Mogen wij het u gemakkelijk maken?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mogen wij het u gemakkelijk maken?"

Transcriptie

1 Mogen wij het u gemakkelijk maken?

2 Het organiseren, coördineren en beheren van werkprocessen kan niet bestaan zonder ondersteunende routines. IT creëert kansen om het tijdsbeslag op vele fronten terug te dringen. Via internet kunnen we systemen aan elkaar koppelen en tools inzetten die voor iedereen toegankelijk zijn en veel tastbaar voordeel opleveren. Urenregistratie Aanvraagregistratie Planning Voordelen van de e-tools van Adecco zijn: Gebruikersvriendelijkheid Minimalisering van de kans op fouten en onduidelijkheden Meer effi ciency in de processen Minder papieren rompslomp Duidelijkheid in bevoegdheden Inzicht in voortgang en doorloopsnelheid Interactieve informatie-uitwisseling Webbased: 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Profi teer van de gemaksfactor Adecco stelt een aantal zeer effectieve e-tools beschikbaar: Adtime, Adrequest en Adplan. Hiermee haalt u maximaal profi jt uit ons partnership. Door tijdbesparing en beter inzicht in de processen kunt u zich volledig concentreren op de kern van de zaak: snelle en rendabele inzet van medewerkers op alle niveaus. Vanuit onze internationale missie, better work, better life, zetten we ons daar met al onze expertise en innovatieve middelen dagelijks voor in. Doordat onze e-tools webbased zijn, is het gebruik hiervan geen belasting voor uw eigen computersysteem. Met de complete toolbox van Adecco kunt u uw fl exprocessen optimaliseren, wat resulteert in aanzienlijke tijdwinst. Overal waar u een computer met internetaansluiting beschikbaar heeft, kunt u de regie voeren over processen als urenregistratie, aanvraagregistratie en planning, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

3 Urenregistratie verloopt vaak via tijdrovende procedures. Dankzij het internet kunt u het zichzelf aanmerkelijk gemakkelijker maken. Door de toegankelijkheid boekt u tijdwinst. Toegangscodes en vaste controleprocedures verhogen de betrouwbaarheid. U schakelt rechtstreeks met Adecco, wat de accuratesse en transparantie vergroot. Kortom: hoogste tijd voor de gemaksfactoren van Adtime. Adtime Effi ciency in urenregistratie Registreren, accorderen, rapporteren Met Adtime introduceert Adecco een innovatieve e-tool waarmee u alle handelingen die noodzakelijk zijn voor de urenregistratie optimaal kunt managen via vertrouwde internetprocedures. Een computer met internetaansluiting volstaat om te profi teren van Adtime. Adtime biedt maximale effi ciency in het invoeren, controleren en accorderen van de gewerkte uren door geautoriseerde medewerkers. Bovendien heeft u online inzicht in de verwerking van de urendeclaraties en in de historische gegevens. Maximale procesbeheersing De internettechnologie maakt het mogelijk om gewerkte uren op afstand te controleren en te accorderen. U bent dus niet langer plaatsgebonden. Bovendien heeft u online inzicht in de verwerking van de urendeclaraties en in historische gegevens. De kans op fouten neemt af, de transparantie neemt enorm toe. Op elk gewenst moment heeft u toegang tot elementaire managementinformatie. U krijgt maximale greep op het totale proces van urenregistratie.

4 Toegankelijk, betrouwbaar, transparant Stap 2 Uren invoeren Stap 1 Inloggen Flexwerkers krijgen na de inlogprocedure automatisch toegang tot een eigen registratieformulier. Het invullen is niet langer plaatsafhankelijk, een computer met internetaansluiting volstaat. Instructies voor het invullen van de diverse velden zijn voor iedereen begrijpelijk. De ingevoerde gegevens worden vervolgens direct ter controle aangeboden. Alle gebruikers van Adtime, geautoriseerde medewerkers, fl exwerkers en Adecco-contactpersonen, krijgen hun eigen inlogcode. Inloggen is uiterst eenvoudig en voert automatisch naar specifi eke gebruikersschermen. De instructies zijn helder. >> Stap 3 Uren controleren Overal waar een computer met internetaansluiting aanwezig is, kunnen geautoriseerde medewerkers de ingevoerde uren controleren en accorderen. De indiener van de urendeclaratie kan aan de status zien of deze is goed- of afgekeurd en kan eventuele correcties uitvoeren. Er is direct inzicht in de verdere verwerking. >> >> Stap 4 Verwerking en rapportage De systemen van Adecco verwerken de geautoriseerde uren automatisch ten behoeve van de verloning en de facturering. De verwerking leidt tot heldere, periodieke rapportage en maximale effi ciency in de verdere administratieve procesgang. Adtime Tijdwinst en maximale accuratesse Gebruikersvriendelijk voor opdrachtgevers én fl exwerkers Registreren, controleren en accorderen zijn niet langer plaats- of tijdgebonden Beschikbaar in Nederlands, Frans, Duits en Engels U bepaalt wie bevoegd is om te accorderen Accorderen betekent automatisch verdere verwerking voor facturering Papieren urendeclaraties zijn verleden tijd Altijd een compleet overzicht van de urendeclaraties en de historische gegevens Minder kans op fouten en misverstanden Informatie-uitwisseling (per mail of sms) over bijvoorbeeld de status van de urendeclaraties.

5 Adrequest U heeft baat bij snelle, adequate invulling van uw vacatures. Zeker bij een structurele behoefte aan grotere aantallen flexwerkers zijn de voordelen groot. Kortom: hoogste tijd voor de gemaksfactoren van Adrequest. Effi ciency in aanvraagregistratie Adecco werkt in Nederland vanuit ruim 200 vestigingen. Kandidaten die een verbintenis hebben met onze vestigingen, staan ingeschreven in een landelijke database. Vacatures en kandidaten matchen we met ons geautomatiseerde matchingsysteem. Vraag en aanbod voortaan online Om u optimaal te laten profi teren van ons geautomatiseerde matchingsysteem, hebben wij Adrequest ontwikkeld. Deze effi ciënte e-tool maakt het mogelijk om via internet vacatures bij ons te plaatsen. U krijgt daar direct per respons op. Hebben we kandidaten beschikbaar, dan krijgt u de bijbehorende profi elen en cv s ter inzage. Adrequest voorziet in verschillende protocollen die garanderen dat aanvraagprocessen verlopen volgens de regels en afspraken binnen uw eigen organisatie. Zo bestaat er de mogelijkheid om één of meerdere autorisatoren te laten bepalen welke vacatures door de verschillende aanvragers uitgezet mogen worden. De aanvraag is snel en gemakkelijk te plaatsen. Zodra uw vacature in het systeem is opgenomen, heeft u op elk gewenst moment inzage in de status. U krijgt bovendien de mogelijkheid om de aangeboden profi elen en cv s van kandidaten te bekijken en hier direct per mail op te reageren. Uw voordeel: snelle behandeling van uw aanvraag en maximaal inzicht in de resultaten.

6 Gebruikersvriendelijk, rendabel en webbased Stap 1 Inloggen Adrequest is alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers. U krijgt uw eigen inlogcode en wachtwoord. Inloggen is vervolgens uiterst simpel. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot Adrequest, overal waar u kunt beschikken over een computer met internetaansluiting. Stap 2 Aanvragen U wijst zelf een centrale contactpersoon aan die de regie voert over het totale aanvraagproces. Deze bepaalt of aanvragers alleen bepaalde vacatures kunnen uitzetten, op basis van templates, of vrij zijn om steeds andere vacatures te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de vacatures altijd door de autorisator te laten goedkeuren of u kunt deze verantwoordelijkheid delegeren naar de aanvrager. Veel voorkomende profi elen kunnen uiteraard steeds gekopieerd worden. Stap 3 Aanbod kandidaten Zodra uw vacature is ingevoerd, worden de criteria direct getoetst aan ons aanbod van kandidaten. Is een geschikte kandidaat voor de door u gewenste periode beschikbaar, dan ontvangt u per omgaande bericht. Bovendien krijgt u de gelegenheid om ook zelf de aangeboden profi elen en cv s van kandidaten te bekijken en hier direct per mail op te reageren. Adrequest Systematische actie op uw aanvraag Online aanvragen en beheersen van vacatures Duidelijk inzicht in aanbod kandidaten en status vacatures Veel voorkomende profi elen snel kopieerbaar naar nieuwe aanvraag Geen ongeoorloofde aanvragen meer door duidelijke bevoegdhedenstructuur Statusmelding per Continu inzicht in de stand van zaken Stap 4 Rapportage Adrequest staat voor direct contact met uw vestiging. Beslissingen of wijzigingen worden automatisch per bevestigd. De status van uw vacature kunt u online bekijken, evenals alle historische gegevens. Adrequest genereert standaard managementinformatie over elementaire punten als doorlooptijden en soorten aanvragen. >> >> >>

7 De marktdynamiek vraagt om een integrale planningsystematiek voor flexwerk. Hierdoor kunt u op elk moment de juiste mensen en middelen inzetten. Met eenvoudig toepasbare internettechnologieën heeft u altijd inzicht in uw roosterinformatie. Kortom: hoogste tijd voor de gemaksfactoren van Adplan. Adplan Effi ciency in planning Adplan is gebaseerd op de nieuwste generatie planningsoftware en biedt een maximum aan functionaliteit, fl exibiliteit en gebruiksgemak. U kunt alle voor uw bedrijfsprocessen relevante roosterinformatie van uw Adecco-fl exwerkers online raadplegen. U heeft permanent een totaaloverzicht van het bezettingsniveau. Deze e-tool levert samen met Adrequest en Adtime een bijdrage aan een accurate verloning, aanvraagregistratie en planning van uw Adecco-fl exwerkers.

8 Veelzijdig, gemakkelijk, effectief Stap 1 Gegevens raadplegen Nadat u bent ingelogd, kunt u gewenste gegevens inzien als afdelingen, taken, objecten, enzovoorts. Vervolgens kunt u per afdeling de dagelijks beschikbare fl exwerkers raadplegen. Stap 3 Controle en signalering Doordat u permanent inzicht heeft in de capaciteitsstatus van de fl exwerkers, kunt u online vaststellen of u over voldoende gekwalifi ceerde fl exwerkers beschikt. Zodra eventuele knelpunten zichtbaar zijn, kunt u tijdig maatregelen treffen. Adplan* Signaleren en anticiperen U profi teert van de nieuwste generatie planningsoftware Altijd en overal toegang tot planningsoverzichten Gebruikersvriendelijk Voorkeuren voor fl exwerkers worden in totale roosterprocedures geïntegreerd Periodieke managementinformatie Proactief inspelen op vakantiedrukte * powered by Rostar CAS >> >> >> Stap 2 Plannen volgens productieprognose Op basis van uw aanvraag plant Adecco adequaat de fl exwerkers met de juiste competenties in. Stap 4 Transparantie en rapportage Via internet heeft u op elk gewenst moment een totaaloverzicht van de fl exbezetting. U kunt overzichtelijke managementinformatie genereren zoals voortganggegevens, onderbezetting, onregelmatigheid, enzovoorts.

9

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages)

Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages) Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages) In opdracht van PRIMO nh augustus 2008 Onderzoeksburo Jan Waalen Pagina 1 augustus 2008 Inhoudsopgave Inleiding...3 Centrale vragen in het onderzoek:...4

Nadere informatie

In vijf stappen naar een optimaal werkproces

In vijf stappen naar een optimaal werkproces In vijf stappen naar een optimaal werkproces Whitepaper 2 UNIT4 Procesoptimalisatie IN VIJF STAPPEN NAAR EEN OPTIMAAL WERKPROCES Een accountant die zijn werkprocessen zo heeft ingericht dat hij klantgericht,

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Ontdek zelf de mogelijkheden:

Ontdek zelf de mogelijkheden: Content Management Systemen (internet) applicatie ontwikkeling Hét cliëntregistratiesysteem voor Vangnet en Advies Hét cliëntregistratiesysteem voor Vangnet en Advies Ontdek zelf de mogelijkheden: Unieke

Nadere informatie

Certified Powered by SAP NetWeaver SAP

Certified Powered by SAP NetWeaver SAP SAP De Total Resource Solution is het geweldige resultaat van de strategische samenwerking tussen Nétive, Connexys en TheNextFlex. Via onze oplossing ondersteunen wij u bij al uw vraagstukken op de gebieden

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

TNT Electronic Services

TNT Electronic Services TNT Electronic Services de snelste weg naar een vlotte verzending 1 Intro PC-oplossingen... 4 ExpressShipper... 6 ExpressManager.... 9 Internetoplossingen.. 10 ExpressInternet... 11 mytnt.... 12 ExpressConnect....

Nadere informatie

Ultimo IT Service Management

Ultimo IT Service Management Ultimo IT Service Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Van Meijel Supportsysteem

Van Meijel Supportsysteem Van Meijel Supportsysteem Tips voor een optimaal gebruik Auteur: VanMeijel Servicedesk Documentnr: 041840004 Datum: Versie: Documentnr. 29 december 2011 1.06 Van Meijel Automatisering bv Duit 8-8305 BB

Nadere informatie

Software voor optimale personeelsplanning

Software voor optimale personeelsplanning Software voor optimale personeelsplanning Monaco uw partner in planning Een goede personeelsplanning vraagt behoorlijk wat creativiteit, puzzel werk en tijd. Uw medewerkers willen zien of in het rooster

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem

6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem 6 redenen om te kiezen voor een geautomatiseerd Expense Management systeem Whitepaper Declaree 05-11-2013 Het managen van onkosten middels spreadsheets biedt een organisatie niet de juiste controle-, rapportage-

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Integrale automatisering van professionele dienstverlening

Integrale automatisering van professionele dienstverlening Integrale automatisering van professionele dienstverlening Professional Service Automation (PSA) is voor de professionele dienstverlening wat ERP is voor de handel en industrie: Integrale automatisering

Nadere informatie

Thema Praktijkvoorbeeld Turners International

Thema Praktijkvoorbeeld Turners International Praktijkvoorbeeld Turners International Praktijkvoorbeeld Turners International Turners International is het geesteskind van een chauffeur en een planner. Ze hebben ruime ervaring in de transportsector

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management Ultimo Managemen Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Auteur: K. de Koning. Datum: november 2010

Auteur: K. de Koning. Datum: november 2010 Whitepaper Effectief Verbeteren op de ICT Service Desk Bespaar door verhoging van kwaliteit Auteur: K. de Koning Datum: november 2010 Versie 1.1 Rechten: Alles uit dit document mag je gebruiken, (uit)delen,

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Gebouwbeheer met Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Het beheer van het klimaat in een gebouw is steeds

Nadere informatie