U heeft belangstelling voor een van de nieuwbouwappartementen die te koop zijn in het pand De Roze Hallen op de Bilderdijkkade.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U heeft belangstelling voor een van de nieuwbouwappartementen die te koop zijn in het pand De Roze Hallen op de Bilderdijkkade."

Transcriptie

1 U heeft belangstelling voor een van de nieuwbouwappartementen die te koop zijn in het pand De Roze Hallen op de Bilderdijkkade. Hieronder geven wij beknopt extra informatie over het appartementencomplex en het woonproject. Uw vragen kunt u stellen tijdens het kopers gesprek met de makelaar en één van de leden van onze VvE. Geschiedenis Het pand De Roze Hallen is ontstaan als zelfbouwgroep, die in de afgelopen 2,5 jaar het pand heeft ontworpen en ontwikkeld. De Coöperatieve Vereniging, waarin alle groepsleden participeerden, functioneerde als projectontwikkelaar tot de start van de bouw in maart Doordat het project niet door een commerciële projectontwikkelaar is uitgevoerd, zijn de prijzen lager dan de gemiddelde marktwaarde in de omgeving. Er is wel prijs differentiatie toegepast. Wat inhoudt dat de ontwikkelgroep een lagere prijs betaalt dan de kopers in Tot de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van het pand horen: Het pand dient energiezuinig te zijn, zo mogelijk energieneutraal. Er komt geen aardgas, wel 98 zonnepanelen en een warmtepomp. Het pand is leeftijdsbestendig, van alle gemakken voorzien om er oud te kunnen worden. Het pand biedt een veilige woonomgeving voor LHBT ers, waarvan één bewoner per appartement minimaal de leeftijd van 55 of een zorgindicatie heeft. Woonvisie Onze bewonersgroep wordt gekenmerkt door een grote individuele diversiteit, maar ook door eigenschappen die verbindend zijn. Die twee, verbinding en de ruimte om je te onderscheiden en anders te kunnen en mogen zijn, is voor ons belangrijk. De leeftijd en het LHBT zijn staat niet perse centraal in het uitdragen van onze identiteit naar buiten toe. Wat ons met elkaar verbindt is om samen te streven naar een nieuwe vorm van nabuurschap, waarin zorg en verantwoordelijkheid voor de leefomgeving en elkaar worden gedeeld, en waarbij het anders zijn als vanzelfsprekend wordt aanvaard. Een streven naar vrijheid om je zowel als individu en als groep kenbaar te maken zonder dat dit een nieuwe norm wordt. Een existentieel streven naar vrijheid en emancipatie op meerdere niveaus. Daar heeft iedereen een steentje aan bij gedragen ongeacht het tijdstip waarop men in het project stapte. Huidige samenstelling De huidige groep bestaat uit 15 leden, zeven mannen en acht vrouwen, vijf singles en vijf stellen. 10 appartementen zijn op dit moment (juni 2017) verkocht. Beschikbare appartementen Van de 14 appartementen zijn er nog 4 appartementen beschikbaar. Begane grond links, nummer 50 E 1 van ca. 88m2. 1 e verdieping links, nummer 50 E 4 van ca. 122m2. Verkocht onder voorbehoud.

2 1 e verdieping rechts, nummer 50 E 5 van ca. 93m2. 2 e verdieping achter, nummer 50 E 7 van ca. 88m2. De prijs staat vast en is niet onderhandelbaar. Er kan ook niet overboden worden. Deze prijzen zijn exclusief de erfpachtcanon en kosten koper. Bij de prijs is inbegrepen de ontwikkel- en bouwkosten van de gemeenschappelijke studio/logeerappartement op de begane grond (circa 34M 2, inclusief alle voorzieningen). Deze ruimte is onderdeel van de gemeenschappelijke ruimten (naast gangen, trappen, hal en lift). De VVE De Roze Hallen gaat de studio/logeerappartement beheren. De woning op de begane grond heeft een privétuin en is bij de prijs inbegrepen. U koopt vanaf een tekening. Alle appartementstekeningen staan vast en de projectontwikkeling is nagenoeg gereed. De bouw is gestart (maart 2017). Parkeren De CV heeft 1 parkeerplaats aangekocht. Deze is te koop voor EUR De parkeergarage ligt direct aan de liftschacht die De Roze Hallen met de parkeergarage verbindt. Koopt u geen parkeerplek, dan kunt u ook geen parkeervergunning in de openbare ruimte aanvragen. Deze ene parkeerplaats van de CV wordt te koop aangeboden aan de potentiële kopers op volgorde van inschrijving. De gemeente Amsterdam heeft mogelijk zelf nog parkeerplaatsen te koop in de parkeergarage onder De Roze Hallen. Indien u een parkeergarage koopt, wordt u ook lid van de Vereniging van Eigenaren die specifiek is opgericht voor de parkeerplaatsen en eveneens onderdeel uitmaakt van het complex Kwintijn II. De indeling De woningen zijn nog niet geheel klaar na oplevering. De aansluitingen staan vast. Alle appartementen worden op onderdelen casco geleverd. Een aantal woningen behoeft meer afwerking en is in die zin meer aan te merken als casco woning. Voor al de appartementen zijn indelingsvarianten te realiseren na oplevering. Daarvoor zal een eigen aannemer moeten worden ingezet, na de oplevering. De bouwtekeningen zijn beschikbaar, met 3D impressies. De makelaar maakt u duidelijk welke keuze/kosten u heeft na oplevering. Grofweg kunt u rekenen op 800,- tot 1.000,- per m 2. Berging Er zijn bergingen (per appartement 1 berging) op niveau -2, per lift en trap vanuit het pand te bereiken.

3 Gemeenschappelijke voorzieningen Gemeenschappelijke ruimte/ logeerkamer Er wordt een gemeenschappelijke ruimte/ woning gerealiseerd die voor de helft van het jaar beschikbaar wordt gesteld aan iemand die tijdelijk zorg nodig heeft, uit de doelgroep. De zorg wordt geleverd door reguliere instanties. De groep heeft zich gecommitteerd aan het sociale aspect. Voor de andere helft van het jaar is de ruimte te gebruiken als logeerkamer voor eigen gasten, vergader- feestruimte, flexibele werkplek etc. Daarnaast heeft De Roze Hallen een eigen gezamenlijke tuin grenzend aan het logeerappartement. De binnentuin Er is een grote binnentuin die te gebruiken is door alle eigenaren van Kwintijn 2, waar De Roze Hallen mede eigenaar van is. De binnentuin achter het pand is bereikbaar voor alle panden rondom de binnentuin. U kunt dus rechtstreeks vanuit De Hallen, via de binnentuin, uw eigen woning bereiken. Was- droogvoorziening Een aantal bewoners gaat collectief was- en droog voorzieningen gebruiken. Deze collectieve voorzieningen zijn geplaatst op de begane grond, in de gemeenschappelijke ruimte/ logeerkamer, en in een installatieruimte op de tweede verdieping. Uitingen op de gevel De initiatiefgroep wil aan de gevel, door kunstobjecten, uiting geven aan het bijzondere karakter van dit eerste LHBT woonproject in Nederland. Dit is o.a. gerealiseerd in samenwerking met een kunstenaar en vormgegeven in het hekwerk van de balkons. Dit betreft het hekwerk voor alle ramen aan de voorzijde 1 e verdieping (70 cm van de hoogte) en alle hekwerken van de balkons aan de voorzijde van de verdiepingen 2, 3, 4, en 5. Meer hierover kan aan de orde komen tijdens het kopers gesprek. Daarnaast zal de naam De Roze Hallen op de gevel komen Ook komt er een plaquette met het doel en de geschiedenis van het pand. Energiehuishouding De energievoorziening is duurzaam, nagenoeg energieneutraal. Dit wordt gerealiseerd door middel van elektriciteitsopwekking via zonnepanelen op het volledige dak en luchtwarmtepompen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling (tot - 4 in de zomer).

4 Het complex krijgt drie warmwater voorzieningen te weten: laagwaardige warmte voor de vloerverwarming, 60 voor de douche en badkamer en een separate zelf aan te schaffen boiler of quooker voor de keuken ( ). De energiebehoefte is uitsluitend op elektriciteit: er komt geen aardgasaansluiting in het pand. Juridische aspecten Erfpacht De grond waarop de appartementen staan is door de gemeente in erfpacht uitgegeven. Dit is gebeurt onder het oude stelsel, dus met voortdurende erfpacht. U kunt kiezen hoe lang u de erfpacht canon laat zijn (1, 10, 25 jaren), of u koopt deze voor 50 jaar af. De gemeente zal op een later moment de mogelijkheid bieden om over te stappen naar het nieuwe erfpachtstelsel, dus de mogelijkheid van eeuwigdurende erfpacht. Zie voor meer informatie de website van de gemeente Amsterdam: De Coöperatieve Vereniging en koop vanaf tekening Voor de ontwikkeling en realisatie van het pand is de Coöperatieve Vereniging (CV) De Roze Hallen opgericht. De CV (bouwgroep) bestaat inmiddels bijna drie jaar. De taken van deze CV bestaan momenteel uit het opdrachtgeverschap van de technische begeleiding en controle van de bouw en de verkoop van de laatste vier appartementen. U wordt verplicht lid van de CV middels de koop van een appartement. Daar zijn kosten mee gemoeid (een jaarlijkse bijdrage), welke door de huidige leden ook zijn voldaan. De CV heeft besloten na de oplevering te blijven bestaan, ook omdat deze rechtspersoon de bouwopdracht heeft gegeven en de garanties op de bouw heeft. Daarnaast kan de CV, als rechtspersoon, mogelijk een rol gaan spelen bij gemeenschappelijke inkoop van bv. energie, zorg en andere zorgconcepten. Dit is in lijn met de doelstelling van De Roze Hallen. De CV heeft in februari 2016 besloten dat er prijs differentiatie wordt toegepast. Dat houdt in dat de leden van de bouwgroep een lagere prijs betalen dan degenen die in nu tot koop van de laatste vier appartementen overgaan. U, als nieuwe koper, betaalt een prijs die onder de marktwaarde ligt (blijkens de taxatie). Vereniging van Eigenaren U wordt lid van twee Vereniging van Eigenaren: van het complex Kwintijn II, waarvan De Roze Hallen onderdeel is en van de Vereniging van Eigenaren De Roze Hallen. De lidmaatschapsgelden zijn verplicht vanaf 1 januari Deze kosten komen naast de boven vermelde prijs. Indicatie: Kwintijn II EUR 160 per jaar; De Roze Hallen: nog niet bekend. De appartementen betalen hun bijdrage aan de VVE De Roze Hallen naar rato van de oppervlakte van hun appartement. Het stemrecht in de VVE is voor ieder appartement gelijk (1/14), dus ongeacht de grootte van het appartement.

5 Bedingen en regelingen Anti-speculatie Er rust een anti-speculatiebeding op alle appartementen. Deze gaat in op 1 november 2017 tot 3 jaar daarna. Deze houdt in dat de overwaarde bij verkoop (lineair aflopend van 100% bij aanvang tot 0% 3 jaar later) wordt afgedragen aan de VVE. De VVE kan bij gewichtige redenen uitzonderingen hierop toestaan, zoals bij echtscheiding, overlijden bewoner en verandering werkkring met noodzaak tot verhuizen. Deze regeling is opgenomen in de akte van erfpachtuitgifte. Verkoop Er is een bijzondere verkoop- en aanbiedingsprocedure opgenomen in artikel 40a van de ondersplitsingsakte. Zeer verkort houdt deze procedure in: De verkoper stelt zelf de verkoopprijs vast; Op basis van deze prijs heeft de VVE het recht kandidaten te zoeken en voor te dragen, die voldoen aan de doelstelling van De Roze Hallen; Mocht dat niet leiden tot een verkoop dan kan de verkoper voor die prijs het appartement vrij op de markt brengen. Mocht de verkoper 10% of meer in prijs zakken, dan start bovenstaande procedure weer opnieuw. Verhuur Er zijn verhuurbeperkingen. Geldend daarvoor zijn de vastgestelde hoofdsplitsingsakte (met het huishoudelijk reglement) de ondersplitsingsakte en het huishoudelijke reglement VVE De Roze Hallen (dat nog in ontwikkeling is). De aktes staan commerciële verhuur, inclusief airbnb e.d., niet toe. Overige informatie De potentiële koper ontvangt naast deze informatie: De hoofdsplitsingsakte; deze akte valt uitsluitend te begrijpen door zelf het hierbij behorende Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten van januari 2006 van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (eenvoudig te vinden op internet) te lezen, De ondersplitsingsakte De Roze Hallen, Tekeningen van de beschikbare appartementen plus tekeningen over indelingsvarianten te realiseren na oplevering en 3-d impressies, Tekening van de voorgevel, waarop het kunstproject te zien is. De verkoopprocedure De makelaar nodigt potentiële kopers uit op basis van de door de CV De Roze Hallen vastgestelde rangorde. Die is gebaseerd op: Volgorde datum getoonde interesse, LHBT-zijn (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender), Een van de kopers is rondom de opleverdatum (niet eerder dan vermoedelijk 1/3/2018) 55 jaar of ouder,

6 Of een van de LHBT-kopers heeft een zorgindicatie, Gelijke verdeling man-vrouw huishoudens wordt nagestreefd. Vervolgens wordt verkoop gegund door de Coöperatieve Vereniging De Roze Hallen, na een gesprek met een afvaardiging van de CV De Roze Hallen. Indien u koopt vooraf aan de oplevering tekent u een koopovereenkomst respectievelijk een aannemingsovereenkomst: een met de Coöperatieve Vereniging De Roze Hallen (grondprijs, fundering aangebracht door aannemer Van Wijnen, ontwikkelkosten, BTW erfpacht, etc.) en BotBouw, de aannemer (bouwkosten gemeenschappelijke delen en appartement). Al deze kosten zijn verwerkt in de prijs van uw appartement. Als een en ander passeert bij de notaris (waarbij de financiering bijv. hypotheek ook gereed moet zijn), tekent u twee koopovereenkomsten. Separaat daaraan sluit u een erfpachtovereenkomst met de Gemeente Amsterdam. Alle aktes passeren bij dezelfde notaris, Albers en van Tienen notarissen, Amsterdam. U koopt vanaf een tekening. Alle appartementstekeningen staan vast en de projectontwikkeling is gereed. De bouw is gestart. Na koop wordt u lid van de Vereniging van Eigenaren De Roze Hallen. Daarnaast wordt u ook lid van de Coöperatieve Vereniging De Roze Hallen. Na het koopgesprek met de makelaar U moet de makelaar binnen 1 week laten weten of u serieus interesse heeft. Bij interesse: uw naam wordt gecommuniceerd met de hele bouwgroep (voor eventueel ernstig bezwaar). Daarna heeft u binnen 1 week een gesprek met een afvaardiging van de CV. In voorbereiding op het gesprek met een afvaardiging van de CV stuurt u een mail aan de Werkgroep Verkoop, met daarin uw motivatie voor de koop van een appartement in De Roze Hallen en de vragen die niet door de makelaar te beantwoorden waren. Binnen twee dagen krijgt u uitsluitsel omtrent gunning verkoop. U heeft dan 7 weken de tijd om een hypotheekofferte te overhandigen aan de makelaar. Dit wordt strikt gehanteerd, tenzij er geen andere kandidaat is voor dat appartement. Dan maximaal 2 weken verlenging. Deze informatie is samengesteld door de Coöperatieve Vereniging De Roze Hallen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor de historie en doelstelling de Roze Hallen, zie:

BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM

BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM www.bilderdijkkade50.nl Bilderdijkkade 50, Amsterdam Roze wonen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam? Dat kan aan de Bilderdijkkade in het nieuw te bouwen appartementencomplex

Nadere informatie

BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM

BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM BILDERDIJKKADE 50 AMSTERDAM www.bilderdijkkade50.nl Bilderdijkkade 50, Amsterdam Roze wonen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam? Dat kan aan de Bilderdijkkade in het nieuw te bouwen appartementencomplex

Nadere informatie

Te Koop Pablo Picassostraat NX Utrecht

Te Koop Pablo Picassostraat NX Utrecht Te Koop Pablo Picassostraat 197 3544 NX Utrecht Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Pablo Picassostraat 197 te 3544 NX Utrecht Vraagprijs

Nadere informatie

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen

Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen Perfecte locatie: winkels op loopafstand tramhalte diverse parken in de omgeving nabij uitvalswegen Eengezinswoningen met eigen voor- en achtertuin Achtertuin grenzend aan gemeenschappelijke

Nadere informatie

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k.

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u

Nadere informatie

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oostdorsch 139 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N.

3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N. VAN GENTSTRAAT 27-2 3 kamer appartement, ± 50 m2 + direct daarboven een zolder van 25 m2!!!! Vraagprijs: 174.500,- V.O.N. NU TIJDELIJK MET GRATIS KEUKEN TER WAARDE VAN 6.000,- OF EEN EENMALIGE KORTING

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

TE KOOP VLIETDIJK 230 TE ROSMALEN

TE KOOP VLIETDIJK 230 TE ROSMALEN TE KOOP VLIETDIJK 230 TE ROSMALEN Aan de zuidrand van de Groote Wielen bevindt zich wijk Vlietdijk met uitgestrekte groenzone en alle sportvoorzieningen van de Groote Wielen. Klooster Baptist is het eerste

Nadere informatie

Linnaeusstraat 170 te Zaandam

Linnaeusstraat 170 te Zaandam Linnaeusstraat 170 te Zaandam Linnaeusstraat 170 te Zaandam Vraagprijs 119.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Te Koop. Schakelplein 35 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k.

Te Koop. Schakelplein 35 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k. Te Koop Schakelplein 35 te Wormerveer Koopsom 150.000,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : 1997 Inhoud woning : Circa 210m³ Woonoppervlakte : Circa 80m² Balkon : Circa 5m² op het Westen Oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Westerdok 658, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Westerdok 658, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Westerdok 658, 1013 BV Vraagprijs 495.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een goed onderhouden 3-kamer appartement op 10 minuten lopen van het Centraal Station en de Jordaan? Met lift, een aparte

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Te Koop. Walnootgaarde JC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Walnootgaarde JC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Walnootgaarde 28 3436 JC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Walnootgaarde 28 te 3436 JB Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Vraagprijs: ,-- k.k.

Vraagprijs: ,-- k.k. HAARLEM DE WITSTRAAT 19 In het centrum, nabij het Spaarne gelegen ruim en licht 3-kamer appartement met zonnig balkon op het oosten. Het appartement is gelegen op de 1e etage van kleinschalig appartementencomplex

Nadere informatie

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel: Groenmarktstraat 16 3521 AV Utrecht Vraagprijs 300.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Groenmarktstraat 16-3521 AV Utrecht Foto

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

HAARLEM LOMMERLUSTLAAN 13. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM LOMMERLUSTLAAN 13. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM LOMMERLUSTLAAN 13 Luxe gestoffeerd 3-kamer appartement (2009) gelegen op het historische terrein van de voormalige Mariastichting. Met unieke ligging tussen de rivier het Spaarne en het park De

Nadere informatie

Zuideinde 59 TE KOOP. Almere. "Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar"

Zuideinde 59 TE KOOP. Almere. Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar TE KOOP Zuideinde 59 Almere "Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar" Over Zuideinde 59 In het winkelcentrum van Almere Buiten treft u op de hoek en bovenste verdieping dit ruime appartement.

Nadere informatie

Te Koop. Pandora HW IJsselstein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Pandora HW IJsselstein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Pandora 34 3402 HW IJsselstein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Pandora 34 te 3402 HW IJsselstein Vraagprijs Kadastrale omschrijving

Nadere informatie

Aanmelding voor biedingsprocedure penthouse A 26

Aanmelding voor biedingsprocedure penthouse A 26 Aanmelding voor biedingsprocedure penthouse A 26 Wegwijzer Dank u voor uw belangstelling voor de woningen in het nieuwbouwproject Wiener & Co. Wiener & Co wordt gebouwd op een unieke plek, omdat u hier

Nadere informatie

Te Koop. Zaanstroom 25 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k.

Te Koop. Zaanstroom 25 te Wormerveer. Koopsom ,- k.k. Te Koop Zaanstroom 25 te Wormerveer Koopsom 219.000,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 1994 Inhoud woning : Circa 240m³ Woonoppervlakte : Circa 92m² Oppervlakte woonkamer/keuken slaapkamer

Nadere informatie

Het Dok 44 te Zaandam

Het Dok 44 te Zaandam Het Dok 44 te Zaandam Het Dok 44 te Zaandam Vraagprijs 199.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt

Nadere informatie

Vleerdamsedijk 11 h - Rockanje Vraagprijs 595.000,= v.o.n. Omschrijving Riant penthouse op de 2e en 3e woonlaag in het prachtige appartementencomplex Residentie Walesteyn. Het appartement dient nog afgewerkt

Nadere informatie

vraagprijs k.k. Nijverstraat AD Tilburg

vraagprijs k.k. Nijverstraat AD Tilburg vraagprijs 225.000 k.k. Nijverstraat 5 5041 AD Tilburg 088 2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl kenmerken soort woning tussenwoning woonoppervlakte 95 m² perceeloppervlakte 0 m² inhoud 295

Nadere informatie

GROENHOVEN LS - AMSTERDAM ZUID-OOST.

GROENHOVEN LS - AMSTERDAM ZUID-OOST. GROENHOVEN 608. 1103 LS - AMSTERDAM ZUID-OOST. Vraagprijs 125.000,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode

Nadere informatie

De Factorij 21 te Zaandam

De Factorij 21 te Zaandam De Factorij 21 te Zaandam De Factorij 21 te Zaandam Bieden vanaf: 225.000-- k.k. (incl. parkeerplaats) Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse.

Nadere informatie

TE KOOP 3573 SV UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. SCHOONEBEKERSTRAAT 3

TE KOOP 3573 SV UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. SCHOONEBEKERSTRAAT 3 TE KOOP SCHOONEBEKERSTRAAT 3 3573 SV UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Oost-Dorsch 144 te Zaandam

Oost-Dorsch 144 te Zaandam Oost-Dorsch 144 te Zaandam Oostdorsch 144 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede Marktstraat 1C, Neede TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MARKTSTRAAT 1C, NEEDE In het

Nadere informatie

HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B Modern 3-kamer appartement met balkon en afzonderlijke berging gelegen in de gezellige Amsterdamstraat met een ruim winkelaanbod zoals supermarkten, goede toko s, een postagentschap,

Nadere informatie

Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k.

Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Intern te

Nadere informatie

GROENHOVEN LC - AMSTERDAM ZUID-OOST.

GROENHOVEN LC - AMSTERDAM ZUID-OOST. GROENHOVEN 152. 1103 LC - AMSTERDAM ZUID-OOST. Vraagprijs 117.500,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode

Nadere informatie

TE KOOP. Schalk Burgerstraat 84, 1091 LM Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Schalk Burgerstraat 84, 1091 LM Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Schalk Burgerstraat 84, 1091 LM Vraagprijs 250.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van zowel het Oosterpark als Park Frankendael bieden wij een licht en ruim 2- kamer appartement van circa 58

Nadere informatie

de Schans 88, 9351 AZ Leek Huurprijs 780,- p.m.

de Schans 88, 9351 AZ Leek Huurprijs 780,- p.m. de Schans 88, 9351 AZ Leek Huurprijs 780,- p.m. Bruining en De Reus Makelaars Omschrijving de Schans 88, 9351 AZ Leek Te huur: ruim 4-kamerappartement in centrum van Leek Ruime woonkamer 3 slaapkamers

Nadere informatie

Slamatstraat 62. 79.900 k.k. 3029 NJ Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl

Slamatstraat 62. 79.900 k.k. 3029 NJ Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Slamatstraat 62 3029 NJ Rotterdam woonoppervlakte 71 m 2 2 slaapkamers te koop 79.900 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie Slamatstraat

Nadere informatie

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Oude Binnenweg 44 B Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Op de tweede etage gelegen drie/vier kamer appartement aan de gezellige winkelstraat,

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-236 70 00 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht Fraai afgewerkt, ruim en licht drie-kamer hoekappartement,

Nadere informatie

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Te Koop KATWIJK, Duinreepstraat 133 Vraagprijs 550.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2019 Woonoppervlakte: 99m² Verwarming:

Nadere informatie

TE KOOP. Jan Evertsenstraat PP, 1061 XZ Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Jan Evertsenstraat PP, 1061 XZ Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Jan Evertsenstraat 693 + PP, 1061 XZ Vraagprijs 350.000,- k.k. Omschrijving 3-kamer appartement op de 18e etage met een WAANZINNIG uitzicht over! Daarbij heeft het een eigen parkeerplaats en een

Nadere informatie

Da Costakade 178 III A te Amsterdam

Da Costakade 178 III A te Amsterdam Da Costakade 178 III A te Amsterdam Da Costakade 178 III A te Amsterdam Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse.

Nadere informatie

TE KOOP Casparushof 4, Weesp

TE KOOP Casparushof 4, Weesp TE KOOP Casparushof 4, Weesp Waar ooit de cacaofabrikant Casparus Van Houten van zijn welverdiende rust hoopte te kunnen genieten, staat nu midden in Weesp- een stijlvol appartementengebouw met de klinkende

Nadere informatie

Grote Hagen 71. 110.500 k.k. 3078 AC Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl

Grote Hagen 71. 110.500 k.k. 3078 AC Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Grote Hagen 71 3078 AC Rotterdam woonoppervlakte 93 m 2 3 slaapkamers te koop 110.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie Grote Hagen

Nadere informatie

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k.

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Hoogstraat 86 C - Rotterdam Ruim en luxe appartement midden in het centrum van Rotterdam Royaal en goed onderhouden

Nadere informatie

Boulevard 22-10 Zeist

Boulevard 22-10 Zeist Boulevard 22-10 Zeist Objectinformatie Boulevard 22-10 te Zeist Uitstekend onderhouden royaal 3-kamer appartement met parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalige appartementencomplex in het

Nadere informatie

Agavedreef 107 UTRECHT

Agavedreef 107 UTRECHT Agavedreef 107 UTRECHT Vraagprijs 109.000 k.k. Agavedreef 107 3563EL UTRECHT WONEN IN EEN VAN DE GROENSTE WIJKEN VAN UTRECHT. DAT WIL JIJ TOCH OOK! Aan de noordkant van Utrecht ligt de prachtige groene

Nadere informatie

Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie

Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Vraagprijs 166.000-- k.k. (incl. parkeerplaats) Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

Weenahof 11, Amsterdam

Weenahof 11, Amsterdam Adres : Weenahof 11, Amsterdam Wijk : Buitenveldert Perceeloppervlakte : 0 M² Woonoppervlakte : ca. 102 M² Kamers : 3 Bouwjaar : Omstreeks 1987 Inhoud van de woning : ca. 299 M³ Vraagprijs 395.000.-- k.k.

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan,  (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Vraagprijs 159.500,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 1967 Inhoud woning : Circa 240m³ Woonoppervlakte : Circa 74m² Grond : Complex staat op eigen grond (geen erfpacht of BKZ!) Oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k.

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k. TE KOOP Westerdok 652, 1013 BV Vraagprijs 345.000,- k.k. Omschrijving 3-kamer appartement op een fijne locatie op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Met lift, een aparte berging en een gemeenschappelijke

Nadere informatie

J.C. van Oostsanenhof 56 te Zaandam Vraagprijs 142.500,-- k.k.

J.C. van Oostsanenhof 56 te Zaandam Vraagprijs 142.500,-- k.k. J.C. van Oostsanenhof 56 te Zaandam Vraagprijs 142.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u nadere

Nadere informatie

Albert Schweitzerplaats 573. 120.000 k.k. 3069 GP Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.

Albert Schweitzerplaats 573. 120.000 k.k. 3069 GP Rotterdam. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars. Albert Schweitzerplaats 573 3069 GP Rotterdam woonoppervlakte 86 m 2 3 slaapkamers te koop 120.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Ruim en licht 4-kamer appartement op een centrale locatie in Amstelveen!

Ruim en licht 4-kamer appartement op een centrale locatie in Amstelveen! Ruim en licht 4-kamer appartement op een centrale locatie in Amstelveen! Amstelveen, William Boothlaan 42 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van

Nadere informatie

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K.

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K. Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs 229.500,-- K.K. Prachtig gelegen 3 kamerappartement gesitueerd in het mooie gebouw Havingaherne gelegen in Camminghaburen. Het appartement is in 2000

Nadere informatie

Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht

Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht Hoogstraat 146 B, 2851 BK, Haastrecht Vraagprijs 369.000,00 Omschrijving Op een unieke locatie en direct aan de Hollandse IJssel gelegen, nieuw/af te bouwen vrijstaande woning op een perceel van 530m².

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan.

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan. Aan de belangstellenden voor een appartement in Heroes Amsterdam Datum Behandeld door 15 december 2016 afdeling Verkoop Onderwerp Project Heroes - Amsterdam Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n.

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Omschrijving Bij deze bieden wij aan: Een super gaaf 3-kamer appartement van 69 m² g.b.o. met ruim balkon op het zonnige zuiden, in de gezellige Dapperbuurt! Het appartement

Nadere informatie

A2 A1 BG De Jonge Frederik A3 A2 BG De Jonge Frederik A4 A1 BG De Liefde

A2 A1 BG De Jonge Frederik A3 A2 BG De Jonge Frederik A4 A1 BG De Liefde A2 A1 BG De Jonge Frederik 84 73.647 260.853 334.500 A3 A2 BG De Jonge Frederik 101 88.551 313.449 402.000 A4 A1 BG De Liefde 84 73.647 260.853 334.500 A5 A2 BG De Liefde 101 88.551 308.449 397.000 A6

Nadere informatie

WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG WONINGBROCHURE Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG Faunalaan 171 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 195.000,-- k.k. Kenmerken: * Licht, compleet geïsoleerd appartement * Fraaie locatie met prachtig uitzicht!

Nadere informatie

Uw huurwoning kopen. Stap voor stap van huur naar koop

Uw huurwoning kopen. Stap voor stap van huur naar koop Uw huurwoning kopen Stap voor stap van huur naar koop 1 Uw huurwoning kopen? U woont in een huurwoning die is aangewezen voor verkoop. Dan kunt u uw huurwoning kopen. In deze brochure informeren wij u

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

Te Koop Aalsmeerweg 129-H

Te Koop Aalsmeerweg 129-H Te Koop Aalsmeerweg 129-H In de geliefde HOOFDDORPPLEIN BUURT gelegen TWEE-KAMER woning van ca. 65 m2 op de begane grond. Het appartement heeft daarom een eigen TUIN van ca. 20 m2 en een eigen opgang!

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Tolstraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Prachtig dubbel bovenhuis (circa 90 m²) op de hoogste verdieping van een luxe appartementencomplex in hartje De Pijp.

Nadere informatie

TE KOOP. Wederikpad 12 Amsterdam. Koopsom 139.000,-- vrij op naam

TE KOOP. Wederikpad 12 Amsterdam. Koopsom 139.000,-- vrij op naam TE KOOP Wederikpad 12 Amsterdam Koopsom 139.000,-- vrij op naam Boorstraat 1 1021 JZ Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123 Makelaar is een handelsnaam van 123 Vastgoed B.V.

Nadere informatie

Henegouwenstraat 8 Amsterdam ,- k.k.

Henegouwenstraat 8 Amsterdam ,- k.k. Henegouwenstraat 8 Amsterdam 375.000,- k.k. Niet handig of geen zin in verbouwen? Dan zal deze maisonnette nabij het Belgiëplein je wel aanspreken. In de woonwijk Nieuw-Sloten, op de tweede en derde verdieping

Nadere informatie

Samen uw eigen appartement bouwen. 2. Collectief particulier opdrachtgeverschap

Samen uw eigen appartement bouwen. 2. Collectief particulier opdrachtgeverschap Samen uw eigen appartement bouwen De gemeente heeft een locatie beschikbaar die u in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) kan ontwikkelen. Samen met andere particulieren kunt u een appartementencomplex

Nadere informatie

Vraagprijs k.k.

Vraagprijs k.k. Vlinthof 20 te BAARN Vraagprijs 229.000 k.k. Bosstraat 11, 3742 CK Baarn Omschrijving: Senioren opgelet! Op loopafstand van het centrum, maar toch rustig gelegen, goed onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT (4

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Wat een unieke woning, dit 4-kamer hoek appartement met twee buitenruimten! Vanuit het grote dakterras én het aparte balkon een fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Westzijde 211 D te Zaandam

Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Vraagprijs 184.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

VAN BOSHUIZENSTRAAT 279 AMSTERDAM 229.000 k.k. www.vanboshuizenstraat279.nl Van Boshuizenstraat 279, Amsterdam Op zoek naar een appartement wat u geheel naar uw eigen smaak kunt verbouwen? Dan is dit,

Nadere informatie

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k.

Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 A te Utrecht 175.000,- k.k. Van Alphenstraat 28 B te Utrecht 185.000,- k.k. Impressies Wilhelminapark Van Alphenstraat 28 A te Utrecht Wij hebben de absolute A1 locatie al gevonden!

Nadere informatie

Looiersgracht 19-C Amsterdam

Looiersgracht 19-C Amsterdam Looiersgracht 19-C Amsterdam Looiersgracht 19-C Zeer fraai volledig gerenoveerd (2010) licht 2-kamer appartement (ca. 70 m2) met LIFT en balkon op het zuiden, gelegen in hartje Jordaan nabij de Westertoren.

Nadere informatie

De Sanderij 10 te Schoorl. Kantoor Schoorl Tel: Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum

De Sanderij 10 te Schoorl. Kantoor Schoorl Tel: Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum De Sanderij 10 te Schoorl Vraagprijs 269.000,- kosten koper. Adres De Sanderij 10 1871 ER Schoorl Omschrijving Wonen in een levensloopbestendig appartement tegenover het fraaie natuurgebied van Schoorl

Nadere informatie

HAARLEM DU PERRONSTRAAT 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM DU PERRONSTRAAT 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM DU PERRONSTRAAT 8 Modern en licht 3-kamer appartement met een ruim balkon op het westen uitkijkend over een groene binnentuin. In de halfverzonken afgesloten parkeergarage onder het complex, heeft

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

TE KOOP. Laveibos RE Zoetermeer Galerijflat, 4 kamers, 90m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Laveibos RE Zoetermeer Galerijflat, 4 kamers, 90m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Laveibos 91 2715 RE Zoetermeer Galerijflat, 4 kamers, 90m² Vraagprijs 167.500 k.k. KENMERKEN Prijs 167.500 k.k. Postcode 2715 RE Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving Woningtype

Nadere informatie

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Vraagprijs 169.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Opzoek naar een 2-kamer appartement die jou de mogelijkheid biedt om er jouw droomhuis van te maken?

Opzoek naar een 2-kamer appartement die jou de mogelijkheid biedt om er jouw droomhuis van te maken? Opzoek naar een 2-kamer appartement die jou de mogelijkheid biedt om er jouw droomhuis van te maken? Amstelveen, Ds. O.G. Heldringstraat 53 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken

Nadere informatie

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1976 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 180 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam

Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam www.arthurdebock.nl Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Kijk, dit is leuk wonen! Lekker ruim 3 kamer appartement met 101m2 woonoppervlak. Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos

Nadere informatie

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k.

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. In het centrum van Aalsmeer bieden wij u aan op de 1e verdieping een mooi starters appartement. Het 2 kamerappartement is netjes afgewerkt en bijgehouden.

Nadere informatie

Herderstraat 2 te Jisp

Herderstraat 2 te Jisp Herderstraat 2 te Jisp Herderstraat 2 te Jisp Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt

Nadere informatie

Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht

Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht Te Koop Battutalaan 665 te Utrecht Battutalaan 665, 3526 VT Utrecht Vraagprijs Kadastrale gegevens : 175.000,-- k.k. : Gemeente Utrecht, sectie S, nummer 2170 A64 en A128 Inhoud : 160 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Geleen 53 - Zwolle. Vraagprijs ,= k.k.

Geleen 53 - Zwolle. Vraagprijs ,= k.k. Geleen 53 - Zwolle Vraagprijs 239.500,= k.k. Omschrijving Geleen 53 - Zwolle In de Aa-landen, op loopafstand van het winkelcentrum AA-landen, in het fraai ontworpen appartementencomplex de Dommel, ruim

Nadere informatie

De Glazenmakerstr. 44 te Oostzaan

De Glazenmakerstr. 44 te Oostzaan De Glazenmakerstr. 44 te Oostzaan De Glazenmakerstraat 44 te Oostzaan Vraagprijs 275.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse.

Nadere informatie

Ruimzicht 307 Amsterdam ,- k.k.

Ruimzicht 307 Amsterdam ,- k.k. Ruimzicht 307 Amsterdam 299.500,- k.k. Schitterend gelegen appartement van 88 m2 met een panoramisch uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark! Dit prachtige appartement is gelegen op de negende verdieping

Nadere informatie

Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda

Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda Vraagprijs 125.000,00 kosten koper Mooie HOEKmaisonnette appartement met achter uitzicht op de tennisbaan en de zijkant weids uitzicht, gelegen op de 1e en 2e

Nadere informatie