1. De groep Malysse-Sterima p Een job bij Vlietra NV p Ons wagenpark p Kledij van onze chauffeurs p Loonsysteem p.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. De groep Malysse-Sterima p. 1. 2. Een job bij Vlietra NV p. 8. 3. Ons wagenpark p. 12. 4. Kledij van onze chauffeurs p. 14. 5. Loonsysteem p."

Transcriptie

1

2 1. De groep Malysse-Sterima p Een job bij Vlietra NV p Ons wagenpark p Kledij van onze chauffeurs p Loonsysteem p Interesse in een job bij Vlietra NV? p. 18

3 1. De groep Malysse-Sterima Vanuit onze verankering in de sector van de gezondheidszorg willen wij kostenefficiënte en toekomstgerichte totaaloplossingen leveren onder de vorm van producten, diensten en concepten. Wij doen dit vanuit volgende waarden: - Klantgericht: Vertrekkend vanuit de behoeften van de klant staan we garant voor een kwalitatieve en kostenbewuste dienstverlening; - Vooruitblikken: Met een realistische kijk op de markt zijn we gericht op innovatie, creativiteit en continue verbetering; - Eén grote familie: Met een team van gespecialiseerde en gedreven mensen geloven wij in de kracht van samen-sterk. De groep Malysse-Sterima omvat negen performante bedrijven in België en Frankrijk en biedt plaats aan 785 medewerkers. Malysse-Sterima bestaat uit de wasserij divisie Malysse, de medische divisie Sterima en de logistieke divisie Vlietra. 1.

4

5 De wasserijdivisie Malysse De wasserijdivisie is gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van een compleet linnenpakket en beroepskledij voor de gezondheidszorg, met name voor de ziekenhuizen en de woon- en zorgcentra. Groep Malysse-Sterima De 5 moderne entiteiten zijn verspreid over gans België, nl. Centrawas (Gullegem), Malysse NV (Geraardsbergen en Heule), Linnenservice Leuven (Aarschot) en Malysse SA (Villers-le-Bouillet). Malysse-Sterima De medische divisie Sterima Sterima vormt de centrale sterilisatie eenheid van de groep. Sterima ontwikkelt, verpakt en produceert steriele verzorgingssets en pakketten voor het operatiekwartier. Ook de productie van dialyseconcentraat en de verdeling van andere medische verbruiksgoederen neemt Sterima voor zijn rekening. De entiteiten van de medische divisie zijn Sterima (Bissegem) en Stérilisation Malysse (Douvrin). De logistieke divisie Vlietra Sterima Vlietra is het logistiek bedrijf binnen de groep Malysse-Sterima en staat sinds 1980 in voor het transport en de logistieke dienstverlening binnen de diverse ondernemingen van de groep. 3.

6

7 Deze diensten worden ook aangeboden aan derden, hoofdzakelijk binnen de gezondheidssector. Vlietra NV bezit de kennis van het beheer van de goederenstroom zowel binnen de groep als specifiek gericht op de ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Deze benadering van de goederenflow zorgt voor een efficiënte organisatie en de daarmee gepaard gaande beperking van de voorraden. De logistieke divisie vormt met zo n 45 vrachtwagens het scharnierpunt binnen de groep. De implementatie van de ISO-9002 norm biedt het beste bewijs van ons voortdurend streven naar kwaliteit. In februari 07 won Malysse-Sterima de prestigieuze prijs Truck fleet owner of the year Dit verscheen in 2007 in het tijdschrift Truck & Business over onze firma: De Truck Fleet Owner of the Year, de groep Malysse-Sterima, kan door het optimaal inzetten van haar wagenpark een ver doorgedreven vorm van logistieke prestaties aanbieden. Uitleveren van goederen die van levensbelang zijn tot op het hoogste niveau en dit vol continu en met succes, geven de onderneming een bijzondere positie op de Belgische markt. De terechte winnaar dus! De logistieke divisie van de groep Malysse-Sterima, Vlietra, vormt een belangrijke schakel in de goederenstroom tussen de eigen afdelingen onderling,maar ook in relatie tot de klanten: de ziekenhuizen en de woon- en zorgcentra. De taak van de chauffeurs bij Vlietra gaat veel verder dan het verzorgen van een distributierit. Wanneer een nieuwe chauffeur in dienst treedt, wordt hij gedurende 1 maand opgeleid voor het leren van één vaste rit of gedurende 6 maanden voor het aanleren van minimum 6 ritten. Productkennis en de te volgen procedures bij de diverse klanten zijn de belangrijkste topics in de opleiding, naast natuurlijk het veiligheidsaspect. 5.

8

9 Bij veel van onze klanten beperkt de job zich niet enkel en alleen tot het afleveren van de goederen aan de deur, maar moeten de goederen vaak rechtstreeks gebracht worden naar de verschillende afdelingen of zelfs tot in de voorraadkast van een operatiekwartier. Het is dan ook duidelijk dat wij ons geen fouten kunnen permitteren. Wekelijks verzorgt Vlietra een kleine 300 ritten wat neerkomt op ongeveer 9000 rolcontainers per week. Het wagenpark wordt vrij intensief ingezet: omdat de volledige medische en verzorgingssector nu eenmaal dag en nacht werkt, gaat Vlietra hierin mee. Dit vergt natuurlijk de nodige flexibiliteit van ons personeel. Voor één van onze klanten gaan we zelfs zo ver dat er twee voertuigen volcontinu rijden, bemand door drie chauffeurs. De chauffeur werkt in dit systeem twee weken van zes werkdagen, om dan vervolgens één week thuis te zijn. Gezien de grote tijdsdruk en eisen die het bedrijf zichzelf oplegt, heeft Vlietra per drie voertuigen één vervangingschauffeur die verlofperiodes, ziektes of andere gebeurtenissen moet kunnen opvangen. Deze groep van mensen, een twaalftal, kennen minimum 6 distributieritten en de bijzondere kenmerken ervan Uniek bij Vlietra is dat haar logistieke specialiteit niet gericht blijft op één enkel product, maar dat in principe alle medische of verpleegkundige artikelen binnen haar activiteiten vallen. Zo verzorgt Vlietra, naast de logistieke dienstverlening aan de instellingen, de distributie voor tal van medische bedrijven, die hun specifieke opdrachten van warehousing en transport aan hen toevertrouwen. Belangrijke bedrijven onder dit klantenbestand zijn Tyco Healthcare, Fresenius Medical Care, SCA Hygiene products en Baxter. 7.

10 2. Een job bij Vlietra NV Wat doet Vlietra NV juist? Opslag van medische hulpmiddelen Deze goederen worden gestockeerd in een aangepaste infrastructuur met beheersing van de opslagmodaliteiten, gekoppeld aan stockbeheer, orderpicking en registratie. De picking van medische hulpmiddelen voor de gezondheidssector wordt georganiseerd tot op het afdelingsniveau en dit volgens de vastgelegde klantenmodaliteiten. De nadruk ligt hierbij op de distributie van producten en dit met een hoge servicegraad. Dit houdt in: waarborgen van de continuïteit waarborgen van de afgesproken kwaliteit waarborgen van een hoge flexibiliteit. Transport Vlietra beschikt over een vloot van 45 voertuigen die toelaat een distributienetwerk op te zetten in België en G.H. Luxemburg. Vanuit 4 locaties (Heule, Geraardsbergen, Aarschot en Villers-le-Bouillet) worden er dagelijks meer dan 250 klanten beleverd en worden per jaar zo n palletten vervoerd. 8.

11

12 De aandachtspunten binnen het transport liggen hoofdzakelijk op: aanleveren binnen de opgegeven tijdvensters beschikken over aangepast rollend materieel voor de aflevering van producten voor de gezondheidssector beschikken over de juiste klantenmodaliteiten om een correcte uitvoering van de aflevering door de chauffeur te verzekeren. Bij Vlietra werken er ongeveer zo n 60 werknemers waaronder bedienden, chauffeurs, magazijniers en kaaipersoneel. In 2006 haalde Vlietra een omzet van 5.3 miljoen. Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Wij bieden jou een afwisselende job in een dynamisch familiebedrijf. De taak van onze chauffeurs bestaat uit het afhalen en leveren van ziekenhuislinnen en medische goederen. Chauffeurs binnen de groep Malysse-Sterima vormen de draaischijf van de firma en krijgen een grote verantwoordelijkheid. Als chauffeur staat u in voor: - tijdige en correcte leveringen - het professioneel laden en lossen op de juiste plaatsen - het oordeelkundig organiseren van elke terugvracht 10.

