Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: mr. M. Boumans MPM, burgemeester, J.J.A. ter Keurst, wethouder; L. Dennenberg, secretaris. J.P. Scheele, wethouder Volgende vergadering op: 18 oktober 2016 Onderwerp / Besluit Collegevoorstellen 1. Deelname regeling Combinatiefuncties ( , MD) De intentie om in % van het normbedrag voor de Regeling Combinfuncties in te zetten 2. Convenant regionale samenwerking beschermd wonen en maatschappelijke opvang centrumgemeenteregio Zwolle ( , MD) 1. In te stemmen met het convenant regionale samenwerking beschermd wonen en maatschappelijke opvang centrumgemeenteregio Zwolle 2. De burgemeester te verzoeken te besluiten om wethouder K. Scheele te machtigen om namens de gemeente Ommen bijgevoegd convenant te ondertekenen. 3. Ondersteuning Algemene voorziening Huishoudelijke Hulp Ommen ( , MD) 1. De algemene voorziening Huishoudelijke Hulp te continueren en blijvend financieel te ondersteunen en hiervoor binnen budgettair kader van de Wmo te reserveren t.o.v. de huidige situatie. 2. In te stemmen met bijgevoegde startnotitie, als uitgangspunt voor een proces van sociaal contracteren voor de algemene voorziening Huishoudelijke Hulp waarbij wordt ingezet op: a. het aanbieden van een passende voorziening door de algemene voorziening uit te breiden in het kader van 'een schoon en leefbaar huis'; b. het aanpassen van de eigen bijdrage systematiek door toepassing van een staffeling. 3. De huidige contracten HH1 en de algemene voorziening Huishoudelijke Hulp telkens met een kwartaal te verlengen, tot uiterlijk 1 oktober In het kader van de transformatie in het sociaal domein een pilot te starten met als doel ontschotting in de thuisondersteuning van onze inwoners.

2 Raadsvoorstellen 4. Ondersteuning Algemene voorziening Huishoudelijke Hulp Ommen ( , MD) 1. De algemene voorziening Huishoudelijke Hulp te continueren en blijvend financieel te ondersteunen en hiervoor binnen budgettair kader van de Wmo te reserveren t.o.v. de huidige situatie. 2. Kennis te nemen van de bijgevoegde startnotitie, als uitgangspunt voor een proces van sociaal contracteren voor de algemene voorziening Huishoudelijke Hulp waarbij wordt ingezet op: a. het aanbieden van een passende voorziening door de algemene voorziening uit te breiden in het kader van 'een schoon en leefbaar huis'; b. het aanpassen van de eigen bijdrage systematiek door toepassing van een staffeling. 5. Convenant regionale samenwerking beschermd wonen en maatschappelijke opvang centrumgemeenteregio Zwolle ( , MD) 1. In te stemmen met de in het convenant regionale samenwerking beschermd wonen en maatschappelijke opvang opgenomen afspraken met betrekking tot de verevening. 2. Kennis te nemen van de regionale veranderagenda beschermd wonen en maatschappelijke opvang regio IJssel-Vecht en Noord-Veluwe Vaststelling bestemmingsplan 'Woningbouw Tolhuisweg, Witharen', 'Beeldkwaliteitsplan woningbouw Tolhuisweg Witharen' en 'Verordening geurhinder en veehouderij Witharen' ( , RD) Tegemoetkomen aan zienswijze 2 door in de regels van het bestemmingsplan op te nemen dat uitsluitend vrijstaande woningen dan wel twee-onder-een-kappers gebouwd mogen worden; Niet tegemoetkomen aan zienswijze 1; De notitie met betrekking tot ingekomen zienswizjen op het ontwerpbestemmingsplan 'Woningbouw Tolhuisweg, Witharen', het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan 'Woningbouw Tolhuisweg Witharen' en de ontwerpverordening 'geurhinder en veehouderij Witharen' vaststellen; Het bestemmingsplan 'Woningbouw Tolhuisweg, Witharen' gewijzigd vast te stellen in die zin dat in de regels wordt opgenomen dat uitsluitend vrijstaande woningen dan wel twee-ondereen-kappers gebouwd mogen worden, een en ander overeenkomstig de bij dit besluit behorende verbeelding, regels en toelichting en overeenkomstig de elektronische versie (NL.IRO.0175.klkernen2012bp0003-VG01); Het 'Beeldkwaliteitsplan woningbouw Tolhuisweg Witharen' vast te stellen als wijziging op de welstandsnota; De 'Verordening geurhinder en veehouderij Witharen' vast te stellen; De provincie Overijssel vragen om in te stemmen met de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan en de directe bekendmaking daarvan; Geen exploitatieplan vast te stellen omdat het verhaal van de kosten van de grondexploitatie over de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

3 7. Transformatieagenda en toekomst Samen Doen ( , MD) 1. Kennis te nemen van inhoudelijke ontwikkelingen in het sociaal domein, de transformatieagenda en het toekomstperspectief Samen Doen; 2. Bij de begroting middelen beschikbaar stellen voor uitvoering van de transformatie, conform bijgevoegde agenda. 8. Afronding begroting 2017 annex vaststelling 1 e begrotingswijziging 2017 ( , DVL) - Kennis te nemen van de effecten van de septembercirculaire - Kennis te nemen van de bijstellingen van de begroting De uitkomsten te verwerken in de 1 e begrotingswijziging 2017 en deze vast te stellen. 9. Wijziging vaststellingsbesluit begroting 2017 ( , DVL) College heeft ingestemd met gewijzigd vaststellingsbesluit van de begroting Toegevoegd is beslispunt nummer 11: Door vaststelling van de programmabegroting 2017 in te stemmen met de 1 e begrotingswijziging 2017 van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg en geen zienswijze in te dienen. 10. Forensenbelasting ( , DVL) - De te verwachten meeropbrengst over 2016 inzetten voor een verlaging van het tarief 2016 met 5% en dit te bekrachtigen door het vaststellen van de 'eerste wijziging op de verordening forensenbelasting 2016'. - De verordening forensenbelasting 2017 vast te stellen, waarbij het aantal tariefschijven wordt teruggebracht naar vier in plaats van vijf, waardoor het hoogste tarief komt te vervallen. 11. Nieuwbouw sporthal bij de Carrousel ( , MD) 1. de permanente capaciteit van de binnensportaccommodaties uit te breiden 2. hiertoe een sporthal met drie zaaldelen te bouwen bij de Carrousel 3. voor de bereikbaarheid van de sporthal in 2020 de infrastructuur in de omgeving aan te passen, mede in verband met het toekomstige kindplein west 4. via vaststelling van de 2 e begrotingswijziging beschikbaar te stellen, waarvan: a voor de investering in de sporthal b ,= incidenteel voor tijdelijke oplossingen voor het gymnastiekonderwijs 5. nota te nemen van het feit dat bovenstaande beslispunten in 2020 tot kosten ad ,- (kapitaallast ) zullen leiden voor het aanpassen van de infrastructuur.

4 12. Visie Jeugdhulp IJsselland , lokale visie als onderlegger voor de samenwerking in de regio ( , MD) de 'Visie Jeugdhulp IJsselland , lokale visie als onderlegger voor de samenwerking in de regio', als opgenomen in de bijlage bij dit voortel, vast te stellen. 13. Integraal voorstel Jeugdhulp ( , MD) - kennis te nemen van de regionale en lokale terugblik jeugd; - kennis te nemen van de regionale en lokale cijfers jeugd; - kennis te nemen van de regionale en lokale vooruitblik, waaronder de lokale pilots 2017; - in te stemmen dat de BVO in 2017 voor de gemeente Ommen naast inkoop en contractmanagement, ook de administratie en monitoring blijft uitvoeren; - conform bijgevoegde GR tekst in te stemmen met het verlengen van de BVO in Brieven 14. Overwegingen en advies ten aanzien van de blijverslening (202078, RD) In te stemmen met de raadsbrief ten aanzien van blijverslening. 15. Evaluatie en vervolg Startersverlening ( , RD) In te stemmen met de raadsbrief met betrekking tot starterslening. 16. Beantwoording vragen VOV fractie inzake vuilafvoer flatgebouwen Baron Fridaghstraat ( , RD) In te stemmen met de beantwoording van vragen VOV fractie inzake vuilafvoer flatgebouwen Baron Fridaghstraat. 17. Raadsbrief ingestrooide kunstgrasvelden ( , MD) De raadsbrief met bijlagen ter informatie door te sturen naar de raad. 18. Brief aan Gedeputeerde Staten van Overijssel inzake duurzaam gebouw voor Boslust ( , MD) In te stemmen met de brief aan Gedeputeerde Staten van Overijssel inzake duurzaam gebouw voor Boslust.

5 Overige stukken 19. Vaststelling openbare besluitenlijst B&W vergadering d.d. 4 oktober 2016 Het college stelt de openbare besluitenlijst vast. Burgemeester en wethouders van Ommen, secretaris, L. Dennenberg voorzitter, mr. M. Boumans MPM

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 16 december 2014 Aanwezig: P.H. Snijders, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders J.M.G. Waaijer,

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 4 oktober 2016

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 4 oktober 2016 enlijst B&W-vergadering d.d. 4 oktober 2016 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Aanwezig: Burgemeester de heer M.J. Ahne (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. Lagas-Meijer

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016 BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter drs. V.H. Kloos drs. P.F. Dijkman J.P. MBA mw. E.C. Konijn-Vermaas mw. A.J.A. van de

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Melissen (verlof) Onderwerpen voorzien van

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein

Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein Raad VOORBLAD Onderwerp Bestemmingsplan Neede, Plan Hondelink 29. Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD. Datum: 29 september 2015

BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD. Datum: 29 september 2015 BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 29 september 2015 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Notulen van burgemeester en wethouders

Notulen van burgemeester en wethouders blz.1 Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 26-05-2015, 09:00 uur 30439 Burgemeester Van der Knaap, Ligtelijn Bruins Beantwoording raadsvragen van raadslid N. van der Poel van de SGP-fractie

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld.

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2013 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter mr. P. de Baat MPM drs. V.H. Kloos mw. E.C. Konijn-Vermaas J.P. Nagengast MBA mw.

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders

Besluitenlijst burgemeester en wethouders vergadering burgemeester en wethouders gemeente nieuwkoop Besluitenlijst burgemeester en wethouders datum DINSDAG 6 november 2018 reg. nr. 18.21973 tijd 09:00 uur - 13:00 uur locatie B&W-kamer te Nieuwveen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (10) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (10) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (10) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C.Bragt : S.H. Buwalda : H.J. Looijen : L.H.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 21 MEI 2019 Registratienummer: 1354816 Registratiedatum: 16 mei Domein-team: id-bo Opsteller: Carolien van de Camp BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 21 MEI 1. id-bo MM 1350092 Kwaliteit raadsvoorstellen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 10/07/2018 week 28. 1. Domein Ruimte Verordening Winkeltijden Harderwijk (n.a.v. coalitieakkoord 2018) 18.00350

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0572 B.17.0572 Landgraaf, 4 april 2017 ONDERWERP: Eerste begrotingsbijstelling 2017 en begroting 2018 & meerjarenperspectief

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 25 juli 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 10 november 2015 Aanwezig: Ambtelijk: Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn,, Steffens-van de Water,, Reinders

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 15-3-2016 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. gemeente Midden-Croningen. Vergadering college van B&W. Nr Onderwerp

BESLUITENLIJST. gemeente Midden-Croningen. Vergadering college van B&W. Nr Onderwerp BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Mailadres: Els Jonker els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren, wethouder

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg"

Vaststelling bestemmingsplan Delden-Noord, herziening Peperkampweg Aan de raad, Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan "Delden-Noord, herziening Peperkampweg" Voorstel: 1. Geen exploitatieplan vaststellen 2. De zienswijzen zoals omschreven en afgewogen in de "Zienswijzennotitie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst collegevergadering van Dinkelland 13 november 2018

Openbare besluitenlijst collegevergadering van Dinkelland 13 november 2018 Openbare besluitenlijst collegevergadering van Dinkelland 13 november 2018 Zaaknummer 28085 Vergaderdatum 13 november 2018 Voorzitter Aanwezig Burgemeester J.G.J. Joosten J.G.J. Joosten E.M. Grobben C.M.E.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 31 VASTGESTELD

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 31 VASTGESTELD Aanwezig: G.J.A.M. Nijpels (voorzitter), E. Deutekom-Muntjewerff, Secretaris: M.A.S. Winder Afwezig: H. Stoker, R.A.H.P. Heijtink Volgnr: 001 Poststuk: 16.0008915 PZI Omschrijving: Besluitenlijst B&W Opmeer

Nadere informatie

Openbaar. Notulen. 6 december 2016 nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen. 6 december 2016 nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders 6 december 2016 nummer 1163139 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de secretaris de notulist drs. J. van Belzen mr. D. Vermaat L.P. van der Linden

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers W.J.A. Gerritsen W.G.H. O.G. van Leeuwen,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 28/10/2014 week 44. 1. Voorbespreken agenda voor de vergadering van het Dagelijks Bestuur van het RNV Voorbesproken.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 31 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst doorgenomen en geactualiseerd.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 4 oktober 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 4 oktober 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 4 oktober 2016 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp gewijzigd vaststellen ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp gewijzigd vaststellen ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 12-09-2013 13-065 Onderwerp gewijzigd vaststellen ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg Aan de raad, Onderwerp Gewijzigd vaststellen ontwerpbestemmingsplan Vinkenburg.

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat wethouder C.P. Dijkstra Wethouder J.W. van Gelder Wethouder

Nadere informatie

Hamerstukken openbaar

Hamerstukken openbaar ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 10 januari 2017, week 2 Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, P.A. Bot, J.N. Brandes en H.J.W. Raat, wethouders, drs. H.H. Winthorst,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei 2013.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei 2013. Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 7 mei 2013. Aanwezig: Burgemeester de heer M.J. Ahne (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. Lagas-Meijer

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 7 maart 2017 NUMMER : AANWEZIG: E. Dedden, loco-burgemeester J.W. Brus, wethouder J.M.P. Wagteveld, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 21 augustus 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

B&W besluitenlijst vergadering: d.d. 11 augustus 2015

B&W besluitenlijst vergadering: d.d. 11 augustus 2015 9752 Vaststellen wijzigingen CAR-UWO (1e halfjaar 2015) 9753 Huishoudelijke hulp 9754 Mandaat Cannock Chase Public 9755 Solidariteit inkoop jeugdhulp 2016 en 2017 9756 subsidievaststelling 2014 De Tiehof

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 28 februari 2017 NUMMER : AANWEZIG: J.H. Bats, waarnemend burgemeester E. Dedden, wethouder J.W. Brus, wethouder

Nadere informatie

Port. houder Onderwerp Cluster. Besluit: Het college stemt in met de besluitenlijst van 12 juni 2017.

Port. houder Onderwerp Cluster. Besluit: Het college stemt in met de besluitenlijst van 12 juni 2017. Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 20 juni 2017 Aanwezig: Ambtelijk: Weterings, Van Mazijk (loco-secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai,, Steffens-van de Water, Reinders

Nadere informatie

Voorafgaand aan de bijeenkomst staat er vanaf uur in de raadsontmoetingsruimte een kop koffie/thee voor u klaar.

Voorafgaand aan de bijeenkomst staat er vanaf uur in de raadsontmoetingsruimte een kop koffie/thee voor u klaar. De voorzitter van de opiniërende bijeenkomst nodigt u uit voor de opiniërende bijeenkomst van dinsdag 25 februari. Aanvang 20.00 uur, raadzaal in het Raadhuis, Dr. Langeveldplein 30, Sliedrecht Voorafgaand

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare besluitenlijst B&W d.d. 18 juni 2019 vaststellen

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare besluitenlijst B&W d.d. 18 juni 2019 vaststellen *137* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 25 juni 2019 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer P.H.G. Verlinden (wethouder); De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst - College van B&W

Openbare besluitenlijst - College van B&W Datum 23-04-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie B&W kamer Voorzitter B. Koelewijn Openbare besluitenlijst - College van B&W 1. Besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders van 16 april 2019 19INT00476

Nadere informatie

Vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 09 JULI 2019 VANAF 09:30 UUR AANWEZIG:

Vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 09 JULI 2019 VANAF 09:30 UUR AANWEZIG: No. 28 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:30 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN B.D. LUGTHART L.I. BENTVELZEN A.F.M. VAN DE LAAR J.N. BESTEMAN,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 19 december 2017 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 17-12-2015 15-091 Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Bedrijventerrein De Raaphof

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester K. Nickolson (H), gemeentesecretaris E.A.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx, Struijlaart en Heutink-Wenderich, secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 26-10-2017 17-082 Onderwerp Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk Gevraagde beslissing 1. Het bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester - J. Batelaan wethouders - M. Siersema - A. de Winter - G. ter Steege - H. v.d. Wal secretaris - L.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 25 oktober 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 25 oktober 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 25 oktober 2016 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 Lijst nr. 47 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 VEILIGHEID EN RECHT Herbenoeming (commissie/kamer/plaatsvervangend)voorzitter(s)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729 Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014 Aanwezig: Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs,

Nadere informatie

Routeformulier college en raad

Routeformulier college en raad Routeformulier college en raad Onderwerp: Verzelfstandiging regio Noord-Veluwe beschermd wonen - maatschappelijke opvang NIET INVULLEN Registratienummer: Paraaf secretaris: 17h0005248 / h170019575 Algemeen

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019 Aanwezig: P.H. Snijders, burgemeester M. Breukelman, A.H. te Rietstap, J. ten Kate en B.M. Luiten, wethouders

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 17 JULI 2018

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 17 JULI 2018 BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 17 JULI 2018 1. Bestemmingsplan Zernike Campus Groningen 7043576 1. het voorontwerpbestemmingsplan Zernike Campus Groningen overeenkomstig

Nadere informatie

Raadsvergadering. 8 maart

Raadsvergadering. 8 maart RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 8 maart 2018 18-017 Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Odijk, Zeisterweg 103' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Odijk, Zeisterweg 103 Gevraagde

Nadere informatie

Gemeente Assen. A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig:

Gemeente Assen. A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris

Nadere informatie

Regionale samenwerkingsovereenkomst Beschermd wonen en Maatschappelijke Opvang Noord-Veluwe

Regionale samenwerkingsovereenkomst Beschermd wonen en Maatschappelijke Opvang Noord-Veluwe Regionale samenwerkingsovereenkomst Beschermd wonen en Maatschappelijke Opvang Noord-Veluwe Ondergetekenden, De colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Olierook, Kok, De Jong en Wijnne, secretaris Reus en loco-secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 december 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

OPENBAAR NOTULEN. van de vergadering van. burgemeester en wethouders. nr 48. 22 december 2015. (waarnemend) burgemeester. A.F.

OPENBAAR NOTULEN. van de vergadering van. burgemeester en wethouders. nr 48. 22 december 2015. (waarnemend) burgemeester. A.F. OPENBAAR NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders nr 48 22 december 2015 (waarnemend) burgemeester wethouder wethouder wethouder secretaris Aanwezig A.F. Bonthuis G. Bos A. Donker W. Mulckhuijse

Nadere informatie

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor.

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor. Aanwezig: Voorzitter De heer P.F. de Groene Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 februari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 7 november 2017 No. 2017-41 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen, J.H.L.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Zaaknummer 4276 Vergaderdatum 19 december 2017 Voorzitter Aanwezig Burgemeester Bakker Wethouders: Duursma, Brand en Steggink Gemeentesecretaris: Grobben Afwezig Openbare besluitenlijst Zaaknr Onderwerp

Nadere informatie

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d OPB

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d OPB enlijst B&W-vergadering d.d. 3 november 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen.

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 17-07-2012 AGENDAPUNT C1 Reg.nr. 12G200599 PORTH./SECTOR Mulder Grondexploitatie kanaalzone Hart van Zuid De grondexploitatie behorend bij

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI College Leesmap/uitnodigingen Voor kennisgeving aangenomen

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI College Leesmap/uitnodigingen Voor kennisgeving aangenomen BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI 2018 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en loco-secretaris Slagter

Nadere informatie