WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG"

Transcriptie

1 WONINGBROCHURE Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

2 Faunalaan 171 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Kenmerken: * Licht, compleet geïsoleerd appartement * Fraaie locatie met prachtig uitzicht! * Servicekosten 145,- p/mnd. * Afgesloten parkeergarage met privé parkeerplaats en berging aanwezig. * Meetrapport (NEN2580) aanwezig. * Gebruikersoppervlak wonen 79 m². * Actieve, goed functionerende Vereniging van Eigenaren. * Het complex beschikt over een lift. In een kleinschalig appartementencomplex Otra Banda ligt op de begane grond dit keurig onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT met privé parkeerplaats in de parkeergarage en een zonnig terras met prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving. Het appartementengebouw is voorzien van een lift, een videointercominstallatie en een onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke tuin.

3 Globale indeling appartement: Entree, ruime hal met garderobe nis en meterkast. Gezellige woonkamer voorzien van schuifpui naar het ruime zonnige balkon en toegang tot een slaapkamer. Half open keuken voorzien van een keukenblok in L-opstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een elektrische oven, magnetron, keramische kookplaat, koel/vriescombinatie en 1½ spoelbak. Tussenhal met toegang tot een separaat toilet, badkamer voorzien van douchehoek, meubel met dubbele wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger, inbouwkast met de c.v.-opstelplaats en toegang tot een tweede slaapkamer. Het gehele appartement (m.u.v. badkamer en toilet) is voorzien van een mooie kurkvloer.

4 Balkon: Het appartement beschikt over een ruime en zonnig balkon met prachtig uitzicht over de vijverpartij en omgeving. Berging: Privé berging direct gelegen naast de parkeerplaats. Parkeren: Privé parkeerplaats aanwezig in de onderliggende afgesloten parkeergarage.

5 Plattegrond

6 Plattegrond 3D

7 Algemene informatie Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opnamen valt nadrukkelijk buiten het kader van deze objectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat kopers. Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens het model NVM. Na overeenstemming dient de koopakte binnen 3 werkdagen door koper te zijn ondertekend. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het tot stand komen van de wilsovereenstemming. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen vijf weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - 10,00 per telefonische overboeking; - 45,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota( s) bij de hypotheek/krediet-verstrekkende instantie(s) per aflossing; - 85,00* per akte van gehele doorhaling; - 110,00* per akte van gedeeltelijke doorhaling. (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerskosten in rekening Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde bedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper (kosten van inschrijving ad 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen). Roerende zaken Een roerende zaken lijst met verkoopinformatie is als bijlage bij deze objectinformatie toegevoegd.

8 DRIEBERGEN ZEIST Traaij 1B 3971 GB Driebergen e Hogeweg HG Zeist w w w. g i e s b e r t s. n l