13

14 Voor deze boeiende job zoeken wij een betrouwbare chauffeur die bij voorkeur in het bezit is van een C of CE rijbewijs. Gaat u zelfstandig en klantvriendelijk te werk en beschikt u bovendien over een gezonde dosis praktische ingesteldheid? Dan is deze job u op het lijf geschreven! Naast het bieden van tewerkstelling vinden we de verdere ontwikkeling van onze medewerkers een belangrijke uitdaging. Indien men niet beschikt over een C/CE rijbewijs dan kan dit rijbewijs ook via de firma behaald worden, wij geloven in uw talent! Wat wij onze chauffeurs bieden: - Een voltijdse betrekking in een dynamisch familiebedrijf binnen de medische sector - Competitief salaris - Een boeiende job in een toffe sfeer 3. Ons wagenpark Het wagenpark telt op vandaag 45 voertuigen met een isothermische kastopbouw, die een perfect onderhoud en het desinfecteren ervan toelaat, een must binnen de sector. Gezien de vestiging van vele zieken- en rusthuizen in de stadskern, is de manoeuvreerruimte vaak heel beperkt. Vandaar ook dat het overgrote deel van de vloot bestaat uit vaste wagens. Twee trekkers kunnen bijna enkel gebruikt worden voor transporten tussen de eigen vestigingen onderling of voor nachtritten. 12.

15

16 de slijtage van het vele schakelen te beperken. De meeste voertuigen hebben een motorvermogen tussen de 250 en 350 pk. Een groot deel van het wagenpark heeft een onderhouds- en bandencontract waardoor we perfect de kostprijs kunnen bepalen per voertuig en zo een beter inzicht krijgen in onze kostenstructuur. De gebruiksduur van het wagenpark ligt rond de zeven jaar waardoor er jaarlijks een zevental voertuigen aan vervanging toe zijn. 4. Kledij van onze chauffeurs Iedere werknemer beschikt over persoonlijke werkkledij en is verplicht deze te dragen. Iedereen zorgt ervoor dat hij/zij een verzorgd voorkomen heeft. Het wassen van de werkkledij wordt door ons verzorgd. 5. Loonsysteem Dienstjarenverlof Onze chauffeurs die reeds meerdere jaren bij de groep Malysse-Sterima werken, hebben als blijk van waardering voor hun trouw aan Malysse- Sterima recht op Malyssedagen volgens onderstaande regeling. Deze Malyssedagen komen bovenop de waardering in de sector. Dagen dienstjarenverlof zijn niet deelbaar en dus op te nemen in kalenderdagen. 14.

17

18 Schematisch betekent dit: Aantal jaren dienst Aantal Malyssedagen 10 jaar > 1 dag 15 jaar > 2 dagen 20 jaar > 3 dagen 25 jaar > 4 dagen Voor paritair comité 140 (goederenvervoer) geldt daarnaast een regeling van anciënniteitsloon. Uitbetaling van de lonen De volgende sociale documenten worden opgestuurd naar het huisadres van elke werknemer: de loonbrief: maandelijks de loonbrief voor de eindejaarspremie: in december de documenten en de individuele rekening: jaarlijks in het voorjaar Het loon wordt op de rekening van de werknemer overgeschreven. De arbeiders ontvangen een voorschotdat wordt overgeschreven de derde bankwerkdag na de 15e van elke maand. Het bedrag van het voorschot wordt berekend per betaalde dag (dus ook voor feestdagen,ziekte 1e en 2e week, klein verlet,...) vanaf de 1e tot en met de 15e kalenderdag van de desbetreffende maand. Het voorschot per betaalde dag komt voor onze chauffeurs op 50. De afrekening wordt overgeschreven uiterlijk de vierde bankwerkdag van de volgende maand. 16.

19

20 Eindejaarspremie In de sector van het goederenvervoer wordt de einde-jaarspremie als volgt berekend: 5% van het brutoloon aan 100% aangegeven aan de RSZ tussen de 1e juli van het vorige jaar en de 30e juni van het huidige jaar. Om recht te hebben op deze eindejaarspremie moet voor de arbeider in deze referteperiode een bepaald brutoloon zijn aangegeven. Het bedrag van dit brutoloon kan opgevraagd worden bij de personeelsdienst. De betaling gebeurt door het sociaal fonds voor het goederenvervoer eind december van het lopende jaar of begin januari van het volgende jaar. 6. Interesse in een job bij Vlietra NV? Stuur dan je CV met begeleidende brief naar of naar onze personeelsdienst-bissegemstraat Heule. U kan ook steeds een afspraak maken met dhr. Marc De Meulemeester op nummer 056/ U zal dan gevraagd worden een werkaanvraagformulier in te vullen. Op basis van dit formulier kunnen we een eerste inschatting maken van de capaciteiten en de wensen van een kandidaat. Tijdens deze eerste ontmoeting wordt ook nader uitgelegd wat het specifiek takenpakket omvat van een chauffeur bij Vlietra NV. Daar wij alle sollicitanten op een professionele wijze willen behandelen, streven wij ernaar om iedereen snel een correcte reactie te geven. Dit kan mondeling, telefonisch, per brief of zijn. 18.

21

22 Vlietra nv Bissegemsestraat 85 B-8501 Heule-Kortrijk Belgium Tel: Fax:

23

24

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Medical Services Textile Services Logistic Services Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Maatwerk met modulaire samenwerkingsvormen Kwaliteit volgens EN ISO 13485 ALLROUND PARTNER

Nadere informatie

GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN...

GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN... GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN... WOORD VAN DE DIRECTIE Bij Breewel zetten we ons elke dag in om de sierteelt van onze klanten in topconditie en zo snel mogelijk in Frankrijk af te leveren. We onderscheiden

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

André Celis al 60 jaar een familiebedrijf

André Celis al 60 jaar een familiebedrijf Welkom André Celis groep André Celis al 60 jaar een familiebedrijf Doelstelling Wat doet André Celis? Aanbieden van een zo een groot mogelijk gamma van bouwmaterialen Aan wie verkopen wij? Bouwmaterialen

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

I N F O November 2015

I N F O November 2015 I N F O November 2015 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 november 2015... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders

Nadere informatie

I N F O November 2016

I N F O November 2016 I N F O November 2016 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 november 2016... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Arbeiders en bedienden... 2

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

I N F O November 2014

I N F O November 2014 I N F O November 2014 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Indexaties en conventionele verhogingen vanaf 1 november 2014... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Arbeiders en bedienden...

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

EEN LOGISTIEKE OPLOSSING

EEN LOGISTIEKE OPLOSSING HOSPITAL CARE EEN LOGISTIEKE OPLOSSING van Hospital Logistics Via een getalenteerd team willen wij onze klanten in de ziekenhuis- en zorgsector helpen om hun logistieke stromen zo efficiënt en effectief

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1 Vrachtbon uitleg Tijdens het uitvoeren van de ritopdracht maakt u gebruik van een zogenaamde Easy2send vrachtbon, hieronder vindt u een voorbeeld. Veel van onze klanten hebben al voorgedrukte exemplaren

Nadere informatie

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal.

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal. Vakopleidingen MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer CCV Gecertificeerde opleidingen Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek MBO erkend opleider Ministerie van OC&W Brinnr. 30NY Vakopleidingen

Nadere informatie

International trade needs international. Brussels Paris Moscow St-Petersburg Boedapest Sofia Prague

International trade needs international. Brussels Paris Moscow St-Petersburg Boedapest Sofia Prague International trade needs international transport ISO 9001 QUALITY 2 0 0 0 Brussels Paris Moscow St-Petersburg Boedapest Sofia Prague Transport naar Oost - Europa, het GOS en de Balkan Wegtransport, Zeetransport

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden We stellen voor: algemene verkoopsvoorwaarden. De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij NOOZ plaatsen betekent

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

samen brengen we het verder

samen brengen we het verder samen brengen we het verder MISSION STATEMENT UW BUSINESS OP DE GOEDE WEG 3 Transeurope en Transportbedrijf Verhelst engageren zich om u een veelzijdig gamma hoogstaande transportservices aan te bieden.

Nadere informatie

September 2015 Definitieve versie

September 2015 Definitieve versie I N F O September 2015 Definitieve versie 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 september 2015... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden...

Nadere informatie

1 e. n '- '- Snel en zeker vervoer. VDH Koeriers. Specialiteiten. Onze geschiedenis

1 e. n '- '- Snel en zeker vervoer. VDH Koeriers. Specialiteiten. Onze geschiedenis Specialiteiten VDH Koeriers Snel en zeker vervoer Soms is morgen niet snel genoeg, simpelweg omdat uw zending er voor een bepaalde tijd moet zijn. Geen probleem. VDH Koeriers bewrgt uw internationale e:xpre557.ending

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2. 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 juni 2015... 2

1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2. 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 juni 2015... 2 I N F O Juni 2015 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 juni 2015... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 3 2.1.3. Arbeiders en bedienden...

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

I N F O Augustus 2016

I N F O Augustus 2016 I N F O Augustus 2016 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 augustus 2016... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders

Nadere informatie

Cijfers. Evolutie leden-verzekerden (sociëtarissen) 2009 30.754 2007 21.486 2002 11.873 2011 36.949 2003 13.309 2004 14.030 2008 24.407 2005 15.

Cijfers. Evolutie leden-verzekerden (sociëtarissen) 2009 30.754 2007 21.486 2002 11.873 2011 36.949 2003 13.309 2004 14.030 2008 24.407 2005 15. Cijfers Evolutie leden-verzekerden (sociëtarissen) 4 35 3 25 2 15 1 5 22 11.873 23 13.39 24 14.3 25 15.712 19.727 27 21.486 28 24.47 29 3.754 21 34.726 211 36.949 38.763 Evolutie verzekeringscontracten

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

I N F O November 2013

I N F O November 2013 I N F O November 2013 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Indexaties en conventionele verhogingen vanaf 1 november 2013... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Arbeiders en bedienden...

Nadere informatie

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal)

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Door heel Nederland, de klok rond Vacature Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) 1 Vacature - Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Doelstelling Het laden, stuwen, vervoeren en lossen van stukgoederen

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

onderbroken dienst (d.i. vanaf 4 uur tussen 2 diensten): + 30%

onderbroken dienst (d.i. vanaf 4 uur tussen 2 diensten): + 30% Verloning en bijkomende voordelen Als medewerker bij het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen kun je rekenen op een competitief loon. Bovendien bieden we je een indrukwekkend voordelenpakket dat niet in het

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Altijd verder. Logistics & Warehousing

Altijd verder. Logistics & Warehousing Altijd verder Logistics & Warehousing Beekman Transport gaat verder. Al meer dan 75 jaar. Begonnen als transporteur van hout, groeide het Apeldoornse familiebedrijf uit tot een veelzijdig logistiek dienstverlener,

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER CHAUFFEUR (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER CHAUFFEUR (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER CHAUFFEUR (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de

Nadere informatie

Kwaliteit. Met zijn jarenlange ervaring is Arcor VZW te Ronse een dynamisch en veelzijdig maatwerkbedrijf.

Kwaliteit. Met zijn jarenlange ervaring is Arcor VZW te Ronse een dynamisch en veelzijdig maatwerkbedrijf. Maatwerkbedrijf Kwaliteit Met zijn jarenlange ervaring is Arcor VZW te Ronse een dynamisch en veelzijdig maatwerkbedrijf. Maatwerkbedrijven verschaffen werk op maat aan personen die een grote afstand hebben

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS PROFICIAT! U HEBT ZOPAS EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA DE GESPECIALISEERDE DIENSTEN VAN HAYS! hays.be Meteen willen wij u graag wat wegwijs maken in de wereld van de

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

De meest gestelde sollicitatievragen

De meest gestelde sollicitatievragen De meest gestelde sollicitatievragen Vertel eens iets meer over jezelf? Wat kan je vermelden: Naam Woonplaats Studies Werkervaring Motivatie Positieve eigenschappen Gebruik eventueel je cv als leidraad

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Bedrijfsnaam: Katholiek Onderwijs Vlaanderen SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Vacature stafmedewerker

Nadere informatie

Terugbetaling van kosten - RSZ

Terugbetaling van kosten - RSZ Terugbetaling van kosten - RSZ Uit het loonbegrip zijn uitgesloten de bedragen die een terugbetaling zijn van kosten die ten laste van de werkgever vallen. Het gaat hier uitsluitend om kosten die ten laste

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Praktijkinstructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196)

Praktijkinstructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196) instructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196) pi.clo12.3.v2 ECABO, 1 september 2003 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd, overgenomen, opgeslagen

Nadere informatie

Sector van de vlasbereiding

Sector van de vlasbereiding Sector van de vlasbereiding 2014 Dit document is gebaseerd op de reglementering en de bedragen die op 15 oktober 2013 van toepassing waren. 1 De meeste zaken die in de textielagenda staan, zijn ook voor

Nadere informatie

ANTWERP-TAX 03 238 38 38

ANTWERP-TAX 03 238 38 38 ANTWERP-TAX 03 238 38 38 Wij staan graag ter beschikking voor al uw vragen en bieden een pasklare oplossing voor al uw vervoersproblemen. Koen Van Oorschot Gedelegeerd bestuurder U op een snelle en veilige

Nadere informatie

HTI Sint-Antonius uit Gent is gestart met de opleiding VRACHTWAGENMECANICIEN.

HTI Sint-Antonius uit Gent is gestart met de opleiding VRACHTWAGENMECANICIEN. PROJECT HET NIEUWSBLAD Vrachtwagen Volvo FE. De vrachtwagensector is een zeer vernieuwende industrie. De vrachtwagen van vandaag heeft veel nieuwigheden om tegemoet te komen aan de vraag van de klanten.

Nadere informatie

Duaal leren, dat is vaardigheden ontwikkelen op school én op de werkvloer. Dat biedt heel wat voordelen voor alle partijen. Als jongere vind je na je

Duaal leren, dat is vaardigheden ontwikkelen op school én op de werkvloer. Dat biedt heel wat voordelen voor alle partijen. Als jongere vind je na je Duaal leren Duaal leren, dat is vaardigheden ontwikkelen op school én op de werkvloer. Dat biedt heel wat voordelen voor alle partijen. Als jongere vind je na je studies sneller een job én ben je helemaal

Nadere informatie

I N F O Augustus 2018

I N F O Augustus 2018 I N F O Augustus 2018 Inhoudsopgave 1. Loonaanpassingen... 2 1.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 augustus 2018... 2 1.1.1. Arbeiders... 2 1.1.2. Bedienden... 2 1.1.3. Arbeiders en bedienden... 3 1.2.

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

I N F O Augustus 2015

I N F O Augustus 2015 I N F O Augustus 2015 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 augustus 2015... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders

Nadere informatie

Samenvatting M&O Marketing & logistiek hoofdstuk 3

Samenvatting M&O Marketing & logistiek hoofdstuk 3 Samenvatting M&O Marketing & logistiek hoofdstuk 3 Samenvatting door Joelle 1347 woorden 24 juni 2018 6,3 3 keer beoordeeld Vak M&O M&O Samenvatting hoofdstuk 3 Logistiek = integrale goederenstroombeheersing

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

intralogistiek intelligent

intralogistiek intelligent intralogistiek intelligent Hans Still startte in 1920 met het herstellen van elektromotoren, maar verlegde al snel zijn activiteit naar het ontwerp en de ontwikkeling van toestellen voor intern transport.

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave Loonaanpassingen Conventionele verhogingen vanaf 1 mei

1. Inhoudsopgave Loonaanpassingen Conventionele verhogingen vanaf 1 mei I N F O Mei 2018 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 mei 2018... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders en bedienden...

Nadere informatie

Examenprogramma planner wegtransport

Examenprogramma planner wegtransport Examenprogramma planner wegtransport Inleiding Het LEC organiseert logistieke examens voor het opleidingsprogramma planner wegtransport. Deze opleiding wordt door verschillende opleidingsinstituten aangeboden.

Nadere informatie

I N F O Februari 2018

I N F O Februari 2018 I N F O Februari 2018 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 februari 2018... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 3 2.1.3. Arbeiders

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie 2.

Nadere informatie

Sara Geris Communication Manager

Sara Geris Communication Manager Sara Geris Communication Manager 1 2 100% familiebedrijf 3 Sites 11 Landen 32 Locaties 16 sites in België Bedienden Arbeiders Chauffeurs +3.700 collega s 4 Social Media bij H.Essers? SEO/ SEA Social Media

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

Nummer Naam. 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer. 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer

Nummer Naam. 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer. 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer Nummer Naam 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer 07.03 Systeem koerier, nationaal geregeld vervoer 07.04 Direct koerier, internationaal ongeregeld

Nadere informatie

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst 1 UITDAGINGEN Van papieren naar elektronische dossiers Zorgverleners centraal toegang geven tot patiëntgegevens Efficiëntie optimaliseren

Nadere informatie

Transport en logistiek

Transport en logistiek School voor Logistiek en Mobiliteit Transport en logistiek Manager Transport en Logistiek Luchtvrachtspecialist Logistiek Teamleider Logistiek Supervisor Planner Wegtransport Logistiek Medewerker Chauffeur

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

Inleiding Logistiek, Hoofdstuk 7 13 april 2007

Inleiding Logistiek, Hoofdstuk 7 13 april 2007 Competenties Inleiding Logistiek Hoofdstuk 7 Interne logistieke planning II Na het bestuderen van dit hoofdstuk kun je vertellen: over voorraden: het ontstaan, gebruik, soorten, analyse en beheersing ervan;

Nadere informatie

LOGISTIEKE XXS SERVICE

LOGISTIEKE XXS SERVICE NIEUW LOGISTIEKE XXS SERVICE Extra logistieke service en dienstverlening op en rondom uw bouwproject www.verdouw.nu LOGISTIEKE XXS SERVICE Wij besparen u kosten en tijd, zodat u kunt doen waar u goed in

Nadere informatie

Eindejaarspremie. Verplichting tot betalen van een eindejaarspremie

Eindejaarspremie. Verplichting tot betalen van een eindejaarspremie Definitie Eindejaarspremie Een eindejaarspremie of dertiende maand is een vergoeding voor een jaar prestaties, die meestal rond de jaarwisseling uitbetaald wordt. De eindejaarspremie wordt niet bij het

Nadere informatie

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be Welkom bij Autolux Autolux Autolux is een taxibedrijf dat in 1934 werd opgericht en dat vandaag marktleider is in België. Het richt zich vooral tot bedrijven en particulieren die een transfer willen tussen

Nadere informatie

Wij stellen u voor...

Wij stellen u voor... Wij stellen u voor... Missie en visie Missie Het leveren van een full service logistieke dienstverlening, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd door ontzorging en procesverbetering. Hierbij staat een sterke

Nadere informatie

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen) LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het expeditiegebeuren binnen de poederafdeling zodat de goederen efficiënt en conform de specifieke

Nadere informatie

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst 1. Functieomschrijving Vacature Ben jij de nieuwe Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst Als administratief bediende zal u het lokale personeelsbureau van de tractiewerkplaats

Nadere informatie

I N F O Februari 2017

I N F O Februari 2017 I N F O Februari 2017 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 februari 2017... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Commerciële distributiebeslissingen

Commerciële distributiebeslissingen Comptenties Inleiding Logistiek Hoofdstuk 4 Transport en distributie Na het bestuderen van dit hoofdstuk kun je vertellen: wat de elementen van distributie zijn; welke aspecten van zijn bij opzet distributieorganisatie;

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Waarom werft Veronove volop aan? Gina & Andy Verhoonhove nemen het roer definitief over van Paul en Claire Verhoonhove. Zoals hun ouders destijds, hebben zij op heden tal van concrete

Nadere informatie

Werken bij Havenbedrijf Amsterdam

Werken bij Havenbedrijf Amsterdam Werken bij Havenbedrijf Amsterdam De Amsterdamse haven Als vierde haven van West-Europa speelt de Amsterdamse haven een belangrijke rol in de regionale en nationale economie. Door de strategische ligging

Nadere informatie

MEDEWERKER LOGISTIEK - MAGAZIJN/WASSERIJ LOGISTIEKE DIENST

MEDEWERKER LOGISTIEK - MAGAZIJN/WASSERIJ LOGISTIEKE DIENST INFORMATIEPAKKET MEDEWERKER LOGISTIEK - MAGAZIJN/WASSERIJ LOGISTIEKE DIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats

Nadere informatie

KHZ Movers. Een korte introductie

KHZ Movers. Een korte introductie KHZ Movers Een korte introductie Feiten Opgericht in 1977 Vestigingsplaats Alphen aan den Rijn Aantal medewerkers 90 Opslagcapaciteit >15.000 m 3 Transport o.a 30 meubelwagens Lid van OMNI, FIDI, NEVIM

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier VOLGUMMER: Sollicitatieformulier Datum: Persoonlijke gegevens Familienaam Voornaam Geboortedatum M V Geboorteplaats Straat + r Postcode Telefoon Woonplaats GSM E mail Burgerlijke staat Getrouwd Ongehuwd

Nadere informatie

In de levensmiddelenbranche is een goed

In de levensmiddelenbranche is een goed Deze casusopdracht gaat over de VersFustPool, dit is een logistiek samenwerkingsverband in de bedrijfskolom van versproducten. In informatiebron 1 staan gegevens over fusten, zoals afmetingen, gewicht

Nadere informatie

Minimumloon in Europa Duitsland - Mindestlohngesetz Noorwegen

Minimumloon in Europa Duitsland - Mindestlohngesetz Noorwegen Minimumloon in Europa Op 13 mei 2014 heeft de Europe Commissie de Handhavingsrichtlijn aangenomen. Deze nieuwe richtlijn moet de praktische uitvoering, toepassing en handhaving van de detacheringrichtlijn

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

De perfecte mix voor uw logistieke wensen

De perfecte mix voor uw logistieke wensen De perfecte mix voor uw logistieke wensen Toonaangevend, duurzaam en sociaal Directie De eerste Post was onze oprichter Hendrik Nicolaas Post in 1964. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: De,

Nadere informatie

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week)

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) Allers Bedrijfswagens BV is op zoek naar: Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) stand nummer 12 op het terrein van ITC. Hartog & Bikker Transport en Logistiek is op naar: Chauffeurs (inter)nationaal (

Nadere informatie

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie!

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie! De perfecte combinatie op één locatie! Fleetpoint, de perfecte combinatie op één locatie! Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave Loonaanpassingen Conventionele verhogingen vanaf 1 mei

1. Inhoudsopgave Loonaanpassingen Conventionele verhogingen vanaf 1 mei I N F O Mei 2017 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Loonaanpassingen... 2 2.1. Conventionele verhogingen vanaf 1 mei 2017... 2 2.1.1. Arbeiders... 2 2.1.2. Bedienden... 2 2.1.3. Arbeiders en bedienden...

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

Gehlen Schols Logistics

Gehlen Schols Logistics Winner 2011 Vestigingen: NL - Kerkrade (hoofdkantoor) DE - Düren BE - Grâce Hollogne SK - Bratislava Logistieke diensten: Internationaal Transport en Expeditie Dagelijks: Duitsland, Zwitserland, Benelux

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS MEDEWERKER LOGISTIEK / SCHRIJNWERKERIJ NIVEAU (GESCHOOLD D1-D3 / ONGESCHOOLD E1-E3)

Nadere informatie

Praktische gids voor de uitzendkracht

Praktische gids voor de uitzendkracht Praktische gids voor de uitzendkracht Inhoudstabel Manpower, je werkgever... 4 Je arbeidscontract Je veiligheid en welzijn Alles wat je wil weten over je salaris... 6 Hoe wordt mijn salaris bepaald? Ontvang

Nadere informatie