Nummer april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer april 2017"

Transcriptie

1 Nummer april 2017 Agenda 11 april Alle groepen Nationale buitenlesdag 11 april Groep 7 Verkeersdiploma uitreiking 12 april Alle groepen Paasfeest: Groepen 1 en 2: paaseitjes zoeken in het Bosplan Groepen 3 t/m 8: Vossenjacht in het dorp 13 april Alle groepen vrij Jaarlijkse onderwijsdag Noordenveld OPON 14 april Alle groepen vrij Goede Vrijdag 17 april Alle groepen vrij Tweede Paasdag 18 april Groep 4 Voorstelling op school Verkeerseducatie is geen poppenkast Verkeerde planeet wordt verkeersplaneet 21 april Alle groepen Koningsspelen/sponsorloop 22 apr-30 apr Alle groepen meivakantie Mededelingen De Groepsbezetting van deze week 10 april 14 april) Schooljaar 2016/ 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Groep 1/2 Bl. Lia Lia Lia Groep 1/2 R. Marloes Marloes Marloes Groep 3 Elsbeth Marian Marian Groep 4 Ilse Ilse Ilse Groep 5 Thérèse Geja Geja Groep 5/6 Marijke Elsbeth Elsbeth Groep 6 Jelmer Marijke Marijke Groep 7 Dennis Dennis Dennis Groep 8 Cindy Cindy Cindy Volgende week stopt ons schoolfruit- en groenteprogramma.

2 Teamscholing: Onder begeleiding van docent Anje de Vries van Bureau Meesterschap zijn we met ons team nagedacht over ons onderwijs voor de toekomst. De tijden veranderen en als school moet je daarin mee. Waar staan zijn wij op het gebied van kritisch denken, creatief denken, informatievaardigheden, mediawijsheid, samenwerken, zelfregulering van onze leerlingen? Hoe gaan wij om met eigenaarschap van leerlingen en leerkrachten? We zijn zeer zinvol bezig zijn geweest met o.a.: Samen nadenken over nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs: Waaraan moeten we voldoen om de leerlingen voor te bereiden op het functioneren in de maatschappij van de toekomst (21e -eeuwse vaardigheden) Hoe zetten we maximale talentontwikkeling in. Hoe creëren we gezamenlijke verantwoordelijkheid (ouders en de school) Wat is onze unieke kracht als school: De kracht van samen! Samen een lat op de grond leggen terwijl je er maar twee vingers onder mocht houden, dat was best nog lastig. De lat ging omhoog i.p.v. naar beneden. Maar uiteindelijk is het gelukt!! Nationale Buitenlesdag 2017 Op Dinsdag 11 april is het weer Nationale Buitenlesdag. Tijdens De Nationale Buitenlesdag gaan kinderen in heel Nederland naar buiten om te leren. Voor een gymles, een tekenles, of om over de natuur te leren. Maar ook taal- en rekenlessen zijn buiten vaak veel leuker dan binnen! De Nationale Buitenlesdag is een initiatief van IVN en Jantje Beton. Door buitenspel en buitenles leren kinderen beter en effectiever. Buiten is er voor kinderen volop ruimte om te spelen, bewegen, ontdekken en onderzoeken. En dat is niet alleen leuk, je leert er ook nog veel van! Jantje Beton helpt om deze buitenlessen samen met kinderen te bedenken en samen te stellen. Belangrijke rol voor de kinderen Kinderen weten zelf heel goed wat en hoe ze het liefste leren. Zij hebben ideeën over hoe hun favoriete les buiten nog leuker kan worden. Of hoe die saaie les eindelijk uitdagend kan zijn. Als je zelf bedenkt wat je wil leren, hoe en waar, blijft de lesstof vaak veel beter hangen. En dat is niet alleen fijn, maar ook belangrijk. Einde van de complimentenweek! Wat zijn er deze week veel complimenten gegeven aan elkaar! Als je extra goed hebt gewerkt of iets aardigs doet voor een ander of iemand met verdriet troost, is dat zeker een compliment waard. Op de button staat dan ook: Goed Bezig. De complimentenmachine gaat weer terug, maar het geven van complimenten aan elkaar gaat zeker door. Iedereen groeit van het krijgen van een compliment. Zo werken we samen aan een fijne sfeer op school.

3 21 April doen we weer mee aan de jaarlijkse Koningsspelen Deze dag start landelijk met een Koningsontbijt, maar wij maken er een Koningslunch van. De kinderen hoeven deze dag dus geen eten en drinken mee te nemen van huis. (op de site van de Koningsspelen kunt u zien wat de kinderen gaan eten) De sponsorloop, die we samen met de Eskampen houden, vindt plaats na de lunch op het voetbalveld. Eerst gaan de groepen 1/2 rood en 1/2 blauw om uur naar het voetbalveld om 5 minuten zo ver mogelijk te rennen/lopen. Om uur zijn de groepen 3 t/m 5 aan de beurt (7 1/2 minuut lopen) en als laatste de groepen 6 t/m 8. (15 minuten). De leerlingen krijgen binnenkort de sponsorformulieren mee naar huis en proberen zoveel mogelijk sponsoren te werven. De leerlingenraad heeft weer een goed doel uitgezocht voor de opbrengst van de sponsorloop. (Zie info. van de leerlingenraad.) Tot maandag 8 mei hebben de leerlingen de tijd om het sponsorgeld in te leveren bij de leerkracht. Komt u aanmoedigen?? Hoera! We hebben weer nieuw zand in de zandbak en het hele plein rondom de school is weer schoongeveegd. Schaaktoernooi Peize en Noordenveld. De afgelopen 4 weken heeft een groep kinderen van de Eskampen en 't Spectrum schaakles gehad. Dit deden ze onder leiding van de schaakclub uit Roden. Vorige week dinsdag was er een afsluitend toernooi. Olaf won alle partijen en werd daarmee kampioen. Het was een gezellige middag. Afgelopen zaterdag 8 april was er in Roden een schoolschaakkampioenschap. Spectrum deed mee met 1 team. Het team bestond uit de volgende vijf kinderen: Robbert Gritter, Maureen van der Meulen, Rutger Kamps, Ruben Meyering en Ruben Ensing. Er werden 7 rondes gespeeld. Daarna werd de uitslag bekend gemaakt. En. ons team werd achtste van de 12 teams. Een goede prestatie!

4 Nieuws uit de groepen Groep 3 Groep 3 is bezig met het maken van paasmandjes. We willen graag op woensdag 12 april eieren verven. Zou u op woensdag 12 april uw kind 2 hardgekookte eieren mee willen geven in een doosje voorzien van naam? Bedankt! We gaan er iets moois van maken. Fijne Paasdagen gewenst! Groep 5 De lln. van groep 5 hebben dinsdag een rondleiding gehad in de kerk van Peize. Volgende week gaan wij bezig met een project over verschillende geloven. Groep 7 Afgelopen dinsdag hebben alle kinderen van groep 7 een praktisch fietsexamen in Roden gefietst. Alle kinderen zijn geslaagd voor deze fietstest. Op donderdag hadden de kinderen een theorie-examen in de klas met allerlei vragen over verkeerssituaties en hoe ze daarop moeten reageren. Ook hier is iedereen voor geslaagd!! Top. Goed gedaan allemaal.

5 Leerlingenraad Sponsorloop 21 april Vrijdag 21 april, tijdens de Koningspelen, is de jaarlijkse sponsorloop in samenwerking met DSTV voor een goed doel. Tegelijk met De Eskampen zullen we rondjes rennen op de sportvelden van VV Peize. Dit jaar hebben wij gekozen voor twee goede doelen: 1. WNF (Wereld Natuur Fonds) 2. Het schoolplein van de school. Onze school geeft binnenkort een sponsorformulier mee naar huis om sponsors te werven. Bijvoorbeeld in de familie of in de straat. We vragen u vriendelijk om uw kind op 21 april sportkleding en het sponsorformulier mee te geven! Het opgehaalde geld kan na de meivakantie, uiterlijk maandag 8 mei, ingeleverd worden bij de eigen leerkracht op school. Bedankt voor uw aandacht! De leerlingenraad Nieuws van de commissies Feestcommissie Vossenjacht/eieren zoeken Voor de vossenjacht is het misschien verstandig om de leerlingen tijdens de vossenjacht/eieren zoeken laarzen aan te doen, wanneer het een regenachtige periode is. Er zijn nl een aantal natte plaatsen in de route. Kookcommissie Wie wil in de kookcommissie? Omdat er veel activiteiten zijn, waar de commissie bij betrokken is, zijn we op zoek naar enthousiaste ouders, die kunnen helpen bij het doen van boodschappen en het klaar zetten op de ochtend voor een groep. Soms is het nodig, dat er iemand van de kookcommissie aanwezig is bij een activiteit. Zoals het klaarmaken van de Cito traktatie, het bakken van pannenkoeken en het uitdelen in de groepen, de laatste schooldag activiteit of het maken van een pan soep. Graag opgeven bij Marian Bakker, leerkracht groep 3.

6 Verkeerscommissie Zoals ieder jaar in april organiseert de Verkeerscommissie van basisschool t Spectrum de Verkeersweek. Deze week staat het thema Verkeer in alle groepen centraal. Er wordt op een leuke en leerzame manier stil gestaan hoe om te gaan in het verkeer. Op vrijdag 7 april komen alle leerlingen op de fiets naar school voor de jaarlijkse fietscontrole van de fiets en het rijden over het fietsbehendigheidsparcours. Verkeerscommissie bedankt.

7 BAS-nieuws De BAS-regel voor de komende week is: Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 20 april 2017 Kopij kan gestuurd worden naar De volgende ouderinfo verschijnt op maandag 24 april 2017 In verband het lange paasweekend komt er volgende week geen ouderinfo.

8 Nieuws van buiten Nieuwe activiteitenladders (april juni 2017) NOORDENVELD Lekker sporten en bewegen in het voorjaar? Of misschien liever creatief bezig zijn? Het kan allemaal, want de activiteitenladders komen er weer aan! De activiteiten zijn voor alle kinderen uit Noordenveld en worden georganiseerd door de sport en cultuurcoaches van Noordenveld in samenwerking met verenigingen en instellingen. Wil jij ook meedoen? Bekijk de activiteitenladder en geef je vanaf 3 april op via 12 april sluiten de inschrijvingen. Activiteiten die nog niet vol zitten worden later weer opengesteld. De papieren versie van de ladder heeft een nieuwe vorm gekregen vanaf heden. Alle activiteiten van Roden, Peize en Norg zijn samengevoegd op 1 ladder. Er staat beknopte informatie bij. Voor uitgebreide informatie verwijzen we u naar de website. In Roden kun je bijvoorbeeld zwemtraining volgen, fitnessen, een eigen robot maken of lekker dansen. Sportcoach Peize heeft ook weer leuke activiteiten op de planning. Wat dacht je van een beweegfeest of levend ganzenbord? Onze cultuurcoach heeft voor Peize onder andere een mozaïek spiegel of een eigen tas maken op het programma staan. In Norg kun je meedoen met een trefbal-clinic, spelen in de buitenruimte, een skeelerworkshop en nog veel meer. Voor de bovenbouw-kinderen uit alle dorpen staat net als vorig jaar weer zeilen (groep 5/6) en surfen (groep 7/8) op het programma bij Cnossen aan het Leekstermeer. Wees op tijd met aanmelden!

9

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 08 8 november 2018

Nummer 08 8 november 2018 Nummer 08 8 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer april 2019

Nummer april 2019 Nummer 26 11 april 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 25 29 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 29 maart Alle groepen Paasfeest op school: Eieren zoeken Vossenjacht Paasbrunch 30 mrt t/m 3 apr Alle groepen Vrij. Paasweekend + OPON onderwijsdag

Nadere informatie

Nummer juli 2017

Nummer juli 2017 Nummer 38 10 juli 2017 Agenda 10 t/m 13 juli Circus week 13 juli Alle groepen Circusvoorstelling door leerlingen in de sporthal 19:00 uur deuren open vanaf 18:30 uur 14 juli Alle groepen Uitslapen mag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 Nummer 28 24 maart 2016 Agenda 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 25 t/m 28 maart Kinderen vrij: Goede Vrijdag en Pasen 31 maart Spreekuur jeugdarts 8:30-12:00 uur (op afspraak)

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nummer mei 2018

Nummer mei 2018 Nummer 30 18 mei 2018 Agenda datum groepen activiteit 16 t/m 30 mei alle Jantje Beton actie 19 mei t/m 21 mei alle Pinksterweekend VRIJ 23 mei 3, 4 en 5 Voorstelling Kanoet 23 mei 7, 7 van 6/7 en 8 Raps

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 24 13 maart 2017 Agenda 13 maart Groepen 5-6 en groep 6 Poëzieworkshop (1 van 2) 14 maart Groep 5 en groep 6 Druktechnieken 15 maart Groep 5-6 Druktechnieken 16 maart Groep 7 en groep 8 Poëzieworkshop

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 22 09 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 12 maart Complimentenweek 13 maart alle Drents Veurlezen 15 maart 3 t/m 8 Kangoeroe Rekendag 16 maart Open huis en Pannenkoeken dag 21 maart alle

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 31 15 april 2016 Agenda 19 t/m 21 april Eind-Cito groep 8 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nummer september 2018

Nummer september 2018 Agenda Nummer 01 06 september 2018 datum groepen activiteit 12 september 1-2 blauw en rood Schoonmaakavond 19:00-21:00 uur 25 september alle Rodermarkt, vrij 01 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nummer maart 2014

Nummer maart 2014 Nummer 28 28 maart 2014 Agenda 31 maart 13.30-14.30 uur voorstelling kunstmenu groep 3 en 4 31 maart en 1 april Vervanging groep 1-2 blauw door juf Marloes Brink 31 maart Vervanging groep 1-2 rood door

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Nummer 06 18 oktober 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 19 dec t/m 3 jan 2016 Kerstvakantie 4 januari Eerste schooldag 2015 8 januari 2015 Hoofdluiscontrole Kerst 2015 Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014 Wat was het de

Nadere informatie

Nummer juli 2016

Nummer juli 2016 Nummer 40 11 juli 2016 Mededelingen Beste kinderen en ouders, De laatste week van dit schooljaar is al weer aangebroken. De tijd vliegt! De kinderen hebben allemaal weer goed hun best gedaan de laatste

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 07 24 oktober 2016 Agenda 25 oktober Zakelijke ouderavond MR 19:30-21:30 uur 28 oktober Fietslichtcontrole groep 3 t/m 8 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen NIEUWSBRIEF APRIL PAASFEEST EN MEER Agenda 1 april Van Schoolplein naar Challengeplein 4 + 11 april Verkeersexamen groep 7 12 april Koningsspelen Groep 5 deed op 20 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag.

Nadere informatie

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Week van 13 t/m 17 april Verkeersweek voor alle groepen Vrijdag 10 april Leerlingen groepen 6, 7, 8 doen mee aan de Energiewachtwielerwedstrijd.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school Weekmail obs Hagen 29 maart 2019 Baby s op school Vorige week hebben we bij het thema Lentekriebels veel over baby s geleerd in de kleutergroepen. We mochten ook een foto meenemen van toen we zelf een

Nadere informatie

AGENDA BUITENLESDAG. Pagina 1 van 6

AGENDA BUITENLESDAG. Pagina 1 van 6 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 :deberkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 5 april 2019 AGENDA 08-04 Praktisch Verkeersexamen

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 23 16 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 21 maart 10.30 uur alle Wij trekken aan de bel! Lilianefonds 22 maart 3, 4, 5, 6 en 6 van 6-7 Tennisclinic i.p.v. gym 24 maart Nationale voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 24 23 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 28 maart Alle groepen Nationale Grote Rekendag 29 maart Alle groepen Paasfeest op school: Eieren zoeken Vossenjacht Paasbrunch 30 mrt t/m 3 apr Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nummer december 2018

Nummer december 2018 Nummer 13 13 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur 21 dec kinderen om 12 uur vrij Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 28 27 maart 2015 20142014november 2014 september 2014 Maandag 30 maart Tien minuten gesprekken groep 3, 3/4, 6 en 7 Dinsdag 31 maart Tien minuten gesprekken groep 5 en 7 s middags Woensdag

Nadere informatie

Nummer juni 2019

Nummer juni 2019 Nummer 30 06 juni 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16 Baarn, 13 april 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Noteert u bovenstaande data in de schoolkalender? Bij voorbaat dank.

Noteert u bovenstaande data in de schoolkalender? Bij voorbaat dank. Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje directie@klimophoeve.nl website: www.klimophoeve.nl Nieuwsbulletin nr: 202 april 2016 1 april Afscheid van juf Marja 5 april Leerlingenraad 7 april Landelijk

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept.

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw Agenda Bouwen schooljaar Schoolreisgeld Gymnastiek Parkeren Foto s Adressenlijst Informatieavond Schoolreis bovenbouw Schoolreis

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 9 2018-2019 AGENDA 20 maart: Berenshow groep 1-2 27 maart: Open dag 1-5 april: Verkeersweek 2 april: Buitenlesdag 4 april: Studiedag, alle kinderen zijn vrij Jarigen in de komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 1 9 A P R I L 2 0 1 8 KIDSRUN 2018 Zondag 22 april lopen 117 leerlingen van onze school mee met de KIDSRUN Marathon! De start is om 10.00 uur (bij de busbaan/ Prismare). Komt

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie