Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1 14 september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer uitgerust aan het nieuwe schooljaar is begonnen. In deze nieuwsbrief zullen de twee nieuwe collega s zich aan jullie voorstellen. Meneer Koen en juf Stèphanie. We zijn het nieuwe schooljaar vorige week maandag goed gestart. Wel een kwartier eerder dan in het vorige schooljaar. Het viel wel op dat er twee leerkrachten wel iets te laat op school kwamen. Juf Ilse was nog niet gewend om op maandag te beginnen en meneer Koen was naar zijn oude school gefietst en kon de weg naar Olympia nog niet zo goed vinden. Zij moesten beiden even een te-laat-briefje halen bij juf Johanna van de receptie. Meneer Johan was even naar de fysiotherapeut geweest en kwam daardoor ook ietsje later, maar die had dat netjes van tevoren gemeld. Dus hij hoefde geen briefje te halen. Het is voor iedereen even wennen maar de schooltijden zijn als volgt: Iedere ochtend van 08:25 uur (deuren open) en starten om 08:30 uur tot 12:00 uur. Ook op woensdag. En de vier middagen behalve woensdag gaat de deur open om 12:55 uur en starten we de middag om 13:00 uur tot 15:00 uur. Dan zijn de kinderen weer vrij. Na de opening van het nieuwe schooljaar zijn alle kinderen in de groepen bij hun (nieuwe) juf of meneer gestart en in de pauze kregen zij een pakje drinken en een appel om het schooljaar weer fris en fruitig te kunnen starten. In het begin van dit nieuwe schooljaar heb ik al direct te maken met afwezigheid van twee collega s. De eerste is juf Jolanda van Strien, de Intern Begeleider van school. Zij is momenteel thuis wegens ziekteverlof. Haar taken worden overgenomen door juf Judith Schoone uit groep 5. De ouders van de betreffende leerlingen in groep 5 hebben hier vorige week al een brief over meegekregen. Ik ga nu op zoek naar een goede vervang(st)er die zoveel mogelijk continuïteit kan bieden op maandag-dinsdag en woensdag naast juf Stèphanie, die op donderdag en vrijdag voor de groep staat. De tweede afwezige is juf Karin de Krom. Zij zou op de maandagen in groep 8 staan en op donderdag en vrijdag in groep 3. Ook zij is momenteel met ziekteverlof thuis en ik ga op zoek naar goede vervangers voor de groepen 3 en 8. Ook hier hoop ik op structurele vervanging en daar wil ik me voor in zetten, maar de huidige problematiek rondom vervangingen in heel Nederland maakt het niet gemakkelijker. Ik wens beide juffen alle beterschap toe en hoop ze natuurlijk snel weer op school terug te zien.

2 Juf Inge van Wamel van groep 4 heeft samen met Dennis in de vakantie een dochter gekregen: Saar van de Wouw. Zij is geboren op maandag 8 augustus. Juf Inge en Dennis van harte gefeliciteerd en alle goeds toegewenst in gezondheid en geluk! De koffiemomentjes met ouders staan op de schoolkalender vermeld. Zij zijn op woensdagochtend vanaf 08:30 uur, maar het zijn niet alle woensdagen in dit schooljaar. Dus om zeker te weten of er koffie en thee klaar staat: check even de schoolkalender! Alle ouders zijn van harte welkom. We merken dat de boomwortels op het schoolplein voor het lokaal van de Voorschool van Kober de tegels omhoog drukken. Hier gaan we in overleg met de gemeente zo snel mogelijk een oplossing voor zoeken, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Groeten van meneer Johan Traa. Even voorstellen Ik ben Juf Stèphanie, 28 jaar en woon samen met mijn vriend en twee katten in Breda. Sinds dit schooljaar ben ik gestart op basisschool Olympia. Op de donderdag en vrijdag ben ik de juf van groep 5. Ik werk al een aantal jaar als juf voor onderwijsstichting INOS en ben op verschillende scholen in Breda werkzaam geweest. Naast mijn baan als juf werk ik ook nog bij een bedrijf dat zich bezig houdt met de Nederlandse taal. Groeten, Juf Stèphanie Juf Stèphanie meneer Koen En ik ben Koen Ballemans, 32 jaar en geboren en getogen in Breda. Na 10 jaar werken op INOS-school KBS De Zandberg, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden op basisschool Olympia. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag sta ik voor de klas en op donderdag werk ik aan een project rondom programmeren. Ik houd er van om de kinderen uit te dagen en te inspireren door nieuwe manieren van lesgeven in te zetten. In mijn vrije tijd kun je mij tegenkomen in het NAC-stadion of op een racefiets rondom Breda. Ook reis ik graag de wereld rond in mijn vakanties. Tot op Olympia! Meneer Koen.

3 Schoolfotograaf op woensdag 21 september Op 21 september komt de schoolfotograaf naar Olympia. We hebben dit jaar gekozen voor een andere fotograaf die op een hele nieuwe manier de schoolfoto s gaat maken. Een paar punten vooraf die van belang zijn: Alle kleuters mogen van thuis hun lievelingsknuffel meenemen om samen mee op de foto te gaan. Foto s van broertjes en zusjes die op onze school zitten worden onder schooltijd gemaakt. Vanaf uur is er een mogelijkheid om een gezamenlijke foto te maken van broertjes en zusjes die niet op onze school zitten. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet. Dit betekent dat uw kind na het maken van de foto s van de leerkracht een inlogkaartje ontvangt, waarmee je de foto s kunt bestellen. Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op U plaatst uw bestelling en rekent af via ideal, factuur, acceptgiro of creditcard. Als u wilt kunt u de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa's/oma's of ex-partners), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Naast de standaard portretfoto maakt Foto Koch ook een pure foto van de leerling. De fotografen weten hoe het werkt: iedere leerling is anders en heeft een eigen houding. Op basis van het karakter van het kind kiezen de fotografen van Koch de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, spontaan. Dit levert pure, natuurlijke foto s op. Wij als school stellen voor u geen pakket samen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto s of pakketten u wilt bestellen. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt en met ideal betaalt, zijn de verzendkosten 1,50. Voor bestellingen met factuur, acceptgiro of creditcard rekent Foto Koch 3,00 aan verzendkosten. In elk geval krijgt elk kind een gratis groepsfoto, ook als u verder geen pakket bestelt.

4 In Groep 7 naar BredaPhoto Maandag 26 september gaan we met de klas naar BredaPhoto, een groot festival in Breda. Meer dan 65 topfotografen exposeren in de buitenruimte en de beeldende kunstinstellingen in de stad. Er wordt al druk gebouwd aan het festival. De bouwers zijn onder meer bezig om de foto s zo mooi mogelijk op te hangen. Sommige foto s zijn zo groot dat je er wel 5 keer in past. Het is niet alleen heel indrukwekkend hoe groot de foto s zijn, wat er te zien is op de foto is nog veel indrukwekkender! Wij hebben er zin in en zijn nog op zoek naar een aantal ouders die ons met de auto kunnen brengen en halen. Het begint om en om uur vertrekken we weer richting school. Houd er dus rekening mee dat uw kind wellicht ietsje later thuis zal zijn. Groetjes juf Lotte en juf Marlieke Oudercursus/Taalles Dit schooljaar zijn wij weer begonnen met het programma om de woordenschat te vergroten bij de groepen 1, 2 en Speelleerklas: LOGO We gaan de kleuters weer heel veel woorden leren met behulp van prachtige platen. Als de kleuters naar groep 3 gaan moeten zij minimaal 3000 woorden kennen. Iedere dag leren we de kleuters een kaart met platen met nieuwe woorden. Aan het einde van de week krijgen de kinderen de woorden mee naar huis om thuis te oefenen. Er is ook een oudercursus/taalles om deze woorden goed te leren. Iedereen die de Nederlandse taal goed wil leren mag hierbij aansluiten. Het is op woensdagmorgen van half 9 tot 10:15 uur, om de 2 weken. Het is gratis! Als u graag mee wilt doen, zoek even contact met juf Annemiek Koppe van groep 1/2B

5 Wij feliciteren :

6 Wij feliciteren :

7 Op Facebook: Op Facebook heeft NSGK (Nederlandse Stichting voor het gehandicapte Kind) ook aandacht besteed aan onze fantastische samenwerking! De naschoolse activiteiten gaan weer beginnen Wanneer: Dinsdagmiddag 20 september Waar: Cruyff Court Hoe laat: Gelijk na schooltijd tot 16:30 uur Voor wie: Kinderen uit groep 1 t/m 5 Wat gaan we doen: Verschillende sportieve spelletjes. Wanneer: Donderdagmiddag 22 september Waar: Cruyff Court Hoe laat: Gelijk na schooltijd tot 16:30 uur Voor wie: Kinderen uit groep 6 t/m 8 Wat gaan we doen: Sport en spel toernooien.

8

9 De volgende nieuwsbrief verschijnt op woensdag 19 oktober 2016

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 03 okt. 2016 Schoolfotograaf Maandag 17 en dinsdag 18 oktober komt Foto Koch de schoolfoto s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september Agenda

Nieuwsbrief 7 september Agenda Nieuwsbrief 7 september 2018 Agenda 10 september: Vergadering oudervereniging 11 september: Informatieavond groep 3 12 september: Thema bijeenkomst groep 1-2 18 september: Ouderavond groep 8 24 september:

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 1 april 2016 Beste ouders/verzorgers, Ik stuur u een vrij uitgebreide

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer9 09-05-2019 Schoolontwikkeling: Portfolio kind-gesprek Medio mei worden er door de leerkrachten kind-gesprekken gevoerd. Door gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 1 april 19 Medisch spreekuur jeugdarts GGD woensdag 10 april 19 Studiedag team Let op; ALLE leerlingen zijn vrij! donderdag 11 april 19 Schoolfotograaf Foto Koch vrijdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Donderdag 17 maart Gespreksavond nav de rapporten Vrijdag 18 maart Groep 1 t/m 4 theatervoorstelling Dinsdag 22 maart Schoolfotograaf Goede Vrijdag 25 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2018

Nieuwsbrief 7 september 2018 Nieuwsbrief 7 september 2018 WSKODe Achtsprong is weer begonnen! We gaan er een leerzaam, leuk, sportief, gezond jaar van maken met zijn allen! 1 Even voorstellen Mijn naam is Linda Zwaartman en ik ben

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. September 2015

PAULUSPRAAT 1. September 2015 PAULUSPRAAT 1 September 2015 Inhoudsopgave - Van de directie - De toekomst van de Paulusschool - Fusie Lek en IJssel - Aanmelding nieuwe leerlingen - De schoolfotograaf - Nieuws van de ouderraad - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Woordje van de directeur

Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Jaargang 22 Nummer 7 Maart 2017 Agenda 7 april schoolfotograaf 27 maart t/m 20 april Schoolproject: de Tijdmachine 24 april t/m 5

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel Archipelschool Frans Naerebout november 2016 Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed De afgelopen maand hebben we met de kinderen hard gewerkt. De eerste toetsen zijn in de groepen afgenomen

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019.

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Uitleg vooraf De maandkalender en toelichting van juni en juli 2019 krijgt u deze keer in één keer. Door het overlijden van mijn schoonmoeder en ziekenhuisopnames

Nadere informatie

Week tegen het pesten

Week tegen het pesten Week tegen het pesten R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 23-09-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 03 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 23 sept. Groep 8 op tv in Lang Leve De Muziekshow 25 sept. Koffieochtend

Nadere informatie

Info aug/sept 2015. September 2015

Info aug/sept 2015. September 2015 Hofplein 1, 5531 EV Bladel. 0497 360058 info@mariaschoolbladel.nl Info aug/sept 2015 September 2015 maandkalender maandag 31 1 ste schooldag* Hoofdluiscontrole dinsdag 1 woensdag 2 donderdag 3 vrijdag

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 13-05-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Beste ouders, GOED GEDAAN! Deze week werkt het team van Agnetendal niet aan de methode Goed

Nadere informatie

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015 Agenda: 27 april t/m 8 mei: meivakantie 11 mei: juf Renee heeft studieverlof, juf Kitty vervangt 11 mei: hoofdluiscontrole 13 mei: schoolfoto s 13 mei: groep 5 t/m 8 boeken ruilen i.p.v. op 14 mei (vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Meester K.J. Dijkstraschool Hoofdweg 31 8424 PJ Elsloo 0561 421250 info@mrkjdijkstraschool.nl www.mrkjdijkstraschool.nl Schoolfotograaf Foto Koch komt woensdag 6 maart de schoolfoto

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier!

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier! Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.arkpcoh.nl Jaargang 16 nummer 3 1 oktober 2015 Voorwoord De komende week is er weer veel aan de hand: o.a. de Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

* Groepen 4 tennisles

* Groepen 4 tennisles www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 maart 2017 Voorjaars vakantie 1 2 3 4/5 6 * Boerderijbezoek gr 1-2C + D * Groepen 3 tennisles * Groepen 7 * Start thema DIEREN 7 * Boerderijbezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 19 oktober 2016

Nieuwsbrief 2 19 oktober 2016 Nieuwsbrief 2 19 oktober 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hierbij de tweede nieuwsbrief in dit schooljaar, enkele dagen voor de herfstvakantie. ` Het eerste deel na de zomervakantie is weer

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 12 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, We hebben een nieuw schoollogo, dat hebben jullie vast al wel gezien. Vanaf deze week is het officieel en dus ook terug te vinden op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 8 juni 2016

Nieuwsbrief 14 8 juni 2016 Nieuwsbrief 14 8 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hierbij alweer de veertiende nieuwsbrief van dit schooljaar. Een nieuwsbrief om echt even goed door te lezen, met deze keer veel informatie

Nadere informatie

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is.

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is. Jaargang 4 nummer 10 20 april 2016 In dit nummer: In wiens handen Schoolfruit DVS blok 6 Geboren Ochtend en avond4daagse Nieuw cursusjaar Nieuwe leerkracht Fotograaf Activiteit voor ouders en kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 21. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 21. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 21 Rapport voor groep 2 t/m groep 8 Maandag 05 februari krijgen de leerlingen van groep 2 t/m groep 8 hun rapportmap mee naar huis. Een uitnodiging voor het rapportgesprek hebt

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2018 Jaargang 6, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Schoolfotograaf Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Schoolkorfbal Pleinfeest Schoolfruit De vreedzame school Avondvierdaagse Vanuit groep 3/4 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April Jaargang 4, nr. 8 I N D I T N U M M E R : In wiens handen Schoolfruit Welkom Schoolplein Fotograaf Nieuw cursusjaar De Vreedzame school Facebook Reconstructie bestrating Vanuit groep 4/5 Agenda I

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oudercommissie. Jaargang: 2014 2015 nummer: 1 datum: 20-08-2014

NIEUWSBRIEF. Oudercommissie. Jaargang: 2014 2015 nummer: 1 datum: 20-08-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang: 2014 2015 nummer: 1 datum: 20-08-2014 Hoofdgebouw: P.A. van Meverstraat 1 1507 XE Zaandam Tel. 075-6354699 E-mail: info@heteiland.org Administratie adres: P.A. van Meverstraat 1 1507

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster

Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster In deze Boemeratel: 1) Prikactie Primair Onderwijs 2) Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster 2017-2018 3) Dode Hoek Project (werkgroep Verkeer) 4) Schoolfotograaf vrijdag 1 september 5) Xtra Engels cursus

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 december 2017

Nieuwsbrief 15 december 2017 Nieuwsbrief 15 december 2017 Even voorstellen Meerdere leden van het managementteam van De Achtsprong hebben zich ondertussen voorgesteld in de nieuwsbrief. Dan mag ik nu als laatste iets vertellen over

Nadere informatie

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015 1 De Schoolfotograaf komt! Op maandag 13 april komt de schoolfotograaf. De portret- en groepsfoto s en de foto s, en de foto s van de broertje en zusjes, die op de Dobbe zitten, worden s middags gemaakt.

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 obs Beatrixschool Hulstweg 8 7217 SZ Harfsen 0573-431765 beatrixschool@poolsterscholen.nl www.beatrixschoolharfsen.nl Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 Aanvullingen op de schoolkalender: 6-8 okt Schoolarts

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 12 september 2018

Nieuwsbrief 2 12 september 2018 Nieuwsbrief 2 12 september 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, We zijn al weer een aantal weken onderweg. Afgelopen week hebben de ouders van de groepen 3 tot en met 8 kennis kunnen maken met de

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda:

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda: Basisschool Petrus Canisius Vekenweg 4 Petrus Canisius Een school waar muziek in zit. 1663 BA De Weere Tel. 0229-581335 directie.petruscanisius@skowestfriesland.nl www.skowf.nl/site/petruscanisius/ nummer

Nadere informatie

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer Jrg. 15 nr. 12 13 februari 2014 Agenda 17-18 februari Rapportgesprekken 19 februari Sjoelmiddag Woldwijck centrum (zie bijlage) 24-2 t/m 28-2 Voorjaarsvakantie 5 maart Schoolcompetitie hindernisbaan 7

Nadere informatie