Nummer april 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer april 2018"

Transcriptie

1 Nummer april 2018 Agenda datum groepen activiteit 09 t/m 17 april Alle groepen verkeersweek 10 apr 7 en 7 van 6-7 Praktijk verkeersexamen, op de fiets naar school komen 10 apr 7 en 7 van :30 voorstelling gymzaal Raps n Taps 11 april 3 t/m 6 en 6 van 6/7 Verkeersspeurtocht. 13 april 1 t/m 8 Fietsencontrole, op de fiets naar school 16 april 1 t/m 8 Op de gepimpte fiets naar school 17 april 7 en 7 van 6-7 9:30-12:30 naar het Drents Archief 19 april 7, 7 van 6-7 en 8 dodehoekproject 20 april Alle groepen Koningsspelen, sponsorloop, meester en juffen dag 21 april De schakers schaakkampioenschap 25 april 7 en 7 van 6-7 en 8 isocial 12:30-14:00 uur 27 april t/m 5 mei alle Koningsdag en meivakantie 9 mei 6 en 6 van 6-7 Kunst en Cultuur Raps en Taps in de sporthal 12:30-14:00 uur. 10 mei t/m 13 mei alle Hemelvaart VRIJ 15 mei MR vergadering 19:30-20:30 uur Woe 16 mei alle Teamdag leerkrachten, leerlingen VRIJ 19 mei t/m 21 mei alle Pinksterweekend VRIJ 28 mei Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige 30 mei alle Schoolfotograaf, groepsfoto s 30 mei 3 en 4 Rondje om de kerk Roden9:00-11:30 uur De agenda staat ook op de website Data schoolreizen vakanties en vrije dagen: zie website Groepsbezetting komende week: Groep: 1/2 1/ /7 7 8 rood blauw Maandag Corinne Lia Marloes Elsbeth Thérèse Geja Iris/Jelmer Jaap Cindy Dinsdag Corinne Lia Marian Elsbeth Thérèse Geja Iris/Jelmer Jaap Cindy Woensdag Corinne Lia Marian Elsbeth Thérèse Geja Alisa/Jelmer Jaap Iris Donderdag Corinne Lia Marian Cindy Lies Geja Alisa/Jelmer Jaap Iris Vrijdag Thérèse Marloes Marian Chantal Lies Sophia Alisa/Jelmer Jaap Cindy

2 Vakantierooster Eerste dag Laatste dag Rodermarkt 25 sept 25 sep Herfstvakantie 20 okt 28 okt Kerstvakantie 22 dec 06 jan Voorjaarsvakantie 16 feb 24 feb Pasen + meivakantie 19 apr 05 mei Hemelvaartweekend 30 mei 02 juni Pinksterweekend 08 juni 10 juni zomervakantie 13 juli 25 aug De studiedagen en andere vrije dagen voor de leerlingen worden nog bekend gemaakt Schoolfruit- en groenteprogramma komende week: Onze leerlingen krijgen gedurende eenentwintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. Op woensdag, donderdag en vrijdag krijgen de kinderen fruit en of groente uitgedeeld. U hoeft alleen voor drinken te zorgen. Levering week 15 (9 april) 1. Komkommer 2. Ananas 3. Hollandse Elstar Appel Komkommer Wat gebeurt er met kromme komkommers? Niet alle komkommers worden zo mooi recht als je ze in de supermarkt of bij de groenteboer koopt. Toch zie je daar nooit kromme komkommers liggen. Worden die allemaal weggegooid? Bekijk de video op SchoolTV (9-12 jaar, 03:07min) Ananas De ananas was vroeger het symbool voor gastvrijheid. In Europa was de ananas zeldzaam en daardoor erg duur. Als een gastvrouw wilde laten zien dat ze veel voor haar gasten overhad, zorgde ze ervoor dat er één of meer van die prachtige, tropische vruchten op tafel stonden. Gasten wisten dan meteen dat ze hier niets tekort zouden komen. Meer weetjes? Hollandse Elstar Appel Geschiedenis De Elstar appel is rond 1955 ontstaan uit een kruising van de Golden Delicious en de Ingrid Marie. Arie Schaap kwam op het idee. Tijs Visser nam de leiding over de oogst. Tussen 1957 en 1965 stonden de proefbomen op het land van Tijssen uit Elst. In 1959 en 1960 werden de eerste vruchten al geselecteerd. Tussen de jaren 1960 en 1970 zijn er veel proeven gedaan om het perfecte resultaat te krijgen. De Elstar appel had in begin nog geen naam. Destijds werd de Elstar aangeduid als IVT Twee jaar na het overlijden van Arie Schaap is er een commerciële naam bedacht. Arie Schaap woonde in Elst. Met zijn naam en woonplaats is er en samentrekking bedacht.

3 Volgende week is de jaarlijkse verkeersweek op t Spectrum (zie ook kopje verkeerscommissie) Van maandag 9 tot en met dinsdag 17 april staat onze school in het teken van verkeer. t Spectrum is in het bezit van het Drents Verkeersveiligheidslabel en dat betekent dat zij verkeersveiligheid een vaste plaats geeft in haar schoolbeleid. De hele week zullen er activiteiten zijn voor alle groepen. Groepen 1 /2 krijgen bezoek van een echte politieagent. De groepen 3 tot en met 6 hebben een speurtocht door het dorp, met vragen rondom het thema verkeer. Op vrijdag 13 april is het de bedoeling dat alle leerlingen op de fiets naar school komen. Deze keer krijgen de verkeersouders bij de fietscontrole hulp van de ANWB. Ook zullen alle groepen die ochtend een fietsbehendigheidsparcours afleggen. Groep 7 heeft op 5 april al het theorie-examen Verkeer gedaan. Op 10 april hebben zij het praktijkexamen. Op 19 april krijgen de groepen 7 en 8 uitleg, en ervaren zelf wat de dode hoek bij vrachtwagens is. Ook in de groepen zal er deze week aandacht zijn voor verkeer. Omdat dit thema mooi samen valt met de wedstrijd Fietsschool van het jaar zullen alle groepen deze week versieringen maken om hun fiets mee te pimpen (WEEKOPDRACHT!!). Daarom vragen we de kinderen om op maandag 16 april nog een keer op school te komen op de gepimpte fiets. We zullen dan met de hele school op de foto gaan! Op woensdag 11 april gaan de groepen 3 tot en met 6 een speurtocht door het dorp lopen met vragen rondom het thema verkeer. Voor de begeleiding hebben we hulpouders nodig (zijn door de verkeerscommissie via de groepsapp benaderd). Ongeveer 5 per klas. Zodra de indeling bekend is, hoor je de vertrektijd met je groepje. De speurtocht duurt ongeveer een uur. We wensen alle leerlingen veel plezier toe met de activiteiten! Nieuws uit de groepen Groepen 7 en 7 van 6-7 Dinsdag 10 april gaan de kinderen naar de voorstelling van Andy en Janice kijken. Een korte inhoud Maple Swank is een super energiek duo, ontstaan vanuit de magische ontmoeting tussen rap en tapdance. Andy (rap) en Janice (tapdance) nemen het publiek mee op een onvergetelijke reis langs rap, zang, tapdans, beatbox en FUN! Ze willen het publiek laten zien hoe makkelijk muziek gemaakt kan worden met alleen gebruik van FANTASIE! De voorstelling RAPS N TAPS is een samensmelting van muziek en dans.

4 Leerlingenraad Kliko voor verzamelen van plastic doppen De leerlingenraad wil graag uw hulp inroepen voor de actie Opleiden van geleidehonden. Door het verzamelen van plastic doppen van frisdranken, melkpakken, vloeibaar wasmiddel en vele andere flesjes zijn voor het KNGFgeleidehonden geld waard. Het bedrag wordt gebruikt voor het opleiden van geleidehonden, dit kan zijn een blindengeleidehond, autismegeleidehond, assistentiehond of bijvoorbeeld een buddyhond De door u ingezamelde doppen worden gerecycled tot plastic pallets. Het inzamelen van de plastic doppen is ook nog eens heel goed voor het milieu, door hoogwaardig hergebruik. Aangezien zowel het inzamelen, sorteren als het transport door vrijwilligers wordt uitgevoerd, komt de gehele opbrengst ten goede aan de opleiding van de geleidehonden. In de hal komt vanaf woensdag een doppenkliko te staan. Hier mogen de doppen in gedeponeerd worden. Helpt u ons mee???? Nieuws van de commissies Verkeerscommissie Fietsschool van het jaar! De verkiezing van fietsschool van Drenthe is weer begonnen. Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, de fiets is ons favoriete vervoersmiddel. Met deze wedstrijd worden scholieren gestimuleerd om zoveel mogelijk op de fiets naar school te gaan. Gezondheid en milieu zijn belangrijke maatschappelijke vraagstukken. De fiets is het antwoord! Tot 31 mei 2018 heeft onze school de tijd om via foto s en filmpjes aan te tonen dat de school initiatieven ontplooit om haar leerlingen te stimuleren om te gaan fietsen. Onze school kan punten scoren op de volgende activiteiten: Fiets & Sport - Bijvoorbeeld een Dikke Banden Race, clinics en evenementen. Fiets & Vervoer - Denk hierbij aan het ontmoedigen van autogebruik om kinderen naar school te brengen of de fiets als vervoersmiddel gebruiken bij schoolreisjes. Fiets & Verkeer - Deelname aan activiteiten van Veilig Verkeer Nederland, het Landelijk Verkeersexamen, fietscontroles of bijvoorbeeld de inzet van verkeersouders. Fiets & Fun - Activiteiten die het plezier in fietsen uitstralen, want fietsen is leuk om te doen. Bijvoorbeeld pimp your bike activiteiten of een mooi ingerichte fietsenstalling. Fiets & Media - Fietsactiviteiten zichtbaar maken op verschillende media. Van kranten tot, Twitter, Facebook, Snapchat en Instagram.

5 Fiets & Bewustzijn - Activiteiten die het bewustzijn van de voordelen (gezondheid, duurzaamheid, zelfstandigheid) van fietsen vergroten. Maar ook activiteiten die gericht zijn op veiligheid kunnen worden meegenomen. Foto s en filmpjes van deze activiteiten stuurt de school naar de jury. Een jury buigt zich over de aangeleverde bewijzen, om uit alle inzendingen drie finalisten te kiezen die kans maken op de titel Fietsschool van Drenthe. Tijdens een feestelijke slotbijeenkomst wordt bekendgemaakt welke school deze titel een jaar lang mag dragen. De winnaar ontvangt daarnaast de gouden fiets (het is nog niet duidelijk of dit een fiets is of een bokaal) en een wielerexperience voor een gehele klas op het Wielercentrum in Assen. Verkeersweek op school Van maandag 9 tot en met dinsdag 17 april staat onze school in het teken van verkeer. t Spectrum is in het bezit van het Drents Verkeersveiligheidslabel en dat betekent dat zij verkeersveiligheid een vaste plaats geeft in haar schoolbeleid. De hele week zullen er activiteiten zijn voor alle groepen. Groepen 1 /2 zullen bezoek krijgen van een echte politieagent. De groepen 3 tot en met 6 zullen een speurtocht door het dorp doen met vragen rondom het thema verkeer. Op vrijdag 13 april is het de bedoeling dat alle leerlingen op de fiets naar school komen. Deze keer krijgen de verkeersouders bij de fietscontrole hulp van de ANWB. Ook zullen alle groepen die ochtend een fietsbehendigheidsparcours afleggen. Groep 7 heeft op 5 april al het theorie-examen Verkeer gedaan. Op 10 april hebben zij het praktijkexamen. Heel veel succes gewenst! Op 17 april zullen de groepen 7 en 8 uitleg krijgen en zelf ervaren wat de dode hoek is bij vrachtwagens. Ook in de groepen zal er deze week aandacht zijn voor verkeer. Omdat dit thema mooi samenvalt met de wedstrijd Fietsschool van het jaar zullen alle groepen deze week versieringen maken om hun fiets mee te pimpen. Daarom vragen we de kinderen om op maandag 16 april nog een keer op school te komen op de gepimpte fiets. We zullen dan met de hele school op de foto gaan! We wensen alle leerlingen veel plezier toe met de activiteiten! De Verkeerscommissie Hulpouders gevraagd voor speurtocht Op woensdag 11 april gaan de groepen 3 tot en met 6 een speurtocht door het dorp lopen met vragen rondom het thema verkeer. Voor de begeleiding hebben we hulpouders nodig. Ongeveer 5 per klas. Zodra de indeling bekend is, hoor je de vertrektijd met je groepje. De speurtocht duurt ongeveer een uur. De intekenlijst hangt bij het klaslokaal. Alvast bedankt! De Verkeerscommissie

6 Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 12 april Kopij kan gestuurd worden naar Volgende ouderinfo verschijnt vrijdag 13 april.

7 Nieuws van buiten

8

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer mei 2018

Nummer mei 2018 Nummer 30 18 mei 2018 Agenda datum groepen activiteit 16 t/m 30 mei alle Jantje Beton actie 19 mei t/m 21 mei alle Pinksterweekend VRIJ 23 mei 3, 4 en 5 Voorstelling Kanoet 23 mei 7, 7 van 6/7 en 8 Raps

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 25 29 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 29 maart Alle groepen Paasfeest op school: Eieren zoeken Vossenjacht Paasbrunch 30 mrt t/m 3 apr Alle groepen Vrij. Paasweekend + OPON onderwijsdag

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer april 2018

Nummer april 2018 Nummer 28 26 april 2018 Agenda datum groepen activiteit 20 april Alle groepen s Ochtends meesters en juffendag. s Middags 12.00 uur koningslunch en vanaf 13.00 uur Koningsspelen, sponsorloop 21 april De

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Nummer december 2018

Nummer december 2018 Nummer 13 13 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur 21 dec kinderen om 12 uur vrij Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer juli 2016

Nummer juli 2016 Nummer 40 11 juli 2016 Mededelingen Beste kinderen en ouders, De laatste week van dit schooljaar is al weer aangebroken. De tijd vliegt! De kinderen hebben allemaal weer goed hun best gedaan de laatste

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Nummer april 2018

Nummer april 2018 Nummer 29 26 april 2018 Agenda datum groepen activiteit 27 april t/m 5 mei alle Koningsdag en meivakantie 9 mei 6 en 6 van 6-7 Kunst en Cultuur Raps en Taps in de sporthal 12:30-14:00 uur. 10 mei t/m 13

Nadere informatie

aan de slag boek Gezond Veilig Samen

aan de slag boek Gezond Veilig Samen aan de slag boek Gezond Veilig Samen 1 Voorwoord Voor u ligt het Aan de slag-boek voor Op Fietse. In dit boek wordt beschreven hoe scholen zelfstandig aan de slag kunnen met de uitvoering van Op Fietse.

Nadere informatie

Nummer 08 8 november 2018

Nummer 08 8 november 2018 Nummer 08 8 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids Postbus 5 9320 AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) 5033612 info@spectrumpeize.nl www.spectrumpeize.nl Bijlage schoolgids Schooljaar 2017-2018 Bijlage schoolgids obs t Spectrum Aan onze ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 22 09 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 12 maart Complimentenweek 13 maart alle Drents Veurlezen 15 maart 3 t/m 8 Kangoeroe Rekendag 16 maart Open huis en Pannenkoeken dag 21 maart alle

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Nummer maart 2018

Nummer maart 2018 Nummer 23 16 maart 2018 Agenda datum groepen activiteit 21 maart 10.30 uur alle Wij trekken aan de bel! Lilianefonds 22 maart 3, 4, 5, 6 en 6 van 6-7 Tennisclinic i.p.v. gym 24 maart Nationale voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 21 23 februari 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 t/m 23 Ina Witteveen afwezig 23 feb 8 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 5, 6 en 6 van 6-7 Voorstelling Schaap met Laarsjes 10:45-11:30

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 24 13 maart 2017 Agenda 13 maart Groepen 5-6 en groep 6 Poëzieworkshop (1 van 2) 14 maart Groep 5 en groep 6 Druktechnieken 15 maart Groep 5-6 Druktechnieken 16 maart Groep 7 en groep 8 Poëzieworkshop

Nadere informatie

Nummer februari 2018.

Nummer februari 2018. Nummer 20 16 februari 2018. Agenda datum groepen activiteit 19 t/m 23 Ina Witteveen afwezig 22 feb 7 en 7 van 6-7 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 8 Bezoekt De Magneet 8:30-12:00 uur 23 feb 5,

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nummer september 2018

Nummer september 2018 Agenda Nummer 01 06 september 2018 datum groepen activiteit 12 september 1-2 blauw en rood Schoonmaakavond 19:00-21:00 uur 25 september alle Rodermarkt, vrij 01 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent

Nadere informatie

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Week van 13 t/m 17 april Verkeersweek voor alle groepen Vrijdag 10 april Leerlingen groepen 6, 7, 8 doen mee aan de Energiewachtwielerwedstrijd.

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 16 17 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Nummer juli 2017

Nummer juli 2017 Nummer 38 10 juli 2017 Agenda 10 t/m 13 juli Circus week 13 juli Alle groepen Circusvoorstelling door leerlingen in de sporthal 19:00 uur deuren open vanaf 18:30 uur 14 juli Alle groepen Uitslapen mag!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nummer april 2019

Nummer april 2019 Nummer 25 04 april 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer april 2017

Nummer april 2017 Nummer 28 10 april 2017 Agenda 11 april Alle groepen Nationale buitenlesdag 11 april Groep 7 Verkeersdiploma uitreiking 12 april Alle groepen Paasfeest: Groepen 1 en 2: paaseitjes zoeken in het Bosplan

Nadere informatie

Nummer juni 2019

Nummer juni 2019 Nummer 30 06 juni 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Nummer 06 18 oktober 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 28 24 maart 2016. 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 Nummer 28 24 maart 2016 Agenda 19 februari 2016 2015 20142014november 2014 september 2014 25 t/m 28 maart Kinderen vrij: Goede Vrijdag en Pasen 31 maart Spreekuur jeugdarts 8:30-12:00 uur (op afspraak)

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2018 30-jul 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug 21-aug 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug 26-aug

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 1. Baarn, 18 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 1. Baarn, 18 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 1 Baarn, 18 augustus 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nummer januari 2018

Nummer januari 2018 Nummer 16 19 januari 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 jan 5 t/m 8 Atelier ronde 22 jan alle Citoweek 2 22 jan 3 Project: viooltjesmuziek 12:30-14:00 uur 23 januari 5 t/m 8 Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nummer januari 2017

Nummer januari 2017 Nummer 19 30 januari 2017 Agenda 30 januari Groep 1 en 2 Drakentemmer (voorstelling) 30 januari Groep 3 Viooltjesmuziek (workshop) 31 januari Jeugdarts van 8:30 uur tot 12:30 uur volgens afspraak 06 t/m

Nadere informatie

Nummer februari 2018.

Nummer februari 2018. Nummer 19 09 februari 2018. Agenda datum groepen activiteit 09 feb Alle groepen Carnaval op school!! Iedereen mag verkleed naar school komen!! 09 feb 5 Kunst en cultuur Verkuno op reis 8:30-9:15 uur 09

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 31 15 april 2016 Agenda 19 t/m 21 april Eind-Cito groep 8 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016 ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Versie maart 2016 Vakantierooster 2016/2017 Zomervakantie vrijdagmiddag 8 juli t/m vr. 19 augustus 2016 Jaarmarkt wo. 21 september 2016 Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel 0-0 post@krabbenkooi.nl www.krabbenkooi.nl AUGUSTUS 0 0 0 e schooldag Deze week kennismakingsgesprekken gr t/m Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht

Activiteitenoverzicht In het schooljaar 2018-2019 rdt weer veel georganiseerd. De belangrijkste activiteiten hebben we voor u op een rijtje gezet. Naast de vaste planning enen er zich gedurende het schooljaar ook steeds nieuwe

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring -

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - Algemeen Wie komt ons woensdag en donderdag helpen bij het snijden en

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi WEEKBULLETIN Week 24 Belangrijke data in juni en juli: Do 16/06: Studiemiddag, groep 1 t/m 8 12.00 uur vrij Vrij 17/06:, groep 1 t/m 8 vrij Ma 20/06 t/m vrij 24/06: Avondvierdaagse Woe 22/06: Maandviering

Nadere informatie

Jaarplanner schooljaar

Jaarplanner schooljaar Jaarplanner schooljaar 2017-2018 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Augustus 31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug 31 32 7 aug 8 aug 9 aug 10 aug 11 aug 33 14 aug 15 aug 16 aug 17 aug 18 aug 34 21

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 Maandag 27 Augustus Eerste schooldag Woensdag 29 Augustus Koffie-thema ochtend Kennismaken met elkaar 10 minuten Inloopmiddag ouders Donderdag 30 Augustus Instructie

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Weekbericht 8 februari 2017

Weekbericht 8 februari 2017 Weekbericht 8 februari 2017 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, VERKEERSEXAMEN 2017 Op donderdag 6 april doen vrijwel alle basisscholen mee met het VVN (Veilig Verkeer Nederland)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van uur. Voor dringende zaken kunt u altijd terecht.

Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van uur. Voor dringende zaken kunt u altijd terecht. Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 9 september 2016 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45 09.15

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie