ONS - NIEUWS. 18 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONS - NIEUWS. 18 februari 2016"

Transcriptie

1 18 februari 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 19-2: Hooizolder groep :aaneengesloten schooldag gr : voorjaarsvakantie 26-2: tafeltennistoernooi gr : luizencontrole 29-2: bibliotheekactiviteit gr? 9-3: gebedsgroep 2-3: gastles groep 8 Hebreeuwse les 2-3: onderzoek UvU gr 6,7, 8 Bijlage: - ouderbrief groep 6, 7 en 8 Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse Geschiedenis. We vertellen de verhalen over David, Absalom en Salomo. Deze verhalen zijn te vinden in 2 Samuël Lied van de maand: Als je bidt zal Hij je geven. Hier kun je meezingen. Zendingsgeld: Elke maandagmorgen wordt er zendingsgeld opgehaald. Groep 1 4 spaart voor Isha uit India en voor Andres uit Colombia via Compassion. Met groep 5-8 we sparen voor Bijbels via Open Doors. Voor 6,- kunnen wij iemand al een Bijbel geven. Sparen jullie mee! Aaneengesloten schooldag Morgen is het een aaneengesloten schooldag voor de bovenbouw. Zij zijn om uur uit. Wilt u hun een lunchpakketje en drinken meegeven? Gevonden voorwerpen De bak met gevonden voorwerpen is weer overvol: mist u wanten, een sjaal, een beker of een brooddoos? Kijk even in de bak met gevonden voorwerpen. Die bak is te vinden bij de trap bij de voordeur.

2 Schoolfruit Deze week hebben we genoten van heerlijke appels en kiwi s. We zijn elke week weer benieuwd wat er is geleverd. Het wordt zeer gewaardeerd! Schoolmaatschappelijk werker Mevr. Barbera Kaai is vanuit het CJG( Centrum Jeugd en Gezin) verbonden aan onze school. Elke donderdagmorgen is zij aanwezig van 8.15 uur uur in de personeelskamer van onze school. U bent van harte welkom voor tips over groei en ontwikkeling, gezondheid, voeding, spelen, vrienden maken e.d. Wilt u een afspraak maken? Mail: b.kaai@rivas.nl M: Groep 7 Hooizolder Morgen gaat groep 7 op excursie naar De Hooizolder voor een les over elektriciteit. De les begint om 9.00 uur. De kinderen mogen direct van huis naar De Hooizolder. Graag om 8.55 uur bij de ingang aanwezig. Voorleeswedstrijd Helaas heeft Romy uit groep 8 de wedstrijd niet gewonnen maar ze kan wel terugkijken op een mooie ervaring. Groep 6, 7 en 8 De ouders van de kinderen in groep 6, 7 en 8 ontvangen een bijlage. Op 2 maart zal er een onderzoek plaatsvinden in deze groepen. Dit onderzoek wordt o.a. gedaan door een oudleerling, Anne Bijlsma, die het verzoek heeft gedaan of wij hieraan willen meewerken. In de brief vindt u meer over het onderzoek. Kleuters naar de supermarkt Na de voorjaarsvakantie werken we met de kleuters over de 'supermarkt'. Daarom gaan we op dinsdagmiddag 1 maart bij Jumbo Sliedrecht Kerkbuurt kijken. We krijgen daar een rondleiding van één van de medewerkers van de supermarkt. Dit is onder schooltijd. We zijn benieuwd wat we daar zullen zien en leren! Wilt u uw kinderen goede wandelschoenen aantrekken? We gaan er namelijk heen lopen en in de winkel zullen we ook veel moeten lopen. Alvast bedankt!

3 Groep 1-2 b Op maandag 29 februari komt Martine Peerboom van de bibliotheek om uur in groep 1/2b het boek Knoop het in je slurf voorlezen. Tijdens het voorlezen mogen de ouders aanwezig zijn. Na afloop zullen er voorleestips worden gegeven. Luizencontrole Maandag 29 februari zal er weer luizencontrole plaatsvinden. Wilt u die dag geen gel / vlechtjes in doen in de haren van uw kind? Schoolgebedsgroep Woensdagmorgen 9 maart is er een tijd van gebed voor de school. Met een groepje ouders bidden we voor de leerlingen, leerkrachten en alles wat er rondom de school gebeurt. Ook u bent van harte welkom. We ontmoeten elkaar vanaf 11 uur in het technieklokaal van de school. Voor meer informatie of als u gebedspunten wilt doorgeven, kunt u contact opnemen met Jacqueline den Breejen via j.den.breejen@kpnplanet.nl. Als vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met de aan ons gegeven informatie. Groep 8 Woensdag 2 maar zal groep 8 een les Hebreeuws krijgen van ds. Geert van Dijk, predikant van de Ned. Geref. Kerk. Verkeersboekje voor de leerlingen van beide groepen 6 Alle leerlingen van de groepen 6 krijgen gelijk met het ONS-nieuws een klein boekje mee: "Kinderen in het verkeer". We stellen het op prijs als u dit samen met u kind wilt lezen, zodat de verkeersregels ook thuis nog eens onder de aandacht worden gebracht. Jiu-Jitsu in groep 6 Enige tijd geleden heeft groep 6 tijdens de gym les gehad in Jiu-Jitsu van Budoclub Tryitout. Hierbij zijn een aantal verdedigingstechnieken geoefend. Op de foto hieronder kunt u zien van wie wij les hebben gehad.

4 Peiling andere schooltijden Dinsdag 16 februari had 74% van de ouders de peiling andere schooltijden ingevuld, morgen 19 februari is de laatste mogelijkheid. Wij vragen u mee te werken aan een (bijna)100% deelname aan deze peiling! Alvast heel hartelijk dank daarvoor. Personeel Morgen 19 februari neemt juf Sylvia afscheid van groep 3. We wensen haar nogmaals een mooie tijd in haar nieuwe baan en Gods zegen voor de toekomst! Meester Jesse de Bruijn komt woensdag 9 maart kennismaken met de leerlingen van groep minuten gesprekken Hartelijk dank voor u aanwezigheid op de 10 minutengesprekken. Contact over de voortgang met u kind is altijd mogelijk, wel graag even een afspraak maken met de leerkracht van uw kind(eren). Bij deze nog een keer de mailadressen van de leerkrachten op een rij: Groep 1/2a Joan Visser: jvisser@cbsoranje-nassau.nl Dieuwertje Visser: dvisser@cbsoranje-nassau.nl Groep 1/2b Tabita Visser: tvisser@cbsoranje-nassau.nl Ineke de Mik :idemik@cbsoranje-nassau.nl Groep 1/2c Annemarie Bakker: abakker@cbsoranje-nassau.nl G roep 3 Jolanda de Krijger: jdekrijger@cbsoranje-nassau.nl Jesse de Bruijn: jdebruijn@cbsoranje-nassau.nl G roep 3/4 Klazien Nederveen: knederveen@cbsoranje-nassau.nl Groep 4 Marlies van den Burgt: mtempelaar@cbsoranje-nassau.nl Jolijne Boer: jboer@cbsoranje-nassau.nl G roep 5 Otto Tolenaars: otolenaars@cbsoranje-nassau.nl Groep 6 Annet de Ruiter: aderuiter@cbsoranje-nassau.nl Marleen Kadijk: mkadijk@cbsoranje-nassau.nl Groep 7 Ellen Bok: ebok@cbsoranje-nassau.nl Gerard Slingerland: gslingerland@cbsoranje-nassau.nl Groep 8 Jaap Verhulst: jverhulst@cbsoranje-nassau.nl Elize Vlot: evlot@cbsoranje-nassau.nl Intern Begeleider mevr. Jannie Riemersma: jriemersma@cbsoranje-nassau.nl Wilt u zo vriendelijk zijn deze adressen alleen te gebruiken voor het doorgeven van ziekmeldingen en het maken van een afspraak.

5 MR Maandagavond 29 februari staat er een MR vergadering gepland. Vakantie We mogen weer gaan genieten van een week vakantie. Rust lekker uit! We hopen alle leerlingen maandag 29 februari weer bij ons op school te verwelkomen. Nieuws van de TSO Inmiddels draaien we alweer een aantal maanden, en het leek ons leuk, om u wat te vertellen over het reilen en zeilen bij de Tussen Schoolse Opvang (TSO dus). We leren elkaar steeds beter kennen en we hebben ook echt veel gezellige uurtjes met elkaar. De kinderen doen vaak leuk mee en ze zijn enthousiast! Tijdens het eten komen er allerlei verhalen los. Van zieke moeders tot het leuke hondje van die ene overblijfmoeder. En wat dacht je van allerlei moeilijke vragen: Is Afrika een land of een continent? En zelfs vragen over al dan niet verliefd zijn komen (bij de kinderen boven) aan de orde. Net voor de Kerst hebben we met wat kinderen geknutseld. Afgelopen maandag hebben we het knutselen weer opgepakt. We maakten een pompoenkuikentje (zie foto) of haasje. Misschien hebt u het thuis al gezien! Voor na de vakantie staat er weer een leuke knutsel op het programma voor de wat oudere kinderen. Bij de kleuters beneden, wordt er volop gespeeld. We hebben hele leuke verkleedkleren (gemaakt door een creatieve overblijfmoeder!) en de kinderen vinden het erg leuk om als een echte tijger door het speellokaal te sluipen. En wat dacht u van prachtige prinsessen in een echte tent? We proberen tijdens elk overblijfuur ook even naar buiten te gaan. Lekker frisse lucht happen is goed voor ons allemaal! U heeft nu een beetje een idee van wat we doen in de tijd dat uw kind bij ons overblijft. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan horen we dat graag! In een volgende nieuwsbrief hoort u weer meer van ons. We willen hierbij ook gelijk een oproep doen voor nieuwe overblijfkrachten. Dus moeders, vaders, opa s en oma s, heeft u nog wat tijd over en vindt u het leuk om wat tijd door te brengen met hele leuke kinderen? Geef u dan op als overblijfkracht! Dit kunt u doen bij Joke Kraaijeveld of bij ondergetekende. We hopen op veel enthousiaste reacties!! Namens alle overblijfmoeders, Joyce Verloop-Stam joyceverloopstam@gmail.com

6 Juf Sylvia Na 6 fijne jaren op de Oranje-Nassauschool ga ik de school verlaten. Ik heb een nieuwe baan aangeboden gekregen op Het Discoverycollege te Barendrecht. Met pijn in het hart ga ik afscheid nemen van deze school. Ik heb goede jaren gehad en fijn samengewerkt met kinderen, ouders en collega's. Ik zal jullie erg missen, maar heb ook zin in een volgende stap. Hierbij wil ik alle mensen bedanken die er voor gezorgd hebben dat ik het zo goed naar mijn zin gehad heb! Op 20 februari start er een uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekverkopers hebben de handen ineen geslagen om alle kinderen van Nederland de mogelijkheid te beiden hun eigen bibliotheek op te bouwen, een boekenplankje gevuld met de mooiste jeugdboeken. Het eerste boek is Oorlogswinter van Jan Terlouw. Vanaf 20 februari voor 1,00 te koop. Een tip voor de voorjaarsvakantie? Schoolpleinspelen Vanaf dinsdag 22 maart starten de (school)pleinspelen weer o.l.v. meester Cas!

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 5 november 2015

ONS - NIEUWS. 5 november 2015 5 november 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 11-11: Schoolontbijt 12-11: inloop Barbera Kaai CJG 13-11: Hooizolder groep 6 17-11 lootjes trekken bovenbouw 18-11: inloopkwartier 19-11: inloop Barbera Kaai CJG 23

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 12 november 2015

ONS - NIEUWS. 12 november 2015 12 november 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 13-11: Hooizolder groep 6 17-11: lootjes trekken bovenbouw 18-11: inloopkwartier gr 1t/m 8 19-11: inloop Barbera Kaai CJG 23:11: presentatie Open Doors 23 en 24-11

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. Schoolfruit Deze week kregen de kinderen een stuk van de cantaloupe meloen. Heerlijk!

ONS - NIEUWS. Schoolfruit Deze week kregen de kinderen een stuk van de cantaloupe meloen. Heerlijk! ONS - NIEUWS Agenda: 12-10: bibliotheekactiviteit gr 5-6 14-10: kijkavond Kinderboekenweek 15-10: inloop schoolmaatschappelijk werk 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 29 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 29 oktober 2015 29 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles Waterschap groep 6 November 2-11: inloop Ib-er 5-11: inloop Barbera Kaai CJG 3-11: Ouderavond Ouderbetrokkenheid 11-11: Schoolontbijt

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen 6-9 over Stafanus, Paulus en de kamerling uit Morenland.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen 6-9 over Stafanus, Paulus en de kamerling uit Morenland. 26 mei 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 27-5: verkeersles gr. 1,2,7,en 8 31-5: pleinspelen 1-6: gebedsgroep 8-9 en 10-6: schoolkamp gr.8 13-6: inloop Ib-er 15-6: inloopkwartier 21-6: schoonmaakavond Bijlage:

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 17 december 2015

ONS - NIEUWS. 17 december 2015 17 december 2015 ONS - NIEUWS Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse Geschiedenis. We vertellen over de geboorte van de Here Jezus te vinden in het Bijbelboek Lucas hoofdstuk 1. Lied van de

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 19 februari 2015. Bijlage: Woensdag en vrijdag. Fruitdag

ONS - NIEUWS. 19 februari 2015. Bijlage: Woensdag en vrijdag. Fruitdag 19 februari 2015 ONS - NIEUWS Startpunt Bijbelse geschiedenis Het thema van de Bijbelverhalen na de vakantie is; Verandering. We vertellen over Jezus en de tollenaars, Bartimeus en Zacheus. We vinden de

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 23 april I.v.m. de meivakantie en Hemelvaart is deze nieuwsbrief geldig tot donderdag 21 mei

ONS - NIEUWS. 23 april I.v.m. de meivakantie en Hemelvaart is deze nieuwsbrief geldig tot donderdag 21 mei 23 april 2015 ONS - NIEUWS I.v.m. de meivakantie en Hemelvaart is deze nieuwsbrief geldig tot donderdag 21 mei Agenda: April 23 april: schoolzwemwedstrijden Gr. 2,3 4 24 april: Oranjefeest & Aaneengesloten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Bijlage Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem de komende weken op zijn reizen.

Bijlage Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem de komende weken op zijn reizen. 9 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 8-9 en 10-6: schoolkamp gr.8 13-6: inloop Ib-er 15-6: inloopkwartier 21-6: schoonmaakavond 29-6: meesters en juffendag Bijlage Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2018

NIEUWSBRIEF Oktober 2018 NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Beste ouders en verzorgers Vandaag ontvangt u de nieuwsbrief van de maand oktober. We hebben lang kunnen genieten van prachtig weer, ook tijdens de schoolreizen en het schoolkamp.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders NIEUWSBRIEF JUNI 2019 Beste ouders en verzorgers, Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders Zending

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Blz t/m t/m Kerstvakantie

Blz t/m t/m Kerstvakantie Blz 0 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Kerstfeest Personalia; Sonja Mars en Cindy van Raalten, Jodi Buter, Bastiaan den Bakker en Corina Bastiaan Nieuwe kleutergroep Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool Beste ouders/verzorgers Afgelopen zondag was het vaderdag. Een mooie dag voor vaders die door hun kinderen in het zonnetje worden gezet. En ook ik heb daarvan mogen genieten. Wat trots ben ik op ze en

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Vrije keuze: op verzoek kinderen of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Advent betekent komst,het is een voorbereiding op het kerstfeest, het feest waarbij we denken aan de geboorte van de Here Jezus en de terugkomst van Jezus op aarde. Lied van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 22 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Paaseitjesactie

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie