is meegenemen. Uit het financieel overzicht 2013 blijkt verder dat Regio Noord ons de ANBO shoppers heeft geschonken en 106,75 euro heeft bijgedragen aan onze ledenvergadering onder het motto van ledenwerving Mevrouw Dunning geeft aan dat dat alles in goede orde is bevonden en het bestuur decharge wordt verleend Dhr. Andries Kemper blijft lid van de kascommissie, de reserve de heer J. Tangenberg komt mevr. Dunning vervangen. Algemeen reserve: mevrouw Kroeze. Bestuursverkiezing Henny Wiebing en Arie Aardema zijn aftredend en herkiesbaar. Ze worden staande de vergadering herkozen. W.v.t.t. Arie bedankt de vrijwilligers die de Nieuwsbrief rondbrengen en de heer Cor Huizing voor het feit dat hij ook dit jaar belastingformulieren invult voor leden die hieraan behoefte hebben. Arie deelt verder mee dat op dinsdag 13 mei van uur tot uur de Rabobank voorlichting komt geven over allerlei bankzaken De busreis in mei is nog niet vol. Er is plaats voor kennissen en buren. Rondvraag Het klopt dat het tweede lid van een echtpaar minder contributie betaald dan het eerste lid. Sluiting officiële gedeelte. Arie sluit het officiële gedeelte van deze vergadering en geeft het woord aan de dames die de Bingo zullen leiden. Sluiting Na een spannende en mooie Bingo met tevreden prijswinnaars sluit Arie de vergadering en wenst allen een goede reis huiswaarts. de voorzitter: de secretaris:

5 Jaarverslag 2014 ANBO afdeling Schoonoord/De Kiel/Zweeloo/Aalden Bestuurssamenstelling: De bestuurssamenstelling is in dit verenigingsjaar niet veranderd. Dat geeft een vertrouwd gevoel. We weten wat we aan elkaar hebben. De taken die we op ons genomen hebben staan vermeld in de Nieuwsbrief. Een punt van zorg is dat Hanny Kleef op onze laatste bestuursvergadering te kennen heeft gegeven dat ze overweegt te stoppen als penningmeesteresse van onze afdeling. Dat baart ons natuurlijk grote zorgen. Vind maar eens een nieuwe penningmeesteresse van haar kaliber!! Wie iets/wat/het weet mag het zeggen. Vergaderingen: Het bestuur vergadert over het algemeen één maal per maand. Alleen in de vakantiemaand slaan we een keer over. Over het algemeen is dit voldoende omdat we zo langzamerhand wel weten wat er gedaan moet worden. De reis/activiteitencommissies zien elkaar wat vaker omdat soms nog de puntjes op de i gezet moeten worden voor een te organiseren reis of gezellige avond. Ook komt een gedeelte van het bestuur wel eens samen om kleine werkzaamheden te verrichten, zoals het in elkaar zetten van de Nieuwsbrieven en het inpakken van presentjes. De vergaderingen worden bij toerbeurt bij de bestuursleden thuis gehouden. Om de blik naar buiten te behouden wordt er ook vergaderd in het kader van de SVA (Samenwerkings Verband ANBO afdelingen van de gemeente Coevorden) Hieruit kwam bijv. voort dat we onlangs een gezamenlijke avond organiseerden in Gees m.m.v. het HEM (Hesselter Eerste Mannenkoor). Onze voorzitter bezoekt als het enigszins kan met een medelid van het bestuur de vergaderingen van Rayon Drenthe. Leden: Het aantal leden neemt helaas af. Over de redenen daarvan hebben we het al eens gehad. Vele leden trekken zich terug i.v.m. hun ouderdom en de hoogte van de contributie. Ook het overlijden van leden slaat een gevoelig gat in ons ledenaantal. Gelukkig staat daar tegenover dat er nieuwe leden bijkomen. Dat heft het teruglopen van het ledenaantal echter niet op. Vorig jaar maart begonnen we met 241 leden. Op dit moment hebben we 211 leden. Contact met de leden: Als bestuur van onze afdeling proberen we het contact met onze leden zo goed mogelijk te onderhouden. De nieuwsbrieven 2 per jaar en medelingen (bijv. over bus en stampotreis) per brief ertussendoor, helpen hopenlijk hierbij. Ook de verenigingsmiddagen en avonden geven ons de gelegenheid u te ontmoeten en te spreken. Verder hopen we door de verjaardagskaarten, de belangstelling bij rouw en trouw en de presentjes voor onze aller oudsten omstreeks de Kerst contacten te leggen en te houden.

6 Vervolg jaarverslag 2014: Activiteiten. Het vraagt elk jaar weer veel creativiteit van onze reis/activiteitencommissies om een jaarprogramma op poten te zetten. Dit wordt nog bemoeilijkt omdat onze afdeling zo rijk is, dat we op zoek moeten naar zo goedkoop mogelijke zo niet gratis activiteiten. Gelukkig konden we dit jaar nog een avond samen met de Bibliotheek organiseren. ( Hoe lang nog??). Het stimuleert echter geweldig dat de middagen/avonden door ons georganiseerd zich over een goede belangstelling mogen verheugen. Het is daarnaast nog fijn, dat over het algemeen positief over deze activiteiten geoordeeld wordt. Tenslotte Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. We zijn dan ook dankbaar dat we altijd een beroep kunnen doen op mensen, die altijd klaar staan om ons te helpen. Zij zijn het cement van onze afdeling. Zonder hen kunnen we niet. Zonder namen te noemen je kunt zo maar iemand over het hoofd zien bedankt!!!!!!!!!!!!! Reisverslag Friesland 19 november ANBO Het is kwart voor 10 als de bus ons oppikt bij Seubers in Aalden. Als we zijn ingestapt zitten er 68 mensen in. We gaan via Makkinga naar Oosterwolde voor de koffie in Hotel de Zon. Wat onderweg opvalt is dat op de meeste oude huizen een rood pannedak ligt. Na de koffie met gebak of appeltaart gaan we via Jubbega naar Wolvega naar Holland Inn voor het stamppotdiner. Drie Gebo bussen staan er en het zit er "STAMPVOL". Het smaakt ons "MERAKEL" goed maar alles loopt uit en dus staat de gids wel een half uur op ons te wachten. Het is de heer v.d Broek en hij verteld over de gem Westellingwerf. Wolvega en 25 dorpjes. We komen langs de bekende Drafbaan en gaan richting de Blesse. Hier stroomt nog het riviertje de Linde van uit Drenthe. In de Blesse staat ook de Pieter Stuyvesant kerk. Dan door naar Steggerda. Hier staat een replica van de oude Zuivelfabriek gemaakt door vrijwilligers. Verder gaan we naar Noordwolde ook wel het Rotandorp genoemd. Hier was de eerste rietvlechtschool van Nederland. Het is dan al weer kwart voor vier als we iets gaan drinken bij de Holland Inn en om half 5 gaan we weer richting Drenthe. Al met al een leuke en gezellige dag. Met vriendelijke groet Trijn Tangenberg Foto s van de reis staan op onze website: anbo. nl/schoonoord-dekiel-zweeloo

Ons banknummer is voor betalingen ook gewijzigd, het nieuwe nummer is: NL71RABO0158846753. t.n.v. ANBO Schoonoord-deKiel-Zweeloo.

Ons banknummer is voor betalingen ook gewijzigd, het nieuwe nummer is: NL71RABO0158846753. t.n.v. ANBO Schoonoord-deKiel-Zweeloo. leden. Er staat weer een nieuw jaar op de kalender als ik dit stukje voor onze nieuwsbrief schrijf. Het is 2014, en we hebben weer een vol jaar voor de boeg. Onze activiteiten commissie is al weer druk

Nadere informatie

Onze buitendienst: Andries Kemper: coördinatie bezorging De Senioor nieuwsbrief

Onze buitendienst: Andries Kemper: coördinatie bezorging De Senioor nieuwsbrief e.o. Bestuur: Arie Aardema tel. 0591-381946 Voorzitter Ledenadministratie Coördinatie lief en leed Verjaardagskaarten Website beheer Henk de Geeter tel. 0591-381948 Secretaris Nieuwsbrief Ledenwerving

Nadere informatie

Voorjaar 2015. leden. De kalender en het weer. Eerste maanden van het jaar. (uit het boekje van Jan Pelleboer)

Voorjaar 2015. leden. De kalender en het weer. Eerste maanden van het jaar. (uit het boekje van Jan Pelleboer) Voorjaar 2015 leden Opgericht in 1995 en met het jaar 2015 op de kalender is dit jaar een jubileum jaar. Het bestuur vindt dit een reden voor een feestje. We vieren het in het Dorpshuis van Schoonoord

Nadere informatie

Naidu Elangovan India

Naidu Elangovan India leden. Augustus 2014 De vakantie draait nog op volle toeren als ik dit berichtje schrijf. Maar toch, de tijd staat niet stil en wacht vooral niet op sufferds. Dus is het weer tijd om een nieuwe ANBO editie

Nadere informatie

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten e.o Onze website: http://desenioor.nl/ KVK nummer: 64377369 Bestuur: Arie Aardema tel. 0591-381946 Voorzitter Ledenadministratie Coördinatie lief en leed Verjaardagskaarten Website beheer Henk de Geeter

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten e.o. Onze website: http://desenioor.nl/ Bestuur: Arie Aardema tel. 0591-381946 Voorzitter Ledenadministratie Coördinatie lief en leed Verjaardagskaarten Website beheer Henk de Geeter tel. 0591-381948 Secretaris

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 28 januari 2016

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 28 januari 2016 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 28 januari 2016 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2015 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

verloting Ja... je leest het goed!!!

verloting Ja... je leest het goed!!! Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MAART 2012 CLUBNIEUWS 26 JAAARGANG 3 verloting Ja.... je leest het goed!!! Er zijn leuke prijzen te winnen en het enige wat jij hoeft te doen is naar de Algemene

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Onze buitendienst: Andries Kemper: coördinatie bezorging De Senioor nieuwsbrief

Onze buitendienst: Andries Kemper: coördinatie bezorging De Senioor nieuwsbrief e.o. Bestuur: Arie Aardema tel. 0591-381946 Voorzitter Ledenadministratie Coördinatie lief en leed Verjaardagskaarten Website beheer Henk de Geeter tel. 0591-381948 Secretaris Nieuwsbrief Ledenwerving

Nadere informatie

Verslag: Jaarvergadering LZL over het verenigingsjaar Gehouden: In den Haversack in Nuth op dinsdag 20 februari 2018.

Verslag: Jaarvergadering LZL over het verenigingsjaar Gehouden: In den Haversack in Nuth op dinsdag 20 februari 2018. Verslag: Jaarvergadering LZL over het verenigingsjaar 2017. Gehouden: In den Haversack in Nuth op dinsdag 20 februari 2018. Opening: Voorzitter Wim Welten opent de jaarvergadering en verwelkomt de aanwezige

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen.

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen. Riemslootnieuws 675 03-11- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering

Notulen Algemene leden vergadering Notulen Algemene leden vergadering Datum: 13-03-2018 Locatie: Hotel de Witte Bergen te Eemnes Notulen: Jolanda Kerkhofs Deelnemers: * Dhr. K. Kooij (Voorzitter) * Dhr. O. Vlaanderen (Vicevoorzitter) *

Nadere informatie

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage).

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage). Aan de verenigingen en leden van Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene jaarvergadering die wordt gehouden op woensdagavond

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 maart 2011

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 maart 2011 VERENIGING VAN KPN GEPENSIONEERDEN TELE-PLUS TE GRONINGEN Opgericht in 1981 Ook voor oud-medewerkers Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nr. 40024712. Secr. J. Boeijink, Perzikstraat

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009.

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009. DORPSVERENIGING NIJEVEEN Sinds 1 januari 1998. Jaarverslag 2009. Inhoud 1. Voorwoord door Arend Tissingh (voorzitter) 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3. Het bestuur 4. Klankbordgroep 5. Leden

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD 4 JAARVERGADERING 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 BILJARTEN OPROEP 9 JUBILEUMFEEST 10 KAARTAVOND 12 ADRESSEN

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief is bedoeld als bewaarnieuwsbrief met belangrijke data van onze volgende activiteiten.

Onze nieuwsbrief is bedoeld als bewaarnieuwsbrief met belangrijke data van onze volgende activiteiten. e.o. juli, 2016 nieuws De vakantie staat weer voor de deur, maar we willen U toch nog even op de hoogte brengen van wat ons na de vakantie te wachten staat. Het belooft weer een mooi programma te worden

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

KBO voor 55-plussers afdeling Ursem

KBO voor 55-plussers afdeling Ursem KBO voor 55-plussers afdeling Ursem NESTORBEZORGERS J. Schuitemaker Bavohof 6 T. Vendel Haverkampstraat 3 Th. Dol Ruijterstr 7 T. Mak Bavohof 12 T. Wever Mastakker 1 T. Dol Kerkweg 11 A. Langereis Noordgouw

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten

Activiteitencommissie Reiscommissie Rein Lycklema tel Algemeen bestuurslid SVA activiteiten e.o. Onze website: http://desenioor.nl/ Bestuur: Arie Aardema tel. 0591-381946 Voorzitter Ledenadministratie Coördinatie lief en leed Verjaardagskaarten Website beheer Henk de Geeter tel. 0591-381948 Secretaris

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

Bewonersvereniging Langs de Prinsensingel

Bewonersvereniging Langs de Prinsensingel Infobulletin Bewonersvereniging Langs de Prinsensingel en de V.v.E No 82 Woensdag 10 April Uitnodiging Algemene ledenvergadering Bewonersvereniging Langs de Prinsensingel in De Plint aanvang 19.30uur Zaal

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Februari 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats.

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats. Aan de leden van Vereniging De Jonge Balie te Gelderland mr. L.C.M. Veerbeek Tel: 06 55856130 secretaris.jongebalie@pvdb.nl www.jongebaliegelderland.nl Nijmegen, 16 mei 2018 Betreft: Oproeping algemene

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen.

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen. JEUGDCURSUS EN VISWEDSTRIJDEN VOOR DE JEUGD. Op maandag 31 maart starten we met een nieuwe cursus voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Anders dan andere jaren waarin wij twee verschillende cursussen

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie