AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 50: 07/12/ december 2015 jaargang 18 nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 50: 07/12/ december 2015 jaargang 18 nr."

Transcriptie

1 03 december 2015 jaargang 18 nr. 15 AGENDA Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea groep 3/4/5 Woensdag 16 december Kerstviering uur (in de klas) Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstvakantie Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 50: 07/12/2015 Thema: Er klinkt een stem Matteüs 3:1-12; Lucas 1:26-38; Die stem waar Jesaja eeuwen geleden al over vertelde, wordt vandaag gehoord. Johannes de Doper staat in de woestijn en roept over de Heer die naar mensen toe komt. Maria hoort de stem van de engel, die vertelt dat zij een kind zal krijgen. Als ze bij haar tante Elisabet is, zingt ze het uit van vreugde. Vanuit de Schoolgids We willen u nog even wijzen op een stukje uit de schoolgids, hoofdstuk 9 Kofschip van A tot Z kaartjes Bij ons op school worden er geen kaartjes uitgedeeld, dit ter voorkoming van kinderleed. Jij zult maar net dat kind zijn dat nooit een kaartje krijgt voor de Kerst, een verjaardag, of Kaartjes zijn een privé aangelegenheid, u kunt ze rondbrengen of versturen. We hopen op uw begrip hiervoor.

2 Wintercrea groepen 1/2 Tijdens de wintercrea op 9 december gaan alle kinderen o.a. een kerstbakje maken. Wilt u uw kind een potje/ schaaltje met natte oasis meegeven. En ook stukjes kerstgroen van ca cm lengte? Denk aan coniferen, dennegroen, klimop, etc. Onze dank, juffen en meester van de groepen 1/2 Wintercrea groep 3, 4, 5 en 5/6b Op vrijdagmorgen 11 december is de Wintercrea van groep 3, 4, 5 en 5/6b. Dit jaar maken we een kerstboom van papier en een kerstbakje. De kinderen moeten voor het kerstbakje zelf een bakje met oase én groen meenemen. Wij zorgen voor de kaars en de versieringen. We hebben al flink wat aanmeldingen van ouders die ons komen helpen. In verband met de organisatie blijven de hulpouders de hele ochtend in dezelfde klas. Wij doen ons best om alle ouders een ronde bij hun kind(eren) in te delen. De eerste ronde duurt van 8.45 uur tot 9.45 uur en daarna is er pauze. Tijdens de pauze krijgen de kinderen drinken en een koekje. Wij raden aan om uw zoon of dochter wel fruit mee te geven, drinken is niet nodig. Na de pauze volgt de tweede ronde, deze duurt van uur tot uur. We hopen op een gezellige ochtend! Vriendelijke groet, De meesters en juffen van groep 3, 4, 5 en 5/6b Gefeliciteerd! t Kofschip is in december School van de Maand! School van de maand. Alle leerlingen van de school mogen in de maand december gratis zwemmen op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van uur tot uur in zwembad de Dolfijn, Bentincksdijk 10 te Hoogeveen. Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Dus kom gezellig langs! Let op: zaterdag 26 december is het zwembad gesloten in verband met de kerstdagen. Deze zaterdag valt dus uit.

3 Voorwaarden. Uiteraard zijn er aan de deelname ook voorwaarden verbonden. - Zo zullen kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma alleen onder begeleiding van een zwemvaardige volwassene in het zwembad mogen. - Begeleiders betalen wel entreegeld. - De gratis entree is alleen mogelijk op de hiervoor genoemde dagen en tijden met de daarvoor verstrekte kaartjes. Het kaartje blijft de maand december geldig en hoeft dus niet ingeleverd te worden bij de balie (de kinderen krijgen vandaag het kaartje). Met vriendelijke groet Zwembad de Dolfijn en Sportief Hoogeveen. Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Morgen is het zover: dan komt de lieve Sint eindelijk bij ons op school. Deze week werden we wél al verrast met een cadeautje in onze schoen: een lekkere chocoladeletter. Niet alleen cadeaupiet was die nacht op school geweest; ook rommelpiet was er geweest. Gelukkig hadden we alles met z'n allen snel weer opgeruimd. Eigenlijk was dit ook wel weer een leuke ervaring! Deze weken hebben we gewerkt over Sinterklaas. Onze huishoek was veranderd in een inpakhoek, in de gang mochten we oefenen als echte klimpieten en tijdens het pietengym hebben we een prachtige diploma gekregen. Dit heeft iedereen echt verdiend, knap hoor! Ook de werkjes stonden in het teken van de goedheiligman. Zo kleien we allemaal onze beginletter (sommige kinderen maken er zelfs één voor hun broer/zus), maken we een schoorsteen van papier of suikerklontjes, maakt groep twee een piet van zichzelf, bouwen we een pietenhuis met kleine blokjes en stempelen we zwarte pieten op de daken. Volgende week starten we met de laatste twee schoolweken van We werken nog eventjes over kerst. Deze week zijn we daar al een beetje mee gestart door het aansteken van de eerste adventskaars, het lezen van de eerste verhalen en het bekijken van de eerste twee adventsposters. Het is al met al een drukke, maar gezellig tijd. Wist u dat: - We volgende week woensdag de Wintercrea hebben. U kunt zich als hulpouder opgeven bij de groepsouder. Ze heeft hierover een mail gestuurd. - We vorige week maandag voor het eerst ijs op het schoolplein hadden. De kinderen hebben hier heerlijk mee gespeeld. Zo werden er ijsmozaïeken gemaakt, gleden er takjes over het ijs en werd het ijs verkocht. Wat een geweldig spel! Enkele foto's hiervan zijn op ouderportaal te vinden. - Een aantal kinderen deze week geëxperimenteerd heeft met houtskool. Een aantal foto's hiervan zijn hiernaast te zien. Het was een interessant proces waarbij niet alleen het werkstuk onder de houtskool zat, maar ook de handen (en zelfs gezichten)... De foto's spreken boekdelen. Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2a en meester.

4 Groep 1/2B Groet van de juffen Nog één slapen en dan is het zover. Sint komt dan eindelijk bij ons op school, we hebben de nachtjes afgeteld. Afgelopen dinsdag lag er ook al iets in onze schoen, wat waren we blij met onze chocoladeletter. Maar o o o wat had die piet weer een rommel gemaakt, morgen toch maar eens even met Sint over hebben! Gelukkig was alles weer snel opgeruimd. Maandag hebben we ook de eerste adventskaars aangestoken en geluisterd naar het projectlied Wij weten hoe laat het is. De kaarsen vertellen ons dat het Kerstfeest steeds dichterbij komt. Elke maandag halen we ook een poster uit de doos hier praten we over in de kring. Deze week was het een zaklantaarn. Groep 1/2C Wat een verrassing...vorige week donderdag kregen we bezoek van een piet. We kregen natuurlijk pepernoten, maar hij had ook een brief meegenomen van Sinterklaas. Sint wil ons graag zien dansen. Morgen als hij bij ons op school komt zullen we laten zien dat we dat heel goed kunnen. De bezoekpiet had nog iets te vertellen. Afgelopen maandag mochten we onze (gym)schoen zetten. Het was natuurlijk erg leuk dat de pieten 's nachts langskwamen, maar die rommelpiet mogen ze de volgende keer in het pietenhuis laten. Wat was het een puinhoop in onze klas toen we dinsdag op school kwamen. We kregen wel iets lekkers in onze schoen. Mochten er trouwens pieten ziek worden dan kunnen wij zo invallen. We hebben woensdag allemaal onze pietendiploma gehaald. Klimmen op het dak, pakjes in de schoorsteen gooien: we kunnen het allemaal. We zitten natuurlijk nog helemaal in sint-stemming, maar ondertussen werken we ook al naar het kerstfeest toe. De eerste adventskaars mochten we deze week al aansteken. Ook oefenen we alvast de liedjes voor het kerstfeest. Volgende week woensdag hebben we een kerstcrea. Fijn dat er al weer hulpouders geregeld zijn. Willen de ouders die komen helpen even een snoeischaar meenemen? Groep 1/2E Pepernoten bakken. Pietegym, sinterklaasspelletjes, wat zijn de pieten toch druk... Heeft u ze al geproefd, die lekkere pepernoten die wij hebben gebakken? Met zorg en aandacht hebben wij balletjes gedraaid en daarna een heel klein beetje ingedrukt! Ouders bedankt voor het afbakken! Deze week doen wij voornamelijk Sinterklaasspelletjes zoals kwartet,, een pepernotenspel en het grote sinterklaasspel. Wij spelen ook met het pietenhuis en bouwen met blokjes er van alles bij. Groep 2 heeft maandagmiddag een kleine en grote piet gemaakt voor bij het opzegversje. Wij zijn benieuwd wat Sinterklaas er van vindt. Gisteren hebben wij pietengym gedaan en allemaal ons diploma behaald! Knappe pieten in groep 1/2 e! Heeft u nog glazen potjes over? Wij kunnen ze gebruiken! Vriendelijke groet van de juffen.

5 Groep 1/2F Deze week doen wij gezelschapspelletjes in de klas. Groep 1 doet een memorie en groep 2 een bordspel van pluk. Dinsdag hebben wij pepernoten gebakken in de klas, wat waren ze lekker! Ik wil de moeders bedanken voor het afbakken. Woensdag na pietengym lagen er zo ineens pietendiploma s bij ons in de klas, hier waren de kinderen erg blij mee! In de klas oefenen wij een liedje die wij vrijdag voor Sinterklaas gaan zingen, dit gaat al heel goed! Wij hopen op een gezellige Sinterklaasfeest morgen! Volgende week woensdag hebben wij wintercrea, denken jullie aan een bakje, oasis en takjes groen van ongeveer 10 cm? Alvast bedankt hiervoor. Volgende week gaan wij in de klas ook nog lichtjes versieren, wie heeft er nog kleine olvarit of groente potjes thuis? Vriendelijke groet van juf. Groep 3A Het grote feest kan morgen beginnen! We hebben een vrolijk lied geoefend om aan Sint te laten horen. Ondertussen zijn de eerste adventskaarsen aangestoken. We kijken uit naar het kerstfeest. Het thema er komt een tijd staat centraal. Deze week zijn we met kern 5 van Veilig leren lezen begonnen. We werken met de letters en woorden: reus, jas, riem, bijl, hout en vuur. Volgende week vrijdag is de wintercrea. Dat wordt vast ook weer een gezellige ochtend. Zending van de afgelopen periode 3,80. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B We hebben het maar druk met Sinterklaas. Vorige week donderdag hebben we al pepernoten gebakken en onze eigen verlanglijstjes geschreven. Maandag mochten we onze schoen zetten. Wat was het een rommeltje toen we dinsdagmorgen weer op school kwamen. Gelukkig kunnen we goed opruimen. Morgen komt Sinterklaas bij ons op school. We hebben het dan druk met zijn verjaardag vieren en kunnen daarom niet gymmen. De gymkleren kunnen thuisblijven. Volgende week vrijdag is de wintercrea. Ook dan gaan we niet gymmen en kunnen dus de gymkleren thuisblijven. Ondanks de drukte rondom Sinterklaas zijn we ook nog hard aan het werk. We zijn alweer begonnen aan kern 5 van Veilig Leren Lezen. We werken deze periode over de woorden /reus/, /jas/, /bijl/, /riem/, /hout/ en /vuur/. Na deze kern kennen we echt bijna alle letters al! Ook is deze week de adventsperiode begonnen. We hebben maandag de eerste kaars aangestoken en deze week leren we het eerste deel van het projectlied. Vanaf volgende week gaan we natuurlijk nog meer aandacht besteden aan de adventsperiode, maar voor nu genieten we er eerst nog even van dat de Sint en zijn pieten nog in het land zijn. Groetjes van de kinderen en juffen van groep 3b

6 Groep 3C De decembermaand is altijd een gezellige maand. Morgen komt de goede Sint ons een bezoekje brengen en volgende week vrijdag hebben we wintercrea. Daarom hebben we op 4 en 11 december géén gym. Wilt u uw kind volgende week een leeg jampotje (zonder etiket) meegeven? Dit gaan we gebruiken voor de kerstviering op woensdag 16 december. We vieren Kerst dit jaar in onze eigen klas van uur. Vorige week hebben alle kinderen een blad meegekregen van Ambrasoft. Veel kinderen zijn hier thuis al mee bezig geweest. Niet verplicht, maar wel aan te bevelen! Maandagmiddag hadden we Pietengym en ja, álle kinderen hebben hun Pietendiploma glansrijk gehaald! En die middag mochten we ook onze schoen zetten in de klas! Een lekkere verrassing! Groep 4A In de klas zijn we heel druk bezig met het Sinterklaasfeest. Zo worden er in de kring verschillende schoen cadeautjes laten zien, hebben we met krijt en zwart papier een Sinterklaas op het dak getekend en een 3D stoomboot gemaakt! Maandag mochten we onze schoen zetten en toen we dinsdag op school kwamen, je raadt het al, was Rommelpiet langs geweest! Naast alle Sinterklaasdrukte zijn we natuurlijk ook nog hard aan het werk. Met rekenen zijn we begonnen aan blok 5. Hierin leren we de tafel van 2, 3x2 is hetzelfde als Dit mag vanaf nu ook thuis geoefend worden. Ook blijven we bezig met plus- en minsommen op de getallenlijn en leren we verhaaltjessommen uitrekenen. Met spelling zijn we bezig met weetwoorden die beginnen met de s- of z-, woorden met de stomme e en langermaakwoorden (zoals hand en kat, deze moet je langer maken om te weten of je het met een t of d moet schrijven). Verder hebben we ook al heel veel hoofdletters leren schrijven, dat gaat super! Verder hebben we heel veel zin in morgen, we hebben Sinterklaasfeest op school en gaan ook voor Sinterklaas optreden! Heel veel groetjes, groep 4A en juf. Groep 4B Wat een spannende week! Maandag mochten we onze schoen zetten en kregen we allemaal een chocoladeletter. Morgen komt Sinterklaas bij ons op school, dit jaar komt hij aan op de Erflanden-locatie. Samen met de groepen 3 en 4a mogen we bij hem op bezoek in het speellokaal! Afgelopen zondag was het de eerste Advent. Elk jaar besteden we hier aandacht aan in de vorm van een project. Het project heet Er komt een tijd. Bij elke week hoort een poster en een lied én we lezen natuurlijk de verhalen die bij Advent horen. De kerstviering is dit jaar in de klas en is op woensdag 16 december. Het begint om uur en duurt tot uur. Op vrijdag 11 december is de Wintercrea voor de groepen 3, 4 en 5. In verband met de Wintercrea kan de gymles van 11 december niet doorgaan! Al met al is het een drukke tijd waarin ook nog gewoon gewerkt moet worden. Volgende week maken we de rekentoets van blok 5. In de laatste week voor de vakantie hebben we dan tijd om te herhalen, want we beginnen pas na de kerstvakantie met blok 6. Zendingsgeld: 2,30 Vriendelijke groet, greop 4b en de meesters.

7 Groep 4C 'Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint...!' Vorige week is de bezoekpiet bij ons geweest, om ons te vertellen dat we afgelopen maandag onze schoen mochten zetten. We hebben een leuk schoentje geknutseld. Dinsdag had iedereen een heerlijke schoenletter gekregen! Bezoekpiet had ook een brief van Sinterklaas meegenomen. Hierin stond, dat Sint het leuk zou vinden, dat we een dans voor hem opvoeren, wanneer hij zijn verjaardag bij ons op school komt vieren. En morgen is het dan zo ver; dan vieren we het Sinterklaasfeest. Het lijkt nog een poosje te duren, maar voor we het weten is het kerst. Deze week zijn we begonnen met het adventsproject 'Er komt een tijd'. We hebben de eerste adventskaars aangestoken. En iedere week zit er iets in de mooie doos, wat te maken heeft met de verhalen waar we naar luisteren. Deze week zat er een zaklamp in. Het wordt tijdens de adventsweken steeds een beetje meer licht. Op vrijdag 11 december houden we onze wintercrea. Wilt u uw kind een eigen bakje met oase meegeven, voorzien van naam, en groen voor een kerststukje? De school zorgt voor de versieringen. Mocht uw kind allergisch zijn, wilt u hem/haar dan alternatieve (nep-)takken meegeven? We hebben deze week 3,20 voor de zending gespaard. Hartelijke groeten van de juffen.

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 5 Oud Papier ER KLINKT EEN STEM Ma

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 08 december 2016 jaargang 19 nr. 14 Dinsdag 13 december Leerlingenraad AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 november 2017 jaargang 20 nr. 12 Vrijdag 01 december Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 4A - 6A 8C om 10.45 uur Maandag 04 december GMR vergadering Dinsdag 12 december Stakingsdag??

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Nieuwsbrief Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Bijbelverhalen Week 49: 3 t/m 7 december 2018 Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria gaat naar Elisabet,

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Iedereen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dinsdag 12 december Woensdag 20 december Kerstviering op school AGENDA 07 december 2017 jaargang 20 nr. 13 Stakingsdag (alle kinderen zijn vrij) OR/MR vergadering (i.v.m. de staking verplaatst naar maandag

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 december 2016 jaargang 19 nr. 13 Maandag 5 december Sinterklaas feest AGENDA Woensdag 7 december Studiedag team: alle kinderen vrij Dinsdag 13 december Leerlingenraad Woensdag 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 15 december 2016 jaargang 19 nr. 15 AGENDA Woensdag 21 december Kerstviering in Vredehorst (18.30-20.15) Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB.

MA DI WO DO VR ZA ZO 4 dec 5 dec 6 dec 7 dec 8 dec 9 dec 10 dec Corine afwezig uur: Corine. Corine afwezig Kerstcrea BB Kerstcrea OB. Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171807 Datum : 30-11-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Het lied van Zacharias, Lucas 1:67-80 De droom van Jozef, Matteüs 1:18-25 Agenda: 12

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 30-11-2018 Inhoud Inhoud... 1 Sinterklaas... 2 Kleuters en Sint... 2 Sint in de bovenbouw... 3 Schaatsen voor groep 5 t/m. 8... 3 Groep 8...

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw website Onze vernieuwde website is operationeel. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op:

Nieuwsbrief. Nieuw website Onze vernieuwde website is operationeel. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op: Inhoud Sinterklaasfeest Nieuwe website Pietengym groep 1-2 Bibliobus Kunst in de klas Sociaal Emotionele Ontwikkeling toets TSO Jarigen Verjaardag meester Mathieu Wist u dat? Agenda Donderdag 4 december

Nadere informatie

(week 48 24-28 november)

(week 48 24-28 november) WEEKENDKRANT (week 48 24-28 november) Mededelingen Nog even en dan is het zover. Donderdag 4 december komt Sinterklaas met zijn pieten naar het Mozaïek. We gaan de Sint buiten ontvangen. Hierbij nodigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie