Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei 2013.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei 2013."

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei Aanwezig: Burgemeester de heer M.J. Ahne (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. Lagas-Meijer (C), wethouders; mevrouw L. Dennenberg, secretaris; mevrouw G.J. Jansonius, notulist. Volgende vergadering op: 14 mei 2013 Nr. Onderwerp / Besluit Portefeuillehouder burgemeester M.J. Ahne A02 Verlengen convenant RIEC-ON m.b.t. gegevensuitwisseling t.b.v. toepassing Wet BIBOB (547689) Het convenant RIEC-ON verlengen. Portefeuillehouder wethouder J.P. Scheele B01 Jaarstukken 2012 Ommen (550773) - In te stemmen met de jaarrekening 2012 en het jaarverslag Kennis te nemen van het voordelig resultaat 2012 (na bestemming) van Het jaarverslag 2012 aan de raad aan te bieden ter kennisname. - De jaarrekening 2012 aan de raad aan te bieden ter vaststelling. - De raad voor te stellen om het voordelig resultaat 2012 als volgt te bestemmen: O een bedrag van toevoegen aan de reserve afvalstoffenheffing; O een bedrag van toe voegen aan de algemene reserve. B02 Stand van zaken onderwijshuisvesting (550509) Het college verzoekt de portefeuillehouder op verschillende onderdelen een nadere onderbouwing te leveren, waarna het aangepaste voorstel kan worden verzonden naar de raad. Vervolgens wordt de gemeenteraad voorgesteld te besluiten om: - in te stemmen met verdere uitwerking van de onderwijshuisvestingsplannen voor het primair, speciaal en voorgezet onderwijs; - een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen ad ; - de onderbenutting van het reeds beschikbaar gestelde krediet ten behoeve van de huisvesting van het Vechtdal College in 2013 aan te wenden als dekking ( / ). B03 Wijziging Nadere regeling delegatie en mandaat Gemeente Ommen 2013 (547817) Het college van burgemeester en wethouders wijzigt de Nadere regeling delegatie en mandaat Gemeente Ommen 2012 in die zin, dat aan de Algemeen Directeur van de Bestuursdienst Ommen- Hardenberg mandaat wordt verleend om besluiten te nemen o.g.v. de Algemene Subsidieverordening gemeente Ommen 2013, voor zover het betreft beleidsterreinen waarop de afdeling Maatschappelijk Domein actief is.

2 B04 Subsidieaanvragen evenementen 2013 ( ) - T.a.v. de volgende evenementen een incidentele subsidie te verlenen: Lemels Feest, Festival de Vecht, Paaseieren zoeken, Hanzefestival, Stadsbrunch, Sportdag Ommer Bissingh, Kunstdag Ommer Bissingh, Autorodeo Lemele, Trekker Slep Lemele, Open Monumentendag. - T.a.v. de volgende evenementen een structurele subsidie te verlenen: Strijkkwartetconcerten Het Laer, Koetsentocht, Dagje Mooi Vilsteren, Sinterklaasintocht, Kerstmarkt, Oud Hollandse Markten Lemele, Programma Bostheater, Kunst te kijk. Deze structurele subsidies voor een periode van maximaal 5 jaar verlenen, waarbij er na drie jaar een evaluatie zal plaatsvinden. - T.a.v. de volgende activiteiten geen evenementensubsidie te verlenen: De Veldtocht, Voorstelling ter gelegenheid van de renovatie openluchttheater, Demo-dag Hafamo. - T.a.v. de volgende evenementen voorlopig geen subsidie te verlenen: Ommen Life, Shantyfestival. - T.a.v. het volgende evenement aanvullende financiële informatie op te vragen: Explosion Festival. - Bovengenoemde incidentele en structurele subsidies ad ,-- ten laste te brengen van kostenplaats , kostensoort , dienstjaar B05 Beëindiging subsidie Procesmanagement Meervoudige Problematiek en Aanpak Huiselijk Geweld per 1 januari 2014 ( ) 1. De structurele subsidie aan Landstede Welzijn voor de taak Procesmanagement Meervoudige Problematiek en Aanpak Huiselijk Geweld per 1 januari 2014 te beëindigen; 2. Een voorstel voor te bereiden voor het beleggen van de uitvoering van het Procesmanagement van Meervoudige Problematiek en Aanpak Huiselijk Geweld binnen de Bestuursdienst Ommen- Hardenberg. Portefeuille wethouder I.M. Lagas-Meijer C01 Gevelfonds Historisch Centrum Ommen (539351) De subsidieaanvragen voor het gevelfonds Historisch Centrum Ommen aangevraagd tussen 12 februari 2013 en 16 april 2013 uit te keren.

3 C02 Bestemmingsplan Kleine kernen ( ) 1. Met overname van de motivering in het raadsvoorstel : a. de zienswijze m.b.t. Vilsterseweg 9 te Vilsteren, met kenmerk IN/ niet over te b. de zienswijze m.b.t. Beerzerweg 27 te Beerze, met kenmerk IN/ geheel over te c. de zienswijze m.b.t. Vilsterseweg 17 te Vilsteren door Landgoed Vilsteren BV met kenmerk IN/ gedeeltelijk over te d. de zienswijze Kerkweg te Lemele met kenmerk IN/ geheel over te e. de zienswijze Kloosterdijk 48 te Beerzerveld met kenmerk IN/ geheel over te f. het plan ambtshalve te wijzigen, een en ander overeenkomstig de bij dit besluit behorende 2. Het bestemmingsplan Kleine kernen, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0175.klkernen va01 met de bijbehorende 3. Voor het bestemmingsplan Kleine kernen geen exploitatieplan ex artikel 6.12, eerste lid van 4. Burgemeester en wethouders te machtigen de VROM-Inspecteur en Gedeputeerde Staten te verzoeken het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan eerder dan 6 weken na C03 Principeverzoek om planologische medewerking voor het wijzigen van de bestemming van het perceel Bakkersweg 5 te Witharen ( ) Medewerking verlenen aan het principeverzoek om planologische medewerking aan het wijzigen van de huidige agrarische bestemming naar een bedrijfsbestemming van het perceel Bakkersweg 5 te Witharen. C04 Bestemmingsplan Schurinkhof 2 Ommen ( ) Het college verzoekt om over dit besluit een persbericht op te stellen. 1. het plan ambtshalve te wijzigen, met overname van de motivering in het raadsvoorstel, door in de specifieke gebruiksregels in artikel onder a aan te geven dat ten hoogste 2 vestigingen met een bedrijfsvloeroppervlak van minimaal 500 m² zijn toegestaan; 2. het bestemmingsplan 'Schurinkhof 2 Ommen', bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO va01 met de bijbehorende bestanden, gewijzigd vast te stellen overeenkomstig de bij dit besluit behorende verbeelding, 3. voor het bestemmingsplan 'Schurinkhof 2 Ommen' geen exploitatieplan ex artikel 6.12, eerste lid van 4. burgemeester en wethouders te machtigen om de VROM-Inspecteur en Gedeputeerde Staten

4 C05 Bestemmingsplan Centrum Ommen ( ) Hoogenkamp, Sandra/ /RD a. De zienswijze m.b.t. Brugstraat 10 en Prinses Julianastraat 1 van Driehoek Advocaten, met kenmerk IN/ , niet over te b. De zienswijze m.b.t. Lodderholt 2A, met kenmerk IN/ , te honoreren; c. De zienswijze m.b.t. Schurinkstraat 12 en 14 van Van Riezen Vastgoed BV en Bilder Holding B.V., met kenmerk IN/ en IN/ resp. IN/ , geheel over te d. De zienswijze m.b.t. Dr. A.C. van Raaltestraat 6 t/m 6d en 4 t/m 4c van Overijsselsche Beleggingsmaatschappij, met kenmerk IN/ , te honoreren; e. De zienswijze m.b.t. Molenpad 2, met kenmerk IN/ , geheel over te f. De zienswijzen m.b.t. Molenpad 7, met kenmerk IN/ , geheel over te g. Het plan ambtshalve te wijzigen, een en ander overeenkomstig de bij dit besluit behorende 2. Het bestemmingsplan Centrum Ommen, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0175.centrum va01 met de bijbehorende 3. Voor het bestemmingsplan Centrum Ommen geen exploitatieplan ex artikel 6.12, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen. Burgemeester en wethouders te machtigen om de VROM-Inspecteur en Gedeputeerde Staten te verzoeken het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan eerder dan 6 weken na vaststelling bekend te mogen maken.

5 C06 Bestemmingsplan Wonen Ommen ( ) Hoogenkamp, Sandra/ /RD a. De zienswijzen met kenmerk IN/ en IN/ niet-ontvankelijk te verklaren; b. De zienswijze m.b.t. de Haarsweg van de Ondernemers Vereniging Ommen, met kenmerk IN/ ), niet over te c. De zienswijze m.b.t. Hammerweg 47 van Ruud Winkelhuis Architect met kenmerk IN/ ) gedeeltelijk over te d. De zienswijze m.b.t. Kievitstraat 1 van Tennet, met kenmerk IN/ , geheel over te e. De zienswijzen met kenmerk IN/ , IN/ , IN/ , IN/ , IN/ , IN/ , IN/ gedeeltelijk over te f. Het plan ambtshalve te wijzigen, een en ander overeenkomstig de bij dit besluit behorende 2. Het bestemmingsplan Wonen Ommen, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0175.wonen va01 met de bijbehorende 3. Voor het bestemmingsplan Wonen Ommen geen exploitatieplan ex artikel 6.12, eerste lid van 4. Burgemeester en wethouders te machtigen om de VROM-Inspecteur en Gedeputeerde Staten C07 Bestemmingsplan Werken, Ommen ( ) Munneke, Edwin/ /RD Het college stelt vast dat in dit bestemmingsplan niet de wijziging voor de 2 e fase Haven Oost onderdeel bedrijven, bestemming werken is opgenomen en verzoekt dit nog aan te vullen. a. De zienswijze m.b.t. het perceel Chevalleraustraat 4 van Hofstra Huizing Beheer BV, met kenmerk IN/ ), niet over te b. Het plan ambtshalve te wijzigen, één en ander overeenkomstig de bij dit besluit behorende Staat van wijzigingen. 2. Het bestemmingsplan Werken, Ommen, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0175.werken va01 met de bijbehorende 3. Voor het bestemmingsplan Werken, Ommen geen exploitatieplan ex artikel 6.12, eerste lid van 4. Burgemeester en wethouders te machtigen om de VROM-Inspecteur en Gedeputeerde Staten Burgemeester en wethouders van Ommen, secretaris, L. Dennenberg. voorzitter, M.J. Ahne.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Aanwezig: Burgemeester de heer M.J. Ahne (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. Lagas-Meijer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 13 maart 2012

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 13 maart 2012 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 13 maart 2012 Aanwezig: Burgemeester mevrouw G.M. Mittendorff (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. LagasMeijer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 Aanwezig: Burgemeester: M. ; wethouders: D. te Grotenhuis, G. en J. ; secretaris

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.'

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' gemeente Eindhoven Inboeknummer Dossiernummer 17.30.654 B&W beslisdatum 25 juli 2017 Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' Inleiding Voor Luchthaven Eindhoven

Nadere informatie

Voorstel raad. Bestemmingsplan Hippolytushoef januari 2014

Voorstel raad. Bestemmingsplan Hippolytushoef januari 2014 Voorstel raad Onderwerp Vergadering van Bestemmingsplan Hippolytushoef 2013 30 januari 2014 Portefeuillehouder Nummer L.A.C. Franken 12 Contact en vragen via Technischevragen@hollandskroon.nl Voorstel

Nadere informatie

Jan Wibier secretaris-directeur

Jan Wibier secretaris-directeur Aan de gemeenteraad Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp Nico Oud regelgeving 7 juli 2015 bestemmingsplan op aanvraag voor het toevoegen van twee woningen op het perceel Molenweg 6 te Hollum

Nadere informatie

Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan "Hoofddorp De Hoek en omgeving"

Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Hoofddorp De Hoek en omgeving OPLEGNOTITIE Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan "Hoofddorp De Hoek en omgeving" Nummer 2013.0016678 Versie 1 Thema Indiener Steller Verzoek portefeuillehouder Beslispunten voor de raad Ruimtelijke

Nadere informatie

portefeuillehouder J. Hordijk bijlagen 9

portefeuillehouder J. Hordijk bijlagen 9 Raadsvoorstel Vaststellen bestemmingsplan Hoofdweg, Nieuwerkerk aan den IJssel' R17.000011 raadsvergadering 20 juni 2017 portefeuillehouder J. Hordijk behandelend ambtenaar M. Buining/L, Fassotte-Bams

Nadere informatie

Samenvattende toelichting voor de besluitenlijst: De openbare B&W-besluitenlijst van de voorgaande B&W-vergadering wordt wekelijks vastgesteld.

Samenvattende toelichting voor de besluitenlijst: De openbare B&W-besluitenlijst van de voorgaande B&W-vergadering wordt wekelijks vastgesteld. B&W-advies Manager: Datum advies: 22 juni 2017 Akkoord Bespreken Zaaknr: 16.29061 Burgemeester Haverkamp Documentnr: I17.034323 Wethouder Vleerbos Team: Bestuur en Management Wethouder de Witte Auteur:

Nadere informatie

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Zaaknummer : 117548 Raadsvergaderin : 7 april 2015 Agendapunt : g Commissie : Ruimte Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Collegevergadering : 24 februari 2015 Agendapunt : 8. Portefeuillehouder

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 6 juni 2017, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 6 juni 2017, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 12 juni 2017 Week 24 Aanwezig: L. Bromet, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

gemeente Eindhoven OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan II Buitengebied (Hotel Van der Valk) rma/lg11000662

gemeente Eindhoven OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan II Buitengebied (Hotel Van der Valk) rma/lg11000662 gemeente Eindhoven Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu Raadsnummer Inboeknummer 11bst00085 Beslisdatum B&W 01 februari 2011 Dossiernummer 05.251 OplegvelRaadsvoorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Middenweg wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro. Status: ontwerp. Gemeente Beemster. ID-code: NL.IMRO Middenweg7wijz-ON01

Middenweg wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro. Status: ontwerp. Gemeente Beemster. ID-code: NL.IMRO Middenweg7wijz-ON01 Middenweg 7-2014 wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro Status: ontwerp Gemeente Beemster ID-code: NL.IMRO.0439.2014Middenweg7wijz-ON01 Procedure: Terinzagelegging ontwerp: Vaststelling door raad: 2 Middenweg

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Doelstelling Door de bestemmingsplanherziening wordt de legale en bestaande situatie planologisch juist opgenomen.

gemeente Eindhoven Doelstelling Door de bestemmingsplanherziening wordt de legale en bestaande situatie planologisch juist opgenomen. gemeente Eindhoven Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu Raadsnummer 10R4104 Inboeknummer 10bst02151 Beslisdatum B&W 9 november 2010 Dossiernummer 045.252 Raadsvoorsteltot het gewijzigd vaststellen van het

Nadere informatie

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'.

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 12 Onderwerp: Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Datum: 22 juli 2014 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Voorstel aan de gemeenteraad

Voorstel aan de gemeenteraad Voorstel aan de gemeenteraad Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid RTG: 12-10-2015 Raadsvoorstel: 22-9-2015, nr. 2015-53 Portefeuillehouder: Programma:

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Hans van Huffelen secretaris-directeur

Hans van Huffelen secretaris-directeur Aan de leden van de gemeenteraad van Ameland Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp Will Bakema regelgeving 20 mei 2014 vaststellen bestemmingsplan Buren Geachte leden van de raad, Hierbij bieden

Nadere informatie

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum Raadsvoorstel Vergadering : 10 april 2014 Agendapunt : 7 Status : Besluitvormend Programma : (10) Ruimtelijke Ordening Portefeuillehouder : G.H. Schippers Behandelend ambt. : Johan Kok E-mail : jkok@t-diel.nl

Nadere informatie

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie.

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie. Raadsvoorstel Zaaknummer: 2017-008843 gemeente Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen 20-06-2017 30-01-2018 Ter inzage 1.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: mr. M. Boumans MPM, burgemeester, J.J.A. ter Keurst, wethouder; L. Dennenberg, secretaris.

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1 Raadsvoorstel Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen Ter inzage XX-XX-XXXX XX-XX-XXXX 1. Vast te stellen bestemmingsplan

Nadere informatie

Aanvullende Voordracht van Gedeputeerde Staten aan Provinciale

Aanvullende Voordracht van Gedeputeerde Staten aan Provinciale 29 mei 2012 Corr.nr. 2012-22,693, RP Nummer 18a/2012 Zaaknr. 398930 Aanvullende Voordracht van Gedeputeerde Staten aan Provinciale Staten van Groningen voor de gewijzigde vaststelling van het 'Inpassingsplan

Nadere informatie

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST Steller advies: Zaaknummer Afdeling: Datum: O. de Man 1891268 Ruimte 27-10-2017 Onderwerp: Ontwerpbestemmingsplan Soesterengweg 6 zenden aan de raad ter vaststelling. Voorstel

Nadere informatie

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T Datum: Portefeuillehouder: 19 september 2017 Krieger Domein / Team: Ruimtelijk/ projectmanagement Behandeld door: P. Hania NIET OPENBAAR Onderwerp:

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink 29. Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch

Nadere informatie

ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan "Centrum en omgeving" t.b.v. nieuwbouw Vomar

ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan Centrum en omgeving t.b.v. nieuwbouw Vomar ONDERWERP Gedeeltelijke herziening bestemmingsplan "Centrum en omgeving" t.b.v. nieuwbouw Vomar SAMENVATTING Op 22 mei 2017 is door Trottoir Participaties B.V. (Hoorne Vastgoed) een verzoek om wijziging

Nadere informatie

f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT f RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 1173456 Datum: 27 januari 2015 Behandeld door: S. Koot Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Beleid Onderwerp: Klein Where: vaststelling voorbereidingsbesluit

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F. Rorink,

Nadere informatie

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019 Voorstel raad en aadsbesluit Programma Gemeente Landgraaf Documentnummer: B.19.0775 lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllilllllllllllll Landgraaf, 23 april 2019 ONDERWERP: Vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

2010/ Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk,

2010/ Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk, Collegebesluit Registratienummer Afdeling Onderwerp 2010/65824 Stadszaken Projectbesluit en reguliere bouwvergunning *2010/65824* 2010/65824 Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk, gezien

Nadere informatie

Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan "Landhof, fase 3"

Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan Landhof, fase 3 Inboeknummer 14bst01405 Beslisdatum B&W 23 september 2014 Dossiernummer 14.39.651 Raadsvoorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het bestemmingsplan "Landhof, fase 3" Inleiding De locatie Landhof ligt

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: Zaaknummer: 2017-013931 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Eén woning mogelijk

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O (22-05-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

B. Tax

B. Tax Agendapunt commissie: 3.2 steller telefoonnummer email B. Tax 040-2083585 bta@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering portefeuillehouder M. Wijnen 5013/13319 onderwerp Vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: B&W-besluit nr.:

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: B&W-besluit nr.: RAADSVOORSTEL 10.0077 Rv. nr.: 10.0077 B&W-besluit d.d.: 27-4-2010 B&W-besluit nr.: 10.0478 Naam programma +onderdeel: Programma nummer 6 Stedelijke Ontwikkeling (product 810.02 Lokaal Ruimtelijk ordeningsbeleid)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel)

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpstraat 59(Riel) Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel) Agendapunt: Zaaknummer: 2018-008690 Onderwerp Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 BESLUITENLIJST (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Aan de gemeenteraad. categorie/agendanr. B. en W RA A 8 13/454. Raad. Onderwerp: Bestemmingsplan 'Emmen, Noordbarge'

Raadsvoorstel. Aan de gemeenteraad. categorie/agendanr. B. en W RA A 8 13/454. Raad. Onderwerp: Bestemmingsplan 'Emmen, Noordbarge' svoorstel 2013 RA13.0045 A 8 13/454 Onderwerp: Bestemmingsplan 'Emmen, Noordbarge' Portefeuillehouder: A.J. Sleeking Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Infrastructuur Team Ontwikkeling Ingrid Weis, telefoon

Nadere informatie

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 Aanwezig: de dames J.M. Nieboer (wethouder) en C.P. Verrips (directiesecretaris) en de heren

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 AUGUSTUS 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 AUGUSTUS 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 AUGUSTUS 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouder: D. te ; secretaris: A.

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan Borculo, uitbreiding park gemeentehuis 21. Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10

Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 bestemmingsplan Buitengebied herziening 2014, Sellikstraat 10 Inhoudsopgave Vaststellingsbesluit 3 2 Inhoudsopgave (vastgesteld) bestemmingsplan Buitengebied

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/02/2014 week 6. 1. Dienstverlening Culturele impuls 2014 01 Hongarije Plaza Wethouder De Kleine 14.039 Toekenning

Nadere informatie

portefeuillehouder M. Bosman openbaar geheim 01/10/

portefeuillehouder M. Bosman openbaar geheim 01/10/ ÏÏH Zuidpias Raadsvoorstel 1 I Vaststellen bestemmingsplannen "Groot Swanla' raadsvergadering 29 oktober 2013 portefeuillehouder M. Bosman behandelend ambtenaar L. Fassotte-Bams Datum bijlagen openbaar

Nadere informatie

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders:

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders: VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS datum overleg dinsdag aanwezig voorzitter: secretaris: : de heer T.J. Romeyn mevrouw C.C.H. van de Meent mevrouw D.H. Schmalschläger de heer H.

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer J.G. van Buuren H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer J.G. van Buuren H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 3 juni 2014 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder K. Tigelaar

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer J.G. van Buuren drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer J.G. van Buuren drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 10 september 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer J.G.

Nadere informatie

9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013

9*-` **' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 Portefeuillehouder: dhr. N.L. Agricola Decosnummer: 73 lnformant:

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018 RAADSBESLUIT Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied Rucphen 2012, herstelbesluit recreatieobjecten' 31 januari 2018 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 30 maart 2010 NUMMER :13 AANWEZIG: L.V. Elfers, burgemeester P.A. van der, wethouder H.J. Boxum, wethouder L.F.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 29-05-2018 Tijd 10:00-13:00 enlijst B&W vergadering A Locatie Voorzitter Aanwezig Kamer burgemeester L.W.C.M. van der Meijs Burgemeester Van der Meijs wethouder Mulder wethouder Bollen gemeentesecretaris

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 1 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 Voor raadsvergadering d.d.: 29-09-2015 Agendapunt: Onderwerp: Vaststelling

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/04/2017 week 14. 1. Domein Bestuur en Organisatie Themarekening 2016 17.00216 1. De raad voor te stellen over

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 1 MEI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/11/2017 week 46. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar 17.00696 1. Het bezwaarschrift d.d. 19 juli 2017 ingediend

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

1. Het calamiteitenplan voor de archieven 2016 vast te stellen.

1. Het calamiteitenplan voor de archieven 2016 vast te stellen. BESLUITEN LIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 december 2016 Aanwezig: burgemeester de heer BJ. Bouwmeester, wethouder de heer J. Huizing, wethouder de heer J. Zwiers,

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 juli 2015. Documentnummer : 2015.0.055.926. Zaaknummer: 2014-11-00464

Raadsvoorstel. Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 juli 2015. Documentnummer : 2015.0.055.926. Zaaknummer: 2014-11-00464 Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 juli 2015 Documentnummer : 2015.0.055.926 Zaaknummer: 2014-11-00464 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Geluidszone industrieterrein Arnhem Noord

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0834 B.17.0834 Landgraaf, 10 mei 2018 ONDERWERP: Vaststelling Bestemmingsplan Woning Vogelzankweg ong. PROGRAMMA 9. Volkshuisvesting,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011 Lijst nr. 44 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011 PUBLIEKSDIENST Voorlopig getuigenverhoor verzocht door F. Heinsius Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Vastgesteld wijzigingsplan. Rijsenhout en omgeving 1 e wijziging

Vastgesteld wijzigingsplan. Rijsenhout en omgeving 1 e wijziging Vastgesteld wijzigingsplan Rijsenhout en omgeving 2 vastgesteld wijzigingsplan Rijsenhout en omgeving Toelichting 1. Aanleiding Aan de Aarbergerweg 2a te Rijsenhout is garagebedrijf Biesheuvel gevestigd.

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT WIJZIGING BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED ALPHEN-CHAAM, WIJZIGING DASSEMUSSESTRAAT 7

ONTWERPBESLUIT WIJZIGING BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED ALPHEN-CHAAM, WIJZIGING DASSEMUSSESTRAAT 7 ONTWERPBESLUIT WIJZIGING BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED ALPHEN-CHAAM, WIJZIGING DASSEMUSSESTRAAT 7 Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014 Aanwezig: P.H. Snijders, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders J.M.G. Waaijer,

Nadere informatie

Regels. bestemmingsplan "Waterberging Vlierwaterleiding Dalmsholte" (vastgesteld) 39

Regels. bestemmingsplan Waterberging Vlierwaterleiding Dalmsholte (vastgesteld) 39 Regels 39 40 Hoofdstuk 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen 1.1 plan het bestemmingsplan Waterberging Vlierwaterleiding Dalmsholte van de gemeente Ommen; 1.2 bestemmingsplan de geometrisch bepaalde

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING 2015, MOLENEIND 9 NL.IMRO.0263.BP1126-VG01 vastgesteld Buitengebied herziening 2015, Moleneind 9 Inhoudsopgave Vaststellingsbesluit 3 maart 2016 3 (vastgesteld)

Nadere informatie

Nota Van Beantwoording

Nota Van Beantwoording Nota Van Beantwoording Ontwerp Bestemmingsplan De Schooten 2012 d.d. 07 februari 2013 Nota van Beantwoording ontwerp bestemmingsplan De Schooten 2012 Hieronder zijn de zienswijzen weergegeven welke in

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Onderwerp Bijdrage duurzaamheidsmaatregelen TV Tulp. Herbouw woning in strijd met bestemmingsplan en welstandsnota

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 22 augustus 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen.

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 17-07-2012 AGENDAPUNT C1 Reg.nr. 12G200599 PORTH./SECTOR Mulder Grondexploitatie kanaalzone Hart van Zuid De grondexploitatie behorend bij

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr 't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr Registratienummer raad: 1 41 4033 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 1413609 Datum: 23 )anuari 2018 Behandeld door: S. Koot Domein/team: Ruimtelijke/Ontwi

Nadere informatie

Collegevoorstel RUIMTELIJKE ONTWIKKELING. Ja, zonder beperkingen Veelzijdige stad in het groen

Collegevoorstel RUIMTELIJKE ONTWIKKELING. Ja, zonder beperkingen Veelzijdige stad in het groen Collegevoorstel RUIMTELIJKE ONTWIKKELING Reg.nr. 2012/3128 B&W d.d. 15-5-2012 Openbaar Programma Ja, zonder beperkingen Veelzijdige stad in het groen DT d.d. OR d.d. B&W d.d. OR d.d. Raad Raadsdocumenten

Nadere informatie

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen voor de nieuwbouw van Burgumerheide Nieuw Toutenburg.

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen voor de nieuwbouw van Burgumerheide Nieuw Toutenburg. Raadsvoorstel Vergadering : 10 april 2014 Agendapunt : 6 Status : Besluitvormend Programma : (10) Ruimtelijke Ordening Portefeuillehouder : G.H. Schippers Behandelend ambt. : Johan Kok E-mail : jkok@t-diel.nl

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 09-05-2017 (nr. 19). Aanwezig: J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

Nadere informatie

RV/13/00315. Voorstelnummer RV/13/00315. Bestemmingsplan Markt 11 en Smalriemseweg ongenummerd in Beusichem

RV/13/00315. Voorstelnummer RV/13/00315. Bestemmingsplan Markt 11 en Smalriemseweg ongenummerd in Beusichem Datum vergadering Gemeenteraad 1 25juni 2013 Datum vergadering Voorbereidende 11juni 2013 11 7 Voorstel ingebracht door Begrotingsprogramma Portefeuillehouder Onderwerp G.J. van Rhijn Wonen G.J. van Ingen

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 16ini03511 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster, Van de Wardt, Sluiter en Hengeveld Secretaris : De heer Jeltema (wnd) Afwezig : Datum: 20

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie