ONS - NIEUWS. 9 februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONS - NIEUWS. 9 februari 2017"

Transcriptie

1 9 februari 2017 ONS - NIEUWS Agenda: 15-2: Hooizolder gr : kleuters s middags vrij 17-2: 1 e rapport gr en minuten gesprekken gr 1,2, : milieules gr 6 en : aaneengesloten schooldag bovenbouw Vakantie t/m 5 maart Bijlage: Struikelstenen / voorkeur 10minuten gesprekken ( oudste kind) Startpunt We vertellen de komende tijd over de wonderen van de Here Jezus. Deze wonderen gaan over de verlamde man, de bezeten man en het dochtertje van Jairus. Deze verhalen zijn te vinden in het Bijbelboek Marcus, hoofdstuk 5. Lied van de maand: Gezang 322 / Lied 364 vers 3, 4 en 6 (Om te luisteren: klik hier ) 3. Gij ziet en hoort wat onze mond wil spreken, het is een staam lend, ontoereikend teken, een zwak en macht loos mensenwoord. 4. In stil ontzag zijn wij voor U getreden. Wend dan uw oor naar onze smeekgebeden. waak met uw ogen, nacht en dag. 6. O, antwoord Gij, als wij tezamen bidden, daal neder uit uw hoogte in ons midden. In uw vergeving wonen wij. Elke tweede woensdag van maart is het biddag in de kerken. Daarom leren we in februari vast een lied dat gaat over bidden. Soms weten wij niet zo goed wat we moeten zeggen als we bidden. Daar over gaat couplet 3. Maar God begrijpt ons wel. Wat kun je aan God vragen? Of wat wil je tegen hem zeggen? Lees in de bijbel eens hoe Jezus zijn discipelen leerde hoe je moet bidden. Hij zei: Je mag God Vader noemen. Begin je gebed door eerbiedig te zeggen dat God heilig is, en dat je hoopt dat Gods wil op aarde zal gebeuren, zodat het op aarde goed wordt. Als je dat zegt tegen God, dan is het belangrijk dat je daar zelf ook je best voor doet. Want wij zijn Gods handen en voeten op aarde. Hoe kun jij Gods wil laten geschieden?

2 Zendingsgeld: Elke maandagmorgen wordt er zendingsgeld opgehaald. De kinderen van groep 1-4 sparen voor de sponsorkinderen Isha en Jefferson. In de bijlage vindt u een brief van Jefferson. Het zendingsgeld van groep 5 t/m 8 bestemmen we deze periode voor Haïti, via de Stichting Hart voor Haïti. Mooie actie! Thirza, Jasmijn, Max en Thamar hebben het idee over onderstaande actie met mevrouw van den Herik overlegd, zij vindt het een goed initiatief en een mooie actie! Snoepzakjesactie: Wij gaan op maandag 20 februari 2017 van 15:15-15:45 uur zakjes snoep van 50 eurocent verkopen. Met goed weer staan wij op het schoolplein, maar met slecht weer staan we in het speellokaal. Wij hebben in de kerk een euro p.p. gekregen van onze diaconie met als doel er meer van te maken. Wij hebben daarom snoep ingekocht en deze actie bedacht. Het geld gaat naar het goede doel namelijk naar: The Leprosy Mission International in Myanmar, een project van Kerk in Actie. Hier is een link voor meer informatie: U bent van harte welkom. Groetjes, Thirza Schelling (groep 4), Jasmijn Bons en Max Sleeuwenhoek (groep 7) & Tamar Schelling (groep 8). Schoolmaatschappelijk werk Vrijdagmorgen van 8:15 uur 9:15 uur heeft Suzanne van Veen, schoolmaatschappelijk werk spreekuur in de personeelskamer van de school. Het doel van het spreekuur is dat u (ouders én leerkracht), geheel vrijblijvend, binnen kunt lopen. U bent van harte welkom voor tips over groei en ontwikkeling, gezondheid, voeding, spelen, vrienden maken e.d. Wilt u een afspraak maken? Buiten het spreekuur om is zij te bereiken via s.vanveen@jeugdteamszhz.nl of Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Op de overige dagen kunt u contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin via Personeel Personeel Woensdag 15 februari valt i.v.m. de afwezigheid van juf Tineke de Keizer, juf Marije Bot in bij groep 1/2a (een bekende juf voor de meeste leerlingen) Studiemiddag kleuterjuffen Donderdagmiddag 16 februari zijn de kleuters vrij omdat hun leerkrachten die middag een studiemiddag hebben.

3 Rapport en 10 minuten gesprekken Volgende week vrijdag, 17 februari, krijgen de kinderen uit groep 4 t/m 8 een rapport mee naar huis. Voor de groepen 4 en 5 is dat een rapport met letterbeoordelingen. Vanaf groep 6 komen daar steeds meer cijferbeoordelingen bij. Samen met de Cito-gegevens heeft u dan een mooi beeld van de resultaten over het eerste half jaar. Het beoordelen met letters en/of cijfers doen we heel bewust. In groep 4 zijn de kinderen nog volop in het proces van aanvankelijk lezen, - rekenen en - spellen. In groep 5 zijn de zaakvakken nieuw. De kinderen genieten van die nieuwe vakken, maar het is ook wennen om deze lessen in de vorm van een toets af te ronden en soms wat huiswerk te moeten leren. Vanaf groep 6 volgen er meer cijfers voor de diverse vakken. Voor de betekenis van de cijfers en letters kijkt u voorin het rapport naar de uitlegkaart daarover. Maandag 20 februari en donderdag 23 februari zijn de 10 minuten gesprekken voor groep 1,2 en 4 t/m 7. De leerkracht van groep 8 neemt contact met ouders op via de mail over een eventueel gesprek. Op vrijdag 17 maart krijgen de leerlingen van groep 3 hun rapport,dit heeft te maken met de lentesignalering van de methode Veilig Leren Lezen Maandag 20 maart en donderdag 23 maart zijn de 10 minutengesprekken voor de leerlingen van groep 3. Wilt u de leerkracht van groep 3 eerder spreken voelt u vrij een afspraak te maken met haar via de mail.. Verkeer / School op Seef Voor de kleutergroepen is hier de praatplaat van februari te vinden: In deze interactieve vertelplaat staat centraal hoe je veilig van huis naar school gaat en weer terug. Sub thema s zijn rekening houden met elkaar, en regels in het verkeer. Dode hoek les Groep 8 krijgt a.s. vrijdag een gastles van een ervaren chauffeur over de gevaren van de dode hoek. Ongeveer 50 keer per jaar gaat het mis. De kinderen van groep 8gaan volgend schooljaar dagelijks aan het verkeer deelnemen. Deze les is daarop een goede voorbereiding. In verband hiermee is de parkeerplaats voor de school tussen en uur gereserveerd voor de vrachtauto, die speciaal voor deze les langs onze school komt. Parkeren Wilt u bij het halen en brengen van uw kind(eren ook weer letten op de juiste wijze van parkeren zodat we geen overlast voor de bewoners veroorzaken? Dank voor uw medewerking!

4 En hieronder een bericht van verkeersjuf Tineke: Hoi Allemaal, Voor eventjes beroemd als verkeersjuf! Ik heb voor Veilig Verkeer Nederland meegeholpen aan de BZT-show, (bloed, zweet en tranen show) voor kinderen van 9 11 jaar. In die show proberen ze wensen van kinderen in vervulling te laten gaan. Een meisje uit het speciaal onderwijs wilde graag het verkeersexamen halen, want ze vond het vervelend, dat ze bij haar op school geen of nauwelijks verkeerslessen kreeg. De uitzending van de BZT-show is zaterdag 11 februari van tot 18.45u. Kwart vóór 6 s avonds, op NPO3 van KRO-NCRV En nu maar hopen dat het leuk is gewordenj Groetjes, Tineke MR vergadering Maandag 13 februari is er een MR vergadering Hooizolder groep 7 Woensdag 15 februari gaat groep 7 op excursie naar De Hooizolder. We krijgen dan veel informatie over het onderwerp elektriciteit en de kinderen gaan daar allerlei proefjes mee doen. De kinderen mogen direct naar De Hooizolder en worden daar om 8.55 uur bij de fietsenstalling verwacht. Om ongeveer uur gaat de groep weer naar school. Er was eens..door Glitta Spee Twee weken geleden waren enkele collega s op de NOT(Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling) Daar zijn de boeken voor kleuters; Er was eens.. en Het grote dierendorpje boek van Glitta Spee aangeschaft. Glitta is auteur en illustrator. Zij heeft speciaal voor onze school een krijttekening gemaakt, deze hangt inmiddels in de hal bij binnenkomst waar je de trap op gaat naar boven.

5 Schoolfruit Volgende week worden er appels, kiwi s en sinaasappels uitgedeeld aan de kinderen. Elke week weer een verrassing wat er wordt bezorgd en vooral leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen én ouders steeds op het fruit reageren. Een weetje over de Appel (Elstar) 'Eat an apple a day, keeps the doctor away!' Dat geldt voor alle soorten appels, dus ook voor de Elstar. Zorg dat je in je tas altijd een appel hebt, ideaal voor de lekkere trek onderweg naar school of naar het sporten. Maar waarom is de Elstar appel het hele jaar verkrijgbaar, het is toch een seizoensproduct? Nederlandse Elstar appels zijn beschikbaar van september tot en met mei. Toch zijn de appels jaarrond verkrijgbaar. Appeltelers slaan hun oogst op in koelhuizen, zogenaamde ULOkoelhuizen. ULO staat voor Ultra-Low-Oxygen. In de koelhuizen wordt bijna alle aanwezige zuurstof verwijderd en wordt de ademhaling van de appel nagenoeg stilgelegd, waardoor ze lang houdbaar zijn. De appels worden uit de cellen gehaald als de vraag naar appels weer stijgt. Daarom zijn appels toch het hele jaar te koop en kun je altijd genieten van een lekkere frisse Elstar! Struikelstenen Maandagochtend liepen we om kwart voor 9 de school uit. Gelukkig was het droog. We mochten mee om de struikelstenen te leggen. De struikelstenen waren om de joden uit de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Bij het leggen van de struikelstenen waren er meerdere mensen die iets vertelden. Veel mensen waren emotioneel. Ik vond het indrukwekkend om bij te zijn en bijzonder dat er op deze manier aandacht aan besteed wordt. Door: Jop van der Knaap, Groep 8 Foto s over het leggen van de struikelstenen kunt u vinden op : In d bijlage vindt u informatie over de verschillende families.

6 Geboren Bij Julian ( groep 1-2b en Lesley de jong is een broertje geboren: Pepijn. Van harte gefeliciteerd! Binnenste Buiten sport- en spel op woensdagmiddag Goed nieuws van het team van Cas Besamusca van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS), dat wij kennen van de Schoolplein=Sportplein -middagen: Op de woensdagen hoeven de kinderen van groep 5 t/m 8 zich voorlopig niet meer te vervelen! In de koude winterperiode (11 januari t/m 22 februari) organiseert SOJS iedere woensdagmiddag voor kinderen van groep 5 t/m 8 in sporthal de Lockhorst de sport- en spelmiddag Binnenste Buiten. Onder professionele begeleiding worden er allemaal verschillende sport- en spelactiviteiten aangeboden, zoals: tennis, jongleren, voetbal, hockey, tikkertje etc. Inschrijven voor deze sportinstuif is niet nodig. Zaalschoenen en gymkleding wel. Binnenste Buiten is gratis! Voor vragen kunt u mailen naar cas@sojs.nl of bellen met

Bijlage: gr 3 kern 8 / Wubbo Ockels huisje / sportactiviteiten ( op papier) / sponsorkind Compassion

Bijlage: gr 3 kern 8 / Wubbo Ockels huisje / sportactiviteiten ( op papier) / sponsorkind Compassion 16 februari 2017 ONS - NIEUWS Agenda: 17-2: 1 e rapport gr 4-8 21-2 en 23-2 10minuten gesprekken gr 1,2, 4-7 23-2: milieules gr 6 24-2: aaneengesloten schooldag bovenbouw Vakantie t/m 5 maart Bijlage:

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen over Jezus en Johannes. ( Lucas 7 en Marcus 6)

Startpunt We vertellen de verhalen over Jezus en Johannes. ( Lucas 7 en Marcus 6) 9 maart 2017 ONS - NIEUWS Agenda: 10-3: Halt in gr 8 17-3: rapport gr 3 20-3 en 23-3:10 minutengesprekken gr 3 24-3:Sliedrecht schoon gr 5 28-3: Hooizolder gr 3a 29-3: Hooizolder gr 3b 31-3: verkeersles

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 5 november 2015

ONS - NIEUWS. 5 november 2015 5 november 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 11-11: Schoolontbijt 12-11: inloop Barbera Kaai CJG 13-11: Hooizolder groep 6 17-11 lootjes trekken bovenbouw 18-11: inloopkwartier 19-11: inloop Barbera Kaai CJG 23

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 12 november 2015

ONS - NIEUWS. 12 november 2015 12 november 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 13-11: Hooizolder groep 6 17-11: lootjes trekken bovenbouw 18-11: inloopkwartier gr 1t/m 8 19-11: inloop Barbera Kaai CJG 23:11: presentatie Open Doors 23 en 24-11

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 17 december 2015

ONS - NIEUWS. 17 december 2015 17 december 2015 ONS - NIEUWS Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse Geschiedenis. We vertellen over de geboorte van de Here Jezus te vinden in het Bijbelboek Lucas hoofdstuk 1. Lied van de

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 29 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 29 oktober 2015 29 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles Waterschap groep 6 November 2-11: inloop Ib-er 5-11: inloop Barbera Kaai CJG 3-11: Ouderavond Ouderbetrokkenheid 11-11: Schoolontbijt

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen 6-9 over Stafanus, Paulus en de kamerling uit Morenland.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen 6-9 over Stafanus, Paulus en de kamerling uit Morenland. 26 mei 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 27-5: verkeersles gr. 1,2,7,en 8 31-5: pleinspelen 1-6: gebedsgroep 8-9 en 10-6: schoolkamp gr.8 13-6: inloop Ib-er 15-6: inloopkwartier 21-6: schoonmaakavond Bijlage:

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 19 februari 2015. Bijlage: Woensdag en vrijdag. Fruitdag

ONS - NIEUWS. 19 februari 2015. Bijlage: Woensdag en vrijdag. Fruitdag 19 februari 2015 ONS - NIEUWS Startpunt Bijbelse geschiedenis Het thema van de Bijbelverhalen na de vakantie is; Verandering. We vertellen over Jezus en de tollenaars, Bartimeus en Zacheus. We vinden de

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. Schoolfruit Deze week kregen de kinderen een stuk van de cantaloupe meloen. Heerlijk!

ONS - NIEUWS. Schoolfruit Deze week kregen de kinderen een stuk van de cantaloupe meloen. Heerlijk! ONS - NIEUWS Agenda: 12-10: bibliotheekactiviteit gr 5-6 14-10: kijkavond Kinderboekenweek 15-10: inloop schoolmaatschappelijk werk 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. 9 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. 9 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Jaargang 18 nr oktober 2017

Jaargang 18 nr oktober 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 4 19 oktober 2017 Beste lezer, Vlak voor de vakantie is er nog weer veel te vertellen! Bericht van juf Ellen Op dinsdag 26

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Schoolfruit. Rapporten

Schoolfruit. Rapporten Week 6; 10 februari 2017 In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt de Nieuwslander voor twee weken. De vakantie is van 17 februari tot en met 24 februari! (Vrijdag 17 februari zijn de leerlingen dus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 25 Rapport voor groep 2 t/m 8 Op maandag 18 februari krijgen alle leerlingen van groep 2 t/m 8 hun rapport mee naar huis. Vanaf donderdag 21 februari zijn er rapportgesprekken.

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders NIEUWSBRIEF JUNI 2019 Beste ouders en verzorgers, Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders Zending

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: 2 Korinthiërs 5, 20 Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters,

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: 2 Korinthiërs 5, 20 Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters, Ds. Arjan van Groos (1962-2014) Tekst: 2 Korinthiërs 5, 20 Ochtenddienst H. Avondmaal Broeders en zusters, 1 Zingen: Psalm 148 : 1 en 5 2 Lezing van de wet 3 Zingen: Gezang 157 (NG 80) 4 Gebed voor vergeving

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

23 februari 30 maart 20 april 18 mei 29 juni

23 februari 30 maart 20 april 18 mei 29 juni Nieuwsbrief 7 : februari 2017 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren over en te betrekken bij wat er op

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Uitgave vrijdag 9 februari 2018

NIEUWSBRIEF Uitgave vrijdag 9 februari 2018 NIEUWSBRIEF Uitgave vrijdag 9 februari 2018 VANUIT DE DIRECTIE Het is koud buiten! En dat konden we merken, want woensdag hadden we een heuse ijsbaan op ons schoolplein. Goed voor een boel lol. Wat we

Nadere informatie

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden.

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden. Jaargang 13 / nr 2 16 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 september. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 18 februari 2016

ONS - NIEUWS. 18 februari 2016 18 februari 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 19-2: Hooizolder groep 7 19-2 :aaneengesloten schooldag gr 5-8 20-2- 28-2: voorjaarsvakantie 26-2: tafeltennistoernooi gr 5-8 29-2: luizencontrole 29-2: bibliotheekactiviteit

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie