Nummer februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer februari 2017"

Transcriptie

1 Nummer februari 2017 Agenda 14 februari Groep 6 Hunebedcentrum (Borger) 15 februari Alle groepen Schoolfotograaf groepsfoto s en portretten 16 en 17 februari Groep 5 5/6, 6 dans 16 februari Alle groepen boekenruilbeurs 16 februari Alle groepen Rapport 1 mee 18 t/m 26 februari Alle groepen Voorjaarsvakantie 1 maart Alle groepen Margemiddag vervalt 7 maart Groep 5 en 5/6 Schrijver komt in de groep 7 maart MR vergadering 19:30 uur 21:00 uur 9 maart Alle groepen Meertmoand- Streektoalmoand Voorlezers in elke groep. 10 maart Groepen 5 Gevangenismuseum Veenhuizen Mededelingen Bezetting Bezetting deze week februari Schooljaar 2016/ 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Groep 1/2 Bl. Lia Lia Thérèse Lia Groep 1/2 R. Gerben Gerben Gerben Marije Groep 3 Marian Marian Marian Marian Groep 4 Ilse Ilse Lies Lies Groep 5 Geja Geja Geja Thérèse Groep 5/6 Marijke Marijke Elsbeth Elsbeth Groep 6 Jelmer Jelmer Jelmer Jelmer Groep 7 Marije Marije Marije Jaap Groep 8 Cindy Cindy Cindy Cindy Verloren Afgelopen donderdag 9 februari is Menno Rozenveld (groep 3) zijn sjaal kwijtgeraakt in de kleedkamer van Judo. Waarschijnlijk is deze per ongeluk bij iemand anders in de tas terechtgekomen. Hij is blauw met zwarte blokjes erop. Graag zouden ze deze terug willen. Heeft u de sjaal gevonden dan kunt u bellen met Magnild Rozenveld, Telefoon

2 Roodvonk geconstateerd In groep 1-2 rood heeft een leerling Roodvonk. Roodvonk is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie. De ziekte duurt tien tot 14 dagen en is goed te behandelen met antibiotica. Bij behandeling met antibiotica is na 48 uur de besmettelijkheid voorbij. Verschijnselen Hoge koorts Hoofdpijn Keelpijn Overgeven Op de tweede dag ontstaan kleine dieprode vlekjes (rood kippenvel) die beginnen in de liezen en zich verspreiden over het hele lichaam, behalve rond de neus en mond De tong is eerst geheel beslagen; later wordt de tong rood met puntjes ( frambozentong ) Na een paar dagen verbleekt de huiduitslag en begint de huid te vervellen, vooral aan de handen en voeten. Drents Verkeersveiligheidslabel Het Drents Verkeersveiligheidslabel (DVL) is een kwaliteitskeurmerk voor basisscholen die verkeersveiligheid een vaste plaats geven in hun schoolbeleid. Belangrijk hierbij zijn de verkeerslessen op scholen, de ouderparticipatie en een verkeersveilige omgeving. Scholen die in het bezit zijn van het Label laten zien dat zij verkeersveiligheid een vaste plaats geven in hun schoolbeleid. Om het label te verdienen, moet een school voldoen aan een aantal criteria. Criteria voor het DVL - Op de school wordt bij voorkeur gewerkt met een actuele verkeersmethode, zodat de doorgaande lijn in de leerstof gewaarborgd is. - In elke groep worden praktische oefeningen gedaan, zoals lopen op de stoep, oversteken en fietsvaardigheidsoefeningen, en wordt elk jaar in elke groep een extra praktijk project uitgevoerd. - Er is sprake van betrokkenheid van de ouders bij het verkeersonderwijs; zo is er bijvoorbeeld een verkeersouder op de school die het team kan ondersteunen bij praktische oefeningen. - De schoolomgeving is verkeersveilig. - Verkeerseducatie is opgenomen in het schoolplan. - De school heeft een activiteitenjaarplan waarin de praktische oefeningen en projecten zijn opgenomen. Geslaagd Vorige week had de school haar 3-jaarlijkse her controle. We zijn met vlag en wimpel geslaagd. Schoolfotograaf Volgende week woensdag, 15 februari, komt de schoolfotograaf weer bij ons op school. Er zullen dit jaar groepsfoto s en portretfoto s gemaakt worden. Na schooltijd kunnen de broertjes en zusjes die nog niet bij ons naar school gaan met hun oudere broer of zus op de foto. We hebben hiervoor de tijd tussen uur en uur gereserveerd. Broers en zussen die hier op school zitten, gaan onder schooltijd op de foto. Tip: als de kinderen kleurrijke kleding dragen, komen de foto s beter tot hun recht. Vermijd daarbij fluorescerende kleding.

3 Rapport Aanstaande donderdag krijgen de leerlingen het rapport mee naar huis. D it rapport zal er iets anders uit zien dan u van ons gewend bent. Dit komt omdat we vanaf nu de rapporten kunnen printen vanuit ons administratiesysteem, ParnasSys. Inhoudelijk zijn er een paar veranderingen, maar vooral het uiterlijk is veranderd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Even voorstellen: Mijn naam is Thorsten Tonkes ik ben 24 jaar en ik woon in Groningen. Hier studeer ik Sportkunde (voorheen Sport, Gezondheid en Management) aan de Hanzehogeschool Groningen, Instituut voor Sportstudies. Peize in Beweging: Ik ben in Peize voor het project Peize in Beweging. Het hoofddoel van dit project is het aanbieden van naschoolse sport en cultuuractiviteiten voor de leerlingen van de Eskampen en 't Spectrum. Het doel is een continue situatie creëren waar de leerlingen minimaal twee keer per week aansluitend op hun schoolprogramma hun sport of cultuuractiviteiten kunnen volgen. Denk hierbij aan de voetbaltraining of aan de muziekles. Dit zou betekenen dat de kinderen niet meer s avonds naar de training/les hoeven. Dit zorgt voor meer rust in het huishouden. Graag wil ik u, de ouder/verzorger, uitnodigen om een enquête in te vullen door op de onderstaande link te klikken. Deze enquête zal mij als onderzoeker inzicht geven in de wensen en behoefte van de ouders van de basisschoolleerlingen. Link naar de Enquête: Schoolfruit- en groenteprogramma Onze leerlingen krijgen op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende eenentwintig weken (tot en met 10 april 2017) groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. U hoeft alleen voor drinken te zorgen. In week ontvangen we: appel, kiwi en sinaasappel Appel (Elstar) 'Eat an apple a day, keeps the doctor away!' Dat geldt voor alle soorten appels, dus ook voor de Elstar. Zorg dat je in je tas altijd een appel hebt, ideaal voor de lekkere trek onderweg naar school of naar het sporten. Maar waarom is de Elstar appel het hele jaar verkrijgbaar, het is toch een seizoensproduct? Nederlandse Elstar appels zijn beschikbaar van september tot en met mei. Toch zijn de appels jaarrond verkrijgbaar. Appeltelers slaan hun oogst op in koelhuizen, zogenaamde ULO-koelhuizen. ULO staat voor Ultra-Low-Oxygen. In de koelhuizen wordt bijna alle aanwezige zuurstof verwijderd en wordt de ademhaling van de appel nagenoeg stilgelegd, waardoor ze lang houdbaar zijn. De appels worden uit de cellen gehaald als de vraag naar appels weer stijgt. Daarom zijn appels toch het hele jaar te koop en kun je altijd genieten van een lekkere frisse Elstar!

4 Kiwi Niet alleen met de appels is er wat bijzonders aan de hand waardoor ze het hele jaar beschikbaar zijn. Ook kiwi's worden voornamelijk onrijp geplukt zodat de bewaarbaarheid en de transporteerbaarheid verbetert. In Nederland is het niet mogelijk om de vruchten aan de plant te laten rijpen. Om toch rijpe vruchten te krijgen worden de kiwi's zo laat mogelijk geplukt, net voordat de nachtvorsten in oktober en november inzetten. In de vrachtwagen of op het schip rijpt de kiwi langzaam door. De kiwi's rijpen pas echt goed door wanneer ze op kamertemperatuur komen. Dan duurt het nog ongeveer een week voordat de kiwi rijp genoeg is om te eten. Sinaasappel Veel fruit wordt vervoerd met schepen. Het meeste fruit wordt in de Rotterdamse haven afgeleverd. De fruitschepen hebben een lange geschiedenis, want al ver voor de Tweede Wereldoorlog bestonden er fruitschepen die vanuit de hele wereld hun producten kwamen lossen voor de Nederlandse markt. Vroeger waren de schepen vaak wit, dat stoot namelijk zonlicht af, waardoor de zonnewarmte tijdens de zeereis zo veel mogelijk werd buitengehouden. De producten werden zo koel mogelijk gehouden. Veel fruit werd vroeger in losse stuks op één hoop vervoerd. Pas veel later is fruit verpakt in kratten en dozen, wat het veel beter behandelbaar maakte. Eenmaal gelost in de haven wordt het fruit vaak overgeladen op grote koelvrachtwagens die het afleveren op de plaats van bestemming. Binnen Europa wordt veel fruit per vrachtwagen vervoerd: een Spaanse sinaasappel heeft zo'n 4 dagen nodig om van de boom in de winkel te liggen. Wist je dat sinaasappelsap vooral in poedervorm wordt vervoerd? Na de oogst wordt al het sap uit de sinaasappel onttrokken. Er blijft alleen poeder over. Dat poeder wordt over de hele wereld vervoerd. Op de plek van bestemming wordt er weer water toegevoegd aan het poeder en ontstaat er weer sinaasappelsap. Dit wordt zo gedaan om de transportkosten laag te houden; met 1 kilogram poeder kan namelijk veel meer sap gemaakt worden dan met 1 kilogram echte sinaasappels. Maar natuurlijk is er niets lekkerder dan versgeperste sinaasappelsap! Groep 1 2 blauw Ramon Somers is 4 februari vier jaar geworden en Milan Garlich is 6 februari vier jaar geworden. Ze zitten allebei bij juf Lia in groep 1-2 blauw. We wensen jullie een fijne tijd bij ons op school.

5 Groep 4 Donderdag 9 februari mocht Elin van Heusden de derde prijs in ontvangst nemen, een prachtige groene fietsbel en tegoedbon. Ze heeft de prijs gewonnen met een kleurwedstrijd van de Drentse rijwiel vierdaagse. Groep 5 Combigroep 5 6 Groep 5 en groep 5 van groep 5 / 6. Deze groepen gaan appelflappen bakken. Woensdag 15 februari groep 5; donderdag 16 februari en vrijdag 17 februari groep 5 van groep 5/6. Aanvang 9.00 uur en aanwezig zijn om 8.45 uur. Wie wil meehelpen? De opgavenlijstjes hangen bij de lokalen. Nieuws van de commissies Cultuurcommissie Boekenruilbeurs: Donderdag 16 februari organiseert de cultuurcommissie de jaarlijkse (kinder)boekenruilbeurs. Alle kinderen mogen boeken en/of tijdschriften (per 10 stuks) meenemen naar school om onderling te ruilen. Het is leuk als uw kind ook boeken bij zich heeft om te ruilen. Tijd dus om de boekenkast op te ruimen! De kleuters gaan onder begeleiding van een leerling uit groep 8 hun boeken verkopen en langs de klassen om te snuffelen in de aangeboden boeken. Gebleken is dat de beurs voor groep 8 niet meer zo aantrekkelijk is; het aanbod is voor hen minder leuk. Wel is er gelegenheid voor groep 8 om te verkopen. Spelregels: Ieder kind mag maximaal 2,= in muntjes van 0,20! meenemen naar school waar ze mee kunnen ruilen. Ieder kind mag maximaal 10 boeken kopen en verkopen voor het symbolische bedrag van 20 eurocent per stuk. Je mag niet kopen/verkopen voor meer dan 0,20 per stuk! Tijdschriften moet je per tien stuks aanbieden voor 0,20. (bv 10 Donald Ducks voor 0,20)

6 BAS-nieuws De BAS-regel voor de komende week is: Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 16 februari 2017 Kopij kan gestuurd worden naar De volgende ouderinfo verschijnt op maandag 20 februari 2017

7 Nieuws van buiten

8

9

10

11

Nummer januari 2017

Nummer januari 2017 Nummer 19 30 januari 2017 Agenda 30 januari Groep 1 en 2 Drakentemmer (voorstelling) 30 januari Groep 3 Viooltjesmuziek (workshop) 31 januari Jeugdarts van 8:30 uur tot 12:30 uur volgens afspraak 06 t/m

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 20 06 februari 2017 Agenda 06 t/m 10 februari 10 minuten gesprekken 06 februari Groep 7 en 8 Classic Express (rijdende concertzaal) http://www.classicexpress.nl/ 06 februari Groep 3 Viooltjesmuziek

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

Datum: 9 februari 2017 Nr. 21

Datum: 9 februari 2017 Nr. 21 Datum: 9 februari 2017 Nr. 21 Deze week geen jarigen. Werktijden meester Hans Met ingang van 1 februari zijn de werktijden van meester Hans veranderd. Hij zal voortaan in principe op dinsdag, woensdag

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 24 13 maart 2017 Agenda 13 maart Groepen 5-6 en groep 6 Poëzieworkshop (1 van 2) 14 maart Groep 5 en groep 6 Druktechnieken 15 maart Groep 5-6 Druktechnieken 16 maart Groep 7 en groep 8 Poëzieworkshop

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer 08 8 november 2018

Nummer 08 8 november 2018 Nummer 08 8 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 22 09 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 12 maart Complimentenweek 13 maart alle Drents Veurlezen 15 maart 3 t/m 8 Kangoeroe Rekendag 16 maart Open huis en Pannenkoeken dag 21 maart alle

Nadere informatie

Nummer juli 2017

Nummer juli 2017 Nummer 38 10 juli 2017 Agenda 10 t/m 13 juli Circus week 13 juli Alle groepen Circusvoorstelling door leerlingen in de sporthal 19:00 uur deuren open vanaf 18:30 uur 14 juli Alle groepen Uitslapen mag!

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 9. Weekbrief Beste ouders/verzorgers, Rapportgesprekken

Paulus-Weekbrief 9. Weekbrief Beste ouders/verzorgers, Rapportgesprekken Paulus-Weekbrief 9 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 11-11-2016

Nadere informatie

Nummer december 2018

Nummer december 2018 Nummer 13 13 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur 21 dec kinderen om 12 uur vrij Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 31 15 april 2016 Agenda 19 t/m 21 april Eind-Cito groep 8 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth

Nadere informatie

Nummer februari 2018.

Nummer februari 2018. Nummer 20 16 februari 2018. Agenda datum groepen activiteit 19 t/m 23 Ina Witteveen afwezig 22 feb 7 en 7 van 6-7 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 8 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 5,

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nummer juli 2016

Nummer juli 2016 Nummer 40 11 juli 2016 Mededelingen Beste kinderen en ouders, De laatste week van dit schooljaar is al weer aangebroken. De tijd vliegt! De kinderen hebben allemaal weer goed hun best gedaan de laatste

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 21 23 februari 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 t/m 23 Ina Witteveen afwezig 23 feb 8 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 5, 6 en 6 van 6-7 Voorstelling Schaap met Laarsjes 10:45-11:30

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nummer april 2018

Nummer april 2018 Nummer 26 06 april 2018 Agenda datum groepen activiteit 09 t/m 17 april Alle groepen verkeersweek 10 apr 7 en 7 van 6-7 Praktijk verkeersexamen, op de fiets naar school komen 10 apr 7 en 7 van 6-7 12:30

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 9 februari 2017

ONS - NIEUWS. 9 februari 2017 9 februari 2017 ONS - NIEUWS Agenda: 15-2: Hooizolder gr 7 16-2: kleuters s middags vrij 17-2: 1 e rapport gr 4-8 21-2 en 23-2 10minuten gesprekken gr 1,2, 4-7 23-2: milieules gr 6 en 7 24-2: aaneengesloten

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

Nummer mei 2018

Nummer mei 2018 Nummer 30 18 mei 2018 Agenda datum groepen activiteit 16 t/m 30 mei alle Jantje Beton actie 19 mei t/m 21 mei alle Pinksterweekend VRIJ 23 mei 3, 4 en 5 Voorstelling Kanoet 23 mei 7, 7 van 6/7 en 8 Raps

Nadere informatie

Beoordelingsformulier Verkeersveiligheidslabel Groningen. Verankering in het schoolbeleid / in de schoolorganisatie. Naam school: Plaats: Datum:

Beoordelingsformulier Verkeersveiligheidslabel Groningen. Verankering in het schoolbeleid / in de schoolorganisatie. Naam school: Plaats: Datum: Verkeersveiligheidslabel Naam school: Beoordelingsformulier Verkeersveiligheidslabel Groningen Plaats: Datum: Verankering in het schoolbeleid / in de schoolorganisatie. De school heeft VVL in het schoolplan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Nr. 3 - jaargang 21 12 oktober 2018 Van dede Verkeersouders Van Verkeersouders 15-10 15-10 16-10 16-10 17-10 19-10 20-10 22-10 24-10 25-10 25-10 29-10 29-10 4-11 4-11 Lynn Milan Sahar Rick Pascal Naomi

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Nummer april 2017

Nummer april 2017 Nummer 28 10 april 2017 Agenda 11 april Alle groepen Nationale buitenlesdag 11 april Groep 7 Verkeersdiploma uitreiking 12 april Alle groepen Paasfeest: Groepen 1 en 2: paaseitjes zoeken in het Bosplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 23 3 maart 2015 Inhoud Groenten en fruit deze week Overblijfgeld Opa- en omadag Roodvonk en waterpokken Week van de lentekriebels Herinnering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nummer september 2018

Nummer september 2018 Agenda Nummer 01 06 september 2018 datum groepen activiteit 12 september 1-2 blauw en rood Schoonmaakavond 19:00-21:00 uur 25 september alle Rodermarkt, vrij 01 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

FORMAT DVL MET BIJBEHORENDE CRITERIA (versie april 2013)

FORMAT DVL MET BIJBEHORENDE CRITERIA (versie april 2013) Drents Verkeersveiligheidslabel Naam school: CBS De Bron FORMAT DVL MET BIJBEHORENDE CRITERIA (versie april 2013) Plaats: Nieuw-Amsterdam Datum: 02-10-14 Gesprek met: E.J.Vugteveen en twee verkeersouders:

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 23 16 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 21 maart 10.30 uur alle Wij trekken aan de bel! Lilianefonds 22 maart 3, 4, 5, 6 en 6 van 6-7 Tennisclinic i.p.v. gym 24 maart Nationale voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer december 2016

Nummer december 2016 Nummer 14 12 december 2016 Agenda 22 december kerstdiner 17:00-18:15 uur, zie informatie bij feestcommissie 24 december - 08 januari 2017 kerstvakantie 09 januari groep 7 bureau Halt, groepsdruk 09 januari

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.12 30 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 12 28 november 2016 Agenda 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond de jaarwisseling 05 december Sint Nicolaas 22 december Kerstdiner 17:00-18:15 uur 24 december - 08 januari 2017 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Maandag 30 maart Tien minuten gesprekken groep 3, 3/4, 6 en 7 Dinsdag 31 maart Tien minuten gesprekken groep 5 en 7 s middags Woensdag

Nadere informatie

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

Ziekte Ziekteverschijnselen Incubatietijd Besmettelijk? Wering school * Risicogroepen. Ja, 5 dagen voor tot negen dagen na het begin van de zwelling.

Ziekte Ziekteverschijnselen Incubatietijd Besmettelijk? Wering school * Risicogroepen. Ja, 5 dagen voor tot negen dagen na het begin van de zwelling. Hieronder vindt u een lijst met veel voorkomende kinderziektes op school. Als school hanteren wij de richtlijnen van de GGD. Op de site van de GGD vindt u nog meer informatie over deze kinderziektes en

Nadere informatie

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer voorbereiding bezoek gemeenteraad en burgemeester > De Vreedzame School training personeel

Nadere informatie

Nummer januari 2015

Nummer januari 2015 Nummer 19 16 januari 2015 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Week van 13 april Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Zondag 21 juni Vaderdag Vrijdag 26 juni Zomerfeest Donderdag 25 juni Rapport mee Donderdag 2 juli Musical groep 8 Maandag 6 juli Zomervakantie Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september

Nadere informatie

Hulpouders Schoolfruitproject

Hulpouders Schoolfruitproject R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 11 april 2017 Beste ouders, Ook dit jaar heeft onze school weer gebruik

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week

Beste ouders, Agenda deze week Nieuwsbrief 3 maandag 31 augustus vrijdag 4 september Beste ouders, Dan zit de tweede week er al weer op en zijn we al helemaal gewend. Mooi om te zien dat alle kinderen al helemaal vertrouwd zijn met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 25 29 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 29 maart Alle groepen Paasfeest op school: Eieren zoeken Vossenjacht Paasbrunch 30 mrt t/m 3 apr Alle groepen Vrij. Paasweekend + OPON onderwijsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 22 september 2017 Heksensportdag Misschien heeft u al op onze website of op onze facebookpagina gekeken. Daar staan hele leuke foto s van de heksensportdag voor

Nadere informatie

In deze laatste week van het EU-Schoolfruitprogramma, week 15, ontvangen jullie Elstar appels, sinaasappels en kiwi's.

In deze laatste week van het EU-Schoolfruitprogramma, week 15, ontvangen jullie Elstar appels, sinaasappels en kiwi's. Beste juffen en meesters, In deze laatste week van het EU-Schoolfruitprogramma, week 15, ontvangen jullie Elstar appels, sinaasappels en kiwi's. Iedere leerling krijgt per soort één stuk fruit. Gelieve

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Belangrijke data 5 december Sinterklaas 13 december (Onder voorbehoud) Optreden

Nadere informatie

Melding bij de GGD Roodvonk moet bij de GGD gemeld worden als er in dezelfde groep twee of meer gevallen zijn in twee weken.

Melding bij de GGD Roodvonk moet bij de GGD gemeld worden als er in dezelfde groep twee of meer gevallen zijn in twee weken. ROODVONK (SCARLATINA) Roodvonk is een infectieziekte die veroorzaakt wordt door een bacterie. De ziekte duurt tien tot veertien dagen en is goed te behandelen met antibiotica. De bacterie die roodvonk

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 Nummer 28 24 maart 2016 Agenda 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 25 t/m 28 maart Kinderen vrij: Goede Vrijdag en Pasen 31 maart Spreekuur jeugdarts 8:30-12:00 uur (op afspraak)

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nummer 22 6 februari 015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 22 6 februari 015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 9 februari Wen-dag voor kleuters nieuwe instroomgroep 10 februari 19.30 uur-21.00 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 11 februari Zaalvoetbal

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie