Nummer maart november 2014 september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014"

Transcriptie

1 Agenda Nummer maart november 2014 september 2014 Maandag 30 maart Tien minuten gesprekken groep 3, 3/4, 6 en 7 Dinsdag 31 maart Tien minuten gesprekken groep 5 en 7 s middags Woensdag 1 april Tien minuten gesprekken groep 1/2 blauw, 1/2 rood en 5 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Week van 13 april Verkeersweek (nadere informatie volgt) Maandag 13 april Streetwise voor de groepen 1 t/m 8 Woensdag 15 april Onderwijsdag Noordenveld. De kinderen zijn vrij Vrijdag 17 april Fietscontrole en parcours Vrijdag 24 april Sponsorloop 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 25 mei Pinksteren Maandag 27 april Koningsdag. De kinderen zijn vrij Woensdag 3 juni Schoolreis groepen 1/2 blauw,1/2 rood en groep1, De Naturij in Drachten. Nadere informatie volgt. Woensdag 10 juni Schoolreis groepen 3, 3/4 en 4, Natuurschool, Lauwersoog. Nadere informatie volgt. Woensdag 10 juni Schoolreis groepen 5 en 6, Kameleondorp. Nadere informatie volgt. Woe 3, do 4 en vr 5 juni Schoolreis groepen 7 en 8, Schiermonnikoog. Nadere informatie volgt.

2 Het vakantierooster voor het schooljaar is vastgesteld. Hieronder het overzicht. herfstvakantie t/m kerstvakantie t/m voorjaarsvakantie t/m paasweekend t/m Koningsdag (in meivakantie) meivakantie t/m hemelvaart t/m (in meivakantie) pinksterweekend t/m zomervakantie t/m Mededelingen Onze website is weer in de lucht!! Onze conciërge Ko is helaas ziek. Alle ouders en kinderen krijgen de groeten van hem. Omdat Ko nog wel een tijdje uit de running zal zijn, komt er maandag een vervanger. Jaap Meekma zal op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn om de taken van Ko tijdelijk over te nemen. We wensen Ko beterschap. Ouderbetrokkenheid. Als afsluiting van de ouderavond van woensdag 18 maart, werd gevraagd aan de ouders om antwoord te geven op de onderstaande vragen. Aangezien er geen tijd meer was om de antwoorden te bespreken, hebben we het voor u samengevat. De antwoorden zijn in willekeurige volgorde genoteerd. Wij, ouders, zijn trots op of tevreden over de school want: - Ze gaan met plezier van/naar school - Orde en structuur - Normen en waarden - Communicatie - Betrokken leerkrachten - Er geven zich genoeg ouders op voor commissies - Er worden leuke activiteiten georganiseerd - Dat ze veel met de kinderen buiten school doen, museum, schaatsen, koken, Westerbork en diverse andere activiteiten - Ouders zijn niet persé trots op de school, wel tevreden (of niet). De kinderen zijn wel trots op hun school. Zij identificeren zich met de school. De ouders niet. - Trot is niet het goede woord, tevreden zijn we allen. - Wel trots op de commissies. - School is heel toegankelijk. Wij, ouders, vinden het prettig dat de school: - Continu bezig is met het verhogen van de kwaliteit - Wekelijks een ouderinfo verstrekt

3 - Open staan voor communicatie - Nieuw, mooi gebouw - Rust + netjes op de gang - Continurooster prettig - Naar de kinderen kijkt, en niet uitgaat van zichzelf. Het belang van de kinderen. - Dichtbij is - Niet te groot is - Dat er sociale controle is - Veel organiseert, bij de actualiteit aansluit - Extra hulp bieden als dat nodig is - Wij vinden de combi juffen en meesters erg fijn - Dat de directeur vanuit de klas komt. Wij, ouders, bevelen de school bij anderen aan door te vertellen over: - Goede structuur op school - Openheid - Welkom zijn - Het type onderwijs: meer structuur - Rust, regelmaat - De dingen die georganiseerd worden. - Prettige school, maar volg je gevoel wat je bij de school hebt, of bij een school. - Onze groep beveelt de school niet aan, maar vertelt over de reden om de keuze te maken. Algemeen: Als je kind tevreden naar school gaat en met plezier dan krijgt de school een positieve uitstraling! De leerkrachten gaan in een komende teamvergadering antwoord geven op de volgende vragen: Wij, leerkrachten, zijn trot op de school want Wij, leerkrachten, zijn blij met de ouders want.. Wij, leerkrachten, vinden het prettig dat de ouders.. Het team wil graag in gesprek met ouders over het thema ouderbetrokkenheid. Bovenstaande vragen en antwoorden zijn een mooi aanknopingspunt hiervoor. Het doel is te komen tot een gemeenschappelijke visie. Wie van u wil met ons meedenken?! We hebben al twee aanmeldingen van enthousiaste ouders, graag zouden we nog drie ouders bij willen hebben. Wilt u ons helpen om de ouderbetrokkenheid goed neer te zetten op t Spectrum en hier twee of drie avonden voor willen vrijmaken, kunt u zich voor 7 april aanmelden bij Renate de Grijs: renatedegrijs@spectrumpeize.nl. of Ina Witteveen:info@spectrumpeize.nl. De Grote Reken dag van woensdag 25 maart was een groot succes! De zelfgemaakte film over het maken van de meetkunde-selfies is door alle leerlingen met grote bewondering bekeken. Alle kinderen pasten in het speellokaal van de kleuters, alleen dat was al een meetkundevorm Komende week komt er ook een verslagje in de Krant te staan.

4 Paasfeest: Vossenjacht. Het is gelukt om genoeg begeleiders te krijgen voor de Vossenjacht! Dank voor de aanmelding! Boekenruilbeurs: Op woensdag 8 april organiseert de cultuurcommissie de jaarlijkse (kinder) boekenruilbeurs. Alle kinderen mogen boeken en/of tijdschriften (per 10 stuks) meenemen naar school om onderling te ruilen. Er zijn vast boeken in huis waar uw kind te oud voor is geworden, die u niet zelf wilt bewaren, en waar een ander kind heel blij mee is. Tijd dus om de boekenkast op te ruimen! De kleuters gaan onder begeleiding van een leerling uit groep 8 hun boeken verkopen en langs de klassen om te snuffelen in de aangeboden boeken. Gebleken is dat de beurs voor groep 8 niet meer zo aantrekkelijk is; het aanbod is voor hen minder leuk. Wel is er gelegenheid voor groep 8 om te verkopen. Spelregels: Ieder kind mag maximaal 10 muntjes van 0,20 en 10 boeken meenemen naar school waar ze mee kunnen ruilen. Ieder kind mag evenveel boeken kopen als ze zelf meenemen. Dus 5 boeken mee betekent dat je 5 muntjes van 20 cent meeneemt om boeken te kopen. Het bedrag is zo laag dat we het niet eerlijk vinden als kinderen alleen maar kopen en niets verkopen. Tijdschriften moet je per tien stuks aanbieden voor 0,20 (bv 10 Donald Ducks). Voor de ouders: Niet vergeten uw kind woensdag 8 april boeken en muntjes mee te geven voor de boekenbeurs! Het is handig wanneer u uw kind een bakje meegeeft voor het verdiende geld en een portemonnee voor de rondgang langs de klassen. Het is uiteraard niet verplicht, maar hoe meer kinderen iets aanbieden hoe leuker het is. Nieuws uit de groepen Groep 1 Groep 1 2 rood Groep 1 2 blauw Hulp gezocht! Donderdag 2 april gaan groep 1 en beide groepen 1/2 naar het bosplan om eieren te zoeken. We zoeken per groep 2 ouders die ons hierbij willen helpen. Er komt volgende week een briefje op het bord te hangen, als u mee wilt, kunt u uw naam hierop invullen. Hier komen ook de tijden op te staan. De kinderen moeten vóór 30 maart (let op: per kind!) 2 hardgekookte eieren mee naar school. Wij gaan ze op school verven.

5 Gezocht: Wie heeft er nog plastic tassen voor ons? Graag bij de juffen inleveren. Wie heeft er nog kleding over voor op de plank van de verschoning? Graag bij de juffen inleveren. Alvast bedankt!!! Groep 3 groep 3 heeft donderdag 2 april geen gym. Groep 3 4 Groep 3 van groep 3/4 gaat paashaantjes bakken, maar er is nog geen hulp voor dinsdag 31 maart. We zoeken dringend hulp bij het bakken. Wie wil ons helpen? Groep 3/4 heeft donderdag 2 april geen gym in. Groep 6 Groep 6 deed mee aan het leesvirus. Leesvirus.nl is een leesbevorderingsproject rond tien mooie, spannende en grappige boeken. Je leest deze boeken, geeft je mening, wisselt ervaringen uit en doet mee aan de quiz. De uitslag van de quiz bepaalt welk boek het meest besmettelijk is. In het tussenklassement stond onze klas een paar keer bovenaan de lijst. Maar nu wordt het spannend. Woensdag 8 april horen we of we het leesvirusproject gewonnen hebben of dat een andere school ons toch nog voorbij gestreefd is. We zijn benieuwd! Groep 7 Praktisch verkeersexamen Op donderdag 9 april heeft groep 7 het praktisch verkeersexamen in Roden. Ik heb uw kind een routebeschrijving mee gegeven zodat u eventueel met uw kind kunt oefenen voor het examen. Groep 7 is op donderdag 9 april om uur aan de beurt en daarom wil ik op de fiets rond 9.30 uur vertrekken vanuit Peize. Ik hoop rond uur weer terug te zijn op school. Op donderdag 16 april volgt het schriftelijk verkeersexamen. Deze wordt afgenomen op school. Veilig Verkeer Nederland heeft ook een verkeerexamenapp die u kunt downloaden. Uw kind kan zich op deze manier spelenderwijs voorbereiden op het examen. Uiteraard zal er ook op school de nodige tijd besteedt worden aan het examen.

6 De BAS-regel voor de komende week is: Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk woensdag 1 april 2015 Kopij kan gestuurd worden naar info@spectrumpeize.nl De volgende ouderinfo verschijnt op Donderdag 2 april 2015 (onder voorbehoud)

7 Nieuws van buiten 11 April in de Kerk van Peize: Blokfluit en gitaar. Toegang 1, Jonge Muziektalenten Peize. Toegang 1, Zangmakers open les. Zing je mee? Zit je op de basis school en ben je tussen de 4 en 10 jaar, dan kun je meedoen! O.l.v. Minka Zaal, Stempalet. Toegang 1, Project jongerenkoor o.l.v. Minka Zaal, Stempalet. Toegang 1,00

8 Roden, 23 maart 2015 Paaspret in Speelgoedmuseum Kinderwereld! De Paasdagen staan bij Kinderwereld in het teken van wedstrijdjes eieren gooien en het speuren naar gouden eieren. Zowel eerste als tweede Paasdag krijgt elk kind tot en met 12 jaar bij de entree van het museum 3 eieren. Hiermee kunnen ze twee keer achterelkaar op Paashaassnuitjes van verschillende afmetingen mikken. Des te kleiner de snuit is, des te meer punten het oplevert als het ei erin verdwijnt. Op het hele uur (13, 14, 15 en 16 uur) worden de drie hoogste scores bekend gemaakt en de winnaars mogen een leuke prijs uitzoeken. Tweede Paasdag staat in het teken van het gouden ei! Om uur wordt het startsein gegeven om op zoek te gaan naar de verstopte gouden eieren in het speelgoedmuseum. Alle speurneuzen die een gouden ei vinden kunnen deze omruilen voor een welverdiende prijs. Programma 5 en 6 april 2015: - 1 e Paasdag en 2 e Paasdag tussen 12 en 16 uur: wedstrijdjes eieren gooien - 2 e Paasdag om uur: grootse zoektocht naar de gouden eieren. Entreeprijzen per persoon: volwassenen 5,00, kinderen (t/m 12 jr) 4,00 en 65+ 4,50. Een bezoek aan Speelgoedmuseum Kinderwereld is tijdens de Pasen het gezelligste uitstapje voor het hele gezin! Brink 31, 9301 JK Roden, Tel ,

9 Wil je ook een palmpaasstok knutselen? Dat kan op za. 28 maart, 14.00u 15.30u in het dorpshuis Peize. Dit is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Peize. Kosten: 3,50 per persoon. Opgeven kan tot 26 maart a.s. (er kunnen max. 75 kinderen meedoen!) Voor het maken van de stokken hebben we hulp nodig van ouders/verzorgers. Blijft u er dus gezellig bij als u kunt! De Palmpasenoptocht Deze is op zondag 29 maart. Aanwezig zijn om 11.15u bij de kerk/café Ensing. Vertrek: 11.40u. Voor meer informatie en opgave via mail: Dolf Venhuizen, Floralialaan 2, Peize of Rianne Mensinga, Zetveld 1, Peize Telefoonnummer of volksvermakenpeize@home.nl Hallo. Ik heb hieronder een stukje met de afloop van het onderzoek welke ik gehouden heb in januari 2015.

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Week van 13 t/m 17 april Verkeersweek voor alle groepen Vrijdag 10 april Leerlingen groepen 6, 7, 8 doen mee aan de Energiewachtwielerwedstrijd.

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nummer 22 6 februari 015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 22 6 februari 015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 9 februari Wen-dag voor kleuters nieuwe instroomgroep 10 februari 19.30 uur-21.00 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 11 februari Zaalvoetbal

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Zondag 21 juni Vaderdag Vrijdag 26 juni Zomerfeest Donderdag 25 juni Rapport mee Donderdag 2 juli Musical groep 8 Maandag 6 juli Zomervakantie Nummer 38 19 juni 2015 20142014november 2014 september

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2

Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2 Wees proactief Je leven is het resultaat van je eigen beslissingen, niet van de omstandigheden. INFOBULLETIN JUNI 2014 Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Nummer juli 2016

Nummer juli 2016 Nummer 40 11 juli 2016 Mededelingen Beste kinderen en ouders, De laatste week van dit schooljaar is al weer aangebroken. De tijd vliegt! De kinderen hebben allemaal weer goed hun best gedaan de laatste

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind. INFOBULLETIN JUNI 2015 Locatie Middengebied, Nummer 9, Jaargang 3 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie