Verslag Algemene Vergadering van 1 september Lokaal Dienstencentrum Kerkem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Algemene Vergadering van 1 september Lokaal Dienstencentrum Kerkem"

Transcriptie

1 Verslag Algemene Vergadering van 1 september 2014 Plaats : Uur : Aanwezig : Lokaal Dienstencentrum Kerkem 19u30 aanwezigheidslijst Verontschuldigd : Danny Sagaert, Roos Spinel, Mia Lanckriet, Sabine Everaert, Marc Delbaere, Marleen Willems, Serge Smets, Cecile Vanneste, Johan Van den broecke, Nahim, AGENDA 1. Verwelkoming en goedkeuring verslag vorige vergadering.. 2. Toetreding wakkere burger. 3. Stel uw vereniging voor. 4. Advies babbelbank Bellem. 5. Advies Mobiliteitsplan knelpunten. 6. Evaluatie traject station Rond punt. 7. Mantelzorgdag Varia. 9. Volgende algemene vergadering 01 december Verslag 1. Verwelkoming en goedkeuring verslag vorige vergadering De voorzitter opent de vergadering met een welkom. Hij zinspeelt op 1 september als 1 schooldag.

2 Hij overloopt de agendapunten en haalt kort aan wat er vorige vergadering aan bod kwam. Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.. 2. Toetreding wakkere burger Christine Dobbelaere heeft een schitterende en vooral duidelijke powerpointpresentatie uitgewerkt Ze herhaalt nog eens het doel van de wakkere burger. Een betere transparantie en meer kwaliteit en betrokkenheid zijn de spilwoorden. Ze toont ook de website en legt de verschillende stappen uit. De website is adviesraden.be. Er zijn 3 luiken : adviezen agenda prikbord Adviezen en agenda zijn publiek, het prikbord is enkel voor de volgers, zijnde de leden van het dagelijks bestuur. Christine Dobbelaere en Sofie Dehoucke zijn de 2 paginabeheerders.. Iedereen mag een kijkje nemen op de website. Weet wel dat de site nog in ontwikkeling is. Aanvulling door Sofie Dehoucke : Je moet je eerst aanmelden op de site. Er is een handleiding beschikbaar op de website va de gemeente. Indien er problemen zijn bij het inloggen kan je hulp vragen en krijgen in het gemeentehuis. De seniorenacademie ondervindt nog problemen om de verslagen te publiceren. Er komt een infomoment voor alle paginabeheerders. Je kan desnoods ook terecht bij Christine voor vragen. 3. Stel uw vereniging voor Voorstelling Veilige Have door Nancy Sturtewagen. Nancy vervangt Danny Sagaert bij de uiteenzetting. We feliciteren Nancy ook met haar eerste werkdag in haar nieuwe functie. Ze is nu verantwoordelijk bewonerszorg. Zo zie je maar dat 1 september vaak symbool staat voor een nieuw begin. Ze brengt een overzichtelijke powerpoint.

3 Eigenlijk bestaat Veilige Have uit 2 rusthuizen : Zorghave en Woonhave Op de campus zijn er ook nog een nierdialyse afdeling van Sint-Lucas Gent. een kinderdagverblijf, het secretariaat van het Wit-Gele Kruis, een polikliniek van Sint- Lucas Gent en een dienst medische beeldvorming. Er is geen afdeling revalidatie. De verhuis naar de nieuwe vleugel is geplant op Kortverblijf zal op 1 afdeling gebeuren. Er is ook nachtopvang en crisisopvang voorzien. Er zullen ook verkoopflats aangeboden worden. Veilige Have is een van de grootste werkgevers in Aalter. Er werken 285 personeelsleden. Het is moeilijk om verpleegsters te vinden, er komen er zelfs uit het buitenland. Er is een verschil tussen een zorgkundige en ee verpleegkundige. We krijgen info over de loongegevens en de uurregeling. Er zijn meer middagmalen dan ontbijten, dat komt omdat er ook externen zijn bij het middagmaal. De powerpoint toont ook de verdeling kostprijs per dag per patiënt. In per persoon : 47 bewoner 54 RIZIV 18 animatie Maar als je alle uitgaven in rekening brengt dan rest er slechts 1 winst per dag. Een verblijf kost 1410 euro per maand. Er wordt ook een vergelijking gemaakt met een gemiddeld pensioen en de Bijkomende 130 euro van de zorgverzekering. Soms is er ook nog IGO ( Inkomensgarantie voor ouderen ). Robert wijst er wel op dat er veel gezinspensioenen zijn. Er zijn niet zoveel OCMW gesteunden, maar toch zijn er veel mensen die niet genoeg inkomen hebben om een verblijf ( voorbeeld met 2 ) te betalen. Er zijn weinig 2 persoonskamers, dat zijn kamers voor een echtpaar. 2 individuen samen plaatsen is niet evident. Bij overlijden van de partner krijgt de overlevende partner een andere kamer. Dagprijs flat is inclusief elektriciteit. Er wordt een vergelijking gemaakt met een gewoon appartement in Aalter. Er zijn ook flats voor 2 personen. Wachtlijst : Flatbewoners krijgen voorrang, alsook Aalternaren en familie van personeel. Als de mantelzorger een adres heeft in Aalter speelt ook dat een rol. Er staan 400 personen op de wachtlijst van het rusthuis. 260 wachten op een flat. De duur van de wachttijd is moeilijk te bepalen. Sommigen staan op meerdere wachtlijsten en er zijn ook sterftes. Het gemiddelde verblijf van een bewoner is 2.5 jaar.

4 De koopflats zitten nog in ontwikkelingsfase. 21 en 22 september zal er een opendeur zijn. Je zal de flat niet zelf moeten bewonen. We danken Nancy voor deze boeiende en leerrijke uiteenzetting. Er komt heus wat kijken bij een bedrijf als Veilige Have en het is ook een belangrijke werkgever in Aalter De cijfers en getallen zijn soms verbazend en geven ons een beter beeld van hoe de kostprijs in elkaar steekt. Opmerkingen : Robert : bezorgdheid van mensen ivm gebruik Sint-Corneliusparking door bezoekers van Veilige Have ( gratis tegenover betalend ). Nancy merkt op da er 1 uur gratis kan geparkeerd worden en dat een nuttiging in de cafetaria ook recht geeft op gratis parkeren. Er wordt gevraagd om een pad aan te leggen naar de kerk voor rolstoelgebruikers. Geert Baelden ivm afrolling van de wachtlijst. Wie op 1 komt en weigert komt op een slapende lijst terecht. Na 2 weigeringen kom je terug achteraan de lijst. Bij een neen is er altijd nog een gesprek met de betrokkene. Bij veel rusthuizen is 1 x weigeren gelijk aan terugplaatsing achteraan de lijst. 4. Advies babbelbank Bellem In 2013 werden er 2 banken aangekocht en 1 geplaatst. In Aalter centrum werd de bank reeds aangekocht door Sint-Cornelius maar Hij werd nog niet geplaatst. Hieromtrent vertrok een nieuw advies naar het College om de bank alsnog te plaatsen tegen de kermis. Reactie : timing niet haalbaar, maar advies werd wel al behandeld. Tip van Andre Degrande : De Beuk wil graag een bank ontwerpen en maken. Bellem : eerste optie in Bellemdorpweg was praktisch niet uitvoerbaar. optie 2 is een bank op het pleintje : dit kan met beperkte kosten want er staat reeds een bank, er is dus alleen een tafel nodig. In 2015 moet er een locatie gezocht worden in Lotenhulle. Misschien moeten we nu reeds 2 tafels aankopen om de kostprijs te drukken. 5..Advies mobiliteitsplan -knelpunten In 2011 hebben we reeds een advies gegeven. Er is een sterke toename qua doorstroming.

5 Dit zorgt voor en onveile situatie voor fietsers en wandelaars in de Weibroekdreef We zullen in het dagelijks bestuur een nieuw advies opmaken. We vragen de lede om adviezen te geven. Bushalte aan muziekschool wordt in vraag gesteld. De belbus staat daar soms een lange tijd stil en staat daar gevaarlijk. Bieke De Neve merkt op dat er een fietspad komt in de Bellemstraat. De Bellemnaars verkiezen zelf de Bellemstraat boven de Weibroekdreef. Iemand vraagt om tellingen te organisren in beide straten. Er zijn vragen bij de vrachtwagensluis in de Oostmolenstraat. We zullen Bart Van de Weghe uitnodigen om extra info te komen verstrekken. We werden ook gevraagd om advies te geven rond het beheersplan van het Kasteeldomein in Poeke. We konde jammer genoeg niet aanwezig zijn op de bijeenkomst. Bovendien zijn we niet deskundig genoeg om advies te geven, vandaar ook de vraag Aan de AV om mee te werken aa een advies. 6. Evaluatie traject station rond punt We hebben een brief ontvangen vanuit het college met antwoorden op onze adviezen. Wat de stationsomgeving betreft werd de NMBS holding aangeschreven. Marc Eggermont merkt op dat de holding niet meer bestaat. Er komen markeringen aan de zebrapaden. We vinden het positief dat de gemeente zeker werkt maakt van onze opmerkingen en adviezen. Marc Eggermont vraagt een beter opvolging van de staat va de voetpaden. De kasseien in de Lostraat zijn gevaarlijk voor fietsers. Er gebeuren wel degelijk ongevallen door de slechte staat van het wegdek De aannemers moeten nog beter opgevolgd worden bij bouwprojecten.. De meeste wegverzakkingen doen zich voor na werken door nutsbedrijven. We beseffen dat het niet altijd eenvoudig is om dit accuraat op te volgen, maar we vragen toch om alert te blijven en de nutsbedrijven te wijzen op hun plichten. De verkeerssituatie aan Aldi en Ter Loo moet zeker opgevolgd worden, 7. Mantelzorgdag 2014 Zaterdag 6 september in Kerkem. Optreden van koor Veilige Have. Namiddag voor mantelzorgers met info door thuiszorgorganisaties. Gemeentelijk initiatief vanuit het OCMW in samenwerking pet privé.

6 8. Varia Op 1 oktober is er een gratis infoavond i.v.m. stoppen met roken. De ziekenfondsen betalen de kosten terug. Plaats : De Toevlucht. Opendeur Veilige Have op 20 en 21 september met eetfestijn. Ook infostand i.v.m. koopflats.. Optreden van Laura Lynn op dinsdag. Geert Baelden heeft een tip voor fietsers : er bestaan achterlichten die blijven branden tijdens het stilstaan..geert vindt dat dit verplicht zou moeten worden. Op 4 oktober is er een benefietavond van Acres of Hope Belgium in Lotenhulle.. Acres of Hope steunt projecten in Liberia. Kris Lambrecht uit Lotenhulle is voorzitster en bezielster. Op de website kan je de projecten volgen. Kris gaat nu en dan ter plaatse om alles op te volgen en ook om de nodige feedback te kunnen geven. 9.Volgende algemene vergadering op maandag 1 december om 19 u 30

Verslag Dagelijks Bestuur LOK

Verslag Dagelijks Bestuur LOK Verslag Dagelijks Bestuur LOK dinsdag 22 maart 2016 om 20:00 uur Plaats: De Toevlucht, St.Jozefstraat, 6 te Aalter Aanwezig: Marlies Mouton, Stijn Voet, Anne-Marie Meire, Bart De Meyer, Greet Demeyer,

Nadere informatie

3. LOK ( lokaal overleg kinderopvang ), installatievergadering 14 december 15, kandidaten

3. LOK ( lokaal overleg kinderopvang ), installatievergadering 14 december 15, kandidaten Verslag Algemene Vergadering van 07 december 2015 Plaats : Uur : Aanwezig : Lokaal Dienstencentrum Kerkem 19u30 aanwezigheidslijst Verontschuldigd : Mia Lanckriet, Geert Baelden, Olivier Soinne, Roos Spinel,

Nadere informatie

3. De Telefoonster door centrumleidster lokaal dienstencentrum, Marissa De Clercq.

3. De Telefoonster door centrumleidster lokaal dienstencentrum, Marissa De Clercq. Verslag Algemene Vergadering van 07 september 2015 Plaats : Uur : Aanwezig : Lokaal Dienstencentrum Kerkem 19u30 aanwezigheidslijst Verontschuldigd : Mia Lanckriet, Serge Smets, Karel Bockaert, Geert Baelden,

Nadere informatie

3. Toelichting door burgemeester Patrick Hoste betreffende mobiliteit in Aalter en de te

3. Toelichting door burgemeester Patrick Hoste betreffende mobiliteit in Aalter en de te Verslag Algemene Vergadering van 30 maart 2015 Plaats : Uur : Aanwezig : Lokaal Dienstencentrum Kerkem 19u30 aanwezigheidslijst Verontschuldigd : Bieke De Neve, Serge Smedts, Riccy Focke, Roos Spinel,

Nadere informatie

Verslag dagelijks bestuur LOK dinsdag 6 oktober om 20:00 uur

Verslag dagelijks bestuur LOK dinsdag 6 oktober om 20:00 uur Verslag dagelijks bestuur LOK dinsdag 6 oktober om 20:00 uur Plaats: De Toevlucht, St.Jozefstraat, 6 te Aalter Aanwezig: Mieke Deleu, Marlies Mouton, Stijn Voet, Anne Marie Meire, Bart De Meyer, Greet

Nadere informatie

Verslag Raad van bestuur 19 maart 2015

Verslag Raad van bestuur 19 maart 2015 Baudelokaai 8 9000 Gent Verslag Raad van bestuur 19 maart 2015 Locatie: vergaderzaal De Kruidtuin, Baudelokaai 8 9000 Gent De voorzitter opent de vergadering, en verwelkomt de aanwezige leden. De hierna

Nadere informatie

1. Samenstelling van de Adviesraad (met aanduiding van de namen van de leden en/of hun vertegenwoordiging, hun functie binnen de Adviesraad)

1. Samenstelling van de Adviesraad (met aanduiding van de namen van de leden en/of hun vertegenwoordiging, hun functie binnen de Adviesraad) Jaarverslag 2015 Zoals het Algemeen Reglement van de Adviesraden opgesteld met toepassing van art. 32 Huishoudelijk Reglement van de Gemeenteraad bepaalt stelt de Sociale Raad een Jaarverslag op dat het

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter januari 2019 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen

Nadere informatie

1. GOEDKEURING VAN DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 22 JUNI (31375)

1. GOEDKEURING VAN DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 22 JUNI (31375) NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN woensdag 30 november 2005 van de WELZIJNSBAND MEETJESLAND OCMW LOVENDEGEM om 20.00 uur AANWEZIG : Baetens Dirk, De Baets Livin, De Clerk Willy, De Neve Marijke,

Nadere informatie

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt skl_106589_broch_woonzorg_170818.indd 1 22/08/17 15:18 Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven

Nadere informatie

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING :

VERSLAG VERGADERING : VERSLAG VERGADERING : bijeenkomst beheersorgaan gemeentelijke openbare bibliotheek datum: 30 september 2015 verslag opgemaakt door : Jean Verstraete Aanwezig: Jean Verstraete, Cecilia Vanhecke, Ronny Steyaert,

Nadere informatie

Voorstelling WZC De Spoele

Voorstelling WZC De Spoele Voorstelling WZC De Spoele Toelichting aan bewoners & familie Maart 2012 Overzicht voorstelling Verwelkoming door Jef Foubert, voorzitter OCMW Fotovoorstelling nieuwbouw: Peter Goossens Wonen in De Spoele:

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20.123 infoavond september 2015 2 contactpersoon tel. e-mail Gertjan Winten (Aquafin) +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Grote titel of titel zonder foto

Grote titel of titel zonder foto 25 juni 2016 Informatiemoment OCMW-Campus Zwijnaarde Assistentiewoningen De Zonnetuin Lokaal Dienstencentrum De Mantel Grote titel of titel zonder foto Programma Bouwen Wonen voor senioren Werking lokaal

Nadere informatie

Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen

Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen - 1905: - start rustoord H. Familie in Deerlijk in Huis Renier - Diverse bouwperioden

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20632A infoavond juni 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail Rik Spanhove 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Sint-Kruis-Winkel:

Nadere informatie

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22.373 10/06/2015 3 contactpersoon tel. fax e-mail Tom Deweirdt +32 (0)3 450 46 86 +32 (0)3 450 44 45 tom.deweirdt@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

Informatieavond circulatieplan stad Gent

Informatieavond circulatieplan stad Gent Informatieavond circulatieplan stad Gent Intro Strategische keuze om van een vraag volgend mobiliteitsbeleid te evolueren naar een sturend mobiliteitsbeleid. Visie: creëren van een vlot bereikbare stad,

Nadere informatie

Afdeling LC1. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk

Afdeling LC1. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk Afdeling LC1 T +32(0)89 32 50 50 F +32(0)89 32 79 00 info@zol.be Campus Sint-Jan Schiepse bos 6 B 3600 Genk Campus Sint-Barbara Bessemerstraat 478 B 3620 Lanaken Medisch Centrum André Dumont Stalenstraat

Nadere informatie

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2 Google Vergadering van 15 februari 2011 Aanwezig: Pieter-Jan Van Aeken Eric Stevens Steyn Slagmolen Cindy Jansen Mathi De Pauw Verontschuldigd: / Afwezig: / Voorzitter: Cindy Jansen Verslaggever: Pieter-Jan

Nadere informatie

21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden?

21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden? 21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden? 1. LOKALE DIENSTENCENTRA LDC De Kim (Sint-Jorisstraat 3 Wervik) LDC De Spie (Beselarestraat 3 Geluwe) WAT? Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen

Nadere informatie

Inhoudstafel AANLEG DERDE EN VIERDE SPOOR IN AALTER. 1. Algemeen: wie zijn we? 2. Het 3e en 4e spoor in Aalter: van luchtfoto tot ontwerp. 3.

Inhoudstafel AANLEG DERDE EN VIERDE SPOOR IN AALTER. 1. Algemeen: wie zijn we? 2. Het 3e en 4e spoor in Aalter: van luchtfoto tot ontwerp. 3. AANLEG DERDE EN VIERDE SPOOR IN AALTER Aalter 17 juni 2010 Chloé Van Driessche Buurtbewonerscommunicatie Inhoudstafel 1. Algemeen: wie zijn we? 2. Het 3e en 4e spoor in Aalter: van luchtfoto tot ontwerp

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van donderdag 23 mei 2013 om 19:30 uur

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van donderdag 23 mei 2013 om 19:30 uur VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van donderdag 23 mei 2013 om 19:30 uur Aanwezig: Van Damme Marc - voorzitter Hermans Luc, Gevers Dimitri, Van de Poel Katrien, De Coninck Katleen, Starckx Wannes, Grooten

Nadere informatie

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming...

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming... Dagelijks Bestuur W.O.A.S. Verslag Datum vergadering : Betreft : Dagelijks bestuur W.O.A.S. 8 november 2010, Provinciehuis Boeverbos Brugge, 10.00 uur Onze ref.: P10/8/2/14/6 Verslaggever: Ann De Bruyckere

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V.

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. Vergadering raad van bestuur van dinsdag 19 januari 2016 om 19.30 u. in de vergaderzaal van het administratief

Nadere informatie

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS Puthof O R E L I A Onze deuren staan open om je te ontvangen in een warme zonnige

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 2 MET DE FIETS... 4 3 MET DE LIJNBUS...

Nadere informatie

Verslag ouderraad 26/01/2017

Verslag ouderraad 26/01/2017 Verslag ouderraad 26/01/2017 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Elfie, meester Timothy, juf Lut, juf Lieve, Kurt, Klaas, Karen, Christine, Mario, Inhoud Goedkeuring vorig verslag... 2 Informatiedoorstroming

Nadere informatie

Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna. Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016

Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna. Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016 Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016 Wat bouwen we in uw buurt? Floraliënlaan Fase 1 nieuw woonzorgcentrum met 180 kamers, 5 zorgflats, een dagverzorgingscentrum

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering. 20 april 2017

HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering. 20 april 2017 HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering 20 april 2017 HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering Agenda Verwelkoming Toelichting ontwerp heraanleg Bieststraat Planning uitvoering en fasering

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22349 infoavond mei 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Oud-Heverlee: Maurits Noëstraat,

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM OCMW WIJNEGEM www.ocmwwijnegem.be Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem TEL 03 355 32 90 INFORMATIENOTA DE MEIDOORN D E M E I D O O R N Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen Beheer van

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21381 infoavond augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Steenokkerzeel : werken

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Jaarverslag Seniorencentrum

Jaarverslag Seniorencentrum Jaarverslag 2015 Seniorencentrum Woonzorgcentrum het Lindeken... 3 Bewoners... 3 Financieel... 6 Bezettingsgraad... 8 Personeelsbezettting... 10 Kwaliteitswerking 2015... 11 Dagverzorgingscentrum de Boomgaard...

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen- en rioleringswerken in de Veenakkerstraat Projectnummer

Uitnodiging infoavond. Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen- en rioleringswerken in de Veenakkerstraat Projectnummer Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22290 infoavond mei 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen-

Nadere informatie

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012 Aanwezig: Verontschuldigd : Ghislaine, Freddy, Achiel, Bea, Simonne, Alfred Eddy en Laura Katrien, Jeanine 1. Goedkeuring van het verslag van 7 februari 2012 Geen opmerkingen, bijgevolg goedkeuring van

Nadere informatie

Evaluatie Winterwerking

Evaluatie Winterwerking Evaluatie Winterwerking 2014-2015 Inhoud Presentatie 1. Evaluatie nachtopvang 2. Evaluatie dagopvang 3. Evaluatie geneeskundige, verpleegkundige en (para)medische zorgen 4. Evaluatie algemene organisatie

Nadere informatie

Vragen en antwoorden. Hoeveel kost een kamer? Kan ik mijn domicilie behouden? Welke faciliteiten biedt Huize Arion? Op welke toelagen heb ik recht?

Vragen en antwoorden. Hoeveel kost een kamer? Kan ik mijn domicilie behouden? Welke faciliteiten biedt Huize Arion? Op welke toelagen heb ik recht? Opname Vragen en antwoorden Kan ik mijn domicilie behouden? Op welke toelagen heb ik recht? Hoeveel kost een kamer? Welke faciliteiten biedt Huize Arion? Wij danken u voor het vertrouwen dat u Woonzorgcentrum

Nadere informatie

u i t n o d i g i n g www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010

u i t n o d i g i n g www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010 uitnodiging www.fietsersbond.be/ontmoetingsdag2010 v a n h a r t e w e l k o m! De Fietsersbond nodigt alle leden op 9 oktober uit in het Geuzenhuis in Gent, voor een dag boordevol boeiende informatie

Nadere informatie

Folder voor cliënten en mantelzorgers

Folder voor cliënten en mantelzorgers Avond- en nachtverzorging Verpleegkundige nachtinterventie Professionele alarmopvolging Psychosociale ondersteuning Centrum voor dagverzorging Ergotherapie aan huis Gezinszorg op maat Crisisopvang Folder

Nadere informatie

Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. Verslag vergadering 3 november 2016

Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. Verslag vergadering 3 november 2016 Gemeentelijke Gezinsraad Beveren Verslag vergadering 3 november 2016 Aanwezige bestuursleden: voorzitter Pieter VAN BASTELAERE, Bart VAN DOSSELAER, Hector SMET, Rony BRAET, Emiel VERHOEVEN, Machteld VAN

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22595 infoavond 2 oktober 2017 3 contactpersoon tel. e-mail Wim Berghmans 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Huldenberg - Tommestraat

Nadere informatie

Feedback op het bestpractice. Korte samenvatting per vraag

Feedback op het bestpractice. Korte samenvatting per vraag Feedback op het bestpractice document Korte samenvatting per vraag De bevraging 1) Geef hier in enkele woorden je eerste indruk weer na het inkijken van het schema en eventueel de bijhorende tekst. 2)

Nadere informatie

1. Opvolging vorig verslag (4/11/2014)

1. Opvolging vorig verslag (4/11/2014) VERSLAG NETWERKPLATFORM FUNCTIE 1 6 JANUARI '15 Aanwezig: Joris Housen (netwerkcoördinator), Karolien Weemaes (netwerkcoördinator), Mia Gys (CAW Antwerpen), Geert Vandendriessche (VDIP), Dirk Meeus (CGG

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V.

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. Vergadering raad van bestuur van dinsdag 2 april 2019 om 18.30 u. in de vergaderzaal van het administratief gebouw

Nadere informatie

DE REFUGE. Verblijfskosten

DE REFUGE. Verblijfskosten DE REFUGE Verblijfskosten DAGVERZORGING Voor een volle dag betaalt u 26,30. Inbegrepen zijn: opvang, activiteiten, begeleiding, middagmaal en koffie. Niet inbegrepen zijn: een ontbijt ( 3,00), avondmaal

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008

PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008 PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008 Aanwezig : Damen E. voorzitter. Segers D., Sterckx D. deskundigen. Stessens J., Iemants M., Breugelmans

Nadere informatie

SERVICEFLATS HET KADER

SERVICEFLATS HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM SERVICEFLATS HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook twee huizen

Nadere informatie

De aanvullende punten van de agenda van de gemeenteraad van 11/10/2010 overeenkomstig artikel 22 van het gemeentedecreet.

De aanvullende punten van de agenda van de gemeenteraad van 11/10/2010 overeenkomstig artikel 22 van het gemeentedecreet. De aanvullende punten van de agenda van de gemeenteraad van 11/10/2010 overeenkomstig artikel 22 van het gemeentedecreet. Agenda voorstellen en vragen: 34 35 36 Vraag van raadslid M. Seynaeve betreffende

Nadere informatie

Zuidelijke stationsomgeving GSP. Mobiliteitsstudie - stand van zaken

Zuidelijke stationsomgeving GSP. Mobiliteitsstudie - stand van zaken Zuidelijke stationsomgeving GSP Mobiliteitsstudie - stand van zaken AGENDA Afbakening studiegebied Deelgebied A Deelgebied B Deelgebied C 2 3 AGENDA Afbakening studiegebied Deelgebied A Deelgebied B Deelgebied

Nadere informatie

Kruispunt kerk Ramsel

Kruispunt kerk Ramsel Kruispunt kerk Ramsel Probleemstelling Heel wat mensen vinden het kruispunt aan de kerk in Ramsel een moeilijk kruispunt. Die voorrang van rechts ligt hen wat moeilijk, als voetganger oversteken is ook

Nadere informatie

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

Verslag ouderraad GBS De Bever t Mozaïek

Verslag ouderraad GBS De Bever t Mozaïek Verslag ouderraad GBS De Bever t Mozaïek DATUM 10/10/2017 LOCATIE t Mozaïek Eernegem OPGEMAAKT DOOR Sigrid Falleyn Aanwezigheden/verontschuldigingen Aanwezig: - Namens de schoolraad: Emmy Dens - Namens

Nadere informatie

Groepswonen Meulestede

Groepswonen Meulestede Informatiemoment Groepswonen Meulestede Programma Wonen voor senioren Bouwen Infomoment bouw groepswonen 2 Wonen uitbreiding assistentiewoningen 5 bestaande groepen van assistentiewoningen + 2 in opbouw,

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012

Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012 Baudelokaai 8 9000 Gent Aan : Van : Ons kenmerk: Gent RVB ADM Doc9_Verslag RVB_10052012 24/05/2012 Verslag Raad van Bestuur 10 mei 2012 Locatie: Woon-, Leef- en zorgcentrum De Meerspoort gelegen te Oudenaarde

Nadere informatie

Project Gent Sint Pieters. Mober zone B (excl. B1) en C

Project Gent Sint Pieters. Mober zone B (excl. B1) en C Project Gent Sint Pieters Mober zone B (excl. B1) en C AGENDA Studiegebied Mober Huidige verkeerssituatie Zone B (excl. B1) en C: programma, verkeersgeneratie en parkeren Mobiliteitseffecten Flankerende

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Mobiliteit en ondernemen. N-VA Stabroek

Mobiliteit en ondernemen. N-VA Stabroek Mobiliteit en ondernemen N-VA Stabroek Impact mobiliteit op ondernemen Goede basismobiliteit vormt een hoeksteen voor een gezond ondernemingskader Goede basismobiliteit = Vlotte bereikbaarheid van de handelaars

Nadere informatie

VIVES CAMPUS ROESELARE: PRAKTISCHE INFORMATIE VERPLEEGKUNDE

VIVES CAMPUS ROESELARE: PRAKTISCHE INFORMATIE VERPLEEGKUNDE VIVES CAMPUS ROESELARE: PRAKTISCHE INFORMATIE VERPLEEGKUNDE Algemene gegevens Adres Wilgenstraat 32, 8800 Roeselare Tel 051 23 23 30 Fax 051 22 82 58 E-mail campus.roeselare@vives.be Website www.vives.be

Nadere informatie

* Werknemersdelegatie : Dhr. Van Esch, Dhr. Piessens, Dhr. Schuermans, Mevr. Wyns, Dhr. Vandevelde, Mevr. Van Humbeeck,Mevr. Van Riel, Dhr.

* Werknemersdelegatie : Dhr. Van Esch, Dhr. Piessens, Dhr. Schuermans, Mevr. Wyns, Dhr. Vandevelde, Mevr. Van Humbeeck,Mevr. Van Riel, Dhr. Notulen van de ondernemingsraad van 10/12/2007 Aanwezig : * Werkgeversdelegatie : Dhr. Vandenbussche, Mevr. Steens, Dhr. Beeckmans, Mevr. Delmal * Werknemersdelegatie : Dhr. Van Esch, Dhr. Piessens, Dhr.

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21908 infoavond augustus 2015 3 contactpersoon tel. e-mail Marc Van Kerckhoven 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Drongen: Afkoppeling

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter maart 2018 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen campus

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke en Intergemeentelijke Begeleidingscommissie

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke en Intergemeentelijke Begeleidingscommissie Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke en Intergemeentelijke Begeleidingscommissie Goedgekeurd in de gemeenteraad van 24 juni 2013 Bekendgemaakt op 27 juni 2013 1. Juridisch kader Het decreet van 20 maart

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 19 maart 2015

Verslag Algemene Vergadering 19 maart 2015 Baudelokaai 8 9000 Gent Verslag Algemene Vergadering 19 maart 2015 Locatie: vergaderzaal De Kruidtuin, Baudelokaai 8 9000 Gent De voorzitter opent de vergadering, en verwelkomt de aanwezige leden. De hierna

Nadere informatie

_GR_00273 Mobiliteit: aanvullend reglement op het verkeer: gemeente- en gewestwegen: wijzigingen en aanvullingen: goedkeuring

_GR_00273 Mobiliteit: aanvullend reglement op het verkeer: gemeente- en gewestwegen: wijzigingen en aanvullingen: goedkeuring GEMEENTERAAD Zitting van 21 juni 2019 Besluit Samenstelling: Aanwezig: mevrouw Mia Mortier, raadslid-voorzitter (Groen); de heer Lieven Dehandschutter, burgemeester (N-VA); de heer Wout De Meester, schepen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 Aanwezig: Manu Claes: voorzitter van het vast bureau; Kris Peetermans, Lieve Renders, Nico Bergmans, Marie Jeanne Hendrickx, Tony Vancauwenbergh,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 WAT IS EEN ASSISTENTIEWONING? Als u zelfstandig wil blijven wonen en een beroep wil doen op professionele

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg Reglement: Opnamereglement assistentiewoning 14.10.2014 Woonzorg pagina 1 van 5 OPNAMEREGLEMENT ASSISTENTIEWONINGEN TEN HOVE & CENTRUM VAN KOEKENBEEK Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 42. Het stadsbestuur van Oudenaarde wil de bestaande stedenbouwkundige plannen voor de ruime stationsomgeving nu updaten.

NIEUWSBRIEF 42. Het stadsbestuur van Oudenaarde wil de bestaande stedenbouwkundige plannen voor de ruime stationsomgeving nu updaten. NIEUWSBRIEF 42 HOOP DOET LEVEN VOOR DE STATIONSBUURT Even terug naar 2011. In dat jaar maakte de NMBS (met een flinke financiële steun van de stad) reeds een plan op voor het station en het stationsplein.

Nadere informatie

Onthaalmap Oudercomité

Onthaalmap Oudercomité Onthaalmap Oudercomité 2013-2014 Welkom als actief lid van het oudercomité. Om je integratie te bevorderen is er deze onthaalmap. Deze map bevat verschillende documenten omtrent de werking van het oudercomité.

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Wanneer je als oudere niet meer alleen thuis kan blijven. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met ons dagverzorgingscentrum en een antwoord geven op enkele

Nadere informatie

DORPSRAAD SINT-DENIJS 21/09/2017

DORPSRAAD SINT-DENIJS 21/09/2017 DORPSRAAD SINT-DENIJS 21/09/2017 Bespreking College 13/11/2017 1.GLASBOL Verplaatsen glasbol : -Sportcentrum? (wel gevaar voor sluikstorten in gracht) -Stationsplein (parkeerplaats opgeven of op andere

Nadere informatie

Project uitbreiding leefruimtes WZC De Vijvers

Project uitbreiding leefruimtes WZC De Vijvers Informatiemoment 28 maart 2018 Project uitbreiding leefruimtes WZC De Vijvers Programma 1. Verbouwing leefruimtes 2. Aanpak binnentuinen 3. Impact op de werking 4. Communicatie over de werken 5. Visie

Nadere informatie

VERSLAG VAT-VERGADERING

VERSLAG VAT-VERGADERING 1/5 VERSLAG VAT-VERGADERING 1 OKTOBER 2018 KANTOREN VLAAMSE ATLETIEKLIGA - BRUSSEL Verwacht: David Evenepoel, Marc Nevens, Michel Nicasi, Niels Philtjens, Patrick Van Riet, Paul Thys, Roger Embrechts,

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

Folder voor cliënten en mantelzorgers

Folder voor cliënten en mantelzorgers Avond- en nachtverzorging Gezinszorg op maat Professionele alarmopvolging Residentiële nachtopvang Ergotherapie aan huis Crisisopvang Folder voor cliënten en mantelzorgers 80 OUDEREN 18 PARTNERS GEMIDDELD

Nadere informatie

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip:

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Adviescommissie kunsten Huishoudelijk Reglement I. Algemene bepalingen Begrippen Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Kunstendecreet: het decreet

Nadere informatie

KNELPUNTEN VERKEERSSITUATIE WATOU Voorstel van maatregelen

KNELPUNTEN VERKEERSSITUATIE WATOU Voorstel van maatregelen 7 8 2 3 1 9 6 4 5 KNELPUNTEN VERKEERSSITUATIE WATOU Voorstel van maatregelen 1. Kruispunt Douvieweg- Watouplein Knelpunten: - Op het kruispunt staat het doorgaand verkeer heel vaak geblokkeerd aangezien

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie